Programma gemist?

De recepten in blinken uit uit in eenvoud de en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten uit voor nodig zijn. tijdens De het chefs werken zoveel mogelijk met op tv seizoensproducten door en ingrediënten op van eigen bodem. de Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken het we plaattaart van met brie. Bladerdeeg is heel goed zelf op tv te maken, maar op tv dat is een nog best van een klus. Vooral door een klus waar veel geduld uit naar en kracht voor nodig is. Want op tv om bladerdeeg het goed te krijgen moet uit het keer op door op tv keer getoerd worden. op tv Daarom gebruikt Sandra tijdens voor deze plaattaart kant-en-klare bladerdeeg en een naar vult het met onder andere op tv prei naar en brie.

De recepten naar blinken uit op tv in eenvoud uit en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten uit voor nodig van zijn. De chefs werken in zoveel mogelijk het met tijdens seizoensproducten en ingrediënten een van eigen bodem. van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag met maken we eenvoudige wok uit met kip en het groente. Eenvoudig en een snel een lekker gerecht op met tafel? het Dan bent u met met dit recept aan het het goede het adres. Sandra voegt een paar op tv smaken aan met de kip en groenten toe, in de waardoor u razendsnel een heerlijk gerecht in op tafel in heeft door staan.

De recepten blinken in uit in eenvoud in en diversiteit, waar de geen ingewikkelde apparaten uit voor nodig zijn. met in De chefs werken zoveel van mogelijk met seizoensproducten met en ingrediënten van van eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken uit we geroosterde paprikasoep met door mozzarella. Voor wie van soep door houdt, de is deze een soep beslist een aanrader. met Door de paprika's met eerst te roosteren met worden ze zachter naar en zoeter. De door mozzarella maakt de in soep romiger en 'steviger.? het Heerlijk met een een snee op tv boerenbrood.

De een recepten blinken tijdens uit in eenvoud door en diversiteit, waar geen ingewikkelde op tv apparaten voor met nodig zijn. De chefs de werken zoveel in mogelijk met naar seizoensproducten en ingrediënten van eigen een bodem. naar Zo duurzaam mogelijk! Vandaag naar maken we bloemkoolrisotto op met warmgerookte zalm. Van risotto wordt in vaak een gedacht dat het een hele klus tijdens op is om te maken. het Maar eigenlijk valt dat van wel een mee. Het vraagt wat door geduld, maar verder bereidt het uit zich vanzelf in door de door bouillon. Sandra combineert deze risotto uit met bloemkool met en warmgerookte van zalm.

De op recepten blinken tijdens uit in eenvoud en diversiteit, waar uit de geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. door het De chefs werken zoveel mogelijk het met seizoensproducten een en ingrediënten van eigen bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag naar maken door we pompoentagliatelle met salie en tijdens gebakken naar oesterzwammen. Herfst is de tijd uit van de pompoen. De door pompoen op tv is veelzijdiger dan u denkt. uit Zo kunt u met er op overheerlijke soepen van van maken. Ook is uit hij heel door geschikt om in naar de oven te bakken, van zoals in de dit recept van het Mounir. De pompoen uit laat zich smakelijk combineren op met de salie het en gebakken tijdens oesterzwammen.

De recepten blinken tijdens uit in eenvoud door en in diversiteit, waar geen ingewikkelde uit apparaten voor nodig zijn. op tijdens De chefs werken op tv zoveel mogelijk met op tv seizoensproducten en ingrediënten van eigen uit bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag uit maken we met pasta met uit gerookte zalm en courgette. Dit is op nou uit zo'n typisch Kook op mee met MAX-recept. in Rijk van smaak en een zo gemaakt. Mounir brengt naar tijdens de pasta met courgette en gerookte door uit zalm op smaak met kruidenroomkaas. tijdens Hij maakt het af de met een pijnboompitten.

De uit recepten blinken uit in eenvoud tijdens en diversiteit, waar van van geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. uit De chefs naar werken zoveel naar mogelijk met seizoensproducten met en ingrediënten van eigen door bodem. de Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we van romige bloemkoolsoep de met krokante knoflooktoast. Deze het bloemkoolsoep staat in op tv een handomdraai op tafel. met De soep krijgt in een door mooie volle smaak een door de vadouvan en de tijdens geitenkaas. Dat is een op tv in kruidenmix van fenergiek, kerrieblad, op mosterdzaad en knoflook. Sandra het serveert er zelfgemaakte van knoflooktoast van bij.

De recepten door blinken uit in eenvoud uit een en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten uit voor het nodig zijn. De chefs op werken door zoveel mogelijk met seizoensproducten en het ingrediënten van eigen bodem. naar Zo op tv duurzaam mogelijk! Vandaag maken tijdens we exotische op hete bliksem. Hete bliksem is niet nieuw, met maar op deze variant uit van Mounir geeft er een het heel op andere smaak aan. Door naar de koriander, komijn, mango naar en seroendeng krijgt in het in gerecht een exotisch van tintje.

De naar recepten blinken door uit in eenvoud een en diversiteit, waar met geen ingewikkelde apparaten op tv voor nodig zijn. De chefs werken het zoveel mogelijk op met seizoensproducten en ingrediënten de van een eigen bodem. Zo op tv duurzaam mogelijk! Vandaag in maken we spaghetti met een auberginesaus en met met rode linzen gevulde paprika. Dit door vegetarische gerecht naar is extra een voedzaam door de tijdens rode linzenpuree. Sandra vult uit de paprika's ermee. De op auberginepuree laat een zich weer smakelijk combineren met door de naar spaghetti.

De uit recepten blinken uit uit in eenvoud met en diversiteit, waar op tv geen ingewikkelde apparaten tijdens voor nodig zijn. De chefs werken met zoveel naar mogelijk met seizoensproducten op en ingrediënten van de eigen bodem. Zo van duurzaam mogelijk! Vandaag maken we in witlofschotel met ham tijdens en in kaas. Bij dit recept doet de een oven het uit meeste werk. van Dat wil zeggen, de oven zorgt op dat door de combinatie van met witlof, aardappelen, ham en naar kaas heerlijk de smaakt. En vergeet vooral op tv het snufje nootmuskaat van niet. Dat in maakt deze witlofschotel de van Sandra naar helemaal af.

De recepten blinken naar uit in met eenvoud en de diversiteit, waar geen ingewikkelde in apparaten naar voor nodig zijn. door De chefs werken zoveel mogelijk met naar seizoensproducten de en ingrediënten van eigen een bodem. tijdens Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we een explosieve couscoussalade. De tijdens naam zegt het door al. Dit is het een salade tijdens die bol staat van smaken. van Een bittertje, zoetje de en zuurtje. Alle op tv smaken door zitten in deze explosieve uit couscoussalade van tijdens Mounir.

De naar recepten blinken uit in eenvoud naar en door diversiteit, waar geen een ingewikkelde apparaten voor met nodig zijn. met De chefs werken zoveel mogelijk in met seizoensproducten en ingrediënten van van het eigen bodem. Zo op duurzaam mogelijk! Vandaag maken we comfortbrood op met gehakt en door cheddar. De uit geel-oranje cheddar kaas door kent zijn oorsprong het in het dorp Cheddar op in de Engelse tijdens Somerset. in De kaas wordt gewoon van koemelk uit gemaakt, maar tijdens het is tijdens vooral het rijpingsproces wat de in uit kaas bijzonder maakt. Ze worden namelijk de gerijpt in met grotten. Daardoor krijgt het tijdens een pittige smaak. uit Een naar ideale kaas om op te verwerken in gerechten. een Sandra gebruikt door de cheddar om haar comfortbrood in met tijdens gehakt een lekker pittig met smaakje te in geven.

De uit recepten blinken uit naar in eenvoud en de diversiteit, waar geen naar ingewikkelde apparaten voor nodig een zijn. De uit chefs werken zoveel mogelijk een met seizoensproducten en ingrediënten van van eigen bodem. van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken we naar courgette-doperwtensoep met garnalen. Deze van soep het is smakelijk en het heel eenvoudig te maken. tijdens Met het opzetten van de op tv bouillon worden in ook op direct de aardappels en de op courgette gekookt. De mie op en een garnalen geven er naar een licht Oosters tintje aan. het Deze courgette- uit doperwtensoep van met Mounir staat met in een handomdraai op in tafel!

Wat eet ik uit vanavond? uit Topkoks Sandra uit Ysbrandy en Mounir Toub een geven antwoord op die een ene moeilijke door vraag. Ze nemen naar de kijker aan de tijdens hand mee van bij het maken van makkelijke van met en verrassende gerechten. De recepten een blinken uit door in eenvoud in en diversiteit en er zijn van geen door ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs naar blijven weg van door dure de ingrediënten en werken zoveel de mogelijk naar met seizoensproducten en ingrediënten de van eigen bodem: een zo duurzaam een mogelijk.

De in recepten blinken uit in eenvoud naar op en diversiteit, waar geen een ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. op De chefs uit werken zoveel uit mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten door van in eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op tv maken we tabouleh in met aubergine en uit op tv boterkabeljauw. Dit recept van Sandra staat uit in een van handomdraai op tafel. Dat komt tijdens de mede doordat de kabeljauw snel gaart. op tv Het roosteren van uit de aubergineblokjes voor in de tabouleh naar salade neemt het tijdens meeste door tijd in beslag. Die een zorgen wel het voor een rijke smaak van de een het tabouleh.

oktober 2019
07-10-2019 11:35

Plaattaart met prei en brie

Kook mee met MAX - Plaattaart met prei en brie

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we plaattaart m...

03-10-2019 11:35

Eenvoudige wok met kip en groente

Kook mee met MAX - Eenvoudige wok met kip en groente

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we eenvoudige w...

02-10-2019 11:35

Geroosterde paprikasoep met mozzarella

Kook mee met MAX - Geroosterde paprikasoep met mozzarella

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we geroosterde ...

01-10-2019 14:20

Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

Kook mee met MAX - Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bloemkoolris...

30-09-2019 11:45

Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

Kook mee met MAX - Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pompoentagli...

26-09-2019 11:30

Pasta met gerookte zalm en courgette

Kook mee met MAX - Pasta met gerookte zalm en courgette

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pasta met ge...

25-09-2019 11:35

Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

Kook mee met MAX - Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige bloem...

24-09-2019 11:35

Exotische hete bliksem

Kook mee met MAX - Exotische hete bliksem

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we exotische he...

23-09-2019 11:40

Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

Kook mee met MAX - Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we spaghetti me...

19-09-2019 08:30

Witlofschotel met ham en kaas

Kook mee met MAX - Witlofschotel met ham en kaas

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we witlofschote...

18-09-2019 09:10

Explosieve couscoussalade

Kook mee met MAX - Explosieve couscoussalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we explosieve c...

17-09-2019 09:50

Comfortbrood met gehakt en cheddar

Kook mee met MAX - Comfortbrood met gehakt en cheddar

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we comfortbrood...

16-09-2019 11:30

Courgette-doperwtensoep met garnalen

Kook mee met MAX - Courgette-doperwtensoep met garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we courgette-do...

12-09-2019 11:35

Friszure pasta met courgette

Kook mee met MAX - Friszure pasta met courgette

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversite...

11-09-2019 11:35

Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

Kook mee met MAX - Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tabouleh met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 474
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!