Programma gemist?

We horen verhalen op over door bijzondere voetbalherinneringen van onder meer van Willem van in Hanegem, Ronald op tv de Boer, Pierre op van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael naar van op der Vaart, van Bert van Marwijk en door John Heitinga.

Onder in meer Willem van Hanegem, Ronald door de Boer, Pierre naar van Hooijdonk, de Daley Blind, Rafael van naar der Vaart, naar Bert van Marwijk en door John door Heitinga praten op tv over bijzondere voetbalherinneringen.

We horen de de bijzondere verhalen uit bij van de favoriete voetbalshirts van Edwin het van der Sar, David tijdens in Endt, Anthony Lurling de en Roy Makaay.

Jaap Stam, Fatima uit de uit Moreira de Melo, naar Jean-Paul van Gastel naar en Hedwiges Maduro op delen de verhalen die van bij hun tijdens favoriete voetbalshirts uit horen.

In deze aflevering naar laten Ruud op tv van met Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny een Silooy en op Ron Vlaar van voetbalshirts zien waar een bijzonder het verhaal bij de hoort.

Matthijs door de Ligt vertelt een mooie verhalen naar over zijn geruilde shirts op tv en de imposante aanvallers naar waartegen de jonge verdediger uit al heeft op gestaan. op Verder praat Frank van Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis in van der in Geest tijdens en Kees van van Wonderen.

Frank de Boer in en in Jeroen Zoet vertellen bijzondere naar verhalen over de voetbalshirts op tv die op tv ze hebben de geruild tijdens hun een carrière.

Wim op tv Jonk loodst Frank Evenblij van aan de tijdens hand van zijn uit shirts door zijn bijzondere carrière. tijdens Hij vertelt hoe met hij aan het naar uit shirt van niemand minder dan op tv Zinédine Zidane is gekomen. de het Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje een ruilen' in door het vrouwenvoetbal door werkt. En het Ronald Waterreus vertelt naar over de mooie ontmoetingen van die hij met onder naar meer Louis van Gaal op op heeft gehad.

Jan de Vennegoor of Hesselink onthult met hoe uit zijn lange voetbalnaam hem shirts tijdens van de wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt naar hij over zijn bijzondere de ontmoeting op tv met Ronaldinho. Royston naar Drenthe blikt aan naar de hand van door zijn shirts terug naar op zijn roerige de carrière bij Real Madrid. uit De Rotterdamse ex-voetballer tijdens praat de enthousiast over zijn stapavondje met Guti, uit wiens shirt naar hij al van jaren koestert. van Frank bezoekt een Brabantse van voetbalfan die in het bezit op is naar van het shirt dat Frank naar Rijkaard droeg tijdens van het beroemde van spuug-incident met van Rudi Völler in door 1990.

John een Heitinga heeft in grote Europese op tv competities gespeeld van en dat heeft hem met shirts van uit verschillende uit internationale wereldsterren opgeleverd. de Hij blikt terug naar op het EK 2008 op tv en het memorabele WK 2010. van in Ook is te zien hoe door Frank naar via een verzamelaar in op tv aanraking komt met op een gedragen shirt van niemand op minder op tv dan Diego Maradona. Als uit laatste haalt Arnold Bruggink het een tijdens opmerkelijke herinnering op een aan een wedstrijd die tijdens hij ooit uit in de Spaanse competitie van speelde en op vertelt hij het aangrijpende verhaal de over de zelfmoord naar van Robert met Enke.

Willem van Hanegem de en uit Erik Meijer met vertellen bijzondere verhalen over de het voetbalshirts op tv die ze hebben geruild tijdens hun op een carrière.

Boudewijn een Zenden en Denny Landzaat vertellen uit in bijzondere verhalen over de voetbalshirts die op tv op ze hebben geruild tijdens in hun carrière.

Ronald het de Boer het en Sander Westerveld vertellen met bijzondere verhalen over de voetbalshirts tijdens met die ze hebben geruild tijdens hun door van carrière.

Arthur op Numan en Youri Mulder op tv vertellen bijzondere verhalen over het door de voetbalshirts die het ze hebben geruild tijdens uit hun carrière.

Programma waarin op profvoetballers en in oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over op tv de voetbalshirts een die een ze hebben geruild tijdens hun de carrière. op Achter elk geruild shirt gaat in een tijdens prachtig verhaal schuil.

oktober 2019
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!