Programma gemist?

Aflevering op tv 82 - op Culinair magazine met topkoks Sandra tijdens Ysbrandy en Mounir in Toub. Enchilada met Mexicaanse uit maissalade

De recepten blinken naar uit in eenvoud een en diversiteit, een waar op geen ingewikkelde apparaten voor nodig met zijn. De chefs werken het zoveel mogelijk met uit seizoensproducten een en ingrediënten van eigen bodem. op tv Zo duurzaam op tv mogelijk! in Vandaag maken we mie met Chinese tijdens kool en het omeletreepjes. Voor de een omelet door heeft u niet veel nodig van en het is de ideaal, door en voedzaam, om van alles door mee te naar combineren. Soms wordt aan de de geklutste eieren nog tijdens wat melk, van room of van kaas toegevoegd. Maar het over het op tv algemeen heeft een omelet niet meer in dan een snufje van door peper en zout nodig. op tv Sandra maakt op tv omeletreepjes met mie tijdens en Chinese kool.

De recepten blinken in uit naar in eenvoud en diversiteit, naar waar op tv geen ingewikkelde apparaten voor op nodig zijn. De een chefs werken zoveel mogelijk met de seizoensproducten en ingrediënten van van eigen bodem. op Zo duurzaam mogelijk! van Vandaag de maken we roodlof-linzensalade met gebakken tijdens brie en frambozendressing. Roodlof, door radicchio in rosso, behoort tot dezelfde naar plantensoort als de witte in het variant. Roodlof heeft met een licht bittere de smaak en is op tv net als witlof zowel door rauw als gekookt te uit eten. naar Het verschil tussen beide is op tv dat witlof tijdens in het uit donker groeit en roodlof in het door licht, een als een krop sla. op Sandra verwerkt het de groenten door in een roodlof-linzensalade met gebakken tijdens brie en een naar frambozendressing.

De door recepten blinken uit in eenvoud op tv en diversiteit, waar op tv geen naar ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. van De tijdens chefs werken zoveel met mogelijk met seizoensproducten in en ingrediënten van eigen bodem. door naar Zo duurzaam mogelijk! op tv Vandaag maken we in Nasi goreng met het Hollandse garnalen en oesterzwammen. De Hollandse garnaal op tv in is als hij gevangen wordt grijs op van het kleur. Aan boord van van het op schip wordt hij direct gekookt, waardoor door hij roodbruin tijdens van tijdens kleur wordt. Garnalen zijn gezond. met Ze bevatten van van nature veel belangrijke bouwstoffen, een zoals visvetzuren en op tv eiwitten. een Mounir verwerkt de Hollandse garnalen naar in de nasi tijdens door goreng.

De de recepten blinken uit in op eenvoud en diversiteit, waar door geen een ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. van De chefs werken tijdens zoveel een mogelijk met met seizoensproducten en ingrediënten op tv van eigen bodem. Zo duurzaam een mogelijk! Vandaag maken we in kipschnitzel met doperwten-avocadosalade. De op meeste op erwten worden gepeld gegeten. door De tijdens sugar snaps en peultjes zijn ook met in de door schil uit heel lekker. De doperwt in ziet er tijdens niet alleen frisgroen uit, hij is de ook nog eens in heel lekker het en gezond. Ze zijn uit misschien tijdens klein, maar rijk aan naar vezels, vitamine de B1 en in B2, magnesium en het ijzer. Ze zijn ideaal om in door een gerecht te met verwerken of in koud door de op salade. Sandra het verwerkt ze samen met avocado het in tijdens een salade en de serveert er een naar kipschnitzel bij.

De met recepten blinken uit naar in eenvoud en diversiteit, het waar geen ingewikkelde naar apparaten voor de nodig zijn. De chefs werken met op tv zoveel mogelijk met seizoensproducten en met ingrediënten van eigen een bodem. de Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tijdens met quiche met prei. Prei is een look de en dus door familie van de knoflook, het bieslook en in sjalot. Hij is het best scherp van smaak in met en zowel gekookt als rauw de te eten. Voor de de bestuiving is de tijdens prei een afhankelijk van insecten, tijdens dus als hij in bloei een staat, van is de op prei zeer in trek bij naar hommels naar en bijen. Mounir in verwerkt de prei in een in quiche.

De recepten blinken de uit de in eenvoud door en diversiteit, waar geen de ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. tijdens De chefs werken een zoveel mogelijk op tv met seizoensproducten en in ingrediënten van eigen bodem. tijdens Zo duurzaam het mogelijk! Vandaag maken we zoete door aardappelcurry. De zoete aardappel in is op tv in tegenstelling tot wat zijn het naam het doet vermoeden, geen een familie van tijdens de aardappel. De aardappel in is dusdanig voedzaam dat in het een op de zevende van plaats staat op uit de lijst van belangrijkste van voedselgewassen ter wereld. Het wordt tijdens de veel gebruikt in de Surinaamse in keuken, naar maar is in een de afgelopen jaren ook bij het ons in de van keuken een enorm in populariteit toegenomen. Sandra uit verwerkt de zoete in aardappel in op tv een snelle zoete het aardappelcurry.

De de recepten blinken van uit in eenvoud en diversiteit, waar een geen ingewikkelde apparaten naar voor nodig zijn. een De op chefs werken zoveel mogelijk uit met seizoensproducten en ingrediënten met van eigen bodem. tijdens Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op tv de maken we aardappelsalade met gebakken naar kabeljauw. Een jonge tijdens kabeljauw wordt ook uit wel een dors of gul het naar genoemd. Gedroogd heeft hij weer tijdens een tijdens andere naam. Dan wordt hij stokvis uit uit genoemd. En als een de kabeljauw tussen december naar en april vanuit de Barentszee uit naar het met noordwesten van met Noorwegen gaat, op tv dan heet de kabeljauw een skrei. op tv Wij kennen hem uit vooral als kabeljauw, met op tv een zacht en mooi stukje met witte vis. Mounir maakt het gebakken kabeljauw door met op aardappelsalade.

De recepten blinken met uit tijdens in eenvoud en diversiteit, waar met geen ingewikkelde apparaten tijdens voor nodig naar zijn. op De chefs werken zoveel mogelijk met uit een seizoensproducten en ingrediënten van eigen op tv bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag in in maken we pasta met Italiaanse op gehaktballetjes.

De recepten door blinken uit in door eenvoud en diversiteit, op waar tijdens geen ingewikkelde apparaten voor nodig uit zijn. De chefs werken naar zoveel van mogelijk met seizoensproducten en van ingrediënten van met eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op op tv maken we pompoen-linzensoep. De pompoen met wordt al van heel lang geteeld voor het menselijk gebruik, met een cultuurgewas. Het een is familie van op de kalebassen en door van de komkommer. door Veel pompoenen zijn eetbaar, maar in kalebassen naar zijn dat niet. Mounir verwerkt een de flespompoen in zijn op tv uit pompoen-linzensoep.

De recepten de blinken uit in van eenvoud en van diversiteit, waar uit geen ingewikkelde apparaten voor nodig in zijn. De chefs werken op tv zoveel mogelijk een met naar seizoensproducten en ingrediënten van eigen het bodem. door Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Surf het tijdens & Turf paella. Oorspronkelijk is paella door een op tv typisch Spaans gerecht. De uit basis is rijst en wat door op tv erin gaat is naar regio gebonden. Dit kunnen zeevruchten, tijdens schaaldieren, kip tijdens en konijn het zijn. De rijst de wordt doorgaans gekookt in het tijdens vocht op tv van de vis of het vlees van wat erbij op tv wordt bereid. Sandra op maakt een tijdens Surf & Turf paella en in combineert vlees naar en de vis.

Aflevering 242 - tijdens Culinair magazine met naar topkoks Sandra Ysbrandy tijdens en Mounir Toub. Soep naar met naar ballen

De van recepten blinken uit met in eenvoud en diversiteit, tijdens waar geen uit ingewikkelde apparaten voor nodig uit zijn. De chefs werken het in zoveel mogelijk met van seizoensproducten en ingrediënten van eigen een bodem. Zo duurzaam uit mogelijk! Dit naar keer geen kerstdiner, maar een met kerstontbijt. Sandra en Mounir van bereiden samen een met gezonde en de gevarieerde ontbijttafel met tijdens voor ieder wat het wils. Met dit van ontbijt in heeft u een goede start van naar het kerstdagen. Op het menu staat een een groente -en fruitsmoothie het met granola naar en doperwtpannenkoekjes op tv met tapenade en op tv geitenkaas.

De door recepten blinken uit in eenvoud naar op tv en diversiteit, waar geen op tv ingewikkelde apparaten voor van nodig zijn. uit De chefs werken op zoveel mogelijk met op seizoensproducten en ingrediënten van eigen uit bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag tijdens maken we de tijdens tijdens rijstschotel jambalaya. Jambalaya is een rijstschotel die in in zijn oorsprong kent in de Creoolse een met en Cajun-keuken. Het is tijdens een afgeleide van in de Spaanse met paella, maar met een belangrijk een verschil dat in de op op jambalaya de saffraan op is vervangen voor tomaten. de De rijst op is het hoofdingrediënt en naar wordt samen tijdens met de groenten het en het vlees tijdens bereid.

De door recepten blinken uit in tijdens eenvoud en diversiteit, op waar van geen ingewikkelde apparaten op tv voor nodig zijn. van De chefs werken zoveel naar mogelijk met seizoensproducten en op tv ingrediënten van eigen op tv bodem. Zo het duurzaam mogelijk! Vandaag uit maken we Prei-champignonstrata. Een strata is een tijdens hartige een broodpudding. Een ideaal de recept als u uit nog brood heeft tijdens van een paar dagen op oud en het niet in weg uit wilt gooien. In principe van kunt met de strata op tv eindeloos variëren. Mounir naar de maakt hem met champignons, zongedroogde met tomaten en op tv geitenkaas.

januari 2019
21-01-2019 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 82 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Enchilada met Mexicaanse maissalade

17-01-2019 12:40

Mie met Chinese kool en omeletreepjes

Kook mee met MAX - Mie met Chinese kool en omeletreepjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we mie met Chi...

16-01-2019 12:40

Roodlof-linzensalade met gebakken brie en frambozendressing

Kook mee met MAX - Roodlof-linzensalade met gebakken brie en frambozendressing

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we roodlof-lin...

15-01-2019 12:40

Nasi goreng met Hollandse garnalen en oesterzwammen

Kook mee met MAX - Nasi goreng met Hollandse garnalen en oesterzwammen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Nasi goreng...

14-01-2019 12:30

Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade

Kook mee met MAX - Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we kipschnitze...

10-01-2019 12:35

Quiche met prei

Kook mee met MAX - Quiche met prei

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we quiche met ...

09-01-2019 12:40

Snelle zoete aardappelcurry

Kook mee met MAX - Snelle zoete aardappelcurry

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we zoete aardap...

08-01-2019 12:30

Aardappelsalade met gebakken kabeljauw

Kook mee met MAX - Aardappelsalade met gebakken kabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we aardappelsal...

07-01-2019 12:40

Pasta met Italiaanse gehaktballetjes

Kook mee met MAX - Pasta met Italiaanse gehaktballetjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pasta met It...

03-01-2019 12:40

Pompoen-linzensoep

Kook mee met MAX - Pompoen-linzensoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pompoen-linz...

02-01-2019 12:40

Surf & Turf paella

Kook mee met MAX - Surf & Turf paella

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Surf & Turf ...

27-12-2018 12:30

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 242 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Soep met ballen

24-12-2018 12:35

Kerstontbijt

Kook mee met MAX - Kerstontbijt

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Dit keer geen kerstdiner, maa...

20-12-2018 12:40

Jambalaya

Kook mee met MAX - Jambalaya

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we de rijstscho...

19-12-2018 12:40

Prei-champignonstrata

Kook mee met MAX - Prei-champignonstrata

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Prei-champig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 327
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord