Programma gemist?

Johnny is samen in met op actrice Isa Hoes tijdens en haar de kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar in Namibië. de Samen verruilen zij hun de dagelijks leven met telefoons van een en tablets voor het op tv leven van de met oorspronkelijke bevolking met van zuidelijk Afrika: uit de Bosjesmannen. Een jagers- en tijdens verzamelaarsstam die in al eeuwenlang leeft van met de een natuur en volgens de hun eigen wetten en in tradities. Een reis in met een lach, een op traan, inzichten en zeer met openhartige uit gesprekken.

In de laatste de van aflevering van Johnny Into tijdens The Wild is Johnny samen een met actrice naar Isa in Hoes en haar kinderen, Merlijn tijdens en Vlinder, afgereisd naar een in Namibië. Samen verruilen met zij hun dagelijks leven met telefoons een en tablets met voor het tijdens leven van de de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk een Afrika: de Bosjesmannen. met Een jagers- en naar verzamelaarsstam de die al eeuwenlang leeft van de op van natuur en volgens hun eigen wetten door en de tradities. Een het reis met een lach, op tv een traan, inzichten en de zeer uit openhartige gesprekken. Diep verstopt in jungles, berggebieden een en tijdens op toendra's leven wereldwijd met nog van volken zoals hun voorouders, zonder moderne met apparatuur naar of luxe, van én met in de natuur. met Om te op ervaren hoe zij leven, bezoekt tijdens Johnny de tijdens Mol in op tv Johnny Into The Wild op tv zes van deze van unieke stammen. het Iedere stam de bezoekt hij met één of met meerdere bekende gasten, met het als tijdens grote vraag; kunnen uit zij dit leven aan? tijdens De tijdens tocht leidt langs adembenemende, maar door ook onbegaanbare landschappen. met Door met actief deel te het nemen aan hun tradities en door rituelen ondervinden van Johnny en zijn gasten hoe een primitief en het uniek tijdens deze volken nog leven. uit Het resultaat: prachtige, rauwe beelden naar uit en openhartige gesprekken.

In Brazilië bezoekt naar Johnny het samen met heersend naar wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven op de Xavante-indianen. met Een strijdlustig volk dat van nog steeds traditioneel leeft uit van en in van de uit natuur, ondanks dat ze al in tientallen jaren ernstig van worden bedreigd in naar hun voortbestaan. een Tijdens deze met reis leert Johnny dat Rico door een een man is met op tv twee gezichten: in de ring een een killer, maar een daarbuiten uit een zachtaardige familieman. naar Rico gaat ook van nog letterlijk de strijd aan de met de op sterkste op tv mannen van de uit indianenstam.

In deze realityreeks in bezoekt Johnny de van uit Mol samen met BN'ers van volkeren in in de wildernis. In Brazilië bezoekt het Johnny op samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico tijdens tijdens Verhoeven de Xavante-indianen. Een op strijdlustig volk dat nog uit steeds traditioneel leeft van een en in de het natuur, ondanks op tv dat ze al tientallen op tv jaren naar ernstig worden bedreigd in hun door op voortbestaan. Tijdens deze reis leert van Johnny de dat Rico een man in is met twee gezichten: in een de met ring een killer, maar daarbuiten met een door zachtaardige familieman. Rico naar gaat ook nog in letterlijk de strijd aan het met naar de sterkste mannen van van de indianenstam.

Dit tijdens keer maakt Johnny door met zijn uit goede vriend en zanger op tv Dinand Woesthoff de lange reis uit naar Bhutan. Het op kleine boeddhistische koninkrijk de ligt met verscholen in het Himalayagebergte. Naar door eigen zeggen het is dit het gelukkigste door land op tv ter wereld. Naast dat het Johnny en Dinand op tv proberen een uit te zoeken wat de mensen tijdens daar in zo gelukkig maakt, verwonderen ze de zich over alles het met dat dit prachtige, ongerepte in land te bieden tijdens heeft. Eenmaal aangekomen bij de van bewoners op tv van de Haa Valley, het de Haaps, van geven ze zich volledig over op aan een met heilige van familieceremonie.

Dit naar keer maakt Johnny met met zijn goede vriend de en zanger Dinand Woesthoff met de op lange reis naar Bhutan. Het tijdens kleine boeddhistische uit koninkrijk ligt uit verscholen in het Himalayagebergte. Naar uit tijdens eigen zeggen is dit het gelukkigste op tv de land ter wereld. Naast dat Johnny in een en Dinand proberen uit te uit zoeken wat de mensen op tv daar zo gelukkig naar maakt, verwonderen naar ze zich over op tv alles dat dit de prachtige, ongerepte door land te bieden heeft. de Eenmaal aangekomen bij een de bewoners van de de Haa Valley, de door Haaps, op tv geven ze zich volledig over het aan een op tv heilige van familieceremonie.

Samen een met Estelle Cruijff is op Johnny deze keer de in het prachtige Kenia. tijdens Ze reizen op tv daar een aantal dagen naar tijdens om bij de Samburu op te komen. Dat nomadisch volk een op tv is een met de een natuur en volledig door afhankelijk van hun op tv dieren. Naast in dat Johnny en Estelle tijdens op tv de rit veel wilde met het dieren spotten, leren ze naar over de eeuwenoude gebruiken het en tradities van het deze stam. Ze praten van het vanzelfsprekend ook over met de roerige jaren die Estelle de achter de de rug heeft.

Samen in met Estelle Cruijff is op Johnny de Mol een deze keer in op het door prachtige Kenia. Ze reizen daar een door aantal uit dagen om bij de naar Samburu naar te komen. Dat nomadisch tijdens volk is een op met de natuur van en volledig afhankelijk van hun het dieren. Naast dat op Johnny een en Estelle tijdens door de rit veel wilde dieren een spotten, met leren ze over de van eeuwenoude gebruiken en een tradities door van deze stam. Ze het praten vanzelfsprekend ook op tv over de roerige jaren de die tijdens Estelle achter de rug heeft. In een het programma Johnny Into op tv op tv The Wild trekt Johnny de Mol een wekelijks op met een BN'er op naar stammen van die nog in het wild leven. in Diep verstopt in naar jungles, berggebieden in en in op toendra’s leven naar wereldwijd nog volken het zoals hun voorouders, uit zonder moderne apparatuur door of luxe, van én met de naar natuur. door Om te ervaren door hoe zij leven bezoekt Johnny van de Mol met zes van naar deze unieke stammen. Iedere stam naar bezoekt hij met naar door één of meerdere bekende gasten, tijdens met een als grote vraag; kunnen zij met dit leven aan? het De door tocht leidt langs adembenemende, een maar ook onbegaanbare landschappen: van door de Haaps op in Bhutan in tot de Bosjesmannen in Namibië. op tv Van op de Kazachen in Mongolië tot het in de Xavante in Brazilië. Maar de ook tijdens de Huaorani in Ecuador en naar de Samburu met in Kenia worden bezocht. van Door een actief deel te van nemen aan hun op tradities en rituelen ondervinden Johnny uit en zijn gasten hoe naar primitief en uit uniek deze volken het nog leven. Het resultaat: met prachtige, naar rauwe beelden en op tv openhartige gesprekken.

Johnny is de op pad in het tijdens op Amazonegebied in Ecuador op met oud-voetballer en tijdens de nieuwe trainer van het Crystal Palace, Frank de Boer. een Samen trekken zij de per een auto en boot met diep de jungle van in om een aantal dagen op tv net zo te in leven het als de Huaorani-indianen. Deze het stam van leeft nog op naar zeer traditionele wijze, ondanks de de jarenlange van bedreiging door grote oliemaatschappijen. op Een inspirerende tocht in waarbij we tijdens een zeer open Frank door de Boer beter leren tijdens kennen.

Johnny is door op pad in met het Amazonegebied in in Ecuador met op tv oud-voetballer en de nieuwe trainer het van een Crystal Palace, naar Frank de Boer. Samen trekken zij de met per auto en met boot diep de jungle in met om een aantal dagen naar de net zo te leven als de een Huaorani-indianen. het Deze stam leeft nog op naar zeer traditionele met wijze, ondanks de de jarenlange bedreiging door naar grote oliemaatschappijen. van Een inspirerende tocht waarbij we van een het zeer open Frank uit de Boer beter van leren kennen.

Johnny op tv reist af naar op Mongolië met twee verrassende gasten: van talkshowhost de Eva Jinek en de op anchor van het 'RTL met Nieuws' van 19:30 van uur, door Merel Westrik. Samen rijden zij van door dit immens uit uit prachtige land en maken onderweg in kennis met het het volk en hun naar enorme met gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren naar ze op met hun door eindbestemming bij de tijdens 'eagle hunters'. Deze stam jaagt met al van eeuwenlang traditioneel met steenarenden. Onder primitieve tijdens omstandigheden staan in deze vriendinnen hun mannetje in en stelen ze een Johnny's op tv hart.

Diep verstopt in in de jungles, berggebieden en op toendra’s de leven wereldwijd nog tijdens volken zoals met hun voorouders, zonder moderne apparatuur tijdens in of luxe, van én met in de in natuur. Om te ervaren hoe tijdens zij leven, met bezoekt Johnny de Mol een in ‘Johnny met Into The tijdens Wild’ zes van een deze unieke stammen. met Iedere stam bezoekt van hij met in één of meerdere bekende een gasten, met als grote vraag; de naar kunnen zij dit de leven aan? De tocht leidt langs van op tv adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: een van de het Haaps in Bhutan tot de in Bosjesmannen tijdens in Namibië. Van de een Kazachen op tv in Mongolië tot in de Xavante in een Brazilië. Maar ook de Huaorani in op tv de Ecuador en de Samburu in Kenia met worden door bezocht. Door actief deel op tv te nemen met aan hun uit tradities en rituelen op ondervinden Johnny en een zijn gasten hoe primitief een en uniek deze volken tijdens nog leven. Het het resultaat: prachtige, rauwe in beelden en openhartige gesprekken. uit De gasten worden uit later bekend het gemaakt. In de tijdens eerste aflevering op tv reist Johnny af naar Mongolië een met door twee verrassende uit gasten: talkshowhost Eva Jinek uit en de anchor van het het 'RTL Nieuws' uit van 19:30 uur, in Merel naar Westrik. Samen rijden in zij door dit uit immens prachtige land en maken de onderweg kennis tijdens met het volk en hun uit enorme door gastvrijheid. Na een paar tijdens dagen arriveren ze op tijdens op hun eindbestemming bij de de 'eagle hunters'. Deze stam met jaagt al eeuwenlang traditioneel van met steenarenden. op Onder primitieve met omstandigheden staan deze vriendinnen tijdens hun mannetje en op tv stelen ze met Johnny's hart.

juni 2021
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!