Programma gemist?

Net met zoals de van wolken en de een regenbuien blijven komen, zo naar is het ook van met de talrijke wilde een ganzen die jaarlijks in weer in ons luchtruim door verschijnen. Voor op tv de documentaire met ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk tijdens Dokter een jaar lang uit de de Nederlandse wilde uit gans. Hoe zien ganzen er van van dichtbij op tv uit? Wat eten ze een en wat een laten ze achter? in Hoe zit het met een de in een de media de veelbesproken schade die ze op aanrichten aan graslanden naar en gewassen? En hoe smaken het ze eigenlijk? op In de documentaire in komen jagers, door boeren en van consumenten in beeld. Documentairemaker uit Henk Dokter bivakkeerde het meer dan een jaar door lang met zijn camera uit tussen de wilde naar ganzen. Urenlang lag hij tijdens op tv in het riet om het de ganzen te leren kennen. op tv Hij op tv filmde hoe ze met in elkaar leven en van hoe ze op tv hun jongen beschermen. op Daarnaast sprak hij op tv met jagers, tijdens boeren en koks om het te laten van zien hoe het met de tijdens wilde ganzen in Nederland door een is gesteld. Centraal op daarin zien we de extreme schade door die de tijdens wilde ganzen uit veroorzaken aan de in gewassen en de het spanning die dat bij het de boeren oplevert. Henk op tv Dokter is gefascineerd door een natuur, dieren in en voedsel en wil op het het hele proces in op beeld brengen, van van ei tot stukje vlees het op het op bord.

februari 2021
04-09-2017 21:00

Docu: Vliegend voedsel

2Doc: Vliegend voedsel - Docu: Vliegend voedsel

Net zoals de wolken en de regenbuien blijven komen, zo is het ook met de talrijke wilde ganzen die jaarlijks weer in ons luchtruim verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk Dokter een jaar lang de Nederlandse wilde ga...

2Doc: Vliegend voedsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vliegend voedsel bij 2Doc: Vliegend voedsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vliegend voedsel. Heb je een uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vliegend voedsel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vliegend voedsel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vliegend voedsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!