Programma gemist?

Registratie een van de naar theatershow 'Bonte Avond' van door Kasper van Kooten in het met Amsterdamse uit Vondelpark.

november 2021
03-09-2017 22:32

Afl. 1

Bonte Avond - Afl. 1

Registratie van de theatershow 'Bonte Avond' van Kasper van Kooten in het Amsterdamse Vondelpark.

Bonte Avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte Avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte Avond bij Bonte Avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte Avond. Heb je een uitzending van Bonte Avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte Avond gemist

Registratie van de theatershow 'Bonte Avond' van Kasper van Kooten in het Amsterdamse Vondelpark. Toen Kasper elf jaar was, deed hij tijdens de bonte avond met vijf vriendjes de Dolly Dots na. Op knakkende naaldhakken en in schurende visnetpanty's. De andere vijf hebben na dat hoogtepunt nooit meer opgetreden. Kasper staat nog altijd iedere avond op het toneel. Waarom toch? In zijn eerlijkste bonte avond ooit geeft Van Kooten al dansend en zingend antwoord op die vraag.

Uitzending gemist van Bonte Avond? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte Avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!