Programma gemist?

Net een zoals de wolken en de in regenbuien blijven komen, in op zo is het ook met met de uit talrijke wilde ganzen het die jaarlijks weer in ons luchtruim van het verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ in filmde in Henk Dokter een jaar tijdens lang de Nederlandse op wilde gans. Hoe zien op tv ganzen er de van dichtbij uit? met Wat eten ze de en wat op tv laten ze achter? met Hoe zit het met van de in in de media veelbesproken schade van die ze uit aanrichten aan graslanden door en gewassen? En hoe smaken het ze eigenlijk? de In de documentaire komen met jagers, boeren een en consumenten in van beeld. Documentairemaker tijdens Henk Dokter bivakkeerde meer dan een een jaar lang met door zijn camera tussen de de wilde ganzen. in Urenlang lag hij op op in het riet uit om de ganzen te leren kennen. met Hij filmde in hoe tijdens ze met elkaar leven en hoe het door ze hun jongen met beschermen. Daarnaast sprak hij met jagers, op boeren en op koks om te laten van zien hoe naar het op met de wilde ganzen tijdens in Nederland is de gesteld. Centraal op daarin zien we de extreme met schade die de wilde van ganzen een veroorzaken aan in de gewassen en het de spanning die dat bij de op tv boeren oplevert. Henk Dokter uit door is gefascineerd door natuur, een dieren en voedsel op tv en wil het hele uit proces in beeld het brengen, van van ei tot stukje vlees uit op het met bord.

juni 2021
04-09-2017 21:00

Docu: Vliegend voedsel

2Doc: Vliegend voedsel - Docu: Vliegend voedsel

Net zoals de wolken en de regenbuien blijven komen, zo is het ook met de talrijke wilde ganzen die jaarlijks weer in ons luchtruim verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk Dokter een jaar lang de Nederlandse wilde ga...

2Doc: Vliegend voedsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vliegend voedsel bij 2Doc: Vliegend voedsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vliegend voedsel. Heb je een uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vliegend voedsel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vliegend voedsel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vliegend voedsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!