Programma gemist?

Johnny in is samen naar met actrice Isa Hoes en het haar kinderen, Merlijn het en Vlinder, afgereisd op naar Namibië. van Samen verruilen zij hun dagelijks uit van leven met telefoons op tv en tablets voor het leven met van de op oorspronkelijke bevolking van een zuidelijk Afrika: de tijdens Bosjesmannen. Een jagers- en verzamelaarsstam tijdens die al in eeuwenlang leeft het van de de natuur en volgens hun op eigen wetten en een tradities. Een reis met in een lach, een van traan, van inzichten en zeer openhartige uit gesprekken.

In de laatste in aflevering tijdens van Johnny door Into The Wild is door Johnny samen met actrice een Isa op Hoes en haar kinderen, Merlijn door en Vlinder, afgereisd met naar Namibië. Samen de verruilen zij hun dagelijks van leven met met telefoons in en tablets voor in het leven van de oorspronkelijke door bevolking van zuidelijk op Afrika: de Bosjesmannen. naar Een jagers- en verzamelaarsstam naar die naar al eeuwenlang in leeft van de op natuur en volgens hun eigen wetten tijdens en tradities. Een met reis met in een lach, een naar traan, van inzichten en zeer openhartige gesprekken. Diep verstopt het tijdens in jungles, berggebieden en de op toendra's de leven wereldwijd nog volken uit zoals hun voorouders, zonder met moderne apparatuur naar of luxe, van op én met de uit natuur. Om te ervaren hoe het zij leven, bezoekt naar van Johnny de Mol in tijdens Johnny Into The op Wild zes tijdens van deze unieke stammen. Iedere op tv stam in bezoekt hij met één of meerdere van bekende gasten, op tv met op tv als grote vraag; uit kunnen zij dit leven het aan? De tocht leidt de langs adembenemende, maar ook uit onbegaanbare landschappen. Door het actief deel te van nemen aan een hun van tradities en rituelen ondervinden op Johnny en zijn gasten van hoe de primitief en uniek deze volken van nog leven. Het resultaat: tijdens prachtige, rauwe beelden een en op openhartige gesprekken.

In Brazilië met bezoekt Johnny met samen met heersend door wereldkampioen kickboksen Rico een Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig van volk dat nog tijdens steeds traditioneel het leeft door van en in de uit natuur, ondanks dat ze al uit een tientallen jaren ernstig worden bedreigd door in naar hun voortbestaan. Tijdens deze reis de leert Johnny dat van Rico een man op tv is met twee het gezichten: in in de ring een killer, maar op tv in daarbuiten een zachtaardige familieman. van Rico gaat ook nog op letterlijk de strijd een aan met de sterkste het mannen van de op een indianenstam.

In van deze realityreeks bezoekt de Johnny de een Mol samen met in BN'ers volkeren in de wildernis. In met Brazilië bezoekt een Johnny samen met met heersend wereldkampioen kickboksen uit Rico Verhoeven de door Xavante-indianen. Een strijdlustig van volk dat nog door steeds traditioneel leeft tijdens van van en in de natuur, ondanks tijdens dat ze al in tientallen jaren ernstig worden tijdens bedreigd in tijdens hun voortbestaan. de Tijdens deze reis leert uit Johnny dat Rico van een van man is met twee gezichten: door in de ring een een killer, maar de daarbuiten de een zachtaardige familieman. Rico gaat naar ook naar nog letterlijk de uit strijd aan met naar de sterkste mannen van de van indianenstam.

Dit door keer maakt Johnny met zijn in naar goede vriend en zanger met Dinand Woesthoff de lange van reis naar Bhutan. met Het kleine boeddhistische naar koninkrijk ligt verscholen in een het Himalayagebergte. Naar door op tv eigen zeggen is dit het gelukkigste de land op tv ter wereld. Naast een dat Johnny en Dinand van proberen uit naar te zoeken wat een de mensen daar zo gelukkig van maakt, verwonderen van ze zich over alles tijdens dat dit prachtige, de ongerepte land in te op tv bieden heeft. Eenmaal aangekomen bij van de bewoners van de met Haa Valley, de van een Haaps, geven ze zich volledig over naar aan een een heilige naar familieceremonie.

Dit keer maakt uit uit Johnny met zijn naar goede vriend en zanger Dinand Woesthoff een op tv de lange reis naar Bhutan. in Het kleine het boeddhistische koninkrijk in ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar een eigen zeggen is een naar dit het gelukkigste met land ter wereld. Naast dat van Johnny een en Dinand proberen uit te door zoeken wat de mensen uit daar zo uit gelukkig een maakt, verwonderen ze zich over alles naar dat dit uit prachtige, van ongerepte land te in bieden heeft. Eenmaal aangekomen bij de op tv bewoners van op de Haa Valley, het de Haaps, geven ze met zich volledig over een aan een heilige uit naar familieceremonie.

Samen op tv met Estelle naar Cruijff is Johnny tijdens deze keer in het prachtige met Kenia. in Ze reizen daar een aantal op dagen om door bij de Samburu te een komen. Dat nomadisch van volk het is een met de natuur met en volledig afhankelijk uit van hun dieren. Naast in dat Johnny en het Estelle met tijdens de rit veel van wilde dieren in spotten, leren ze van over de eeuwenoude op tv gebruiken en tradities van deze uit uit stam. Ze praten vanzelfsprekend uit ook over de met roerige jaren die Estelle achter de de rug door heeft.

Samen met tijdens Estelle Cruijff is door Johnny de Mol deze tijdens keer naar in het het prachtige Kenia. Ze reizen met daar een aantal een dagen om bij de Samburu op tv een te komen. Dat nomadisch volk het is een door met de door natuur en volledig afhankelijk door van hun naar dieren. Naast dat Johnny en het Estelle op tv tijdens de rit veel wilde dieren tijdens de spotten, leren ze over het de eeuwenoude een gebruiken en tradities van deze stam. van Ze praten op vanzelfsprekend ook tijdens over de roerige jaren uit die Estelle achter naar de op tv rug heeft. In het programma het Johnny Into The op Wild trekt Johnny de tijdens Mol wekelijks met een in BN'er met naar stammen het die nog in het wild met leven. Diep verstopt in de jungles, berggebieden met en op op toendra’s leven wereldwijd in nog volken zoals van hun voorouders, zonder moderne apparatuur tijdens of naar luxe, van én met op de natuur. het Om te ervaren hoe zij de leven op tv bezoekt Johnny de naar Mol zes van deze unieke het een stammen. Iedere stam tijdens bezoekt hij met één of met meerdere bekende gasten, door met als grote naar vraag; kunnen zij dit op leven aan? de De naar tocht leidt langs in adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: van van de het Haaps in Bhutan tot naar de Bosjesmannen in op tv Namibië. Van de Kazachen naar in door Mongolië tot een de Xavante in Brazilië. Maar ook het de Huaorani in door Ecuador en in de Samburu in Kenia de door worden bezocht. Door actief deel het te nemen aan tijdens hun tradities en rituelen in ondervinden het Johnny en op tv zijn gasten hoe primitief met en uniek op tv deze volken nog leven. op Het resultaat: prachtige, rauwe naar beelden en openhartige de gesprekken.

Johnny met is op pad in het op tv Amazonegebied in tijdens Ecuador met op oud-voetballer en de op nieuwe trainer van Crystal op tv Palace, Frank de een Boer. Samen in trekken zij per auto op en boot diep het de jungle in om de een aantal dagen van naar net zo te leven het als de Huaorani-indianen. Deze een stam leeft nog met op zeer traditionele wijze, van naar ondanks de jarenlange bedreiging een door grote oliemaatschappijen. Een inspirerende met tocht waarbij we met een het zeer open Frank het de Boer beter naar leren kennen.

Johnny op is op pad in op tv het Amazonegebied op in Ecuador tijdens met oud-voetballer en met de nieuwe trainer van Crystal Palace, tijdens Frank de op Boer. Samen trekken op zij per door auto en boot diep de in jungle met in om een met aantal dagen op net zo te leven als de een Huaorani-indianen. van Deze stam leeft nog op van in zeer traditionele wijze, ondanks de jarenlange van van bedreiging door grote oliemaatschappijen. Een naar inspirerende tocht waarbij op we een zeer open uit Frank het de Boer beter op tv leren kennen.

Johnny de reist af naar Mongolië met door twee verrassende naar gasten: talkshowhost Eva met Jinek het en de anchor van het 'RTL met de Nieuws' van 19:30 uur, Merel uit Westrik. Samen rijden uit zij door dit immens in uit prachtige land en maken onderweg kennis de met het door volk en hun tijdens enorme gastvrijheid. Na op een paar dagen arriveren het ze op hun op eindbestemming een bij de op 'eagle hunters'. Deze een stam jaagt al in eeuwenlang traditioneel met een steenarenden. Onder primitieve omstandigheden naar staan deze het vriendinnen hun mannetje het en stelen ze uit Johnny's hart.

Diep verstopt in op jungles, van berggebieden en op toendra’s leven naar wereldwijd op tv nog volken zoals hun voorouders, het zonder moderne apparatuur door of luxe, van van tijdens én met de natuur. Om door te een ervaren hoe zij leven, de bezoekt Johnny de tijdens Mol in ‘Johnny Into in met The Wild’ zes van deze unieke een stammen. op tv Iedere stam bezoekt de hij met één of de meerdere bekende gasten, met door in als grote vraag; op kunnen zij dit op tv leven aan? De tocht leidt met langs adembenemende, maar met ook een onbegaanbare landschappen: van de Haaps in in Bhutan tot de het Bosjesmannen in Namibië. op het Van de Kazachen in een Mongolië tot de Xavante een in Brazilië. Maar ook een een de Huaorani in Ecuador en tijdens de op Samburu in Kenia worden bezocht. Door van actief deel te van nemen aan het hun tradities en rituelen op tv op tv ondervinden Johnny en naar zijn gasten hoe primitief en uniek door uit deze volken nog leven. op Het resultaat: een prachtige, rauwe beelden en openhartige tijdens gesprekken. De op gasten worden later bekend tijdens gemaakt. In door de eerste aflevering door reist Johnny af naar Mongolië door met tijdens twee verrassende op tv gasten: talkshowhost Eva naar Jinek en de anchor uit van het 'RTL Nieuws' de van 19:30 de uur, Merel Westrik. Samen rijden de zij door dit uit door immens prachtige land en maken onderweg uit een kennis met het volk en hun op enorme gastvrijheid. Na op van een paar dagen arriveren ze met op hun eindbestemming bij in de 'eagle met hunters'. Deze stam jaagt met al een eeuwenlang traditioneel met steenarenden. Onder op tv door primitieve omstandigheden staan deze vriendinnen tijdens hun naar mannetje en stelen ze het Johnny's hart.

juni 2018
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord