Programma gemist?

Aflevering 46 - een Culinair magazine de met topkoks een Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Romige van naar schorsenerensoep met gerookte een forel

Aflevering in 45 - Culinair door magazine met topkoks Sandra Ysbrandy uit op en Mounir Toub. Zoete aardappelgratin tijdens met pittige de kalkoen

Koriander tijdens is populair. Het een vervelende is het alleen dat het niet voor op tv iedereen op tv dezelfde smaaksensatie geeft. in Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. door uit De smaak van de poedervorm is een minder overheersend uit en kan in een de in gerecht een echte smaakmaker zijn. met Sandra voegt korianderpoeder toe de aan haar spitskoolcurry met een met cashewnoten.

De op tv kabeljauw is op culinair gezien een veelzijdige vis. uit Werkelijk alles in van de in vis kan worden gebruikt. De op tv tongetjes zijn een echte in lekkernij. op tv De kop is gedroogd rijk een aan proteïne. op De viseieren naar worden vermalen tot uit een pasta/spread en de ingewanden in met worden verwerkt tot meststof. Van de van lever wordt van levertraan gewonnen. Maar tijdens de kabeljauw is op tv vooral lekker om door te eten. op tv Mounir maakt van er knolselderijpuree bij en een serveert de tijdens kabeljauw gebakken met romige op prei.

Speculaas is een een ingrediënt dat misschien met niet van direct bij u opkomt als een de u aan gehaktballen met denkt. Toch is tijdens het een verrassend op tv onderdeel van deze tijdens gehaktballen van Sandra. Door de naar speculaas het boven het gehakt te verkruimelen, van worden de de smaken met het kneden van in het van gehakt goed een opgenomen. Sandra serveert de de speculaas-gehaktballetjes met groene met koolstamp.

Gnocchi naar is een pastasoort, van maar niet gemaakt de van deeg maar van uit aardappelen. Letterlijk een betekent gnocco (meervoud is gnocchi) het naar klont, en dat is met ook precies naar waar het op lijkt: een klontje. in een Ze zijn eenvoudig te bereiden. U met laat ze met koken water en in zodra het ze boven komen drijven zijn met ze gaar. tijdens Mounir maakt van gnocchi met een het boerenkool-tomatensaus.

Een in minestrone soep is met een typisch van Italiaans gerecht. Letterlijk op tv vertaald betekent minestrone grote soep, het het komt op af van op minestra wat soep betekent. Een tijdens echt recept uit van de minstrone is er door niet, gezien op tv u er naar eindeloos mee op kunt variëren. Sandra maakt in haar versie van een minestrone met spekblokjes en met palmkool.

Hasselback door is een bereidingstechniek. We de kennen het vooral op tv van de aardappel. Dunne op inkepingen van met een het paar millimeter, waardoor de aardappel het lekker knapperig bakt met in de de oven. Maar deze techniek naar kan natuurlijk ook naar met tijdens groenten. Neem de winterpeen. uit Mounir maakt een op Hasselback winterpeen met uit rucola-makreelstamp.

Mounir een maakt niet zomaar een pizza, uit maar een pizza het op van aardappelen. Als op bodem gebruikt hij rösti en daarbovenop tijdens kunt u eigenlijk naar uit naar hartenlust variëren. het Op deze röstipizza uit doet hij feta, doperwten en uit sla.

Chinese uit kool heeft in van tegenstelling tot de andere koolsoorten, niet het zo'n uitgesproken kool-smaak. met Hij is vrij op mild van smaak en is daarom op tv de zowel rauw als uit (kort) gekookt, lekker om op te eten. met Doordat de kool zowel rauw uit als gekookt te uit eten is, is uit het een van groente die zich van makkelijk laat combineren bij op tv diverse op tv gerechten. Mounir serveert de de Chinese kool op bij kerriekip.

Er zijn van tijdens die dagen waarop op tv het u niet al te veel tijdens zin heeft om te door koken, in maar toch iets lekkers op op tv door wilt tafel zetten. Dan is de dit een door ideaal gerecht, en lekker. De met vis wordt niet van los gegeten, maar van op tv verwerkt in de uit puree. Door het even in tijdens de de oven te gratineren, is op deze ovenschotel van Sandra helemaal op tv naar af.

Rucola het is een pittige slasoort. een Het op tv smaakt nootachtig. Behalve als met sla is het ook naar heerlijk (pittig) uit om in een uit stamppot te verwerken. Mounir verwerkt naar in de rucola door tijdens een stamppot van zoete aardappelen en op gewone (kruimige) aardappelen. op tijdens Samen met de radicchio en rode met peper ontstaat de een ware van smaakexplosiestamp.

Roti tijdens is oorspronkelijk in het uit Hindi een soort verzamelnaam van voor verschillende vormen naar brood. Wij kennen de in het vooral uit de Surinaamse keuken. op Dan is op roti meer een soort op tv pannenkoek, de ongezoete op tv versie. met Met beleg kunt door u eindeloos variëren. Sandra met maakt een snelle roti in met naar zoete aardappelen en op tv kippendijfilet.

Shakshuka is een in Oosters uit eenpansgerecht. Het een is eenvoudig te uit maken en er is eindeloos naar mee te variëren. De uit basis de bestaat uit tomatensaus, eieren en door (verse) in kruiden. Mounir maakt op tv een snelle shakshuka en serveert een naar er Turks brood tijdens bij.

De recepten blinken de uit in eenvoud op en naar diversiteit, waar geen het ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. in De chefs werken de op zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten op het van eigen bodem. Zo uit duurzaam mogelijk! De prei naar zorgt voor het de nodige tijdens groenten en de skrei zorgt ervoor op tv dat u naar voldoende eiwitten binnenkrijgt. met Eiwitten met zijn belangrijke bouwstoffen op tv en zorgen voor tijdens een verzadigd gevoel.

maart 2019
21-03-2019 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 46 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Romige schorsenerensoep met gerookte forel

20-03-2019 12:40

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 45 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

19-03-2019 12:35

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

18-03-2019 14:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

14-03-2019 12:40

Groene koolstamp met speculaas-gehaktballetjes

Kook mee met MAX - Groene koolstamp met speculaas-gehaktballetjes

Speculaas is een ingrediënt dat misschien niet direct bij u opkomt als u aan gehaktballen denkt. Toch is het een verrassend onderdeel van deze gehaktballen van Sandra. Door de speculaas boven het gehakt te verkruimelen, worden de smaken met...

13-03-2019 12:30

Gebakken gnocchi met boerenkool-tomatensaus

Kook mee met MAX - Gebakken gnocchi met boerenkool-tomatensaus

Gnocchi is een pastasoort, maar niet gemaakt van deeg maar van aardappelen. Letterlijk betekent gnocco (meervoud is gnocchi) klont, en dat is ook precies waar het op lijkt: een klontje. Ze zijn eenvoudig te bereiden. U laat ze koken water e...

12-03-2019 12:35

Minestrone

Kook mee met MAX - Minestrone

Een minestrone soep is een typisch Italiaans gerecht. Letterlijk vertaald betekent minestrone grote soep, het komt af van minestra wat soep betekent. Een echt recept van de minstrone is er niet, gezien u er eindeloos mee kunt variëren. Sa...

11-03-2019 12:35

Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Kook mee met MAX - Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Hasselback is een bereidingstechniek. We kennen het vooral van de aardappel. Dunne inkepingen van een paar millimeter, waardoor de aardappel lekker knapperig bakt in de oven. Maar deze techniek kan natuurlijk ook met groenten. Neem de winte...

07-03-2019 12:30

Rostipizza

Kook mee met MAX - Rostipizza

Mounir maakt niet zomaar een pizza, maar een pizza van aardappelen. Als bodem gebruikt hij rösti en daarbovenop kunt u eigenlijk naar hartenlust variëren. Op deze röstipizza doet hij feta, doperwten en sla.

06-03-2019 12:40

Kerriekip met Chinese kool

Kook mee met MAX - Kerriekip met Chinese kool

Chinese kool heeft in tegenstelling tot andere koolsoorten, niet zo'n uitgesproken kool-smaak. Hij is vrij mild van smaak en is daarom zowel rauw als (kort) gekookt, lekker om te eten. Doordat de kool zowel rauw als gekookt te eten is, is h...

05-03-2019 12:35

Ovenschotel met vis

Kook mee met MAX - Ovenschotel met vis

Er zijn van die dagen waarop u niet al te veel zin heeft om te koken, maar toch iets lekkers op wilt tafel zetten. Dan is dit een ideaal gerecht, en lekker. De vis wordt niet los gegeten, maar verwerkt in de puree. Door het even in de ove...

04-03-2019 12:35

Smaakexplosiestamp

Kook mee met MAX - Smaakexplosiestamp

Rucola is een pittige slasoort. Het smaakt nootachtig. Behalve als sla is het ook heerlijk (pittig) om in een stamppot te verwerken. Mounir verwerkt de rucola door een stamppot van zoete aardappelen en gewone (kruimige) aardappelen. Samen...

28-02-2019 12:40

Snelle roti

Kook mee met MAX - Snelle roti

Roti is oorspronkelijk in het Hindi een soort verzamelnaam voor verschillende vormen brood. Wij kennen het vooral uit de Surinaamse keuken. Dan is roti meer een soort pannenkoek, de ongezoete versie. Met beleg kunt u eindeloos variëren. S...

27-02-2019 12:35

Snelle shakshuka

Kook mee met MAX - Snelle shakshuka

Shakshuka is een Oosters eenpansgerecht. Het is eenvoudig te maken en er is eindeloos mee te variëren. De basis bestaat uit tomatensaus, eieren en (verse) kruiden. Mounir maakt een snelle shakshuka en serveert er Turks brood bij.

26-02-2019 12:40

Prei & skrei

Kook mee met MAX - Prei & skrei

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! De prei zorgt voor de nodige...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 361
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord