Programma gemist?

Aflevering 58 - op Culinair magazine met op tv topkoks het Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: het Mosselen op en witte in bonen uit de van oven

Aflevering 57 naar - Culinair magazine met door topkoks Sandra Ysbrandy een en op tv Mounir Toub: Kiprolletjes met geroosterde de van bospeen

De een recepten blinken uit in eenvoud in en diversiteit, waar naar geen ingewikkelde apparaten tijdens voor nodig zijn. uit De chefs naar werken door zoveel mogelijk met seizoensproducten naar en ingrediënten uit van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! een Vandaag maken door we de boerenkool-filotaart met worteltzatziki. Tzatziki is een uit traditioneel Grieks bijgerecht op tv op basis in van yoghurt. tijdens Het origineel is bereid met yoghurt, op knoflook en in geraspte komkommer en uit een scheut olijfolie. Maar uit de komkommer kan van natuurlijk door eenvoudig vervangen worden voor tijdens een andere groente. Mounir op maakt worteltzatziki op tv en serveert op dit bij het een boerenkool-filotaart.

De recepten in blinken naar uit in eenvoud door en diversiteit, waar een geen ingewikkelde apparaten voor van nodig zijn. De chefs werken de zoveel mogelijk met uit seizoensproducten en ingrediënten een van naar eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! naar Vandaag maken uit we gremolata-zalm en op papillotte met haricots verts. Gremolata op een is een klassiek Italiaans recept. in Het is uit een mengsel van op citroenrasp, knoflook uit en peterselie. Het op tv heeft een frisse smaak en in is heerlijk bij met vis, groenten en de stoofgerechten. Sandra serveert op de gremolata bij zalm tijdens en doet er tijdens haricots op tv verts bij.

De uit recepten blinken op tv uit in eenvoud in en diversiteit, waar geen op tv ingewikkelde apparaten voor nodig op tv zijn. De chefs werken tijdens zoveel mogelijk naar met het seizoensproducten en ingrediënten naar van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! van tijdens Vandaag maken we een portobello met citroenrisotto. Hoewel portobello heel chique het op tv klinkt, is deze paddenstoel eigenlijk door niet meer dan de een uit de op tv kluiten gewassen met kastanjechampignon. De het doorsnede van een portobello kan tijdens behoorlijk zijn en oplopen met tot 12 centimeter. van Dat maakt door deze paddenstoel handig om op tv als 'bedje' te op gebruiken het en te het vullen, of als door 'deksel' te gebruiken op een van gerecht. Mounir serveert een de van portobello bij een naar citroenrisotto.

De recepten de blinken uit in op eenvoud op tv en diversiteit, waar door geen ingewikkelde apparaten voor tijdens nodig zijn. De chefs werken een zoveel mogelijk tijdens met seizoensproducten uit en ingrediënten van met eigen bodem. Zo het duurzaam mogelijk! Vandaag maken we naar het gebakken aardperen met biefstuk en saus. Biefstuk door uit is over het uit algemeen een mooi mager en mals door stukje vlees. het De ossenhaas, entrecote of op tijdens de kogelbiefstuk zijn maar van een paar van de soorten naar die verkrijgbaar zijn. naar De malsheid de van de in biefstuk wordt bepaald door het op tv bindweefsel in tijdens het uit stuk vlees. Hoe minder, hoe in malser. De biefstuk is met veelzijdig, want een u in kunt hem bakken, van grillen en wokken. Sandra serveert een bij tijdens de biefstuk gebakken aardperen met uit een uit jus van balsamicoazijn.

De tijdens recepten blinken op uit in eenvoud en op diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten van op voor nodig zijn. De chefs op tv werken zoveel een mogelijk met seizoensproducten en het ingrediënten van uit eigen bodem. Zo duurzaam op tv mogelijk! in Vandaag maken we gehaktballetjes het in pittige saus met tijdens gebakken polenta. Polenta komt tijdens oorspronkelijk uit op Noord-Italië. Maar ook de een Zwitsers naar en Oostenrijkers claimen de de oorsprong. Het werd gemaakt tijdens van verschillende van graansoorten. Bij ons de gebruiken we polenta met van maïsmeel, gemalen naar maïs. Door naar polenta te koken ontstaat een dikke op in pap. Laat de pap tijdens afkoelen en de polenta met kan in stukken van worden gesneden. tijdens Mounir maakt gebakken polenta en naar uit serveert er gehaktballetjes in pittige de saus op tv bij.

De recepten naar blinken een uit in eenvoud en op diversiteit, waar door geen ingewikkelde apparaten op voor nodig zijn. het De chefs werken zoveel mogelijk met door seizoensproducten op tv en ingrediënten van eigen bodem. met Zo duurzaam mogelijk! met uit Vandaag maken we boerenkoolpannenkoek in met gekaramelliseerde uitjes. De pannenkoek is door bij groot naar en klein in favoriet. Hoewel naar hij oorspronkelijk gemaakt werd van van boekweitmeel en tarwemeel, bestaan tijdens er tegenwoordig veel de op variaties op. Zo ook in de wat we het erop of tijdens doorheen doen. Sandra naar maakt een boerenkoolpannenkoek en serveert een er gekaramelliseerde uitjes de bij.

De door recepten blinken uit in eenvoud van en diversiteit, de waar geen ingewikkelde de apparaten voor uit nodig zijn. De chefs werken op naar zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten tijdens van op tv eigen bodem. Zo een duurzaam mogelijk! Vandaag tijdens maken we uit snelle moussaka. De aubergine met is traditioneel gezien de een van de basis ingrediënten naar van moussaka. Dat wil in uit zeggen van de Griekse van moussaka en dat is de uit uit versie die in Nederland het op tv meest gegeten wordt. van Het de gerecht bestaat uit laagjes uit en wordt tijdens overgoten met bechamelsaus en met in de door oven gebakken. Mounir tijdens maakt de snelle moussaka niet met naar een uit bechamelsaus, maar met op tv ricotta.

De recepten blinken door uit met in eenvoud en door diversiteit, waar geen ingewikkelde een apparaten voor nodig met zijn. De chefs tijdens werken in zoveel mogelijk met seizoensproducten en op ingrediënten van eigen bodem. op tv tijdens Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we naar rode tijdens bietenrisotto. De rode biet is een wortelgewas. op in Het is zowel rauw het als gekookt te eten van en heeft een lichte met aardsmaak. Omdat het tijdens een gemakkelijk gewas met is dat overal van door groeit, werd het nog wel op tv een met gezien als arme-mensen-kost. op tv Tegenwoordig is de biet de 'hip' en wordt hij naar gegeten door salades en op tv verwerkt in smoothies. in naar Sandra verwerkt de biet in een van rode op bietenrisotto.

De recepten blinken op tv uit in naar eenvoud en diversiteit, waar tijdens geen van ingewikkelde apparaten met voor nodig zijn. De chefs werken het zoveel mogelijk met in seizoensproducten van en ingrediënten van naar eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we sticky van witlof met tonijnsteak. Witlof met de wordt in het het donker geteeld. Zou met het in het door licht groeien, dan wordt in de krop groen. naar De bladgroente heeft zich in in de jaren ontwikkeld door in smaak. op Want vroeger een smaakte witlof bitter de en hielden vooral kinderen er met het niet van. Nog altijd met heeft het een ietwat in bittere smaak, maar het lang de niet meer zo erg als toen. in in Witlof is zowel rauw als gekookt het lekker. Mounir met wokt de witlof met van suiker, oestersaus en in sojasaus. Daardoor door wordt hij door 'sticky'.

De recepten blinken een uit in eenvoud het en in diversiteit, waar een geen ingewikkelde apparaten naar voor nodig zijn. De chefs het werken zoveel het mogelijk met seizoensproducten en door ingrediënten van eigen uit bodem. Zo duurzaam in mogelijk! Vandaag maken naar we nasi-omeletwrap. Sambal tijdens is een bekend ingrediënt in de in van Indonesische keuken. Het bestaat uit gemalen in Spaanse pepers, in een Indonesië cabe of naar lombok genoemd, en in zout. op Naast van de traditionele versie zijn van er inmiddels de talloze varianten, waarin de bijvoorbeeld trassie (gefermenteerde garnalen), azijn, gebakken op tv uien of specerijen van met aan toe worden gevoegd. Sandra verwerkt de de sambal het in uit een nasi-omeletwrap.

De in recepten blinken uit in eenvoud uit en een diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten een voor nodig zijn. op een De chefs werken de zoveel mogelijk met seizoensproducten het en ingrediënten een van eigen bodem. door Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken het we Indonesische kippensoep (soto ayam). Mounir het eet bij de het soto ayam, Indische door kippensoep in en pandanrijst. Deze rijst van dankt in zijn naam aan het door geurige blad van de Pandanpalm. het De een rijst is de geurig, langkorrelig en heeft een zachte van en volle naar smaak. met Na het koken blijft door de rijst vochtig waardoor tijdens hij ook van uitermate geschikt is uit om met het stokjes te eten.

De recepten met blinken uit in eenvoud het en diversiteit, naar waar geen ingewikkelde door apparaten voor nodig tijdens zijn. De chefs werken op zoveel in mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten tijdens van eigen tijdens bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! het Vandaag maken we uit goulash-knolselderijpureeschotel.

De recepten blinken met een uit in eenvoud en diversiteit, waar met geen ingewikkelde naar apparaten voor nodig zijn. tijdens De een chefs werken zoveel het mogelijk met naar seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. de Zo duurzaam mogelijk! van tijdens Vandaag maken we prei-kerriesoep een met rosti en op tv Hollandse garnalen.

november 2017
22-11-2017 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 58 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: Mosselen en witte bonen uit de oven

21-11-2017 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 57 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: Kiprolletjes met geroosterde bospeen

20-11-2017 11:15

Boerenkool-filotaart met worteltzaztiki

Kook mee met MAX - Boerenkool-filotaart met worteltzaztiki

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we boerenkool-...

17-11-2017 10:15

Gremolata-zalm en papillotte met haricots verts

Kook mee met MAX - Gremolata-zalm en papillotte met haricots verts

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we gremolata-z...

16-11-2017 10:15

Portobello met citroenrisotto

Kook mee met MAX - Portobello met citroenrisotto

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we portobello ...

15-11-2017 10:15

Gebakken aardperen met biefstuk en saus

Kook mee met MAX - Gebakken aardperen met biefstuk en saus

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we gebakken aa...

14-11-2017 10:15

Gehaktballetjes in pittige saus met gebakken polenta

Kook mee met MAX - Gehaktballetjes in pittige saus met gebakken polenta

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we gehaktballe...

13-11-2017 10:15

Boerenkoolpannenkoek met gekaramelliseerde uitjes

Kook mee met MAX - Boerenkoolpannenkoek met gekaramelliseerde uitjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we boerenkoolp...

10-11-2017 10:15

Snelle moussaka

Kook mee met MAX - Snelle moussaka

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we snelle mous...

09-11-2017 10:15

Rode bietenrisotto

Kook mee met MAX - Rode bietenrisotto

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we rode bietenr...

08-11-2017 10:15

Sticky witlof met tonijnsteak

Kook mee met MAX - Sticky witlof met tonijnsteak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we sticky witlo...

07-11-2017 10:15

Nasi-omeletwrap

Kook mee met MAX - Nasi-omeletwrap

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we nasi-omeletw...

06-11-2017 10:15

Indonesische kippensoep (soto ayam)

Kook mee met MAX - Indonesische kippensoep (soto ayam)

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Indonesische...

03-11-2017 10:15

Goulash-knolselderijpureeschotel

Kook mee met MAX - Goulash-knolselderijpureeschotel

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we goulash-kno...

02-11-2017 10:15

Prei-kerriesoep met rosti en Hollandse garnalen

Kook mee met MAX - Prei-kerriesoep met rosti en Hollandse garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we prei-kerrie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord