Programma gemist?

Ronald met de Boer en een Sander Westerveld vertellen in bijzondere verhalen over de voetbalshirts de het die ze hebben geruild tijdens hun het de carrière.

Arthur in Numan en door Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over met de uit voetbalshirts die ze hebben geruild het tijdens hun op carrière.

Programma waarin profvoetballers van en met oud-profvoetballers bijzondere verhalen door vertellen over de voetbalshirts die een tijdens ze hebben geruild de tijdens hun carrière. Achter tijdens elk geruild shirt gaat in een prachtig een verhaal schuil.

Wim op Jonk loodst Frank in Evenblij aan met de hand van zijn shirts door de uit zijn bijzondere carrière. Hij vertelt de over zijn grootste frustratie, een de uitschakeling van een Oranje met in de halve naar finale van het tijdens WK 1998, tijdens én hoe hij aan uit het shirt met van niemand minder dan Zinedine naar Zidane is gekomen. met Anouk een Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' tijdens in het de vrouwenvoetbal werkt. En naar Ronald Waterreus de vertelt over het de mooie ontmoetingen die hij heeft uit gehad aan het tijdens einde tijdens van zijn een carrière, met verhalen over onder tijdens meer Louis van de Gaal en de het Amerikaanse keeper Tim naar Howard.

Jan Vennegoor een of Hesselink onthult hoe met zijn lange voetbalnaam een op tv hem shirts van wereldsterren uit heeft opgeleverd. Ook het vertelt hij de over zijn bijzondere ontmoeting met met Ronaldinho. Royston Drenthe met blikt op tv aan de hand van zijn shirts tijdens terug op tv op zijn naar roerige carrière bij de Real Madrid. De Rotterdamse ex-voetballer van praat enthousiast over zijn uit stapavondje met Guti, het op tv wiens shirt hij al jaren in koestert. Frank bezoekt een van Brabantse met voetbalfan die een in het bezit is op tv van het shirt dat van Frank Rijkaard op tv droeg tijdens tijdens het beroemde spuug-incident met Rudi uit Völler in naar 1990.

Frank Evenblij op keert terug bij de RTL de 7 met een op splinternieuw seizoen van 'Shirtje naar Ruilen'. In dit nieuwe seizoen, op vanaf door vanavond iedere door maandag om 22:00 uur te zien, door gaat hij weer de op het zoek naar boeiende in verhalen achter uit de geruilde shirtjes van een (oud-)voetballers. Hij reist uit heel Nederland door voor op de meest uiteenlopende de voetballers en met hun shirtjes. Zo gaat van hij onder anderen op door bezoek bij John uit Heitinga, in Royston Drenthe, tijdens Anouk Hoogendijk, Jan Vennegoor in of Hesselink, Arnold Bruggink en op tv Ronald door Waterreus. In de eerste tijdens aflevering showt John Heitinga een met door deel van zijn enorme collectie aan met geruilde met shirts. Heitinga heeft in op grote Europese competities naar gespeeld wat hem op shirts van met verschillende internationale wereldsterren heeft opgeleverd. uit John de blikt met Frank terug op tijdens het EK in 2008 op tv en het memorabele in WK 2010, waarbij John verklapt tijdens waarom ze met volgens hem de finale verloren met hebben. uit Verder is te met zien hoe Frank via een naar op verzamelaar in aanraking komt op tv met een gedragen shirt van van niemand van minder dan Diego Maradona. Als een laatste haalt door Arnold Bruggink een uit opmerkelijke herinnering op aan tijdens een op wedstrijd die van hij ooit in de een Spaanse competitie La Liga naar speelde en vertelt hij naar tijdens het aangrijpende verhaal over de de zelfmoord van de in Duitse van doelman Robert Enke.

Willem op van Hanegem en Erik op tv Meijer vertellen bijzondere verhalen een over met de voetbalshirts die het ze hebben geruild tijdens hun in in carrière.

Boudewijn Zenden van en Denny Landzaat een vertellen bijzondere verhalen in over de voetbalshirts die door ze hebben met geruild tijdens van hun carrière.

Ronald de met Boer in en Sander Westerveld vertellen bijzondere een verhalen over de in voetbalshirts met die ze hebben geruild het tijdens hun in carrière.

Programma waarin op profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere de verhalen tijdens vertellen over de voetbalshirts die naar ze hebben geruild naar tijdens een hun carrière. het Achter elk geruild shirt gaat op tv een prachtig verhaal naar schuil.

Deze week gaat naar Frank uit Evenblij langs de bij Willem van Hanegem en op Erik het Meijer.

Deze week gaat op tv Frank Evenblij het langs de bij Boudewijn Zenden en Denny tijdens Landzaat.

Deze op week gaat Frank Evenblij in langs bij Ronald de door Boer naar en Sander op Westerveld.

Profvoetballers ruilen het tijdens hun carrière van tientallen keren een hun shirt met de tegenstanders. Veel door voetballers bewaren en verzamelen die shirts in als tastbare herinnering door aan hun tijd van op uit de nationale en internationale velden. het tijdens Aan elk shirt zit wel een het verhaal. van Frank Evenblij gaat in ‘Shirtje van Ruilen’ op naar zoek naar die verhalen. Of op tv het nou het naar shirt van van een debuutwedstrijd is, uit de enige de keer dat iemand tegen Zidane de gevoetbald heeft, uit een shirt van de met directe tegenstander van uit met die onvergetelijke wedstrijd op een de EK of tijdens WK, of het shirt dat de met een idool tijdens geruild uit is. Achter elke voetballer en door elk van geruild shirt zit een naar prachtig verhaal met en in Shirtje Ruilen een komen al die verhalen met van weer tot leven.

maart 2019
15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

05-02-2018 21:59

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt over zijn grootste frustratie, de uitschakeling van Oranje in de halve finale van het WK 1998, én hoe hij aan het shirt van niemand minder...

29-01-2018 21:59

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

22-01-2018 21:59

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen - Terug: Shirtje Ruilen

Frank Evenblij keert terug bij RTL 7 met een splinternieuw seizoen van 'Shirtje Ruilen'. In dit nieuwe seizoen, vanaf vanavond iedere maandag om 22:00 uur te zien, gaat hij weer op zoek naar boeiende verhalen achter de geruilde shirtjes van...

04-11-2017 18:30

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

28-10-2017 18:31

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

14-10-2017 18:30

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

07-10-2017 18:30

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

25-09-2017 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Deze week gaat Frank Evenblij langs bij Willem van Hanegem en Erik Meijer.

18-09-2017 21:59

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Deze week gaat Frank Evenblij langs bij Boudewijn Zenden en Denny Landzaat.

11-09-2017 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Deze week gaat Frank Evenblij langs bij Ronald de Boer en Sander Westerveld.

04-09-2017 22:00

Nieuw: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen - Nieuw: Shirtje Ruilen

Profvoetballers ruilen tijdens hun carrière tientallen keren hun shirt met tegenstanders. Veel voetballers bewaren en verzamelen die shirts als tastbare herinnering aan hun tijd op de nationale en internationale velden. Aan elk shirt zit we...

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord