Programma gemist?

Johnny het is samen met actrice Isa de op Hoes en haar kinderen, Merlijn en door Vlinder, afgereisd naar naar in Namibië. Samen verruilen zij naar hun dagelijks leven de met telefoons uit en tablets voor het leven van van de oorspronkelijke tijdens bevolking van zuidelijk op tv Afrika: op tv de Bosjesmannen. Een van jagers- en verzamelaarsstam die de al eeuwenlang het leeft van de natuur en de volgens hun de eigen wetten van en tradities. Een reis met een een lach, een op tv traan, inzichten en met zeer openhartige tijdens gesprekken.

In tijdens de laatste aflevering op van Johnny in Into The Wild is Johnny met samen met actrice Isa op tv naar Hoes en haar kinderen, Merlijn en met Vlinder, op afgereisd naar Namibië. Samen met verruilen door zij hun dagelijks van leven met telefoons op en tablets voor het leven van een de oorspronkelijke een bevolking van zuidelijk het Afrika: op tv de Bosjesmannen. Een het jagers- en verzamelaarsstam die al met eeuwenlang leeft van uit de natuur en tijdens volgens hun het eigen wetten het en tradities. Een uit reis met een lach, op een traan, inzichten en naar zeer openhartige gesprekken. Diep verstopt de in jungles, berggebieden op en op toendra's door leven tijdens wereldwijd nog op volken zoals hun door voorouders, zonder moderne naar apparatuur of luxe, van én met op de op tv natuur. Om te in ervaren hoe naar zij leven, bezoekt Johnny van de Mol in Johnny Into van The Wild in zes van deze unieke in op stammen. Iedere stam op tv bezoekt hij met één of het meerdere bekende gasten, met een als grote de vraag; kunnen op zij dit leven aan? het De tocht uit leidt langs adembenemende, maar ook de onbegaanbare landschappen. op Door actief de deel te met nemen aan hun op tv tradities en rituelen ondervinden Johnny en naar zijn gasten hoe op tv primitief en door uniek deze volken nog door leven. op Het resultaat: prachtige, rauwe op tv beelden het en openhartige gesprekken.

In met Brazilië bezoekt met Johnny samen met heersend wereldkampioen uit kickboksen Rico Verhoeven de uit Xavante-indianen. Een strijdlustig in een volk dat nog uit steeds traditioneel leeft van en in een de natuur, ondanks tijdens door dat ze al tientallen een jaren ernstig worden in bedreigd in hun naar voortbestaan. Tijdens deze op reis leert Johnny dat de Rico het een man is van met twee gezichten: in in de ring een killer, met maar daarbuiten een door zachtaardige familieman. Rico gaat op tv ook nog letterlijk op op de strijd aan naar met de sterkste mannen de van de het indianenstam.

In deze het realityreeks bezoekt Johnny een de Mol samen met van BN'ers volkeren uit in de een wildernis. In met Brazilië bezoekt Johnny samen met naar heersend een wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven door de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk uit dat nog van steeds traditioneel leeft van tijdens en in het de naar natuur, ondanks dat ze al het tientallen jaren het ernstig worden bedreigd in uit hun voortbestaan. Tijdens van deze de reis leert Johnny dat op Rico een man is een met twee gezichten: met in het de ring een killer, tijdens maar daarbuiten een tijdens zachtaardige familieman. Rico in gaat ook het nog letterlijk de strijd aan met het de sterkste mannen naar van de in indianenstam.

Dit in keer maakt Johnny met zijn uit goede vriend in en zanger Dinand Woesthoff van de van lange reis de naar Bhutan. Het in kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in in het met Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is uit dit het gelukkigste de land de ter wereld. Naast van dat Johnny en Dinand proberen het uit van te zoeken wat de mensen in daar zo gelukkig tijdens maakt, verwonderen tijdens ze zich over alles een dat dit het prachtige, ongerepte land door te bieden met heeft. Eenmaal aangekomen een bij de bewoners van uit de van Haa Valley, de Haaps, op geven ze zich met volledig over aan naar een heilige in familieceremonie.

Dit met keer maakt Johnny met zijn in goede naar vriend en naar zanger Dinand Woesthoff de in lange reis naar Bhutan. de Het een kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in met het in Himalayagebergte. Naar eigen op tv zeggen is dit het op tv gelukkigste met land ter wereld. Naast dat Johnny naar en Dinand proberen naar uit te een zoeken wat de tijdens mensen daar zo uit gelukkig maakt, verwonderen een ze door zich over alles dat dit in prachtige, ongerepte land het te bieden naar heeft. Eenmaal aangekomen tijdens bij de op bewoners van de Haa Valley, uit de Haaps, geven tijdens ze de zich volledig over aan een heilige met tijdens familieceremonie.

Samen naar met Estelle Cruijff op tv is Johnny van deze keer in het prachtige Kenia. op naar Ze reizen daar een een aantal dagen om bij met de Samburu in te komen. uit Dat nomadisch volk is een naar met de natuur en het volledig afhankelijk van van hun dieren. met Naast dat Johnny naar en Estelle tijdens de de rit veel wilde met dieren naar spotten, leren ze van over de eeuwenoude een gebruiken en tradities van deze een stam. in Ze praten het vanzelfsprekend ook over de roerige de jaren het die Estelle achter de tijdens rug heeft.

Samen op tv met Estelle Cruijff is op Johnny de Mol deze van op keer in het prachtige Kenia. Ze met reizen uit daar een in aantal dagen om bij de de Samburu te komen. Dat een op tv nomadisch volk is het een met de naar natuur en volledig afhankelijk van tijdens hun dieren. Naast tijdens dat Johnny op en Estelle tijdens de in rit op tv veel wilde dieren spotten, leren in ze een over de eeuwenoude gebruiken en in tradities op tv van deze stam. het Ze praten vanzelfsprekend ook over de in met roerige jaren die Estelle achter de van rug heeft. In het door programma van Johnny Into The Wild trekt op van Johnny de Mol wekelijks met met een van BN'er naar stammen met die nog in het met wild leven. Diep verstopt in het op jungles, berggebieden en op toendra’s door leven wereldwijd nog volken van zoals tijdens hun voorouders, op tv zonder moderne apparatuur of luxe, uit van én met op de natuur. op tv Om te ervaren uit hoe zij door leven bezoekt Johnny de een Mol zes van deze unieke op stammen. Iedere stam het tijdens bezoekt hij met een één of meerdere bekende gasten, uit met als grote vraag; in kunnen de zij dit tijdens leven aan? De het tocht leidt langs tijdens adembenemende, maar ook onbegaanbare tijdens landschappen: van de naar Haaps in Bhutan de tot de door Bosjesmannen in Namibië. Van de het Kazachen uit in Mongolië tot de Xavante in tijdens Brazilië. Maar ook door de Huaorani met in Ecuador en de tijdens Samburu in Kenia naar tijdens worden bezocht. Door actief deel te uit nemen op aan hun tradities en rituelen het ondervinden door Johnny en zijn gasten hoe het door primitief en uniek deze volken het nog leven. Het in resultaat: prachtige, rauwe uit beelden tijdens en openhartige gesprekken.

Johnny is op op tv pad in in het van Amazonegebied in Ecuador met het oud-voetballer en de nieuwe van trainer van Crystal van Palace, Frank de van Boer. op tv Samen trekken zij per op tv auto en boot tijdens diep de jungle in met om een aantal de dagen net in zo te de leven als de van Huaorani-indianen. Deze stam uit leeft nog op zeer traditionele wijze, in ondanks op de jarenlange bedreiging naar door grote oliemaatschappijen. Een inspirerende op in tocht waarbij we een met zeer open het Frank de Boer beter tijdens leren kennen.

Johnny op tv is op pad in in het door Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer de en door de nieuwe trainer van Crystal Palace, van het Frank de Boer. Samen van trekken zij per op auto en tijdens boot diep de jungle de in om een aantal dagen het net op tv zo te leven als de het Huaorani-indianen. Deze stam uit in leeft nog op zeer traditionele wijze, in op ondanks de jarenlange bedreiging door de grote oliemaatschappijen. Een de inspirerende tocht een waarbij we een van zeer open Frank op de Boer beter op leren kennen.

Johnny reist door af naar Mongolië naar met twee verrassende de gasten: talkshowhost het Eva Jinek en de in anchor van de het 'RTL Nieuws' van van 19:30 uur, Merel Westrik. door een Samen rijden zij door door dit immens prachtige op land en maken een onderweg kennis met het volk een en naar hun enorme tijdens gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren naar ze op op hun het eindbestemming bij de uit 'eagle hunters'. Deze stam jaagt al in eeuwenlang traditioneel met door steenarenden. op Onder primitieve op omstandigheden staan deze vriendinnen hun naar mannetje en stelen ze een Johnny's in hart.

Diep verstopt in op het jungles, berggebieden en op toendra’s leven uit wereldwijd nog volken een zoals hun voorouders, in de zonder moderne apparatuur of luxe, van het een én met de natuur. Om van in te ervaren hoe zij leven, bezoekt op tv Johnny de Mol naar op in ‘Johnny Into The de Wild’ zes van deze uit unieke stammen. van Iedere stam naar bezoekt hij met één of door meerdere bekende gasten, met met als grote op vraag; kunnen de zij dit leven aan? De op tv tocht leidt langs tijdens adembenemende, maar het ook met onbegaanbare landschappen: van de Haaps op tv in de Bhutan tot de Bosjesmannen in tijdens Namibië. Van een de Kazachen in op Mongolië tot van de Xavante in Brazilië. de Maar ook de Huaorani in van Ecuador en de door Samburu het in Kenia worden bezocht. de Door de actief deel te nemen het aan hun tradities en in rituelen naar ondervinden Johnny en zijn op tv gasten hoe op tv primitief en uniek uit deze volken nog leven. Het door resultaat: prachtige, een rauwe beelden en met openhartige gesprekken. De gasten worden naar later bekend gemaakt. op tv In de op eerste aflevering reist Johnny van naar af naar Mongolië met twee verrassende naar gasten: talkshowhost in Eva door Jinek en de anchor van uit het 'RTL Nieuws' van op 19:30 op tv uur, Merel Westrik. Samen de rijden zij tijdens door dit immens prachtige op tv land en maken in onderweg kennis van met het een volk en hun enorme gastvrijheid. op tv Na een uit paar dagen arriveren de ze op hun naar eindbestemming bij de een 'eagle hunters'. Deze stam op tv jaagt uit al eeuwenlang traditioneel met steenarenden. Onder uit door primitieve omstandigheden staan een deze vriendinnen hun de mannetje en stelen ze Johnny's tijdens hart.

oktober 2021
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!