Programma gemist?

We tijdens horen verhalen naar over bijzondere voetbalherinneringen van onder door meer het Willem van Hanegem, Ronald de het Boer, Pierre van Hooijdonk, een Daley Blind, naar Rafael van der een Vaart, Bert het van Marwijk en naar John Heitinga.

Onder meer Willem op tv van Hanegem, uit Ronald de in Boer, Pierre van Hooijdonk, in Daley Blind, tijdens Rafael van op der Vaart, Bert van Marwijk tijdens en John Heitinga praten op tv over bijzondere naar voetbalherinneringen.

We horen de het in bijzondere verhalen bij de een favoriete voetbalshirts van met Edwin van der Sar, David naar Endt, Anthony in Lurling en op Roy Makaay.

Jaap Stam, de Fatima door de Moreira de Melo, Jean-Paul op van Gastel en Hedwiges op tijdens Maduro delen de verhalen die uit bij hun favoriete voetbalshirts het tijdens horen.

In deze door aflevering laten Ruud van van Nistelrooy, Peter met R. een de Vries, Sonny Silooy en Ron in Vlaar voetbalshirts van zien waar de een bijzonder verhaal bij het hoort.

Matthijs een de Ligt het vertelt mooie verhalen over zijn geruilde het shirts en op tv de op tv imposante aanvallers waartegen tijdens de jonge verdediger al heeft gestaan. met het Verder praat Frank Evenblij de met bondscoach Ronald Koeman, op Dennis van der Geest tijdens tijdens en Kees van uit Wonderen.

Frank de Boer naar en op tv Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen in over de het voetbalshirts de die ze hebben geruild van tijdens hun uit carrière.

Wim Jonk naar loodst met Frank Evenblij aan de hand een van zijn tijdens shirts door een zijn bijzondere carrière. Hij vertelt op tv hoe op hij aan het shirt op van niemand minder een dan Zinédine het Zidane is gekomen. naar Anouk Hoogendijk legt uit een hoe 'shirtje ruilen' in het van de vrouwenvoetbal werkt. En uit Ronald Waterreus vertelt over de mooie het ontmoetingen die tijdens hij met met onder meer uit Louis van Gaal heeft uit gehad.

Jan naar Vennegoor of Hesselink onthult naar hoe zijn het lange voetbalnaam hem shirts een van wereldsterren het heeft opgeleverd. Ook vertelt uit hij over zijn bijzondere op ontmoeting van met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt in in aan de hand van zijn naar shirts terug door op zijn roerige carrière bij in van Real Madrid. De Rotterdamse door ex-voetballer praat de enthousiast over zijn stapavondje met Guti, het wiens shirt een hij al door jaren koestert. het Frank bezoekt een Brabantse naar voetbalfan die een in het bezit naar is van het het shirt dat Frank Rijkaard droeg de tijdens het uit beroemde spuug-incident met Rudi Völler tijdens in met 1990.

John Heitinga heeft in in met grote Europese competities gespeeld door en dat de heeft hem shirts van verschillende met internationale wereldsterren door opgeleverd. Hij blikt van terug op het met EK de 2008 en het memorabele WK van 2010. Ook is te op zien op hoe Frank via een verzamelaar de in de aanraking komt met een naar gedragen het shirt van niemand het minder dan Diego een Maradona. Als laatste een haalt Arnold Bruggink een opmerkelijke herinnering in op aan een op wedstrijd die met hij ooit op tv in de Spaanse competitie speelde naar en vertelt hij tijdens uit het aangrijpende verhaal over de door zelfmoord van het Robert Enke.

Willem van Hanegem op tv en Erik met Meijer vertellen op tv bijzondere verhalen over de voetbalshirts op die van ze hebben geruild door tijdens hun op tv carrière.

Boudewijn de Zenden en Denny Landzaat vertellen van bijzondere verhalen de over de uit voetbalshirts die ze tijdens hebben geruild tijdens hun met carrière.

Ronald de van Boer en met Sander Westerveld vertellen bijzondere op verhalen over uit de voetbalshirts die het ze hebben geruild tijdens hun met uit carrière.

Arthur de Numan en door Youri Mulder vertellen bijzondere door verhalen over een de voetbalshirts die ze op tv hebben geruild tijdens hun van carrière.

Programma waarin tijdens profvoetballers een en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over door de met voetbalshirts die ze hebben geruild van tijdens in hun carrière. Achter een elk geruild shirt op gaat een tijdens prachtig verhaal schuil.

februari 2020
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!