Programma gemist?

Een in documentaire over de van menselijke zoektocht met naar buitenaards leven. Vijf mensen in die zich vanuit verschillende uit invalshoeken bezighouden met op tv op tv deze vraag, vertellen op tv daarover hun verhaal: het een astronomische klokkenluider, een door predikant, een rapper, een een sterrenkundige en op tv de voormalig directeur van hét uit telescoopcentrum tijdens van Europa. De documentaire belicht in niet alleen uit de tijdens rationele argumenten, maar ook de intuïtie, op een de menselijke emotie en van het nieuwe perspectief uit dat dit tijdens geeft op onze tijdens eigen planeet. De vraag rijst uit of we door het bestaan van naar buitenaards leven niet serieuzer moeten op tv nemen, met omdat dit ons bewuster uit maakt van de een aarde als plek die naar een we moeten koesteren.

februari 2021
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!