Programma gemist?

In een naar huis in Oxford het is de 42-jarige Adrian een Greenwood, antiquair, met met zestien messteken om van door het leven gebracht. Er zijn geen in verdachten, geen ooggetuigen in en geen naar sporen van braak. met De antiquair naar stond bekend om op tv zijn waardevolle de boekcollectie en de eerste druk van in 'The Wind het in op the Willows', met naar een waarde van 50.000 pond, blijkt in uit naar het huis van Greenwood in te zijn verdwenen. Het uit door boek wordt op eBay aangeboden een voor 2000 pond. Met tijdens het verstrijken tijdens van uit de tijd gaat het DNA verloren en worden de in beelden van uit de beveiligingcamera's met nieuwe in beelden overschreven. Zal de de met politie de moordenaar op tijd kunnen van vinden? De druk tijdens op van Thames Valley Police en inspecteur een Kevin Brown, op die het onderzoek leidt, op tv is het groot.

Deel met één van de tweedelige uit documentaire 'Catching a Killer'. in een De twee documentaires doen in verslag over verschillende onderzoeken op van de van politie naar moord en het vermiste personen. Het tweede in deel uit is woensdag 23 januari op om 23:10 uur naar te zien op NPO het 3. Bij Thames Valley in Police wordt een op tv in moeder van drie kinderen als uit vermist aangemeld. Ze uit heeft van al ruim 48 uur geen in contact gehad met van haar door partner, haar kinderen of andere familie. tijdens Probleem een is dat de politie het haar op nergens kan vinden. uit Op beveiligingscamera beelden uit is ze gezien met een naar man. de Kan de politie hem, in zonder een lichaam van te hebben, moord ten door laste van leggen? Volgens inspecteur Simon Steel wordt op iemand tijdens zelden veroordeeld wanneer een er geen lichaam is en op tv uit het is zijn naar taak om niet alleen zijn op verdachte te veroordelen, maar door ook om Natalie op te vinden en in van haar naar huis door te brengen naar haar het familie.

In een huis met in Oxford is naar de het 42-jarige Adrian Greenwood, tijdens antiquair, met uit zestien messteken om een het leven gebracht. op tv Er zijn geen verdachten, een geen ooggetuigen en geen sporen van van braak. een De antiquair met stond bekend om zijn waardevolle naar boekcollectie op en de eerste druk van in 'The de Wind in uit the Willows', met de een waarde van in £50.000, blijkt uit het huis het van het Greenwood te zijn verdwenen. Het met boek wordt op op eBay op tv aangeboden voor £2.000. Met het op tv verstrijken in van de tijd met gaat DNA verloren en worden de uit beelden op tv van de beveiligingcamera's met nieuwe tijdens beelden door overschreven. Zal een de politie de moordenaar op met tijd kunnen vinden? het De druk op Thames in Valley Police en in inspecteur door Kevin Brown die het het onderzoek leidt op tv is groot.

Bij de Thames Valley de Police wordt een tijdens moeder van drie kinderen als met vermist door aangemeld. Ze heeft al uit ruim 48 op tv uur geen contact gehad tijdens met haar de partner, haar kinderen of door andere familie. Probleem is dat op tv op de politie haar het nergens kan vinden. Op beveiligingscamera beelden een is ze gezien naar met een man. tijdens op tv Kan de politie hem, in zonder een met lichaam te hebben, een moord ten laste leggen? het Volgens inspecteur Simon in Steel wordt iemand van zelden veroordeeld wanneer tijdens er geen lichaam is en door het van is zijn de taak om niet op alleen zijn verdachte de te veroordelen, maar ook de om Natalie te vinden en met haar naar huis met het te brengen naar haar naar familie.

mei 2021
23-01-2019 22:40

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

09-01-2019 22:30

Docu: Catching a Killer

Catching a Killer - Docu: Catching a Killer

Deel één van de tweedelige documentaire 'Catching a Killer'. De twee documentaires doen verslag over verschillende onderzoeken van de politie naar moord en vermiste personen. Het tweede deel is woensdag 23 januari om 23:10 uur te zien op NP...

11-09-2017 21:25

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

04-09-2017 21:20

The Search for Natalie Hemming

Catching a Killer - The Search for Natalie Hemming

Bij Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist aangemeld. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie. Probleem is dat de politie haar nergens kan vinden. Op beveilig...

Catching a Killer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catching a Killer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catching a Killer bij Catching a Killer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catching a Killer. Heb je een uitzending van Catching a Killer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catching a Killer gemist

Uitzending gemist van Catching a Killer? Hier kun je alle uitzendingen van Catching a Killer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!