Programma gemist?

Johnny uit is samen met actrice op Isa op Hoes en haar kinderen, Merlijn en uit Vlinder, afgereisd het naar Namibië. Samen verruilen door zij hun tijdens dagelijks leven het met telefoons en tablets op tv voor het leven van met met de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk het Afrika: de Bosjesmannen. door Een jagers- een en verzamelaarsstam die al een eeuwenlang leeft van de door naar natuur en volgens hun met eigen wetten en tradities. Een de reis op met een lach, een het traan, de inzichten en zeer van openhartige gesprekken.

In de een laatste uit aflevering van Johnny Into The Wild in is Johnny de samen met actrice de Isa Hoes uit en haar kinderen, op tv Merlijn en met Vlinder, afgereisd naar een Namibië. Samen verruilen tijdens zij hun dagelijks leven van met telefoons met en tablets voor uit het leven van tijdens de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk op tv Afrika: de Bosjesmannen. Een een jagers- en verzamelaarsstam uit in die al eeuwenlang tijdens leeft van de natuur en op tv volgens hun eigen de wetten en tradities. het Een reis met een tijdens lach, een een traan, van inzichten en zeer van openhartige gesprekken. Diep verstopt in jungles, naar berggebieden en op toendra's in leven wereldwijd in nog volken zoals een hun voorouders, op tv zonder moderne apparatuur van of luxe, naar van én met de naar natuur. Om te ervaren hoe het zij in leven, bezoekt Johnny op tv de Mol in Johnny Into tijdens The Wild zes tijdens van deze unieke op tv stammen. op tv Iedere stam bezoekt door hij met één of op tv meerdere bekende gasten, op tv met als grote vraag; tijdens kunnen zij uit dit tijdens leven aan? De tocht leidt langs door adembenemende, maar met ook in onbegaanbare landschappen. Door actief het deel te nemen aan de hun een tradities en rituelen ondervinden Johnny in en zijn gasten hoe op een primitief en uniek deze volken nog het leven. van Het resultaat: met prachtige, rauwe beelden en openhartige tijdens gesprekken.

In Brazilië bezoekt uit de Johnny samen met heersend wereldkampioen op kickboksen naar Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een de strijdlustig door volk dat nog steeds traditioneel naar leeft van en in het in de natuur, ondanks dat op tv ze al van tientallen jaren ernstig worden bedreigd van in hun het voortbestaan. Tijdens deze reis in leert Johnny dat Rico in een man naar is met twee gezichten: door in de door ring een uit killer, maar naar daarbuiten een zachtaardige familieman. Rico het gaat ook nog letterlijk uit de strijd aan een met de met sterkste mannen met van de het indianenstam.

In met deze realityreeks bezoekt uit Johnny de Mol naar samen met BN'ers volkeren met in de wildernis. met In Brazilië de bezoekt Johnny samen met heersend met wereldkampioen door kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. uit Een op tv strijdlustig volk dat op tv nog steeds uit traditioneel leeft van en naar in de met natuur, ondanks dat ze tijdens al tientallen met jaren ernstig worden bedreigd in hun naar voortbestaan. Tijdens op deze door reis leert Johnny de dat Rico een uit man is met twee gezichten: in van de ring een uit killer, maar daarbuiten tijdens een zachtaardige naar familieman. Rico van gaat ook nog letterlijk het de strijd aan met op tv tijdens de sterkste mannen van op tv de indianenstam.

Dit keer maakt het Johnny met zijn uit door goede vriend en zanger Dinand het Woesthoff de lange reis in naar Bhutan. Het een kleine op tv boeddhistische koninkrijk ligt verscholen van in het Himalayagebergte. in Naar eigen zeggen met is dit het een gelukkigste land ter wereld. de Naast dat in Johnny in en Dinand proberen uit van te zoeken wat de in mensen daar zo gelukkig van maakt, verwonderen van ze zich in over alles dat dit van prachtige, ongerepte naar land te bieden heeft. uit Eenmaal aangekomen bij de een naar bewoners van de Haa Valley, de een Haaps, geven een ze zich op volledig over aan tijdens een heilige naar familieceremonie.

Dit op tv keer maakt Johnny met uit zijn goede vriend tijdens en zanger Dinand Woesthoff op tv op tv de lange reis naar Bhutan. Het naar kleine boeddhistische op tv koninkrijk ligt verscholen in de de het Himalayagebergte. Naar eigen door zeggen is dit de het gelukkigste land van ter wereld. Naast op tv dat Johnny en op tv Dinand proberen uit te zoeken een uit wat de mensen daar zo met gelukkig maakt, verwonderen tijdens ze zich over alles het naar dat dit prachtige, ongerepte uit land te in bieden heeft. Eenmaal aangekomen uit bij de bewoners naar van de uit Haa Valley, de Haaps, in geven ze de zich volledig over aan een uit heilige uit familieceremonie.

Samen op met Estelle Cruijff is met Johnny deze het keer in het het prachtige Kenia. uit Ze reizen daar een aantal dagen naar om bij naar de de Samburu te komen. Dat nomadisch een volk is een met op de natuur en door volledig afhankelijk van het door hun dieren. Naast dat de Johnny en op Estelle tijdens de rit veel een wilde op dieren spotten, leren ze over de op tv met eeuwenoude gebruiken en tradities een van deze stam. Ze in praten met vanzelfsprekend ook over de roerige met jaren naar die Estelle achter de rug naar heeft.

Samen een met Estelle Cruijff is tijdens Johnny de uit Mol deze keer in naar het prachtige op Kenia. Ze naar reizen daar een aantal met dagen om bij een de Samburu de te komen. Dat nomadisch de volk is een met de door natuur op en volledig naar afhankelijk van hun in dieren. Naast dat Johnny en uit Estelle tijdens de op tv rit veel op wilde dieren spotten, leren uit ze over de van eeuwenoude gebruiken naar en tradities van deze stam. uit Ze het praten vanzelfsprekend ook over de het roerige jaren die tijdens Estelle achter door de rug een heeft. In het programma op tv Johnny Into The Wild tijdens trekt tijdens Johnny de Mol wekelijks een met een in BN'er naar stammen die nog in met het naar wild leven. Diep verstopt in in jungles, de berggebieden en op in toendra’s leven wereldwijd door nog volken op zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur uit of luxe, van van én met de de natuur. Om te van ervaren tijdens hoe zij leven bezoekt Johnny tijdens de de Mol zes op van deze unieke stammen. van Iedere stam bezoekt hij in met één een of meerdere met bekende gasten, met uit als grote vraag; het kunnen zij dit leven aan? De op met tocht leidt langs adembenemende, met maar ook onbegaanbare landschappen: van met de de Haaps in Bhutan tot tijdens de Bosjesmannen in de Namibië. Van een de Kazachen tijdens in Mongolië tot de Xavante met in Brazilië. Maar door ook de van Huaorani in Ecuador en door de Samburu in Kenia uit het worden bezocht. Door actief door deel te nemen aan hun een op tv tradities en rituelen ondervinden Johnny en met zijn gasten hoe op primitief door en uniek naar deze volken nog leven. Het tijdens resultaat: tijdens prachtige, rauwe beelden en openhartige van gesprekken.

Johnny is op een op pad in het Amazonegebied in Ecuador van met oud-voetballer en het de nieuwe trainer met van Crystal tijdens Palace, Frank de het Boer. van Samen trekken zij per auto en op tv boot diep met de jungle het in om een op tv aantal dagen net zo te naar leven als in de Huaorani-indianen. Deze het stam leeft nog op op zeer traditionele wijze, van ondanks de jarenlange van op bedreiging door grote oliemaatschappijen. Een in inspirerende tocht waarbij we door van een zeer open in Frank de Boer beter van leren kennen.

Johnny is op met pad een in het Amazonegebied in het Ecuador met oud-voetballer naar en de nieuwe trainer op van Crystal het Palace, met Frank de Boer. Samen naar trekken zij per auto een en boot diep een de jungle een in om een op aantal dagen net in zo te leven als de de Huaorani-indianen. Deze stam naar leeft het nog op zeer traditionele wijze, met ondanks de uit jarenlange bedreiging door grote een in oliemaatschappijen. Een inspirerende tocht door waarbij we een zeer het open op Frank de Boer beter met leren kennen.

Johnny uit reist af naar Mongolië de met twee verrassende in gasten: talkshowhost in Eva Jinek en een de anchor van op het 'RTL Nieuws' van op tv 19:30 uur, Merel Westrik. in Samen rijden van zij in door dit immens prachtige land door en maken met onderweg kennis met het het volk naar en hun enorme gastvrijheid. Na op een van paar dagen arriveren het ze op hun eindbestemming bij de een 'eagle door hunters'. Deze stam jaagt door al eeuwenlang naar traditioneel met steenarenden. Onder primitieve in omstandigheden door staan deze vriendinnen hun mannetje in op en stelen ze Johnny's door hart.

Diep door verstopt in van jungles, berggebieden en op toendra’s met leven wereldwijd nog volken van zoals hun op tv voorouders, zonder in moderne apparatuur of luxe, de van én met de een natuur. in Om op tv te ervaren hoe zij het leven, bezoekt Johnny de Mol tijdens in ‘Johnny het Into The Wild’ zes uit van van deze unieke het stammen. Iedere stam bezoekt uit hij met met één of meerdere bekende gasten, met naar als grote vraag; een kunnen door zij dit leven aan? De van tocht van leidt langs het adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: met van de het Haaps in Bhutan door tot de tijdens Bosjesmannen in Namibië. Van de Kazachen het het in Mongolië tot de Xavante in door Brazilië. Maar op tv ook de Huaorani in door in Ecuador en de Samburu in het Kenia worden bezocht. op tv Door actief met deel te de nemen aan hun tradities van en rituelen ondervinden Johnny op en zijn gasten hoe de primitief en uniek een deze volken nog uit leven. de Het resultaat: van prachtige, rauwe beelden en openhartige gesprekken. door De tijdens gasten worden later van bekend gemaakt. In de eerste het aflevering reist Johnny tijdens af op tv naar Mongolië met twee verrassende op tv gasten: talkshowhost Eva de een Jinek en de anchor van op tv het 'RTL van Nieuws' van 19:30 door uur, Merel Westrik. Samen rijden naar zij door een dit immens prachtige het land en maken onderweg op tv kennis uit met het volk en hun van enorme gastvrijheid. op Na een door paar dagen in arriveren ze op hun eindbestemming bij op tv de 'eagle met hunters'. Deze naar stam jaagt met al eeuwenlang traditioneel met het steenarenden. Onder met primitieve omstandigheden staan deze vriendinnen tijdens hun mannetje de en stelen ze op Johnny's hart.

december 2018
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord