Programma gemist?

Johnny met is samen met actrice op Isa Hoes en de haar door kinderen, Merlijn en het Vlinder, afgereisd naar Namibië. door Samen verruilen zij uit hun dagelijks leven met van telefoons en tablets op tv voor het leven van in de oorspronkelijke met bevolking van zuidelijk naar Afrika: de met Bosjesmannen. Een in jagers- en verzamelaarsstam die al eeuwenlang van door leeft van de op tv natuur en volgens een hun eigen wetten het en tradities. Een reis met een een lach, een traan, de het inzichten en zeer openhartige in gesprekken.

In een de laatste tijdens aflevering van Johnny Into The Wild uit is Johnny samen van met naar actrice Isa Hoes en haar het kinderen, Merlijn en op Vlinder, het afgereisd naar het Namibië. Samen verruilen zij hun een dagelijks leven met telefoons uit door en tablets voor het leven uit van de oorspronkelijke een bevolking van uit zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. de Een jagers- en verzamelaarsstam op tv die al eeuwenlang van van leeft van de natuur van en volgens hun eigen wetten uit en tradities. Een door reis met een met lach, een traan, op tv inzichten en tijdens zeer door openhartige gesprekken. Diep verstopt de in jungles, berggebieden naar en op toendra's uit leven wereldwijd nog volken zoals hun naar voorouders, met zonder moderne apparatuur op of luxe, van tijdens én met de natuur. Om door te ervaren hoe naar zij in leven, bezoekt Johnny de Mol het in Johnny Into van The naar Wild zes het van deze unieke van stammen. Iedere stam bezoekt hij uit met één een of meerdere bekende gasten, naar met als grote vraag; het tijdens kunnen zij dit leven aan? op tv De tocht op leidt langs adembenemende, door maar ook onbegaanbare een landschappen. Door het actief deel te nemen aan hun de tradities en rituelen door een ondervinden Johnny en zijn gasten hoe in primitief en van uniek deze op volken nog leven. naar Het resultaat: prachtige, rauwe beelden tijdens naar en openhartige gesprekken.

In op tv Brazilië bezoekt Johnny het samen met het heersend wereldkampioen kickboksen Rico tijdens Verhoeven de Xavante-indianen. Een door strijdlustig het volk dat nog steeds traditioneel leeft op van en in tijdens de natuur, op tv ondanks dat in ze al het tientallen jaren ernstig worden bedreigd uit in hun voortbestaan. Tijdens uit deze reis van leert Johnny dat Rico op een het man is met tijdens twee gezichten: in van de ring een killer, van maar daarbuiten een een zachtaardige familieman. Rico het gaat ook op nog letterlijk de strijd aan tijdens tijdens met de sterkste mannen door van de op indianenstam.

In deze realityreeks een bezoekt door Johnny de Mol samen met door naar BN'ers volkeren in de wildernis. uit In Brazilië uit bezoekt Johnny samen met van heersend op wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven op de Xavante-indianen. Een strijdlustig tijdens volk dat nog in steeds traditioneel leeft van tijdens en in de naar natuur, naar ondanks dat ze al op tv tientallen jaren in ernstig worden bedreigd door in hun voortbestaan. uit Tijdens deze reis tijdens leert Johnny dat met Rico een man in is met twee gezichten: in in een de ring een killer, maar het daarbuiten een zachtaardige familieman. tijdens op tv Rico gaat ook nog letterlijk een de strijd op tv aan met de sterkste op tv mannen van de het indianenstam.

Dit van keer maakt in Johnny met zijn goede op vriend en zanger Dinand het Woesthoff de lange met reis naar Bhutan. Het tijdens kleine boeddhistische koninkrijk de ligt verscholen van in het Himalayagebergte. met Naar op tv eigen zeggen is tijdens dit het gelukkigste land ter met wereld. Naast dat Johnny in en op Dinand proberen door uit te zoeken door wat de mensen daar op zo gelukkig het maakt, verwonderen ze in zich over alles in dat dit prachtige, ongerepte land te van bieden heeft. Eenmaal op tv aangekomen bij de uit bewoners van naar de Haa Valley, de met een Haaps, geven ze zich volledig door over aan een heilige de tijdens familieceremonie.

Dit keer maakt het een Johnny met zijn goede van vriend en zanger Dinand de Woesthoff met de lange reis naar Bhutan. tijdens Het kleine boeddhistische op koninkrijk ligt verscholen uit in het Himalayagebergte. van Naar eigen op zeggen is dit het tijdens gelukkigste uit land ter wereld. Naast op tv dat Johnny tijdens en Dinand proberen uit te het zoeken de wat de mensen in daar zo gelukkig de maakt, verwonderen ze naar zich over alles dat met dit prachtige, op tv ongerepte land te bieden heeft. Eenmaal in aangekomen bij op de bewoners van de op tv Haa Valley, naar de Haaps, geven ze het een zich volledig over aan een door heilige de familieceremonie.

Samen tijdens met Estelle Cruijff is door Johnny deze keer in tijdens op het prachtige Kenia. in Ze reizen daar een aantal dagen door om bij de op tv Samburu uit te komen. een Dat nomadisch volk is een met in de natuur en in volledig afhankelijk tijdens van hun in dieren. Naast dat Johnny uit en Estelle tijdens op tv de een rit veel wilde dieren spotten, op tv leren ze over met de eeuwenoude gebruiken en het tradities van deze uit stam. Ze praten op uit vanzelfsprekend ook over de de roerige jaren die Estelle achter de de rug een heeft.

Samen een met Estelle van Cruijff is Johnny de Mol tijdens deze keer in het het prachtige de Kenia. Ze reizen van daar een aantal door dagen om op tv bij de Samburu te komen. Dat de nomadisch volk uit is een met de door natuur op en volledig afhankelijk van hun uit dieren. Naast op tv dat Johnny en met Estelle tijdens met de rit veel wilde dieren op spotten, leren ze de over de met eeuwenoude gebruiken van en tradities van deze op stam. Ze praten door vanzelfsprekend ook over de de roerige jaren die het Estelle achter de het rug heeft. In het in programma Johnny Into door The Wild trekt in Johnny de het Mol wekelijks met een uit in BN'er naar stammen die nog met in het tijdens wild leven. Diep verstopt tijdens in jungles, berggebieden met en op door toendra’s leven een wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, met zonder op moderne apparatuur of door luxe, van én met de op natuur. Om te een ervaren door hoe zij leven het bezoekt Johnny de op tv Mol zes met van deze unieke stammen. Iedere door stam bezoekt hij op met één of meerdere het bekende gasten, met tijdens als de grote vraag; kunnen zij dit door leven aan? van De tocht door leidt langs adembenemende, het maar ook onbegaanbare landschappen: een van de tijdens Haaps in Bhutan de tot de Bosjesmannen in Namibië. op Van de op tv Kazachen van in Mongolië tot de Xavante in van Brazilië. het Maar ook de Huaorani in in Ecuador en tijdens de Samburu van in Kenia worden bezocht. een Door actief deel van te nemen de aan hun tradities tijdens en rituelen ondervinden Johnny en tijdens zijn gasten het hoe met primitief en uniek deze volken nog door leven. een Het resultaat: prachtige, in rauwe beelden en naar openhartige gesprekken.

Johnny is op een pad in het op op tv Amazonegebied in Ecuador met op oud-voetballer en de nieuwe met trainer van tijdens Crystal Palace, Frank de Boer. op tv Samen trekken zij tijdens met per auto en boot diep de naar jungle in van om in een aantal dagen op tv net zo te leven als de door Huaorani-indianen. Deze van stam leeft nog op op het zeer traditionele wijze, door ondanks de jarenlange bedreiging op door grote oliemaatschappijen. in Een inspirerende tijdens tocht waarbij we een zeer op open Frank van de Boer beter leren met kennen.

Johnny op is op pad in naar het tijdens Amazonegebied in Ecuador met met oud-voetballer en de nieuwe de trainer van Crystal op tv Palace, Frank de een Boer. Samen trekken met zij per auto en tijdens boot het diep de een jungle in om een aantal dagen door net zo te van door leven als de Huaorani-indianen. Deze op tv stam leeft het nog op zeer traditionele wijze, op tv ondanks de het jarenlange bedreiging de door grote oliemaatschappijen. Een naar inspirerende tocht door waarbij we een zeer open de door Frank de Boer het beter leren kennen.

Johnny reist af het naar Mongolië naar met twee met verrassende gasten: talkshowhost de Eva Jinek en de anchor van van het 'RTL uit Nieuws' van 19:30 de uur, Merel de Westrik. Samen het rijden zij naar door dit immens prachtige het land en maken onderweg kennis de met het volk op tv en het hun enorme gastvrijheid. Na de een paar dagen arriveren in ze op door hun eindbestemming bij in de naar 'eagle hunters'. Deze stam met jaagt al eeuwenlang uit traditioneel met steenarenden. Onder primitieve in omstandigheden staan uit deze op tv vriendinnen hun mannetje en stelen ze tijdens Johnny's van hart.

Diep verstopt in met jungles, op tv berggebieden en op toendra’s uit leven wereldwijd nog volken uit zoals door hun voorouders, zonder het moderne apparatuur op tv of luxe, van de én met de natuur. Om op tv naar te ervaren hoe de zij leven, bezoekt een Johnny de Mol in ‘Johnny Into uit The Wild’ zes in van deze unieke in het stammen. Iedere stam bezoekt hij een met één van of meerdere bekende gasten, het met van als grote vraag; met kunnen zij dit door leven aan? De tocht door leidt langs tijdens adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: van een de Haaps in de tijdens Bhutan tot de Bosjesmannen in in Namibië. Van door de Kazachen tijdens in Mongolië tot uit de Xavante in Brazilië. Maar ook met de op tv Huaorani in Ecuador in en de de Samburu in Kenia de worden bezocht. Door actief deel te met nemen aan het hun tradities het en rituelen ondervinden Johnny de en zijn gasten hoe op op tv primitief en uniek deze naar volken nog leven. Het resultaat: uit prachtige, op tv rauwe beelden door en openhartige gesprekken. door De gasten worden later van bekend gemaakt. In in de eerste aflevering reist Johnny tijdens af naar op tv Mongolië op tv met twee verrassende gasten: naar talkshowhost Eva Jinek en de met anchor een van het 'RTL in Nieuws' van 19:30 het uur, Merel Westrik. Samen op rijden zij door op tv dit van immens prachtige land op tv en maken onderweg het kennis met het met volk en hun enorme door gastvrijheid. Na op een paar dagen arriveren ze door op hun van eindbestemming bij de 'eagle hunters'. op tv Deze stam uit jaagt al eeuwenlang traditioneel de het met steenarenden. Onder de primitieve omstandigheden staan deze de vriendinnen hun uit mannetje en stelen ze Johnny's op tv hart.

februari 2020
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!