Programma gemist?

Net zoals tijdens de wolken een en de regenbuien blijven naar komen, zo is tijdens het uit ook met de talrijke wilde ganzen van die op tv jaarlijks weer in naar ons luchtruim verschijnen. Voor de de de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde door Henk Dokter een tijdens jaar lang de Nederlandse tijdens wilde gans. Hoe zien tijdens op tv ganzen er van dichtbij het uit? Wat eten ze de en wat laten ze op tv achter? Hoe zit door het met de tijdens uit in de media veelbesproken schade van die ze aanrichten de aan graslanden en gewassen? tijdens En hoe smaken op ze eigenlijk? In tijdens met de documentaire komen jagers, boeren en op tv van consumenten in beeld. Documentairemaker Henk Dokter de bivakkeerde meer dan een van jaar lang een met zijn een camera tussen de van wilde ganzen. Urenlang op lag hij in op het riet om op tv de ganzen te leren het kennen. van Hij filmde hoe tijdens ze met elkaar leven en hoe de ze hun de jongen beschermen. de Daarnaast sprak hij met een jagers, het boeren en koks door om te laten zien hoe het tijdens met de wilde van ganzen op tv in Nederland is door gesteld. Centraal daarin zien we op de op extreme schade die de de wilde het ganzen veroorzaken aan de gewassen tijdens en de de spanning die dat bij de de uit boeren oplevert. Henk Dokter is gefascineerd in door natuur, een dieren en voedsel en op wil met het hele proces in beeld van brengen, tijdens van ei tot stukje op tv vlees op het een bord.

november 2021
04-09-2017 21:00

Docu: Vliegend voedsel

2Doc: Vliegend voedsel - Docu: Vliegend voedsel

Net zoals de wolken en de regenbuien blijven komen, zo is het ook met de talrijke wilde ganzen die jaarlijks weer in ons luchtruim verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk Dokter een jaar lang de Nederlandse wilde ga...

2Doc: Vliegend voedsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vliegend voedsel bij 2Doc: Vliegend voedsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vliegend voedsel. Heb je een uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vliegend voedsel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vliegend voedsel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vliegend voedsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!