Programma gemist?

Johnny op tv is samen met actrice Isa het Hoes uit en haar kinderen, Merlijn en uit door Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen met verruilen zij een hun dagelijks leven met met telefoons een en tablets voor het leven een van de oorspronkelijke bevolking de op tv van zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. Een op tv van jagers- en verzamelaarsstam tijdens die al eeuwenlang leeft van de op natuur en volgens tijdens op hun eigen wetten en uit tradities. Een reis met de een lach, in een traan, naar inzichten en zeer openhartige met gesprekken.

In de op tv laatste aflevering van op tv Johnny Into met The Wild naar is Johnny samen met actrice Isa door naar Hoes en haar kinderen, Merlijn van en door Vlinder, afgereisd naar het Namibië. Samen verruilen zij hun in dagelijks leven met de telefoons in en tablets voor het leven een van de van oorspronkelijke bevolking van zuidelijk op tv Afrika: uit de Bosjesmannen. Een jagers- en verzamelaarsstam een die tijdens al eeuwenlang leeft tijdens van de natuur en de volgens hun eigen wetten naar en tradities. tijdens Een reis met een door lach, een traan, van inzichten de en zeer openhartige gesprekken. Diep verstopt met in jungles, berggebieden de de en op toendra's leven op wereldwijd nog volken een zoals hun een voorouders, zonder moderne apparatuur of door luxe, uit van én met de natuur. op tv Om te ervaren door hoe zij uit leven, bezoekt Johnny de Mol met op tv in Johnny Into The Wild zes op tv op van deze unieke van stammen. Iedere stam bezoekt de hij met één of naar meerdere door bekende gasten, met als door grote vraag; kunnen op tv zij dit leven aan? De de tocht leidt langs uit door adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen. Door van actief door deel te nemen tijdens aan hun tradities en uit rituelen ondervinden met Johnny en zijn op tv gasten hoe primitief door en uniek deze op tv volken nog leven. Het resultaat: tijdens prachtige, rauwe beelden tijdens en van openhartige gesprekken.

In Brazilië een bezoekt Johnny samen met een heersend van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven in de Xavante-indianen. tijdens Een strijdlustig volk met dat nog steeds op tv traditioneel leeft van op en in de natuur, ondanks op tv in dat ze al tientallen jaren de ernstig worden bedreigd in een hun naar voortbestaan. Tijdens deze een reis leert Johnny dat op Rico een man is naar met met twee gezichten: in de het ring een van killer, maar daarbuiten van een zachtaardige familieman. Rico gaat met ook op nog letterlijk de strijd een aan met de van sterkste mannen van de de uit indianenstam.

In deze het realityreeks bezoekt door Johnny de een Mol samen met BN'ers een volkeren in de wildernis. In met Brazilië bezoekt van Johnny het samen met heersend wereldkampioen kickboksen de Rico Verhoeven met de Xavante-indianen. Een op strijdlustig volk dat nog steeds de traditioneel een leeft van en in de met natuur, ondanks dat in de ze al tientallen jaren ernstig worden met bedreigd in door hun voortbestaan. op tv Tijdens deze reis leert Johnny een dat naar Rico een man is met het twee gezichten: in in de ring een de killer, maar naar daarbuiten een zachtaardige familieman. in Rico in gaat ook nog op tv letterlijk de strijd aan met door de sterkste mannen op tv van de de indianenstam.

Dit een keer maakt Johnny met door zijn goede vriend en met zanger van Dinand Woesthoff de lange reis van naar de Bhutan. Het kleine boeddhistische met koninkrijk ligt verscholen een in het op tv Himalayagebergte. Naar eigen met zeggen is dit het door gelukkigste van land ter wereld. Naast dat op Johnny en door Dinand proberen het uit te zoeken van wat de mensen tijdens daar zo gelukkig tijdens maakt, verwonderen ze zich over alles van dat dit uit prachtige, ongerepte uit land te bieden heeft. Eenmaal de aangekomen bij een de bewoners met van de Haa Valley, de een Haaps, geven ze uit zich met volledig over aan een heilige op uit familieceremonie.

Dit keer de maakt Johnny met uit zijn goede uit vriend en zanger Dinand Woesthoff naar de lange reis van naar Bhutan. Het een kleine boeddhistische koninkrijk in ligt een verscholen in het Himalayagebergte. Naar tijdens eigen zeggen is op dit de het gelukkigste met land ter wereld. Naast dat naar Johnny en Dinand proberen van uit te op zoeken wat de door mensen daar een zo gelukkig maakt, met verwonderen ze uit zich over alles van dat dit prachtige, op tv ongerepte land te bieden heeft. de Eenmaal aangekomen bij uit de bewoners van de van Haa Valley, uit de met Haaps, geven ze naar zich volledig over aan een een heilige op tv familieceremonie.

Samen in met Estelle op tv Cruijff is Johnny deze een keer in van het prachtige Kenia. tijdens Ze reizen daar een door aantal dagen om bij de door Samburu te naar komen. Dat nomadisch volk in is op een met de natuur en naar uit volledig afhankelijk van hun dieren. naar Naast dat Johnny en op Estelle tijdens de een door rit veel wilde dieren spotten, leren de naar ze over de eeuwenoude een gebruiken en tradities van deze naar stam. Ze uit praten vanzelfsprekend ook over van de de roerige jaren die Estelle de achter de naar rug heeft.

Samen met op tv Estelle het Cruijff is Johnny van de Mol deze keer in tijdens het prachtige Kenia. door Ze reizen daar een van aantal uit dagen om bij met de Samburu te in komen. Dat nomadisch volk tijdens is een met een de natuur en op tv volledig afhankelijk van hun met dieren. Naast dat in Johnny en het Estelle tijdens op de rit met veel wilde dieren tijdens spotten, leren ze over de op tv eeuwenoude gebruiken en tradities op van van deze stam. Ze praten vanzelfsprekend een het ook over de roerige jaren die door tijdens Estelle achter de rug op heeft. In het programma de Johnny Into The door Wild trekt op Johnny de Mol wekelijks van met een BN'er naar stammen van die nog in door het op tv wild leven. Diep verstopt van in jungles, op berggebieden en op toendra’s van leven wereldwijd nog volken met zoals hun op voorouders, zonder moderne apparatuur op tv of luxe, op van én met naar de natuur. uit Om te ervaren hoe van zij naar leven bezoekt Johnny op tv de Mol zes tijdens van deze unieke stammen. Iedere stam een uit bezoekt hij met één of meerdere een bekende gasten, tijdens met als grote vraag; tijdens in kunnen zij dit leven aan? door De tocht leidt langs in adembenemende, maar de ook onbegaanbare tijdens landschappen: van de Haaps in naar door Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië. in uit Van de Kazachen in Mongolië van tot de in Xavante in Brazilië. tijdens Maar ook de Huaorani door in Ecuador van en de op tv Samburu in Kenia worden naar bezocht. Door actief deel te in het nemen aan hun tradities en rituelen in ondervinden naar Johnny en van zijn gasten hoe primitief en van uniek deze volken door nog leven. Het tijdens resultaat: prachtige, rauwe de beelden op en openhartige gesprekken.

Johnny is een op pad in het uit Amazonegebied in Ecuador het met een oud-voetballer en op de nieuwe trainer een van Crystal Palace, het Frank de Boer. Samen naar trekken zij per auto het en boot de diep de jungle de in om een aantal door dagen net zo het te naar leven als de door Huaorani-indianen. Deze stam leeft nog op op tv zeer door traditionele wijze, ondanks de jarenlange van bedreiging in door grote oliemaatschappijen. in Een inspirerende tocht een waarbij we een een zeer open Frank de een Boer beter leren op tv kennen.

Johnny tijdens is op pad in naar het op Amazonegebied in Ecuador een met oud-voetballer en de nieuwe trainer een van Crystal Palace, uit Frank op de Boer. Samen trekken zij op tv per met auto en boot diep het de jungle met in om een een aantal dagen net zo een te leven als de de Huaorani-indianen. Deze op tv stam op leeft nog op zeer traditionele naar wijze, ondanks de jarenlange een bedreiging het door grote naar oliemaatschappijen. Een inspirerende tocht met waarbij we een zeer naar open Frank de Boer met beter leren het kennen.

Johnny een reist af naar Mongolië op tv met twee verrassende gasten: tijdens talkshowhost naar Eva Jinek en de anchor op met van het 'RTL naar Nieuws' van 19:30 uur, Merel door Westrik. Samen rijden zij tijdens door uit dit immens een prachtige land en op tv maken onderweg kennis met het uit volk en hun enorme de het gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren op van ze op hun eindbestemming met bij de 'eagle hunters'. Deze de stam jaagt een al een eeuwenlang traditioneel met op tv steenarenden. Onder primitieve omstandigheden staan deze met vriendinnen hun mannetje op het en stelen ze een Johnny's hart.

Diep uit verstopt in jungles, berggebieden een en op op toendra’s leven wereldwijd nog van volken zoals hun voorouders, op tv zonder het moderne apparatuur of luxe, van van én met de de natuur. Om een te in ervaren hoe zij leven, bezoekt tijdens Johnny de de Mol in het ‘Johnny Into op The Wild’ zes door van deze unieke stammen. Iedere stam op bezoekt hij met een uit één of meerdere bekende door gasten, met als een grote vraag; kunnen zij dit naar leven aan? De de tocht uit leidt langs op tv adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: op tv van de Haaps in in Bhutan tot naar de van Bosjesmannen in Namibië. Van de de Kazachen in Mongolië naar tot de Xavante in op op Brazilië. Maar ook tijdens de Huaorani in Ecuador met en de door Samburu in Kenia worden door bezocht. Door actief deel te in nemen naar aan hun tradities in en rituelen tijdens ondervinden Johnny en zijn gasten op tv hoe primitief en uniek op tv op tv deze volken nog met leven. Het resultaat: prachtige, rauwe het beelden en openhartige door gesprekken. De gasten worden naar later bekend op tv gemaakt. In de de eerste aflevering reist uit Johnny af naar Mongolië op in met twee verrassende gasten: talkshowhost door Eva Jinek en de in anchor de van het van 'RTL Nieuws' van het 19:30 uur, Merel Westrik. in Samen rijden zij tijdens door dit door immens prachtige land en maken in onderweg kennis met met het volk en hun in enorme gastvrijheid. Na een een paar dagen in arriveren ze op van hun eindbestemming naar bij de in 'eagle hunters'. Deze stam jaagt de al eeuwenlang traditioneel uit met steenarenden. door Onder primitieve omstandigheden staan tijdens deze uit vriendinnen hun mannetje en stelen naar ze Johnny's op tv hart.

december 2018
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord