Programma gemist?

Eén specifiek het ingrediënt brengt telkens een tijdens topkok uit Vlaanderen met of Nederland uit in contact uit met iemand die meer tijdens thuis een is in de Bijbelse van symboliek daarvan. tijdens Afl.: Wijn. Antoine op tv Bodar werkt als door priester in Rome en naar Paul Fagel een is kok met een door ster in de Michelingids. Samen op naar gaan ze naar van Zuid-Afrika om druiven het te plukken en wijn te door maken.

Eén een specifiek ingrediënt brengt telkens een uit op topkok uit Vlaanderen of Nederland op tv in in contact met iemand die meer in thuis is in de door Bijbelse symboliek daarvan. het Afl.: op Het zout. Hilde Kieboom van in tijdens de Sant'Egidio-beweging in Antwerpen reist met door de een Vlaams-Italiaanse kok Liliana in Ottati naar Sicilië. met Zout als smaakmaker en op het 'zijn als naar zout' vormen in het centrale de thema.

Eén het specifiek ingrediënt in brengt telkens een topkok uit op Vlaanderen of op tv Nederland in contact door met iemand die meer naar thuis is in de tijdens Bijbelse symboliek in daarvan. Afl.: Olijf. door Jo Hanssens, de voorzitter Pax met Christ, en groentekok Frank Fol op tv reizen samen naar Israël. van met De bijbelse duif met uit de olijftak als brenger in van in vrede en de gezonde olijfolie staan van in een deze aflevering door centraal.

Eén specifiek op ingrediënt uit brengt telkens een topkok uit Vlaanderen van of tijdens Nederland in contact met iemand naar die meer thuis op tv is in het de Bijbelse naar symboliek daarvan.

Eén specifiek op ingrediënt brengt telkens een de met topkok uit Vlaanderen of een Nederland in contact met iemand in naar die meer thuis is in de uit Bijbelse symboliek een daarvan. Afl.: uit De haan. Anja de 't Kindt maakt deel uit uit van het de Antwerpse met Arkgemeenschap. Ze woont samen tijdens met mensen met een uit mentale handicap. Felix uit Alen is kok. naar Ze gaan in samen op zoek naar de op in Mechelse Koekoek en door een Mechelse torenhaan.

Eén specifiek het ingrediënt brengt telkens een met topkok uit Vlaanderen op op tv of Nederland in contact door met iemand op tv die meer thuis een is in de naar Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De vis. het Agnes op van Ardenne, ambassadeur voor de Nederland bij de Wereld naar Voedsel Organisatie, naar ontmoet uit Sjanie de Geus, de kok en ondernemer.

Eén tijdens specifiek ingrediënt brengt telkens een uit topkok op tv uit Vlaanderen of Nederland door in contact met iemand in die de meer thuis is in de de tijdens Bijbelse symboliek daarvan. de Afl.: Het Lam.. Peter Schmidt, bijbelexegeet op en professor aan door de van Faculteit Godgeleerdheid van de KU met Leuven, en uit Noël Neckebroeck, sterkok van uit Kasteel naar Diependael in Elewijt reizen naar tijdens Ierland door en komen alles van te weten over tijdens het Wicklow met Lamb.

juli 2020
29-12-2009 17:10

Wijn

Hemelse spijzen - Wijn

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Wijn. Antoine Bodar werkt als priester in Rome en Paul Fagel is kok met een ster ...

22-12-2009 17:10

Het zout

Hemelse spijzen - Het zout

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het zout. Hilde Kieboom van de Sant'Egidio-beweging in Antwerpen reist met de Vla...

15-12-2009 17:10

Olijf

Hemelse spijzen - Olijf

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Olijf. Jo Hanssens, voorzitter Pax Christ, en groentekok Frank Fol reizen samen n...

08-12-2009 17:10

Aflevering 5

Hemelse spijzen - Aflevering 5

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan.

01-12-2009 17:10

De haan

Hemelse spijzen - De haan

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De haan. Anja 't Kindt maakt deel uit van de Antwerpse Arkgemeenschap. Ze woont s...

24-11-2009 17:10

De vis

Hemelse spijzen - De vis

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De vis. Agnes van Ardenne, ambassadeur voor Nederland bij de Wereld Voedsel Organ...

17-11-2009 17:10

Het Lam

Hemelse spijzen - Het Lam

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het Lam.. Peter Schmidt, bijbelexegeet en professor aan de Faculteit Godgeleerdhe...

Hemelse spijzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hemelse spijzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hemelse spijzen bij Hemelse spijzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hemelse spijzen. Heb je een uitzending van Hemelse spijzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hemelse spijzen gemist

In Hemelse Spijzen brengt één bepaald ingrediënt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact metiemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. De culinaire topper belicht de smaak en de bereiding van hetproduct. De meer religieus onderlegde gast verklaart de Bijbelse en religieuze betekenis ervan.

Uitzending gemist van Hemelse spijzen? Hier kun je alle uitzendingen van Hemelse spijzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 29-12-2009 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!