Programma gemist?

In de laatste het aflevering van Hotel naar Romantiek maken door de tijdens vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan met van ze alleen de bus in op of keren ze op huiswaarts met in een nieuwe liefde? Voor naar de ontknoping daar is, gooien een de vijf met cupido’s Marlijn, Daan, Jasper, het Stijn en uit Tim nog tijdens één keer alles in met de een strijd. Ze proberen ieder van nog een uit kandidaat te helpen bij met een poging het op tv hart van in een ander te veroveren. op tv Daarbij worden onder tijdens meer een paraglide, een motor door en een de violiste met ingezet. De oudste vrouwelijke kandidaat Diny (79) van met bedankt Johan (79) met een motorrit. op op tv Maar blijft het daarbij van of hangt er nog op tv liefde in de door lucht? Tijdens de op voorbereidingen in op het afsluitende van galabal is een bijzondere rol op tv weggelegd voor naar kandidaat Tirza (71), die de na dertig jaar een het in kappersvak weer oppakt. En de van volgende ochtend is de op tv spanning in te snijden tijdens op tv het allerlaatste keuzemoment: zijn er door stellen gevormd, hoeveel naar en wie uit kiest voor wie? Daarbij de worden op tv ook de cupido’s van nog echt in verrast.

In de voorlaatste het aflevering op vinden alle kandidaten de elkaar tijdens de in remake van een in jodelhit en lijken er op op tv de valreep de nog één of twee het het nieuwe koppels te ontstaan. met Nu het einde van uit het met verblijf in Zwitserland in van zicht is, willen de presentatoren door een van Hotel Romantiek samen de met de kandidaten een naar ultiem uit aandenken creëren. Daarom nemen Marlijn, Jasper op tijdens en Daan hen met mee naar een Alpenwei om daar een een eigen op invulling te geven aan tijdens van het nummer 'The Lonely Goatherd' uit naar de film tijdens The Sound of van Music. van Na een uurtje door oefenen onder leiding van een met Zwitserse lerares tijdens blijken 24 Nederlandse 60-plussers naar een heel aardig de jodelkoor te naar kunnen vormen. Tijdens een bijzondere door op wandeling lijken kunstenaar Tirza op tv (71) en de naar eigenzinnige Rita (69) elkaar nog in net op tijd een te vinden. tijdens Als het 's avonds uit tijd is een om naar het laatste 'hutkoppel' te kiezen, komt op in er een heel met verrassend duo uit de met bus.

Een tijdens enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe tijdens de verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties in krijgen tijdens te maken door met flinke drempels de en botsingen. Bleek de rodelbaan in in uit de tweede aflevering een gouden manier tijdens om mensen te op tv op koppelen, de resultaten van de op tv rolstoelrace zijn wat wisselender. in In duo's moeten het de uit kandidaten zo snel mogelijk tijdens door de straten tijdens van Bergen, waarbij door ze onderweg ook uit nog van de juiste voorwerpen de moeten ophalen. De juiste combinatie een van met spieren en brains zal uiteindelijk uit overwinnen, maar voor het het zover is door heeft Andy naar met eigen uit zeggen drie keer een bijna uit dood-ervaring uit meegemaakt en heeft in Jan definitief ontdekt bij welke van vrouw zijn tijdens hart ligt. Maar in laat hij dat ook blijken het en tijdens is het gevoel wederzijds? Voor met ras-Amsterdammer Jos naar Jan (68) was de al op de tijdens tweede op tv dag duidelijk met wie hij graag uit naar huis zou van willen. Tijdens een door emotioneel uitje naar door een uit rommelmarkt probeert hij het vertrouwen naar in van zijn 'wereldmeisje', de Utrechtse Loes op op (68), te winnen. van Daarbij laat 'player' uit Jos Jan zich van het een onverwachte de kant zien.

Het wordt tijdens tijd om naar sommige koppels aan een in eerste relatietest uit te onderwerpen. Hoe gaan in man en vrouw bijvoorbeeld op met elkaar om uit als van de eerste rijdt het en de tweede op tv de weg wijst? De van 'kaartleesproef' zorgt in op tv ieder geval niet voor naar definitieve van breuken. De temperamentvolle Italiaans-Nederlandse kandidaat op tv Domenico (78) heeft van een oogje op door de Groningse Ineke op tv (70). Cupido's op tv Stijn de en Daan willen wel uit eens weten hoe de twee het het redden naar als ze naar samen de weg moeten tijdens zoeken in de Zwitserse het stad een Chur. Hetzelfde van geldt voor Heleen het (70) en Tirza (71) en Tjerk het (66) en Anke op (70). Dit keer van lijken naar de cupido's meer van een obstakel dan een op hulp: op het de achterbank zeuren ze om tijdens eten en plaspauzes. door Maar uiteraard doen uit ze dat alleen naar met maar om de liefde in op de de proef te stellen. En het moet op gezegd: de koppels de slaan het zich er goed doorheen. Zes uit naar andere kandidaten kiezen de kortere weg op tv de naar het hart van een hun mogelijke nieuwe de geliefde: tijdens met een romantisch diner worden ze door een Jasper en naar Marlijn geholpen doordat die tijdens hen met via een oortje mooie van zinnen op tv influisteren. Waar Jasper en Marlijn alleen het met te weinig rekening de mee houden, is de uit hardhorendheid van sommige van de de oudere het kandidaten. Dat op zorgt voor de naar nodige verwarring.

De kandidaten staan op tv voor door één van de uit heftigste opdrachten van de door serie: een razendsnelle tijdens rodelbaan de met karretjes voor twee personen. het Dat blijkt een matchmiddel in het waar geen relatiebureau tegenop kan. met De in 24 kandidaten in de op tv leeftijd van 63 tot 79 door jaar zijn inmiddels een de enigszins gewend aan elkaar, de tijdens Zwitserse met berglucht en de steeds in verrassende activiteiten. Voor het rodelen in weten sommigen van elkaar al direct te het vinden. Andy en een tijdens Trudy zoeken elkaar de op, net als Henny en Wil op en het een aantal anderen. Tijdens het het rodelen wordt er naar op tv volop gezoend en tijdens ontstaan er nieuwe koppels. Als een kandidaat met Hans (67) bij uit aankomst zucht: 'Dit is snelle liefde,' tijdens uit spreekt hij niet in alleen voor zichzelf. De band het tussen Anke met en Rieks wordt juist flink door op de een proef gesteld. Ook op tv in een meer van huiselijke op tv setting helpen 'cupido's' Marlijn het Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper in op tv en Tim (Streetlab) een handje. Zo een probeert 'player' Jos op tv op tv Jan onder hun begeleiding een vrouw naar het te veroveren in de naar keuken. Daar laat hij tijdens zomaar ook zijn zachte tijdens kant zien. naar Maar of die door indruk van maakt.

Twaalf uit alleenstaande vrouwen en naar twaalf alleenstaande mannen de van boven de zestig op tv op zoek naar op een door nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek de op tv samen af naar het Zwitserland. Onder leiding van presentatoren op Marlijn Weerdenburg en Stijn, de Tim, Daan en een Jasper (bekend op van Streetlab) een brengen ze tien dagen op tv met uit elkaar door. Ze ondernemen het spannende activiteiten, voeren opdrachten uit van en brengen vrije op tv tijd samen door op om elkaar van beter te naar leren kennen. in Aan het eind van elke dag de bepaalt iedereen zijn het of de haar top van 5 aan potentiële nieuwe op liefdes. Zetten op tv twee kandidaten elkaar op door één? Dan mogen ze een een avond van en een nacht doorbrengen in de een romantische berghut. in Bloeien op tv er relaties op? Hoeveel van het de kandidaten naar hebben na zes afleveringen een hun maatje gevonden? De op deelnemers, van in leeftijd tijdens tussen de 62 en 79 op tv jaar, in hebben allemaal hun eigen, vaak heftige het op tv verhaal: scheidingen, ernstige ziektes, weduwe, een weduwnaar, sterfgevallen in van de directe tijdens omgeving. Ze hopen via met Hotel Romantiek de opnieuw een grote liefde op te treffen om op tv samen oud het te worden. In de eerste uit aflevering nemen 24 kandidaten naar in Zwitserland hun het intrek het in Hotel Romantiek. Al op van met de eerste dag zijn er karakters op van die er meteen uitspringen én springen uit ook de eerste in vonken over. Wie had de verwacht met dat de senioren tijdens in alle in rust van de berglucht in zouden gaan het genieten, komt bedrogen uit. Zo van presenteren de vrouwelijke op kandidaten zich aan de een mannen op van muziek van Martin Garrix, de staat op direct een lift naar naar een hoge in bergtop op de tijdens agenda en komt een naar deel van de uit groep steppend weer naar het met beneden. Zo ver buiten uit hun comfort zone in blijken de kandidaten elkaar direct op te de leren kennen, waarbij de ‘cupido’s’ op Marlijn door Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper een en Tim naar (Streetlab) ook het een handje helpen. Al snel springen de er vonken in over en eindigt een uit eerste het stel in de romantische tijdens berghut.

oktober 2020
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!