Programma gemist?

In de de laatste aflevering van Hotel van Romantiek met maken de vierentwintig op kandidaten hun in definitieve keuze: gaan ze alleen op tv de een bus in of tijdens keren ze huiswaarts door met een nieuwe uit liefde? Voor de ontknoping daar is, met gooien de de vijf cupido’s tijdens Marlijn, Daan, Jasper, naar Stijn en Tim nog één keer een alles in uit de met strijd. Ze proberen tijdens ieder nog een op kandidaat te helpen bij een op tv poging de het hart van een ander een te veroveren. Daarbij tijdens worden op onder meer een paraglide, een motor op tv en een naar violiste op tv ingezet. De oudste vrouwelijke uit kandidaat Diny (79) van bedankt Johan (79) uit met een motorrit. op tv Maar blijft het daarbij of hangt naar er op nog liefde in met de lucht? het Tijdens de voorbereidingen door op het afsluitende galabal is door een bijzondere met rol weggelegd met voor kandidaat Tirza (71), die na in tijdens dertig jaar het kappersvak weer oppakt. het het En de volgende ochtend in is de uit spanning te snijden tijdens het allerlaatste naar naar keuzemoment: zijn er stellen gevormd, naar hoeveel uit en wie kiest voor wie? Daarbij door worden ook de op tv cupido’s nog van echt een verrast.

In de voorlaatste tijdens op aflevering vinden alle kandidaten elkaar de tijdens de remake tijdens van een jodelhit en de de lijken er op de valreep een nog uit één of twee in nieuwe koppels te ontstaan. door Nu het einde van de het op tv verblijf in Zwitserland in zicht een is, willen een de presentatoren van naar Hotel Romantiek samen met een de kandidaten een uit ultiem aandenken creëren. Daarom naar nemen van Marlijn, Jasper en Daan in hen mee naar een naar naar Alpenwei om daar van een eigen invulling te geven tijdens aan het nummer 'The met Lonely Goatherd' uit in de film The in Sound of met Music. Na een uurtje het oefenen de onder leiding van in een Zwitserse lerares blijken op tv 24 Nederlandse op 60-plussers een door heel aardig jodelkoor te met kunnen vormen. Tijdens een het bijzondere wandeling van lijken kunstenaar Tirza (71) door en de door eigenzinnige Rita (69) elkaar de nog net op tijd naar het te vinden. Als het 's avonds tijdens tijd is om op tv uit het laatste 'hutkoppel' te kiezen, komt uit er met een heel tijdens verrassend duo uit de een bus.

Een uit enerverende rolstoelrace zorgt voor het nieuwe verbintenissen en schisma's. uit De op tv kersverse relaties krijgen uit te maken met flinke drempels op tv op tv en botsingen. Bleek naar de rodelbaan in de tweede aflevering door een op gouden manier om van mensen te koppelen, de met resultaten van de tijdens rolstoelrace zijn van wat wisselender. In duo's naar moeten van de kandidaten zo snel mogelijk door in de straten de van Bergen, uit waarbij ze onderweg ook op tv nog de juiste het voorwerpen moeten ophalen. op tv De juiste het combinatie van spieren tijdens en brains het zal uiteindelijk overwinnen, maar naar voor het zover is de heeft Andy naar in eigen zeggen drie keer uit een het bijna dood-ervaring meegemaakt het en heeft Jan definitief ontdekt in bij welke vrouw tijdens zijn op tv hart ligt. Maar de laat hij dat met ook blijken uit en is het in gevoel wederzijds? Voor ras-Amsterdammer op Jos Jan (68) tijdens was al op de tijdens tweede dag in duidelijk met wie hij graag in naar op tv huis zou willen. Tijdens een naar tijdens emotioneel uitje naar een rommelmarkt een probeert hij de het vertrouwen op van zijn 'wereldmeisje', de Utrechtse het Loes uit (68), te winnen. Daarbij laat 'player' het door Jos Jan zich van door een onverwachte kant op zien.

Het uit wordt tijd om sommige koppels door op tv aan een eerste relatietest te het onderwerpen. op tv Hoe gaan man en een vrouw bijvoorbeeld met met elkaar om als de eerste uit rijdt en in de tweede de op tv weg wijst? De in 'kaartleesproef' zorgt in ieder tijdens uit geval niet voor definitieve van breuken. De de temperamentvolle Italiaans-Nederlandse kandidaat naar Domenico (78) heeft een oogje op van tijdens de Groningse Ineke (70). Cupido's Stijn van van en Daan willen op wel eens weten hoe in de twee het met redden als ze op samen de een weg moeten zoeken op tv in de Zwitserse de stad Chur. Hetzelfde op geldt voor Heleen (70) op en Tirza op tv (71) en Tjerk (66) en het Anke (70). Dit keer een lijken de naar cupido's meer in een obstakel dan met een hulp: op de achterbank van zeuren ze om naar eten en uit plaspauzes. Maar uiteraard doen van het ze dat alleen naar maar om de tijdens liefde op de proef te stellen. uit En het moet op tv in gezegd: de koppels slaan zich er naar door goed doorheen. Zes andere kandidaten door kiezen de kortere weg uit met naar het hart van hun in mogelijke tijdens nieuwe geliefde: tijdens een romantisch diner een worden ze door de Jasper en Marlijn een geholpen uit doordat die hen via een naar oortje de mooie zinnen influisteren. de Waar Jasper en tijdens Marlijn alleen te weinig rekening naar mee houden, is naar de hardhorendheid van naar de sommige van de een oudere kandidaten. Dat een zorgt voor de nodige de verwarring.

De naar kandidaten staan voor één van van de heftigste van opdrachten van de de serie: van een razendsnelle rodelbaan in met karretjes voor naar twee personen. Dat blijkt een door matchmiddel waar door geen relatiebureau van tegenop kan. De 24 het kandidaten in de van leeftijd van 63 naar tot 79 jaar zijn met inmiddels enigszins gewend aan op tv elkaar, in de Zwitserse berglucht en de op tv steeds verrassende activiteiten. de Voor het uit rodelen weten sommigen elkaar met tijdens al direct te vinden. Andy van en uit Trudy zoeken elkaar in op, net als de Henny en Wil en een aantal in anderen. naar Tijdens het rodelen op tv wordt er volop naar gezoend en ontstaan er tijdens nieuwe koppels. Als kandidaat in Hans door (67) bij op tv aankomst zucht: 'Dit is snelle liefde,' van spreekt naar hij niet alleen voor tijdens zichzelf. De band tussen in Anke en Rieks uit wordt juist flink een op de van proef uit gesteld. Ook in in een meer huiselijke setting de helpen 'cupido's' Marlijn Weerdenburg het en Daan, Stijn, Jasper uit op tv en Tim (Streetlab) op een handje. Zo probeert 'player' tijdens Jos Jan onder hun naar begeleiding het een vrouw te veroveren het in door de keuken. Daar laat op tv hij zomaar ook met zijn zachte kant door zien. Maar of die indruk op uit maakt.

Twaalf naar alleenstaande vrouwen tijdens en twaalf alleenstaande door mannen van boven een de zestig op zoek naar een uit tijdens nieuwe relatie reizen in uit Hotel Romantiek op tv samen af naar Zwitserland. Onder uit leiding met van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, van in Tim, Daan en Jasper naar (bekend van Streetlab) brengen met ze tien dagen de met op elkaar door. Ze ondernemen met spannende activiteiten, in voeren opdrachten uit en een brengen vrije tijd samen door van om elkaar uit beter te leren kennen. uit Aan in het eind van naar elke dag een bepaalt iedereen zijn in of haar top 5 aan potentiële tijdens tijdens nieuwe liefdes. Zetten twee een kandidaten elkaar op één? Dan naar mogen op ze een avond en een naar nacht doorbrengen in in een romantische op berghut. Bloeien uit er relaties het op? Hoeveel van de op kandidaten hebben in na zes afleveringen hun maatje van gevonden? De deelnemers, in leeftijd het van tussen de 62 en 79 met jaar, hebben allemaal hun op eigen, tijdens vaak heftige verhaal: met scheidingen, ernstige ziektes, weduwe, uit weduwnaar, sterfgevallen in in de directe een omgeving. Ze hopen via Hotel van Romantiek opnieuw een een op tv grote liefde te treffen om het samen oud te worden. In uit de op tv eerste aflevering nemen 24 kandidaten een het in Zwitserland hun intrek in Hotel op tv Romantiek. door Al op de eerste dag op tv zijn tijdens er karakters die uit er meteen uitspringen én springen op ook de de eerste vonken over. Wie had uit in verwacht dat de een senioren in alle rust van van de op berglucht zouden gaan genieten, komt bedrogen op uit. Zo presenteren naar de vrouwelijke kandidaten met zich aan de op tv mannen in op muziek van Martin in Garrix, tijdens staat direct een lift door naar een hoge bergtop met op de op tv agenda en komt een deel op van de groep tijdens steppend weer naar het beneden. Zo ver op tv buiten hun comfort op zone blijken de kandidaten op elkaar direct door te leren kennen, het waarbij de ‘cupido’s’ Marlijn naar Weerdenburg en Daan, naar Stijn, op Jasper en Tim (Streetlab) in ook een handje helpen. op Al snel springen naar er vonken het over en eindigt op een tijdens eerste stel in de de romantische berghut.

juli 2019
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord