Programma gemist?

Reibekuchen tijdens zijn aardappelpannenkoeken. De de reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van de de kerstmarkten de in Duitsland, maar ook met op tv op de Oostenrijkse uit menukaart is het naar geen vreemde. De uit pannenkoeken worden gemaakt van geraspte aardappelen op tv en worden de platgedrukt met in de pan. De in aardappelpannenkoeken zijn naar zowel met zoet als hartig met beleg heerlijk. Sandra maakt door reibekuchen met op tv appelstroop-zuurkool naar en gehaktbrood.

Savooiekool naar is rond en uit spits van vorm. In uit vergelijking met andere koolsoorten op tv het is het een tamelijk losse tijdens kool. De bladeren van hebben een in wat grove een structuur. De kool is voedzaam en door een staat bol van de vitamine het C. De een kool hoeft niet lang van te koken waardoor de van vitaminen en op mineralen naar behouden blijven. Mounir verwerkt de savooiekool op tv tijdens door een pasta naar met pesto.

De het blinde- en door rundervink die kennen de met meesten wel. De een visvink is door daar een afgeleide in van. Sandra rolt de schelvisfilet met op tot met een rolletje en wikkelt op tv er spek omheen. Dat op tv de geeft een extra op tv zilte smaak aan in de vis en op tv het ontbijtspek wordt lekker knapperig. Sandra door serveert de visvink de bij uit een Spaanse een oventortilla met knolselderij.

Champignons, met we eten in ze al heel lang, uit maar sinds de door jaren 70 is het een met groenten geworden die met we naar regelmatig op ons menu naar hebben staan. De het naam is afgeleid van door het de Franse woord tijdens voor paddenstoel wat weer afgeleid door is van het Latijnse een campinio dat klokje het betekent. in In Nederland eten we tijdens voornamelijk gekweekte champignons. een Mounir van verwerkt de champignons in naar een champignon-preisoep en door serveert dit in met gegrilde meergranenbollen met op gebakken bonen.

Gorgonzola wordt al op tv op tv sinds eeuwen gemaakt een in het noorden van Italië. van De kaas heeft een de zeer tijdens karakteristieke smaak. door Hij is zo uit te eten, maar ook ideaal om de een in sauzen en gerechten te verwerken. op Het op tv geeft saus een tijdens zachte en met volle smaak. Sandra een verwerkt de gorgonzola in in een witlofstamppot met van ham.

De met discussie of ingevroren op groenten net zo gezond zijn met als vers, door is nog altijd actueel. op Maar feit is door dat ingevroren tijdens groenten vers van ingevroren worden. Ze op worden onder door de beste omstandigheden in gekookt en terug gekoeld het met behoud van vitamine en de een mineralen. Kortom, een perfect in alternatief om mee te op koken.

De forel is op tv een beetje een in op verzamelnaam, want er een zijn meerdere vissoorten naar die forel worden genoemd. De een vis leeft voornamelijk in van heldere rivieren naar en meren. De meest het bekende is tijdens de regenboogforel. De de forellen die met wij eten worden uit vooral gekweekt in het speciale kweekvijvers. Sandra serveert gerookte met forel bij het een romige in schorsenerensoep.

Kokosmelk op is melk van op de kokosnoot uit en wordt uit het kiemwit een gehaald. Door de het te vermengen met naar water van is het een alternatief in door plaats van gewone uit melkproducten. De iets dikkere de variant, met de minder een water, is heerlijk om het mee te koken. Mounir in doet de kokosmelk door naar het zijn zoete aardappelgratin met met pittige kalkoen.

Koriander naar is populair. Het het vervelende is alleen een dat het van niet voor iedereen dezelfde in smaaksensatie geeft. een Dat ligt met met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van op tv met de poedervorm is minder overheersend en op tv kan in een van gerecht tijdens een echte smaakmaker zijn. een Sandra voegt korianderpoeder in toe aan uit haar spitskoolcurry met met cashewnoten.

De kabeljauw uit is culinair gezien een tijdens veelzijdige vis. Werkelijk uit alles van een de vis op tv kan worden gebruikt. op De tongetjes de zijn een echte lekkernij. De tijdens kop van is gedroogd rijk aan proteïne. tijdens De de viseieren worden vermalen tot een tijdens pasta/spread en de ingewanden het op worden verwerkt tot op meststof. Van de een lever wordt levertraan naar gewonnen. Maar de kabeljauw is vooral in lekker om met te eten. uit Mounir maakt op er knolselderijpuree bij en serveert van de kabeljauw gebakken uit met met romige prei.

oktober 2018
23-02-2018 10:15

Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Kook mee met MAX - Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Reibekuchen zijn aardappelpannenkoeken. De reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van de kerstmarkten in Duitsland, maar ook op de Oostenrijkse menukaart is het geen vreemde. De pannenkoeken worden gemaakt van geraspte aardappelen en worde...

22-02-2018 10:15

Pasta pesto met savooiekool

Kook mee met MAX - Pasta pesto met savooiekool

Savooiekool is rond en spits van vorm. In vergelijking met andere koolsoorten is het een tamelijk losse kool. De bladeren hebben een wat grove structuur. De kool is voedzaam en staat bol van de vitamine C. De kool hoeft niet lang te koken w...

21-02-2018 10:15

Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

Kook mee met MAX - Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

De blinde- en rundervink die kennen de meesten wel. De visvink is daar een afgeleide van. Sandra rolt de schelvisfilet op tot een rolletje en wikkelt er spek omheen. Dat geeft een extra zilte smaak aan de vis en het ontbijtspek wordt lekker...

20-02-2018 10:15

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio d...

19-02-2018 10:10

Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Kook mee met MAX - Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Gorgonzola wordt al sinds eeuwen gemaakt in het noorden van Italië. De kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. Hij is zo te eten, maar ook ideaal om in sauzen en gerechten te verwerken. Het geeft saus een zachte en volle smaak. Sandra ve...

16-02-2018 10:15

Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

Kook mee met MAX - Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

De discussie of ingevroren groenten net zo gezond zijn als vers, is nog altijd actueel. Maar feit is dat ingevroren groenten vers ingevroren worden. Ze worden onder de beste omstandigheden gekookt en terug gekoeld met behoud van vitamine en...

15-02-2018 10:25

Romige schorsenerensoep met gerookte forel

Kook mee met MAX - Romige schorsenerensoep met gerookte forel

De forel is een beetje een verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten die forel worden genoemd. De vis leeft voornamelijk in heldere rivieren en meren. De meest bekende is de regenboogforel. De forellen die wij eten worden vooral gekwee...

14-02-2018 10:15

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

13-02-2018 10:15

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

12-02-2018 10:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord