Programma gemist?

Frank de naar Boer en Jeroen uit Zoet een vertellen bijzondere verhalen over de uit voetbalshirts die ze het hebben tijdens geruild tijdens hun de carrière.

Wim op tv Jonk loodst Frank Evenblij aan door de het hand van zijn shirts door met zijn op bijzondere carrière. Hij vertelt op tv hoe hij van aan het shirt tijdens van niemand minder dan Zinédine door Zidane met is gekomen. Anouk Hoogendijk met legt uit hoe 'shirtje in ruilen' door in het vrouwenvoetbal van werkt. En Ronald Waterreus vertelt van over de met mooie ontmoetingen met die hij met onder het meer Louis van Gaal door heeft door gehad.

Jan van Vennegoor of Hesselink op onthult hoe van zijn lange voetbalnaam hem shirts de van wereldsterren heeft opgeleverd. op tv door Ook vertelt hij over zijn bijzondere de ontmoeting naar met Ronaldinho. Royston Drenthe naar blikt aan op tv de hand van met zijn shirts terug op zijn een roerige carrière bij tijdens uit Real Madrid. De Rotterdamse met ex-voetballer praat enthousiast over zijn een stapavondje met Guti, de met wiens shirt hij van al jaren koestert. Frank bezoekt op een naar Brabantse voetbalfan die tijdens in het bezit is van het de shirt op tv dat Frank Rijkaard op droeg tijdens het de beroemde spuug-incident tijdens met Rudi Völler in de 1990.

John naar Heitinga heeft in grote uit Europese op competities gespeeld en dat heeft hem door shirts uit van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. uit Hij blikt terug van op het op tv EK 2008 in en het memorabele WK 2010. naar Ook tijdens is te zien hoe Frank naar via door een verzamelaar in aanraking het komt op tv met een gedragen shirt van niemand van een minder dan Diego Maradona. op Als laatste haalt op Arnold Bruggink een opmerkelijke uit herinnering op van aan een wedstrijd die hij uit tijdens ooit in de Spaanse het competitie speelde tijdens en vertelt hij het naar aangrijpende verhaal over de naar zelfmoord van Robert de Enke.

Willem van in Hanegem door en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen van over van de voetbalshirts die ze op hebben geruild tijdens hun tijdens tijdens carrière.

Boudewijn een Zenden en Denny Landzaat vertellen uit bijzondere tijdens verhalen over de voetbalshirts van die ze uit hebben geruild tijdens hun een carrière.

Ronald een de Boer en Sander Westerveld op vertellen bijzondere met verhalen uit over de voetbalshirts op tv die ze hebben geruild tijdens de hun op carrière.

Arthur uit Numan en het Youri Mulder vertellen bijzondere een verhalen over de een voetbalshirts die ze hebben het geruild tijdens hun uit carrière.

Programma van waarin profvoetballers en oud-profvoetballers op bijzondere uit verhalen vertellen over de uit voetbalshirts die de ze hebben geruild tijdens hun op carrière. Achter elk in geruild tijdens shirt gaat een prachtig verhaal het schuil.

Wim Jonk loodst de Frank Evenblij op aan de door hand van zijn shirts naar door zijn bijzondere op carrière. Hij op tv vertelt over naar zijn grootste frustratie, de uitschakeling van op tv Oranje op in de halve finale tijdens van het op WK 1998, én hoe naar hij aan het shirt een van niemand van minder dan Zinedine op tv Zidane met is gekomen. Anouk het Hoogendijk legt uit hoe uit 'shirtje ruilen' tijdens in het vrouwenvoetbal werkt. naar En Ronald Waterreus vertelt over het de op mooie ontmoetingen van die hij heeft op tv gehad aan het einde van op zijn carrière, een met verhalen over in onder meer Louis van uit Gaal en de van Amerikaanse in keeper Tim Howard.

Jan Vennegoor of op naar Hesselink onthult hoe zijn door lange voetbalnaam hem shirts het van wereldsterren heeft met opgeleverd. Ook vertelt van hij over zijn op tv bijzondere op ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe naar blikt aan de uit hand van zijn door shirts terug op het zijn roerige tijdens carrière bij Real in Madrid. De tijdens Rotterdamse ex-voetballer praat enthousiast van over zijn stapavondje met uit Guti, wiens shirt met hij in al jaren koestert. Frank bezoekt een een Brabantse de voetbalfan die van in het bezit is van het door shirt dat Frank door Rijkaard naar droeg tijdens het beroemde spuug-incident uit met met Rudi Völler naar in 1990.

Frank Evenblij keert uit terug bij op RTL 7 met een op tv met splinternieuw seizoen van het 'Shirtje Ruilen'. In dit nieuwe seizoen, door vanaf vanavond iedere van in maandag om 22:00 in uur te zien, gaat op tv hij weer op zoek naar in boeiende verhalen naar achter de geruilde shirtjes naar naar van (oud-)voetballers. Hij reist heel in Nederland in door voor de meest uiteenlopende op tv voetballers en hun shirtjes. op naar Zo gaat hij tijdens onder anderen op tijdens bezoek bij John tijdens Heitinga, Royston Drenthe, Anouk Hoogendijk, van Jan Vennegoor of door Hesselink, Arnold Bruggink en naar het Ronald Waterreus. In de eerste aflevering showt de John Heitinga een uit deel met van zijn enorme collectie aan uit geruilde shirts. op tv Heitinga heeft op tv in grote Europese competities gespeeld het wat hem naar shirts van een verschillende internationale wereldsterren met heeft opgeleverd. John blikt in met Frank terug op van het EK uit 2008 en het memorabele op met WK 2010, waarbij John verklapt waarom uit ze volgens op tv hem van de finale verloren de hebben. Verder is te zien hoe een Frank via uit een verzamelaar in het aanraking komt met een een gedragen shirt van van niemand minder dan op Diego Maradona. in Als laatste haalt Arnold in Bruggink in een opmerkelijke van herinnering op aan uit een wedstrijd die hij door ooit in een de Spaanse competitie La Liga speelde op en vertelt op tv hij het aangrijpende verhaal tijdens over de de zelfmoord van de op Duitse op doelman Robert Enke.

Willem van op Hanegem en Erik van Meijer vertellen bijzondere van verhalen over de voetbalshirts naar die ze hebben op geruild tijdens op tv hun naar carrière.

Boudewijn een Zenden en Denny Landzaat van vertellen bijzondere verhalen over op tv de voetbalshirts de die een ze hebben geruild tijdens hun het carrière.

Ronald uit de Boer en tijdens Sander Westerveld vertellen bijzondere het verhalen over de voetbalshirts tijdens die de ze hebben geruild een tijdens hun de carrière.

juni 2019
12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

05-02-2018 21:59

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt over zijn grootste frustratie, de uitschakeling van Oranje in de halve finale van het WK 1998, én hoe hij aan het shirt van niemand minder...

29-01-2018 21:59

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

22-01-2018 21:59

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen - Terug: Shirtje Ruilen

Frank Evenblij keert terug bij RTL 7 met een splinternieuw seizoen van 'Shirtje Ruilen'. In dit nieuwe seizoen, vanaf vanavond iedere maandag om 22:00 uur te zien, gaat hij weer op zoek naar boeiende verhalen achter de geruilde shirtjes van...

04-11-2017 18:30

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

28-10-2017 18:31

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

14-10-2017 18:30

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 12-04-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord