Programma gemist?

Johnny door is samen met op tv actrice Isa Hoes en in haar met kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar door een Namibië. Samen verruilen zij hun in dagelijks de leven met telefoons in en tablets voor het leven van het de oorspronkelijke bevolking uit van op zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. Een met met jagers- en verzamelaarsstam in die al eeuwenlang leeft van een de natuur en naar volgens hun eigen op tv wetten en met tradities. Een een reis met een lach, met een traan, inzichten en tijdens zeer uit openhartige gesprekken.

In de laatste door aflevering van van Johnny Into The van Wild is uit Johnny samen met actrice op Isa Hoes en haar met kinderen, in Merlijn en Vlinder, afgereisd naar tijdens Namibië. Samen verruilen van zij hun dagelijks in leven met met telefoons en tablets de voor het met leven van in de oorspronkelijke bevolking van van zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. Een op een jagers- en verzamelaarsstam die de al eeuwenlang op tv leeft van de op tv natuur en volgens hun tijdens eigen wetten en tradities. Een door in reis met een lach, met een traan, inzichten en zeer tijdens uit openhartige gesprekken. Diep verstopt tijdens in jungles, berggebieden en op toendra's een leven op tv wereldwijd nog volken met zoals hun voorouders, zonder de moderne apparatuur of tijdens luxe, van én tijdens met de door natuur. Om te ervaren hoe tijdens zij op leven, bezoekt Johnny de op Mol in een Johnny Into The Wild zes uit van deze unieke op tv stammen. Iedere in stam bezoekt tijdens hij met één van of meerdere door bekende gasten, met als grote vraag; de kunnen zij door dit leven aan? De op tijdens tocht leidt langs in adembenemende, maar ook een onbegaanbare landschappen. Door actief naar deel te nemen het aan hun tradities en rituelen door ondervinden Johnny en tijdens zijn gasten op hoe primitief en uniek met naar deze volken nog uit leven. Het resultaat: prachtige, op tv rauwe beelden en openhartige in gesprekken.

In Brazilië bezoekt naar Johnny samen met een heersend wereldkampioen uit kickboksen Rico Verhoeven de met tijdens Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat op tv nog steeds traditioneel de leeft van en van in de natuur, de ondanks dat ze al tijdens tientallen jaren ernstig door worden de bedreigd in met hun voortbestaan. Tijdens op tv deze reis leert het Johnny dat Rico door een man is met uit twee gezichten: het in de ring een het killer, maar het daarbuiten een zachtaardige de familieman. Rico gaat ook van nog letterlijk de de strijd aan op tv met de sterkste mannen op van de op tv indianenstam.

In deze realityreeks uit bezoekt de Johnny de Mol samen met van BN'ers volkeren op in de wildernis. uit In Brazilië bezoekt uit Johnny samen op met heersend van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven een de Xavante-indianen. Een strijdlustig met volk op tv dat nog steeds traditioneel leeft tijdens van door en in de natuur, ondanks dat op ze uit al tientallen jaren ernstig van worden het bedreigd in hun met voortbestaan. Tijdens deze reis leert Johnny tijdens dat op tv Rico een man is met het twee gezichten: op tv in de ring een naar killer, maar op daarbuiten een in zachtaardige familieman. op Rico gaat ook nog een letterlijk de strijd aan met met de sterkste mannen de van de een indianenstam.

Dit keer maakt in Johnny uit met zijn op tv goede vriend en zanger op tv Dinand Woesthoff de lange op reis naar van Bhutan. Het op tv kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen uit in het met Himalayagebergte. Naar op tv eigen zeggen is dit het een gelukkigste land ter wereld. op Naast dat op tv Johnny en Dinand in proberen op uit te zoeken wat de van mensen daar zo de gelukkig maakt, verwonderen ze op tv zich over door alles met dat dit prachtige, ongerepte land te van een bieden heeft. Eenmaal aangekomen bij naar de bewoners van een de op Haa Valley, de Haaps, geven in ze op tv zich volledig over aan met een heilige een familieceremonie.

Dit keer op maakt Johnny met zijn een van goede vriend en zanger Dinand Woesthoff van tijdens de lange reis van naar Bhutan. Het met kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in van het op Himalayagebergte. Naar eigen op zeggen is dit het met gelukkigste uit land ter wereld. Naast dat Johnny de en Dinand proberen een het uit te zoeken de wat de mensen daar zo naar gelukkig maakt, verwonderen van ze zich over van alles de dat dit prachtige, de ongerepte land te bieden heeft. Eenmaal op aangekomen bij de een door bewoners van de Haa tijdens Valley, de Haaps, geven ze van een zich volledig over aan een van heilige het familieceremonie.

Samen met met Estelle Cruijff uit is Johnny deze keer een in het prachtige Kenia. naar Ze reizen van daar een aantal op dagen om bij de de Samburu te uit komen. Dat met nomadisch volk tijdens is een met naar de natuur en op tv volledig afhankelijk van hun dieren. Naast uit op tv dat Johnny en Estelle tijdens de op tv naar rit veel wilde dieren spotten, op tv leren uit ze over de eeuwenoude gebruiken op tv en op tv tradities van deze met stam. Ze praten vanzelfsprekend ook op over de het roerige jaren die Estelle met achter de rug met heeft.

Samen met in Estelle Cruijff door is Johnny de een Mol deze keer op tv in het prachtige op tv Kenia. Ze reizen daar van een van aantal dagen om bij de op Samburu op te komen. Dat nomadisch de volk is tijdens een met de natuur en volledig op tv afhankelijk met van hun dieren. naar Naast dat Johnny en Estelle in tijdens tijdens de rit het veel wilde dieren het spotten, leren ze over de eeuwenoude uit gebruiken naar en tradities op tv van deze stam. Ze tijdens praten vanzelfsprekend ook over van de roerige jaren die met Estelle achter de door rug heeft. In het naar programma Johnny Into tijdens The van Wild trekt Johnny op tv de Mol wekelijks met de een met BN'er naar stammen die nog de in met het wild leven. Diep verstopt in op jungles, berggebieden en uit op toendra’s leven een wereldwijd nog tijdens volken zoals de hun voorouders, zonder moderne apparatuur de of in luxe, van én met met de naar natuur. Om te ervaren hoe een zij leven bezoekt op Johnny de Mol zes uit naar van deze unieke stammen. een Iedere stam bezoekt uit hij met één of meerdere met bekende tijdens gasten, met als door grote vraag; in kunnen zij dit een leven aan? De tocht leidt langs de adembenemende, maar ook een onbegaanbare de landschappen: van de Haaps met in Bhutan tot de tijdens Bosjesmannen in Namibië. op Van de uit Kazachen in Mongolië van tot de naar Xavante in Brazilië. Maar de ook de het Huaorani in Ecuador en de uit Samburu in tijdens Kenia worden de bezocht. Door actief deel te tijdens de nemen aan hun tradities en op rituelen de ondervinden Johnny en zijn gasten hoe tijdens tijdens primitief en uniek deze op tv volken nog leven. Het op tv resultaat: prachtige, rauwe beelden in en openhartige met gesprekken.

Johnny is op de pad van in het tijdens Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer tijdens en de nieuwe op tv trainer van een Crystal Palace, Frank met de Boer. Samen trekken zij met per auto uit en boot diep de het jungle op in om een aantal dagen van met net zo te leven als het de Huaorani-indianen. Deze uit stam leeft nog een op naar zeer traditionele wijze, ondanks de jarenlange naar in bedreiging door grote oliemaatschappijen. Een inspirerende door tocht waarbij we tijdens een zeer de open Frank het de Boer beter leren door kennen.

Johnny is op uit pad in op tv het door Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer met en de de nieuwe trainer met van Crystal Palace, Frank de Boer. tijdens Samen tijdens trekken zij per een auto en boot diep de uit jungle in om het een aantal dagen door met net zo te uit leven als de Huaorani-indianen. Deze op stam leeft nog een op op tv zeer traditionele wijze, ondanks de jarenlange naar bedreiging door grote naar oliemaatschappijen. Een in inspirerende tocht waarbij we een een zeer uit open Frank de met Boer beter leren tijdens kennen.

Johnny reist af uit naar naar Mongolië met naar twee verrassende gasten: de talkshowhost Eva Jinek en het de anchor van de het 'RTL Nieuws' van 19:30 in uur, van Merel Westrik. Samen rijden zij de een door dit immens prachtige land in en maken onderweg kennis op tv met het volk een en hun uit enorme gastvrijheid. een Na een paar dagen arriveren van van ze op hun eindbestemming bij op tv de in 'eagle hunters'. Deze stam de jaagt al eeuwenlang traditioneel met op tv steenarenden. Onder van primitieve omstandigheden naar staan deze vriendinnen hun mannetje tijdens uit en stelen ze Johnny's uit hart.

Diep verstopt in een jungles, tijdens berggebieden en op toendra’s het leven op wereldwijd nog volken zoals hun in voorouders, op zonder moderne apparatuur of een luxe, van op én met de natuur. Om in te ervaren de hoe zij leven, door bezoekt op tv Johnny de Mol de in ‘Johnny Into The Wild’ zes uit van deze unieke op tv stammen. door Iedere stam bezoekt tijdens hij met één of naar meerdere bekende gasten, met van als grote vraag; op kunnen tijdens zij dit door leven aan? De tocht op leidt langs adembenemende, maar tijdens ook onbegaanbare landschappen: naar van van de Haaps in Bhutan tot een de Bosjesmannen in Namibië. door de Van de Kazachen in Mongolië tot een de Xavante met in Brazilië. tijdens Maar ook door de Huaorani in Ecuador en in de Samburu een in Kenia het worden bezocht. Door actief deel door te nemen aan door hun tradities en met rituelen ondervinden Johnny en naar zijn gasten hoe op tv het primitief en uniek deze volken naar nog met leven. Het resultaat: op prachtige, rauwe beelden en van openhartige gesprekken. uit De gasten worden later bekend op gemaakt. In naar de eerste aflevering reist Johnny de af naar het Mongolië met het twee verrassende een gasten: talkshowhost Eva Jinek een en de van anchor van het 'RTL Nieuws' van met 19:30 uur, Merel het Westrik. Samen rijden tijdens zij uit door dit immens het prachtige land en maken onderweg op tv kennis van met het volk en hun uit een enorme gastvrijheid. Na een paar een dagen arriveren ze uit op hun in eindbestemming bij de 'eagle naar hunters'. tijdens Deze stam jaagt al eeuwenlang van traditioneel een met steenarenden. Onder primitieve omstandigheden de staan met deze vriendinnen hun mannetje tijdens en stelen een ze Johnny's hart.

november 2017
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord