Programma gemist?

In uit een huis in Oxford is het de op 42-jarige Adrian Greenwood, het antiquair, met zestien messteken om het het leven gebracht. op Er zijn geen het verdachten, geen ooggetuigen op en geen tijdens sporen van van braak. De antiquair uit stond bekend om een zijn waardevolle tijdens boekcollectie en de eerste druk in van 'The het Wind in the Willows', op tv met een de waarde van 50.000 pond, blijkt uit uit het huis naar van op tv Greenwood te zijn verdwenen. met Het op tv boek wordt op eBay aangeboden voor op 2000 pond. Met met het verstrijken van op de tijd van gaat DNA met verloren en worden door de beelden van de een beveiligingcamera's met van nieuwe beelden overschreven. naar Zal de politie uit de moordenaar door op tijd kunnen vinden? door De druk op tv op Thames Valley Police een en inspecteur Kevin Brown, die naar een het onderzoek leidt, is op groot.

Deel één van de de tweedelige documentaire het 'Catching uit a Killer'. De twee documentaires uit doen tijdens verslag over verschillende naar onderzoeken van door de politie naar moord en door vermiste door personen. Het tweede de deel is woensdag door 23 januari om 23:10 uur te naar zien op NPO naar 3. Bij met Thames Valley in Police wordt een moeder de van drie kinderen als de vermist uit aangemeld. Ze heeft door al ruim 48 uur geen naar contact tijdens gehad met haar partner, haar een kinderen de of andere familie. Probleem is dat op de politie haar op tv een nergens kan vinden. de Op beveiligingscamera beelden is ze gezien een door met een man. Kan de een politie naar hem, zonder een op tv lichaam te hebben, moord ten laste op tv leggen? Volgens op inspecteur in Simon Steel wordt iemand een zelden veroordeeld van wanneer er geen lichaam van is en het op tv is zijn taak tijdens om niet alleen zijn met verdachte op tv te veroordelen, maar ook tijdens om Natalie te vinden in en op haar naar huis te brengen door naar haar door familie.

In in een huis in Oxford is op de 42-jarige Adrian door Greenwood, antiquair, op tv met zestien messteken om door het leven naar gebracht. Er zijn tijdens geen verdachten, geen van ooggetuigen en geen sporen op tv van braak. De door uit antiquair stond bekend tijdens om zijn waardevolle boekcollectie met en de van eerste druk van 'The in Wind in the Willows', met tijdens door een waarde van £50.000, in blijkt uit het tijdens huis van Greenwood door te zijn verdwenen. Het boek tijdens wordt een op eBay aangeboden met voor £2.000. Met het in verstrijken van uit de tijd gaat een DNA verloren en een worden de beelden van op tv de beveiligingcamera's met nieuwe uit beelden overschreven. Zal het naar de politie de moordenaar op tijd van het kunnen vinden? De op druk op Thames Valley een Police en inspecteur Kevin Brown met in die het onderzoek leidt is tijdens groot.

Bij Thames Valley op tv Police op tv wordt een op moeder van drie kinderen als vermist in aangemeld. een Ze heeft al ruim naar 48 uur geen contact van gehad naar met haar naar partner, haar kinderen van of andere familie. Probleem uit is dat de politie haar tijdens nergens kan vinden. naar Op beveiligingscamera door beelden op tv is ze gezien met een van man. op Kan de politie hem, zonder op tv een lichaam te hebben, een moord ten door laste leggen? Volgens uit inspecteur naar Simon Steel wordt iemand zelden op tv veroordeeld door wanneer er geen lichaam op is en met het is zijn taak om niet van alleen zijn verdachte het te veroordelen, maar uit ook om met Natalie te op tv vinden en haar naar huis de naar te brengen naar haar de familie.

oktober 2021
23-01-2019 22:40

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

09-01-2019 22:30

Docu: Catching a Killer

Catching a Killer - Docu: Catching a Killer

Deel één van de tweedelige documentaire 'Catching a Killer'. De twee documentaires doen verslag over verschillende onderzoeken van de politie naar moord en vermiste personen. Het tweede deel is woensdag 23 januari om 23:10 uur te zien op NP...

11-09-2017 21:25

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

04-09-2017 21:20

The Search for Natalie Hemming

Catching a Killer - The Search for Natalie Hemming

Bij Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist aangemeld. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie. Probleem is dat de politie haar nergens kan vinden. Op beveilig...

Catching a Killer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catching a Killer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catching a Killer bij Catching a Killer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catching a Killer. Heb je een uitzending van Catching a Killer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catching a Killer gemist

Uitzending gemist van Catching a Killer? Hier kun je alle uitzendingen van Catching a Killer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!