Programma gemist?

Aflevering 81 - uit Culinair magazine met van topkoks Sandra Ysbrandy uit en Mounir Toub. Mie door met een Chinese kool en uit omeletreepjes

Aflevering uit 9 - Culinair tijdens magazine met topkoks Sandra Ysbrandy de met en Mounir Toub. Roodlof-linzensalade met tijdens gebakken brie en een frambozendressing

De uit recepten blinken uit in eenvoud de en diversiteit, waar van geen ingewikkelde apparaten tijdens de voor nodig zijn. De een chefs werken zoveel mogelijk met op seizoensproducten en ingrediënten tijdens op tv van eigen bodem. Zo tijdens duurzaam mogelijk! Vandaag naar maken we Nasi goreng met het Hollandse garnalen en de oesterzwammen. De Hollandse garnaal in is van als hij gevangen wordt door grijs van kleur. van Aan boord op tv van het schip wordt op tv hij direct gekookt, tijdens waardoor hij roodbruin de van met kleur wordt. Garnalen zijn gezond. Ze in bevatten van nature met veel belangrijke op tv bouwstoffen, zoals visvetzuren op en eiwitten. Mounir met verwerkt de Hollandse garnalen door in de nasi uit uit goreng.

De uit recepten blinken de uit in eenvoud en van diversiteit, waar geen ingewikkelde door apparaten voor nodig zijn. een De chefs werken naar zoveel mogelijk met op seizoensproducten en van ingrediënten van eigen uit bodem. Zo op duurzaam mogelijk! Vandaag maken door we kipschnitzel op tv met doperwten-avocadosalade. De tijdens meeste erwten worden gepeld gegeten. De op tv sugar snaps en in peultjes van zijn ook in de schil door heel met lekker. De doperwt ziet door er naar niet alleen frisgroen met uit, hij is ook nog eens een op heel lekker en gezond. Ze naar zijn misschien klein, een maar rijk met aan vezels, tijdens vitamine B1 en tijdens B2, magnesium en ijzer. Ze tijdens zijn ideaal om door van een gerecht te in uit verwerken of koud door de salade. met een Sandra verwerkt ze samen met avocado in in een salade een en serveert er door een kipschnitzel met bij.

De naar recepten blinken uit in de eenvoud en diversiteit, waar het geen ingewikkelde apparaten uit voor nodig zijn. van De op tv chefs werken naar zoveel mogelijk met seizoensproducten en met ingrediënten van eigen bodem. de uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we op tv quiche het met prei. Prei is het een look en dus een familie naar van de knoflook, bieslook en sjalot. naar op Hij is best scherp de van smaak en zowel van gekookt als rauw te van door eten. Voor de bestuiving is op de de prei afhankelijk van tijdens insecten, dus als hij in met bloei staat, is de een tijdens prei zeer in trek in bij hommels en bijen. Mounir van tijdens verwerkt de prei in met een quiche.

De de recepten blinken de uit in eenvoud en diversiteit, naar waar geen een ingewikkelde apparaten voor het nodig zijn. van De chefs werken zoveel mogelijk met met seizoensproducten op en ingrediënten van uit eigen bodem. Zo door duurzaam mogelijk! Vandaag maken we uit zoete aardappelcurry. De op zoete aardappel is in tegenstelling uit tot wat zijn uit naam naar doet vermoeden, geen naar familie van de aardappel. De tijdens aardappel is dusdanig een voedzaam dat door het een op de zevende plaats uit staat op door de lijst van belangrijkste voedselgewassen het ter wereld. naar Het wordt veel het gebruikt in tijdens de Surinaamse keuken, maar het is in de afgelopen jaren op ook bij ons met in de door keuken enorm in door populariteit toegenomen. Sandra verwerkt op de op tv zoete aardappel in in een snelle zoete het aardappelcurry.

De recepten het blinken in uit in eenvoud en diversiteit, waar uit de geen ingewikkelde apparaten op tv voor nodig zijn. De chefs werken door zoveel mogelijk uit met seizoensproducten op en ingrediënten door van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag het maken door we aardappelsalade met het gebakken kabeljauw. Een jonge op tv kabeljauw wordt ook wel een tijdens dors of het gul naar genoemd. Gedroogd heeft op tv hij weer een andere naam. Dan het wordt hij op tv stokvis genoemd. door En als uit de kabeljauw tussen december door en april vanuit de Barentszee in naar de het noordwesten van de Noorwegen gaat, door dan heet de kabeljauw een skrei. van Wij kennen hem van in vooral als kabeljauw, een zacht het en mooi tijdens stukje witte vis. Mounir het maakt gebakken kabeljauw tijdens met op tv aardappelsalade.

De de recepten blinken uit in eenvoud in en tijdens diversiteit, waar geen ingewikkelde tijdens apparaten voor nodig het zijn. De op tv chefs werken het zoveel mogelijk met seizoensproducten en met ingrediënten van eigen bodem. het Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op maken op we pasta op tv met Italiaanse gehaktballetjes.

De recepten tijdens blinken uit in eenvoud naar en diversiteit, een waar een geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. naar De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met naar seizoensproducten en ingrediënten door van eigen de bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op tv maken tijdens we pompoen-linzensoep. De op pompoen wordt al heel lang geteeld uit een voor menselijk gebruik, tijdens een cultuurgewas. Het is familie tijdens van van de kalebassen en door van de komkommer. Veel pompoenen zijn uit eetbaar, maar kalebassen van zijn dat op tv niet. het Mounir verwerkt een flespompoen in in zijn met pompoen-linzensoep.

De in recepten blinken uit in met eenvoud het en diversiteit, waar door geen ingewikkelde apparaten met voor nodig zijn. De een chefs werken zoveel van mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten met van tijdens eigen bodem. in Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we in Surf & Turf in paella. Oorspronkelijk naar is paella een typisch Spaans uit gerecht. De basis is uit rijst en wat tijdens erin gaat op is regio gebonden. Dit in kunnen zeevruchten, naar schaaldieren, door kip en konijn zijn. tijdens De rijst wordt doorgaans op tv gekookt in het op tv vocht van de in vis of het op vlees wat erbij wordt van uit bereid. Sandra maakt een Surf & naar Turf paella en met combineert vlees op en uit vis.

Aflevering in 242 - Culinair uit magazine met topkoks Sandra door Ysbrandy en Mounir de Toub. Soep met de ballen

De uit recepten blinken uit op tv in eenvoud op tv en diversiteit, waar met geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. op tv De chefs op tv werken zoveel mogelijk met naar op seizoensproducten en ingrediënten van eigen de bodem. Zo duurzaam mogelijk! Dit naar keer geen kerstdiner, op door maar een kerstontbijt. Sandra op tv en Mounir bereiden samen een het met gezonde en gevarieerde ontbijttafel een met voor de ieder wat wils. Met dit ontbijt het de heeft u een goede start van door kerstdagen. Op het menu tijdens staat in een groente -en fruitsmoothie uit met granola en doperwtpannenkoekjes op tv met tapenade door en het geitenkaas.

De de recepten blinken uit naar in eenvoud en diversiteit, een waar geen ingewikkelde de apparaten voor nodig zijn. op tv De chefs werken van zoveel mogelijk het met seizoensproducten met en ingrediënten van eigen een bodem. Zo met duurzaam mogelijk! Vandaag maken we uit de rijstschotel jambalaya. Jambalaya is tijdens een rijstschotel die met zijn door oorsprong kent het in de Creoolse en Cajun-keuken. Het met is een afgeleide het naar van de Spaanse in paella, maar met een met belangrijk verschil dat naar in de jambalaya op tv de saffraan is vervangen tijdens voor tomaten. De rijst een met is het hoofdingrediënt en de wordt samen met de groenten door en het in vlees van bereid.

De de recepten blinken uit in het eenvoud en diversiteit, waar van geen op ingewikkelde apparaten voor naar nodig zijn. De chefs uit werken op zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten door van eigen tijdens bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken we uit Prei-champignonstrata. Een strata in is een hartige broodpudding. Een een ideaal recept een als op tv u nog brood heeft van een de paar van dagen oud en het de niet weg wilt van gooien. In de principe kunt op met de strata eindeloos variëren. Mounir naar maakt hem op tv met champignons, zongedroogde tomaten een naar en geitenkaas.

De met recepten blinken uit in in eenvoud van en diversiteit, waar geen ingewikkelde tijdens apparaten voor door nodig zijn. door De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met seizoensproducten naar en ingrediënten van eigen bodem. uit door Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we het Garam masala-viskoekjes met raita tijdens en spruitjesbulgur. Sandra maakt op vandaag een door feestelijk maaltijd met viskoekjes de waarin met alle smaken samen komen. Ze in uit serveert er raita bij, van een Indiase yoghurtsaus met verse in het munt, knoflook en komkommer. En laten op tv spruiten zich nou naar met al op deze smaken perfect door combineren.

januari 2019
17-01-2019 12:40

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 81 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Mie met Chinese kool en omeletreepjes

16-01-2019 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 9 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Roodlof-linzensalade met gebakken brie en frambozendressing

15-01-2019 12:40

Nasi goreng met Hollandse garnalen en oesterzwammen

Kook mee met MAX - Nasi goreng met Hollandse garnalen en oesterzwammen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Nasi goreng...

14-01-2019 12:30

Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade

Kook mee met MAX - Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we kipschnitze...

10-01-2019 12:35

Quiche met prei

Kook mee met MAX - Quiche met prei

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we quiche met ...

09-01-2019 12:40

Snelle zoete aardappelcurry

Kook mee met MAX - Snelle zoete aardappelcurry

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we zoete aardap...

08-01-2019 12:30

Aardappelsalade met gebakken kabeljauw

Kook mee met MAX - Aardappelsalade met gebakken kabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we aardappelsal...

07-01-2019 12:40

Pasta met Italiaanse gehaktballetjes

Kook mee met MAX - Pasta met Italiaanse gehaktballetjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pasta met It...

03-01-2019 12:40

Pompoen-linzensoep

Kook mee met MAX - Pompoen-linzensoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pompoen-linz...

02-01-2019 12:40

Surf & Turf paella

Kook mee met MAX - Surf & Turf paella

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Surf & Turf ...

27-12-2018 12:30

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 242 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Soep met ballen

24-12-2018 12:35

Kerstontbijt

Kook mee met MAX - Kerstontbijt

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Dit keer geen kerstdiner, maa...

20-12-2018 12:40

Jambalaya

Kook mee met MAX - Jambalaya

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we de rijstscho...

19-12-2018 12:40

Prei-champignonstrata

Kook mee met MAX - Prei-champignonstrata

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Prei-champig...

18-12-2018 12:35

Garam masala-viskoekjes met raita en spruitjesbulgur

Kook mee met MAX - Garam masala-viskoekjes met raita en spruitjesbulgur

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Garam masala...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 325
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord