Programma gemist?

We uit horen verhalen over bijzondere in voetbalherinneringen van onder meer in Willem van van Hanegem, Ronald de Boer, op Pierre van Hooijdonk, naar Daley Blind, Rafael uit van der Vaart, in Bert op van Marwijk en John uit Heitinga.

Onder meer op Willem van Hanegem, in Ronald de Boer, op tv Pierre van naar Hooijdonk, Daley Blind, Rafael de van der Vaart, Bert tijdens tijdens van Marwijk en John met Heitinga praten over bijzondere naar voetbalherinneringen.

We horen de het bijzondere verhalen tijdens bij op tv de favoriete voetbalshirts van Edwin een van der naar Sar, David Endt, op Anthony Lurling en Roy de Makaay.

Jaap Stam, Fatima in door de Moreira de Melo, Jean-Paul op tv van tijdens Gastel en Hedwiges Maduro delen uit de verhalen die tijdens bij hun favoriete met voetbalshirts tijdens horen.

In het deze aflevering laten Ruud van in Nistelrooy, het Peter R. op de Vries, Sonny Silooy en door Ron Vlaar voetbalshirts zien naar waar een bijzonder op verhaal bij door hoort.

Matthijs de Ligt tijdens vertelt mooie verhalen met over zijn geruilde op tv shirts een en de imposante het aanvallers waartegen de jonge met verdediger al met heeft gestaan. tijdens Verder praat Frank Evenblij het met bondscoach Ronald Koeman, Dennis door van der op tv Geest en Kees naar van van Wonderen.

Frank de Boer uit en met Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen in over de voetbalshirts het die ze het hebben geruild uit tijdens hun de carrière.

Wim uit Jonk loodst Frank in Evenblij aan de hand uit van in zijn shirts door zijn op bijzondere carrière. Hij vertelt hoe het van hij aan het shirt van niemand de minder dan op tv Zinédine Zidane is gekomen. het Anouk Hoogendijk van legt een uit hoe 'shirtje ruilen' in het van vrouwenvoetbal werkt. het En Ronald Waterreus het vertelt over de mooie het ontmoetingen van die hij de met onder meer Louis van tijdens Gaal tijdens heeft gehad.

Jan uit Vennegoor of met Hesselink onthult hoe zijn lange met voetbalnaam hem shirts van in wereldsterren heeft opgeleverd. uit Ook op tv vertelt hij over zijn bijzondere met ontmoeting het met Ronaldinho. Royston op tv Drenthe blikt het aan de hand van uit zijn shirts naar terug op zijn een roerige carrière bij Real Madrid. in De Rotterdamse uit ex-voetballer praat enthousiast over zijn tijdens stapavondje met Guti, een wiens het shirt hij al jaren in koestert. van Frank bezoekt een Brabantse voetbalfan door die in het bezit tijdens in is van het uit shirt dat Frank Rijkaard droeg tijdens op het op tv beroemde spuug-incident in met Rudi Völler in naar 1990.

John Heitinga in heeft in grote door Europese de competities gespeeld en dat met heeft hem uit shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. tijdens Hij blikt tijdens terug in op het EK het 2008 en het memorabele WK naar 2010. naar Ook is te zien hoe het Frank via een verzamelaar door tijdens in aanraking komt op met een gedragen shirt van het niemand minder dan Diego door met Maradona. Als laatste haalt Arnold Bruggink het uit een opmerkelijke herinnering op aan met een wedstrijd die een hij ooit uit in de Spaanse op tv competitie speelde en vertelt hij met het aangrijpende verhaal uit over met de zelfmoord van Robert naar Enke.

Willem van Hanegem de en in Erik Meijer met vertellen bijzondere verhalen over de tijdens voetbalshirts die ze hebben de geruild tijdens de hun de carrière.

Boudewijn tijdens Zenden en Denny Landzaat vertellen van bijzondere met verhalen over van de voetbalshirts die ze met hebben geruild tijdens een hun carrière.

Ronald een de Boer een en Sander Westerveld van vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts van het die ze hebben geruild door tijdens hun met carrière.

Arthur Numan uit en Youri van Mulder vertellen bijzondere een verhalen over tijdens de voetbalshirts die ze naar hebben geruild tijdens hun op carrière.

Programma waarin profvoetballers met en oud-profvoetballers naar bijzondere met verhalen vertellen over de voetbalshirts die in ze hebben geruild uit tijdens van hun carrière. Achter door elk geruild shirt door gaat een prachtig verhaal tijdens schuil.

maart 2021
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!