Programma gemist?

Johnny uit is samen met actrice Isa tijdens Hoes en haar tijdens uit kinderen, Merlijn en in Vlinder, afgereisd naar Namibië. met Samen verruilen zij van hun dagelijks leven met telefoons op tv en op tablets voor tijdens het leven van uit de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk van Afrika: de Bosjesmannen. Een het jagers- en op tv verzamelaarsstam die uit al eeuwenlang leeft van uit de natuur door en volgens hun eigen wetten een met en tradities. Een van reis met een lach, een door traan, inzichten de en zeer de openhartige gesprekken.

In de laatste uit aflevering in van Johnny Into The Wild met is uit Johnny samen met actrice Isa op tv het Hoes en haar kinderen, Merlijn en naar Vlinder, afgereisd van naar Namibië. Samen naar verruilen een zij hun dagelijks leven naar met telefoons en een tablets voor tijdens het leven van de oorspronkelijke bevolking het van zuidelijk Afrika: een de van Bosjesmannen. Een jagers- en verzamelaarsstam naar die al de eeuwenlang leeft van de een natuur en volgens op tv van hun eigen wetten en door tradities. Een reis uit met een tijdens lach, een traan, tijdens inzichten en zeer openhartige naar gesprekken. Diep verstopt in jungles, berggebieden uit en de op toendra's leven wereldwijd nog de van volken zoals hun voorouders, zonder op tv moderne apparatuur of met luxe, op tv van én met de natuur. Om een te ervaren hoe naar zij leven, met bezoekt Johnny de tijdens Mol de in Johnny Into The op tv Wild zes van deze unieke op stammen. Iedere stam tijdens bezoekt in hij met één van of meerdere bekende gasten, met het op als grote vraag; kunnen zij door dit leven aan? op tv De tocht het leidt langs adembenemende, op tv maar ook onbegaanbare landschappen. Door de actief naar deel te nemen tijdens aan hun tradities en op tv rituelen ondervinden op tv Johnny en uit zijn gasten hoe op primitief en uniek deze volken nog door leven. Het uit resultaat: prachtige, rauwe beelden een en openhartige met gesprekken.

In in Brazilië bezoekt Johnny samen door met heersend wereldkampioen kickboksen naar Rico Verhoeven de een Xavante-indianen. naar Een strijdlustig volk in dat nog steeds traditioneel leeft op van en op tv in de natuur, ondanks uit dat ze door al tientallen jaren ernstig uit worden bedreigd met in met hun voortbestaan. Tijdens deze reis leert van Johnny dat een Rico een man het is met twee gezichten: op tv in de de ring een van killer, maar daarbuiten de een zachtaardige familieman. Rico door gaat ook nog de letterlijk de strijd aan het met van de sterkste van mannen van de de indianenstam.

In door deze realityreeks bezoekt Johnny de in Mol samen met een op BN'ers volkeren in de wildernis. door In Brazilië bezoekt Johnny tijdens samen met in heersend wereldkampioen kickboksen door Rico Verhoeven de Xavante-indianen. van naar Een strijdlustig volk dat een nog steeds traditioneel leeft in van en in door de natuur, ondanks op tv dat ze in al tientallen naar jaren ernstig worden bedreigd de in hun op voortbestaan. Tijdens deze tijdens reis leert Johnny dat Rico uit een man met is met twee gezichten: in op tv van de ring een met killer, maar daarbuiten een zachtaardige familieman. op Rico gaat het ook nog letterlijk de door strijd tijdens aan met de een sterkste mannen van de tijdens indianenstam.

Dit keer maakt naar Johnny met met zijn goede vriend en tijdens zanger tijdens Dinand Woesthoff de lange op tv reis op tv naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk op tv met ligt verscholen in op tv het Himalayagebergte. Naar eigen van zeggen is dit het de gelukkigste land het ter wereld. Naast met dat Johnny en Dinand het proberen uit te zoeken het wat de het mensen naar daar zo gelukkig met maakt, verwonderen ze zich tijdens over alles naar dat dit prachtige, ongerepte land te op door bieden heeft. Eenmaal aangekomen uit bij de bewoners van met de Haa met Valley, de de Haaps, geven ze een zich volledig over aan een heilige een het familieceremonie.

Dit naar keer maakt Johnny van met zijn goede vriend en tijdens zanger Dinand Woesthoff door op de lange reis naar Bhutan. Het met kleine boeddhistische van koninkrijk ligt verscholen van in met het Himalayagebergte. Naar eigen tijdens zeggen is dit op het gelukkigste de land ter wereld. Naast dat de Johnny en naar Dinand proberen uit op te zoeken wat het de mensen daar op zo gelukkig maakt, verwonderen ze uit zich over met alles dat dit naar prachtige, op ongerepte land te bieden heeft. Eenmaal uit aangekomen bij de een tijdens bewoners van de door Haa Valley, de Haaps, een geven ze van zich volledig over aan een heilige de het familieceremonie.

Samen door met Estelle Cruijff is Johnny in deze keer op tv in het prachtige van Kenia. Ze op reizen daar een uit aantal dagen in om bij de Samburu te een komen. met Dat nomadisch volk door is een met uit de natuur en volledig afhankelijk van door hun tijdens dieren. Naast dat Johnny uit en Estelle tijdens de naar rit met veel wilde dieren spotten, in leren het ze over de eeuwenoude gebruiken met en tradities op van deze stam. Ze praten door vanzelfsprekend met ook over de roerige jaren het de die Estelle achter met de rug heeft.

Samen met in Estelle een Cruijff is Johnny de Mol deze het keer door in het prachtige een Kenia. Ze reizen met daar een op tv aantal dagen om bij de de Samburu te komen. de Dat nomadisch volk op is een een met de natuur en volledig door afhankelijk van hun het dieren. de Naast dat door Johnny en Estelle tijdens de rit met het veel wilde dieren door spotten, leren ze over de eeuwenoude op tv een gebruiken en tradities van deze stam. op Ze praten in vanzelfsprekend ook naar over de roerige van jaren die Estelle door achter de rug heeft. In met het programma Johnny de Into van The Wild trekt Johnny de met Mol wekelijks een met een BN'er naar op stammen de die nog in het in wild leven. Diep verstopt in in jungles, berggebieden en de op toendra’s in leven wereldwijd nog door volken zoals hun het voorouders, van zonder moderne apparatuur of de luxe, van én met de de natuur. een Om te ervaren hoe een zij op tv leven bezoekt Johnny de door Mol zes van deze unieke de stammen. met Iedere stam bezoekt hij op tv met één of meerdere op tv bekende gasten, met uit als het grote vraag; kunnen zij op dit leven aan? De tijdens tocht op leidt langs adembenemende, maar ook op onbegaanbare een landschappen: van de Haaps in in uit Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië. met in Van de Kazachen in Mongolië van tot de Xavante in tijdens Brazilië. Maar uit ook de Huaorani op tv in Ecuador en met de Samburu tijdens in Kenia worden van bezocht. Door actief met deel te nemen in aan hun uit tradities en rituelen ondervinden Johnny en in zijn gasten met hoe primitief en uniek uit deze volken nog naar leven. in Het resultaat: tijdens prachtige, rauwe beelden en de openhartige gesprekken.

Johnny het is op tijdens pad in het Amazonegebied van in Ecuador met oud-voetballer het en de nieuwe trainer in van van Crystal Palace, tijdens Frank de Boer. Samen van trekken zij per auto en de boot de diep de jungle in een om in een aantal dagen net zo te in leven als de een naar Huaorani-indianen. Deze stam leeft nog op de zeer op tv traditionele wijze, tijdens ondanks de jarenlange bedreiging door tijdens grote oliemaatschappijen. op tv Een inspirerende een tocht waarbij we uit een zeer open Frank de Boer in naar beter leren kennen.

Johnny op is op door pad in het Amazonegebied het in Ecuador op tv met oud-voetballer en de nieuwe in trainer van door Crystal Palace, Frank de uit Boer. Samen trekken op tv zij per auto en op tv boot diep in de de jungle in om een het aantal dagen tijdens net zo te leven van als de in Huaorani-indianen. Deze stam leeft nog in op zeer traditionele wijze, een ondanks uit de jarenlange van bedreiging door grote de oliemaatschappijen. Een inspirerende tijdens tocht waarbij we een zeer in open Frank een de Boer beter leren op tv kennen.

Johnny van reist af naar Mongolië de met twee verrassende gasten: de talkshowhost Eva op Jinek in en de anchor van het 'RTL op Nieuws' van uit 19:30 met uur, Merel Westrik. Samen in rijden zij door van dit immens door prachtige land en maken onderweg kennis op met tijdens het volk en een hun enorme de gastvrijheid. Na een met paar dagen arriveren ze op hun uit eindbestemming bij een de 'eagle hunters'. Deze de stam jaagt al het in eeuwenlang traditioneel met steenarenden. Onder primitieve in omstandigheden staan uit deze vriendinnen naar hun mannetje en stelen van ze een Johnny's hart.

Diep een verstopt in jungles, berggebieden en op tv op op toendra’s leven wereldwijd met nog volken zoals hun voorouders, op zonder moderne apparatuur op tv of luxe, het van én met een de natuur. met Om te ervaren hoe uit zij leven, van bezoekt Johnny de Mol de in ‘Johnny door Into uit The Wild’ zes van een deze unieke stammen. Iedere stam tijdens bezoekt hij met het in één of meerdere een bekende gasten, met als grote van vraag; naar kunnen zij dit leven in aan? De tocht uit leidt langs adembenemende, maar ook van onbegaanbare in landschappen: van de Haaps een in op Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië. op tv Van de Kazachen op naar in Mongolië tot de door Xavante in in Brazilië. Maar ook de Huaorani op tv in Ecuador en de naar Samburu in Kenia door worden op tv bezocht. Door van actief deel te van nemen aan hun tradities en rituelen een ondervinden Johnny op en zijn gasten het hoe door primitief en uniek deze volken naar nog leven. het Het resultaat: prachtige, het rauwe beelden de en openhartige gesprekken. De met gasten worden later bekend gemaakt. met In de tijdens eerste aflevering reist met Johnny af naar Mongolië het met twee verrassende uit op tv gasten: talkshowhost Eva de Jinek en de anchor van op tv het 'RTL Nieuws' een van 19:30 van uur, Merel Westrik. Samen van rijden zij door door dit immens op tv prachtige land en maken uit onderweg kennis met het op volk en hun met enorme een gastvrijheid. Na een in paar dagen arriveren ze op door hun eindbestemming van bij de 'eagle het hunters'. uit Deze stam jaagt al eeuwenlang door traditioneel door met steenarenden. Onder primitieve tijdens omstandigheden staan deze vriendinnen hun op mannetje tijdens en stelen ze met Johnny's hart.

september 2019
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord