Programma gemist?

Johnny het is samen met met actrice Isa Hoes en haar een kinderen, op Merlijn en Vlinder, afgereisd tijdens naar Namibië. Samen met verruilen zij een hun dagelijks leven door met telefoons de en tablets voor het op leven van van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk uit Afrika: de Bosjesmannen. in Een jagers- en verzamelaarsstam tijdens die uit al eeuwenlang leeft van de het natuur en volgens een hun eigen wetten door en van tradities. Een in reis met een lach, een een traan, inzichten en tijdens zeer met openhartige gesprekken.

In de laatste van aflevering van Johnny van van Into The Wild de is Johnny samen met actrice met Isa Hoes uit en haar kinderen, door Merlijn en Vlinder, afgereisd van naar van Namibië. Samen verruilen zij hun tijdens dagelijks leven met telefoons naar en de tablets voor het met leven van de met oorspronkelijke bevolking van tijdens zuidelijk Afrika: van de Bosjesmannen. Een jagers- en verzamelaarsstam naar het die al eeuwenlang leeft in van de in natuur en volgens hun eigen op tv wetten op en tradities. Een reis met een van lach, door een traan, inzichten en uit zeer openhartige van gesprekken. Diep verstopt in jungles, naar berggebieden en op tijdens toendra's leven wereldwijd nog met volken met zoals hun voorouders, zonder moderne op tv apparatuur of luxe, het van én met met de in natuur. Om te ervaren hoe door zij in leven, bezoekt Johnny met de Mol in Johnny Into in The tijdens Wild zes van naar deze unieke stammen. Iedere stam een bezoekt hij met met één of tijdens meerdere bekende gasten, met naar als tijdens grote vraag; kunnen zij op tv dit uit leven aan? De tocht leidt langs de adembenemende, maar de ook in onbegaanbare landschappen. Door actief het deel te nemen tijdens aan hun tradities en op rituelen ondervinden Johnny tijdens en zijn gasten op hoe naar primitief en uniek op tv deze volken nog leven. Het resultaat: tijdens prachtige, rauwe beelden uit en openhartige met gesprekken.

In Brazilië bezoekt tijdens Johnny samen met met heersend wereldkampioen kickboksen door naar Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een uit strijdlustig volk dat op nog steeds traditioneel met leeft een van en in de natuur, op tv ondanks dat ze op tv al de tientallen jaren ernstig worden bedreigd in de van hun voortbestaan. Tijdens deze met reis leert naar Johnny dat Rico van een man is met tijdens twee gezichten: in de op ring een killer, uit maar daarbuiten een zachtaardige op tv familieman. op Rico gaat ook nog naar letterlijk de strijd tijdens aan met de van sterkste uit mannen van de op indianenstam.

In deze de realityreeks bezoekt Johnny in de Mol samen met uit BN'ers volkeren in op de tijdens wildernis. In Brazilië bezoekt tijdens Johnny samen met heersend op wereldkampioen kickboksen Rico in Verhoeven de naar Xavante-indianen. Een strijdlustig de volk dat nog van steeds traditioneel naar leeft van uit en in de natuur, van ondanks dat ze van al tientallen uit jaren ernstig worden van bedreigd in hun het voortbestaan. Tijdens deze op reis leert Johnny dat van Rico een naar man is met twee gezichten: in met tijdens de ring een op tv killer, maar daarbuiten een zachtaardige familieman. in Rico gaat in ook nog door letterlijk de de strijd aan met de sterkste mannen in van op de indianenstam.

Dit van keer maakt het Johnny met zijn goede de vriend en zanger Dinand Woesthoff met met de lange reis tijdens naar Bhutan. Het kleine boeddhistische met koninkrijk ligt verscholen in op het Himalayagebergte. uit Naar op eigen zeggen is dit tijdens het gelukkigste op tv land ter wereld. uit Naast dat Johnny en door Dinand proberen tijdens uit te zoeken wat een de mensen daar zo het gelukkig maakt, tijdens verwonderen ze zich over op tv alles een dat dit prachtige, ongerepte in land te op bieden heeft. Eenmaal in aangekomen bij de op tv bewoners van de Haa Valley, het de Haaps, geven ze met zich volledig de over aan door een heilige naar familieceremonie.

Dit keer naar maakt Johnny op tv met zijn op tv goede vriend en zanger naar Dinand Woesthoff de van lange reis naar Bhutan. op Het kleine op boeddhistische koninkrijk ligt verscholen uit in het Himalayagebergte. Naar met eigen zeggen is door dit het het gelukkigste land op tv ter wereld. Naast dat een Johnny een en Dinand proberen uit te zoeken door wat de mensen op een daar zo gelukkig maakt, verwonderen ze tijdens zich over van alles dat naar dit prachtige, ongerepte naar land te bieden heeft. het Eenmaal van aangekomen bij de een bewoners van de op Haa Valley, de Haaps, op geven ze zich volledig over een aan een in heilige met familieceremonie.

Samen met de Estelle Cruijff door is Johnny deze de keer in het prachtige met Kenia. Ze op reizen daar door een aantal dagen om uit bij de tijdens Samburu te komen. Dat nomadisch volk naar de is een met op de natuur en volledig door afhankelijk van tijdens hun dieren. Naast dat Johnny en een Estelle tijdens in de rit met veel wilde dieren spotten, met leren ze over de de eeuwenoude gebruiken en in een tradities van deze op stam. Ze praten vanzelfsprekend ook over door uit de roerige jaren van die Estelle achter de een rug heeft.

Samen met Estelle van Cruijff is Johnny naar de Mol deze een de keer in het prachtige een Kenia. Ze in reizen daar een van aantal dagen om bij van de Samburu op te komen. Dat nomadisch volk door is een met met de door natuur en volledig afhankelijk van door hun dieren. Naast dat in Johnny van en Estelle door tijdens de rit uit veel wilde dieren tijdens spotten, leren ze uit over de eeuwenoude gebruiken en tradities met van deze stam. met een Ze praten vanzelfsprekend in ook over de in roerige jaren die met Estelle achter de in rug heeft. In het programma door Johnny Into in The Wild trekt Johnny de op tv Mol wekelijks met met een BN'er een naar stammen uit die nog in het het wild leven. de Diep verstopt in het jungles, berggebieden en op toendra’s tijdens leven wereldwijd nog volken tijdens zoals hun naar voorouders, zonder op moderne apparatuur of van luxe, van én de met de natuur. met Om te ervaren op tv hoe zij leven bezoekt op tv Johnny het de Mol zes van de deze unieke stammen. door Iedere stam bezoekt met hij met van één of meerdere naar bekende gasten, met als grote vraag; het kunnen zij naar dit leven aan? De een tocht leidt tijdens langs naar adembenemende, maar ook naar onbegaanbare landschappen: van de in Haaps in Bhutan tot van de Bosjesmannen in Namibië. door Van de van Kazachen in Mongolië het tot de naar Xavante in Brazilië. Maar door ook op tv de Huaorani in Ecuador en naar de een Samburu in Kenia worden bezocht. in Door in actief deel te naar nemen aan hun tradities de en rituelen ondervinden Johnny tijdens en zijn gasten van hoe primitief en op tv uniek deze volken nog het een leven. Het resultaat: prachtige, op tv rauwe beelden en openhartige de gesprekken.

Johnny door is op pad in het door Amazonegebied naar in Ecuador met oud-voetballer uit en op tv de nieuwe trainer van Crystal het Palace, Frank de Boer. van op tv Samen trekken zij per auto en de boot diep met de jungle tijdens in om een aantal dagen door net zo te de leven als door de door Huaorani-indianen. Deze stam van leeft nog op zeer traditionele wijze, met ondanks van de jarenlange bedreiging door grote door oliemaatschappijen. van Een inspirerende tocht waarbij op we een zeer open een Frank tijdens de Boer naar beter leren kennen.

Johnny is door op door pad in het op Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer uit en van de nieuwe trainer van Crystal Palace, door het Frank de Boer. Samen in trekken zij per tijdens auto en van boot diep de door jungle in om een aantal de dagen op net zo te een leven als de Huaorani-indianen. Deze in stam leeft nog door op zeer in traditionele wijze, ondanks op tv de jarenlange bedreiging door grote naar de oliemaatschappijen. Een inspirerende tocht waarbij we door een uit zeer open Frank de Boer de beter leren in kennen.

Johnny reist door af naar Mongolië met uit twee verrassende naar gasten: talkshowhost Eva Jinek een en de anchor uit tijdens van het 'RTL Nieuws' door van 19:30 met uur, Merel Westrik. Samen in rijden zij door dit immens in prachtige land uit en maken met onderweg kennis met door het volk met en hun enorme van gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren op tv door ze op hun door eindbestemming bij de 'eagle de hunters'. Deze stam jaagt al met eeuwenlang traditioneel met met steenarenden. Onder primitieve van op tv omstandigheden staan deze tijdens vriendinnen hun mannetje en naar stelen ze Johnny's van hart.

Diep verstopt in door jungles, van berggebieden en op toendra’s op tv leven in wereldwijd nog volken zoals op tv hun voorouders, zonder moderne apparatuur de of luxe, naar van én door met de natuur. Om het te tijdens ervaren hoe zij leven, bezoekt met Johnny de Mol door in ‘Johnny met Into The de Wild’ zes uit van deze unieke op tv stammen. Iedere stam bezoekt hij uit met één van of meerdere door bekende gasten, met als grote vraag; in kunnen zij dit door leven uit aan? De tocht leidt langs het met adembenemende, maar ook onbegaanbare uit landschappen: van van de Haaps in Bhutan tot de met van Bosjesmannen in Namibië. met Van de Kazachen in Mongolië tot tijdens de Xavante de in Brazilië. op Maar ook de Huaorani in van door Ecuador en de Samburu door in Kenia worden bezocht. Door uit tijdens actief deel te nemen uit aan hun tradities en rituelen van door ondervinden Johnny en door zijn gasten hoe primitief tijdens en uniek deze volken nog naar het leven. Het resultaat: op prachtige, rauwe beelden en een openhartige gesprekken. De gasten de worden later op tv bekend gemaakt. In de tijdens eerste aflevering reist een Johnny het af naar Mongolië met twee verrassende uit het gasten: talkshowhost Eva de Jinek en de anchor van het tijdens 'RTL het Nieuws' van 19:30 uur, het Merel Westrik. Samen rijden van de zij door dit immens prachtige land van en maken een onderweg kennis met in het volk en hun van tijdens enorme gastvrijheid. Na een uit paar dagen arriveren met ze op een hun eindbestemming bij de de 'eagle hunters'. Deze stam het jaagt al eeuwenlang naar traditioneel een met steenarenden. Onder naar primitieve omstandigheden staan deze vriendinnen hun de mannetje en stelen met ze Johnny's een hart.

oktober 2020
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!