Programma gemist?

Aflevering door 46 - Culinair op magazine met topkoks tijdens Sandra Ysbrandy en Mounir een Toub. Romige schorsenerensoep met gerookte op tv op tv forel

Kokosmelk uit is melk naar van de kokosnoot en wordt van uit uit het kiemwit gehaald. door Door het te vermengen met water op het is het een alternatief in in plaats van gewone op melkproducten. De iets van dikkere variant, met uit minder op water, is heerlijk om het mee te koken. de Mounir doet de kokosmelk door tijdens van zijn zoete aardappelgratin met pittige met kalkoen.

Koriander naar is populair. Het vervelende is op tv alleen dat het naar niet in voor iedereen in dezelfde smaaksensatie geeft. met Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, met anders. in De smaak van de poedervorm is van minder overheersend en het tijdens kan in een gerecht het een echte smaakmaker een zijn. Sandra voegt de korianderpoeder toe aan haar spitskoolcurry van met op tv cashewnoten.

De kabeljauw in is uit culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk een de alles van de vis in kan worden gebruikt. De met tongetjes op zijn een echte lekkernij. De kop in is gedroogd in rijk aan proteïne. De de naar viseieren worden vermalen tot een van pasta/spread en de naar ingewanden worden verwerkt uit tot meststof. een Van de lever wordt levertraan op een gewonnen. Maar de kabeljauw is vooral met lekker om tijdens te eten. met Mounir maakt naar er knolselderijpuree bij en serveert de uit kabeljauw gebakken op met in romige prei.

Speculaas is op een ingrediënt dat misschien op tv niet direct bij met van u opkomt als u de aan gehaktballen denkt. Toch is de tijdens het een verrassend onderdeel naar van deze gehaktballen van het Sandra. Door een de speculaas in boven het gehakt te door verkruimelen, worden uit de smaken met door het kneden van het het gehakt goed opgenomen. Sandra serveert de de speculaas-gehaktballetjes met op tv groene naar koolstamp.

Gnocchi is een door op tv pastasoort, maar niet in gemaakt van deeg maar van aardappelen. op Letterlijk het betekent gnocco (meervoud is gnocchi) het klont, en dat naar naar is ook precies waar naar het op lijkt: een met klontje. Ze zijn eenvoudig het te bereiden. op tv U laat naar ze koken op tv water en zodra ze boven de komen drijven zijn ze op gaar. Mounir maakt tijdens gnocchi met een een tijdens boerenkool-tomatensaus.

Een een minestrone soep met is een typisch Italiaans gerecht. tijdens Letterlijk vertaald betekent minestrone de grote soep, in het de komt af van minestra wat een soep betekent. Een echt naar recept van door de minstrone is van er niet, gezien u het met er eindeloos mee kunt met variëren. Sandra door maakt haar versie op van minestrone met naar spekblokjes en palmkool.

Hasselback een is een bereidingstechniek. We uit kennen het vooral van tijdens de de aardappel. Dunne in inkepingen van een paar millimeter, het waardoor de het aardappel lekker knapperig bakt op tv in de oven. in Maar deze techniek kan door natuurlijk ook een met op groenten. Neem de winterpeen. met Mounir maakt een Hasselback tijdens winterpeen met naar rucola-makreelstamp.

Mounir tijdens maakt niet zomaar naar een pizza, maar in een pizza van aardappelen. door Als bodem gebruikt hij op rösti en de daarbovenop door kunt u eigenlijk naar hartenlust naar variëren. Op de deze röstipizza doet hij feta, met doperwten en op tv sla.

Chinese kool naar heeft in tegenstelling de tot andere koolsoorten, niet met naar zo'n uitgesproken kool-smaak. Hij is in vrij naar mild van smaak en is van daarom op zowel rauw als (kort) gekookt, lekker in om te eten. op tv Doordat de op tv kool naar zowel rauw als gekookt uit te eten is, is met het een door groente die zich makkelijk een laat combineren bij op diverse gerechten. Mounir naar serveert de Chinese op kool van bij kerriekip.

Er zijn van het die dagen het waarop de u niet al te veel zin uit heeft om op tv te koken, uit maar toch iets lekkers op op een wilt tafel zetten. Dan een is dit een ideaal het gerecht, en van lekker. De vis het wordt niet los gegeten, een maar verwerkt in door de puree. Door uit het even in van de oven te gratineren, een is door deze ovenschotel van op Sandra helemaal uit af.

Rucola naar is een pittige in slasoort. Het smaakt met nootachtig. Behalve als sla met is het tijdens ook heerlijk (pittig) om in door een op stamppot te verwerken. Mounir verwerkt tijdens een de rucola door het een stamppot van zoete door aardappelen en gewone (kruimige) op aardappelen. Samen met de op radicchio en rode de de peper ontstaat een ware met smaakexplosiestamp.

Roti uit is oorspronkelijk in het Hindi op een soort verzamelnaam van van voor verschillende vormen de brood. Wij kennen het vooral in uit de Surinaamse keuken. een Dan in is roti meer een soort de pannenkoek, de door ongezoete versie. Met beleg van het kunt u eindeloos variëren. Sandra maakt de een snelle het roti met zoete aardappelen een en in kippendijfilet.

Shakshuka in is een Oosters eenpansgerecht. met Het is eenvoudig te in maken en er naar is eindeloos mee op te variëren. De door basis bestaat door uit in tomatensaus, eieren en de (verse) kruiden. Mounir maakt een snelle tijdens tijdens shakshuka en serveert naar er Turks brood met bij.

De een recepten blinken uit van in eenvoud naar en diversiteit, waar geen uit ingewikkelde apparaten voor in nodig zijn. De chefs werken van zoveel mogelijk met door door seizoensproducten en ingrediënten van een eigen bodem. het Zo duurzaam mogelijk! in De prei zorgt voor de nodige het groenten en de in skrei zorgt uit ervoor dat u voldoende een eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten door zijn belangrijke bouwstoffen met en zorgen van voor een verzadigd op tv gevoel.

maart 2019
21-03-2019 12:35

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 46 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Romige schorsenerensoep met gerookte forel

20-03-2019 12:35

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

19-03-2019 12:35

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

18-03-2019 14:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

14-03-2019 12:40

Groene koolstamp met speculaas-gehaktballetjes

Kook mee met MAX - Groene koolstamp met speculaas-gehaktballetjes

Speculaas is een ingrediënt dat misschien niet direct bij u opkomt als u aan gehaktballen denkt. Toch is het een verrassend onderdeel van deze gehaktballen van Sandra. Door de speculaas boven het gehakt te verkruimelen, worden de smaken met...

13-03-2019 12:30

Gebakken gnocchi met boerenkool-tomatensaus

Kook mee met MAX - Gebakken gnocchi met boerenkool-tomatensaus

Gnocchi is een pastasoort, maar niet gemaakt van deeg maar van aardappelen. Letterlijk betekent gnocco (meervoud is gnocchi) klont, en dat is ook precies waar het op lijkt: een klontje. Ze zijn eenvoudig te bereiden. U laat ze koken water e...

12-03-2019 12:35

Minestrone

Kook mee met MAX - Minestrone

Een minestrone soep is een typisch Italiaans gerecht. Letterlijk vertaald betekent minestrone grote soep, het komt af van minestra wat soep betekent. Een echt recept van de minstrone is er niet, gezien u er eindeloos mee kunt variëren. Sa...

11-03-2019 12:35

Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Kook mee met MAX - Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Hasselback is een bereidingstechniek. We kennen het vooral van de aardappel. Dunne inkepingen van een paar millimeter, waardoor de aardappel lekker knapperig bakt in de oven. Maar deze techniek kan natuurlijk ook met groenten. Neem de winte...

07-03-2019 12:30

Rostipizza

Kook mee met MAX - Rostipizza

Mounir maakt niet zomaar een pizza, maar een pizza van aardappelen. Als bodem gebruikt hij rösti en daarbovenop kunt u eigenlijk naar hartenlust variëren. Op deze röstipizza doet hij feta, doperwten en sla.

06-03-2019 12:40

Kerriekip met Chinese kool

Kook mee met MAX - Kerriekip met Chinese kool

Chinese kool heeft in tegenstelling tot andere koolsoorten, niet zo'n uitgesproken kool-smaak. Hij is vrij mild van smaak en is daarom zowel rauw als (kort) gekookt, lekker om te eten. Doordat de kool zowel rauw als gekookt te eten is, is h...

05-03-2019 12:35

Ovenschotel met vis

Kook mee met MAX - Ovenschotel met vis

Er zijn van die dagen waarop u niet al te veel zin heeft om te koken, maar toch iets lekkers op wilt tafel zetten. Dan is dit een ideaal gerecht, en lekker. De vis wordt niet los gegeten, maar verwerkt in de puree. Door het even in de ove...

04-03-2019 12:35

Smaakexplosiestamp

Kook mee met MAX - Smaakexplosiestamp

Rucola is een pittige slasoort. Het smaakt nootachtig. Behalve als sla is het ook heerlijk (pittig) om in een stamppot te verwerken. Mounir verwerkt de rucola door een stamppot van zoete aardappelen en gewone (kruimige) aardappelen. Samen...

28-02-2019 12:40

Snelle roti

Kook mee met MAX - Snelle roti

Roti is oorspronkelijk in het Hindi een soort verzamelnaam voor verschillende vormen brood. Wij kennen het vooral uit de Surinaamse keuken. Dan is roti meer een soort pannenkoek, de ongezoete versie. Met beleg kunt u eindeloos variëren. S...

27-02-2019 12:35

Snelle shakshuka

Kook mee met MAX - Snelle shakshuka

Shakshuka is een Oosters eenpansgerecht. Het is eenvoudig te maken en er is eindeloos mee te variëren. De basis bestaat uit tomatensaus, eieren en (verse) kruiden. Mounir maakt een snelle shakshuka en serveert er Turks brood bij.

26-02-2019 12:40

Prei & skrei

Kook mee met MAX - Prei & skrei

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! De prei zorgt voor de nodige...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 361
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord