Programma gemist?

We uit horen verhalen naar over bijzondere voetbalherinneringen van op tv onder meer Willem van Hanegem, het Ronald de Boer, tijdens Pierre op tv van Hooijdonk, de Daley Blind, Rafael van der Vaart, op Bert van Marwijk uit en John tijdens Heitinga.

Onder door meer Willem van Hanegem, op tv Ronald de Boer, Pierre op op tv van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael in van der de Vaart, Bert van Marwijk uit en John op tv Heitinga praten over bijzondere in voetbalherinneringen.

We horen tijdens de op bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts in van op tv Edwin van der Sar, David tijdens naar Endt, Anthony Lurling en Roy naar Makaay.

Jaap Stam, Fatima naar van de Moreira de op Melo, Jean-Paul van Gastel het en Hedwiges Maduro delen de op tv verhalen naar die bij hun favoriete tijdens voetbalshirts door horen.

In met deze aflevering laten Ruud naar van Nistelrooy, Peter R. op tv de Vries, Sonny een Silooy en met Ron Vlaar uit voetbalshirts zien waar een bijzonder naar verhaal het bij hoort.

Matthijs een de Ligt van vertelt mooie verhalen over zijn in geruilde shirts met en de de imposante aanvallers waartegen van de jonge verdediger op al heeft gestaan. Verder praat Frank de Evenblij met bondscoach in op Ronald Koeman, Dennis van van der Geest en Kees van het de Wonderen.

Frank op tv de Boer en Jeroen naar Zoet tijdens vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts in die ze het hebben geruild tijdens door hun op tv carrière.

Wim Jonk loodst in op tv Frank Evenblij aan de hand van van tijdens zijn shirts door zijn van bijzondere carrière. Hij vertelt hoe op tv hij aan het op shirt van niemand op tv minder de dan Zinédine Zidane is in gekomen. Anouk Hoogendijk tijdens legt uit hoe tijdens 'shirtje ruilen' uit in het vrouwenvoetbal werkt. En tijdens Ronald tijdens Waterreus vertelt over van de mooie door ontmoetingen die hij met met onder meer Louis door van Gaal heeft het gehad.

Jan op tv Vennegoor of Hesselink naar onthult hoe zijn lange voetbalnaam door hem shirts in van wereldsterren tijdens heeft opgeleverd. uit Ook vertelt hij over met zijn bijzondere op ontmoeting met Ronaldinho. Royston van Drenthe blikt aan met de hand van zijn tijdens shirts terug op zijn op tv roerige carrière bij de het Real Madrid. De in Rotterdamse ex-voetballer praat enthousiast over zijn de stapavondje met door Guti, wiens met shirt hij al jaren op tv koestert. Frank bezoekt een de op Brabantse voetbalfan die uit in het bezit is van het op tv shirt dat een Frank Rijkaard droeg op tijdens naar het beroemde spuug-incident met uit Rudi Völler het in 1990.

John van Heitinga heeft in grote een Europese competities op gespeeld en dat door heeft hem shirts uit van verschillende internationale een wereldsterren opgeleverd. het Hij blikt terug op een het EK met 2008 en het memorabele WK het 2010. van Ook is te zien hoe het Frank via een op verzamelaar in aanraking uit komt met een gedragen van shirt van in niemand minder dan Diego in Maradona. van Als laatste haalt Arnold door Bruggink op een opmerkelijke herinnering op in aan een uit wedstrijd die hij het ooit in de Spaanse competitie de speelde en vertelt hij de tijdens het aangrijpende verhaal in over de zelfmoord van Robert door Enke.

Willem uit van Hanegem en op tv Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen het in over de voetbalshirts die ze een hebben geruild tijdens tijdens hun het carrière.

Boudewijn naar Zenden en Denny met Landzaat vertellen bijzondere verhalen over tijdens van de voetbalshirts die ze het hebben geruild tijdens hun naar carrière.

Ronald het de Boer en Sander Westerveld van vertellen bijzondere verhalen op tijdens over de voetbalshirts die ze een hebben geruild van tijdens hun de carrière.

Arthur Numan en op in Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen door over tijdens de voetbalshirts die ze hebben geruild een van tijdens hun carrière.

Programma in waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere met verhalen tijdens vertellen over de een voetbalshirts die in ze hebben geruild naar tijdens hun carrière. in Achter elk geruild shirt het gaat een prachtig verhaal het schuil.

juni 2021
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!