Programma gemist?

We met horen verhalen over naar bijzondere voetbalherinneringen van onder meer uit Willem van tijdens Hanegem, Ronald door de Boer, Pierre van Hooijdonk, op tijdens Daley Blind, Rafael op van der Vaart, Bert van Marwijk door en John het Heitinga.

Onder door meer Willem uit van Hanegem, Ronald uit de Boer, Pierre van van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van een der Vaart, Bert in van Marwijk en de John naar Heitinga praten op over bijzondere voetbalherinneringen.

We door horen de bijzondere verhalen bij in met de favoriete voetbalshirts van Edwin van van der Sar, op tv David Endt, Anthony op Lurling en Roy het Makaay.

Jaap Stam, Fatima naar de Moreira de op Melo, Jean-Paul van naar Gastel op en Hedwiges Maduro op tv delen de een verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts door uit horen.

In een deze aflevering met laten Ruud van Nistelrooy, door Peter R. de Vries, tijdens Sonny Silooy de en Ron Vlaar op voetbalshirts zien waar een bijzonder met het verhaal bij hoort.

Matthijs de de Ligt vertelt van mooie verhalen over zijn op geruilde shirts en de tijdens imposante aanvallers waartegen uit de door jonge verdediger het al heeft gestaan. Verder praat het Frank Evenblij met bondscoach op Ronald Koeman, Dennis tijdens van der Geest in en Kees in van door Wonderen.

Frank de Boer op en Jeroen een Zoet vertellen bijzondere een verhalen in over de voetbalshirts met die ze hebben geruild tijdens door hun met carrière.

Wim Jonk op loodst Frank Evenblij door aan het de hand van op tv zijn shirts door zijn bijzondere carrière. het op Hij vertelt hoe hij aan op het shirt van tijdens niemand minder dan Zinédine op tv Zidane is gekomen. naar Anouk Hoogendijk legt het uit tijdens hoe 'shirtje ruilen' in het tijdens vrouwenvoetbal werkt. in En Ronald tijdens Waterreus vertelt door over de mooie ontmoetingen die in hij met onder meer het Louis van door Gaal heeft de gehad.

Jan Vennegoor of door Hesselink onthult met hoe zijn op tv lange voetbalnaam hem van shirts van uit wereldsterren heeft opgeleverd. door Ook vertelt hij over in zijn bijzondere met ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe door blikt een aan de hand van een zijn shirts naar terug op zijn roerige carrière bij in Real met Madrid. De Rotterdamse ex-voetballer praat naar naar enthousiast over zijn stapavondje met Guti, tijdens wiens shirt tijdens hij al jaren tijdens koestert. Frank op tv bezoekt een Brabantse voetbalfan die op in het in bezit op tv is van het shirt dat van Frank Rijkaard naar droeg tijdens het beroemde spuug-incident door met met Rudi Völler in in 1990.

John tijdens Heitinga heeft in tijdens grote Europese uit competities gespeeld en dat heeft hem met shirts op van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. de Hij blikt terug naar door op het EK 2008 naar en het memorabele WK 2010. de een Ook is te zien hoe tijdens Frank via een verzamelaar naar in aanraking komt in met tijdens een gedragen shirt de van niemand minder dan door Diego van Maradona. Als laatste de haalt Arnold Bruggink met een opmerkelijke herinnering op op tv aan een naar wedstrijd die hij ooit van in de in Spaanse competitie speelde en van vertelt hij het aangrijpende naar verhaal door over de zelfmoord de van Robert Enke.

Willem van van Hanegem en Erik in Meijer vertellen de bijzondere verhalen over de van voetbalshirts die ze de hebben geruild tijdens hun tijdens een carrière.

Boudewijn door Zenden en in Denny Landzaat vertellen door bijzondere verhalen over op tv de voetbalshirts die ze hebben geruild in tijdens door hun carrière.

Ronald de Boer in uit en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen met over het de voetbalshirts die het ze hebben geruild op tijdens hun het carrière.

Arthur tijdens Numan en Youri het Mulder vertellen bijzondere verhalen tijdens over de voetbalshirts die van met ze hebben geruild tijdens hun naar carrière.

Programma waarin profvoetballers uit naar en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen naar over de voetbalshirts uit die ze hebben het geruild tijdens hun de carrière. met Achter elk geruild shirt gaat van een prachtig verhaal met schuil.

oktober 2021
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!