Programma gemist?

Johnny is naar samen met actrice op tv Isa Hoes uit en haar kinderen, de Merlijn en op tv Vlinder, afgereisd naar Namibië. een Samen verruilen een zij hun dagelijks leven met de telefoons en in tablets voor het leven een van door de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: met de op tv Bosjesmannen. Een jagers- en verzamelaarsstam van die al uit eeuwenlang de leeft van de natuur een en volgens met hun eigen wetten en met tradities. Een reis met van een lach, een op tv traan, inzichten een en zeer op tv openhartige gesprekken.

In tijdens de laatste aflevering van door Johnny Into The uit Wild is Johnny samen op de met actrice Isa van Hoes en haar kinderen, Merlijn en tijdens Vlinder, afgereisd op tv naar Namibië. het Samen verruilen zij hun de dagelijks leven met tijdens telefoons en het tablets voor het leven uit van de de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: in de Bosjesmannen. Een door jagers- en tijdens verzamelaarsstam die uit al eeuwenlang leeft van de het van natuur en volgens hun eigen wetten met en de tradities. Een reis in met een lach, tijdens een traan, inzichten en van zeer openhartige gesprekken. Diep het verstopt door in jungles, berggebieden en in op toendra's leven wereldwijd nog van volken zoals een hun voorouders, zonder moderne het apparatuur of luxe, de van én naar met van de natuur. Om te met ervaren hoe zij met leven, bezoekt Johnny de Mol op in Johnny op Into The het Wild zes van deze unieke een stammen. Iedere stam uit bezoekt hij met op één of door meerdere bekende gasten, door met als grote het vraag; kunnen zij dit uit leven aan? De op tv tocht leidt langs tijdens naar adembenemende, maar ook onbegaanbare in landschappen. Door een actief deel te nemen op aan hun tradities en rituelen naar ondervinden Johnny en naar zijn op gasten hoe primitief en uniek het deze volken nog naar leven. op tv Het resultaat: in prachtige, rauwe beelden en openhartige met gesprekken.

In de Brazilië bezoekt Johnny op tv samen met heersend wereldkampioen een kickboksen Rico de Verhoeven de Xavante-indianen. Een op tv strijdlustig volk met dat nog steeds door traditioneel leeft van en in de de met natuur, ondanks dat ze een al uit tientallen jaren ernstig worden uit bedreigd in hun voortbestaan. Tijdens naar deze reis uit leert de Johnny dat Rico een man is op een met twee gezichten: in tijdens de ring een killer, maar een daarbuiten een op zachtaardige familieman. het Rico gaat door ook nog letterlijk de strijd in aan in met de sterkste door mannen van de met indianenstam.

In deze realityreeks van bezoekt naar Johnny de Mol samen een met naar BN'ers volkeren in de wildernis. In van Brazilië bezoekt Johnny in samen naar met heersend wereldkampioen kickboksen door Rico door Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig een volk dat nog steeds een een traditioneel leeft van en tijdens in de uit natuur, ondanks dat in ze al tientallen jaren de ernstig worden bedreigd in een hun voortbestaan. Tijdens deze met het reis leert Johnny met dat Rico een man is uit met op tv twee gezichten: in de ring de een killer, maar het daarbuiten een zachtaardige familieman. naar Rico naar gaat ook van nog letterlijk de strijd op tv aan met de uit sterkste mannen van in de indianenstam.

Dit keer maakt de op Johnny met zijn goede vriend een en door zanger Dinand Woesthoff de de lange reis tijdens naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk op tv ligt verscholen met in het Himalayagebergte. van Naar uit eigen zeggen is dit de het gelukkigste land de ter wereld. Naast dat Johnny van en de Dinand proberen uit tijdens te zoeken wat het de mensen daar zo gelukkig door maakt, het verwonderen ze zich een over alles dat dit door prachtige, ongerepte land het te bieden heeft. de Eenmaal aangekomen bij de met bewoners van tijdens de Haa Valley, naar de Haaps, op tv geven ze zich van volledig over aan met een heilige uit familieceremonie.

Dit keer maakt naar Johnny met naar zijn goede vriend en tijdens een zanger Dinand Woesthoff de lange de reis naar Bhutan. tijdens Het kleine boeddhistische koninkrijk met ligt verscholen tijdens in het Himalayagebergte. Naar naar de eigen zeggen is dit het gelukkigste de land ter het wereld. naar Naast dat Johnny op en Dinand proberen uit door te zoeken naar wat de mensen daar op tv zo gelukkig in maakt, verwonderen ze naar zich over alles dat uit dit prachtige, ongerepte land te van een bieden heeft. Eenmaal door aangekomen bij de bewoners door van de Haa Valley, tijdens de Haaps, in geven ze zich volledig in over aan een heilige het het familieceremonie.

Samen de met Estelle Cruijff uit is Johnny deze keer naar in het prachtige op Kenia. Ze tijdens reizen daar door een aantal dagen om bij de een Samburu tijdens te komen. Dat nomadisch volk op is een met van de natuur op en volledig afhankelijk naar van hun op dieren. Naast dat Johnny een en op Estelle tijdens de rit naar veel wilde dieren een spotten, leren van ze over de eeuwenoude gebruiken en op tv tradities van op deze door stam. Ze praten op vanzelfsprekend ook over de een roerige jaren die een Estelle achter tijdens de rug heeft.

Samen op tv met Estelle Cruijff door is Johnny de Mol deze een keer in het van prachtige Kenia. Ze in reizen op daar een van aantal dagen om uit bij de Samburu uit te komen. Dat nomadisch volk het is een een met de natuur en uit volledig afhankelijk van uit hun een dieren. Naast dat naar Johnny en Estelle tijdens de rit met veel een wilde dieren spotten, leren met ze over de op eeuwenoude met gebruiken en tradities in van deze stam. Ze met praten vanzelfsprekend ook over op de roerige jaren die in Estelle van achter de rug heeft. In het door een programma Johnny Into naar The Wild trekt de Johnny de Mol wekelijks met het een BN'er in naar stammen die uit nog in het wild op leven. Diep verstopt in in jungles, berggebieden op en op in toendra’s leven wereldwijd nog het volken zoals hun voorouders, door zonder moderne apparatuur op of tijdens luxe, van tijdens én met de natuur. Om te door naar ervaren hoe zij leven bezoekt van Johnny de een Mol zes van deze naar unieke de stammen. Iedere stam bezoekt hij met op naar één of meerdere bekende op gasten, met op als grote vraag; kunnen zij een dit leven aan? naar De tocht leidt langs tijdens adembenemende, met maar ook onbegaanbare landschappen: op tv van de Haaps de in Bhutan tot een de Bosjesmannen het in Namibië. Van de van Kazachen uit in Mongolië tot de Xavante het in Brazilië. de Maar ook de door Huaorani in Ecuador en de de Samburu in op tv Kenia worden bezocht. Door met op actief deel te nemen aan een hun tradities de en rituelen ondervinden in Johnny en zijn op tv gasten hoe primitief in en uniek deze het volken nog leven. Het resultaat: van in prachtige, rauwe beelden een en openhartige gesprekken.

Johnny is op op tv pad in het een Amazonegebied in Ecuador op tv met oud-voetballer en door de het nieuwe trainer van in Crystal Palace, uit Frank de Boer. met Samen trekken zij per uit auto en boot diep het de een jungle in om een aantal dagen een net zo te op leven van als de naar Huaorani-indianen. Deze stam leeft nog een op zeer door traditionele wijze, ondanks de met jarenlange een bedreiging door grote oliemaatschappijen. Een inspirerende door tijdens tocht waarbij we een tijdens zeer open naar Frank de Boer beter in leren kennen.

Johnny het is op pad in het in Amazonegebied in Ecuador uit met oud-voetballer en de de nieuwe trainer de van Crystal het Palace, Frank de het Boer. Samen een trekken zij het per auto en een boot diep de van jungle in om een aantal dagen het van net zo te leven als de tijdens Huaorani-indianen. Deze stam met leeft nog op een zeer traditionele van wijze, van ondanks de jarenlange bedreiging op tv door grote oliemaatschappijen. een Een inspirerende op tv tocht waarbij we uit een zeer open naar Frank de Boer beter leren uit kennen.

Johnny reist af naar naar een Mongolië met twee verrassende gasten: uit talkshowhost door Eva Jinek door en de anchor van het door 'RTL Nieuws' van 19:30 door uur, Merel Westrik. de van Samen rijden zij door dit het immens prachtige land de en maken onderweg uit kennis met van het volk en hun enorme op gastvrijheid. Na met een paar dagen naar arriveren ze van op hun eindbestemming bij op de 'eagle van hunters'. Deze stam jaagt al in in eeuwenlang traditioneel met steenarenden. Onder primitieve naar omstandigheden staan deze op vriendinnen hun mannetje op naar en stelen ze Johnny's in hart.

Diep verstopt een in jungles, met berggebieden en door op toendra’s leven wereldwijd nog met volken zoals hun van voorouders, zonder een moderne apparatuur of luxe, van tijdens én met de tijdens natuur. uit Om te ervaren het hoe zij door leven, bezoekt Johnny de tijdens Mol in ‘Johnny op Into The op Wild’ zes van deze in unieke stammen. door Iedere stam bezoekt hij met met één of door meerdere op bekende gasten, met als tijdens grote vraag; kunnen zij uit dit leven aan? met De tijdens tocht leidt langs adembenemende, maar ook op onbegaanbare uit landschappen: van de Haaps in naar Bhutan door tot de Bosjesmannen in Namibië. van Van een de Kazachen in Mongolië tot op de het Xavante in Brazilië. Maar ook tijdens de Huaorani van in de Ecuador en de Samburu in Kenia tijdens worden een bezocht. Door actief deel op tv te tijdens nemen aan hun tradities en rituelen op ondervinden Johnny en door zijn gasten op tv hoe met primitief en uniek deze volken door nog leven. Het in resultaat: prachtige, rauwe beelden een en openhartige gesprekken. in De gasten worden naar later bekend naar gemaakt. In de eerste tijdens aflevering reist Johnny van af naar Mongolië tijdens met met twee verrassende op tv gasten: talkshowhost Eva Jinek en het de anchor van op tv het 'RTL in Nieuws' van 19:30 in uur, Merel Westrik. Samen rijden in zij op tv door dit immens prachtige land op en maken op tv onderweg kennis met het de volk een en hun enorme gastvrijheid. in Na een paar dagen een arriveren ze de op hun eindbestemming door bij de het 'eagle hunters'. met Deze stam jaagt al een eeuwenlang traditioneel met steenarenden. op Onder primitieve omstandigheden staan tijdens deze tijdens vriendinnen hun mannetje en uit stelen ze Johnny's door hart.

juli 2020
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!