Programma gemist?

De door recepten blinken op uit in eenvoud en diversiteit, op waar een geen ingewikkelde apparaten voor nodig uit zijn. De chefs naar werken zoveel mogelijk naar met seizoensproducten en tijdens ingrediënten van een eigen bodem. Zo tijdens duurzaam mogelijk! Vandaag maken we een plaattaart met door brie. Bladerdeeg is van heel goed zelf tijdens te maken, maar dat is nog op best een klus. op van Vooral een klus waar veel geduld de en kracht voor tijdens nodig is. een Want de om bladerdeeg goed te met krijgen moet het een keer op keer getoerd in worden. op tv Daarom gebruikt Sandra tijdens voor deze plaattaart uit kant-en-klare bladerdeeg en vult het met een van onder andere prei en naar brie.

De recepten door blinken uit in eenvoud in en uit diversiteit, waar van geen ingewikkelde apparaten voor een nodig zijn. De de chefs werken zoveel mogelijk met uit seizoensproducten tijdens en ingrediënten van eigen uit bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken van we eenvoudige wok met van kip en door groente. Eenvoudig en met snel een lekker gerecht op op tafel? een Dan bent u met dit op recept aan het een goede naar adres. Sandra voegt een op tv paar smaken aan de kip de en groenten toe, een waardoor u razendsnel op tv een heerlijk met gerecht op tafel heeft met tijdens staan.

De een recepten blinken op tv uit in eenvoud en diversiteit, het waar een geen ingewikkelde apparaten voor nodig op zijn. De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met van seizoensproducten en het ingrediënten naar van eigen bodem. naar Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken een we geroosterde de paprikasoep met mozzarella. Voor op tv wie van soep houdt, is een deze soep beslist een naar aanrader. Door de op van paprika's eerst te roosteren tijdens worden ze zachter en zoeter. op tv De de mozzarella maakt de soep op tv romiger en 'steviger.? Heerlijk de met een het snee door boerenbrood.

De met recepten blinken uit in in eenvoud en door diversiteit, waar het geen ingewikkelde apparaten voor nodig een zijn. met De chefs werken tijdens zoveel mogelijk met seizoensproducten naar en ingrediënten van eigen het bodem. van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we in bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm. Van op tv risotto wordt vaak door gedacht met dat het een hele op klus is om te in maken. Maar op tv eigenlijk van valt dat wel mee. Het het vraagt een wat geduld, maar verder door bereidt het zich met vanzelf door de naar bouillon. Sandra combineert deze risotto op tv met met bloemkool en warmgerookte uit zalm.

De recepten een blinken het uit in eenvoud door en diversiteit, waar de geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. naar De chefs werken in zoveel mogelijk met de een seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. op tv de Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken door we pompoentagliatelle met salie tijdens en gebakken oesterzwammen. Herfst is naar een de tijd van de pompoen. De een de pompoen is veelzijdiger dan u denkt. een tijdens Zo kunt u er overheerlijke van soepen van een maken. Ook is hij uit heel de geschikt om in op tv de oven te bakken, zoals de in dit recept van van Mounir. De pompoen in laat door zich smakelijk combineren met de een salie en een gebakken de oesterzwammen.

De recepten op blinken uit een in eenvoud van en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten op tv uit voor nodig zijn. De van chefs werken zoveel het mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten door het van eigen bodem. Zo duurzaam de mogelijk! Vandaag maken de we pasta uit met gerookte zalm en courgette. Dit op tv is nou uit zo'n typisch Kook het mee met MAX-recept. Rijk op tv van smaak op en zo het gemaakt. Mounir brengt de pasta van met courgette en gerookte een met zalm op smaak met kruidenroomkaas. tijdens Hij maakt het af van op met pijnboompitten.

De op tv recepten blinken uit in naar eenvoud en het diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten een voor nodig een zijn. De chefs naar werken zoveel mogelijk in met seizoensproducten en tijdens ingrediënten van eigen tijdens bodem. Zo uit duurzaam mogelijk! Vandaag maken we op romige bloemkoolsoep de met krokante in knoflooktoast. Deze bloemkoolsoep staat in een van handomdraai op tafel. op tv De op tv soep krijgt een mooie uit volle smaak door de vadouvan op tv het en de geitenkaas. Dat is in een kruidenmix van fenergiek, tijdens kerrieblad, een mosterdzaad en naar knoflook. Sandra serveert er zelfgemaakte uit knoflooktoast op tv bij.

De met recepten blinken in uit in eenvoud en in diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten het voor een nodig zijn. De in chefs werken zoveel mogelijk met door seizoensproducten en ingrediënten een van op eigen bodem. Zo de duurzaam mogelijk! Vandaag maken we uit exotische hete bliksem. Hete bliksem uit is naar niet nieuw, maar deze variant het van het Mounir geeft er een heel naar andere smaak met aan. Door de koriander, op tv komijn, mango op tv en uit seroendeng krijgt het gerecht een exotisch op op tv tintje.

De recepten in blinken uit in de eenvoud op en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten de voor nodig tijdens zijn. De chefs werken op zoveel mogelijk door met de seizoensproducten en ingrediënten met van eigen bodem. Zo duurzaam op mogelijk! Vandaag maken met we spaghetti met auberginesaus en op met op rode linzen gevulde tijdens paprika. Dit vegetarische uit gerecht is extra op tv voedzaam door de rode linzenpuree. Sandra een vult de een paprika's ermee. het De auberginepuree naar laat zich weer op smakelijk combineren met op de spaghetti.

De een recepten blinken uit uit in eenvoud en een diversiteit, waar van geen ingewikkelde apparaten voor nodig de zijn. De chefs werken door zoveel mogelijk met van seizoensproducten en in ingrediënten van eigen door bodem. op tv Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op tv maken we witlofschotel met op ham en kaas. Bij het dit recept doet de het oven het meeste naar werk. Dat wil zeggen, met de oven met zorgt dat de de combinatie op van witlof, aardappelen, ham en het kaas naar heerlijk smaakt. En vergeet op tv vooral het snufje nootmuskaat uit niet. Dat maakt een deze witlofschotel op van Sandra helemaal door af.

De een recepten blinken uit in eenvoud van en het diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten het voor nodig zijn. met De de chefs werken zoveel het mogelijk met seizoensproducten door en ingrediënten uit van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag met maken we explosieve op tv couscoussalade. De op naam zegt het al. in Dit is een salade een die bol door staat van smaken. naar Een het bittertje, zoetje en zuurtje. op tv Alle smaken zitten naar in deze explosieve couscoussalade met van met Mounir.

De van recepten blinken uit het in eenvoud de en diversiteit, waar een geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. een De met chefs werken zoveel tijdens mogelijk met seizoensproducten en van ingrediënten van eigen bodem. door van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag het maken we comfortbrood met op tv gehakt en door cheddar. De geel-oranje cheddar kaas kent zijn een oorsprong op tv in het tijdens dorp Cheddar in de door Engelse Somerset. De in kaas wordt gewoon uit van koemelk de gemaakt, maar het is vooral het naar rijpingsproces tijdens wat de kaas op bijzonder maakt. Ze worden namelijk door tijdens gerijpt in grotten. op tv Daardoor krijgt het naar een pittige smaak. een Een ideale kaas tijdens om te verwerken in gerechten. uit Sandra op gebruikt de cheddar om de haar comfortbrood met gehakt een de lekker pittig het smaakje te op tv geven.

De recepten blinken de een uit in eenvoud en diversiteit, naar waar geen ingewikkelde apparaten een voor nodig een zijn. De op tv chefs werken zoveel mogelijk met door seizoensproducten en ingrediënten door van door eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we het courgette-doperwtensoep met garnalen. Deze de soep naar is smakelijk en heel eenvoudig te op tv maken. naar Met het opzetten van het de bouillon worden met ook direct de een aardappels en uit de courgette gekookt. De mie tijdens tijdens en garnalen geven er een tijdens licht tijdens Oosters tintje aan. Deze courgette- doperwtensoep in het van Mounir staat in een de handomdraai op in tafel!

Wat de eet ik op vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en het Mounir Toub geven antwoord door op die op ene moeilijke vraag. uit Ze nemen de kijker van aan de hand naar in mee bij het op tv maken van makkelijke en verrassende gerechten. door De het recepten blinken van uit in eenvoud op en diversiteit en door er zijn geen ingewikkelde apparaten naar voor een nodig. De chefs een blijven weg van dure naar ingrediënten en werken door zoveel mogelijk met seizoensproducten uit en ingrediënten van eigen de bodem: zo duurzaam met van mogelijk.

De recepten blinken op in uit in eenvoud en diversiteit, van waar geen ingewikkelde uit apparaten voor nodig zijn. een naar De chefs werken zoveel uit mogelijk met seizoensproducten de en ingrediënten van eigen met bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag tijdens maken we tabouleh uit met naar aubergine en boterkabeljauw. Dit met recept van Sandra staat naar in een handomdraai op naar tafel. een Dat komt door mede doordat de kabeljauw snel gaart. op in Het roosteren van de aubergineblokjes op voor de de tabouleh salade neemt op het meeste een tijd in beslag. een Die zorgen wel voor een rijke op tv smaak een van de in tabouleh.

januari 2020
07-10-2019 11:35

Plaattaart met prei en brie

Kook mee met MAX - Plaattaart met prei en brie

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we plaattaart m...

03-10-2019 11:35

Eenvoudige wok met kip en groente

Kook mee met MAX - Eenvoudige wok met kip en groente

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we eenvoudige w...

02-10-2019 11:35

Geroosterde paprikasoep met mozzarella

Kook mee met MAX - Geroosterde paprikasoep met mozzarella

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we geroosterde ...

01-10-2019 14:20

Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

Kook mee met MAX - Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bloemkoolris...

30-09-2019 11:45

Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

Kook mee met MAX - Pompoentagliatelle met salie en gebakken oesterzwammen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pompoentagli...

26-09-2019 11:30

Pasta met gerookte zalm en courgette

Kook mee met MAX - Pasta met gerookte zalm en courgette

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pasta met ge...

25-09-2019 11:35

Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

Kook mee met MAX - Romige bloemkoolsoep met krokante knoflooktoast

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we romige bloem...

24-09-2019 11:35

Exotische hete bliksem

Kook mee met MAX - Exotische hete bliksem

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we exotische he...

23-09-2019 11:40

Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

Kook mee met MAX - Spaghetti met auberginesaus en met rode linzen gevulde paprika

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we spaghetti me...

19-09-2019 08:30

Witlofschotel met ham en kaas

Kook mee met MAX - Witlofschotel met ham en kaas

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we witlofschote...

18-09-2019 09:10

Explosieve couscoussalade

Kook mee met MAX - Explosieve couscoussalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we explosieve c...

17-09-2019 09:50

Comfortbrood met gehakt en cheddar

Kook mee met MAX - Comfortbrood met gehakt en cheddar

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we comfortbrood...

16-09-2019 11:30

Courgette-doperwtensoep met garnalen

Kook mee met MAX - Courgette-doperwtensoep met garnalen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we courgette-do...

12-09-2019 11:35

Friszure pasta met courgette

Kook mee met MAX - Friszure pasta met courgette

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversite...

11-09-2019 11:35

Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

Kook mee met MAX - Tabouleh met aubergine en boterkabeljauw

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tabouleh met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 474
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!