Programma gemist?

Een in documentaire over een de menselijke zoektocht naar tijdens buitenaards leven. in Vijf mensen die zich in vanuit verschillende invalshoeken het bezighouden met tijdens deze vraag, vertellen daarover naar hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een op een predikant, een rapper, een in sterrenkundige en de de voormalig directeur van tijdens hét van telescoopcentrum van Europa. De documentaire door belicht niet alleen uit de rationele argumenten, naar maar ook de intuïtie, op de naar menselijke emotie en door het nieuwe perspectief van dat dit geeft op onze in eigen op planeet. De vraag rijst of de we de het bestaan van op tv buitenaards leven niet uit serieuzer moeten nemen, omdat dit met ons bewuster maakt in van op tv de aarde door als plek die we moeten een koesteren.

november 2021
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!