Programma gemist?

We horen de verhalen over bijzondere door voetbalherinneringen uit van onder meer Willem van Hanegem, een Ronald de op Boer, Pierre van Hooijdonk, op tv Daley Blind, met Rafael van der Vaart, tijdens in Bert van Marwijk en uit John Heitinga.

Onder meer op tv Willem tijdens van Hanegem, Ronald de Boer, naar Pierre van Hooijdonk, door Daley Blind, Rafael tijdens van tijdens der Vaart, Bert van Marwijk het en John een Heitinga praten over bijzondere door voetbalherinneringen.

We op horen de bijzondere verhalen bij met de het favoriete voetbalshirts van Edwin een van door der Sar, David Endt, Anthony Lurling het en van Roy Makaay.

Jaap het Stam, Fatima de de Moreira de Melo, Jean-Paul in van Gastel en door Hedwiges Maduro delen met de verhalen die bij in hun op favoriete voetbalshirts de horen.

In deze aflevering een laten Ruud uit van Nistelrooy, Peter R. op de Vries, Sonny in Silooy en de Ron Vlaar door voetbalshirts zien met waar een bijzonder verhaal bij door hoort.

Matthijs de Ligt de vertelt met mooie verhalen over zijn tijdens geruilde shirts en van de naar imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger door al met heeft gestaan. op Verder praat Frank uit Evenblij met bondscoach een Ronald Koeman, Dennis door van der Geest en Kees door van op Wonderen.

Frank de Boer van en Jeroen een Zoet vertellen bijzondere verhalen naar over de naar voetbalshirts die ze hebben in geruild tijdens hun op tv naar carrière.

Wim Jonk loodst met Frank Evenblij aan de de de hand van zijn shirts de door op tv zijn bijzondere carrière. Hij vertelt tijdens hoe op tv hij aan het shirt van niemand het de minder dan Zinédine Zidane is gekomen. met in Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje een ruilen' tijdens in het de vrouwenvoetbal werkt. En Ronald Waterreus naar vertelt over met de mooie ontmoetingen die hij van op tv met onder meer Louis van Gaal op heeft van gehad.

Jan de Vennegoor of Hesselink onthult hoe in zijn lange voetbalnaam naar hem shirts van uit wereldsterren een heeft opgeleverd. uit Ook vertelt hij over zijn bijzondere het ontmoeting tijdens met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt op aan de hand van van met zijn shirts terug tijdens op zijn roerige carrière bij op tv Real Madrid. naar De Rotterdamse ex-voetballer naar praat enthousiast over zijn van stapavondje met tijdens Guti, wiens van shirt hij al uit jaren koestert. Frank op tv bezoekt een Brabantse met voetbalfan die in het bezit een is van het van shirt een dat Frank in Rijkaard droeg tijdens het de beroemde spuug-incident een met Rudi Völler naar in 1990.

John het Heitinga heeft in grote door Europese naar competities gespeeld en dat uit heeft hem shirts van de verschillende internationale wereldsterren op opgeleverd. Hij blikt terug tijdens op het een EK de 2008 en het memorabele de WK 2010. Ook is te tijdens zien hoe Frank door via een verzamelaar naar in aanraking in komt met een gedragen de shirt van niemand van minder dan op tv Diego met Maradona. Als laatste haalt naar Arnold Bruggink een opmerkelijke op herinnering een op aan een wedstrijd een die hij ooit van in de tijdens Spaanse competitie speelde en vertelt hij in het door aangrijpende verhaal uit over de zelfmoord van Robert de Enke.

Willem door van Hanegem in en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen het over in de voetbalshirts in die ze hebben geruild tijdens uit hun op carrière.

Boudewijn Zenden en met op tv Denny Landzaat vertellen bijzondere op tv verhalen over in de voetbalshirts die ze op hebben geruild tijdens hun tijdens carrière.

Ronald de Boer het en Sander Westerveld van tijdens vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts met die met ze hebben op tv geruild tijdens hun tijdens carrière.

Arthur van Numan en Youri Mulder op vertellen bijzondere verhalen de over de op voetbalshirts die ze hebben het geruild tijdens hun op tv carrière.

Programma op tv waarin profvoetballers naar en oud-profvoetballers bijzondere met verhalen vertellen over de in voetbalshirts die ze hebben geruild een in tijdens hun carrière. het Achter elk geruild shirt gaat een met prachtig verhaal met schuil.

juli 2020
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!