Programma gemist?

We uit horen verhalen de over bijzondere voetbalherinneringen van met onder meer op Willem van Hanegem, naar Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, het Daley met Blind, Rafael op van der Vaart, naar Bert van Marwijk en tijdens John Heitinga.

Onder uit meer Willem van Hanegem, met Ronald door de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley de Blind, Rafael van op tv der Vaart, uit Bert van een Marwijk en John Heitinga praten uit met over bijzondere voetbalherinneringen.

We horen de een van bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts uit van van Edwin van der Sar, in David Endt, Anthony Lurling uit en door Roy Makaay.

Jaap Stam, uit Fatima de Moreira de het Melo, Jean-Paul het van Gastel van en Hedwiges Maduro delen door de verhalen die op tv bij hun favoriete de voetbalshirts van horen.

In op tv deze aflevering laten op tv Ruud van Nistelrooy, Peter R. naar de naar Vries, Sonny Silooy en Ron door tijdens Vlaar voetbalshirts zien waar een naar bijzonder verhaal bij tijdens hoort.

Matthijs door de Ligt vertelt mooie verhalen een het over zijn geruilde shirts van en de imposante aanvallers waartegen van het de jonge verdediger al heeft de gestaan. Verder in praat Frank Evenblij met de bondscoach Ronald Koeman, in Dennis van op der Geest en tijdens Kees van het Wonderen.

Frank de met Boer door en Jeroen Zoet vertellen tijdens bijzondere verhalen over op de voetbalshirts die ze hebben het geruild tijdens tijdens hun door carrière.

Wim een Jonk loodst Frank Evenblij aan het uit de hand van zijn shirts door de uit zijn bijzondere carrière. Hij vertelt met hoe hij aan met het shirt uit van niemand minder dan Zinédine van Zidane is gekomen. met Anouk Hoogendijk in legt uit met hoe 'shirtje ruilen' in de het vrouwenvoetbal het werkt. En tijdens Ronald Waterreus vertelt over de mooie op ontmoetingen die het hij een met onder meer de Louis van Gaal heeft het gehad.

Jan Vennegoor of met Hesselink op tv onthult hoe zijn lange voetbalnaam het hem op shirts van op wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt met hij over op tv zijn bijzondere tijdens ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt in aan de hand door van zijn shirts met tijdens terug op zijn roerige carrière op bij Real uit Madrid. De Rotterdamse de ex-voetballer praat enthousiast het over zijn stapavondje tijdens met Guti, wiens shirt uit hij al tijdens jaren koestert. op tv Frank bezoekt een Brabantse voetbalfan door die in het bezit op is van het het shirt naar dat Frank Rijkaard de droeg tijdens het beroemde op spuug-incident met tijdens Rudi Völler in in 1990.

John op tv Heitinga heeft in tijdens grote Europese competities gespeeld en op dat uit heeft hem shirts op tv van verschillende internationale het wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug een op het EK op tv door 2008 en het memorabele WK 2010. in Ook is te uit de zien hoe Frank via een verzamelaar uit in aanraking komt uit met door een gedragen in shirt van niemand minder naar dan Diego in Maradona. Als laatste door haalt Arnold Bruggink een opmerkelijke naar herinnering op naar aan een wedstrijd die hij het ooit in in de Spaanse competitie speelde met en vertelt hij op tv een het aangrijpende verhaal uit over de zelfmoord van van Robert Enke.

Willem naar van Hanegem op en Erik Meijer vertellen bijzondere het verhalen over de op voetbalshirts die ze tijdens hebben geruild in tijdens hun uit carrière.

Boudewijn op tv Zenden en in Denny Landzaat vertellen bijzondere in verhalen over de met voetbalshirts die de ze hebben geruild tijdens hun door carrière.

Ronald uit de Boer en Sander Westerveld de door vertellen bijzondere verhalen over op de voetbalshirts door die ze hebben geruild tijdens het hun van carrière.

Arthur Numan naar en Youri Mulder uit vertellen bijzondere verhalen over op op de voetbalshirts die ze hebben geruild met tijdens van hun carrière.

Programma een waarin profvoetballers een en oud-profvoetballers bijzondere verhalen in vertellen over de voetbalshirts uit die ze hebben geruild met tijdens hun uit carrière. Achter elk geruild het shirt door gaat een prachtig verhaal tijdens schuil.

oktober 2020
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!