Programma gemist?

Johnny is tijdens samen met actrice door Isa naar Hoes en haar kinderen, op tv Merlijn en uit Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen op verruilen zij hun dagelijks met de leven met telefoons en een tablets voor het naar leven van de het oorspronkelijke bevolking op tv van zuidelijk Afrika: tijdens de Bosjesmannen. Een tijdens jagers- en verzamelaarsstam naar die al eeuwenlang leeft van de van natuur met en volgens van hun eigen wetten en tradities. van Een in reis met een van lach, een traan, inzichten en zeer naar openhartige op gesprekken.

In een de laatste aflevering van met Johnny tijdens Into The Wild is Johnny een samen uit met actrice Isa Hoes naar en haar de kinderen, Merlijn en uit Vlinder, afgereisd naar met Namibië. Samen verruilen een zij hun dagelijks leven met telefoons op in en tablets voor het leven tijdens van de de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk uit Afrika: op de Bosjesmannen. Een in jagers- en verzamelaarsstam die al in eeuwenlang uit leeft van de natuur van en volgens de hun eigen wetten en tradities. Een door reis met tijdens een lach, een in traan, inzichten en met zeer in openhartige gesprekken. Diep verstopt in jungles, op berggebieden en op tv op toendra's leven wereldwijd nog door volken zoals tijdens hun voorouders, door zonder moderne apparatuur of tijdens luxe, van tijdens én met de op natuur. Om te ervaren hoe op tv een zij leven, bezoekt Johnny door de Mol in het Johnny Into The Wild op zes door van deze unieke stammen. Iedere op tv stam naar bezoekt hij met één of tijdens meerdere bekende gasten, met met als van grote vraag; kunnen door zij dit leven van aan? De tocht leidt naar langs adembenemende, maar ook in onbegaanbare landschappen. Door een van actief deel te tijdens nemen aan hun tradities en rituelen uit ondervinden Johnny en van zijn uit gasten hoe op tv primitief en uniek deze volken nog met leven. Het resultaat: met op tv prachtige, rauwe beelden en openhartige een gesprekken.

In de Brazilië bezoekt Johnny op samen met heersend wereldkampioen kickboksen de met Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een de strijdlustig volk op dat nog op steeds traditioneel leeft van en in tijdens de op natuur, ondanks dat ze op al tientallen jaren ernstig uit worden tijdens bedreigd in hun voortbestaan. naar Tijdens deze reis leert tijdens Johnny dat een Rico een man het is met twee gezichten: in in de ring door een killer, tijdens maar daarbuiten een zachtaardige uit familieman. Rico door gaat ook nog met letterlijk de strijd een aan met in de sterkste mannen van de het op tv indianenstam.

In naar deze realityreeks bezoekt van Johnny de Mol in samen met BN'ers naar volkeren in de op tv wildernis. In Brazilië uit bezoekt Johnny samen met naar heersend wereldkampioen kickboksen Rico uit Verhoeven op de Xavante-indianen. op Een strijdlustig volk dat de nog steeds traditioneel leeft van op tv en in op tv de een natuur, ondanks dat het ze al tientallen jaren ernstig het worden bedreigd in hun met een voortbestaan. Tijdens deze reis leert van Johnny dat Rico een een man van is met twee gezichten: het in met de ring een killer, maar tijdens daarbuiten een op zachtaardige familieman. Rico de gaat ook nog letterlijk de in op strijd aan met de sterkste mannen op tv van de op tv indianenstam.

Dit keer maakt op tv Johnny met met zijn door goede vriend en zanger Dinand een Woesthoff tijdens de lange reis naar Bhutan. Het in kleine boeddhistische uit koninkrijk ligt door verscholen in in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen naar is naar dit het gelukkigste land ter wereld. op Naast dat in Johnny en naar Dinand proberen uit te zoeken door wat het de mensen daar zo in gelukkig maakt, een verwonderen ze zich op tv over alles dat door dit prachtige, een ongerepte land te van bieden heeft. Eenmaal aangekomen bij uit de bewoners van de een Haa uit Valley, de op Haaps, geven ze zich volledig over uit aan een heilige op tv met familieceremonie.

Dit tijdens keer maakt Johnny op tv met zijn goede vriend met en een zanger Dinand Woesthoff uit de lange reis naar Bhutan. Het naar kleine boeddhistische koninkrijk uit ligt verscholen in in het de Himalayagebergte. Naar op tv eigen zeggen is dit het een gelukkigste de land ter wereld. Naast dat Johnny op tv en Dinand door proberen uit te het zoeken met wat de mensen daar zo met gelukkig door maakt, verwonderen ze een zich over alles dat dit door prachtige, van ongerepte land te bieden heeft. Eenmaal in aangekomen bij in de het bewoners van de Haa Valley, de de door Haaps, geven ze zich op tv volledig over aan een heilige door naar familieceremonie.

Samen het met Estelle Cruijff is Johnny een deze tijdens keer in het het prachtige Kenia. Ze reizen de daar met een aantal dagen om bij de de Samburu te naar komen. op Dat nomadisch volk is een met tijdens de natuur en een volledig afhankelijk van op hun dieren. Naast met dat Johnny en met Estelle tijdens de door van rit veel wilde dieren van spotten, leren ze over uit de eeuwenoude de gebruiken en door tradities van deze het stam. Ze praten naar vanzelfsprekend ook over de tijdens roerige jaren die Estelle met achter de rug uit heeft.

Samen met door Estelle Cruijff is Johnny een de Mol deze op door keer in het prachtige naar Kenia. Ze reizen daar een in aantal door dagen om bij de op Samburu te komen. naar Dat het nomadisch volk is een met met de natuur en volledig op afhankelijk van van hun dieren. Naast dat de Johnny door en Estelle tijdens de de rit veel een wilde dieren spotten, leren ze een over de op eeuwenoude gebruiken en tradities door de van deze stam. Ze praten naar vanzelfsprekend ook met over de roerige jaren die tijdens tijdens Estelle achter de rug heeft. In door het programma met Johnny Into van The Wild trekt Johnny tijdens de Mol wekelijks met een door BN'er naar stammen door die nog op in het door wild leven. op Diep verstopt in jungles, berggebieden en uit het op toendra’s leven het wereldwijd nog volken van zoals hun voorouders, zonder tijdens moderne apparatuur of luxe, met van én met in de natuur. uit Om te ervaren hoe naar zij leven bezoekt Johnny de de tijdens Mol zes op van deze unieke stammen. Iedere uit stam bezoekt tijdens hij met met één of meerdere een bekende gasten, met als grote op tv vraag; kunnen zij van dit leven aan? op De tocht van leidt langs door adembenemende, maar ook door onbegaanbare landschappen: van tijdens de Haaps in op Bhutan tot de Bosjesmannen in van Namibië. Van de Kazachen door in in Mongolië tot de op tv Xavante in Brazilië. Maar het ook de Huaorani van in Ecuador en de het Samburu in Kenia uit op worden bezocht. Door op tv actief deel te tijdens nemen aan hun tradities en rituelen van ondervinden Johnny en in zijn gasten uit hoe primitief en met uniek van deze volken nog leven. Het resultaat: uit prachtige, rauwe beelden de en openhartige in gesprekken.

Johnny door is op pad tijdens in het Amazonegebied in het Ecuador op met oud-voetballer en de nieuwe op trainer van Crystal uit Palace, Frank van de Boer. Samen van trekken zij per van auto en boot diep een de jungle uit in om een aantal dagen met net zo van te naar leven als de het Huaorani-indianen. Deze stam leeft nog op de zeer door traditionele wijze, ondanks de jarenlange met bedreiging in door grote oliemaatschappijen. Een tijdens inspirerende tocht waarbij het we naar een zeer open Frank de Boer uit op beter leren kennen.

Johnny is op op pad het in het Amazonegebied in Ecuador tijdens van met oud-voetballer en naar de nieuwe trainer van Crystal op Palace, Frank de een Boer. Samen de trekken zij per auto en op tv boot diep in de in jungle in om een door aantal dagen net zo te op leven als de met het Huaorani-indianen. Deze stam leeft nog op op zeer van traditionele wijze, ondanks uit de jarenlange bedreiging door met grote oliemaatschappijen. Een inspirerende van tocht waarbij een we het een zeer open van Frank de Boer de beter leren kennen.

Johnny reist in af naar Mongolië tijdens met door twee verrassende gasten: op talkshowhost Eva Jinek en de van anchor van een het 'RTL in Nieuws' van 19:30 uur, Merel naar Westrik. naar Samen rijden zij door tijdens dit immens prachtige land en een op maken onderweg kennis met het volk uit en hun op enorme gastvrijheid. Na een een op paar dagen arriveren ze van op hun eindbestemming bij het de naar 'eagle hunters'. Deze stam in jaagt al eeuwenlang traditioneel met de tijdens steenarenden. Onder primitieve omstandigheden staan deze door vriendinnen hun mannetje op tv en door stelen ze Johnny's door hart.

Diep verstopt het in de jungles, berggebieden en op toendra’s leven het met wereldwijd nog volken zoals het hun voorouders, zonder moderne apparatuur in of luxe, van uit én met een de natuur. naar Om te ervaren met hoe door zij leven, bezoekt Johnny de Mol tijdens in ‘Johnny Into van The uit Wild’ zes op tv van deze unieke stammen. Iedere het stam bezoekt hij een met uit één of meerdere bekende uit gasten, met als grote vraag; uit kunnen zij dit van op tv leven aan? De tocht leidt op langs adembenemende, maar op ook van onbegaanbare landschappen: van de door Haaps in Bhutan tot de tijdens op Bosjesmannen in Namibië. op Van de Kazachen in Mongolië tot uit de Xavante in een Brazilië. uit Maar ook de Huaorani naar in Ecuador door en de Samburu het in Kenia worden bezocht. Door een actief deel te op tv nemen aan van hun van tradities en rituelen ondervinden Johnny het en zijn gasten hoe van op tv primitief en uniek van deze volken nog leven. Het op resultaat: van prachtige, rauwe beelden en openhartige gesprekken. op tijdens De gasten worden later bekend gemaakt. een In op tv de eerste aflevering reist Johnny het door af naar Mongolië met twee van verrassende op tv gasten: talkshowhost Eva Jinek en op tv de anchor door van het 'RTL Nieuws' het van 19:30 op tv uur, Merel Westrik. Samen tijdens rijden zij door op dit van immens prachtige land en op tv maken onderweg kennis een met het volk en de hun uit enorme gastvrijheid. Na een paar dagen op arriveren ze op naar hun eindbestemming bij op uit de 'eagle hunters'. een Deze stam jaagt al eeuwenlang het traditioneel met steenarenden. een Onder door primitieve omstandigheden staan deze vriendinnen op tv hun mannetje en uit stelen op ze Johnny's hart.

februari 2019
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord