Programma gemist?

Johnny is het samen het met actrice Isa Hoes en haar op tv kinderen, Merlijn het en Vlinder, op tv afgereisd naar het Namibië. Samen verruilen zij hun met dagelijks door leven met telefoons en op tablets voor het door leven van de van oorspronkelijke bevolking van met zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. door Een jagers- en uit verzamelaarsstam die al in eeuwenlang leeft van de het op natuur en volgens de hun eigen wetten en tradities. Een van reis naar met een lach, een van traan, inzichten en het zeer openhartige uit gesprekken.

In door de laatste aflevering naar van Johnny Into een The Wild is Johnny samen tijdens uit met actrice Isa Hoes en met haar kinderen, Merlijn door en Vlinder, uit afgereisd naar Namibië. door Samen verruilen zij hun uit dagelijks leven met telefoons op tv en op tv tablets voor het leven uit van de door oorspronkelijke bevolking in van zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. Een op tv jagers- en tijdens verzamelaarsstam die een al eeuwenlang in leeft van de natuur en volgens het hun eigen van wetten en op tv tradities. Een reis met van een lach, een traan, tijdens inzichten en zeer de openhartige gesprekken. Diep uit verstopt in met jungles, berggebieden en op toendra's van leven wereldwijd de nog volken zoals uit hun voorouders, zonder moderne naar apparatuur of luxe, van van én met met de natuur. met Om op te ervaren hoe zij in leven, bezoekt Johnny de Mol een in in Johnny Into op tv The Wild zes van deze een unieke stammen. tijdens Iedere stam bezoekt hij naar met één uit of meerdere van bekende gasten, met in als grote vraag; kunnen zij dit met leven aan? De met op tv tocht leidt langs adembenemende, in maar ook onbegaanbare een landschappen. Door op actief deel te nemen aan hun uit het tradities en rituelen ondervinden Johnny en met in zijn gasten hoe primitief en uniek van deze volken uit nog leven. Het resultaat: een prachtige, rauwe beelden het en door openhartige gesprekken.

In Brazilië met bezoekt Johnny samen van met heersend wereldkampioen kickboksen met Rico met Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig een naar volk dat nog steeds traditioneel leeft naar van en op tv in de op natuur, ondanks dat ze al het tientallen de jaren ernstig met worden bedreigd in hun de voortbestaan. Tijdens deze reis naar leert Johnny dat Rico een een man is op met op tv twee gezichten: in de een ring door een killer, maar daarbuiten een tijdens zachtaardige familieman. naar Rico gaat ook nog letterlijk in de door strijd aan met een de sterkste mannen door van de op tv indianenstam.

In deze realityreeks op tv in bezoekt Johnny de Mol samen met met BN'ers volkeren in van de de wildernis. In Brazilië bezoekt een Johnny samen met heersend met wereldkampioen van kickboksen Rico tijdens Verhoeven de Xavante-indianen. Een tijdens strijdlustig volk de dat nog steeds traditioneel leeft van met en in het de natuur, naar ondanks dat ze een al tientallen jaren ernstig worden op bedreigd in hun door voortbestaan. een Tijdens deze naar reis leert Johnny dat Rico uit een man in is met op tv twee gezichten: in de ring een een killer, maar uit daarbuiten een in zachtaardige familieman. Rico gaat ook door nog letterlijk de op strijd naar aan met in de sterkste mannen van in de indianenstam.

Dit keer maakt met Johnny met in zijn goede het vriend en zanger Dinand Woesthoff het de lange reis de naar Bhutan. Het van kleine boeddhistische koninkrijk een ligt een verscholen in de het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is door dit het gelukkigste door land ter op tv wereld. Naast op dat Johnny op en Dinand proberen uit te zoeken van wat de mensen het in daar zo gelukkig maakt, verwonderen ze in zich over van alles dat met dit prachtige, ongerepte land te het bieden heeft. op tv Eenmaal aangekomen bij op de uit bewoners van de Haa op tv Valley, de van Haaps, geven ze de zich volledig over aan een een heilige door familieceremonie.

Dit keer in maakt Johnny tijdens met zijn goede naar vriend en zanger op tv Dinand Woesthoff de een lange reis naar het Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk een ligt verscholen in een het een Himalayagebergte. Naar de eigen zeggen is naar dit het gelukkigste land ter met wereld. Naast dat de Johnny door en Dinand proberen uit tijdens te zoeken wat de mensen met daar zo gelukkig uit maakt, verwonderen door ze zich over een alles dat dit prachtige, door ongerepte land het te bieden heeft. de Eenmaal aangekomen van bij de op bewoners van de Haa Valley, de door door Haaps, geven ze zich volledig over door aan een heilige een op tv familieceremonie.

Samen door met Estelle Cruijff naar is Johnny uit deze keer in het prachtige Kenia. tijdens Ze reizen daar tijdens een tijdens aantal dagen door om bij de Samburu te komen. op tv het Dat nomadisch volk is een een met de door natuur en volledig afhankelijk de van hun dieren. Naast naar dat Johnny door en Estelle tijdens een de door rit veel wilde dieren naar spotten, leren ze over in de eeuwenoude uit gebruiken en tradities van deze een uit stam. Ze praten vanzelfsprekend ook het over de roerige jaren de het die Estelle achter de rug het heeft.

Samen met met Estelle Cruijff is Johnny een het de Mol deze keer in op tv het met prachtige Kenia. Ze reizen daar een de aantal dagen op tv om bij tijdens de Samburu te op komen. Dat uit nomadisch volk is een met naar de natuur op en volledig met afhankelijk van hun dieren. Naast dat het Johnny en op Estelle tijdens de van rit veel op tv wilde dieren in spotten, leren ze over de op tv eeuwenoude gebruiken van en tradities met van deze stam. door Ze praten vanzelfsprekend in ook over de roerige jaren uit die Estelle achter van de rug heeft. In het tijdens in programma Johnny Into The Wild trekt in Johnny de de Mol wekelijks naar met een in BN'er naar stammen die naar nog in het wild met leven. Diep verstopt de in jungles, uit berggebieden en op toendra’s tijdens leven wereldwijd nog door volken zoals hun een voorouders, zonder van moderne apparatuur of luxe, uit van de én met de in natuur. Om te ervaren hoe op zij leven naar bezoekt Johnny de de Mol zes van deze in unieke stammen. Iedere stam op bezoekt hij op met een één of meerdere bekende gasten, op met als grote vraag; naar kunnen zij in dit het leven aan? De van tocht leidt langs adembenemende, maar met ook onbegaanbare landschappen: van op tv de het Haaps in Bhutan tot het de Bosjesmannen in Namibië. op tv Van de door Kazachen in Mongolië tot naar de Xavante in op Brazilië. Maar naar ook in de Huaorani in Ecuador tijdens en de Samburu in uit Kenia worden bezocht. Door het actief in deel te nemen van aan hun tradities en rituelen het met ondervinden Johnny en zijn gasten naar hoe de primitief en uniek deze volken van nog leven. een Het resultaat: prachtige, rauwe beelden uit en door openhartige gesprekken.

Johnny is op in pad in het het naar Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer uit en het de nieuwe trainer van naar Crystal Palace, Frank de de Boer. Samen trekken zij op tv per auto en door boot diep met de jungle in van om een een aantal dagen door net zo te leven van als de Huaorani-indianen. Deze uit stam leeft op tv nog op zeer tijdens traditionele wijze, tijdens ondanks de jarenlange op bedreiging door grote van oliemaatschappijen. Een inspirerende tocht waarbij een we een zeer open op tv op tv Frank de Boer beter op tv leren kennen.

Johnny is op de pad in op tv het met Amazonegebied in Ecuador het met oud-voetballer en het de nieuwe trainer van Crystal in Palace, Frank de Boer. door Samen trekken van zij per tijdens auto en boot in diep de jungle in om met een naar aantal dagen net zo te op tv een leven als de Huaorani-indianen. Deze het stam leeft van nog op zeer traditionele wijze, op tv ondanks de uit jarenlange bedreiging door uit grote de oliemaatschappijen. Een inspirerende een tocht waarbij we door een zeer open Frank de door Boer op beter leren kennen.

Johnny een reist af naar Mongolië op met twee verrassende gasten: op talkshowhost Eva door Jinek en van de anchor van het 'RTL door Nieuws' van 19:30 tijdens uur, op tv Merel Westrik. naar Samen rijden zij door in dit immens prachtige land en in van maken onderweg kennis met het volk door en hun enorme op tv gastvrijheid. Na een het paar dagen tijdens arriveren ze de op hun eindbestemming een bij de een 'eagle hunters'. Deze stam een jaagt al eeuwenlang van traditioneel met steenarenden. het Onder primitieve omstandigheden staan met deze vriendinnen hun mannetje tijdens en stelen het ze op tv Johnny's hart.

Diep verstopt op tv in jungles, berggebieden en een op tijdens toendra’s leven het wereldwijd nog volken zoals hun de voorouders, zonder moderne uit apparatuur of luxe, tijdens van én met de op natuur. op Om op te ervaren hoe zij op tv leven, bezoekt naar Johnny de Mol in door ‘Johnny Into The in Wild’ zes de van deze unieke stammen. Iedere de stam bezoekt hij met met op tv één of meerdere een bekende gasten, met als met grote vraag; de kunnen zij dit leven aan? een De tocht leidt langs de adembenemende, van maar ook onbegaanbare landschappen: de van de het Haaps in het Bhutan tot de Bosjesmannen in in Namibië. van Van de Kazachen in Mongolië een tot de Xavante de in Brazilië. Maar tijdens ook de Huaorani het in Ecuador en de in Samburu in Kenia van worden het bezocht. Door actief op deel te de nemen aan hun een tradities en rituelen ondervinden Johnny uit en zijn van gasten hoe primitief en uniek door deze volken op tv nog leven. Het resultaat: van prachtige, rauwe beelden van naar en openhartige gesprekken. De gasten met worden later bekend gemaakt. uit In de in eerste aflevering tijdens reist Johnny een af naar Mongolië met twee met verrassende gasten: talkshowhost naar Eva Jinek op en de anchor van het door naar 'RTL Nieuws' van 19:30 de uur, Merel het Westrik. Samen rijden zij door dit uit immens met prachtige land en maken onderweg tijdens een kennis met het van volk en hun uit enorme gastvrijheid. Na een paar dagen op uit arriveren ze op hun eindbestemming bij van de 'eagle van hunters'. Deze stam op tv jaagt al met eeuwenlang traditioneel uit met steenarenden. Onder primitieve omstandigheden een staan deze met vriendinnen hun mannetje en stelen in het ze Johnny's hart.

mei 2019
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord