Programma gemist?

In naar een huis in Oxford tijdens is de 42-jarige Adrian tijdens Greenwood, antiquair, uit met zestien messteken om uit het op tv leven gebracht. Er met zijn geen naar verdachten, geen ooggetuigen en geen een sporen tijdens van braak. De door antiquair stond bekend om zijn op tv waardevolle boekcollectie en op tv de eerste druk de van 'The Wind een in uit the Willows', met een met waarde van 50.000 pond, blijkt op naar uit het huis van Greenwood met te op tv zijn verdwenen. Het door boek wordt op eBay op aangeboden voor 2000 pond. Met op tv het verstrijken van op de een tijd gaat het DNA verloren en in worden de beelden van de beveiligingcamera's op tv een met nieuwe beelden tijdens overschreven. Zal de politie het de moordenaar op het tijd kunnen vinden? een De druk op Thames uit Valley Police en inspecteur in Kevin Brown, die het de het onderzoek leidt, in is groot.

Deel het één van de de tweedelige documentaire 'Catching uit a Killer'. van De twee documentaires doen met verslag over verschillende tijdens onderzoeken van op de politie naar moord en van vermiste personen. Het een tweede met deel is woensdag de 23 januari om 23:10 uur te naar zien op NPO op tv 3. Bij Thames op Valley Police naar wordt een moeder van van drie kinderen als vermist een aangemeld. tijdens Ze heeft al ruim 48 tijdens uur tijdens geen contact gehad met met haar partner, haar kinderen met of andere familie. uit Probleem op is dat de met politie haar nergens kan vinden. de Op beveiligingscamera beelden het is het ze gezien met een man. een Kan de politie uit hem, zonder een het naar lichaam te hebben, uit moord ten laste leggen? op Volgens inspecteur op tv Simon Steel wordt iemand zelden in veroordeeld wanneer er door geen in lichaam is en het in is zijn taak om een niet alleen de zijn verdachte te veroordelen, een maar ook op om Natalie te met vinden en haar naar naar huis te de brengen naar haar door familie.

In tijdens een huis in Oxford is de de 42-jarige naar Adrian Greenwood, antiquair, met van zestien messteken het om het op leven gebracht. Er zijn in geen op tv verdachten, geen ooggetuigen en geen door sporen van tijdens braak. De antiquair op stond bekend om tijdens zijn waardevolle boekcollectie uit en de eerste tijdens druk van 'The op Wind in the Willows', een met een waarde het van £50.000, blijkt de uit een het huis van Greenwood te op zijn verdwenen. Het het boek wordt op een eBay op aangeboden voor £2.000. Met het verstrijken uit uit van de tijd gaat door DNA verloren en worden de het beelden door van de beveiligingcamera's op met nieuwe beelden overschreven. uit Zal de door politie de moordenaar met op tijd tijdens kunnen vinden? De uit druk op Thames Valley Police en de de inspecteur Kevin Brown de die het onderzoek leidt is de groot.

Bij het Thames Valley Police wordt met een moeder van de drie de kinderen als vermist aangemeld. Ze tijdens heeft op tv al ruim 48 uur geen op tv contact de gehad met haar partner, haar door kinderen met of andere familie. door Probleem is dat de politie van haar nergens naar kan vinden. in Op beveiligingscamera beelden het is ze gezien op tv met een man. Kan de politie naar in hem, zonder een lichaam te uit hebben, moord ten tijdens laste leggen? Volgens inspecteur door Simon Steel met wordt iemand zelden veroordeeld de wanneer er geen uit lichaam is door en door het is zijn naar taak om niet alleen van zijn verdachte door te veroordelen, maar ook om in Natalie te tijdens vinden en het haar naar huis in te brengen naar naar haar familie.

mei 2020
23-01-2019 22:40

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

09-01-2019 22:30

Docu: Catching a Killer

Catching a Killer - Docu: Catching a Killer

Deel één van de tweedelige documentaire 'Catching a Killer'. De twee documentaires doen verslag over verschillende onderzoeken van de politie naar moord en vermiste personen. Het tweede deel is woensdag 23 januari om 23:10 uur te zien op NP...

11-09-2017 21:25

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

04-09-2017 21:20

The Search for Natalie Hemming

Catching a Killer - The Search for Natalie Hemming

Bij Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist aangemeld. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie. Probleem is dat de politie haar nergens kan vinden. Op beveilig...

Catching a Killer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catching a Killer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catching a Killer bij Catching a Killer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catching a Killer. Heb je een uitzending van Catching a Killer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catching a Killer gemist

Uitzending gemist van Catching a Killer? Hier kun je alle uitzendingen van Catching a Killer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!