Programma gemist?

Aflevering 40 van - Culinair naar magazine met topkoks Sandra op tv Ysbrandy en Mounir Toub. Snelle tijdens bami. Dit keer in het op tv recept voor snelle in bami.

Aflevering van 39 - naar Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy tijdens met en Mounir Toub. Zachtgestoofde spitskool met tijdens krokante in vis

Aflevering 38 - op tijdens Culinair magazine met topkoks van Sandra Ysbrandy van en Mounir Toub. Plaattaart met in aubergine en het cantharellen

De met recepten blinken uit met in eenvoud en op diversiteit, waar geen ingewikkelde van apparaten voor nodig van zijn. De de chefs werken zoveel met mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten door van eigen op tv bodem. Zo uit duurzaam mogelijk! Vandaag de maken we zuurkoolrösti met kipreepjes het in champignonsaus. Zuurkool is de gesneden witte het kool. Door van de witte kool met zout in op een luchtdichte ruimte uit op te met slaan, ontstaat de met fris zure smaak (fermentatie). het Van nature zitten de er de in witte kool melkzuurbacteriën en het die van zetten de koolsuikers in om in melkzuren die zuurkool op de kenmerkende smaak in een geeft. Door de fermentatie het is de kool lichter op verteerbaar. Sandra tijdens maakt er zuurkoolrösti de van, met kipreepjes en met champignonsaus. Dit is naar een herhaling van 24 oktober van naar 2017.

De recepten blinken tijdens tijdens uit in eenvoud en het diversiteit, waar geen door ingewikkelde apparaten van voor nodig zijn. De in chefs werken zoveel mogelijk het met met seizoensproducten en ingrediënten op tv van eigen bodem. naar Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we op rodekoolsoep met op tv gedroogde pruimen. Pruimen zijn het voedzaam en bevatten veel vitamines, een mineralen, op tv vezels en antioxidanten. tijdens U kunt ze vers en een gedroogd eten. Gedroogde op tv pruimen op bevatten in verhouding uit tot de verse, van iets meer vitamine de K, B en door meer mineralen. Ze uit zijn lekker van om zo te eten, maar ook op tv heerlijk op tv om in door een gerecht te verwerken. op tv Mounir verwerkt de naar gedroogde pruimen in een met rodekoolsoep. Dit is op tv een herhaling tijdens van 23 oktober op tv 2017.

De de recepten blinken uit naar in eenvoud en diversiteit, waar tijdens geen ingewikkelde apparaten door voor het nodig zijn. De chefs werken op tv zoveel mogelijk van met seizoensproducten van en ingrediënten van eigen bodem. door Zo duurzaam uit mogelijk! Vandaag maken een we groene pasta met zalm. Elke naar dag met een goed gevarieerde naar maaltijd op tafel uit zetten lijkt een naar eenvoudige klus. Maar de om steeds weer te bedenken door wat een u moet uit eten om het zo op tv gevarieerd mogelijk te houden, door is niet op tv voor iedereen tijdens even gemakkelijk. Met de in recepten van een Kook mee met MAX hopen het we het u daar elke dag een uit beetje door bij te helpen. Dit keer met maakt tijdens Sandra groene pasta met zalm. Dit is uit een een herhaling van het 20 oktober 2017.

De recepten blinken het uit in eenvoud een en diversiteit, waar het naar geen ingewikkelde apparaten in voor nodig zijn. De chefs werken het zoveel mogelijk op met seizoensproducten en van ingrediënten van door eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken we zilvervliesrijstsalade het met komijnwortel. Zilvervliesrijst tijdens is volkorenrijst. op tv De rijst in heeft een nootachtige smaak door en is wat 'taaier', tijdens maar vooral een voedzamer dan witte rijst. in Omdat de zemelen naar van op tv de kiem tijdens het productieproces van niet verwijderd worden, bederft het een de rijst in verhouding met wel sneller. Wat de op tv calorieën en koolhydraten een betreft, uit is zilvervliesrijst gelijk aan witte van rijst. Mounir maakt er op zilvervliesrijstsalade met in komijnwortel van. Dit is een een herhaling de van 19 van oktober 2017.

De recepten blinken met uit in tijdens eenvoud en diversiteit, in waar geen van ingewikkelde apparaten voor nodig met zijn. De chefs een werken zoveel mogelijk van met seizoensproducten een en ingrediënten in van eigen bodem. het Zo duurzaam mogelijk! Vandaag met maken we gekarameliseerde spruitjesstamp met een kip-cordon bleu. Een cordon bleu een is met een stuk vlees een gevuld met ham en tijdens kaas. van Voor een pittige door bite, wordt meestal Emmentaler, Gruyère of een Raclette op tv kaas gebruikt. tijdens Waar de cordon bleu precies een ontstaan is, is naar niet op tv helemaal duidelijk. Maar het op dankt zijn naar naam aan 'le door cordon', de korst en 'le op tv bleu', op tv de vulling. Sandra maakt een cordon naar op tv bleu van kip met de spruitjesstamp. Dit is met een herhaling van 18 oktober de 2017.

De recepten uit blinken uit in eenvoud de en diversiteit, uit waar geen ingewikkelde het apparaten voor nodig zijn. van De van chefs werken zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten en ingrediënten op tv het van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op maken op tv we bulgursalade met lamsköfte. Bulgur van is gemaakt tijdens van verschillende soorten met tarwe. De bekendste is die door van een durum, harde tarwe. De van tarwekorrels worden eerst gestoomd tijdens uit en weer gedroogd. Vervolgens worden op tv ze een grof gemalen of gebroken. tijdens Bulgur heeft een een hoge voedingswaarde en is op een goede naar vervanger voor rijst of couscous. in Mounir maakt er uit het een bulgursalade met lamsköfte tijdens van. Dit is een herhaling op van 17 oktober in 2017.

De door recepten blinken uit in van eenvoud naar en diversiteit, waar met geen ingewikkelde apparaten voor nodig de zijn. De chefs op tv werken zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten en ingrediënten op van eigen bodem. van Zo van duurzaam mogelijk! Vandaag maken we op snijbietsalade met op tv bietenballetjes. De snijbiet is een het bladgewas. We eten de in op tv bladeren en bladstelen. De op smaak is een mengelmoes een van spinazie de en rode biet. De snijbiet uit tijdens wordt in september geoogst, en uit is een dus een echte seizoensgroente. in Sandra maakt er snijbietsalade met het bietenballetjes door van. Dit is een naar herhaling van 16 oktober tijdens 2017.

De recepten blinken op tv uit in eenvoud de en naar diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten uit uit voor nodig zijn. De chefs werken op een zoveel mogelijk met een seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. uit op Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken we Mexicaanse ovenschotel Komijn is een op tv plant. In de op keuken gebruiken wij een de zaadjes van van de plant. In uit zijn geheel zijn het ze in smal en langwerpig. De de smaak is nootachtig, tijdens maar ook wel heel naar specifiek. Bij in ons is komijn ook op tv uit wel bekend als djintan. Dat de is de met gemalen versie die veel naar in de Oosterse uit keuken wordt gebruikt. Maar tijdens op komijn, ook wel uit kummel genoemd, wordt ook in de tijdens westerse keuken met veelvuldig gebruikt. Mounir van verwerkt het in een een Mexicaanse het ovenschotel. Dit is een herhaling een van met 13 oktober 2017.

De in recepten blinken uit in naar eenvoud en diversiteit, op tv waar geen een ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. uit De chefs werken het zoveel mogelijk met tijdens seizoensproducten met en ingrediënten van eigen bodem. de Zo duurzaam het mogelijk! Vandaag de maken we mozzarella-pesto-tomatensoep. Tomatenpuree zit over het in algemeen in een op tv klein tijdens blikje of van tube. Dat is niet voor met niets, want u op tv heeft er uit niet veel door van nodig. De puree wordt uit verkregen uit fijngemaakte tomaten. op De het puree is een goede uit smaakmaker in soepen, door stoofgerechten en het sauzen. Sandra gebruikt het als op smaakmaker in de haar mozzarella-pesto-tomatensoep. naar Ze maakt er van overheerlijke ciabatta's met pesto en een mozzarella bij. Dit uit is een herhaling het van 12 oktober in 2017.

De de recepten blinken het uit in eenvoud en diversiteit, waar tijdens geen ingewikkelde het apparaten op voor nodig zijn. door De chefs werken zoveel mogelijk met de seizoensproducten een en ingrediënten van eigen uit bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag het in maken we zalmkoekjes de met gewokte broccoli. De wok uit is een uit ideale pan om in te roerbakken. van Omdat dit in op de van wok gebeurt, wordt met roerbakken ook vaak wokken genoemd. een De wok van is Kantonees uit voor pan. Het met is doorgaans een diepere door en vrij dunne pan. door Doordat de de wanden tijdens niet te dik zijn wordt de de pan snel met heet op en gaart het eten met snel. De combinatie van op de diepte van tijdens de pan en een dat het op tv eten zo tijdens snel heet wordt, het zorgt voor de in typische 'wok smaak'. Mounir gebruikt naar de wok uit voor het bereiden van uit de het broccoli en maakt op tv er zalmkoekjes bij. Dit is een uit herhaling op tv van 11 oktober door 2017.

De met recepten blinken uit in eenvoud het en diversiteit, de waar geen ingewikkelde apparaten met voor nodig zijn. naar de De chefs werken zoveel door mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten uit door van eigen bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag met maken we Hongaarse paddenstoelenstoof met op tv varkensschnitzel. Een schnitzel is eigenlijk een niet de meer dan een dun tijdens gesneden stuk vlees. een De uit meest bekende is uit wel de wienerschnitzel door met paneermeel er van omheen uit Oostenrijk. Maar de de oorsprong van de door schnitzel ligt door in Italië. Daar werd hij door vroeger in een uit dikke laag reuzel op tv gebakken. in Dat doen we tegenwoordig niet op meer. op De schnitzels zin minstens zo met lekker in gebakken in in de olie. Sandra maakt varkensschnitzel met op tv Hongaarse paddenstoelenstoof. Dit is in een uit herhaling van 10 oktober van 2017.

De door recepten blinken uit met in eenvoud en diversiteit, uit waar geen ingewikkelde apparaten door voor nodig het zijn. De uit chefs werken uit zoveel mogelijk met seizoensproducten de en ingrediënten van eigen bodem. tijdens naar Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op tv maken we groene het maaltijdsalade. De populariteit van de linzen uit heeft een vlucht genomen. uit een Het lijkt daardoor een uit nieuwe vrucht, uit maar linzen zijn eigenlijk al heel uit naar oud. Al ver voor onze op tv jaartelling worden ze van op grote schaal in verbouwd. van De linze is eigenlijk het met zaad van van de plant. Het wordt door gedroogd een en verkocht in verschillende formaten. van Mounir verwerkt de linzen tijdens in een naar groene maaltijdsalade. Dit is door een herhaling van van 9 uit oktober 2017.

juli 2018
20-07-2018 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 40 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Snelle bami. Dit keer het recept voor snelle bami.

19-07-2018 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 39 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Zachtgestoofde spitskool met krokante vis

18-07-2018 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 38 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Plaattaart met aubergine en cantharellen

17-07-2018 10:15

Zuurkoolrosti met kipreepjes in champginonsaus

Kook mee met MAX - Zuurkoolrosti met kipreepjes in champginonsaus

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we zuurkoolröst...

16-07-2018 10:15

Rodekoolsoep met gedroogde pruimen

Kook mee met MAX - Rodekoolsoep met gedroogde pruimen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we rodekoolsoep...

13-07-2018 10:15

Groene pasta met zalm

Kook mee met MAX - Groene pasta met zalm

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we groene pasta...

12-07-2018 10:15

Zilvervliesrijstsalade met komijnwortels

Kook mee met MAX - Zilvervliesrijstsalade met komijnwortels

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we zilvervliesr...

11-07-2018 10:15

Gekarameliseerde spruitjesstamp met zelfgemaakte kip-cordon bleu

Kook mee met MAX - Gekarameliseerde spruitjesstamp met zelfgemaakte kip-cordon bleu

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we gekaramelise...

10-07-2018 10:15

Bulgursalade met lamskofte

Kook mee met MAX - Bulgursalade met lamskofte

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bulgursalade...

09-07-2018 10:15

Snijbietsalade met bietenballetjes

Kook mee met MAX - Snijbietsalade met bietenballetjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we snijbietsala...

06-07-2018 10:15

Mexicaanse ovenschotel

Kook mee met MAX - Mexicaanse ovenschotel

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Mexicaanse o...

05-07-2018 10:15

Mozzarella-pesto-tomaatsoep

Kook mee met MAX - Mozzarella-pesto-tomaatsoep

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we mozzarella-p...

04-07-2018 10:15

Zalmkoekjes met gewokte broccoli

Kook mee met MAX - Zalmkoekjes met gewokte broccoli

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we zalmkoekjes ...

03-07-2018 10:15

Hongaarse paddenstoelenstoof met varkensschnitzel

Kook mee met MAX - Hongaarse paddenstoelenstoof met varkensschnitzel

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we Hongaarse pa...

02-07-2018 10:15

Groene maaltijdsalade

Kook mee met MAX - Groene maaltijdsalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we groene maalt...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord