Programma gemist?

Net zoals in de wolken en de naar regenbuien met blijven komen, zo is op tv het ook met de uit talrijke wilde ganzen naar door die jaarlijks weer in ons op luchtruim verschijnen. Voor de tijdens documentaire ‘Vliegend van voedsel’ filmde Henk Dokter de een jaar tijdens lang de Nederlandse wilde van gans. Hoe zien op tv ganzen er van op tv op tv dichtbij uit? Wat eten ze en naar wat laten ze de achter? Hoe zit tijdens een het met de in de door media veelbesproken schade die naar ze door aanrichten aan graslanden op tv en gewassen? En hoe smaken door ze eigenlijk? In op de van documentaire komen jagers, boeren en de consumenten in op beeld. Documentairemaker Henk in Dokter bivakkeerde meer door dan een uit jaar lang met zijn camera tussen op tv de naar wilde ganzen. in Urenlang lag hij in het het riet een om de ganzen te leren kennen. naar Hij filmde naar hoe in ze met elkaar leven en het hoe van ze hun jongen met beschermen. Daarnaast sprak hij met door jagers, boeren en in koks uit om te laten zien tijdens hoe het een met de wilde ganzen een in Nederland is de gesteld. Centraal daarin tijdens zien we in de extreme schade tijdens die de wilde op tv ganzen veroorzaken aan de tijdens gewassen en de uit spanning die dat van bij de boeren oplevert. Henk in Dokter is een gefascineerd door natuur, dieren met en voedsel en wil het het hele de proces in in beeld brengen, tijdens van ei tot met stukje vlees op het een bord.

juli 2020
04-09-2017 21:00

Docu: Vliegend voedsel

2Doc: Vliegend voedsel - Docu: Vliegend voedsel

Net zoals de wolken en de regenbuien blijven komen, zo is het ook met de talrijke wilde ganzen die jaarlijks weer in ons luchtruim verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk Dokter een jaar lang de Nederlandse wilde ga...

2Doc: Vliegend voedsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vliegend voedsel bij 2Doc: Vliegend voedsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vliegend voedsel. Heb je een uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vliegend voedsel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vliegend voedsel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vliegend voedsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!