Programma gemist?

In op tv de laatste aflevering uit van Hotel Romantiek een maken de vierentwintig kandidaten hun tijdens definitieve keuze: gaan tijdens ze met alleen de bus in naar of keren ze in huiswaarts met tijdens een nieuwe op tv liefde? Voor de ontknoping daar is, uit gooien de vijf cupido’s met Marlijn, Daan, van Jasper, Stijn en Tim naar nog één keer door alles de in de strijd. Ze proberen van ieder van nog een kandidaat te helpen tijdens bij een de poging het hart door van een tijdens ander te met veroveren. Daarbij worden onder meer het een paraglide, op een motor en een violiste het ingezet. De een oudste vrouwelijke kandidaat de Diny (79) bedankt Johan (79) van met een een motorrit. in Maar blijft het daarbij of door hangt er nog liefde van in de op tv lucht? Tijdens de op tv voorbereidingen op het een afsluitende op galabal is een bijzondere rol weggelegd het voor kandidaat door Tirza (71), die na naar dertig jaar het op tv kappersvak weer oppakt. op tv En de naar volgende ochtend is met de in spanning te snijden in tijdens het allerlaatste keuzemoment: zijn uit er uit stellen gevormd, hoeveel en een wie kiest voor wie? Daarbij door van worden ook de cupido’s op nog echt op tv verrast.

In de een voorlaatste in aflevering vinden alle kandidaten elkaar met tijdens de de remake van op tv een jodelhit en lijken er op met de valreep uit nog één of twee van nieuwe de koppels te ontstaan. Nu door het einde van tijdens het verblijf in Zwitserland op in zicht is, op tv willen de presentatoren tijdens op tv van Hotel Romantiek samen met de naar kandidaten een de ultiem in aandenken creëren. Daarom op nemen Marlijn, Jasper op en Daan hen mee naar een een Alpenwei om met daar een eigen met invulling door te geven aan het nummer naar 'The Lonely uit Goatherd' uit uit de film The in Sound of Music. Na een uurtje door oefenen onder leiding op tv op van een Zwitserse lerares op tv blijken 24 door Nederlandse 60-plussers een heel uit aardig jodelkoor te van kunnen vormen. Tijdens een bijzondere in wandeling lijken naar kunstenaar Tirza (71) en in de eigenzinnige tijdens Rita (69) elkaar op nog net op naar tijd te vinden. Als van het het 's avonds tijd de is om het laatste in 'hutkoppel' te in kiezen, komt er een een heel verrassend duo uit een de op tv bus.

Een enerverende rolstoelrace in zorgt voor nieuwe een verbintenissen en op tv schisma's. De kersverse relaties op krijgen te uit maken met flinke met drempels uit en botsingen. Bleek de rodelbaan door in de tweede het aflevering een een gouden manier met om mensen te koppelen, de resultaten door tijdens van de rolstoelrace zijn wat het wisselender. door In duo's moeten met de kandidaten zo op tv snel mogelijk door de tijdens straten van Bergen, op tv waarbij ze onderweg een ook nog de juiste door voorwerpen moeten ophalen. De een het juiste combinatie van een spieren en brains zal uiteindelijk overwinnen, de maar op tv voor het zover is op heeft Andy in naar eigen zeggen op drie keer een met bijna dood-ervaring meegemaakt en op heeft Jan de definitief ontdekt bij welke vrouw het zijn hart in ligt. Maar tijdens laat hij dat ook naar blijken naar en is het gevoel wederzijds? op Voor ras-Amsterdammer in Jos Jan in (68) was al op de tweede naar dag duidelijk met het in wie hij graag naar huis zou tijdens willen. het Tijdens een naar emotioneel uitje naar een uit rommelmarkt probeert de hij het vertrouwen het van zijn 'wereldmeisje', de een Utrechtse Loes (68), te een winnen. Daarbij laat 'player' tijdens Jos het Jan zich naar van een onverwachte op kant zien.

Het wordt op tijd uit om sommige koppels de aan een eerste het relatietest te onderwerpen. Hoe naar gaan man en uit vrouw bijvoorbeeld met elkaar om tijdens met als de eerste het rijdt en de tweede tijdens de weg wijst? De 'kaartleesproef' in zorgt in van ieder geval niet tijdens voor een definitieve breuken. De temperamentvolle door Italiaans-Nederlandse kandidaat Domenico (78) met heeft uit een oogje op de Groningse op tv Ineke (70). Cupido's Stijn met en Daan willen op tv wel met eens weten hoe de op tv twee het redden als met ze het samen de op weg moeten zoeken in de de Zwitserse stad van Chur. Hetzelfde geldt voor tijdens Heleen (70) uit en Tirza een (71) en Tjerk (66) en Anke van van (70). Dit keer lijken van de cupido's meer een obstakel door dan een hulp: de op de achterbank op tv zeuren ze om naar met eten en plaspauzes. naar Maar uiteraard doen ze dat op tv alleen maar de om de liefde op tv op de op proef te stellen. En het een moet gezegd: de een koppels slaan in zich er op goed doorheen. Zes op andere kandidaten kiezen de door kortere weg naar in het hart van door hun mogelijke nieuwe geliefde: een tijdens met een romantisch diner worden ze tijdens door Jasper en in Marlijn geholpen op tv doordat die hen via naar een oortje mooie zinnen in influisteren. Waar Jasper de en Marlijn alleen van te weinig het rekening van mee houden, is op tv de hardhorendheid van sommige van de tijdens oudere kandidaten. Dat door zorgt op tv voor de met nodige verwarring.

De kandidaten op tv staan voor op één van de op heftigste opdrachten van uit de serie: een een razendsnelle rodelbaan met karretjes met voor twee personen. in Dat blijkt een matchmiddel op waar geen naar relatiebureau tegenop in kan. De 24 in kandidaten in de leeftijd van naar 63 door tot 79 jaar van zijn inmiddels de enigszins gewend aan elkaar, de Zwitserse uit berglucht en de een steeds van verrassende activiteiten. door Voor het rodelen weten sommigen op elkaar al direct te van uit vinden. Andy en Trudy zoeken het elkaar op, op net als Henny en op Wil en een van aantal anderen. de Tijdens het rodelen wordt door er volop gezoend van en ontstaan er op nieuwe koppels. Als uit kandidaat Hans (67) bij van op tv aankomst zucht: 'Dit is snelle liefde,' de spreekt een hij niet alleen voor zichzelf. door De band tussen het door Anke en Rieks wordt naar juist flink de op de proef gesteld. Ook een in een meer huiselijke de setting helpen de 'cupido's' Marlijn Weerdenburg en in tijdens Daan, Stijn, Jasper de en Tim (Streetlab) een handje. Zo het probeert 'player' op tv Jos Jan onder de hun begeleiding een op tv vrouw te naar veroveren in de keuken. Daar de laat hij met zomaar in ook zijn zachte kant zien. Maar de of die in indruk van maakt.

Twaalf alleenstaande tijdens vrouwen tijdens en twaalf alleenstaande mannen de van boven de zestig in op zoek uit naar een op tv nieuwe relatie reizen in op Hotel Romantiek samen af uit naar door Zwitserland. Onder leiding van presentatoren naar Marlijn Weerdenburg een en Stijn, het Tim, Daan en Jasper op tv (bekend van door Streetlab) brengen ze tien dagen van met elkaar in door. Ze ondernemen in spannende activiteiten, voeren de opdrachten uit een en brengen vrije tijd samen in door om elkaar beter uit van te leren kennen. Aan het eind met van elke door dag bepaalt iedereen uit zijn of uit haar top 5 een aan potentiële nieuwe in liefdes. Zetten twee naar kandidaten elkaar op één? een Dan op mogen ze een avond door en een naar nacht doorbrengen in een romantische berghut. in Bloeien er relaties het op? op Hoeveel van de het kandidaten hebben van na zes afleveringen met hun maatje gevonden? De deelnemers, naar in leeftijd tussen de 62 naar uit en 79 jaar, de hebben allemaal hun het eigen, vaak heftige verhaal: scheidingen, ernstige het naar ziektes, weduwe, weduwnaar, sterfgevallen tijdens in de door directe omgeving. Ze hopen via de Hotel Romantiek opnieuw een een grote tijdens liefde te treffen uit om samen oud te worden. In in de eerste uit aflevering nemen met 24 kandidaten in Zwitserland hun uit intrek in tijdens Hotel Romantiek. Al op in in de eerste dag het zijn er karakters op die er meteen uitspringen én springen door ook de uit eerste vonken op tv over. Wie had met verwacht dat de senioren in een alle rust van de de berglucht tijdens zouden gaan genieten, door komt bedrogen uit. Zo tijdens presenteren de vrouwelijke kandidaten in naar zich aan de mannen in op muziek van Martin Garrix, het staat tijdens direct een een lift naar een hoge bergtop op een de agenda in en komt op een deel van de groep een steppend weer naar uit beneden. Zo een ver buiten hun van comfort zone in blijken de kandidaten elkaar direct op te leren kennen, naar waarbij de ‘cupido’s’ op Marlijn Weerdenburg en Daan, op tv Stijn, Jasper uit en door Tim (Streetlab) ook een op tv handje helpen. Al snel in springen in er vonken over en eindigt een een uit eerste stel in op de romantische berghut.

februari 2019
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord