Programma gemist?

Een van documentaire over de menselijke een zoektocht naar buitenaards leven. op op Vijf mensen die zich vanuit verschillende op invalshoeken bezighouden met uit het deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: door een astronomische klokkenluider, tijdens een predikant, het een rapper, een uit sterrenkundige en de voormalig in directeur van naar hét tijdens telescoopcentrum van Europa. De documentaire belicht het niet alleen uit de rationele argumenten, maar naar ook de de intuïtie, een de menselijke emotie en uit het nieuwe tijdens perspectief dat dit geeft op uit onze eigen planeet. De van vraag rijst op tv of we het met bestaan van buitenaards leven een niet serieuzer moeten in nemen, van omdat dit in ons bewuster maakt van de aarde het als plek in die we de moeten koesteren.

juli 2020
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!