Programma gemist?

Aflevering van 104 - Culinair op tv magazine met naar topkoks Sandra Ysbrandy en naar Mounir Toub. Aziatische uit andijvie

Er bestaan de verschillende verhalen met als het gaat om op tv het koken van het pasta: tijdens wel of geen olijfolie bij het met kokende water of naar van koud afspoelen. Koud afspoelen naar zorgt er voor dat het in kookproces op tv stopt en in dat de pasta minder door plakt. Maar belangrijk voor de de smaak op tv is het snufje zout in naar de het kookwater. Sandra maakt met penne met aubergine en op tv worstsaus.

Er uit gaat niets boven (groot)moeders de kippensoep. Deze kippensoep is het niet helemaal het volgens de de traditie bereid een en heeft een lekkere pittige twist. op tv op Mounir maakt Thaise op kippensoep met courgette. Heerlijk met het een in naanbrood.

Het een beste uit 2 werelden: risotto het op tv en asperges. Deze 2 het laten zich heel op tv goed combineren. Kook het de asperges maar kort, het want ze garen naar nog na in een de risotto. Sandra door combineert de witte en op het groene asperges met de risotto met en de garnalen.

Van door origine is stroganoff op een Russisch gerecht. Het door is vaak pittig tijdens en wordt tijdens meestal met met rundvlees gegeten, maar het met is ook heerlijk met varkensvlees. een Sandra naar maakt een snelle in stroganoff met magere het varkenslappen.

Of op het nu warm door is of op een tijdens koude winterdag, een soepje in kan altijd. met Lekker met de brood of uit gewoon zo, omdat hij al van goed gevuld in is. Mounir maakt een door goed door gevulde Chinese tomatensoep met omeletreepjes naar erin.

Bijna naar iedereen houdt van kip-kerrie. in De smaak in van kerrie laat zich perfect op tv combineren in met kip. Sandra maakt kip-kerrie door en serveert de er snijbonen naar en zoete aardappelpannenkoekjes met bij.

Dit met recept is makkelijk te maken. een En voor tijdens wie van de paddenstoelen en pasta de houdt een absolute tijdens aanrader. Mounir combineert op oesterzwammen met in shiitake en serveert bij naar de tagliatelle een uit walnootroomsaus.

Kedgeree is van een naar origine een Indiaas gerecht. De van basis bestaat uit tijdens gekookte vis, rijst met en eieren. Groenten zijn tijdens ook een in belangrijk naar onderdeel, maar dat is de naar wens in te tijdens vullen. Sandra gebruikt voor van deze kedgeree makreelfilet het en voegt er tijdens groene asperges het en mangochutney aan de toe.

Halloumi is een een ongerijpte door geitenkaas. Door de tijdens structuur van de naar kaas kan hij zowel uit gegrild, als gebakken en het gefrituurd worden. De van van kaas smelt niet en de naar buitenkant krijgt een krokant tijdens korstje. van In veel recepten wordt uit het gebruikt als de een vleesvervanger. de Mounir grilt tijdens de halloumi en uit serveert er een zoete aardappel-andijviestamp op tv met in gekarameliseerde ui bij.

De naar schouderkarbonade heeft in tijdens verhouding weinig bot en in meer vet. En door dat het randje vet maakt deze in karbonade extra smakelijk. U in kunt tijdens hem bakken, stoven of smoren. Sandra door bakt uit de schouderkarbonade en serveert er tijdens aardappel-bietensalade een bij.

De door artisjok is een plant tijdens waarvan naar we de vlezige naar schutbladeren eten. In feite eten we van in de bloemknop van de plant. De van artisjok wordt naar veel gegeten in de van Mediterranse keuken en uit heeft een tijdens licht bittere smaak. een U kunt de artisjok door het zelf bereiden, maar ze zijn ook van van in pot te krijgen op op tv oliebasis. Mounir verwerkt de uit artisjok in op tv een broccolisalade met tijdens artisjok-ricottasaus.

De wrap heeft met al een tijdens tijd geleden zijn op tv intrede tot van onze keukens gedaan. Niet in gek, want u kunt op er eindeloos mee het variëren. In een dit recept vervangt het tijdens op tv min of meer het brood bij van de soep. naar Sandra maakt de spinaziewraps die ze serveert bij op tijdens meirapensoep.

Vooral uit op dagen dat het op tv iets met warmer is, of simpelweg als u op niet veel tijd het heeft, is het op tv fijn om niet met een te lang in tijdens de keuken te hoeven staan om van de toch iets lekkers op tafel van te zetten. Mounir maakt in met een pastasalade met tonijn door en peultjes. op Hij is zowel lauw/warm als koud in een heerlijk!

mei 2018
25-05-2018 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 104 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Aziatische andijvie

24-05-2018 10:15

Penne met aubergine en worstsaus

Kook mee met MAX - Penne met aubergine en worstsaus

Er bestaan verschillende verhalen als het gaat om het koken van pasta: wel of geen olijfolie bij het kokende water of koud afspoelen. Koud afspoelen zorgt er voor dat het kookproces stopt en dat de pasta minder plakt. Maar belangrijk voor d...

23-05-2018 10:15

Thaise kippensoep met courgette

Kook mee met MAX - Thaise kippensoep met courgette

Er gaat niets boven (groot)moeders kippensoep. Deze kippensoep is niet helemaal volgens de traditie bereid en heeft een lekkere pittige twist. Mounir maakt Thaise kippensoep met courgette. Heerlijk met een naanbrood.

22-05-2018 10:15

Aspergerisotto met garnalen

Kook mee met MAX - Aspergerisotto met garnalen

Het beste uit 2 werelden: risotto en asperges. Deze 2 laten zich heel goed combineren. Kook de asperges maar kort, want ze garen nog na in de risotto. Sandra combineert de witte en groene asperges met de risotto en garnalen.

18-05-2018 10:15

Snelle stroganoff

Kook mee met MAX - Snelle stroganoff

Van origine is stroganoff een Russisch gerecht. Het is vaak pittig en wordt meestal met rundvlees gegeten, maar het is ook heerlijk met varkensvlees. Sandra maakt een snelle stroganoff met magere varkenslappen.

17-05-2018 10:15

Chinese tomatensoep met omeletreepjes

Kook mee met MAX - Chinese tomatensoep met omeletreepjes

Of het nu warm is of op een koude winterdag, een soepje kan altijd. Lekker met brood of gewoon zo, omdat hij al goed gevuld is. Mounir maakt een goed gevulde Chinese tomatensoep met omeletreepjes erin.

16-05-2018 10:15

Kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes

Kook mee met MAX - Kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes

Bijna iedereen houdt van kip-kerrie. De smaak van kerrie laat zich perfect combineren met kip. Sandra maakt kip-kerrie en serveert er snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes bij.

15-05-2018 10:15

Tagliatelle met oesterzwam-walnootsaus

Kook mee met MAX - Tagliatelle met oesterzwam-walnootsaus

Dit recept is makkelijk te maken. En voor wie van paddenstoelen en pasta houdt een absolute aanrader. Mounir combineert oesterzwammen met shiitake en serveert bij de tagliatelle een walnootroomsaus.

14-05-2018 10:15

Kedgeree met asperges, makreel en mangochutney

Kook mee met MAX - Kedgeree met asperges, makreel en mangochutney

Kedgeree is van origine een Indiaas gerecht. De basis bestaat uit gekookte vis, rijst en eieren. Groenten zijn ook een belangrijk onderdeel, maar dat is naar wens in te vullen. Sandra gebruikt voor deze kedgeree makreelfilet en voegt er gro...

11-05-2018 10:15

Zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde ui en halloumi

Kook mee met MAX - Zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde ui en halloumi

Halloumi is een ongerijpte geitenkaas. Door de structuur van de kaas kan hij zowel gegrild, als gebakken en gefrituurd worden. De kaas smelt niet en de buitenkant krijgt een krokant korstje. In veel recepten wordt het gebruikt als een vlees...

10-05-2018 13:00

Aardappel-bietensalade met schouderkarbonade

Kook mee met MAX - Aardappel-bietensalade met schouderkarbonade

De schouderkarbonade heeft in verhouding weinig bot en meer vet. En dat randje vet maakt deze karbonade extra smakelijk. U kunt hem bakken, stoven of smoren. Sandra bakt de schouderkarbonade en serveert er aardappel-bietensalade bij.

09-05-2018 10:15

Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

Kook mee met MAX - Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

De artisjok is een plant waarvan we de vlezige schutbladeren eten. In feite eten we de bloemknop van de plant. De artisjok wordt veel gegeten in de Mediterranse keuken en heeft een licht bittere smaak. U kunt de artisjok zelf bereiden, maar...

08-05-2018 10:10

Meirapensoep met spinaziewrap

Kook mee met MAX - Meirapensoep met spinaziewrap

De wrap heeft al een tijd geleden zijn intrede tot onze keukens gedaan. Niet gek, want u kunt er eindeloos mee variëren. In dit recept vervangt het min of meer het brood bij de soep. Sandra maakt spinaziewraps die ze serveert bij meirapenso...

07-05-2018 10:15

Pastasalade met tonijn en peultjes

Kook mee met MAX - Pastasalade met tonijn en peultjes

Vooral op dagen dat het iets warmer is, of simpelweg als u niet veel tijd heeft, is het fijn om niet te lang in de keuken te hoeven staan om toch iets lekkers op tafel te zetten. Mounir maakt een pastasalade met tonijn en peultjes. Hij is z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord