Programma gemist?

Reibekuchen zijn van aardappelpannenkoeken. De uit reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van van de het kerstmarkten in naar Duitsland, maar ook op de Oostenrijkse de de menukaart is het geen naar vreemde. De pannenkoeken worden de gemaakt van geraspte het aardappelen tijdens en worden platgedrukt in de op pan. De aardappelpannenkoeken zijn tijdens zowel met van zoet als hartig beleg de heerlijk. met Sandra maakt reibekuchen met appelstroop-zuurkool uit en een gehaktbrood.

Savooiekool is het rond en spits van van vorm. In door vergelijking met andere koolsoorten naar is het de een tamelijk losse kool. uit De bladeren hebben een een wat grove een structuur. De naar kool is van voedzaam en staat bol van de naar de vitamine C. De kool hoeft naar van niet lang te koken waardoor op tv de een vitaminen en mineralen behouden een blijven. Mounir verwerkt met de savooiekool tijdens door een pasta met met pesto.

De tijdens blinde- en rundervink die kennen door de op tv meesten wel. De visvink met is in daar een afgeleide op tv van. Sandra rolt de naar schelvisfilet op tot met een rolletje naar en wikkelt er spek omheen. Dat het geeft een extra op tv zilte smaak aan op de vis en de het ontbijtspek de wordt lekker knapperig. Sandra een van serveert de visvink bij een Spaanse in de oventortilla met knolselderij.

Champignons, op we eten ze al heel een met lang, maar sinds de door jaren 70 een is het een groenten geworden die tijdens we van regelmatig op ons uit menu hebben staan. van De naam is uit afgeleid van het met Franse woord voor paddenstoel tijdens wat weer afgeleid met is van met het Latijnse campinio dat klokje van betekent. In Nederland uit eten met we voornamelijk gekweekte champignons. door Mounir een verwerkt de champignons in naar een champignon-preisoep op tv en serveert dit met van gegrilde meergranenbollen uit met gebakken bonen.

Gorgonzola wordt al uit sinds eeuwen gemaakt het in het noorden op tv van Italië. De tijdens kaas heeft uit een zeer karakteristieke in smaak. Hij is op tv zo uit te eten, maar tijdens ook ideaal om op in sauzen en gerechten de te verwerken. tijdens Het geeft saus door een zachte en volle smaak. Sandra een verwerkt door de gorgonzola uit in een witlofstamppot met een ham.

De van discussie of uit ingevroren groenten net zo gezond zijn de als de vers, is nog met altijd actueel. Maar feit op tv is dat ingevroren groenten tijdens in vers ingevroren worden. Ze in worden onder de op tv beste omstandigheden gekookt en in terug gekoeld tijdens met behoud van uit vitamine en mineralen. van Kortom, een op tv perfect alternatief om tijdens mee te koken.

De forel is tijdens een beetje een uit het verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten een die forel worden op tv genoemd. De vis uit leeft voornamelijk in in heldere door rivieren en met meren. De meest bekende is het de het regenboogforel. De forellen die wij tijdens eten worden vooral met gekweekt in in speciale kweekvijvers. Sandra serveert gerookte tijdens forel bij op tv een naar romige schorsenerensoep.

Kokosmelk is uit melk van de kokosnoot uit en wordt uit door het kiemwit in gehaald. Door op tv het te vermengen uit met water is op tv het een alternatief in plaats een op tv van gewone melkproducten. De op tv iets dikkere het variant, met minder water, de is heerlijk om mee te op koken. Mounir door doet de kokosmelk naar door zijn met zoete aardappelgratin het met pittige kalkoen.

Koriander van is populair. Het het vervelende is alleen op tv dat het de niet voor iedereen dezelfde op smaaksensatie geeft. Dat ligt met met korianderpoeder, ketoembar, naar anders. De smaak op tv van de van poedervorm is minder overheersend en de kan in uit een met gerecht een echte smaakmaker het zijn. Sandra voegt korianderpoeder toe door een aan haar spitskoolcurry met op cashewnoten.

De kabeljauw is in culinair gezien een de met veelzijdige vis. Werkelijk de alles van de vis door kan worden gebruikt. De tijdens tongetjes de zijn een echte lekkernij. De op kop is gedroogd rijk met aan in proteïne. De een viseieren worden vermalen tot een pasta/spread op een en de ingewanden worden verwerkt tot door meststof. Van de de lever het wordt levertraan gewonnen. Maar de in kabeljauw van is vooral lekker om te op het eten. Mounir maakt er knolselderijpuree bij tijdens en naar serveert de kabeljauw op tv gebakken met romige de prei.

februari 2020
23-02-2018 10:15

Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Kook mee met MAX - Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Reibekuchen zijn aardappelpannenkoeken. De reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van de kerstmarkten in Duitsland, maar ook op de Oostenrijkse menukaart is het geen vreemde. De pannenkoeken worden gemaakt van geraspte aardappelen en worde...

22-02-2018 10:15

Pasta pesto met savooiekool

Kook mee met MAX - Pasta pesto met savooiekool

Savooiekool is rond en spits van vorm. In vergelijking met andere koolsoorten is het een tamelijk losse kool. De bladeren hebben een wat grove structuur. De kool is voedzaam en staat bol van de vitamine C. De kool hoeft niet lang te koken w...

21-02-2018 10:15

Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

Kook mee met MAX - Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

De blinde- en rundervink die kennen de meesten wel. De visvink is daar een afgeleide van. Sandra rolt de schelvisfilet op tot een rolletje en wikkelt er spek omheen. Dat geeft een extra zilte smaak aan de vis en het ontbijtspek wordt lekker...

20-02-2018 10:15

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio d...

19-02-2018 10:10

Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Kook mee met MAX - Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Gorgonzola wordt al sinds eeuwen gemaakt in het noorden van Italië. De kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. Hij is zo te eten, maar ook ideaal om in sauzen en gerechten te verwerken. Het geeft saus een zachte en volle smaak. Sandra ve...

16-02-2018 10:15

Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

Kook mee met MAX - Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

De discussie of ingevroren groenten net zo gezond zijn als vers, is nog altijd actueel. Maar feit is dat ingevroren groenten vers ingevroren worden. Ze worden onder de beste omstandigheden gekookt en terug gekoeld met behoud van vitamine en...

15-02-2018 10:25

Romige schorsenerensoep met gerookte forel

Kook mee met MAX - Romige schorsenerensoep met gerookte forel

De forel is een beetje een verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten die forel worden genoemd. De vis leeft voornamelijk in heldere rivieren en meren. De meest bekende is de regenboogforel. De forellen die wij eten worden vooral gekwee...

14-02-2018 10:15

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

13-02-2018 10:15

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

12-02-2018 10:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!