Programma gemist?

In een huis een op tv in Oxford is de 42-jarige Adrian uit Greenwood, antiquair, met de zestien messteken om tijdens het naar leven gebracht. Er door zijn geen verdachten, geen ooggetuigen van naar en geen sporen van braak. een De in antiquair stond bekend om zijn waardevolle naar boekcollectie en op tv de eerste druk op tv van 'The de Wind in met the Willows', met een waarde op van 50.000 pond, blijkt van uit het de huis uit van Greenwood te zijn verdwenen. Het een boek wordt op tv op eBay aangeboden voor het op tv 2000 pond. Met het op tv verstrijken van de tijd op tv gaat DNA verloren door en worden naar de beelden op van de beveiligingcamera's met nieuwe de beelden overschreven. uit Zal de politie de naar moordenaar op uit tijd kunnen op tv vinden? De druk op Thames Valley uit de Police en inspecteur Kevin Brown, in die het onderzoek leidt, het is naar groot.

Deel één met van de tweedelige documentaire de de 'Catching a Killer'. De twee naar documentaires doen in verslag over verschillende op onderzoeken van de politie op naar moord en in vermiste personen. Het op tweede deel is woensdag met 23 januari om in met 23:10 uur te zien op op tv NPO 3. Bij door Thames Valley Police wordt een met moeder van van drie kinderen als uit vermist tijdens aangemeld. Ze heeft al ruim op tv 48 de uur geen contact gehad met uit haar in partner, haar kinderen of andere familie. naar Probleem door is dat een de politie haar nergens kan een vinden. Op beveiligingscamera beelden van met is ze gezien in met een man. Kan de met politie hem, zonder het een lichaam te op hebben, moord ten van laste in leggen? Volgens inspecteur Simon Steel naar wordt uit iemand zelden veroordeeld wanneer er geen naar lichaam is en op het is zijn door taak om een niet naar alleen zijn verdachte te veroordelen, maar in ook uit om Natalie te vinden en van haar naar een huis te een brengen naar haar het familie.

In een huis op van in Oxford is de 42-jarige met Adrian door Greenwood, antiquair, met zestien messteken om met het leven van gebracht. naar Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen tijdens en geen op sporen naar van braak. De antiquair op stond bekend om zijn tijdens waardevolle boekcollectie en het de eerste van druk van 'The Wind in in the Willows', met op het een waarde van £50.000, blijkt uit met het huis op van Greenwood te op zijn van verdwenen. Het boek op tv wordt op eBay in aangeboden voor £2.000. Met met het verstrijken van in de tijd het gaat DNA verloren en worden de de beelden het van de beveiligingcamera's met nieuwe met de beelden overschreven. Zal een de politie de moordenaar op op tv tijd in kunnen vinden? De druk op Thames op Valley Police en in inspecteur Kevin door Brown door die het onderzoek leidt is het groot.

Bij in Thames Valley door Police wordt een moeder van uit drie op tv kinderen als vermist aangemeld. naar Ze heeft al ruim 48 uit uur geen op tv contact gehad op tv met haar partner, door haar kinderen of andere tijdens familie. Probleem met is dat door de politie haar nergens naar kan vinden. Op de beveiligingscamera beelden is ze tijdens gezien met met een man. Kan de het politie hem, zonder een een met lichaam te hebben, moord ten laste door leggen? de Volgens inspecteur Simon het Steel wordt iemand zelden op tv veroordeeld wanneer er op tv geen lichaam door is en het is zijn met taak op tv om niet alleen zijn van verdachte te veroordelen, met maar ook om Natalie op tv te vinden en door haar naar huis een met te brengen naar haar met familie.

september 2020
23-01-2019 22:40

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

09-01-2019 22:30

Docu: Catching a Killer

Catching a Killer - Docu: Catching a Killer

Deel één van de tweedelige documentaire 'Catching a Killer'. De twee documentaires doen verslag over verschillende onderzoeken van de politie naar moord en vermiste personen. Het tweede deel is woensdag 23 januari om 23:10 uur te zien op NP...

11-09-2017 21:25

The Wind in the Willows Murder

Catching a Killer - The Wind in the Willows Murder

In een huis in Oxford is de 42-jarige Adrian Greenwood, antiquair, met zestien messteken om het leven gebracht. Er zijn geen verdachten, geen ooggetuigen en geen sporen van braak. De antiquair stond bekend om zijn waardevolle boekcollectie ...

04-09-2017 21:20

The Search for Natalie Hemming

Catching a Killer - The Search for Natalie Hemming

Bij Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist aangemeld. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie. Probleem is dat de politie haar nergens kan vinden. Op beveilig...

Catching a Killer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catching a Killer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catching a Killer bij Catching a Killer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catching a Killer. Heb je een uitzending van Catching a Killer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catching a Killer gemist

Uitzending gemist van Catching a Killer? Hier kun je alle uitzendingen van Catching a Killer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!