Programma gemist?

We naar horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen het van van onder meer Willem met van Hanegem, Ronald de Boer, op in Pierre van Hooijdonk, met Daley Blind, Rafael van der op tv Vaart, Bert van op tv Marwijk en John het Heitinga.

Onder op tv meer Willem van met Hanegem, Ronald de Boer, Pierre het van naar Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van op tv der Vaart, met Bert een van Marwijk en John Heitinga praten naar over bijzondere het voetbalherinneringen.

We horen van de een bijzondere verhalen bij de de favoriete voetbalshirts van in Edwin van der uit Sar, David Endt, Anthony Lurling een en Roy op Makaay.

Jaap op Stam, Fatima de Moreira een de Melo, Jean-Paul een van Gastel en Hedwiges tijdens Maduro met delen de verhalen die bij een uit hun favoriete voetbalshirts in horen.

In deze aflevering tijdens laten Ruud van in Nistelrooy, Peter R. naar de een Vries, Sonny Silooy en Ron het van Vlaar voetbalshirts zien waar door een bijzonder verhaal bij uit hoort.

Matthijs naar de Ligt vertelt op mooie verhalen over de zijn geruilde door shirts en de door imposante aanvallers waartegen de jonge op verdediger op al heeft gestaan. de Verder praat Frank het Evenblij met bondscoach Ronald van Koeman, Dennis van van der Geest en Kees een van op tv Wonderen.

Frank de een Boer en Jeroen Zoet een vertellen een bijzondere verhalen over de met voetbalshirts die ze hebben op tv geruild tijdens door hun door carrière.

Wim Jonk de loodst Frank Evenblij de aan met de hand van zijn shirts door op zijn bijzondere op tv carrière. Hij vertelt hoe met hij aan het uit van shirt van niemand minder dan in Zinédine Zidane op tv is gekomen. Anouk door Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje een ruilen' naar in het vrouwenvoetbal tijdens werkt. En op tv Ronald Waterreus vertelt over op tv de mooie in ontmoetingen die hij met onder meer tijdens Louis van een Gaal heeft op gehad.

Jan een Vennegoor of Hesselink onthult naar hoe zijn lange door voetbalnaam op tv hem shirts van met wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij een over zijn bijzondere het tijdens ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe op blikt aan naar de hand van zijn shirts van terug naar op zijn door roerige carrière bij Real Madrid. door De Rotterdamse ex-voetballer van praat enthousiast over zijn op stapavondje naar met Guti, wiens op tv shirt hij al het jaren koestert. Frank bezoekt een met Brabantse op voetbalfan die de in het bezit is op van het shirt dat tijdens Frank Rijkaard droeg tijdens de het beroemde uit spuug-incident door met Rudi Völler in naar 1990.

John in Heitinga heeft in grote Europese door competities gespeeld met en dat heeft op tv hem shirts van verschillende naar internationale naar wereldsterren opgeleverd. Hij door blikt terug op het naar EK 2008 en het tijdens memorabele in WK 2010. Ook van is te op zien hoe Frank via een naar verzamelaar in aanraking het komt een met een gedragen van shirt van niemand minder dan Diego de op Maradona. Als laatste haalt het Arnold Bruggink een opmerkelijke naar herinnering op aan een op tv wedstrijd die hij het ooit op tv in de Spaanse competitie het speelde en vertelt hij de het aangrijpende uit verhaal over de een zelfmoord van Robert van Enke.

Willem van Hanegem een en tijdens Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen naar over de naar voetbalshirts die ze hebben in geruild tijdens door hun de carrière.

Boudewijn op tv Zenden en Denny Landzaat naar vertellen bijzondere verhalen tijdens over de voetbalshirts op tv die in ze hebben geruild tijdens hun in carrière.

Ronald de Boer van en Sander in Westerveld vertellen bijzondere verhalen een over de in voetbalshirts die een ze hebben door geruild tijdens hun in carrière.

Arthur een Numan en Youri het Mulder vertellen bijzondere op tv verhalen over met de voetbalshirts die ze op hebben geruild tijdens naar hun carrière.

Programma waarin profvoetballers naar een en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over van naar de voetbalshirts die ze hebben geruild uit van tijdens hun carrière. Achter elk geruild op shirt naar gaat een prachtig verhaal uit schuil.

oktober 2019
20-09-2019 23:50

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

We horen verhalen over bijzondere voetbalherinneringen van onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga.

10-07-2019 21:31

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

09-07-2019 21:29

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

08-07-2019 21:30

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

07-07-2019 21:31

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

06-07-2019 21:35

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen...

12-04-2019 00:05

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Frank de Boer en Jeroen Zoet vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

11-04-2019 23:30

Afl. 7

Shirtje Ruilen - Afl. 7

Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinédine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoet...

29-03-2019 00:18

Afl. 6

Shirtje Ruilen - Afl. 6

Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roe...

28-03-2019 23:45

Afl. 5

Shirtje Ruilen - Afl. 5

John Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld en dat heeft hem shirts van verschillende internationale wereldsterren opgeleverd. Hij blikt terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010. Ook is te zien hoe Frank via een verzame...

22-03-2019 00:13

Afl. 4

Shirtje Ruilen - Afl. 4

Willem van Hanegem en Erik Meijer vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

21-03-2019 23:41

Afl. 3

Shirtje Ruilen - Afl. 3

Boudewijn Zenden en Denny Landzaat vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:34

Afl. 2

Shirtje Ruilen - Afl. 2

Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

15-03-2019 00:03

Afl. 1

Shirtje Ruilen - Afl. 1

Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

12-02-2018 22:00

Afl. 8

Shirtje Ruilen - Afl. 8

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shirtje Ruilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen bij Shirtje Ruilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen gemist

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!