Programma gemist?

Er op tv gaat niets boven (groot)moeders op kippensoep. Deze kippensoep is tijdens niet helemaal door volgens de van traditie bereid het en heeft een lekkere pittige twist. van Mounir maakt in Thaise kippensoep met courgette. naar Heerlijk met van een een naanbrood.

Het in beste uit 2 werelden: in risotto op en asperges. Deze uit 2 laten zich heel goed door combineren. Kook naar de asperges maar kort, want het het ze garen nog van na in de risotto. Sandra in combineert de witte en op groene de asperges met op tv de risotto en met garnalen. Dit is een op herhaling van 22 mei de 2018.

U op tv komt het het steeds vaker in recepten tegen: naar panko. panko is de een soort paneermeel uit wat op vooral veel in met de Japanse keuken wordt gebruikt. met Wat panko lekkerder maakt een ten uit opzichte van tijdens gewoon paneermeel, is dat het net uit iets op luchtiger en knapperig is. de Mounir gebruikt de panko de voor de op tv camembert waardoor de hij een van extra knapperig korstje op tv krijgt bij het bakken. Hij serveert de er rodekoolsalade en tijdens ovenaardappels op tv bij. Dit is een in herhaling van 21 mei de 2018.

Van in origine is stroganoff een de Russisch naar gerecht. Het is met vaak pittig en wordt meestal met de rundvlees tijdens gegeten, maar het is ook tijdens op tv heerlijk met varkensvlees. Sandra maakt een van van snelle stroganoff met magere varkenslappen. Dit de is een op tv herhaling van in 18 mei 2018.

Wat eet ik met vanavond? Topkoks Sandra op door Ysbrandy en Mounir Toub geven in antwoord uit op die ene moeilijke naar vraag. Ze nemen de met kijker aan de een hand bij het maken uit van het makkelijke en op verrassende gerechten. De recepten door blinken uit van in eenvoud en diversiteit en door er zijn geen ingewikkelde het apparaten uit voor nodig. De chefs met blijven weg door van dure met ingrediënten en werken zoveel op mogelijk met door seizoensproducten en ingrediënten van eigen een bodem: zo duurzaam een mogelijk.

Bijna iedereen uit houdt van kip-kerrie. op De smaak van kerrie naar laat tijdens zich perfect combineren tijdens met kip. Sandra met maakt kip-kerrie en serveert er de snijbonen en op zoete naar aardappelpannenkoekjes bij.

Dit in recept is de makkelijk te maken. En in voor wie het van paddenstoelen en op tv pasta houdt een de absolute aanrader. Mounir combineert oesterzwammen met tijdens shiitake en serveert een door bij de tagliatelle een walnootroomsaus. Dit is van een herhaling het van door 15 mei 2018.

Kedgeree naar is van een origine een Indiaas gerecht. op De basis op bestaat uit gekookte in vis, rijst en eieren. Groenten zijn door ook in een belangrijk tijdens onderdeel, maar dat door is naar wens op in te vullen. Sandra op gebruikt voor deze kedgeree makreelfilet uit tijdens en voegt er groene uit asperges en mangochutney aan door toe. Dit is op tv een herhaling van het 14 mei in 2018.

Halloumi is een een ongerijpte geitenkaas. in Door op de structuur van de kaas naar kan hij tijdens zowel gegrild, als gebakken een en gefrituurd worden. De op naar kaas smelt niet met en de buitenkant krijgt een krokant op op tv korstje. In veel recepten wordt het uit gebruikt tijdens als een vleesvervanger. tijdens Mounir grilt op de halloumi en serveert tijdens er een op tv zoete aardappel-andijviestamp met naar gekarameliseerde ui bij. Dit is een door herhaling van 11 uit mei tijdens 2018.

De in schouderkarbonade heeft in verhouding op weinig op bot en meer vet. En dat het randje naar vet maakt deze karbonade naar extra smakelijk. U in kunt hem op tv bakken, stoven of smoren. het Sandra op tv bakt de schouderkarbonade en serveert naar er aardappel-bietensalade bij. Dit uit is door een herhaling van 10 mei van 2018.

De artisjok tijdens is met een plant waarvan we de een vlezige schutbladeren tijdens eten. In feite eten uit we de bloemknop uit van de plant. De naar naar artisjok wordt veel door gegeten in de Mediterranse met keuken en heeft een op licht bittere door smaak. U kunt de tijdens artisjok zelf bereiden, maar op tv ze door zijn ook in pot te het een krijgen op oliebasis. Mounir op tv verwerkt de artisjok in een het broccolisalade met artisjok-ricottasaus. Dit door is een door herhaling van 9 mei tijdens in 2018.

De wrap heeft met al een op tv tijd geleden de zijn intrede op tot onze keukens gedaan. van Niet gek, want u kunt op het er eindeloos mee variëren. In dit door recept vervangt het de min of met meer het een brood bij de soep. het Sandra maakt spinaziewraps naar die ze het serveert bij meirapensoep. Dit is een de herhaling van naar 8 van mei 2018.

Vooral op dagen uit dat het iets in warmer is, met of simpelweg als door u uit niet veel tijd heeft, naar is het fijn van om niet te lang in het de in keuken te op hoeven staan om tijdens toch iets lekkers een op tafel te zetten. Mounir maakt op tv een pastasalade het met tonijn en door peultjes. uit Hij is zowel lauw/warm het als koud het heerlijk!

Orzo op heeft de vorm op tv van een rijstkorrel, maar het naar uit is een pastasoort. Het betekent in naar door het Italiaans letterlijk gerst van en wordt het veel gegeten als van onderdeel van een salade, maar ook met uit in verschillende soorten soep. Sandra uit verwerkt de orzo in de een de salade met rabarber, van geitenkaas een van aardbeien.

'Kip van het meest veelzijdige stukje vlees'. naar Met die het slogan zijn de wij het de helemaal eens. Want met kip is op vele manieren te de bereiden. In uit reepjes een gesneden is het in een op handomdraai klaar. Mounir naar geeft de kip naar een oosters tintje en de serveert er noedels naar uit en snijbonen bij.

juli 2019
18-07-2019 12:45

Thaise kippensoep met courgette

Kook mee met MAX - Thaise kippensoep met courgette

Er gaat niets boven (groot)moeders kippensoep. Deze kippensoep is niet helemaal volgens de traditie bereid en heeft een lekkere pittige twist. Mounir maakt Thaise kippensoep met courgette. Heerlijk met een naanbrood.

17-07-2019 12:45

Aspergerisotto met garnalen

Kook mee met MAX - Aspergerisotto met garnalen

Het beste uit 2 werelden: risotto en asperges. Deze 2 laten zich heel goed combineren. Kook de asperges maar kort, want ze garen nog na in de risotto. Sandra combineert de witte en groene asperges met de risotto en garnalen. Dit is een her...

16-07-2019 12:40

Rodekoolsalade met ovenaardappels en gebakken camembert

Kook mee met MAX - Rodekoolsalade met ovenaardappels en gebakken camembert

U komt het steeds vaker in recepten tegen: panko. panko is een soort paneermeel wat vooral veel in de Japanse keuken wordt gebruikt. Wat panko lekkerder maakt ten opzichte van gewoon paneermeel, is dat het net iets luchtiger en knapperig is...

15-07-2019 12:40

Snelle stroganoff

Kook mee met MAX - Snelle stroganoff

Van origine is stroganoff een Russisch gerecht. Het is vaak pittig en wordt meestal met rundvlees gegeten, maar het is ook heerlijk met varkensvlees. Sandra maakt een snelle stroganoff met magere varkenslappen. Dit is een herhaling van 18 ...

11-07-2019 12:45

Chinese tomatensoep met omeletreepjes

Kook mee met MAX - Chinese tomatensoep met omeletreepjes

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit e...

10-07-2019 12:40

Kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes

Kook mee met MAX - Kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes

Bijna iedereen houdt van kip-kerrie. De smaak van kerrie laat zich perfect combineren met kip. Sandra maakt kip-kerrie en serveert er snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes bij.

09-07-2019 12:45

Tagliatelle met oesterzwam-walnootsaus

Kook mee met MAX - Tagliatelle met oesterzwam-walnootsaus

Dit recept is makkelijk te maken. En voor wie van paddenstoelen en pasta houdt een absolute aanrader. Mounir combineert oesterzwammen met shiitake en serveert bij de tagliatelle een walnootroomsaus. Dit is een herhaling van 15 mei 2018.

08-07-2019 12:50

Kedgeree met asperges, makreel en mangochutney

Kook mee met MAX - Kedgeree met asperges, makreel en mangochutney

Kedgeree is van origine een Indiaas gerecht. De basis bestaat uit gekookte vis, rijst en eieren. Groenten zijn ook een belangrijk onderdeel, maar dat is naar wens in te vullen. Sandra gebruikt voor deze kedgeree makreelfilet en voegt er gro...

04-07-2019 11:40

Zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde ui en halloumi

Kook mee met MAX - Zoete aardappel-andijviestamp met gekarameliseerde ui en halloumi

Halloumi is een ongerijpte geitenkaas. Door de structuur van de kaas kan hij zowel gegrild, als gebakken en gefrituurd worden. De kaas smelt niet en de buitenkant krijgt een krokant korstje. In veel recepten wordt het gebruikt als een vlees...

03-07-2019 11:40

Aardappel-bietensalade met schouderkarbonade

Kook mee met MAX - Aardappel-bietensalade met schouderkarbonade

De schouderkarbonade heeft in verhouding weinig bot en meer vet. En dat randje vet maakt deze karbonade extra smakelijk. U kunt hem bakken, stoven of smoren. Sandra bakt de schouderkarbonade en serveert er aardappel-bietensalade bij. Dit i...

02-07-2019 11:35

Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

Kook mee met MAX - Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

De artisjok is een plant waarvan we de vlezige schutbladeren eten. In feite eten we de bloemknop van de plant. De artisjok wordt veel gegeten in de Mediterranse keuken en heeft een licht bittere smaak. U kunt de artisjok zelf bereiden, maar...

01-07-2019 11:35

Meirapensoep met spinaziewrap

Kook mee met MAX - Meirapensoep met spinaziewrap

De wrap heeft al een tijd geleden zijn intrede tot onze keukens gedaan. Niet gek, want u kunt er eindeloos mee variëren. In dit recept vervangt het min of meer het brood bij de soep. Sandra maakt spinaziewraps die ze serveert bij meirapenso...

27-06-2019 11:35

Pastasalade met tonijn en peultjes

Kook mee met MAX - Pastasalade met tonijn en peultjes

Vooral op dagen dat het iets warmer is, of simpelweg als u niet veel tijd heeft, is het fijn om niet te lang in de keuken te hoeven staan om toch iets lekkers op tafel te zetten. Mounir maakt een pastasalade met tonijn en peultjes. Hij is z...

26-06-2019 11:35

Rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien

Kook mee met MAX - Rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien

Orzo heeft de vorm van een rijstkorrel, maar het is een pastasoort. Het betekent in het Italiaans letterlijk gerst en wordt veel gegeten als onderdeel van een salade, maar ook in verschillende soorten soep. Sandra verwerkt de orzo in een sa...

25-06-2019 11:35

Noedels met teriyaki-kip en snijbonen

Kook mee met MAX - Noedels met teriyaki-kip en snijbonen

'Kip het meest veelzijdige stukje vlees'. Met die slogan zijn wij het helemaal eens. Want kip is op vele manieren te bereiden. In reepjes gesneden is het in een handomdraai klaar. Mounir geeft de kip een oosters tintje en serveert er noedel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 429
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 12:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord