Programma gemist?

Een op tv documentaire over de menselijke zoektocht een naar met buitenaards leven. Vijf mensen die met zich vanuit een verschillende het invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen met daarover hun een verhaal: een astronomische uit klokkenluider, een predikant, een de in rapper, een sterrenkundige en de voormalig uit directeur van van hét telescoopcentrum het van Europa. met De documentaire belicht niet alleen een de op rationele argumenten, maar het ook de intuïtie, van de menselijke emotie en het nieuwe het perspectief dat met dit geeft op een onze eigen planeet. De in vraag rijst of het een we het bestaan uit van buitenaards leven de niet serieuzer moeten van nemen, omdat dit ons op bewuster maakt van de aarde van als plek in die we met moeten koesteren.

januari 2020
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!