Programma gemist?

Een documentaire naar over de menselijke van zoektocht naar buitenaards van leven. Vijf uit mensen die zich vanuit verschillende op tv invalshoeken bezighouden uit met in deze vraag, vertellen daarover met hun verhaal: een door astronomische klokkenluider, een predikant, tijdens een rapper, een sterrenkundige naar en de voormalig de directeur in van hét een telescoopcentrum van Europa. De documentaire belicht op niet op tv alleen de rationele met argumenten, maar op tv ook de intuïtie, de menselijke uit emotie uit en het nieuwe perspectief tijdens dat dit door geeft op onze eigen planeet. op tv De vraag rijst of naar we het uit bestaan van buitenaards op leven niet serieuzer moeten tijdens op tv nemen, omdat dit ons met bewuster maakt van de aarde in als naar plek die we moeten door koesteren.

oktober 2020
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!