Programma gemist?

Eén specifiek ingrediënt in brengt telkens een uit topkok naar uit Vlaanderen op tv of Nederland in contact tijdens met iemand die meer thuis tijdens in is in de naar Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Wijn. tijdens Antoine Bodar werkt op tv als op tv priester in Rome en Paul door Fagel tijdens is kok met een het ster in de Michelingids. Samen met naar gaan ze naar Zuid-Afrika om druiven met te plukken door en op tv wijn te maken.

Eén specifiek op ingrediënt brengt telkens door een topkok uit de Vlaanderen of naar Nederland in contact met iemand in door die meer thuis de is in de Bijbelse symboliek daarvan. in Afl.: Het zout. op tv Hilde Kieboom tijdens van naar de Sant'Egidio-beweging in Antwerpen reist een met de van Vlaams-Italiaanse kok de Liliana Ottati naar Sicilië. Zout naar als de smaakmaker en het 'zijn van als zout' vormen het een centrale tijdens thema.

Eén met specifiek ingrediënt brengt in telkens een topkok uit Vlaanderen uit of de Nederland in contact in met iemand die meer de thuis is tijdens in de Bijbelse symboliek van daarvan. Afl.: Olijf. van Jo Hanssens, in voorzitter Pax uit Christ, en groentekok de Frank Fol reizen samen naar Israël. van De naar bijbelse duif met naar de olijftak als met brenger van vrede en de tijdens gezonde olijfolie de staan in deze aflevering op op centraal.

Eén specifiek ingrediënt een brengt telkens een naar topkok uit Vlaanderen door het of Nederland in contact met iemand met die meer in thuis is in in de Bijbelse symboliek van daarvan.

Eén specifiek een ingrediënt brengt telkens door een op tv topkok uit Vlaanderen of op Nederland in contact met iemand naar die op tv meer thuis is een in de Bijbelse symboliek daarvan. de Afl.: De met haan. Anja 't Kindt de maakt deel het uit met van de Antwerpse Arkgemeenschap. tijdens Ze woont samen een met mensen met met een mentale handicap. op tv Felix Alen is kok. door Ze naar gaan samen op zoek naar de een Mechelse Koekoek de en een op Mechelse torenhaan.

Eén in specifiek ingrediënt tijdens brengt telkens een topkok uit door Vlaanderen of Nederland in de contact in met iemand die door meer thuis is in de van Bijbelse symboliek daarvan. door Afl.: De vis. op Agnes van naar Ardenne, ambassadeur voor naar Nederland het bij de Wereld Voedsel Organisatie, op ontmoet Sjanie de de Geus, naar kok en ondernemer.

Eén specifiek ingrediënt door brengt telkens de een topkok uit op tv Vlaanderen het of Nederland in contact met een iemand die meer thuis het is in in de Bijbelse symboliek op daarvan. Afl.: een Het Lam.. Peter van Schmidt, bijbelexegeet en op tv professor aan de Faculteit door Godgeleerdheid van de met KU Leuven, en Noël tijdens een Neckebroeck, sterkok van Kasteel Diependael het in Elewijt reizen naar met Ierland en uit komen alles te weten naar over het met Wicklow van Lamb.

juni 2021
29-12-2009 17:10

Wijn

Hemelse spijzen - Wijn

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Wijn. Antoine Bodar werkt als priester in Rome en Paul Fagel is kok met een ster ...

22-12-2009 17:10

Het zout

Hemelse spijzen - Het zout

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het zout. Hilde Kieboom van de Sant'Egidio-beweging in Antwerpen reist met de Vla...

15-12-2009 17:10

Olijf

Hemelse spijzen - Olijf

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Olijf. Jo Hanssens, voorzitter Pax Christ, en groentekok Frank Fol reizen samen n...

08-12-2009 17:10

Aflevering 5

Hemelse spijzen - Aflevering 5

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan.

01-12-2009 17:10

De haan

Hemelse spijzen - De haan

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De haan. Anja 't Kindt maakt deel uit van de Antwerpse Arkgemeenschap. Ze woont s...

24-11-2009 17:10

De vis

Hemelse spijzen - De vis

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De vis. Agnes van Ardenne, ambassadeur voor Nederland bij de Wereld Voedsel Organ...

17-11-2009 17:10

Het Lam

Hemelse spijzen - Het Lam

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het Lam.. Peter Schmidt, bijbelexegeet en professor aan de Faculteit Godgeleerdhe...

Hemelse spijzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hemelse spijzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hemelse spijzen bij Hemelse spijzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hemelse spijzen. Heb je een uitzending van Hemelse spijzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hemelse spijzen gemist

In Hemelse Spijzen brengt één bepaald ingrediënt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact metiemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. De culinaire topper belicht de smaak en de bereiding van hetproduct. De meer religieus onderlegde gast verklaart de Bijbelse en religieuze betekenis ervan.

Uitzending gemist van Hemelse spijzen? Hier kun je alle uitzendingen van Hemelse spijzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 29-12-2009 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!