Programma gemist?

Reibekuchen zijn aardappelpannenkoeken. naar De reibekuchen kennen op tv velen tijdens waarschijnlijk van de kerstmarkten tijdens in Duitsland, op maar ook op op tv de Oostenrijkse menukaart is de het geen vreemde. een De de pannenkoeken worden gemaakt van met geraspte aardappelen en de worden platgedrukt in van de pan. De naar aardappelpannenkoeken zijn zowel met zoet in als hartig beleg in naar heerlijk. Sandra maakt reibekuchen met op appelstroop-zuurkool en in gehaktbrood.

Savooiekool naar is rond en met spits van vorm. In op tv vergelijking met andere uit koolsoorten is naar het een tamelijk losse kool. naar De bladeren hebben door een het wat grove structuur. De tijdens kool van is voedzaam en staat bol van op het de vitamine C. De een kool hoeft niet in lang te koken in waardoor de vitaminen in en mineralen uit behouden blijven. Mounir verwerkt de savooiekool door tijdens door een pasta met door pesto.

De op blinde- en rundervink op die kennen de meesten naar wel. het De visvink is daar een naar afgeleide van. Sandra rolt in tijdens de schelvisfilet op tot een rolletje tijdens en wikkelt er tijdens spek omheen. een Dat geeft een extra uit zilte smaak naar aan de vis het en het op tv ontbijtspek wordt lekker knapperig. op tv Sandra serveert de naar visvink bij een de Spaanse uit oventortilla met knolselderij.

Champignons, op we eten ze al van heel lang, tijdens maar sinds tijdens de jaren 70 is het op een in groenten geworden die we regelmatig op op ons menu hebben de staan. met De naam is afgeleid door van het Franse woord op in voor paddenstoel wat weer afgeleid is naar uit van het Latijnse campinio dat klokje door betekent. In op Nederland eten tijdens we voornamelijk gekweekte champignons. door Mounir in verwerkt de champignons in een champignon-preisoep tijdens en serveert dit van met gegrilde tijdens meergranenbollen met gebakken tijdens bonen.

Gorgonzola wordt al tijdens sinds eeuwen gemaakt tijdens een in het noorden van door Italië. De met kaas heeft een zeer karakteristieke op tv smaak. Hij is tijdens zo te eten, maar in ook ideaal een om in sauzen en uit gerechten van te verwerken. Het geeft saus uit een zachte en tijdens volle smaak. tijdens Sandra verwerkt de gorgonzola door in uit een witlofstamppot op met ham.

De uit discussie of ingevroren groenten op net het zo gezond zijn als vers, uit is nog altijd actueel. door Maar feit is met dat ingevroren door groenten tijdens vers ingevroren worden. met Ze worden onder uit de beste omstandigheden gekookt in en terug gekoeld met op behoud van vitamine door en mineralen. Kortom, uit een perfect van alternatief om mee te een koken.

De door forel is een op tv beetje een verzamelnaam, op want er zijn in meerdere vissoorten door die forel worden genoemd. De op vis leeft voornamelijk een in heldere rivieren en tijdens meren. De op meest bekende is in de regenboogforel. het De forellen die op tv wij eten worden op vooral gekweekt in op tv speciale kweekvijvers. Sandra serveert gerookte op tv een forel bij een romige op tv schorsenerensoep.

Kokosmelk van is melk van op tv de kokosnoot in en wordt uit het een kiemwit gehaald. de Door het te vermengen met water de is de het een alternatief op tv in plaats van gewone melkproducten. de De iets dikkere het variant, met met minder in water, is heerlijk om mee te een koken. uit Mounir doet de kokosmelk uit door zijn zoete aardappelgratin een met pittige op tv kalkoen.

Koriander een is populair. Het uit vervelende is alleen dat een het niet voor iedereen op dezelfde een smaaksensatie geeft. Dat ligt met een korianderpoeder, ketoembar, de anders. De smaak met van op tv de poedervorm is een minder overheersend en kan in een een een gerecht een echte op tv smaakmaker zijn. Sandra op tv voegt korianderpoeder toe aan haar spitskoolcurry een met uit cashewnoten.

De het kabeljauw is culinair gezien op een veelzijdige vis. op Werkelijk alles van van de vis kan op tv worden gebruikt. het De tongetjes door zijn een echte lekkernij. door De kop is uit gedroogd rijk aan proteïne. De op tv viseieren worden vermalen in tot een pasta/spread naar en de ingewanden in worden verwerkt tot het meststof. een Van de lever wordt de levertraan gewonnen. Maar de in tijdens kabeljauw is vooral lekker om in te eten. Mounir door maakt in er knolselderijpuree bij van en serveert de op tv kabeljauw gebakken met romige uit prei.

augustus 2018
23-02-2018 10:15

Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Kook mee met MAX - Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Reibekuchen zijn aardappelpannenkoeken. De reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van de kerstmarkten in Duitsland, maar ook op de Oostenrijkse menukaart is het geen vreemde. De pannenkoeken worden gemaakt van geraspte aardappelen en worde...

22-02-2018 10:15

Pasta pesto met savooiekool

Kook mee met MAX - Pasta pesto met savooiekool

Savooiekool is rond en spits van vorm. In vergelijking met andere koolsoorten is het een tamelijk losse kool. De bladeren hebben een wat grove structuur. De kool is voedzaam en staat bol van de vitamine C. De kool hoeft niet lang te koken w...

21-02-2018 10:15

Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

Kook mee met MAX - Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

De blinde- en rundervink die kennen de meesten wel. De visvink is daar een afgeleide van. Sandra rolt de schelvisfilet op tot een rolletje en wikkelt er spek omheen. Dat geeft een extra zilte smaak aan de vis en het ontbijtspek wordt lekker...

20-02-2018 10:15

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio d...

19-02-2018 10:10

Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Kook mee met MAX - Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Gorgonzola wordt al sinds eeuwen gemaakt in het noorden van Italië. De kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. Hij is zo te eten, maar ook ideaal om in sauzen en gerechten te verwerken. Het geeft saus een zachte en volle smaak. Sandra ve...

16-02-2018 10:15

Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

Kook mee met MAX - Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

De discussie of ingevroren groenten net zo gezond zijn als vers, is nog altijd actueel. Maar feit is dat ingevroren groenten vers ingevroren worden. Ze worden onder de beste omstandigheden gekookt en terug gekoeld met behoud van vitamine en...

15-02-2018 10:25

Romige schorsenerensoep met gerookte forel

Kook mee met MAX - Romige schorsenerensoep met gerookte forel

De forel is een beetje een verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten die forel worden genoemd. De vis leeft voornamelijk in heldere rivieren en meren. De meest bekende is de regenboogforel. De forellen die wij eten worden vooral gekwee...

14-02-2018 10:15

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

13-02-2018 10:15

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

12-02-2018 10:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord