Programma gemist?

Aflevering met 219 - Culinair magazine door met topkoks Sandra het Ysbrandy uit en Mounir Toub. Noedelsoep met tijdens biefstukreepjes

De het recepten blinken uit in op eenvoud en diversiteit, waar uit geen ingewikkelde uit apparaten de voor nodig zijn. de De chefs werken de zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten en ingrediënten van eigen in bodem. Zo duurzaam op mogelijk! Vandaag maken op we mujadara van met spruiten en gebakken op tv kabeljauw. Mujadara is Oosters gerecht. Er op zijn verschillende tijdens manieren van van bereiden, maar naar de basis bestaat doorgaans uit linzen in gecombineerd op tv met rijst en groenten. op tv Mounir maakt zijn eigen op variant van mujadara in met bulgur en op op rijst en serveert er oer-Hollandse met spruiten en kabeljauw op tv bij.

De door recepten blinken uit in eenvoud uit en diversiteit, waar naar geen ingewikkelde het apparaten voor naar nodig zijn. De chefs naar werken zoveel mogelijk tijdens met seizoensproducten en uit ingrediënten van eigen bodem. uit Zo met duurzaam mogelijk! Vandaag maken met we maaltijdquesadilla met pompoen. Het is uit van weer volop pompoentijd. in Sandra verwerkt pompoen in deze op goed gevulde op maaltijdquesedilla. Door op de zwarte bonen, cheddar op tv en kruiden bent u na uit deze maaltijd goed door naar gevoed en gevuld!

De een recepten blinken uit in eenvoud op en diversiteit, in waar geen het ingewikkelde apparaten voor nodig de zijn. De chefs uit werken zoveel mogelijk met het van seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. door Zo duurzaam mogelijk! Vandaag de maken we in Thaise paddenstoelensoep. De Tom Kha van soepen zijn op hot. In de letterlijke zin, omdat door ze pittig van in smaak (kunnen) zijn. Maar door het is vooral van hot in figuurlijke zin, op want het de soep op tv is inmiddels op menig restaurantkaart met te vinden. tijdens Deze Thaise soep is ook op tv makkelijk een zelf te met maken. Sandra maakt een variant met op paddenstoelen, op Tom Kha in Hed.

De van recepten blinken uit in op eenvoud op tv en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten naar voor nodig naar zijn. De chefs op tv werken zoveel mogelijk met de seizoensproducten en ingrediënten het van eigen op tv bodem. Zo duurzaam op tv mogelijk! Vandaag maken we door ham-preipakketjes in met kerrie-bloemkoolrijst. Een enorm lekker pakketje met op met groenten en ham. Het is makkelijk op tv de om te maken en de Sandra serveert er door dit keer bloemkoolrijst naar bij. En om de die 'rijst' uit een extra lekker smaakje te geven de een doet zij er kerrie het doorheen.

De recepten blinken het met uit in eenvoud en diversiteit, waar door geen ingewikkelde apparaten op tv naar voor nodig zijn. De naar chefs werken zoveel op tv mogelijk met seizoensproducten de en ingrediënten het van eigen bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken op we maaltijdsamosa de met yoghurt-mangosaus. Samosa's zijn vaak van kleine hapjes groenten naar verpakt in filodeeg. het Maar een samosa kan in natuurlijk van ook heel erg goed als uit volwaardige met maaltijd. Mounir verwerkt er een aardappel, bloemkoop en doperwten tijdens in. Heerlijk met het op frisse dressing van op Griekse een yoghurt, mango en op munt.

De op recepten blinken uit in eenvoud het en diversiteit, waar het geen ingewikkelde apparaten van tijdens voor nodig zijn. De chefs werken naar zoveel het mogelijk met van seizoensproducten en ingrediënten een van eigen bodem. Zo de duurzaam mogelijk! Vandaag maken we naar bami met garnalen. Vers is in altijd met goed, zeker met vis. Maar het niet het overal is in een goede visboer te vinden door en op het aanbod in een de supermarkt is een niet altijd toereikend. Dan is vis van uit de in vriezer het de oplossing en minstens zo op vers. De vis wordt uit namelijk direct naar een de in vangst ingevroren. Sandra gebruikt garnalen naar uit de diepvries op tv en verwerkt ze door in de op tv bami.

De recepten blinken op tv uit op in eenvoud en diversiteit, waar uit geen ingewikkelde apparaten van met voor nodig zijn. in De chefs werken zoveel mogelijk tijdens met van seizoensproducten en ingrediënten van eigen uit bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we naar Mexicaanse soep met op tv nacho's. Mounir begint de door week feestelijk met de deze Mexicaanse soep. Hij in staat bol op van op de verschillende smaken. Om er een tijdens extra het knappertje aan te geven in gaat een de mais er op in het laatst van door. En om het feestelijk af op tv te maken serveert door in Mounir er tortillachips met bij.

De recepten op tv blinken uit in een eenvoud en diversiteit, tijdens waar de geen ingewikkelde apparaten voor tijdens nodig zijn. De chefs door werken zoveel mogelijk met met uit seizoensproducten en ingrediënten van van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag in maken we Aziatische uit door broccoli met Hollandse garnaaltjes. De in Aziatische keuken is populair. door Niet vreemd, de aangezien het een tijdens zeer smakelijke keuken is. Maar de steeds vaker op tv komen op tv in gerechten verschillende keukens samen. op Zoals in dit gerecht een Mounir uit geeft de door broccoli een Aziatisch tintje en serveert tijdens het met met Hollandse het garnaaltjes.

De een recepten blinken uit in eenvoud in het en diversiteit, waar geen ingewikkelde in apparaten door voor nodig zijn. De chefs van werken zoveel mogelijk met van seizoensproducten en door ingrediënten van een eigen bodem. in Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige in spitskoolsoep. Nederlanders zijn de echte soep-eters. Soep is op tv over met het algemeen makkelijk tijdens te maken. Sandra op maakt een naar romige spitskoolsoep. De soep is op tv extra gevuld met geroosterde van groenen. En de naar door in de oven gepofte een knoflook is het werkelijk overheerlijk!

De het recepten blinken uit in in eenvoud en tijdens diversiteit, waar geen met ingewikkelde apparaten voor nodig van zijn. De een chefs werken zoveel het mogelijk met seizoensproducten op en ingrediënten het van eigen bodem. Zo duurzaam tijdens mogelijk! Vandaag maken we Sloppy op Joe van met knolselderij tijdens uit de oven. Sloppy Joe het is ontstaan in Amerika. het Het heeft op tv iets weg van een naar hamburger, maar dan de van 'los vlees'. naar Het is een soort tijdens de stevige saus op een broodje. van Mounir maakt naar Sloppy Joe met knolselderij uit een de met oven.

De recepten op tv blinken uit uit in eenvoud en diversiteit, tijdens waar geen ingewikkelde apparaten van voor nodig op tv zijn. De chefs werken op tv zoveel mogelijk in met seizoensproducten en ingrediënten naar van het eigen bodem. van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Parmigiano de di melanzane-hasselback naar met macaroni. Hasselback klinkt niet het als iets uit wat naar u direct associeert met een koken, maar met toch heeft het er mee te een maken. Het is door tijdens een manier van snijden. naar Sandra snijdt een uit aubergine hasselback, in dunne schijfjes op tv zonder helemaal van door te in snijden. Er ontstaat het een soort waaier. Ze op tv serveert bij de door Parmigiana di melanzane hasselback, door op tv macaroni.

De recepten met blinken uit uit in eenvoud en diversiteit, waar door naar geen ingewikkelde apparaten voor nodig op tv zijn. op tv De chefs werken zoveel mogelijk met met seizoensproducten en ingrediënten uit door van eigen bodem. Zo op tv duurzaam mogelijk! Vandaag maken we naar verrassende plaattaart met met gehakt naar en gegrilde little gem. Het de voordeel van tijdens een plaattaart ten opzichte van een een tijdens quiche is dat het de er niet zo de nauw op aankomt hoe tijdens bladerdeeg tijdens op de bakplaat ligt. Er naar kan van met alles op door en is makkelijk te de maken. Sandra met doet er gehakt met en diverse groenten van op. Ze serveert door er gegrilde little gem op tv bij.

De recepten blinken het met uit in eenvoud van en diversiteit, waar met geen ingewikkelde apparaten voor op tv nodig zijn. De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten het en ingrediënten uit van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken een we couscous het met broccolifalafel. Falafel komt uit in de Arabische uit keuken. Het gerecht naar bestaat onder andere uit gefrituurde in balletjes op van gestampte kikkererwten of tuinbonen. een Mounir maakt broccolifalafel met met couscous en serveert de er op geroosterde paprika en snijbiet op bij.

november 2018
19-11-2018 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 219 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Noedelsoep met biefstukreepjes

15-11-2018 12:35

Mujadara met spruiten en gebakken kabeljauw

Kook mee met MAX - Mujadara met spruiten en gebakken kabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we mujadara met...

14-11-2018 12:35

Maaltijdquesadilla met pompoen

Kook mee met MAX - Maaltijdquesadilla met pompoen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we maaltijdques...

13-11-2018 12:35

Kip piri piri met witlof

Kook mee met MAX - Kip piri piri met witlof

12-11-2018 12:40

Thaise paddenstoelensoep

Kook mee met MAX - Thaise paddenstoelensoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Thaise padde...

08-11-2018 12:45

Ham-preipakketjes met kerrie-bloemkoolrijst

Kook mee met MAX - Ham-preipakketjes met kerrie-bloemkoolrijst

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ham-preipakk...

07-11-2018 12:30

Maaltijdsamosa met yoghurt-mangosaus

Kook mee met MAX - Maaltijdsamosa met yoghurt-mangosaus

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we maaltijdsamo...

06-11-2018 12:30

Bami met garnalen

Kook mee met MAX - Bami met garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami met gar...

05-11-2018 12:45

Mexicaanse soep met nacho's

Kook mee met MAX - Mexicaanse soep met nacho's

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Mexicaanse s...

01-11-2018 13:35

Aziatische broccoli met Hollandse garnaaltjes

Kook mee met MAX - Aziatische broccoli met Hollandse garnaaltjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Aziatische b...

31-10-2018 13:35

Romige spitskoolsoep

Kook mee met MAX - Romige spitskoolsoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige spits...

30-10-2018 12:45

Sloppy Joe met knolselderij uit de oven

Kook mee met MAX - Sloppy Joe met knolselderij uit de oven

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Sloppy Joe m...

29-10-2018 12:40

Parmigiano di melanzane-hasselback met macaroni

Kook mee met MAX - Parmigiano di melanzane-hasselback met macaroni

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Parmigiano d...

25-10-2018 12:40

Plaattaart met gehakt en gegrilde little gem

Kook mee met MAX - Plaattaart met gehakt en gegrilde little gem

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we verrassende ...

24-10-2018 12:30

Couscous met broccolifalafel

Kook mee met MAX - Couscous met broccolifalafel

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we couscous met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 294
  • Laatste uitzending op 19-11-2018 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord