Programma gemist?

Eén van specifiek ingrediënt brengt uit telkens een topkok uit Vlaanderen het of naar Nederland in contact van met iemand die meer op tv thuis een is in de Bijbelse op tv symboliek daarvan. in Afl.: Wijn. Antoine Bodar werkt als van priester in Rome met de en Paul Fagel op tv is kok met een ster in het de Michelingids. Samen op gaan ze de naar Zuid-Afrika om druiven op tv te plukken en de een wijn te maken.

Eén door specifiek ingrediënt brengt telkens door een topkok uit Vlaanderen tijdens van of Nederland in contact in met iemand die meer tijdens thuis tijdens is in de Bijbelse symboliek in daarvan. Afl.: Het zout. door Hilde een Kieboom van de Sant'Egidio-beweging de in de Antwerpen reist met de Vlaams-Italiaanse kok van Liliana Ottati naar op tv Sicilië. Zout als tijdens smaakmaker door en het met 'zijn als zout' met vormen het centrale de thema.

Eén specifiek een ingrediënt brengt telkens een een topkok uit van Vlaanderen of Nederland in op contact met iemand met die meer de thuis een is in de Bijbelse symboliek de daarvan. Afl.: Olijf. Jo op tv Hanssens, voorzitter Pax de Christ, en groentekok naar Frank van Fol reizen samen een naar Israël. De bijbelse duif tijdens met met de olijftak als brenger met van vrede en uit de op tv gezonde olijfolie staan in het deze aflevering op tv centraal.

Eén op tv specifiek ingrediënt brengt telkens een door topkok uit Vlaanderen het of naar Nederland in naar contact met iemand die meer uit thuis is in de op Bijbelse symboliek op daarvan.

Eén specifiek ingrediënt van brengt telkens een op topkok uit Vlaanderen van of Nederland van in contact met iemand tijdens die meer op tv thuis is tijdens in de Bijbelse symboliek op daarvan. Afl.: De haan. een Anja 't op tv Kindt maakt deel uit door van met de Antwerpse Arkgemeenschap. uit Ze woont samen met de mensen op met een mentale handicap. Felix Alen op tv is kok. de Ze gaan op tv samen op zoek naar de naar Mechelse Koekoek en met een Mechelse van torenhaan.

Eén naar specifiek ingrediënt brengt telkens uit een topkok op tv uit Vlaanderen een of Nederland in contact met met iemand van die meer thuis het is in de Bijbelse tijdens symboliek daarvan. Afl.: De van vis. in Agnes van Ardenne, ambassadeur het voor Nederland bij de Wereld in Voedsel Organisatie, ontmoet een Sjanie de Geus, in met kok en ondernemer.

Eén specifiek naar ingrediënt brengt het telkens een topkok door uit Vlaanderen of Nederland in op tv contact met iemand tijdens die meer op thuis is in de het Bijbelse symboliek tijdens daarvan. Afl.: Het in Lam.. Peter door Schmidt, bijbelexegeet en professor aan de de Faculteit Godgeleerdheid door van de de KU Leuven, en Noël uit Neckebroeck, sterkok van van Kasteel door Diependael in Elewijt reizen uit naar Ierland door en komen alles van te weten over tijdens het Wicklow de Lamb.

oktober 2020
29-12-2009 17:10

Wijn

Hemelse spijzen - Wijn

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Wijn. Antoine Bodar werkt als priester in Rome en Paul Fagel is kok met een ster ...

22-12-2009 17:10

Het zout

Hemelse spijzen - Het zout

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het zout. Hilde Kieboom van de Sant'Egidio-beweging in Antwerpen reist met de Vla...

15-12-2009 17:10

Olijf

Hemelse spijzen - Olijf

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Olijf. Jo Hanssens, voorzitter Pax Christ, en groentekok Frank Fol reizen samen n...

08-12-2009 17:10

Aflevering 5

Hemelse spijzen - Aflevering 5

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan.

01-12-2009 17:10

De haan

Hemelse spijzen - De haan

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De haan. Anja 't Kindt maakt deel uit van de Antwerpse Arkgemeenschap. Ze woont s...

24-11-2009 17:10

De vis

Hemelse spijzen - De vis

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: De vis. Agnes van Ardenne, ambassadeur voor Nederland bij de Wereld Voedsel Organ...

17-11-2009 17:10

Het Lam

Hemelse spijzen - Het Lam

Eén specifiek ingrediënt brengt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. Afl.: Het Lam.. Peter Schmidt, bijbelexegeet en professor aan de Faculteit Godgeleerdhe...

Hemelse spijzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hemelse spijzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hemelse spijzen bij Hemelse spijzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hemelse spijzen. Heb je een uitzending van Hemelse spijzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hemelse spijzen gemist

In Hemelse Spijzen brengt één bepaald ingrediënt telkens een topkok uit Vlaanderen of Nederland in contact metiemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. De culinaire topper belicht de smaak en de bereiding van hetproduct. De meer religieus onderlegde gast verklaart de Bijbelse en religieuze betekenis ervan.

Uitzending gemist van Hemelse spijzen? Hier kun je alle uitzendingen van Hemelse spijzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 29-12-2009 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!