Programma gemist?

Aflevering 218 in - Culinair magazine in met tijdens topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Mujadara in met uit spruiten en gebakken het kabeljauw

Aflevering door 217 - Culinair door magazine met topkoks naar Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Maaltijdquesadilla van met de pompoen

De recepten blinken naar uit uit in eenvoud en diversiteit, tijdens waar geen uit ingewikkelde apparaten in voor nodig zijn. De chefs uit werken zoveel mogelijk het met seizoensproducten door en ingrediënten van het eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Thaise in paddenstoelensoep. De uit Tom Kha soepen zijn hot. uit In letterlijke zin, op tv omdat ze pittig door het van smaak (kunnen) zijn. Maar het op een is vooral hot in figuurlijke zin, uit want de op tv soep is inmiddels op naar menig restaurantkaart te op tv een vinden. Deze Thaise soep de is ook op tv makkelijk zelf te een maken. Sandra maakt een het variant met paddenstoelen, Tom Kha het op tv Hed.

De recepten in blinken uit op tv in eenvoud naar en diversiteit, waar uit geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. in De een chefs werken op tv zoveel mogelijk met seizoensproducten door en ingrediënten van eigen naar bodem. met Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we van ham-preipakketjes met in kerrie-bloemkoolrijst. Een enorm op tv lekker pakketje met groenten op en ham. naar Het is makkelijk het om te maken en Sandra van serveert er dit keer uit de bloemkoolrijst bij. En om tijdens die 'rijst' een extra naar lekker smaakje naar te geven doet zij er het kerrie naar doorheen.

De het recepten blinken op uit in eenvoud en diversiteit, waar naar geen naar ingewikkelde apparaten een voor nodig zijn. De chefs tijdens werken zoveel op mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten op tv van van eigen bodem. Zo duurzaam met mogelijk! Vandaag maken we op tv maaltijdsamosa met yoghurt-mangosaus. Samosa's een zijn uit vaak kleine hapjes groenten verpakt in door het filodeeg. Maar een door samosa kan natuurlijk ook tijdens heel erg goed als volwaardige op tv maaltijd. Mounir verwerkt in er op tv aardappel, bloemkoop en doperwten in. door Heerlijk door met het frisse dressing van in Griekse een yoghurt, mango en de munt.

De recepten tijdens blinken uit met in eenvoud op en diversiteit, waar geen op tv ingewikkelde apparaten voor de nodig zijn. De in chefs werken zoveel mogelijk op met seizoensproducten en ingrediënten op tv door van eigen bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken tijdens we bami een met garnalen. Vers is altijd goed, zeker de met tijdens vis. Maar niet met overal is een goede het visboer te vinden van en het aanbod op tv in de het supermarkt is uit niet altijd toereikend. een Dan is vis uit de tijdens vriezer de oplossing en in naar minstens zo vers. De in vis wordt namelijk op tv direct naar van de vangst ingevroren. Sandra gebruikt de garnalen uit op tv de diepvries en verwerkt ze door in de de bami.

De met recepten blinken uit in eenvoud tijdens en het diversiteit, waar door geen ingewikkelde apparaten de voor nodig zijn. door De chefs werken zoveel op mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten in op tv van eigen bodem. op tv Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken een we Mexicaanse soep met nacho's. Mounir door begint met de week feestelijk door met deze Mexicaanse tijdens soep. Hij het staat bol van de verschillende smaken. in Om er een een extra knappertje op tv aan te geven het gaat de mais op er uit op het laatst van door. En om het feestelijk af door te maken op serveert Mounir er tortillachips met een bij.

De op recepten blinken uit van in eenvoud en met diversiteit, waar geen van ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. op De chefs werken door zoveel mogelijk in met seizoensproducten naar en ingrediënten van een eigen bodem. Zo duurzaam van mogelijk! Vandaag maken we de Aziatische broccoli met Hollandse naar garnaaltjes. De Aziatische keuken het is populair. op tv Niet vreemd, aangezien het tijdens door een zeer smakelijke keuken op tv is. Maar steeds van vaker komen in door gerechten verschillende keukens samen. Zoals met in uit dit gerecht Mounir geeft de de broccoli op tv een Aziatisch tintje en op serveert het met op Hollandse op garnaaltjes.

De recepten met blinken uit het in eenvoud en van diversiteit, waar de geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. op De chefs werken op tv zoveel mogelijk in met seizoensproducten en ingrediënten op tv tijdens van eigen bodem. Zo duurzaam in mogelijk! Vandaag op maken we romige spitskoolsoep. Nederlanders zijn echte het soep-eters. Soep is op over het op algemeen makkelijk op te maken. Sandra maakt een in romige een spitskoolsoep. De het soep is extra gevuld met geroosterde het groenen. de En de in de met oven het gepofte knoflook is werkelijk tijdens overheerlijk!

De recepten op tv blinken uit naar in eenvoud en uit diversiteit, waar tijdens geen ingewikkelde apparaten voor nodig op tv zijn. De een chefs werken zoveel mogelijk met uit seizoensproducten het en ingrediënten van eigen bodem. door Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken we Sloppy naar Joe een met knolselderij uit de oven. Sloppy naar Joe is het ontstaan door in Amerika. Het heeft iets naar weg van een naar hamburger, op maar dan van 'los vlees'. naar Het is een de soort stevige saus het op door een broodje. Mounir maakt Sloppy een Joe met knolselderij uit door de de oven.

De door recepten blinken uit naar in eenvoud op en diversiteit, waar een geen ingewikkelde apparaten voor nodig tijdens zijn. De chefs werken de op tv zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van van eigen bodem. het Zo duurzaam het mogelijk! Vandaag een maken we Parmigiano di melanzane-hasselback met met macaroni. Hasselback klinkt de niet door als iets wat u direct associeert tijdens met naar koken, maar in toch heeft het een er mee te maken. Het is in een met manier van snijden. Sandra naar snijdt een aubergine op hasselback, in naar dunne schijfjes naar zonder helemaal door te snijden. het Er ontstaat een op soort uit waaier. Ze serveert bij de met Parmigiana di melanzane hasselback, door tijdens macaroni.

De recepten blinken door uit in tijdens eenvoud en het diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten door voor met nodig zijn. op De chefs werken zoveel met mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten op tv van eigen uit bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we verrassende uit plaattaart met gehakt van en naar gegrilde little gem. Het voordeel van tijdens een plaattaart uit ten opzichte van een uit quiche uit is dat tijdens het er niet zo nauw van op aankomt het hoe bladerdeeg de op de bakplaat ligt. Er kan uit van in alles op en is tijdens makkelijk te maken. een Sandra doet in er gehakt de en diverse groenten op. Ze met serveert er gegrilde little met gem op tv bij.

De op recepten blinken uit in in eenvoud en door diversiteit, waar geen ingewikkelde tijdens apparaten een voor nodig zijn. De chefs werken op zoveel het mogelijk met uit seizoensproducten en ingrediënten van het eigen bodem. door Zo duurzaam mogelijk! Vandaag in maken we couscous met broccolifalafel. Falafel in komt uit de Arabische door keuken. Het in gerecht bestaat onder andere op uit gefrituurde een balletjes van tijdens gestampte kikkererwten of tuinbonen. op Mounir maakt uit broccolifalafel met tijdens couscous en serveert er geroosterde naar paprika en snijbiet het bij.

De recepten op tv blinken uit op tv in eenvoud en met diversiteit, waar op tv geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. naar De chefs werken tijdens zoveel de mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten het van eigen de bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag een een maken we jagersschotel. Het idee achter deze van op jagersschotel is als de jagers thuiskomen met na uit de jacht, er een op tv stevig bord eten van op naar hen te wachten staat. De aardappelen, naar groene kool en van gehakt met een naar vleugje kerrie naar laten de zich goed combineren en zijn het extra lekker nadat op tv ze met wat tijdens kaas in de oven de hebben uit gestaan.

november 2018
15-11-2018 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 218 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Mujadara met spruiten en gebakken kabeljauw

14-11-2018 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 217 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Maaltijdquesadilla met pompoen

13-11-2018 12:35

Kip piri piri met witlof

Kook mee met MAX - Kip piri piri met witlof

12-11-2018 12:40

Thaise paddenstoelensoep

Kook mee met MAX - Thaise paddenstoelensoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Thaise padde...

08-11-2018 12:45

Ham-preipakketjes met kerrie-bloemkoolrijst

Kook mee met MAX - Ham-preipakketjes met kerrie-bloemkoolrijst

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ham-preipakk...

07-11-2018 12:30

Maaltijdsamosa met yoghurt-mangosaus

Kook mee met MAX - Maaltijdsamosa met yoghurt-mangosaus

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we maaltijdsamo...

06-11-2018 12:30

Bami met garnalen

Kook mee met MAX - Bami met garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami met gar...

05-11-2018 12:45

Mexicaanse soep met nacho's

Kook mee met MAX - Mexicaanse soep met nacho's

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Mexicaanse s...

01-11-2018 13:35

Aziatische broccoli met Hollandse garnaaltjes

Kook mee met MAX - Aziatische broccoli met Hollandse garnaaltjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Aziatische b...

31-10-2018 13:35

Romige spitskoolsoep

Kook mee met MAX - Romige spitskoolsoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige spits...

30-10-2018 12:45

Sloppy Joe met knolselderij uit de oven

Kook mee met MAX - Sloppy Joe met knolselderij uit de oven

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Sloppy Joe m...

29-10-2018 12:40

Parmigiano di melanzane-hasselback met macaroni

Kook mee met MAX - Parmigiano di melanzane-hasselback met macaroni

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Parmigiano d...

25-10-2018 12:40

Plaattaart met gehakt en gegrilde little gem

Kook mee met MAX - Plaattaart met gehakt en gegrilde little gem

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we verrassende ...

24-10-2018 12:30

Couscous met broccolifalafel

Kook mee met MAX - Couscous met broccolifalafel

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we couscous met...

23-10-2018 12:30

Jagersschotel

Kook mee met MAX - Jagersschotel

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we jagersschote...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord