Programma gemist?

Net door zoals de met wolken en de regenbuien blijven op komen, zo een is het ook door met de talrijke wilde door ganzen die jaarlijks weer op met in ons luchtruim verschijnen. op Voor de op documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk door Dokter een tijdens jaar lang de uit Nederlandse wilde gans. Hoe op tv zien ganzen uit er van dichtbij uit? Wat in eten ze en in wat laten door ze achter? het Hoe zit op het met de in van de media veelbesproken tijdens schade die ze aanrichten in aan graslanden en de gewassen? uit En hoe smaken ze eigenlijk? In van de documentaire met komen jagers, boeren naar en consumenten in in beeld. Documentairemaker Henk Dokter bivakkeerde de meer dan een naar jaar een lang met zijn camera tussen door naar de wilde ganzen. van Urenlang lag hij op in het riet om de op tv ganzen te leren kennen. uit Hij de filmde hoe uit ze met elkaar tijdens leven en hoe op tv ze hun jongen beschermen. Daarnaast sprak de hij een met jagers, door boeren en koks met om te laten zien hoe tijdens het met de wilde uit ganzen het in Nederland is gesteld. door Centraal daarin een zien we de extreme schade naar die de naar wilde ganzen uit veroorzaken aan de gewassen in en op de spanning die dat bij van de boeren oplevert. Henk Dokter op tv de is gefascineerd door door natuur, dieren en voedsel en wil in het een hele proces door in beeld brengen, van tijdens ei tot stukje in vlees op het van bord.

oktober 2020
04-09-2017 21:00

Docu: Vliegend voedsel

2Doc: Vliegend voedsel - Docu: Vliegend voedsel

Net zoals de wolken en de regenbuien blijven komen, zo is het ook met de talrijke wilde ganzen die jaarlijks weer in ons luchtruim verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk Dokter een jaar lang de Nederlandse wilde ga...

2Doc: Vliegend voedsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vliegend voedsel bij 2Doc: Vliegend voedsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vliegend voedsel. Heb je een uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vliegend voedsel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vliegend voedsel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vliegend voedsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!