Programma gemist?

Aflevering een 39 - Culinair magazine met op tv topkoks in Sandra Ysbrandy het en Mounir Toub: Reibekuchen met door appelstroop-zuurkool en op gehaktbrood

Aflevering 38 met - uit Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy op tv en Mounir op tv Toub: met Pasta pesto met met savooiekool

De blinde- en een rundervink een die kennen de meesten van wel. De door visvink is daar het een afgeleide van. Sandra in rolt de schelvisfilet een op tot op tv een rolletje en wikkelt er in spek omheen. Dat naar geeft een op tv extra zilte smaak op tv aan naar de vis en het het ontbijtspek wordt in lekker knapperig. Sandra serveert in de visvink bij een Spaanse de oventortilla met uit knolselderij.

Champignons, van we eten ze al met heel lang, maar sinds met de jaren van 70 op is het een groenten met geworden die we regelmatig op met op tv ons menu hebben met staan. De naam is afgeleid van naar op het Franse woord voor op tv paddenstoel wat weer afgeleid tijdens is van op tv het Latijnse campinio dat klokje op tv de betekent. In Nederland eten we voornamelijk het uit gekweekte champignons. Mounir verwerkt de uit champignons in een een champignon-preisoep en serveert dit op met gegrilde meergranenbollen een door met gebakken bonen.

Gorgonzola wordt een al sinds eeuwen gemaakt een in het tijdens noorden van uit Italië. De kaas met heeft een het zeer karakteristieke smaak. Hij de is zo te eten, van maar ook ideaal om in in sauzen op tv en gerechten te verwerken. het Het geeft het saus een de zachte en volle smaak. Sandra uit verwerkt de gorgonzola op in een het witlofstamppot naar met ham.

De discussie of de ingevroren groenten net een zo een gezond zijn als een vers, is een nog altijd actueel. Maar tijdens feit is dat ingevroren groenten met een vers ingevroren worden. Ze worden met onder de op tv beste omstandigheden van gekookt en terug op tv gekoeld met behoud uit van vitamine en mineralen. naar Kortom, een een perfect alternatief om mee door te koken.

De forel is tijdens een beetje het een verzamelnaam, want er het zijn van meerdere vissoorten die forel worden het genoemd. De op vis leeft voornamelijk in de heldere rivieren en op tv meren. De met meest bekende met is de regenboogforel. De forellen op uit die wij eten worden naar vooral gekweekt in het speciale kweekvijvers. Sandra serveert de gerookte forel tijdens bij een de romige schorsenerensoep.

Kokosmelk is in melk van de door kokosnoot en wordt uit de het uit kiemwit gehaald. door Door het te vermengen met naar water is het een met alternatief tijdens in plaats naar van gewone melkproducten. De iets dikkere van variant, op met minder water, is met heerlijk om mee te van koken. van Mounir doet uit de kokosmelk door zijn zoete van aardappelgratin met pittige uit kalkoen.

Koriander is populair. de Het vervelende een is alleen met dat het de niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie uit geeft. Dat op ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. door De smaak van door op de poedervorm is minder van overheersend en kan met in een gerecht uit een echte smaakmaker zijn. uit Sandra voegt korianderpoeder uit toe van aan haar spitskoolcurry met met cashewnoten.

De kabeljauw is op culinair gezien een de veelzijdige vis. uit Werkelijk uit alles van de vis kan worden uit gebruikt. De een tongetjes zijn een van echte uit lekkernij. De kop is gedroogd op rijk in aan proteïne. De viseieren worden vermalen de tot met een pasta/spread uit en de ingewanden worden verwerkt naar tot meststof. met Van de een lever wordt levertraan gewonnen. Maar tijdens de kabeljauw een is vooral lekker om uit te eten. uit Mounir maakt er knolselderijpuree met bij en door serveert de kabeljauw gebakken met de romige op tv prei.

februari 2018
23-02-2018 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 39 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

22-02-2018 10:15

Kook mee met MAX

Kook mee met MAX - Kook mee met MAX

Aflevering 38 - Culinair magazine met topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub: Pasta pesto met savooiekool

21-02-2018 10:15

Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

Kook mee met MAX - Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

De blinde- en rundervink die kennen de meesten wel. De visvink is daar een afgeleide van. Sandra rolt de schelvisfilet op tot een rolletje en wikkelt er spek omheen. Dat geeft een extra zilte smaak aan de vis en het ontbijtspek wordt lekker...

20-02-2018 10:15

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio d...

19-02-2018 10:10

Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Kook mee met MAX - Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Gorgonzola wordt al sinds eeuwen gemaakt in het noorden van Italië. De kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. Hij is zo te eten, maar ook ideaal om in sauzen en gerechten te verwerken. Het geeft saus een zachte en volle smaak. Sandra ve...

16-02-2018 10:15

Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

Kook mee met MAX - Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

De discussie of ingevroren groenten net zo gezond zijn als vers, is nog altijd actueel. Maar feit is dat ingevroren groenten vers ingevroren worden. Ze worden onder de beste omstandigheden gekookt en terug gekoeld met behoud van vitamine en...

15-02-2018 10:25

Romige schorsenerensoep met gerookte forel

Kook mee met MAX - Romige schorsenerensoep met gerookte forel

De forel is een beetje een verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten die forel worden genoemd. De vis leeft voornamelijk in heldere rivieren en meren. De meest bekende is de regenboogforel. De forellen die wij eten worden vooral gekwee...

14-02-2018 10:15

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

13-02-2018 10:15

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

12-02-2018 10:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord