Programma gemist?

Een in documentaire over de menselijke zoektocht tijdens naar buitenaards leven. van Vijf een mensen die zich vanuit uit verschillende invalshoeken bezighouden met de deze op tv vraag, vertellen met daarover hun verhaal: een astronomische in klokkenluider, een predikant, door een naar rapper, een sterrenkundige en de het voormalig in directeur van hét de telescoopcentrum van Europa. De documentaire met belicht niet alleen de uit door rationele argumenten, maar ook de intuïtie, op uit de menselijke emotie uit en het nieuwe perspectief dat dit naar geeft op het onze eigen planeet. De in vraag een rijst of we het bestaan op tv van buitenaards leven in niet naar serieuzer moeten nemen, omdat dit op ons de bewuster maakt naar van de aarde uit als plek die we moeten de koesteren.

juni 2021
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!