Programma gemist?

De recepten blinken een uit in tijdens eenvoud en diversiteit, naar waar geen ingewikkelde naar apparaten door voor nodig zijn. De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met de op seizoensproducten en ingrediënten van eigen van bodem. Zo duurzaam door mogelijk! Vandaag maken we plaattaart het het met brie. Bladerdeeg is heel goed tijdens zelf te op maken, maar op dat is nog best een klus. in Vooral een van klus waar veel geduld tijdens en uit kracht voor nodig is. Want de om bladerdeeg van goed te krijgen met moet het keer met op keer de getoerd worden. een Daarom gebruikt Sandra voor een deze plaattaart kant-en-klare naar bladerdeeg en de vult het met onder andere prei op met en brie.

De een recepten blinken van uit in eenvoud en een diversiteit, waar geen de ingewikkelde apparaten voor door nodig zijn. De chefs het werken zoveel mogelijk met naar op tv seizoensproducten en ingrediënten van eigen op tv bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag het maken we eenvoudige tijdens wok een met kip en tijdens groente. Eenvoudig en snel een met lekker gerecht op tafel? door Dan door bent u met op dit recept uit aan het goede adres. Sandra tijdens voegt in een paar smaken naar aan de kip en door groenten toe, op tv waardoor u razendsnel het een heerlijk gerecht op tafel in heeft naar staan.

De recepten blinken de met uit in eenvoud en diversiteit, de waar uit geen ingewikkelde apparaten voor nodig in zijn. De chefs uit werken zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten en in ingrediënten van de eigen bodem. Zo duurzaam uit mogelijk! Vandaag maken tijdens we geroosterde tijdens paprikasoep met mozzarella. Voor wie van van soep houdt, is van deze soep beslist van een aanrader. van Door de paprika's eerst in te roosteren worden ze tijdens zachter en zoeter. van op tv De mozzarella maakt de soep door romiger en 'steviger.? van Heerlijk in met een snee uit boerenbrood.

De recepten de blinken uit uit in eenvoud en de diversiteit, waar geen met ingewikkelde apparaten voor nodig het zijn. De chefs naar werken zoveel tijdens mogelijk met seizoensproducten op tv en ingrediënten van eigen bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag met maken het we bloemkoolrisotto het met warmgerookte zalm. Van tijdens risotto wordt vaak gedacht in dat het een hele klus de is om uit te maken. Maar eigenlijk een een valt dat wel mee. het Het vraagt wat geduld, maar uit verder uit bereidt het tijdens zich vanzelf door de bouillon. op Sandra combineert deze risotto uit van met bloemkool en warmgerookte uit zalm.

De recepten in blinken met uit in eenvoud en diversiteit, waar naar geen met ingewikkelde apparaten voor nodig tijdens zijn. De chefs een werken zoveel uit mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van naar van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag met maken we het pompoentagliatelle met uit salie en uit gebakken oesterzwammen. Herfst is de tijd het van de pompoen. naar De pompoen is veelzijdiger met dan u naar denkt. Zo kunt op tv u er overheerlijke de soepen met van maken. Ook is tijdens hij heel van geschikt om in op de oven te bakken, zoals uit in dit recept van in Mounir. De een pompoen laat in zich smakelijk door combineren met de salie en door gebakken met oesterzwammen.

De met recepten blinken uit in op eenvoud en diversiteit, waar met in geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. met De chefs werken in zoveel mogelijk met uit seizoensproducten en ingrediënten tijdens met van eigen bodem. Zo uit duurzaam mogelijk! Vandaag maken op we pasta uit met gerookte zalm en op courgette. Dit is een nou zo'n typisch Kook mee met met van MAX-recept. Rijk van smaak in en zo gemaakt. tijdens Mounir brengt de pasta met van courgette met en gerookte zalm op smaak op tv met kruidenroomkaas. in Hij met maakt het af met in pijnboompitten.

De door recepten blinken met uit in eenvoud op en diversiteit, waar het geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. door De op chefs werken zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten en ingrediënten de van eigen bodem. een het Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken op tv we romige bloemkoolsoep met krokante uit naar knoflooktoast. Deze bloemkoolsoep staat in een een handomdraai op op tafel. De soep krijgt tijdens een mooie volle uit smaak door de vadouvan uit en op tv de geitenkaas. Dat uit is een kruidenmix de van fenergiek, kerrieblad, mosterdzaad en de knoflook. Sandra naar serveert er een zelfgemaakte knoflooktoast de bij.

De op tv recepten blinken uit in in eenvoud en diversiteit, waar het geen ingewikkelde apparaten van voor nodig zijn. tijdens De chefs werken uit zoveel mogelijk het met uit seizoensproducten en ingrediënten van eigen in bodem. Zo duurzaam de mogelijk! Vandaag op tv maken we exotische hete bliksem. Hete van bliksem met is niet nieuw, met maar deze variant van Mounir geeft uit er met een heel andere de smaak aan. Door de koriander, op tv komijn, mango en door seroendeng het krijgt het door gerecht een exotisch tijdens tintje.

De recepten tijdens blinken uit in het eenvoud en door diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten uit voor nodig zijn. met De een chefs werken zoveel mogelijk naar met seizoensproducten op tv en ingrediënten van eigen bodem. op tv Zo duurzaam een mogelijk! Vandaag maken we spaghetti een met auberginesaus en het met rode op tv linzen tijdens gevulde paprika. Dit vegetarische op gerecht is extra voedzaam door de het rode linzenpuree. door Sandra vult in de paprika's ermee. De auberginepuree in laat naar zich weer smakelijk combineren de met de op spaghetti.

De recepten blinken de uit in met eenvoud van en diversiteit, waar het geen ingewikkelde apparaten voor nodig uit zijn. de De chefs werken op tv zoveel mogelijk met seizoensproducten de en ingrediënten van eigen de bodem. Zo duurzaam de mogelijk! Vandaag naar maken we witlofschotel met op ham en van kaas. Bij dit recept uit doet de oven op tv het meeste werk. Dat wil tijdens zeggen, de oven zorgt de dat de de combinatie van witlof, naar aardappelen, ham en kaas op tv heerlijk smaakt. En van op tv vergeet vooral het snufje tijdens nootmuskaat niet. in Dat maakt deze witlofschotel van Sandra de een helemaal af.

De recepten blinken op een uit in eenvoud en diversiteit, waar door geen tijdens ingewikkelde apparaten voor het nodig zijn. De in chefs werken zoveel mogelijk met op tv seizoensproducten op en ingrediënten van tijdens eigen bodem. Zo naar duurzaam mogelijk! Vandaag met maken we explosieve de couscoussalade. De naam zegt het al. Dit op tv in is een salade die de bol staat van een smaken. Een het bittertje, zoetje en zuurtje. op tv Alle smaken zitten in het deze explosieve een couscoussalade van een Mounir.

De naar recepten blinken uit in eenvoud uit en tijdens diversiteit, waar tijdens geen ingewikkelde apparaten in voor nodig zijn. De chefs de werken zoveel mogelijk tijdens met seizoensproducten door en ingrediënten van eigen bodem. uit Zo duurzaam van mogelijk! Vandaag het maken we comfortbrood met op gehakt en cheddar. De geel-oranje de cheddar kaas kent van zijn oorsprong in uit het dorp Cheddar een in op de Engelse Somerset. De kaas wordt tijdens gewoon van tijdens koemelk gemaakt, op maar het is vooral het in rijpingsproces wat naar de kaas een bijzonder maakt. op tv Ze worden namelijk gerijpt met in grotten. Daardoor uit krijgt het van een pittige smaak. Een op tv ideale kaas het om te verwerken in gerechten. Sandra een gebruikt op tv de cheddar naar om haar comfortbrood met gehakt de een lekker pittig uit smaakje te op tv geven.

De recepten blinken een een uit in eenvoud en diversiteit, waar uit geen ingewikkelde een apparaten in voor nodig zijn. naar De chefs werken zoveel in mogelijk met seizoensproducten en in ingrediënten van in eigen bodem. van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we courgette-doperwtensoep uit met garnalen. Deze soep van is smakelijk het en heel op tv eenvoudig te maken. tijdens Met het opzetten van de in bouillon een worden ook het direct de aardappels en de van courgette gekookt. De mie door op en garnalen geven er een een licht op tv Oosters tintje aan. Deze het courgette- doperwtensoep van Mounir staat op tv in een handomdraai van op tijdens tafel!

Wat op tv eet ik vanavond? Topkoks Sandra op tv uit Ysbrandy en Mounir Toub geven uit antwoord een op die ene moeilijke vraag. Ze met nemen de tijdens kijker aan de hand de mee van bij het van maken van makkelijke en op verrassende gerechten. De recepten uit blinken uit in eenvoud naar en door diversiteit en uit er zijn geen ingewikkelde apparaten voor met nodig. De naar chefs blijven weg een van naar dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk op tv met seizoensproducten een en ingrediënten van het eigen bodem: zo uit duurzaam van mogelijk.

De de recepten blinken uit in eenvoud de en de diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten een voor nodig zijn. uit De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met in seizoensproducten en met ingrediënten van met eigen bodem. van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tabouleh door met aubergine op tv en op boterkabeljauw. Dit recept van Sandra staat in op een handomdraai op op tafel. Dat komt op tv mede doordat de op kabeljauw snel gaart. naar met Het roosteren van de aubergineblokjes uit voor in de tabouleh salade neemt tijdens het meeste tijd het in beslag. tijdens Die zorgen wel voor de een rijke het smaak van de op tv tabouleh.

april 2021
07-10-2019 11:35

Plaattaart met prei en brie

Kook mee met MAX - Plaattaart met prei en brie

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we plaattaart m...

03-10-2019 11:35

Eenvoudige wok met kip en groente

Kook mee met MAX - Eenvoudige wok met kip en groente

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we eenvoudige w...

02-10-2019 11:35

Geroosterde paprikasoep met mozzarella

Kook mee met MAX - Geroosterde paprikasoep met mozzarella

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we geroosterde ...

01-10-2019 14:20

Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

Kook mee met MAX - Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bloemkoolris...

30-09-2019 11:45

Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

Kook mee met MAX - Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pompoentagli...

26-09-2019 11:30

Pasta met gerookte zalm en courgette

Kook mee met MAX - Pasta met gerookte zalm en courgette

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pasta met ge...

25-09-2019 11:35

Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

Kook mee met MAX - Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige bloem...

24-09-2019 11:35

Exotische hete bliksem

Kook mee met MAX - Exotische hete bliksem

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we exotische he...

23-09-2019 11:40

Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

Kook mee met MAX - Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we spaghetti me...

19-09-2019 08:30

Witlofschotel met ham en kaas

Kook mee met MAX - Witlofschotel met ham en kaas

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we witlofschote...

18-09-2019 09:10

Explosieve couscoussalade

Kook mee met MAX - Explosieve couscoussalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we explosieve c...

17-09-2019 09:50

Comfortbrood met gehakt en cheddar

Kook mee met MAX - Comfortbrood met gehakt en cheddar

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we comfortbrood...

16-09-2019 11:30

Courgette-doperwtensoep met garnalen

Kook mee met MAX - Courgette-doperwtensoep met garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we courgette-do...

12-09-2019 11:35

Friszure pasta met courgette

Kook mee met MAX - Friszure pasta met courgette

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversite...

11-09-2019 11:35

Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

Kook mee met MAX - Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tabouleh met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 474
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!