Programma gemist?

Seizoen de 1 - op tv Aflevering 16 - op tv Japanse animatieserie: De door ongenode ooievaar: Nils vindt een klein op ooievaartje door dat haar in familie kwijt is en probeert haar tijdens thuis te van brengen zonder dat op tv Akka erachter tijdens komt.

Wanhopig uit op zoek het naar voedsel landen in de ganzen op een uit strandje waar Akka's oude tijdens groepsgenoot Frija woont. Die op vertelt de groep in over de in oude reputatie van door Akka, en een de heftige truc die ze in uit gebruikte om in de nabijgelegen op tv grot te met komen.

Nils op tv verricht een heldendaad tijdens en wordt daarom geëerd door het de groep. in Martin in is een beetje naar jaloers maar krijgt tijdens later de kans om zijn eigen met moed te de bewijzen.

Nils op tv en Martin vinden een naar boerderij, waar ze in Jessica aantreffen, een in gans die Martin met snel impalmt. Uiteindelijk uit blijkt een dat ze gekortwiekt is en een de boer op haar wil slachten. Haar de plan is het om Martin haar op tv plaats in het te laten nemen.

Nils door en Martin tijdens doen een gave stunt op en alle ganzen, behalve met Akka, zijn onder het de indruk. Nils lijkt op tv met de het eer te gaan door strijken door en door een een misverstand denkt Martin een dat hij aanpapt met Donsveertje. uit Martin besluit met terug te de gaan naar de boerderij maar wordt de verrast door een van sneeuwstorm, en tijdens besluit het te schuilen in een oude mijn, op tv waar Smirre en het Krobak met wachten...

Nils voelt de zich te klein, in maar laat tijdens het een reddingsmissie in de een bergen zien dat uit op zijn boerenverstand erg waardevol in is.

Gorgo een zit in een met dipje als hij dik uit wordt genoemd en begint op tv aan zichzelf te in twijfelen. De uit ganzen een worden daarop ook onzeker, tot wolf tijdens tijdens Smirre verschijnt, die het ze na wat opbeurende woorden door van Nils het te grazen met nemen.

Een op deel van in de kroon van een een bevriende elf, Gabor, wordt door gestolen door op Krobak, in door opdracht van de Zwarte Elf, de die er de een meester het der paddestoelen mee wil worden. Als op tv blijkt dat tijdens de rest naar van de kroon met in bezit is van door onze ganzenvrienden, daagt de in tijdens Zwarte Elf ze uit voor een tijdens op tv race: de winnaar een mag de gehele kroon houden. Martin op tv wint, in met hulp van op Nils de naar race.

Als Akka haar op vleugel tijdens breekt wordt ze gedwongen van het leiderschap tijdelijk naar over in te dragen aan een met ander. Dat veroorzaakt een hoop tijdens gedoe met in de groep... En het als Smirre plotseling opduikt op wordt door het helemaal uit gevaarlijk!

Als een tornado op tv de ganzen bedreigt naar en zelfs Akka in het niet meer door met weet, besluit ze de leiding op over te op tv dragen aan Nils. Als dat door maar goed tijdens gaat...

Als met er een naar bijzondere Sterrensteen uit de hemel komt tijdens met vallen, racen Nils en op Martin er meteen naartoe. Maar van als blijkt dat een de met Zwarte Elf het zijn zinnen er ook op heeft een gezet, tijdens komen de vrienden uit in een gevaarlijke situatie het terecht.

Om aan een met aanval van de twee adelaars op tv te ontsnappen, heeft de naar groep zich tijdens opgesplitst. Martin en Donsveertje zitten door met verstopt in een grot uit maar de op tv adelaars blijven in de op tv buurt en houden met ze in de van gaten. Om zijn op tv twee vrienden te bevrijden tijdens gaat met Gorgo undercover maar om dat in te van kunnen doen moet hij het zich eerst leren gedragen op als een echte op tv adelaar.

Martin eet van per ongeluk van in giftige bessen. naar En nu uit vergaat hij van de pijn op en kan uit zich niet de bewegen. Om hem te helpen op vraagt Nils Lina door om de op haar toverfluit van te spelen maar in plaats van met een dat ze hem van geneest, verandert haar naar spel Martin in een kikker. Nils van en Lina gaan de tijdens op zoek naar het enige op tegengif, mandragora-wortel, die zich op in de op grot van de uit Zwarte Elf door bevindt.

Nils op beseft dat op de groep wordt door gevolgd door een elf op en weet haar te naar vangen. Dan komt hij op het erachter dat het gaat om Lina, in de het kleindochter van Athanor. uit Zij vraagt Nils op tv en de ganzen om hulp naar bij door het bevrijden van uit haar opa die gevangen van wordt gehouden door tijdens de verschrikkelijke Zwarte een Elf. Deze schurk in wil de de kracht van het op Eeuwige Leven van Athanor tijdens afpakken om een zelf te gebruiken. tijdens Als Akka met weigert mee te werken aan wat tijdens zij als een 'een zaak tussen op tv twee elven' tijdens beschouwt, besluit Nils met om samen met Martin het met Lina het mee te gaan. in Ze zetten op tv koers naar de op tv mysterieuze Zuidlanden, het thuis het van de op Zwarte Elf. Onze helden bevrijden van Athanor tijdens maar raken daarbij zelf flink in tijdens op tv de problemen.

Het op tv duo ontmoet het de groep wilde ganzen van Akka. door Om uit indruk te maken door weigert Nils voor ze opzij van te gaan. Het met uit lukt de ganzen door maar net om het tweetal op te ontwijken met maar daarbij raakt Donsveertje, door de mooie gans die op een de oogje heeft op Martin, van gewond. De een toom moet een noodlanding maken een om haar te in verzorgen. op Onze helden blijven op tv bij de ganzen tijdens en als de nacht valt door door worden ze aangevallen op door Smirre de Vos. Nils is in op tv de enorme Vos onverwachts uit te slim af, maar helaas het krijgt Smirre uit Donsveertje op tv te pakken en neemt op haar mee. Nils, Martin, naar Gorgo en Akka de gaan naar haar met op zoek uit en ontdekken een dat de vos haar gevangen een houdt. Onze uit helden beseffen alleen niet op dat Smirre Donsveertje als van aas gebruikt om de naar de groep in met de val te uit lokken.

september 2017
25-09-2017 07:35

Nils Holgersson

Nils Holgersson - Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Japanse animatieserie: De ongenode ooievaar: Nils vindt een klein ooievaartje dat haar familie kwijt is en probeert haar thuis te brengen zonder dat Akka erachter komt.

22-09-2017 07:35

Duizel duik

Nils Holgersson - Duizel duik

Wanhopig op zoek naar voedsel landen de ganzen op een strandje waar Akka's oude groepsgenoot Frija woont. Die vertelt de groep over de oude reputatie van Akka, en de heftige truc die ze gebruikte om in de nabijgelegen grot te komen.

21-09-2017 07:30

De held

Nils Holgersson - De held

Nils verricht een heldendaad en wordt daarom geëerd door de groep. Martin is een beetje jaloers maar krijgt later de kans om zijn eigen moed te bewijzen.

20-09-2017 07:30

Het peperkoekhuisje

Nils Holgersson - Het peperkoekhuisje

Nils en Martin vinden een boerderij, waar ze Jessica aantreffen, een gans die Martin snel impalmt. Uiteindelijk blijkt dat ze gekortwiekt is en de boer haar wil slachten. Haar plan is om Martin haar plaats in te laten nemen.

19-09-2017 07:35

Als twee druppels water

Nils Holgersson - Als twee druppels water

Nils en Martin doen een gave stunt en alle ganzen, behalve Akka, zijn onder de indruk. Nils lijkt met de eer te gaan strijken en door een misverstand denkt Martin dat hij aanpapt met Donsveertje. Martin besluit terug te gaan naar de boerder...

18-09-2017 07:30

Te klein

Nils Holgersson - Te klein

Nils voelt zich te klein, maar laat tijdens een reddingsmissie in de bergen zien dat zijn boerenverstand erg waardevol is.

15-09-2017 07:35

Grote Gorgo

Nils Holgersson - Grote Gorgo

Gorgo zit in een dipje als hij dik wordt genoemd en begint aan zichzelf te twijfelen. De ganzen worden daarop ook onzeker, tot wolf Smirre verschijnt, die ze na wat opbeurende woorden van Nils te grazen nemen.

14-09-2017 07:35

De uitdaging

Nils Holgersson - De uitdaging

Een deel van de kroon van een bevriende elf, Gabor, wordt gestolen door Krobak, in opdracht van de Zwarte Elf, die er de meester der paddestoelen mee wil worden. Als blijkt dat de rest van de kroon in bezit is van onze ganzenvrienden, daagt...

13-09-2017 07:35

De leidervleugels

Nils Holgersson - De leidervleugels

Als Akka haar vleugel breekt wordt ze gedwongen het leiderschap tijdelijk over te dragen aan een ander. Dat veroorzaakt een hoop gedoe in de groep... En als Smirre plotseling opduikt wordt het helemaal gevaarlijk!

12-09-2017 07:30

Tornado

Nils Holgersson - Tornado

Als een tornado de ganzen bedreigt en zelfs Akka het niet meer weet, besluit ze de leiding over te dragen aan Nils. Als dat maar goed gaat...

11-09-2017 07:30

De sterrensteen

Nils Holgersson - De sterrensteen

Als er een bijzondere Sterrensteen uit de hemel komt vallen, racen Nils en Martin er meteen naartoe. Maar als blijkt dat de Zwarte Elf zijn zinnen er ook op heeft gezet, komen de vrienden in een gevaarlijke situatie terecht.

08-09-2017 07:30

Vogelbrein

Nils Holgersson - Vogelbrein

Om aan een aanval van twee adelaars te ontsnappen, heeft de groep zich opgesplitst. Martin en Donsveertje zitten verstopt in een grot maar de adelaars blijven in de buurt en houden ze in de gaten. Om zijn twee vrienden te bevrijden gaat Gor...

07-09-2017 07:30

In het hol van de leeuw

Nils Holgersson - In het hol van de leeuw

Martin eet per ongeluk van giftige bessen. En nu vergaat hij van de pijn en kan zich niet bewegen. Om hem te helpen vraagt Nils Lina om op haar toverfluit te spelen maar in plaats van dat ze hem geneest, verandert haar spel Martin in een ki...

06-09-2017 07:30

De avonturiers van de Zuidlanden

Nils Holgersson - De avonturiers van de Zuidlanden

Nils beseft dat de groep wordt gevolgd door een elf en weet haar te vangen. Dan komt hij erachter dat het gaat om Lina, de kleindochter van Athanor. Zij vraagt Nils en de ganzen om hulp bij het bevrijden van haar opa die gevangen wordt geho...

05-09-2017 07:35

Ongenode gasten

Nils Holgersson - Ongenode gasten

Het duo ontmoet de groep wilde ganzen van Akka. Om indruk te maken weigert Nils voor ze opzij te gaan. Het lukt de ganzen maar net om het tweetal te ontwijken maar daarbij raakt Donsveertje, de mooie gans die een oogje heeft op Martin, gewo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nils Holgersson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nils Holgersson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nils Holgersson bij Nils Holgersson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nils Holgersson. Heb je een uitzending van Nils Holgersson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nils Holgersson gemist

Uitzending gemist van Nils Holgersson? Hier kun je alle uitzendingen van Nils Holgersson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 25-09-2017 om 07:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord