Programma gemist?

Eén specifiek ingrediënt in door brengt telkens een topkok op tv uit Vlaanderen of Nederland in naar contact met iemand naar die meer van thuis is in de het Bijbelse uit symboliek daarvan. Afl.: Wijn. Antoine op Bodar werkt de als priester in naar Rome en een Paul Fagel een is kok met een ster in in de de Michelingids. Samen naar gaan ze naar Zuid-Afrika om op tv druiven te plukken en uit op wijn te maken.

Eén een specifiek ingrediënt brengt telkens een van een topkok uit Vlaanderen of het Nederland in contact het met iemand die een meer thuis is op in de Bijbelse symboliek daarvan. de van Afl.: Het zout. Hilde op Kieboom van van de Sant'Egidio-beweging in naar Antwerpen reist met de Vlaams-Italiaanse door kok Liliana op Ottati naar Sicilië. Zout als door op tv smaakmaker en het met 'zijn als zout' een vormen het centrale door thema.

Eén specifiek in ingrediënt brengt telkens een een topkok uit Vlaanderen naar of Nederland op in tijdens contact met iemand die met meer thuis is in door de het Bijbelse symboliek daarvan. van Afl.: Olijf. Jo Hanssens, naar voorzitter Pax Christ, en groentekok het Frank Fol reizen de samen naar op tv Israël. De bijbelse op duif de met de olijftak als brenger van de vrede en met de gezonde olijfolie staan het met in deze aflevering op centraal.

Eén specifiek van ingrediënt brengt telkens naar een topkok een uit Vlaanderen of Nederland in op contact met tijdens iemand die meer thuis naar is in de het Bijbelse symboliek door daarvan.

Eén specifiek ingrediënt naar brengt telkens een op tv topkok uit het Vlaanderen of Nederland de in in contact met iemand op die meer thuis is in de in het Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De op tv haan. Anja 't met Kindt maakt deel op uit van op de Antwerpse Arkgemeenschap. Ze woont van het samen met mensen met op tv een mentale handicap. Felix het Alen is kok. met Ze gaan samen op door zoek naar op tv de Mechelse Koekoek en een een Mechelse op tv torenhaan.

Eén door specifiek ingrediënt brengt door telkens een topkok de uit Vlaanderen of met Nederland in contact met met iemand van die meer thuis is door in de Bijbelse symboliek daarvan. met Afl.: De vis. een op tv Agnes van Ardenne, ambassadeur voor door Nederland de bij de Wereld op tv Voedsel Organisatie, ontmoet Sjanie de de Geus, kok en van ondernemer.

Eén specifiek de ingrediënt van brengt telkens een topkok uit Vlaanderen de uit of Nederland in contact met iemand op tv die in meer thuis naar is in de Bijbelse door symboliek daarvan. op tv Afl.: Het Lam.. Peter een Schmidt, bijbelexegeet door en professor aan de Faculteit Godgeleerdheid op met van de KU in Leuven, en Noël uit Neckebroeck, sterkok van Kasteel Diependael het in uit Elewijt reizen naar Ierland op tv en komen alles te naar weten tijdens over het Wicklow naar Lamb.

maart 2021
29-12-2009 17:10

Wijn

Hemelse spijzen - Wijn

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Wijn. Antoine Bodar werkt als priester in Rome en Paul Fagel is kok met een ster ...

22-12-2009 17:10

Het zout

Hemelse spijzen - Het zout

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het zout. Hilde Kieboom van de Sant'Egidio-beweging in Antwerpen reist met de Vla...

15-12-2009 17:10

Olijf

Hemelse spijzen - Olijf

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Olijf. Jo Hanssens, voorzitter Pax Christ, en groentekok Frank Fol reizen samen n...

08-12-2009 17:10

Aflevering 5

Hemelse spijzen - Aflevering 5

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan.

01-12-2009 17:10

De haan

Hemelse spijzen - De haan

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De haan. Anja 't Kindt maakt deel uit van de Antwerpse Arkgemeenschap. Ze woont s...

24-11-2009 17:10

De vis

Hemelse spijzen - De vis

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De vis. Agnes van Ardenne, ambassadeur voor Nederland bij de Wereld Voedsel Organ...

17-11-2009 17:10

Het Lam

Hemelse spijzen - Het Lam

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het Lam.. Peter Schmidt, bijbelexegeet en professor aan de Faculteit Godgeleerdhe...

Hemelse spijzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hemelse spijzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hemelse spijzen bij Hemelse spijzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hemelse spijzen. Heb je een uitzending van Hemelse spijzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hemelse spijzen gemist

In Hemelse Spijzen brengt één bepaald ingrediënt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact metiemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. De culinaire topper belicht de smaak en de bereiding van hetproduct. De meer religieus onderlegde gast verklaart de Bijbelse en religieuze betekenis ervan.

Uitzending gemist van Hemelse spijzen? Hier kun je alle uitzendingen van Hemelse spijzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 29-12-2009 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!