Programma gemist?

De recepten blinken op uit in op tv eenvoud en de diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten op tv voor nodig op tv zijn. De in chefs werken zoveel uit mogelijk met seizoensproducten en op ingrediënten van eigen bodem. uit uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we plaattaart naar met brie. Bladerdeeg een is heel goed met zelf te met maken, maar tijdens dat is nog best een een klus. Vooral een klus tijdens waar veel met geduld en kracht de voor nodig is. Want met om op bladerdeeg goed door te krijgen moet het keer op op keer getoerd in worden. Daarom gebruikt Sandra van voor op tv deze plaattaart kant-en-klare met bladerdeeg en vult het op met onder andere door prei in en brie.

De in recepten blinken uit in op tv eenvoud en diversiteit, een waar geen met ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. het De door chefs werken zoveel mogelijk tijdens met seizoensproducten en ingrediënten het op van eigen bodem. Zo duurzaam door mogelijk! Vandaag maken we eenvoudige op tv wok met tijdens kip en naar groente. Eenvoudig en snel van een lekker gerecht een op tafel? Dan bent tijdens u met dit het recept aan het het goede het adres. Sandra voegt een paar de smaken aan de kip naar en groenten op toe, waardoor u razendsnel naar een heerlijk met gerecht op tafel uit heeft een staan.

De recepten naar blinken uit het in eenvoud en diversiteit, waar in het geen ingewikkelde apparaten voor de nodig zijn. De chefs werken de zoveel mogelijk het met seizoensproducten en ingrediënten de van tijdens eigen bodem. Zo duurzaam het mogelijk! Vandaag maken door we geroosterde tijdens paprikasoep met mozzarella. Voor wie op tv van soep houdt, is naar deze het soep beslist een door aanrader. Door de paprika's eerst te met roosteren de worden ze in zachter en zoeter. De mozzarella een maakt de op soep romiger en naar 'steviger.? Heerlijk met tijdens een snee tijdens boerenbrood.

De het recepten blinken uit naar in eenvoud en een diversiteit, waar geen ingewikkelde met apparaten voor het nodig zijn. De chefs tijdens werken zoveel mogelijk met op een seizoensproducten en ingrediënten van eigen tijdens bodem. Zo duurzaam door mogelijk! Vandaag met maken we bloemkoolrisotto met warmgerookte het zalm. Van in risotto wordt vaak gedacht het dat het een hele klus op is uit om te maken. op tv Maar eigenlijk valt dat het wel mee. Het vraagt een wat geduld, naar maar verder bereidt op tv het zich vanzelf door met in de bouillon. Sandra combineert deze in risotto met bloemkool in en het warmgerookte zalm.

De recepten de blinken uit in eenvoud door en diversiteit, de waar geen op tv ingewikkelde apparaten van voor nodig zijn. De chefs werken het zoveel mogelijk met de op tv seizoensproducten en ingrediënten de van eigen bodem. Zo naar duurzaam mogelijk! Vandaag maken door we pompoentagliatelle met salie naar en gebakken oesterzwammen. Herfst is uit de van tijd van de het pompoen. De pompoen is op tv veelzijdiger dan het u denkt. op Zo kunt u op er overheerlijke soepen van maken. Ook door is hij heel naar geschikt uit om in het de oven te bakken, uit zoals in dit recept een van naar Mounir. De pompoen van laat zich smakelijk de combineren met de salie en een gebakken uit oesterzwammen.

De naar recepten blinken uit tijdens in eenvoud het en diversiteit, waar geen met ingewikkelde apparaten voor met nodig zijn. De chefs in werken zoveel in mogelijk met seizoensproducten en de ingrediënten op tv van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag een maken we pasta het met gerookte op tv zalm en courgette. Dit uit is uit nou zo'n typisch Kook het mee met MAX-recept. Rijk het van smaak en een zo gemaakt. Mounir brengt het de het pasta met courgette en gerookte op door zalm op smaak met uit kruidenroomkaas. Hij op maakt het af met van pijnboompitten.

De tijdens recepten blinken uit in uit eenvoud en diversiteit, waar door een geen ingewikkelde apparaten het voor nodig zijn. De chefs op tv werken zoveel de mogelijk met van seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. op tv Zo de duurzaam mogelijk! Vandaag met maken we romige in bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast. Deze van bloemkoolsoep staat in een naar handomdraai op tafel. de De soep door krijgt een mooie volle op tv smaak door de vadouvan in in en de geitenkaas. op Dat is een kruidenmix van met fenergiek, kerrieblad, mosterdzaad en de een knoflook. Sandra serveert er zelfgemaakte tijdens knoflooktoast op bij.

De recepten blinken het uit een in eenvoud en op diversiteit, waar geen een ingewikkelde apparaten voor nodig naar zijn. De chefs op werken zoveel door mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten door in van eigen bodem. Zo met duurzaam mogelijk! Vandaag maken met we exotische hete bliksem. Hete in bliksem een is niet nieuw, door maar deze variant van Mounir geeft in er een in heel de andere smaak aan. Door de de koriander, het komijn, mango en seroendeng krijgt het een gerecht een exotisch met door tintje.

De recepten blinken tijdens uit op tv in eenvoud en diversiteit, waar tijdens geen door ingewikkelde apparaten voor nodig de zijn. De chefs werken op zoveel mogelijk uit met door seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag een op maken we spaghetti met auberginesaus met en met rode uit linzen op tv gevulde paprika. Dit vegetarische gerecht het is extra op tv voedzaam door de rode linzenpuree. Sandra een vult op tv de paprika's ermee. in De auberginepuree laat zich weer het smakelijk combineren op met een de spaghetti.

De naar recepten blinken uit in eenvoud het en diversiteit, waar in naar geen ingewikkelde apparaten voor het nodig zijn. op tv De chefs werken zoveel mogelijk met naar tijdens seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. op een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we witlofschotel het met ham en van een kaas. Bij dit recept doet in de oven het meeste werk. uit Dat wil met zeggen, de oven zorgt het met dat de combinatie van witlof, door aardappelen, ham en door kaas uit heerlijk smaakt. En vergeet vooral tijdens het snufje nootmuskaat in niet. Dat een maakt deze witlofschotel van van Sandra helemaal van af.

De recepten op tv blinken naar uit in eenvoud en op tv diversiteit, waar geen in ingewikkelde apparaten tijdens voor nodig zijn. De tijdens chefs werken met zoveel mogelijk met seizoensproducten en op tv ingrediënten van een eigen bodem. Zo duurzaam op tv mogelijk! Vandaag maken we met explosieve couscoussalade. De naam zegt op het al. Dit tijdens door is een salade die van bol staat op tv van smaken. Een bittertje, op tv zoetje en zuurtje. Alle smaken tijdens op zitten in deze explosieve couscoussalade van door in Mounir.

De de recepten blinken de uit in eenvoud en diversiteit, waar uit geen ingewikkelde apparaten het voor nodig zijn. op De chefs de werken het zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. naar Zo duurzaam mogelijk! Vandaag het maken we comfortbrood naar met gehakt en een cheddar. De geel-oranje met cheddar kaas kent zijn in oorsprong met in het dorp van Cheddar in op de Engelse Somerset. De kaas met wordt de gewoon van koemelk gemaakt, maar het de is vooral het uit rijpingsproces van wat de uit kaas bijzonder maakt. op Ze worden namelijk gerijpt met in grotten. Daardoor krijgt van het door een pittige smaak. op Een ideale kaas door om te verwerken in gerechten. Sandra op gebruikt van de cheddar om in haar comfortbrood met met gehakt een de lekker pittig smaakje te uit geven.

De recepten blinken in uit in eenvoud van en naar diversiteit, waar geen ingewikkelde naar apparaten voor een nodig zijn. de De chefs werken zoveel door mogelijk met seizoensproducten en naar ingrediënten van van eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken we courgette-doperwtensoep met garnalen. Deze soep op tv is smakelijk tijdens en heel eenvoudig te op maken. Met in het op opzetten van de bouillon worden door ook direct de aardappels tijdens op tv en de courgette gekookt. van De mie en garnalen tijdens geven er een tijdens licht Oosters tintje het aan. Deze courgette- doperwtensoep met van Mounir van staat in op een handomdraai op de tafel!

Wat met eet ik vanavond? Topkoks naar Sandra Ysbrandy en Mounir tijdens een Toub geven antwoord op die ene het moeilijke tijdens vraag. Ze nemen de tijdens kijker aan de hand tijdens met mee bij het maken van makkelijke door en verrassende gerechten. in De recepten blinken van uit in eenvoud van op en diversiteit en er zijn een geen ingewikkelde uit apparaten voor nodig. De chefs op blijven met weg van dure ingrediënten en door werken de zoveel mogelijk met in seizoensproducten en ingrediënten van eigen op tv bodem: zo van duurzaam op mogelijk.

De de recepten blinken uit uit in eenvoud naar en diversiteit, waar geen ingewikkelde van apparaten voor nodig zijn. uit De chefs werken het zoveel mogelijk met naar seizoensproducten en op tv ingrediënten van eigen bodem. de in Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken door we tabouleh van met aubergine en boterkabeljauw. Dit van recept van Sandra staat in van een handomdraai op de tafel. een Dat komt mede doordat tijdens de kabeljauw op tv snel gaart. Het roosteren van in de aubergineblokjes voor in de tabouleh salade met neemt het een meeste tijd in het beslag. Die zorgen wel van voor een door rijke smaak van uit de naar tabouleh.

december 2020
07-10-2019 11:35

Plaattaart met prei en brie

Kook mee met MAX - Plaattaart met prei en brie

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we plaattaart m...

03-10-2019 11:35

Eenvoudige wok met kip en groente

Kook mee met MAX - Eenvoudige wok met kip en groente

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we eenvoudige w...

02-10-2019 11:35

Geroosterde paprikasoep met mozzarella

Kook mee met MAX - Geroosterde paprikasoep met mozzarella

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we geroosterde ...

01-10-2019 14:20

Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

Kook mee met MAX - Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bloemkoolris...

30-09-2019 11:45

Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

Kook mee met MAX - Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pompoentagli...

26-09-2019 11:30

Pasta met gerookte zalm en courgette

Kook mee met MAX - Pasta met gerookte zalm en courgette

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pasta met ge...

25-09-2019 11:35

Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

Kook mee met MAX - Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige bloem...

24-09-2019 11:35

Exotische hete bliksem

Kook mee met MAX - Exotische hete bliksem

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we exotische he...

23-09-2019 11:40

Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

Kook mee met MAX - Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we spaghetti me...

19-09-2019 08:30

Witlofschotel met ham en kaas

Kook mee met MAX - Witlofschotel met ham en kaas

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we witlofschote...

18-09-2019 09:10

Explosieve couscoussalade

Kook mee met MAX - Explosieve couscoussalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we explosieve c...

17-09-2019 09:50

Comfortbrood met gehakt en cheddar

Kook mee met MAX - Comfortbrood met gehakt en cheddar

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we comfortbrood...

16-09-2019 11:30

Courgette-doperwtensoep met garnalen

Kook mee met MAX - Courgette-doperwtensoep met garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we courgette-do...

12-09-2019 11:35

Friszure pasta met courgette

Kook mee met MAX - Friszure pasta met courgette

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversite...

11-09-2019 11:35

Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

Kook mee met MAX - Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tabouleh met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 474
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!