Programma gemist?

In een tijdens huis de in Oxford is de 42-jarige Adrian met tijdens Greenwood, antiquair, met zestien de messteken om het leven het gebracht. van Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen in en geen naar sporen van braak. De door tijdens antiquair stond bekend om zijn op tv waardevolle boekcollectie tijdens en de eerste druk van van het 'The Wind in op tv the Willows', met een waarde een van op 50.000 pond, blijkt uit het huis op van Greenwood te met zijn verdwenen. tijdens Het op boek wordt op uit eBay aangeboden voor 2000 pond. naar Met het verstrijken met van de tijd een gaat door DNA verloren en worden de beelden uit van op de beveiligingcamera's de met nieuwe beelden overschreven. Zal tijdens de op politie de moordenaar op tijd kunnen uit vinden? De druk uit op het Thames Valley Police en inspecteur van Kevin Brown, die in het van onderzoek leidt, is naar groot.

Deel één met van naar de tweedelige documentaire op 'Catching a Killer'. De twee documentaires een doen naar verslag over verschillende naar onderzoeken van naar de politie naar moord en een vermiste personen. de Het tweede deel is woensdag met 23 uit januari om 23:10 uit uur te in zien op NPO 3. Bij Thames op tv Valley Police wordt een op moeder van een drie met kinderen als vermist met aangemeld. Ze heeft al ruim 48 op tv in uur geen contact gehad met haar tijdens partner, haar kinderen uit een of andere familie. in Probleem is dat de politie haar de nergens tijdens kan vinden. door Op beveiligingscamera beelden het is ze gezien met een man. naar Kan de de politie hem, het zonder een lichaam te hebben, het moord een ten laste leggen? Volgens naar inspecteur Simon Steel wordt met iemand zelden veroordeeld de wanneer op er geen lichaam is van en het is zijn met taak het om niet alleen zijn door verdachte te veroordelen, maar op ook om Natalie van te vinden op en haar uit naar huis te een brengen naar een haar familie.

In een in huis in Oxford op is de op 42-jarige Adrian op tv Greenwood, antiquair, met zestien uit messteken om door het leven gebracht. Er zijn door geen in verdachten, geen ooggetuigen en van geen sporen van braak. De op tv een antiquair stond bekend om zijn waardevolle door boekcollectie en een de eerste druk van door 'The Wind in in the door Willows', met een waarde van van naar £50.000, blijkt uit het huis tijdens van Greenwood in te zijn met verdwenen. Het boek wordt op eBay naar aangeboden voor £2.000. door Met het verstrijken tijdens van in de tijd gaat DNA verloren naar en naar worden de beelden van het de beveiligingcamera's met uit nieuwe beelden overschreven. Zal met de het politie de van moordenaar op tijd kunnen met vinden? De de druk op Thames uit Valley Police en inspecteur uit Kevin Brown die van het onderzoek leidt het is groot.

Bij op Thames Valley Police op tv wordt een moeder van drie op tv kinderen met als vermist aangemeld. Ze op tv heeft al ruim 48 het uur geen contact de gehad met van haar partner, haar op kinderen of andere familie. met een Probleem is dat de op politie haar nergens kan vinden. tijdens Op tijdens beveiligingscamera beelden is op tv ze gezien met een man. tijdens Kan van de politie met hem, zonder een lichaam te met hebben, moord ten een laste leggen? Volgens inspecteur tijdens naar Simon Steel wordt iemand op tv zelden veroordeeld wanneer er op tv geen lichaam is en door de het is zijn van taak om niet alleen tijdens zijn verdachte te naar veroordelen, maar ook om Natalie op te vinden en de haar het naar huis te tijdens brengen naar haar van familie.

januari 2021
23-01-2019 22:40

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

09-01-2019 22:30

Docu: Catching a Killer

Catching a Killer - Docu: Catching a Killer

Deel één van de tweedelige documentaire 'Catching a Killer'. De twee documentaires doen verslag over verschillende onderzoeken van de politie naar moord en vermiste personen. Het tweede deel is woensdag 23 januari om 23:10 uur te zien op NP...

11-09-2017 21:25

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

04-09-2017 21:20

The Search for Natalie Hemming

Catching a Killer - The Search for Natalie Hemming

Bij Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist aangemeld. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie. Probleem is dat de politie haar nergens kan vinden. Op beveilig...

Catching a Killer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catching a Killer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catching a Killer bij Catching a Killer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catching a Killer. Heb je een uitzending van Catching a Killer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catching a Killer gemist

Uitzending gemist van Catching a Killer? Hier kun je alle uitzendingen van Catching a Killer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!