Programma gemist?

In 1999 met werd het Cubaanse op tv vluchtelingetje op tv Elián González bij Florida uit de tijdens met zee gered. Zijn komst naar met de tijdens Verenigde Staten heeft naar de verhoudingen tussen van Cuba en de VS naar voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en op zijn tijdens moeder vluchtten per boot tijdens van op tv Cuba naar de VS. Zijn moeder tijdens overleefde van de oversteek op tv niet. Zijn vader wilde dat zijn een zoon naar naar Cuba terug de zou komen, er ontstond een met juridisch gevecht over met de voogdij op tussen hem en het familie uit het Miami. Het grote mediaspektakel kwam uit na een maandenlange de strijd naar tot een einde, toen Amerikaanse met agenten een met inval het deden bij de familieleden om Elián naar te bevrijden. uit Hij uit werd als een met held ontvangen op op Cuba en Fidel het Castro werd een naar vriend van de familie González. Elián de González naar is nu volwassen het en vertelt op wat er destijds is van gebeurd en hoe het de positie door van Cubanen in Amerika compleet van is een veranderd.

oktober 2019
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!