Programma gemist?

Reibekuchen de zijn aardappelpannenkoeken. De op reibekuchen kennen velen het waarschijnlijk van de van kerstmarkten in Duitsland, maar door ook het op de Oostenrijkse menukaart een is het geen vreemde. door De pannenkoeken de worden gemaakt van met geraspte aardappelen en op worden platgedrukt in de pan. tijdens De aardappelpannenkoeken zijn het zowel met zoet uit als door hartig beleg heerlijk. Sandra maakt de reibekuchen met op tv appelstroop-zuurkool in en gehaktbrood.

Savooiekool een is rond en spits van van vorm. In vergelijking van naar met andere koolsoorten is het een naar tamelijk door losse kool. De bladeren door hebben een naar wat grove structuur. De in kool is de voedzaam en staat bol van naar de vitamine C. op tv De met kool hoeft niet naar lang te een koken waardoor de vitaminen de en mineralen behouden blijven. in Mounir verwerkt op tv de savooiekool door met een pasta met het pesto.

De door blinde- en rundervink die de kennen van de meesten wel. De visvink op is daar door een afgeleide van. uit Sandra rolt de schelvisfilet op op tot een uit rolletje en het wikkelt er spek omheen. op Dat geeft een extra op zilte op smaak aan de vis en met het tijdens ontbijtspek wordt lekker knapperig. door Sandra uit serveert de visvink bij het een Spaanse oventortilla met van knolselderij.

Champignons, de we eten op ze al heel lang, tijdens maar sinds de jaren in 70 is het een naar op tv groenten geworden die naar we regelmatig op ons menu hebben van staan. op De naam is afgeleid de van het Franse het woord voor door paddenstoel wat weer afgeleid tijdens is uit van het Latijnse campinio dat klokje uit uit betekent. In Nederland eten de we voornamelijk de gekweekte champignons. Mounir uit verwerkt de champignons in een met champignon-preisoep en serveert in dit met gegrilde op meergranenbollen met gebakken door bonen.

Gorgonzola het wordt al sinds eeuwen gemaakt uit uit in het noorden van Italië. uit De in kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. van Hij het is zo te eten, in maar ook ideaal om op tv door in sauzen en gerechten te het verwerken. Het geeft op saus een zachte tijdens en volle smaak. het Sandra verwerkt van de gorgonzola uit in een witlofstamppot met naar ham.

De de discussie of ingevroren groenten net de de zo gezond zijn als vers, is tijdens in nog altijd actueel. Maar feit is in dat ingevroren groenten naar vers op ingevroren worden. de Ze worden onder door de beste omstandigheden gekookt en terug in van gekoeld met behoud van in vitamine en op tv mineralen. Kortom, een op tv perfect alternatief om mee het te koken.

De het forel is een beetje een met naar verzamelnaam, want er zijn door meerdere vissoorten die forel uit worden genoemd. De op tv vis leeft voornamelijk in in heldere rivieren een en meren. De tijdens meest bekende is de naar regenboogforel. De het forellen die van wij eten door worden vooral gekweekt met in speciale kweekvijvers. Sandra serveert gerookte door forel bij een tijdens romige uit schorsenerensoep.

Kokosmelk is tijdens melk van naar de kokosnoot en wordt de uit het naar kiemwit gehaald. Door in het te vermengen door met water is het een naar op alternatief in plaats van op tv gewone melkproducten. De naar iets dikkere variant, met naar minder naar water, is heerlijk om van mee te koken. uit Mounir doet de kokosmelk met door zijn naar zoete aardappelgratin met pittige in kalkoen.

Koriander het is populair. de Het vervelende is alleen uit dat het niet het voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. op Dat ligt met uit op tv korianderpoeder, ketoembar, anders. op tv De smaak van de het poedervorm is door minder overheersend en kan in een tijdens naar gerecht een echte smaakmaker naar zijn. Sandra voegt korianderpoeder een toe naar aan haar spitskoolcurry met de cashewnoten.

De van kabeljauw is culinair gezien een uit tijdens veelzijdige vis. Werkelijk alles in van de een vis kan worden gebruikt. naar De tongetjes tijdens zijn een echte lekkernij. met De kop is gedroogd rijk van aan proteïne. De de op tv viseieren worden vermalen van tot een pasta/spread met en de ingewanden worden op verwerkt tot meststof. op Van de lever wordt levertraan naar gewonnen. Maar door de kabeljauw is de vooral lekker met om te eten. Mounir naar maakt er knolselderijpuree bij naar en serveert de in kabeljauw gebakken met tijdens romige op tv prei.

mei 2018
23-02-2018 10:15

Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Kook mee met MAX - Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Reibekuchen zijn aardappelpannenkoeken. De reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van de kerstmarkten in Duitsland, maar ook op de Oostenrijkse menukaart is het geen vreemde. De pannenkoeken worden gemaakt van geraspte aardappelen en worde...

22-02-2018 10:15

Pasta pesto met savooiekool

Kook mee met MAX - Pasta pesto met savooiekool

Savooiekool is rond en spits van vorm. In vergelijking met andere koolsoorten is het een tamelijk losse kool. De bladeren hebben een wat grove structuur. De kool is voedzaam en staat bol van de vitamine C. De kool hoeft niet lang te koken w...

21-02-2018 10:15

Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

Kook mee met MAX - Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

De blinde- en rundervink die kennen de meesten wel. De visvink is daar een afgeleide van. Sandra rolt de schelvisfilet op tot een rolletje en wikkelt er spek omheen. Dat geeft een extra zilte smaak aan de vis en het ontbijtspek wordt lekker...

20-02-2018 10:15

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio d...

19-02-2018 10:10

Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Kook mee met MAX - Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Gorgonzola wordt al sinds eeuwen gemaakt in het noorden van Italië. De kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. Hij is zo te eten, maar ook ideaal om in sauzen en gerechten te verwerken. Het geeft saus een zachte en volle smaak. Sandra ve...

16-02-2018 10:15

Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

Kook mee met MAX - Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

De discussie of ingevroren groenten net zo gezond zijn als vers, is nog altijd actueel. Maar feit is dat ingevroren groenten vers ingevroren worden. Ze worden onder de beste omstandigheden gekookt en terug gekoeld met behoud van vitamine en...

15-02-2018 10:25

Romige schorsenerensoep met gerookte forel

Kook mee met MAX - Romige schorsenerensoep met gerookte forel

De forel is een beetje een verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten die forel worden genoemd. De vis leeft voornamelijk in heldere rivieren en meren. De meest bekende is de regenboogforel. De forellen die wij eten worden vooral gekwee...

14-02-2018 10:15

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

13-02-2018 10:15

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

12-02-2018 10:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord