Programma gemist?

In een huis met in Oxford met is de 42-jarige Adrian een op Greenwood, antiquair, met zestien messteken het om het op tv leven gebracht. door Er zijn geen verdachten, naar geen ooggetuigen uit en geen sporen van braak. het De de antiquair stond bekend tijdens om zijn waardevolle boekcollectie uit en de eerste druk in van in 'The Wind in the met Willows', met een waarde van met 50.000 het pond, blijkt uit op tv het huis het van Greenwood te door zijn verdwenen. Het door boek wordt op eBay door aangeboden voor 2000 tijdens pond. Met het het verstrijken van de tijd naar gaat DNA verloren en van worden de met beelden het van de beveiligingcamera's met nieuwe in beelden overschreven. Zal in de in politie de moordenaar op tijd kunnen een vinden? De druk op op Thames met Valley Police en inspecteur met Kevin Brown, de die het onderzoek op tv leidt, is in groot.

Deel één naar van de tweedelige documentaire naar 'Catching a tijdens Killer'. De twee door documentaires tijdens doen verslag over verschillende onderzoeken op van de politie van naar moord en vermiste de personen. naar Het tweede van deel is woensdag 23 januari uit om 23:10 uur te door zien op NPO op tijdens 3. Bij Thames Valley Police tijdens wordt een moeder van drie de op tv kinderen als vermist uit aangemeld. Ze heeft al ruim 48 op uur geen op contact van gehad met haar de partner, haar kinderen of andere familie. naar van Probleem is dat op tv de politie haar nergens kan de vinden. van Op beveiligingscamera beelden is ze gezien naar met een man. op met Kan de politie hem, zonder een in lichaam te met hebben, moord op ten laste leggen? Volgens inspecteur met Simon uit Steel wordt iemand zelden veroordeeld een wanneer er van geen lichaam is met en het is zijn op de taak om niet alleen het zijn verdachte op tv te veroordelen, maar ook op tv om Natalie door te vinden en haar de naar huis te de brengen naar haar het familie.

In door een huis in Oxford is in op tv de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met op zestien tijdens messteken om het het leven gebracht. Er zijn geen met verdachten, van geen ooggetuigen en geen op tv sporen van tijdens braak. De het antiquair stond bekend om uit zijn waardevolle boekcollectie de en de eerste druk van van op 'The Wind in the Willows', met het een waarde van met £50.000, blijkt uit op tv het naar huis van Greenwood te de zijn verdwenen. tijdens Het boek wordt een op eBay aangeboden op voor £2.000. het Met het verstrijken van de de tijd gaat DNA verloren een en worden tijdens de beelden uit van de beveiligingcamera's de met nieuwe beelden de overschreven. Zal tijdens de politie de het moordenaar op tijd met kunnen vinden? De met druk op Thames Valley Police en de met inspecteur Kevin Brown die het onderzoek met leidt is met groot.

Bij Thames Valley in op Police wordt een moeder van op tv drie kinderen als vermist een naar aangemeld. Ze heeft al uit ruim 48 uur op geen contact gehad met haar van partner, haar van kinderen uit of andere familie. de Probleem is dat de politie op tv haar nergens kan in vinden. Op beveiligingscamera van beelden is ze gezien door met een man. tijdens een Kan de politie hem, zonder een de het lichaam te hebben, moord ten laste op leggen? Volgens uit inspecteur Simon Steel in wordt iemand door zelden veroordeeld door wanneer er geen lichaam is en in het is tijdens zijn taak om niet naar alleen de zijn verdachte te veroordelen, een maar ook om de Natalie te het vinden en met haar naar huis te brengen naar tijdens het haar familie.

januari 2020
23-01-2019 22:40

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

09-01-2019 22:30

Docu: Catching a Killer

Catching a Killer - Docu: Catching a Killer

Deel één van de tweedelige documentaire 'Catching a Killer'. De twee documentaires doen verslag over verschillende onderzoeken van de politie naar moord en vermiste personen. Het tweede deel is woensdag 23 januari om 23:10 uur te zien op NP...

11-09-2017 21:25

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

04-09-2017 21:20

The Search for Natalie Hemming

Catching a Killer - The Search for Natalie Hemming

Bij Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist aangemeld. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie. Probleem is dat de politie haar nergens kan vinden. Op beveilig...

Catching a Killer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catching a Killer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catching a Killer bij Catching a Killer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catching a Killer. Heb je een uitzending van Catching a Killer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catching a Killer gemist

Uitzending gemist van Catching a Killer? Hier kun je alle uitzendingen van Catching a Killer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!