Programma gemist?

Johnny uit is samen met actrice Isa de het Hoes en haar kinderen, Merlijn en in in Vlinder, afgereisd naar Namibië. de Samen verruilen zij hun dagelijks op leven het met telefoons en naar tablets voor het leven van met de oorspronkelijke uit bevolking naar van zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. in Een jagers- en in verzamelaarsstam die al eeuwenlang uit leeft van tijdens de de natuur en volgens hun eigen op tv wetten en tradities. Een uit een reis met een lach, een op tv traan, inzichten en zeer van openhartige op gesprekken.

In uit de laatste naar aflevering van Johnny Into door The Wild de is Johnny samen met actrice de Isa de Hoes en haar kinderen, Merlijn door en Vlinder, uit afgereisd naar Namibië. naar Samen verruilen zij hun van dagelijks uit leven met telefoons en tablets voor in het leven van in de door oorspronkelijke bevolking op tv van zuidelijk Afrika: van de Bosjesmannen. Een het jagers- en verzamelaarsstam die uit al eeuwenlang leeft met van de natuur tijdens en volgens hun met eigen wetten en tradities. tijdens Een reis met een in lach, een traan, het inzichten en zeer in openhartige gesprekken. Diep uit verstopt in uit jungles, berggebieden en op naar toendra's leven op wereldwijd nog van volken zoals hun voorouders, tijdens zonder moderne apparatuur of een luxe, van én tijdens met de een natuur. Om te ervaren de hoe zij leven, bezoekt naar Johnny de in Mol in met Johnny Into The in Wild zes van deze unieke een stammen. Iedere stam in op bezoekt hij met één of met meerdere bekende op gasten, met van als grote vraag; van kunnen zij dit leven aan? De door tocht leidt met langs een adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen. Door op actief deel te van nemen in aan hun tradities op tv en rituelen in ondervinden Johnny en zijn uit gasten hoe primitief de en uniek deze volken van nog naar leven. Het resultaat: prachtige, rauwe tijdens beelden en openhartige tijdens gesprekken.

In Brazilië bezoekt van een Johnny samen met het heersend wereldkampioen kickboksen het Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig een door volk dat nog steeds traditioneel leeft door van en met in de natuur, het ondanks dat ze al naar van tientallen jaren ernstig worden in bedreigd in naar hun voortbestaan. Tijdens deze tijdens reis leert Johnny dat een Rico een het man is met tijdens twee gezichten: naar in de ring een killer, maar uit tijdens daarbuiten een zachtaardige familieman. Rico gaat op tv de ook nog letterlijk tijdens de strijd aan met met de sterkste mannen van op de het indianenstam.

In uit deze realityreeks op tv bezoekt Johnny de Mol samen op tv met BN'ers door volkeren in een de wildernis. In Brazilië bezoekt tijdens Johnny op tv samen met heersend op tv wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de met Xavante-indianen. Een strijdlustig op tv volk op tv dat nog steeds traditioneel van leeft van en in de op natuur, ondanks dat het ze in al tientallen door jaren ernstig worden van bedreigd in hun voortbestaan. Tijdens tijdens deze reis leert uit Johnny het dat Rico een de man is met twee uit gezichten: in de ring een op het killer, maar daarbuiten een zachtaardige op tv familieman. Rico in gaat ook nog letterlijk de op strijd aan met het de sterkste een mannen het van de indianenstam.

Dit keer op maakt Johnny op met zijn met goede vriend en zanger Dinand Woesthoff een de lange reis een naar met Bhutan. Het kleine boeddhistische op tv koninkrijk ligt verscholen de in het door Himalayagebergte. Naar eigen zeggen van is een dit het gelukkigste land door ter wereld. Naast dat met Johnny en Dinand proberen op uit te een zoeken wat de mensen in door daar zo gelukkig maakt, verwonderen naar ze zich de over alles dat naar dit prachtige, het ongerepte land te het bieden heeft. Eenmaal aangekomen bij de een een bewoners van de Haa Valley, de door Haaps, geven tijdens ze zich volledig van over aan een in heilige naar familieceremonie.

Dit keer op tv maakt Johnny de met zijn goede vriend en op zanger Dinand van Woesthoff de naar lange reis tijdens naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk tijdens ligt op tv verscholen in het Himalayagebergte. Naar een eigen door zeggen is dit het in gelukkigste land ter op tv wereld. Naast dat door Johnny en Dinand door proberen uit te zoeken op wat naar de mensen tijdens daar zo gelukkig de maakt, verwonderen ze zich over alles een dat dit op tv prachtige, ongerepte land in te bieden naar heeft. Eenmaal aangekomen bij in de uit bewoners van de Haa uit Valley, de Haaps, geven het ze zich de volledig over aan een een heilige de familieceremonie.

Samen op met Estelle Cruijff in is Johnny deze keer in in met het prachtige Kenia. Ze reizen daar de een een aantal dagen om tijdens bij de Samburu door te komen. Dat nomadisch volk naar is uit een met de natuur en op door volledig afhankelijk van de hun dieren. Naast dat met Johnny en Estelle tijdens een de rit veel wilde met dieren tijdens spotten, leren ze over de naar eeuwenoude gebruiken op tv en tradities van deze van tijdens stam. Ze praten vanzelfsprekend ook over in de roerige jaren met die Estelle met achter de rug op heeft.

Samen met door Estelle Cruijff is op Johnny tijdens de Mol deze keer in naar het tijdens prachtige Kenia. Ze het reizen daar een aantal dagen een om bij de in Samburu te in komen. Dat nomadisch volk is door een naar met de op natuur en volledig afhankelijk van van hun dieren. Naast dat uit Johnny uit en Estelle met tijdens de rit veel naar wilde dieren spotten, leren een ze over tijdens de eeuwenoude gebruiken en op tv tradities van deze met stam. Ze praten naar vanzelfsprekend ook over van de roerige jaren de die Estelle het achter de rug heeft. In het van programma Johnny Into het op tv The Wild trekt Johnny de Mol in het wekelijks met een BN'er naar op tv stammen die nog een in het wild leven. een het Diep verstopt in jungles, op tv berggebieden en op toendra’s van leven wereldwijd nog op volken een zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur van of luxe, op tv van én een met de natuur. Om met te ervaren hoe zij van leven bezoekt Johnny van de Mol zes op van deze in unieke stammen. Iedere de stam bezoekt een hij met één of meerdere in een bekende gasten, met als grote door vraag; kunnen met zij dit leven op tv aan? De tocht leidt het langs adembenemende, maar ook door onbegaanbare landschappen: de van de Haaps in met in Bhutan tot de Bosjesmannen door in Namibië. Van de de Kazachen in Mongolië het tot de Xavante in op op tv Brazilië. Maar ook de Huaorani in het Ecuador en met de Samburu in Kenia een op tv worden bezocht. Door actief deel door te van nemen aan hun tradities en rituelen in ondervinden Johnny tijdens en met zijn gasten hoe naar primitief en uniek deze volken uit nog leven. Het uit resultaat: met prachtige, rauwe beelden en openhartige van gesprekken.

Johnny is de op pad in in het Amazonegebied in Ecuador tijdens het met oud-voetballer en uit de nieuwe trainer van Crystal op tv Palace, Frank van de Boer. Samen trekken zij met een per auto en het boot diep de jungle in met om een aantal uit dagen net zo uit te het leven als de Huaorani-indianen. naar Deze stam leeft nog in op van zeer traditionele wijze, ondanks de jarenlange uit bedreiging door grote van oliemaatschappijen. Een door inspirerende op tocht waarbij we een naar zeer open Frank de Boer op beter met leren kennen.

Johnny naar is op pad in op het Amazonegebied in Ecuador een uit met oud-voetballer en met de nieuwe trainer van op tv Crystal Palace, Frank de Boer. door Samen trekken door zij het per auto en boot diep de tijdens jungle in om de een aantal van dagen net zo tijdens te tijdens leven als de Huaorani-indianen. op Deze stam leeft tijdens nog op zeer traditionele een wijze, ondanks met de jarenlange op tv bedreiging door grote oliemaatschappijen. Een een inspirerende naar tocht waarbij we een zeer open een Frank de Boer op tv beter leren een kennen.

Johnny een reist af naar tijdens Mongolië met twee verrassende een gasten: talkshowhost naar Eva Jinek en het de anchor van het 'RTL op Nieuws' van op tv 19:30 uur, een Merel Westrik. uit Samen rijden zij door dit het immens prachtige land een en maken onderweg op kennis met het volk met en hun tijdens enorme uit gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren tijdens ze tijdens op hun eindbestemming bij de naar uit 'eagle hunters'. Deze stam door jaagt al eeuwenlang traditioneel op met steenarenden. door Onder primitieve omstandigheden staan de deze vriendinnen met hun mannetje en een stelen ze Johnny's naar hart.

Diep verstopt uit in jungles, op tv berggebieden en op toendra’s leven in wereldwijd door nog volken zoals hun voorouders, in op tv zonder moderne apparatuur of luxe, met van én met in de natuur. uit Om tijdens te ervaren hoe zij leven, uit bezoekt het Johnny de Mol in ‘Johnny met Into The Wild’ het zes van deze tijdens unieke een stammen. Iedere stam bezoekt hij de met één of meerdere uit bekende gasten, met een als grote vraag; een kunnen naar zij dit op leven aan? De tocht leidt langs door adembenemende, maar in ook onbegaanbare landschappen: naar van door de Haaps in een Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië. met Van de de Kazachen in Mongolië op tv tot de Xavante van in Brazilië. Maar ook met de op tv Huaorani in Ecuador en de van de Samburu in Kenia het worden bezocht. Door actief de deel te nemen op tv aan hun tradities van en rituelen ondervinden Johnny met en op zijn gasten hoe primitief op en uniek deze volken op tv nog met leven. Het resultaat: prachtige, rauwe beelden een en de openhartige gesprekken. De op tv gasten worden later het bekend gemaakt. op In de eerste aflevering reist Johnny het af naar tijdens Mongolië met door twee verrassende gasten: talkshowhost Eva door Jinek en op de anchor van een het 'RTL Nieuws' van van 19:30 uur, op tv Merel Westrik. Samen rijden naar zij door dit uit immens prachtige naar land in en maken onderweg in kennis met het de volk en hun enorme gastvrijheid. van Na een paar van dagen tijdens arriveren ze op hun eindbestemming bij op tv de 'eagle hunters'. in Deze stam jaagt naar al tijdens eeuwenlang traditioneel met een steenarenden. Onder tijdens primitieve omstandigheden staan deze vriendinnen hun uit mannetje en uit stelen op ze Johnny's hart.

december 2019
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!