Programma gemist?

Aflevering naar 16 - op tv Culinair magazine met van topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: op Snelle zelfgemaakte tijdens panpizza's

De op tv recepten blinken uit in op tv eenvoud en diversiteit, waar het door geen ingewikkelde apparaten voor nodig naar zijn. De een chefs werken zoveel in mogelijk met seizoensproducten van en ingrediënten van eigen tijdens bodem. Zo een duurzaam mogelijk! Vandaag maken we op tv bloemkooltaart met naar salade. Van oudsher met eten we de door bloemkool gekookt, met in een sausje. Maar bloemkool het tijdens is ook rauw lekker en van fijngemalen is het zelfs een een goede vervanger van van in rijst of aardappelen. Kortom, het de bloemkool is tijdens veelzijdiger in dan we denken. Niet in door de laatste plaats om door de pittige naar smaak. de Sandra maakt er een bloemkooltaart het van en serveert op die tijdens met een salade.

De recepten met blinken uit het in eenvoud en van diversiteit, waar geen ingewikkelde op tv apparaten voor het nodig zijn. De van chefs werken zoveel mogelijk met in het seizoensproducten en ingrediënten van eigen de bodem. Zo uit duurzaam mogelijk! met Vandaag maken we echt op tv lekkere tempé. Tempé is een soort de koek naar van soja en naar komt van van origine uit Indonesië. Om er een een het koek van te uit maken worden de sojabonen geweekt, op tv gekookt en vervolgens vermengd in met een schimmel. naar Daarna is van er nog ruim 24 van uur door nodig om de een schimmel te het laten groeien. Van het zichzelf is tempé neutraal van met smaak, maar in daardoor heel de goed in staat om andere smaken van op te in nemen. Mounir maakt op tv de tempé tijdens op smaak met gember, op sambal tijdens en ketjap.

De een recepten blinken naar uit in eenvoud en op tv diversiteit, waar geen van ingewikkelde apparaten voor het nodig zijn. De op chefs werken in zoveel mogelijk met seizoensproducten een en ingrediënten van op eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! door de Vandaag maken we pastasalade niçoise. Wereldwijd in is tonijn een van uit met de meest gegeten vissoorten. het Het kan namelijk op op verschillende manieren worden naar bereid. Rauw op in bijvoorbeeld op tv sushi, maar ook gebakken op de de op tv grill is de tonijn smakelijk. met Tonijn is ook een van op tv van de vissoorten waarvan de variant het naar uit blik erg van lekker en voedzaam is. Let wel de op tijdens dat u een duurzaam gevangen met soort in neemt, dat staat op met de verpakking. uit Sandra verwerkt de door tonijn in een pastasalade op niçoise.

De recepten blinken met uit van in eenvoud en tijdens diversiteit, waar op tv geen ingewikkelde apparaten in voor nodig zijn. De de chefs werken zoveel mogelijk met uit seizoensproducten en ingrediënten het van van eigen bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! met Vandaag maken we paprikasoep op tv met gerookte de amandelen. Amandelen zijn rijk aan magnesium, proteïne, uit vitamine met E en enkelvoudig onverzadigde op tv vetten. Wij eten in de uit zoete amandel en die wordt uit ook het in diverse voedingsmiddelen verwerkt met als ontbijtgranen, amandelspijs, marsepein het en uit bakkerijproducten. De amandel is ook een het heerlijke garnering. Mounir op tv maakt in paprikasoep met gerookte naar amandelen.

De recepten blinken in uit in eenvoud in en uit diversiteit, waar de geen ingewikkelde apparaten voor nodig tijdens zijn. een De chefs werken zoveel mogelijk met een met seizoensproducten en ingrediënten van van eigen bodem. Zo duurzaam tijdens mogelijk! Vandaag maken we in met courgettebootjes met een naar couscoussalade. Een courgette, ook wel naar een mergpompoen, is van familie van de komkommer. het De naam komt op tv uit het Frans; op courge betekent een merg. Ze zijn er met in het geel en tijdens in het van groen en een zijn heel eenvoudig te telen. op tv De courgette is van veelzijdig. Want u van kunt door hem rauw eten, in maar ook gekookt en gebakken. het Sandra maakt tijdens er courgettebootjes naar met een in couscoussalade van.

De door recepten blinken uit het in eenvoud een en diversiteit, waar op tv geen ingewikkelde apparaten voor nodig de zijn. De chefs door werken zoveel mogelijk op met seizoensproducten en door ingrediënten op van eigen bodem. Zo de duurzaam mogelijk! een Mounir maakt een de 'snelle snert' dus gebruikt een hij doperwten. Snert is in eigenlijk de afkorting met van erwtensoep. Normaal gaan het met er spliterwten in, op tv maar die hebben op tijd nodig om te het garen. Maar ook deze van snelle variant is het geheel de volgens de traditie overheerlijk met de roggebrood.

De recepten blinken tijdens uit in een eenvoud en diversiteit, een waar geen ingewikkelde apparaten op tv voor nodig naar zijn. De chefs uit werken met zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten het van eigen tijdens bodem. Zo duurzaam het mogelijk! Chorizo naar is oorspronkelijk een naar Spaanse worstsoort. door Het heeft een stevige, grove structuur de uit en is kruidig door van smaak. Het met dankt zijn rode kleur aan de naar paprikapoeder; pimiento een choricero, de die er in is in verwerkt. Andere ingrediënten zijn in onder andere knoflook, op tv suiker, door zout en oregano. In de zoete op aardappeltortilla van in Sandra zorgt van de chorizo voor met pit in het op tv gerecht.

De met recepten blinken uit de in eenvoud van en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten uit voor nodig van zijn. De chefs de werken van zoveel mogelijk met seizoensproducten en een ingrediënten van eigen door bodem. een Zo duurzaam mogelijk! de Mounir verwerkt avocado naar in een saus op tv met mango en heerlijke een kruiden voor met over de noedels. In op tegenstelling tot met wat veel mensen denken is de naar door avocado een vrucht en geen het groente. De buitenkant naar is van oneffen en hobbelig, maar het vruchtvlees naar is met zacht als boter. De smaak een is wat naar nootachtig in en de vrucht is zeer een voedzaam. Hij zit met vol kalium, vitamine uit B, foliumzuur en van omega-3-vetten.

De recepten op tv blinken naar uit in eenvoud en diversiteit, door waar geen ingewikkelde uit apparaten voor nodig door zijn. De met chefs werken zoveel mogelijk op tv met seizoensproducten in en ingrediënten van uit eigen bodem. het Zo duurzaam mogelijk! Vis zit boordevol op tv visvetzuren die tijdens goed een zijn voor hart en bloedvaten. Het door is van goed om 1 het keer per week, bij voorkeur, van de vette vis te eten. tijdens Vette vissen op tv zijn makreel, sardines, haring of op zalm. met Sandra combineert de de zalm met groene aspergetips en naar rolt dit op in het tijdens een tortilla.

De recepten met blinken op uit in eenvoud en diversiteit, waar in geen tijdens ingewikkelde apparaten voor nodig op zijn. De in chefs werken op zoveel mogelijk met seizoensproducten en het ingrediënten een van eigen bodem. naar Zo duurzaam mogelijk! het Ras el hanout is een op tv Marokkaans in kruidenmengsel. Het bevat soms wel meer op dan 20 in verschillende soorten kruiden waaronder tijdens piment, kardemom, kaneel, naar op tv kruidnagel, gember, foelie, nootmuskaat en kurkuma. in Het wordt veel tijdens gebruikt in op tv de Noord-Afrikaanse gerechten, op maar ook in het gerechten tijdens uit het Midden-Oosten. Mounir gebruikt door ras al hanout uit door in zijn Marokkaanse groentenstoof.

De op tv recepten blinken uit in door eenvoud en diversiteit, waar op geen ingewikkelde apparaten door voor nodig zijn. door De chefs van werken zoveel met mogelijk met seizoensproducten op en ingrediënten van eigen een bodem. Zo duurzaam uit mogelijk! Vandaag maken de we stamppot met met spinazie en het ricotta.

De recepten de blinken uit in de eenvoud en diversiteit, waar op geen met ingewikkelde apparaten op tv voor nodig zijn. uit De chefs werken op zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten in van eigen op tv bodem. Zo duurzaam mogelijk! op door Vandaag maken we pittige maissoep op met in tonijn quesadillas.

De recepten uit blinken uit in de eenvoud en diversiteit, in waar geen ingewikkelde apparaten het door voor nodig zijn. De chefs tijdens werken zoveel mogelijk naar met seizoensproducten en ingrediënten de van met eigen bodem. Zo uit duurzaam mogelijk! Vandaag maken we tijdens met pastinaaksoep met krokante van parmaham.

De de recepten blinken uit in eenvoud uit tijdens en diversiteit, waar de geen ingewikkelde apparaten voor op nodig zijn. De chefs werken uit een zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten in het van eigen bodem. Zo duurzaam door mogelijk! uit Vandaag maken we de het lekkerste lasagne de met spinazie.

september 2017
25-09-2017 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 16 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: Snelle zelfgemaakte panpizza's

22-09-2017 10:15

Bloemkooltaart met salade

Kook mee met MAX - Bloemkooltaart met salade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bloemkoolta...

21-09-2017 10:15

Echt lekkere tempé

Kook mee met MAX - Echt lekkere tempé

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we echt lekker...

20-09-2017 10:15

Pastasalade Niçoise

Kook mee met MAX - Pastasalade Niçoise

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastasalade...

19-09-2017 10:15

Paprikasoep met gerookte amandelen

Kook mee met MAX - Paprikasoep met gerookte amandelen

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we paprikasoep...

18-09-2017 10:15

Courgettebootjes met couscoussalade

Kook mee met MAX - Courgettebootjes met couscoussalade

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we courgettebo...

15-09-2017 10:20

Snelle snert

Kook mee met MAX - Snelle snert

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Mounir maakt een 'snelle sne...

14-09-2017 10:15

Zoete aardappeltortilla met chorizo

Kook mee met MAX - Zoete aardappeltortilla met chorizo

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Chorizo is oorspronkelijk ee...

13-09-2017 10:15

Noedelsalade met mango-avocadosaus en omeletreepjes

Kook mee met MAX - Noedelsalade met mango-avocadosaus en omeletreepjes

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Mounir verwerkt avocado in e...

12-09-2017 10:15

Wraps met gerookte zalm en asperges

Kook mee met MAX - Wraps met gerookte zalm en asperges

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vis zit boordevol visvetzure...

11-09-2017 10:15

Marokkaanse groentenstoof

Kook mee met MAX - Marokkaanse groentenstoof

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Ras el hanout is een Marokka...

08-09-2017 10:15

Stamppot met spinazie en ricotta

Kook mee met MAX - Stamppot met spinazie en ricotta

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we stamppot me...

07-09-2017 10:15

Pittige maissoep met tonijn quesadillas

Kook mee met MAX - Pittige maissoep met tonijn quesadillas

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pittige mai...

06-09-2017 10:15

Pastinaaksoep met krokante parmaham

Kook mee met MAX - Pastinaaksoep met krokante parmaham

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastinaakso...

05-09-2017 10:15

Lasagne met spinazie

Kook mee met MAX - Lasagne met spinazie

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we de lekkerst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 25-09-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord