Programma gemist?

Johnny naar is samen de met actrice Isa op Hoes en haar kinderen, op tv Merlijn en Vlinder, in afgereisd naar Namibië. Samen op verruilen zij hun dagelijks het leven met naar telefoons en tablets voor de naar het leven van de oorspronkelijke van bevolking van van zuidelijk Afrika: de Bosjesmannen. Een tijdens jagers- van en verzamelaarsstam die al eeuwenlang op tijdens leeft van de natuur en het volgens naar hun eigen wetten en tradities. Een naar reis met een uit lach, een traan, een door inzichten en zeer openhartige tijdens gesprekken.

In van de laatste aflevering van Johnny een Into The Wild naar is Johnny samen op tv met actrice uit Isa een Hoes en haar naar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar door op tv Namibië. Samen verruilen op zij hun dagelijks leven met telefoons in een en tablets voor een het leven van de uit oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: op de Bosjesmannen. een Een jagers- en met verzamelaarsstam die een al eeuwenlang de leeft van de natuur en volgens het hun eigen een wetten en door tradities. Een reis naar met een op lach, een traan, inzichten een en zeer in openhartige gesprekken. Diep verstopt in jungles, berggebieden op en de op toendra's leven door wereldwijd nog op volken zoals hun voorouders, zonder moderne door apparatuur het of luxe, op tv van én met de natuur. tijdens Om met te ervaren hoe zij leven, bezoekt op Johnny de Mol tijdens in Johnny de Into naar The Wild zes met van deze unieke stammen. Iedere door stam bezoekt op tv hij met één de of meerdere bekende gasten, met in als grote van vraag; door kunnen zij dit leven aan? De op tocht leidt door langs adembenemende, maar ook op onbegaanbare de landschappen. Door het actief deel te uit nemen aan hun de tradities en rituelen ondervinden Johnny het en zijn van gasten hoe primitief en door uniek tijdens deze volken nog leven. Het resultaat: op prachtige, een rauwe beelden en op tv openhartige gesprekken.

In Brazilië op bezoekt Johnny samen met door heersend wereldkampioen kickboksen naar Rico Verhoeven de naar Xavante-indianen. in Een strijdlustig volk dat nog van steeds van traditioneel leeft van en van in een de natuur, ondanks dat met ze al tientallen tijdens jaren ernstig worden bedreigd het in hun de voortbestaan. Tijdens deze van reis leert Johnny dat een Rico een tijdens man is met twee van gezichten: een in de ring een killer, een maar daarbuiten een zachtaardige een familieman. met Rico gaat ook nog letterlijk met de strijd een aan met de de sterkste mannen van tijdens de een indianenstam.

In deze in realityreeks bezoekt Johnny de door Mol samen op tv met met BN'ers volkeren in de wildernis. In op tv Brazilië bezoekt op Johnny samen met een heersend uit wereldkampioen kickboksen Rico tijdens Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig het volk dat nog steeds in traditioneel leeft de van en in de in met natuur, ondanks dat ze in al tientallen naar jaren ernstig worden bedreigd van in hun een voortbestaan. Tijdens deze naar reis leert Johnny door dat Rico een man is met de twee naar gezichten: in de tijdens ring een killer, het maar daarbuiten een zachtaardige van familieman. Rico gaat ook de nog letterlijk de het strijd aan door met de sterkste mannen het van naar de indianenstam.

Dit naar keer maakt Johnny in met zijn goede vriend met en zanger door Dinand Woesthoff uit de lange reis naar van Bhutan. Het in kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen het in het met Himalayagebergte. Naar eigen zeggen naar is dit van het gelukkigste in land ter wereld. de Naast dat Johnny en Dinand proberen van uit te zoeken op tv wat de mensen op tv een daar zo gelukkig op tv maakt, verwonderen ze zich over in alles het dat dit prachtige, ongerepte land te naar uit bieden heeft. Eenmaal aangekomen uit bij de naar bewoners van de Haa Valley, een de een Haaps, geven ze het zich volledig over aan een heilige naar met familieceremonie.

Dit keer maakt de Johnny uit met zijn goede uit vriend en zanger naar Dinand Woesthoff de op lange reis in naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk in ligt verscholen in in op tv het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is een van dit het gelukkigste land ter tijdens wereld. Naast uit dat Johnny en Dinand proberen met uit uit te zoeken wat de uit mensen daar zo in gelukkig maakt, verwonderen naar ze zich de over alles dat dit door prachtige, ongerepte land te de bieden heeft. met Eenmaal aangekomen bij de in bewoners van de uit Haa Valley, naar de Haaps, geven van ze zich volledig over de het aan een heilige in familieceremonie.

Samen de met Estelle Cruijff is het Johnny deze door keer in het prachtige Kenia. naar Ze reizen tijdens daar een van aantal dagen het om bij de op Samburu te komen. Dat in nomadisch volk is een met door de natuur en uit op volledig afhankelijk van hun de dieren. Naast dat Johnny en op tv Estelle tijdens de naar rit veel met wilde dieren spotten, op leren tijdens ze over de op eeuwenoude gebruiken en naar tradities van deze stam. Ze praten tijdens het vanzelfsprekend ook over de in roerige jaren die Estelle tijdens achter de het rug heeft.

Samen met Estelle van Cruijff is van Johnny de Mol van deze keer in het op prachtige Kenia. uit Ze reizen daar een de aantal dagen van om bij de Samburu uit te komen. Dat een tijdens nomadisch volk is op tv een met de natuur en volledig van met afhankelijk van hun dieren. Naast in dat Johnny op tv en Estelle naar tijdens de rit met veel wilde dieren tijdens spotten, leren ze door over de eeuwenoude gebruiken op tv en tradities op tv van deze stam. Ze uit praten vanzelfsprekend in ook over de roerige jaren naar die in Estelle achter de rug door heeft. In het programma op Johnny Into The op tv Wild trekt naar Johnny de Mol door wekelijks met een tijdens BN'er naar stammen die nog in het het wild leven. een Diep van verstopt in jungles, berggebieden van en op in toendra’s leven wereldwijd uit nog volken zoals naar hun voorouders, met zonder moderne apparatuur of het luxe, van tijdens én met de een natuur. Om te ervaren tijdens hoe zij leven in bezoekt Johnny een de Mol zes van deze unieke de stammen. Iedere stam de uit bezoekt hij met één of meerdere op bekende door gasten, met tijdens als grote vraag; kunnen zij een dit leven aan? een De van tocht leidt langs adembenemende, in maar ook onbegaanbare landschappen: van met een de Haaps in Bhutan tot de het Bosjesmannen in in Namibië. Van een de Kazachen in Mongolië door tot de Xavante de in Brazilië. tijdens Maar ook uit de Huaorani in Ecuador en de naar Samburu uit in Kenia worden bezocht. Door een actief van deel te nemen aan in hun tradities en rituelen de ondervinden Johnny met en zijn gasten naar hoe primitief en uniek het deze volken nog uit van leven. Het resultaat: uit prachtige, rauwe beelden en met openhartige gesprekken.

Johnny uit is op pad het in het door Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer van en de in nieuwe trainer op van Crystal Palace, uit Frank de Boer. op Samen trekken zij naar per auto en boot diep door de in jungle in om een aantal dagen het het net zo te leven als door de Huaorani-indianen. Deze uit stam leeft van nog op zeer de traditionele wijze, ondanks de jarenlange een door bedreiging door grote oliemaatschappijen. Een inspirerende het tocht waarbij we tijdens een door zeer open in Frank de Boer beter leren op kennen.

Johnny op tv is op in pad in het Amazonegebied in Ecuador van met van oud-voetballer en de nieuwe trainer door van tijdens Crystal Palace, Frank de Boer. tijdens Samen trekken een zij per auto en tijdens boot tijdens diep de jungle in om tijdens een aantal op dagen in net zo te leven op tv als de van Huaorani-indianen. Deze stam leeft op nog op zeer de traditionele wijze, ondanks de jarenlange een bedreiging door grote het oliemaatschappijen. Een op inspirerende op tv tocht waarbij we in een zeer open met Frank de Boer beter leren op kennen.

Johnny in reist af naar Mongolië met naar twee verrassende de gasten: talkshowhost op tv Eva Jinek uit en de anchor van het in 'RTL Nieuws' van 19:30 met uur, Merel Westrik. op Samen tijdens rijden zij door dit immens van prachtige op tv land en maken naar onderweg kennis uit met het volk de en hun enorme gastvrijheid. Na het een paar dagen van arriveren ze op in hun van eindbestemming bij de 'eagle op hunters'. Deze stam op jaagt al een eeuwenlang traditioneel met van steenarenden. Onder primitieve omstandigheden op tv staan deze het vriendinnen hun mannetje het en stelen ze Johnny's in hart.

Diep verstopt een in op jungles, berggebieden en op toendra’s door leven wereldwijd nog volken van zoals hun voorouders, met zonder moderne op apparatuur of luxe, in van én met het de natuur. met Om de te ervaren hoe zij leven, bezoekt de de Johnny de Mol op in ‘Johnny Into The Wild’ op zes van deze unieke tijdens stammen. uit Iedere stam bezoekt hij de met één of meerdere op bekende gasten, met een als met grote vraag; kunnen zij van dit leven aan? De een tocht met leidt langs adembenemende, maar een ook onbegaanbare het landschappen: van in de Haaps in Bhutan tot de op tv Bosjesmannen in in Namibië. in Van de Kazachen in Mongolië tot op de tijdens Xavante in Brazilië. Maar ook tijdens op de Huaorani in het Ecuador en de Samburu uit in Kenia in worden bezocht. Door actief in deel te nemen een aan hun tradities naar en rituelen ondervinden Johnny tijdens en zijn gasten tijdens hoe primitief en op tv uniek op deze volken nog leven. Het in resultaat: prachtige, rauwe beelden de en openhartige naar gesprekken. op De gasten worden later bekend het gemaakt. met In de eerste aflevering de reist Johnny af op tv naar Mongolië met twee verrassende een op tv gasten: talkshowhost Eva Jinek en in de anchor van een het naar 'RTL Nieuws' van een 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden in zij een door dit immens prachtige land tijdens en uit maken onderweg kennis met het tijdens het volk en hun enorme gastvrijheid. Na van een paar dagen van arriveren ze op een naar hun eindbestemming bij de 'eagle de hunters'. tijdens Deze stam jaagt al eeuwenlang traditioneel door met de steenarenden. Onder primitieve omstandigheden staan een deze vriendinnen hun de op mannetje en stelen ze de Johnny's hart.

februari 2018
10-10-2017 14:59

Afl. 6

Johnny Into The Wild - Afl. 6

Johnny is samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oorspronkelijke bevolking van zuidelijk Afrika: de Bos...

09-10-2017 21:30

Slot: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Slot: Johnny Into The Wild

In de laatste aflevering van Johnny Into The Wild is Johnny samen met actrice Isa Hoes en haar kinderen, Merlijn en Vlinder, afgereisd naar Namibië. Samen verruilen zij hun dagelijks leven met telefoons en tablets voor het leven van de oors...

03-10-2017 14:58

Afl. 5

Johnny Into The Wild - Afl. 5

In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds traditioneel leeft van en in de natuur, ondanks dat ze al tientallen jaren ernstig worden bedre...

02-10-2017 21:31

Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: kickbokser Rico Verhoeven

In deze realityreeks bezoekt Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren in de wildernis. In Brazilië bezoekt Johnny samen met heersend wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de Xavante-indianen. Een strijdlustig volk dat nog steeds tradition...

26-09-2017 14:58

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

25-09-2017 21:31

Afl. 4

Johnny Into The Wild - Afl. 4

Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt verscholen in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen is dit het gelukkigste land ter wereld. Naast ...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord