Programma gemist?

Johnny is samen door met actrice het Isa in Hoes en haar kinderen, Merlijn op en van Vlinder, afgereisd naar Namibië. op tv Samen verruilen zij met hun dagelijks met leven met telefoons en in tablets voor het leven van naar de de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk het Afrika: de Bosjesmannen. Een op jagers- en de verzamelaarsstam die op al eeuwenlang leeft van van de natuur en naar volgens hun eigen op tv wetten de en tradities. Een reis met de een lach, een traan, met inzichten van en zeer met openhartige gesprekken.

In de laatste door aflevering op tv van Johnny een Into The Wild is uit Johnny samen met actrice Isa in in Hoes en haar kinderen, een Merlijn en een Vlinder, afgereisd naar Namibië. op Samen verruilen zij hun door dagelijks leven met van telefoons het en tablets voor een het leven van in de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: het de een Bosjesmannen. Een jagers- en tijdens verzamelaarsstam die al de eeuwenlang een leeft van de natuur en volgens door hun eigen door wetten en op tv tradities. Een reis van met een op lach, een traan, inzichten het en zeer openhartige op gesprekken. Diep verstopt in jungles, berggebieden het en op toendra's een leven wereldwijd de nog volken zoals met hun voorouders, zonder moderne met apparatuur naar of luxe, in van én met in de natuur. Om in te ervaren hoe zij leven, bezoekt op Johnny de naar Mol in Johnny Into naar The het Wild zes van deze het unieke stammen. Iedere van stam het bezoekt hij met het één of meerdere bekende gasten, met van als grote met vraag; een kunnen zij dit leven aan? De het tocht leidt het langs de adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen. naar Door actief deel te in nemen het aan hun tijdens tradities en rituelen ondervinden door Johnny en op zijn gasten hoe primitief op en uniek deze op volken nog leven. Het resultaat: een prachtige, rauwe in beelden en openhartige de gesprekken.

In de Brazilië bezoekt Johnny samen op met heersend op tv wereldkampioen kickboksen Rico uit Verhoeven de met Xavante-indianen. Een strijdlustig volk een dat nog op steeds traditioneel leeft van met en in de met natuur, ondanks in dat ze al in tientallen jaren ernstig worden bedreigd uit in hun op tv voortbestaan. Tijdens deze reis leert een Johnny dat Rico uit een man is op tv de met twee gezichten: in de ring naar een de killer, maar daarbuiten een de zachtaardige familieman. Rico op gaat door ook nog letterlijk de de strijd aan met van de sterkste mannen op van de in indianenstam.

In uit deze realityreeks bezoekt Johnny van de Mol samen op met BN'ers volkeren het in de de wildernis. In van Brazilië bezoekt Johnny samen door met heersend van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de van Xavante-indianen. Een op strijdlustig volk met dat nog steeds de traditioneel leeft van en in uit de door natuur, ondanks dat ze met al tientallen op jaren ernstig worden tijdens bedreigd in hun voortbestaan. Tijdens een deze reis leert door Johnny dat Rico tijdens een man is met de twee gezichten: in uit van de ring een killer, maar daarbuiten van een naar zachtaardige familieman. Rico op gaat ook nog letterlijk de een strijd aan met met de sterkste door mannen van de met indianenstam.

Dit keer maakt door Johnny met door zijn een goede vriend en zanger Dinand een Woesthoff de lange naar reis door naar Bhutan. Het naar kleine boeddhistische koninkrijk naar ligt verscholen in het Himalayagebergte. het Naar eigen op tv zeggen is dit het met gelukkigste land van ter wereld. Naast van dat Johnny en een Dinand proberen uit door te zoeken in wat de mensen daar zo gelukkig naar maakt, verwonderen uit ze zich uit over alles dat naar dit prachtige, ongerepte land te door naar bieden heeft. Eenmaal aangekomen bij de een op tv bewoners van de Haa de Valley, de Haaps, geven een ze zich volledig over door aan in een heilige op tv familieceremonie.

Dit in keer maakt Johnny met zijn door goede vriend en uit de zanger Dinand Woesthoff de een lange reis naar tijdens Bhutan. Het kleine van boeddhistische koninkrijk ligt in verscholen in het van Himalayagebergte. Naar eigen zeggen tijdens is dit het gelukkigste van het land ter wereld. Naast dat Johnny tijdens en van Dinand proberen uit te in zoeken wat de door mensen daar zo van gelukkig maakt, verwonderen ze naar zich over alles uit dat dit prachtige, op tv ongerepte land te uit bieden door heeft. Eenmaal aangekomen met bij de op bewoners van de Haa Valley, in de Haaps, geven ze tijdens zich volledig de over aan een van heilige tijdens familieceremonie.

Samen met Estelle het Cruijff is op Johnny op deze keer in het prachtige Kenia. door Ze op reizen daar een aantal de dagen om bij door de Samburu te komen. het het Dat nomadisch volk is een met van de natuur en het volledig afhankelijk van naar hun door dieren. Naast dat Johnny de en Estelle op tv tijdens de rit met veel wilde dieren spotten, leren van naar ze over de op eeuwenoude gebruiken en tradities van deze van stam. Ze praten op tv vanzelfsprekend het ook over van de roerige jaren met die Estelle achter de met rug heeft.

Samen met Estelle het Cruijff is Johnny een met de Mol deze keer in uit het tijdens prachtige Kenia. Ze uit reizen daar een aantal dagen in om naar bij de Samburu te komen. naar Dat nomadisch volk is een een met een de natuur en volledig het afhankelijk van hun van door dieren. Naast dat Johnny en Estelle naar het tijdens de rit veel wilde dieren een spotten, leren ze uit over naar de eeuwenoude op tv gebruiken en tradities van deze de stam. Ze praten vanzelfsprekend de ook over de een roerige op jaren die Estelle achter van de naar rug heeft. In het programma Johnny Into een The door Wild trekt Johnny de tijdens Mol wekelijks met een een BN'er naar met stammen die nog in door het in wild leven. door Diep verstopt in jungles, van berggebieden en op toendra’s in leven wereldwijd nog volken van zoals van hun voorouders, zonder naar moderne apparatuur of luxe, van met naar én met de natuur. door Om te door ervaren hoe zij leven bezoekt Johnny op tv de Mol zes door van van deze unieke stammen. tijdens Iedere stam op bezoekt hij met één of in meerdere bekende gasten, met het als uit grote vraag; kunnen van zij dit leven uit aan? De op tv tocht leidt langs adembenemende, met maar ook onbegaanbare naar landschappen: van de Haaps in het Bhutan de tot de op Bosjesmannen in Namibië. de Van de Kazachen in Mongolië op tot de in Xavante in Brazilië. Maar van ook de naar Huaorani in Ecuador en op tv de Samburu op in Kenia worden bezocht. Door naar actief deel in te nemen een aan hun in tradities en rituelen ondervinden van Johnny en zijn gasten hoe het primitief en uniek uit van deze volken nog leven. Het resultaat: de prachtige, rauwe het beelden en openhartige met gesprekken.

Johnny op tv is op pad in het van Amazonegebied het in Ecuador met een oud-voetballer en de nieuwe trainer op tv van op Crystal Palace, Frank de door Boer. Samen trekken naar zij een per auto en boot diep de op jungle de in om een de aantal dagen net door zo te leven met als de Huaorani-indianen. naar Deze stam leeft nog op van zeer traditionele op wijze, ondanks op de jarenlange bedreiging door grote de oliemaatschappijen. in Een inspirerende naar tocht waarbij we een zeer op tv open Frank uit de Boer door beter leren kennen.

Johnny op tv is op van pad in het Amazonegebied in Ecuador met met oud-voetballer een en een de nieuwe trainer de van Crystal Palace, op tv Frank de Boer. Samen trekken zij van per auto en op tv boot een diep de jungle een in om een door aantal dagen net zo op te leven als met de Huaorani-indianen. in Deze stam leeft door nog op zeer traditionele wijze, op tv ondanks de jarenlange naar bedreiging door grote op oliemaatschappijen. Een van inspirerende tocht waarbij we met een zeer open naar Frank een de Boer beter leren uit kennen.

Johnny naar reist af naar Mongolië de met van twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek uit en de in anchor van het door 'RTL door Nieuws' van 19:30 uur, naar Merel Westrik. Samen op tv rijden zij door dit immens van prachtige land tijdens en maken door onderweg kennis met met het volk uit en hun enorme gastvrijheid. Na een de paar op dagen arriveren ze op hun van eindbestemming uit bij de 'eagle hunters'. Deze van stam jaagt al het het eeuwenlang traditioneel met tijdens steenarenden. Onder primitieve omstandigheden door staan deze vriendinnen naar hun mannetje en stelen ze uit Johnny's tijdens hart.

Diep verstopt in een jungles, berggebieden uit en op toendra’s leven door wereldwijd het nog volken zoals op hun voorouders, zonder moderne naar apparatuur of luxe, van van én met door de een natuur. Om te van ervaren hoe zij leven, in bezoekt Johnny de in Mol in ‘Johnny in Into The Wild’ zes naar op tv van deze unieke stammen. naar Iedere stam bezoekt met hij met één of tijdens meerdere het bekende gasten, met tijdens als grote vraag; kunnen een zij dit leven aan? De een in tocht leidt langs adembenemende, maar ook door onbegaanbare in landschappen: van het de Haaps in uit Bhutan tot de Bosjesmannen naar in Namibië. in Van de Kazachen uit in Mongolië tot de tijdens Xavante in Brazilië. Maar ook naar de op Huaorani in Ecuador en door de Samburu in op tv Kenia worden bezocht. uit Door actief deel te de het nemen aan hun van tradities en rituelen ondervinden Johnny en uit zijn gasten hoe door primitief en uniek van deze volken in nog leven. Het resultaat: op tv prachtige, een rauwe beelden en het openhartige gesprekken. De de gasten worden later bekend op gemaakt. In de eerste op tv uit aflevering reist Johnny af naar van Mongolië met twee verrassende naar gasten: talkshowhost Eva door naar Jinek en de anchor van van het op 'RTL Nieuws' van 19:30 met uur, Merel Westrik. in Samen rijden zij door dit op tv immens prachtige een land van en maken onderweg kennis met met het volk en hun een de enorme gastvrijheid. Na een paar dagen op tv arriveren ze op op hun eindbestemming de bij de 'eagle op tv hunters'. Deze van stam jaagt al eeuwenlang traditioneel uit met met steenarenden. Onder primitieve op tv omstandigheden staan deze vriendinnen op hun mannetje en tijdens stelen door ze Johnny's hart.

maart 2021
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!