Programma gemist?

Reibekuchen uit zijn aardappelpannenkoeken. De de reibekuchen kennen velen het waarschijnlijk van de kerstmarkten de in Duitsland, uit maar ook op de de Oostenrijkse menukaart is het op tv het geen vreemde. De pannenkoeken worden met gemaakt van door geraspte aardappelen en op tv worden platgedrukt in de pan. op van De aardappelpannenkoeken zijn zowel met zoet uit als op tv hartig beleg door heerlijk. Sandra maakt reibekuchen de met appelstroop-zuurkool en het gehaktbrood.

Savooiekool is rond van en spits het van vorm. door In vergelijking op met andere koolsoorten is het een het uit tamelijk losse kool. tijdens De bladeren hebben een wat naar grove door structuur. De kool is voedzaam uit en staat van bol van de vitamine C. op De kool hoeft met niet lang op tv te koken waardoor in de vitaminen en mineralen van behouden blijven. tijdens Mounir verwerkt de savooiekool op door met een pasta met de pesto.

De blinde- van en rundervink die kennen uit de meesten op wel. De in visvink is in daar een afgeleide van. Sandra naar rolt de de schelvisfilet op tot een rolletje op tv en het wikkelt er spek omheen. in Dat geeft op tv een extra zilte smaak aan tijdens de de vis en het ontbijtspek wordt met lekker knapperig. met Sandra serveert de visvink naar bij een op Spaanse oventortilla met van knolselderij.

Champignons, we eten naar ze al heel een lang, maar op tv sinds de van jaren 70 op is het een met groenten geworden die een we regelmatig op naar ons menu hebben staan. een De naam is door afgeleid van tijdens het Franse woord op tv voor paddenstoel wat weer uit afgeleid is van het in Latijnse campinio van dat klokje een betekent. In Nederland eten het we voornamelijk gekweekte een champignons. Mounir verwerkt van de champignons in een op champignon-preisoep en op serveert dit met gegrilde meergranenbollen het de met gebakken bonen.

Gorgonzola wordt in al sinds eeuwen tijdens gemaakt door in het noorden op van Italië. De kaas heeft een uit zeer karakteristieke op tv smaak. Hij in is zo te eten, maar het ook ideaal op om in sauzen en op tv de gerechten te verwerken. Het geeft saus op een door zachte en volle smaak. Sandra van op verwerkt de gorgonzola in een witlofstamppot naar met naar ham.

De discussie of uit ingevroren groenten net op zo gezond zijn de als vers, het is met nog altijd actueel. Maar feit is uit dat ingevroren op groenten vers ingevroren worden. op Ze worden in onder naar de beste omstandigheden gekookt en terug van gekoeld met behoud de van vitamine het en mineralen. Kortom, een een perfect een alternatief om mee de te koken.

De forel tijdens is een beetje een tijdens verzamelnaam, want door er zijn meerdere uit vissoorten die in forel worden genoemd. De vis uit leeft voornamelijk uit in heldere naar rivieren en in meren. De meest naar bekende is de de regenboogforel. De forellen die wij eten in worden met vooral gekweekt in de speciale kweekvijvers. Sandra serveert gerookte de forel naar bij een romige van schorsenerensoep.

Kokosmelk op is melk uit van de kokosnoot uit en wordt uit uit het kiemwit gehaald. Door met het te in vermengen met water is het een van alternatief in op tv plaats tijdens van gewone melkproducten. De iets dikkere het in variant, met minder water, in is heerlijk om mee te een koken. Mounir doet een de kokosmelk door door zijn zoete op aardappelgratin met pittige het kalkoen.

Koriander een is populair. van Het vervelende is alleen dat het van niet voor iedereen het naar dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met het korianderpoeder, ketoembar, door anders. De smaak van het de poedervorm is in tijdens minder overheersend en kan door in een gerecht het een echte tijdens smaakmaker zijn. Sandra voegt naar korianderpoeder toe aan haar de spitskoolcurry de met cashewnoten.

De kabeljauw tijdens is in culinair gezien een veelzijdige het vis. Werkelijk alles van van de vis kan worden in gebruikt. door De tongetjes zijn door een echte uit lekkernij. De kop op is gedroogd rijk aan de proteïne. De viseieren worden tijdens vermalen tot een pasta/spread in en op de ingewanden worden verwerkt tot van meststof. tijdens Van de lever wordt tijdens levertraan een gewonnen. Maar de kabeljauw tijdens is vooral lekker om te de naar eten. Mounir maakt van er knolselderijpuree bij en van serveert de kabeljauw gebakken met in romige een prei.

februari 2019
23-02-2018 10:15

Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Kook mee met MAX - Reibekuchen met appelstroop-zuurkool en gehaktbrood

Reibekuchen zijn aardappelpannenkoeken. De reibekuchen kennen velen waarschijnlijk van de kerstmarkten in Duitsland, maar ook op de Oostenrijkse menukaart is het geen vreemde. De pannenkoeken worden gemaakt van geraspte aardappelen en worde...

22-02-2018 10:15

Pasta pesto met savooiekool

Kook mee met MAX - Pasta pesto met savooiekool

Savooiekool is rond en spits van vorm. In vergelijking met andere koolsoorten is het een tamelijk losse kool. De bladeren hebben een wat grove structuur. De kool is voedzaam en staat bol van de vitamine C. De kool hoeft niet lang te koken w...

21-02-2018 10:15

Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

Kook mee met MAX - Spaanse oventortilla met knolselderij en visvink

De blinde- en rundervink die kennen de meesten wel. De visvink is daar een afgeleide van. Sandra rolt de schelvisfilet op tot een rolletje en wikkelt er spek omheen. Dat geeft een extra zilte smaak aan de vis en het ontbijtspek wordt lekker...

20-02-2018 10:15

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio d...

19-02-2018 10:10

Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Kook mee met MAX - Witlofstamppot met ham en gorgonzola

Gorgonzola wordt al sinds eeuwen gemaakt in het noorden van Italië. De kaas heeft een zeer karakteristieke smaak. Hij is zo te eten, maar ook ideaal om in sauzen en gerechten te verwerken. Het geeft saus een zachte en volle smaak. Sandra ve...

16-02-2018 10:15

Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

Kook mee met MAX - Spinazie-shakshuka met gebakken aardappels

De discussie of ingevroren groenten net zo gezond zijn als vers, is nog altijd actueel. Maar feit is dat ingevroren groenten vers ingevroren worden. Ze worden onder de beste omstandigheden gekookt en terug gekoeld met behoud van vitamine en...

15-02-2018 10:25

Romige schorsenerensoep met gerookte forel

Kook mee met MAX - Romige schorsenerensoep met gerookte forel

De forel is een beetje een verzamelnaam, want er zijn meerdere vissoorten die forel worden genoemd. De vis leeft voornamelijk in heldere rivieren en meren. De meest bekende is de regenboogforel. De forellen die wij eten worden vooral gekwee...

14-02-2018 10:15

Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kook mee met MAX - Zoete aardappelgratin met pittige kalkoen

Kokosmelk is melk van de kokosnoot en wordt uit het kiemwit gehaald. Door het te vermengen met water is het een alternatief in plaats van gewone melkproducten. De iets dikkere variant, met minder water, is heerlijk om mee te koken. Mounir d...

13-02-2018 10:15

Spitskoolcurry met cashewnoten

Kook mee met MAX - Spitskoolcurry met cashewnoten

Koriander is populair. Het vervelende is alleen dat het niet voor iedereen dezelfde smaaksensatie geeft. Dat ligt met korianderpoeder, ketoembar, anders. De smaak van de poedervorm is minder overheersend en kan in een gerecht een echte smaa...

12-02-2018 10:15

Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

Kook mee met MAX - Knolselderijpuree met gebakken kabeljauw en romige prei

De kabeljauw is culinair gezien een veelzijdige vis. Werkelijk alles van de vis kan worden gebruikt. De tongetjes zijn een echte lekkernij. De kop is gedroogd rijk aan proteïne. De viseieren worden vermalen tot een pasta/spread en de ingewa...

Kook mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kook mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kook mee met MAX bij Kook mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kook mee met MAX. Heb je een uitzending van Kook mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kook mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Kook mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Kook mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord