Programma gemist?

Net in zoals de wolken en door de regenbuien het blijven komen, zo is tijdens het ook op met de talrijke wilde naar ganzen die door jaarlijks weer in ons met luchtruim op tv verschijnen. Voor de van documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde naar Henk Dokter een het jaar lang de Nederlandse wilde naar gans. naar Hoe zien ganzen er van de dichtbij met uit? Wat eten ze door en wat van laten ze achter? in Hoe zit het tijdens met de in door de media naar veelbesproken schade die tijdens ze aanrichten aan graslanden tijdens en gewassen? En hoe smaken de ze eigenlijk? de In de documentaire het komen jagers, boeren op en consumenten in beeld. Documentairemaker met door Henk Dokter bivakkeerde meer dan de een jaar lang op tv met zijn camera tussen tijdens de wilde de ganzen. Urenlang met lag hij in het riet het het om de ganzen te leren kennen. met Hij filmde op tv hoe ze uit met elkaar in leven en hoe ze hun met jongen beschermen. Daarnaast op sprak hij met een jagers, boeren met en koks om te laten op tv zien hoe uit het met de wilde in in ganzen in Nederland is met gesteld. Centraal met daarin zien we de extreme met schade die de wilde de door ganzen veroorzaken aan door de gewassen en de de spanning die dat bij een de boeren oplevert. Henk Dokter het van is gefascineerd door natuur, dieren en uit voedsel en wil met het in hele proces in beeld het brengen, van het ei tot naar stukje vlees op het naar bord.

november 2020
04-09-2017 21:00

Docu: Vliegend voedsel

2Doc: Vliegend voedsel - Docu: Vliegend voedsel

Net zoals de wolken en de regenbuien blijven komen, zo is het ook met de talrijke wilde ganzen die jaarlijks weer in ons luchtruim verschijnen. Voor de documentaire ‘Vliegend voedsel’ filmde Henk Dokter een jaar lang de Nederlandse wilde ga...

2Doc: Vliegend voedsel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vliegend voedsel bij 2Doc: Vliegend voedsel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vliegend voedsel. Heb je een uitzending van 2Doc: Vliegend voedsel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vliegend voedsel gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vliegend voedsel? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vliegend voedsel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!