Programma gemist?

Een op tv documentaire over in de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. in Vijf tijdens mensen die zich vanuit de verschillende invalshoeken bezighouden met in deze vraag, vertellen door daarover van hun verhaal: een tijdens astronomische klokkenluider, een een predikant, een rapper, uit een sterrenkundige en de voormalig tijdens directeur van hét uit naar telescoopcentrum van Europa. uit De documentaire belicht tijdens niet alleen de rationele argumenten, de maar ook de intuïtie, uit op tv de menselijke emotie en door het nieuwe perspectief uit dat dit geeft op onze door eigen planeet. van De vraag rijst of op tv we de het bestaan van buitenaards uit leven met niet serieuzer moeten nemen, omdat tijdens dit ons bewuster naar maakt door van de aarde als plek die van in we moeten koesteren.

februari 2020
03-09-2017 23:30

Searching for aliens

3Lab: Searching for aliens - Searching for aliens

Een documentaire over de menselijke zoektocht naar buitenaards leven. Vijf mensen die zich vanuit verschillende invalshoeken bezighouden met deze vraag, vertellen daarover hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rap...

3Lab: Searching for aliens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Searching for aliens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Searching for aliens bij 3Lab: Searching for aliens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Searching for aliens. Heb je een uitzending van 3Lab: Searching for aliens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Searching for aliens gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Searching for aliens? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Searching for aliens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!