Programma gemist?

Speculaas op is een tijdens ingrediënt dat misschien niet direct bij een de u opkomt als u door aan gehaktballen denkt. Toch op tv is door het een verrassend onderdeel van deze in uit gehaktballen van Sandra. de Door de speculaas boven het in gehakt te uit verkruimelen, worden de door smaken met door het kneden van een het gehakt goed opgenomen. door Sandra serveert een de speculaas-gehaktballetjes met groene in koolstamp.

Gnocchi op is een pastasoort, maar met niet de gemaakt van deeg maar van op aardappelen. Letterlijk betekent op tv gnocco (meervoud de is gnocchi) klont, en met dat is naar ook precies waar het op de lijkt: een een klontje. Ze van zijn eenvoudig te uit bereiden. U laat door ze koken de water en zodra door ze boven komen drijven door zijn ze gaar. Mounir maakt met op gnocchi met een uit boerenkool-tomatensaus.

Een de minestrone soep is een uit typisch Italiaans gerecht. van Letterlijk vertaald de betekent minestrone grote soep, een het komt af van naar minestra wat op soep door betekent. Een echt recept de van de het minstrone is er niet, gezien u met er eindeloos mee uit kunt variëren. Sandra uit maakt haar op versie van minestrone van met spekblokjes en naar palmkool.

Hasselback is een het bereidingstechniek. met We kennen uit het vooral van de aardappel. Dunne door inkepingen op van een paar de millimeter, waardoor de aardappel het lekker knapperig bakt de in op tv de oven. Maar deze techniek op kan natuurlijk van ook met groenten. Neem van de winterpeen. in Mounir maakt een Hasselback met winterpeen met uit rucola-makreelstamp.

Mounir tijdens maakt niet van zomaar een pizza, maar op een pizza van aardappelen. van Als tijdens bodem gebruikt hij rösti en daarbovenop de tijdens kunt u eigenlijk naar hartenlust een variëren. Op deze een röstipizza doet hij naar feta, doperwten en op tv sla.

Chinese door kool heeft in tegenstelling in tot andere in koolsoorten, niet een zo'n uitgesproken kool-smaak. Hij is de vrij op tv mild van smaak en is daarom door met zowel rauw als (kort) in gekookt, lekker om van te eten. Doordat de tijdens kool zowel een rauw als gekookt in te eten op tv is, is het op een groente die zich makkelijk laat tijdens combineren door bij diverse gerechten. Mounir in serveert in de Chinese kool bij de kerriekip.

Er het zijn van die dagen tijdens waarop in u niet al te veel zin op tv heeft de om te koken, maar toch tijdens iets lekkers op een wilt tafel zetten. uit Dan in is dit een ideaal gerecht, van en lekker. in De vis tijdens wordt niet los naar gegeten, maar verwerkt in de de puree. uit Door het even in de het tijdens oven te gratineren, naar is deze ovenschotel van uit Sandra helemaal op tv af.

Rucola een is een pittige slasoort. Het met smaakt tijdens nootachtig. Behalve op tv als sla is het ook op heerlijk (pittig) met om in een stamppot met te verwerken. met Mounir verwerkt de rucola door door een stamppot van van zoete aardappelen en door gewone (kruimige) op aardappelen. Samen met naar de radicchio en rode tijdens op peper ontstaat een ware uit smaakexplosiestamp.

Roti het is oorspronkelijk in in het Hindi van een soort verzamelnaam voor uit verschillende vormen brood. Wij tijdens kennen het op vooral uit een de Surinaamse keuken. Dan uit is roti meer een een soort pannenkoek, een de ongezoete versie. Met beleg uit kunt u de eindeloos variëren. Sandra van maakt een snelle roti op tv met zoete naar aardappelen op tv en kippendijfilet.

Shakshuka is een het Oosters van eenpansgerecht. Het is eenvoudig te uit maken door en er is eindeloos mee met te variëren. De de het basis bestaat uit tomatensaus, eieren en door op (verse) kruiden. Mounir uit maakt een snelle shakshuka met en serveert er Turks brood naar op bij.

De in recepten blinken uit in in eenvoud en diversiteit, waar met geen tijdens ingewikkelde apparaten in voor nodig zijn. De chefs werken naar zoveel mogelijk met in seizoensproducten en op tv ingrediënten van eigen van bodem. Zo duurzaam mogelijk! op tv op De prei zorgt voor de nodige een groenten en de tijdens uit skrei zorgt ervoor dat de u voldoende in eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen het een en zorgen voor met een verzadigd gevoel.

De op recepten blinken de uit in eenvoud door en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten van door voor nodig zijn. De op chefs werken zoveel met mogelijk met seizoensproducten de en ingrediënten van eigen bodem. een Zo de duurzaam mogelijk! op tv Vandaag maken we panlasagne met gehakt. Oregano het door wordt vaak droog verwerkt in gerechten, uit vooral in de het Italiaanse keuken. Het een is van geurig en zoet van het smaak uit en laat zich goed combineren een met tijm, salie en door met basilicum.

De recepten in blinken uit op in eenvoud en diversiteit, uit waar geen ingewikkelde de apparaten een voor nodig zijn. De chefs werken op tv zoveel mogelijk op met seizoensproducten en ingrediënten naar van eigen bodem. door Zo duurzaam de mogelijk! Feta met wordt gezouten en geconserveerd in uit zoutoplossing, de vandaag de zoutere smaak. De door zoutoplossing zorgt de er tevens voor van dat de kaas in niet uitdroogt. Sandra verwerkt door de door feta bij doperwtenburgers met van quinoa.

De het recepten blinken uit in eenvoud door en in diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten tijdens op voor nodig zijn. De chefs naar werken zoveel mogelijk met van seizoensproducten en ingrediënten naar van van eigen bodem. Zo op duurzaam mogelijk! Vandaag maken we door met parmigiana di melanzane. Melanzane is Italiaans naar voor aubergine en uit parmigiana betekent met kaas. Het voordeel door van dit van gerecht is dat u dit van op tv tevoren klaar door kunt maken met en pas in de oven een hoeft te zetten met als u gaat uit tijdens eten.

De recepten op blinken uit in op eenvoud en diversiteit, met waar geen de ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. uit De chefs tijdens werken zoveel mogelijk naar met seizoensproducten en naar ingrediënten van eigen van bodem. Zo op tv duurzaam mogelijk! Vandaag maken door we waldorf tijdens anders.

februari 2018
09-02-2018 10:15

Groene koolstamp met speculaas-gehaktballetjes

Kook mee met MAX - Groene koolstamp met speculaas-gehaktballetjes

Speculaas is een ingrediënt dat misschien niet direct bij u opkomt als u aan gehaktballen denkt. Toch is het een verrassend onderdeel van deze gehaktballen van Sandra. Door de speculaas boven het gehakt te verkruimelen, worden de smaken met...

08-02-2018 10:15

Gebakken gnocchi met boerenkool-tomatensaus

Kook mee met MAX - Gebakken gnocchi met boerenkool-tomatensaus

Gnocchi is een pastasoort, maar niet gemaakt van deeg maar van aardappelen. Letterlijk betekent gnocco (meervoud is gnocchi) klont, en dat is ook precies waar het op lijkt: een klontje. Ze zijn eenvoudig te bereiden. U laat ze koken water e...

07-02-2018 10:15

Minestrone

Kook mee met MAX - Minestrone

Een minestrone soep is een typisch Italiaans gerecht. Letterlijk vertaald betekent minestrone grote soep, het komt af van minestra wat soep betekent. Een echt recept van de minstrone is er niet, gezien u er eindeloos mee kunt variëren. Sa...

06-02-2018 10:15

Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Kook mee met MAX - Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Hasselback is een bereidingstechniek. We kennen het vooral van de aardappel. Dunne inkepingen van een paar millimeter, waardoor de aardappel lekker knapperig bakt in de oven. Maar deze techniek kan natuurlijk ook met groenten. Neem de winte...

05-02-2018 10:15

Rostipizza

Kook mee met MAX - Rostipizza

Mounir maakt niet zomaar een pizza, maar een pizza van aardappelen. Als bodem gebruikt hij rösti en daarbovenop kunt u eigenlijk naar hartenlust variëren. Op deze röstipizza doet hij feta, doperwten en sla.

02-02-2018 10:15

Kerriekip met Chinese kool

Kook mee met MAX - Kerriekip met Chinese kool

Chinese kool heeft in tegenstelling tot andere koolsoorten, niet zo'n uitgesproken kool-smaak. Hij is vrij mild van smaak en is daarom zowel rauw als (kort) gekookt, lekker om te eten. Doordat de kool zowel rauw als gekookt te eten is, is h...

01-02-2018 14:15

Ovenschotel met vis

Kook mee met MAX - Ovenschotel met vis

Er zijn van die dagen waarop u niet al te veel zin heeft om te koken, maar toch iets lekkers op wilt tafel zetten. Dan is dit een ideaal gerecht, en lekker. De vis wordt niet los gegeten, maar verwerkt in de puree. Door het even in de ove...

31-01-2018 10:15

Smaakexplosiestamp

Kook mee met MAX - Smaakexplosiestamp

Rucola is een pittige slasoort. Het smaakt nootachtig. Behalve als sla is het ook heerlijk (pittig) om in een stamppot te verwerken. Mounir verwerkt de rucola door een stamppot van zoete aardappelen en gewone (kruimige) aardappelen. Samen...

30-01-2018 10:15

Snelle roti

Kook mee met MAX - Snelle roti

Roti is oorspronkelijk in het Hindi een soort verzamelnaam voor verschillende vormen brood. Wij kennen het vooral uit de Surinaamse keuken. Dan is roti meer een soort pannenkoek, de ongezoete versie. Met beleg kunt u eindeloos variëren. S...

29-01-2018 10:15

Snelle shakshuka

Kook mee met MAX - Snelle shakshuka

Shakshuka is een Oosters eenpansgerecht. Het is eenvoudig te maken en er is eindeloos mee te variëren. De basis bestaat uit tomatensaus, eieren en (verse) kruiden. Mounir maakt een snelle shakshuka en serveert er Turks brood bij.

26-01-2018 10:15

Prei & skrei

Kook mee met MAX - Prei & skrei

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! De prei zorgt voor de nodige...

25-01-2018 10:15

Panlasagne met gehakt

Kook mee met MAX - Panlasagne met gehakt

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we panlasagne ...

24-01-2018 10:15

Kleurrijke quinoa & doperwtenburgers

Kook mee met MAX - Kleurrijke quinoa & doperwtenburgers

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Feta wordt gezouten en gecon...

23-01-2018 10:15

Parmigiana di melanzane

Kook mee met MAX - Parmigiana di melanzane

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we parmigiana ...

22-01-2018 10:15

Waldorf anders

Kook mee met MAX - Waldorf anders

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we waldorf and...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 112
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord