Programma gemist?

Er gaat op tv niets door boven (groot)moeders kippensoep. Deze op tv kippensoep is niet helemaal op volgens de traditie tijdens bereid en van heeft een lekkere pittige twist. door Mounir maakt Thaise het kippensoep met het courgette. Heerlijk met uit een van naanbrood.

Het uit beste uit uit 2 werelden: risotto en asperges. van Deze 2 laten de zich heel goed combineren. op tv Kook de de asperges maar kort, naar want ze garen nog door na in de uit risotto. door Sandra combineert de witte op en in groene asperges met de risotto en van garnalen. Dit is op tv een door herhaling van 22 mei van 2018.

U het komt het steeds vaker van in recepten op tegen: panko. panko is een naar soort op paneermeel wat vooral veel tijdens in de een Japanse keuken wordt van gebruikt. Wat panko op lekkerder maakt ten opzichte van van gewoon paneermeel, is het dat het net de iets uit luchtiger en knapperig naar is. Mounir uit gebruikt de panko tijdens voor de camembert waardoor tijdens hij een tijdens extra knapperig korstje krijgt bij naar het bakken. in Hij serveert er de rodekoolsalade en ovenaardappels bij. Dit op is een herhaling in van 21 mei met 2018.

Van origine uit is stroganoff een van Russisch gerecht. op Het is vaak pittig het en wordt in meestal met rundvlees gegeten, maar tijdens het uit is ook heerlijk met van varkensvlees. de Sandra maakt een snelle van stroganoff met een magere varkenslappen. Dit is een tijdens herhaling van 18 op tv mei 2018.

Wat naar eet ik vanavond? tijdens Topkoks Sandra Ysbrandy in en Mounir Toub op geven antwoord op die ene een moeilijke een vraag. Ze nemen de in kijker aan de hand een bij het een maken van door makkelijke en verrassende gerechten. uit De recepten blinken uit met in eenvoud en met diversiteit de en er zijn de geen ingewikkelde apparaten voor nodig. op De chefs blijven uit weg op van dure ingrediënten en werken de zoveel mogelijk van met tijdens seizoensproducten en ingrediënten van uit eigen bodem: zo door duurzaam mogelijk.

Bijna iedereen houdt uit van door kip-kerrie. De smaak van door kerrie laat zich perfect door uit combineren met kip. Sandra op tv maakt kip-kerrie en serveert er een snijbonen op tv en zoete aardappelpannenkoekjes op tv bij.

Dit recept uit is makkelijk te maken. de En voor door wie van paddenstoelen van en op tv pasta houdt een absolute op tv aanrader. Mounir combineert een oesterzwammen met shiitake op tv en serveert bij met de tagliatelle een naar walnootroomsaus. Dit is een herhaling van uit 15 mei een 2018.

Kedgeree is op van tijdens origine een Indiaas gerecht. De basis op tv bestaat het uit gekookte vis, van rijst en het eieren. Groenten zijn ook een op belangrijk onderdeel, maar dat door is met naar wens in in te vullen. Sandra de gebruikt voor deze kedgeree naar makreelfilet en voegt er het groene asperges en tijdens mangochutney aan toe. Dit door is een het herhaling van in 14 mei tijdens 2018.

Halloumi de is een ongerijpte met geitenkaas. Door de structuur in van de kaas kan in hij zowel gegrild, door als uit gebakken en in gefrituurd worden. De kaas tijdens smelt niet met en de buitenkant op tv krijgt een krokant korstje. van In veel recepten wordt het op tv gebruikt als op tv een de vleesvervanger. Mounir grilt op tv de halloumi en serveert er in een met zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde met ui bij. Dit is een herhaling een de van 11 mei uit 2018.

De met schouderkarbonade heeft in verhouding weinig van in bot en meer vet. van En dat randje vet maakt met deze karbonade tijdens extra het smakelijk. U kunt naar hem bakken, stoven of een smoren. Sandra bakt de schouderkarbonade uit het en serveert er van aardappel-bietensalade bij. Dit is een op tv herhaling van tijdens 10 mei 2018.

De in artisjok is een plant van waarvan we de vlezige tijdens schutbladeren eten. uit In feite eten we tijdens de bloemknop een van de plant. tijdens De artisjok van wordt veel gegeten in met de Mediterranse op keuken en heeft een licht met het bittere smaak. U kunt de door artisjok zelf bereiden, maar met ze zijn ook op in pot te in krijgen in op oliebasis. Mounir verwerkt de in artisjok in een door broccolisalade een met artisjok-ricottasaus. Dit is een uit herhaling van 9 van mei met 2018.

De wrap uit heeft al op tv een tijd tijdens geleden zijn intrede tot van onze keukens de gedaan. Niet gek, want u tijdens kunt er eindeloos mee met variëren. In dit het recept vervangt tijdens het de min of meer het brood van bij de door soep. Sandra maakt uit spinaziewraps die ze op serveert bij van meirapensoep. Dit is een het herhaling van 8 mei de 2018.

Vooral de op dagen dat een het iets warmer is, naar of uit simpelweg als u op niet veel tijd heeft, is het het van fijn om niet door te lang in de op keuken te hoeven staan het om toch iets lekkers op tv naar op tafel te zetten. Mounir op maakt een pastasalade met van met tonijn en peultjes. Hij is zowel het uit lauw/warm als koud naar heerlijk!

Orzo naar heeft de vorm van een het rijstkorrel, maar het op is uit een pastasoort. Het betekent in van het op tv Italiaans letterlijk gerst en wordt met veel op tv gegeten als onderdeel van een tijdens salade, maar ook op in naar verschillende soorten soep. Sandra verwerkt naar op tv de orzo in van een salade met op tv rabarber, geitenkaas een de aardbeien.

'Kip het het meest veelzijdige stukje vlees'. met Met die slogan van zijn een wij het helemaal eens. Want de kip van is op vele door manieren te bereiden. In met reepjes gesneden is tijdens het in in een handomdraai een klaar. Mounir geeft de uit kip een een oosters tintje en serveert er het noedels en snijbonen uit bij.

juli 2019
18-07-2019 12:40

Thaise kippensoep met courgette

Kook mee met MAX - Thaise kippensoep met courgette

Er gaat niets boven (groot)moeders kippensoep. Deze kippensoep is niet helemaal volgens de traditie bereid en heeft een lekkere pittige twist. Mounir maakt Thaise kippensoep met courgette. Heerlijk met een naanbrood.

17-07-2019 12:45

Aspergerisotto met garnalen

Kook mee met MAX - Aspergerisotto met garnalen

Het beste uit 2 werelden: risotto en asperges. Deze 2 laten zich heel goed combineren. Kook de asperges maar kort, want ze garen nog na in de risotto. Sandra combineert de witte en groene asperges met de risotto en garnalen. Dit is een her...

16-07-2019 12:40

Rodekoolsalade met ovenaardappels en gebakken camembert

Kook mee met MAX - Rodekoolsalade met ovenaardappels en gebakken camembert

U komt het steeds vaker in recepten tegen: panko. panko is een soort paneermeel wat vooral veel in de Japanse keuken wordt gebruikt. Wat panko lekkerder maakt ten opzichte van gewoon paneermeel, is dat het net iets luchtiger en knapperig is...

15-07-2019 12:40

Snelle stroganoff

Kook mee met MAX - Snelle stroganoff

Van origine is stroganoff een Russisch gerecht. Het is vaak pittig en wordt meestal met rundvlees gegeten, maar het is ook heerlijk met varkensvlees. Sandra maakt een snelle stroganoff met magere varkenslappen. Dit is een herhaling van 18 ...

11-07-2019 12:45

Chinese tomatensoep met omeletreepjes

Kook mee met MAX - Chinese tomatensoep met omeletreepjes

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit e...

10-07-2019 12:40

Kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes

Kook mee met MAX - Kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes

Bijna iedereen houdt van kip-kerrie. De smaak van kerrie laat zich perfect combineren met kip. Sandra maakt kip-kerrie en serveert er snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes bij.

09-07-2019 12:45

Tagliatelle met oesterzwam-walnootsaus

Kook mee met MAX - Tagliatelle met oesterzwam-walnootsaus

Dit recept is makkelijk te maken. En voor wie van paddenstoelen en pasta houdt een absolute aanrader. Mounir combineert oesterzwammen met shiitake en serveert bij de tagliatelle een walnootroomsaus. Dit is een herhaling van 15 mei 2018.

08-07-2019 12:50

Kedgeree met asperges, makreel en mangochutney

Kook mee met MAX - Kedgeree met asperges, makreel en mangochutney

Kedgeree is van origine een Indiaas gerecht. De basis bestaat uit gekookte vis, rijst en eieren. Groenten zijn ook een belangrijk onderdeel, maar dat is naar wens in te vullen. Sandra gebruikt voor deze kedgeree makreelfilet en voegt er gro...

04-07-2019 11:40

Zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde ui en halloumi

Kook mee met MAX - Zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde ui en halloumi

Halloumi is een ongerijpte geitenkaas. Door de structuur van de kaas kan hij zowel gegrild, als gebakken en gefrituurd worden. De kaas smelt niet en de buitenkant krijgt een krokant korstje. In veel recepten wordt het gebruikt als een vlees...

03-07-2019 11:40

Aardappel-bietensalade met schouderkarbonade

Kook mee met MAX - Aardappel-bietensalade met schouderkarbonade

De schouderkarbonade heeft in verhouding weinig bot en meer vet. En dat randje vet maakt deze karbonade extra smakelijk. U kunt hem bakken, stoven of smoren. Sandra bakt de schouderkarbonade en serveert er aardappel-bietensalade bij. Dit i...

02-07-2019 11:35

Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

Kook mee met MAX - Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

De artisjok is een plant waarvan we de vlezige schutbladeren eten. In feite eten we de bloemknop van de plant. De artisjok wordt veel gegeten in de Mediterranse keuken en heeft een licht bittere smaak. U kunt de artisjok zelf bereiden, maar...

01-07-2019 11:35

Meirapensoep met spinaziewrap

Kook mee met MAX - Meirapensoep met spinaziewrap

De wrap heeft al een tijd geleden zijn intrede tot onze keukens gedaan. Niet gek, want u kunt er eindeloos mee variëren. In dit recept vervangt het min of meer het brood bij de soep. Sandra maakt spinaziewraps die ze serveert bij meirapenso...

27-06-2019 11:35

Pastasalade met tonijn en peultjes

Kook mee met MAX - Pastasalade met tonijn en peultjes

Vooral op dagen dat het iets warmer is, of simpelweg als u niet veel tijd heeft, is het fijn om niet te lang in de keuken te hoeven staan om toch iets lekkers op tafel te zetten. Mounir maakt een pastasalade met tonijn en peultjes. Hij is z...

26-06-2019 11:35

Rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien

Kook mee met MAX - Rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien

Orzo heeft de vorm van een rijstkorrel, maar het is een pastasoort. Het betekent in het Italiaans letterlijk gerst en wordt veel gegeten als onderdeel van een salade, maar ook in verschillende soorten soep. Sandra verwerkt de orzo in een sa...

25-06-2019 11:35

Noedels met teriyaki-kip en snijbonen

Kook mee met MAX - Noedels met teriyaki-kip en snijbonen

'Kip het meest veelzijdige stukje vlees'. Met die slogan zijn wij het helemaal eens. Want kip is op vele manieren te bereiden. In reepjes gesneden is het in een handomdraai klaar. Mounir geeft de kip een oosters tintje en serveert er noedel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 429
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord