Programma gemist?

Seizoen uit 1 - Aflevering 4 - naar op Realityreeks waarin Johnny de op tv Mol samen met BN'ers volkeren op tv bezoekt op in de wildernis: Dit keer met maakt Johnny op met uit zijn goede vriend en zanger Dinand het Woesthoff van de lange reis tijdens naar Bhutan. in Het kleine boeddhistische koninkrijk ligt met verscholen uit in het Himalayagebergte. Naar eigen zeggen naar is tijdens dit het het gelukkigste land ter wereld. Naast dat door het Johnny en Dinand proberen uit in te in zoeken wat de mensen daar naar zo gelukkig een maakt, verwonderen ze zich van over alles dat met dit prachtige, ongerepte de land te bieden door heeft. Eenmaal aangekomen naar bij de bewoners van met de een Haa Valley, de Haaps, geven het ze zich naar volledig over aan een op heilige door familieceremonie.

Samen met een Estelle Cruijff het is Johnny door deze keer in het prachtige Kenia. op tv uit Ze reizen daar een met aantal dagen om in bij de het Samburu te komen. Dat nomadisch volk met is een op tv met de natuur op en volledig afhankelijk van van het hun dieren. Naast dat met Johnny en Estelle tijdens de een rit de veel wilde dieren spotten, leren op tv ze over het de uit eeuwenoude gebruiken en tradities het van deze stam. naar Ze praten vanzelfsprekend een ook over de op roerige jaren die Estelle de achter op tv de rug heeft.

Samen uit met Estelle Cruijff is Johnny op de Mol deze het keer met in het een prachtige Kenia. Ze uit reizen daar een aantal naar dagen om met bij de Samburu tijdens te komen. Dat nomadisch volk is in een met de uit natuur de en volledig afhankelijk van van hun dieren. op tv Naast dat met Johnny en Estelle tijdens het de rit veel wilde dieren naar een spotten, leren ze over de het eeuwenoude gebruiken de en tradities van deze op tv stam. Ze in praten vanzelfsprekend uit ook over de roerige jaren die een Estelle de achter de door rug heeft. In het op tv programma Johnny Into The met Wild trekt Johnny het de Mol wekelijks van met een BN'er naar stammen de die nog in in het uit wild leven. de Diep verstopt in jungles, op tv berggebieden en in op toendra’s leven wereldwijd nog volken met zoals hun op tv voorouders, zonder van moderne apparatuur of luxe, een van het én met de natuur. Om te het ervaren door hoe zij leven bezoekt naar Johnny het de Mol zes van met deze unieke stammen. Iedere naar stam bezoekt hij een met één of door meerdere de bekende gasten, met met als grote vraag; kunnen zij dit een leven aan? van De tocht door leidt langs op adembenemende, maar ook het onbegaanbare landschappen: van de Haaps in van Bhutan tot naar de Bosjesmannen in Namibië. op tv Van de de Kazachen in door Mongolië tot de Xavante naar in Brazilië. uit Maar ook de Huaorani in in uit Ecuador en de Samburu in met Kenia het worden bezocht. Door actief deel naar te nemen aan hun een op tv tradities en rituelen ondervinden uit Johnny en op zijn gasten hoe primitief en op uniek deze volken in nog op tv leven. Het resultaat: prachtige, rauwe tijdens beelden tijdens en openhartige gesprekken.

Johnny is naar op pad in het op Amazonegebied in met Ecuador met oud-voetballer en naar de nieuwe trainer van tijdens van Crystal Palace, Frank de Boer. op tv een Samen trekken zij van per auto en boot diep de uit jungle in met om een aantal dagen van net een zo te leven een als de Huaorani-indianen. Deze het stam leeft nog van op zeer traditionele het wijze, ondanks de jarenlange met bedreiging door het grote oliemaatschappijen. op tv Een inspirerende uit tocht waarbij we een een zeer open op tv Frank de Boer beter leren op tv kennen.

Johnny het is op pad in het de in Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en tijdens de nieuwe op tv trainer van Crystal door Palace, Frank de met Boer. Samen trekken op tv zij per auto en op tv op boot diep de jungle uit in om een de aantal dagen net zo naar te door leven als de Huaorani-indianen. uit Deze stam leeft nog op op tv zeer traditionele wijze, uit ondanks door de jarenlange bedreiging door grote het oliemaatschappijen. het Een inspirerende tocht waarbij op we in een zeer open Frank met de Boer beter in leren kennen.

Johnny reist af met naar Mongolië in met naar twee verrassende gasten: talkshowhost Eva uit Jinek en een de anchor van door het 'RTL Nieuws' van tijdens 19:30 uur, Merel Westrik. een Samen op tv rijden zij door in dit immens prachtige op land en het maken onderweg kennis met het het volk in en hun enorme in gastvrijheid. Na een met paar dagen arriveren ze naar op hun eindbestemming bij de de 'eagle hunters'. Deze uit van stam jaagt al eeuwenlang de traditioneel met de steenarenden. Onder primitieve omstandigheden staan door deze een vriendinnen hun mannetje en stelen ze door Johnny's met hart.

Diep door verstopt in jungles, berggebieden het en op in toendra’s leven wereldwijd nog volken een de zoals hun voorouders, zonder moderne het apparatuur of van luxe, van het én met de natuur. de Om te ervaren tijdens hoe zij leven, in bezoekt Johnny de Mol naar uit in ‘Johnny Into door The Wild’ zes tijdens van deze unieke stammen. het Iedere stam bezoekt hij tijdens met één tijdens of meerdere bekende gasten, met op als de grote vraag; kunnen zij tijdens dit met leven aan? De tocht de leidt langs adembenemende, van maar ook onbegaanbare landschappen: van op tv de Haaps in op tv Bhutan tijdens tot de Bosjesmannen in het Namibië. met Van de Kazachen in tijdens Mongolië tot uit de Xavante in een Brazilië. Maar ook naar de Huaorani in Ecuador een en de Samburu in op Kenia worden bezocht. Door uit actief deel te in op tv nemen aan hun tradities uit en rituelen ondervinden Johnny en in zijn gasten hoe in primitief uit en uniek deze volken door nog leven. uit Het resultaat: prachtige, rauwe beelden tijdens en openhartige op tv gesprekken. De gasten door worden later naar bekend gemaakt. In het de eerste aflevering reist Johnny met af naar Mongolië het met op tv twee verrassende op tv gasten: talkshowhost Eva Jinek en de de anchor van van het 'RTL een Nieuws' van 19:30 uur, Merel door Westrik. met Samen rijden zij in door dit immens prachtige land tijdens en maken onderweg een met kennis met het volk in en hun de enorme gastvrijheid. Na een tijdens paar dagen arriveren ze op van hun tijdens eindbestemming bij van de 'eagle hunters'. Deze door stam jaagt al eeuwenlang traditioneel het met steenarenden. in Onder primitieve omstandigheden tijdens staan deze vriendinnen hun de mannetje en het stelen ze Johnny's van hart.

september 2017
25-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin Johnny de Mol samen met BN'ers volkeren bezoekt in de wildernis: Dit keer maakt Johnny met zijn goede vriend en zanger Dinand Woesthoff de lange reis naar Bhutan. Het kleine boeddhistische koni...

19-09-2017 14:59

Afl. 3

Johnny Into The Wild - Afl. 3

Samen met Estelle Cruijff is Johnny deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Estelle ti...

18-09-2017 21:31

Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Johnny Into The Wild - Johnny Into The Wild: Estelle Cruijff

Samen met Estelle Cruijff is Johnny de Mol deze keer in het prachtige Kenia. Ze reizen daar een aantal dagen om bij de Samburu te komen. Dat nomadisch volk is een met de natuur en volledig afhankelijk van hun dieren. Naast dat Johnny en Est...

12-09-2017 14:59

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

11-09-2017 21:31

Afl. 2

Johnny Into The Wild - Afl. 2

Johnny is op pad in het Amazonegebied in Ecuador met oud-voetballer en de nieuwe trainer van Crystal Palace, Frank de Boer. Samen trekken zij per auto en boot diep de jungle in om een aantal dagen net zo te leven als de Huaorani-indianen. D...

05-09-2017 14:58

Afl. 1

Johnny Into The Wild - Afl. 1

Johnny reist af naar Mongolië met twee verrassende gasten: talkshowhost Eva Jinek en de anchor van het 'RTL Nieuws' van 19:30 uur, Merel Westrik. Samen rijden zij door dit immens prachtige land en maken onderweg kennis met het volk en hun e...

04-09-2017 21:30

Nieuw: Johnny Into The Wild

Johnny Into The Wild - Nieuw: Johnny Into The Wild

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in ‘Johnny Into The Wild’ ...

Johnny Into The Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny Into The Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny Into The Wild bij Johnny Into The Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny Into The Wild. Heb je een uitzending van Johnny Into The Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny Into The Wild gemist

Reisprogramma waarin Johnny de Mol samen met een of meerdere BN'ers de westerse wereld verlaat om volkeren te bezoeken die nog net zo leven als hun voorouders. Deze mensen leven zonder moderne apparatuur of luxe, en leven van én met de natuur. Een leven zoals wij dat niet meer kennen.

Uitzending gemist van Johnny Into The Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny Into The Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2017 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord