Programma gemist?

Johnny het is samen met actrice naar Isa Hoes en haar de kinderen, de Merlijn en Vlinder, afgereisd door naar tijdens Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks uit leven met telefoons uit en tablets voor een het leven van uit de oorspronkelijke bevolking in van zuidelijk Afrika: op tv van de Bosjesmannen. Een jagers- het en verzamelaarsstam die al een eeuwenlang naar leeft van de natuur en tijdens volgens hun een eigen wetten en van tradities. Een reis van met een lach, een een traan, inzichten en zeer tijdens openhartige op gesprekken.

In de in laatste aflevering van Johnny de Into met The Wild is Johnny samen naar met actrice het Isa Hoes en naar haar kinderen, Merlijn door en Vlinder, afgereisd met naar Namibië. Samen met verruilen zij door hun dagelijks leven met op telefoons en tablets voor naar het leven het van de van oorspronkelijke bevolking van zuidelijk uit Afrika: de Bosjesmannen. de Een van jagers- en verzamelaarsstam die al het eeuwenlang leeft een van de natuur en door volgens hun van eigen wetten en op tradities. Een reis de met een uit lach, een traan, inzichten en op tv zeer openhartige gesprekken. Diep op verstopt op in jungles, berggebieden door en op toendra's leven een wereldwijd nog volken de zoals hun voorouders, zonder moderne tijdens apparatuur of luxe, een van én met in de natuur. uit Om van te ervaren hoe tijdens zij leven, bezoekt Johnny de van Mol in van Johnny Into The Wild zes in van deze unieke met stammen. Iedere de stam op tv bezoekt hij met uit één of meerdere in bekende gasten, met als met grote vraag; tijdens kunnen zij dit leven aan? naar De door tocht leidt langs adembenemende, maar in ook tijdens onbegaanbare landschappen. Door met actief deel te nemen aan hun op tv tradities en van rituelen ondervinden Johnny met en zijn gasten hoe van met primitief en uniek deze volken met nog het leven. Het resultaat: de prachtige, rauwe beelden en openhartige in gesprekken.

In een Brazilië bezoekt op Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen uit een Rico Verhoeven de in Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat op nog steeds traditioneel door leeft van en in uit de natuur, ondanks de dat ze al van tientallen jaren in ernstig worden bedreigd van in hun tijdens voortbestaan. Tijdens deze reis met leert het Johnny dat Rico een het man is in met twee gezichten: in met de ring een killer, het maar daarbuiten een zachtaardige op familieman. Rico gaat van tijdens ook nog letterlijk de strijd aan naar met de sterkste met mannen van de de het indianenstam.

In op tv deze realityreeks bezoekt Johnny naar de Mol samen met tijdens BN'ers volkeren in in uit de wildernis. In Brazilië in bezoekt Johnny op samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico de van Verhoeven de Xavante-indianen. in Een strijdlustig volk dat nog het steeds traditioneel leeft van een en op tv in de natuur, ondanks dat in ze al tientallen uit jaren ernstig naar worden naar bedreigd in hun voortbestaan. een Tijdens deze reis in leert Johnny het dat Rico een man is met de twee op tv gezichten: in de ring van een door killer, maar daarbuiten een zachtaardige uit familieman. Rico een gaat ook de nog letterlijk de strijd door aan met de op sterkste mannen van de met indianenstam.

Dit tijdens keer maakt Johnny het met zijn goede vriend en de zanger het Dinand Woesthoff de de lange reis op tv naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk tijdens op tv ligt verscholen in het Himalayagebergte. door Naar eigen zeggen is naar dit van het gelukkigste land ter wereld. een van Naast dat Johnny en met Dinand proberen uit te op zoeken wat een de mensen door daar zo gelukkig naar maakt, verwonderen ze zich over naar alles dat dit prachtige, in ongerepte tijdens land te bieden door heeft. Eenmaal door aangekomen bij de bewoners van de de Haa Valley, de op tv met Haaps, geven ze de zich volledig over aan een heilige de het familieceremonie.

Dit keer op maakt door Johnny met zijn goede vriend en uit zanger op Dinand Woesthoff door de lange reis in naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk een ligt verscholen in met het tijdens Himalayagebergte. Naar naar eigen zeggen is dit het gelukkigste door land ter wereld. door Naast uit dat Johnny en Dinand proberen in uit te tijdens zoeken wat de mensen met daar zo op tv gelukkig een maakt, verwonderen ze zich op tv over alles dat dit het prachtige, ongerepte land een te bieden van heeft. Eenmaal aangekomen bij de naar bewoners van op tv de Haa Valley, de tijdens uit Haaps, geven ze op zich volledig over aan een heilige van op familieceremonie.

Samen met op tv Estelle op tv Cruijff is Johnny deze keer in de uit het prachtige Kenia. Ze door reizen daar een aantal de dagen een om bij de Samburu te het komen. Dat met nomadisch volk is een op tv met tijdens de natuur en volledig de afhankelijk van het hun dieren. Naast dat Johnny in en Estelle uit tijdens de rit veel wilde op tv dieren spotten, leren van ze over van de met eeuwenoude gebruiken en tradities van deze de stam. met Ze praten vanzelfsprekend op tv ook over de roerige op jaren die Estelle met achter de door rug heeft.

Samen tijdens met Estelle Cruijff is op tv Johnny de Mol van deze keer in de het prachtige op Kenia. Ze reizen naar daar een aantal dagen om door bij met de Samburu te op tv komen. Dat nomadisch volk is door een met uit de natuur en volledig door afhankelijk met van hun dieren. tijdens Naast dat Johnny en tijdens Estelle tijdens de door rit veel wilde de dieren spotten, van leren ze over de een eeuwenoude gebruiken en naar tradities van in deze stam. Ze praten vanzelfsprekend door ook over de op roerige de jaren die met Estelle achter de rug op heeft. In het programma Johnny Into door The de Wild trekt op Johnny de Mol wekelijks met met een BN'er uit naar stammen die nog van in het door wild leven. Diep verstopt het in jungles, uit berggebieden en op op toendra’s leven wereldwijd naar nog volken zoals hun voorouders, tijdens zonder uit moderne apparatuur of de luxe, van én naar met de natuur. Om te van ervaren hoe zij in leven bezoekt Johnny op de in Mol zes tijdens van deze unieke stammen. naar Iedere stam bezoekt van hij met van één of meerdere bekende gasten, het met als de grote vraag; kunnen door zij dit het leven aan? De in tocht leidt langs adembenemende, maar ook een onbegaanbare landschappen: de van de Haaps in een tijdens Bhutan tot de Bosjesmannen tijdens in Namibië. Van de Kazachen tijdens naar in Mongolië tot de Xavante het in de Brazilië. Maar ook in de Huaorani in Ecuador en de het Samburu in Kenia het de worden bezocht. Door actief deel op tv te tijdens nemen aan hun het tradities en rituelen ondervinden met Johnny en zijn gasten de hoe in primitief en uniek deze volken op nog tijdens leven. Het resultaat: prachtige, met rauwe beelden tijdens en openhartige gesprekken.

Johnny is in op de pad in het Amazonegebied in Ecuador uit op tv met oud-voetballer en de nieuwe trainer uit van uit Crystal Palace, Frank op tv de Boer. Samen trekken zij de per met auto en boot op tv diep de jungle op in om van een aantal dagen net van zo te leven als de tijdens Huaorani-indianen. op tv Deze stam leeft nog op met zeer de traditionele wijze, ondanks de jarenlange de bedreiging door grote tijdens oliemaatschappijen. door Een inspirerende tocht waarbij we een een in zeer open op tv Frank de Boer beter door leren kennen.

Johnny naar is op tijdens pad in het Amazonegebied met in Ecuador met de oud-voetballer en de uit nieuwe trainer van Crystal van Palace, Frank de van Boer. van Samen trekken zij op per auto en boot diep de met jungle in om naar een een aantal dagen naar net zo te leven als de op Huaorani-indianen. Deze het stam naar leeft nog op een zeer traditionele wijze, ondanks de jarenlange op tv bedreiging door grote in oliemaatschappijen. met Een inspirerende tocht waarbij de we naar een zeer open Frank naar de Boer beter de leren kennen.

Johnny de reist af naar Mongolië de met twee op tv verrassende gasten: talkshowhost op Eva Jinek en de anchor een van het 'RTL uit Nieuws' van 19:30 in van uur, Merel Westrik. op tv Samen rijden zij van door dit immens prachtige land naar en op maken onderweg kennis uit met het volk en hun in enorme naar gastvrijheid. Na een paar dagen arriveren een ze op tv op hun door eindbestemming bij de 'eagle uit hunters'. Deze stam jaagt op tv al van eeuwenlang traditioneel met door steenarenden. Onder primitieve in omstandigheden staan deze vriendinnen door hun mannetje en door stelen ze Johnny's naar hart.

Diep op tv verstopt in jungles, op tv berggebieden en op van toendra’s leven wereldwijd nog volken de zoals hun op tv voorouders, in zonder moderne apparatuur of in luxe, van én met uit de natuur. Om in te ervaren de hoe zij de leven, bezoekt Johnny de Mol een een in ‘Johnny Into het The Wild’ zes van uit deze unieke tijdens stammen. Iedere stam bezoekt naar hij met één of meerdere in bekende op tv gasten, met als tijdens grote vraag; kunnen zij naar dit leven aan? De een tocht leidt met langs adembenemende, maar het ook onbegaanbare landschappen: van uit door de Haaps in Bhutan in tot de Bosjesmannen in door Namibië. Van de Kazachen met in Mongolië in tot de de Xavante in Brazilië. Maar ook van de op tv Huaorani in Ecuador en met de Samburu in naar Kenia worden bezocht. Door naar het actief deel te nemen aan op tv hun in tradities en rituelen de ondervinden Johnny en zijn gasten hoe tijdens met primitief en uniek deze volken nog op tv leven. Het de resultaat: prachtige, van rauwe beelden door en openhartige gesprekken. De gasten worden de in later bekend gemaakt. op tv In de eerste aflevering reist tijdens Johnny op af naar Mongolië met de twee verrassende gasten: talkshowhost Eva uit Jinek en de de anchor van het naar 'RTL Nieuws' tijdens van op 19:30 uur, Merel de Westrik. Samen rijden zij door door dit immens naar prachtige land de en maken onderweg op tv kennis met het volk op tv en hun enorme gastvrijheid. Na met een van paar dagen op tv arriveren ze op door hun eindbestemming bij door de 'eagle hunters'. Deze met stam jaagt al eeuwenlang van traditioneel met in steenarenden. Onder primitieve op tv omstandigheden staan deze vriendinnen op hun mannetje en op tv stelen ze Johnny's een hart.

september 2018
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord