Programma gemist?

In tijdens 1999 werd het van Cubaanse vluchtelingetje Elián González uit bij Florida de uit de zee gered. Zijn de komst naar de door Verenigde in Staten heeft de op tv verhoudingen tussen Cuba en op de het VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en op tv zijn in moeder vluchtten van per boot van Cuba de naar de VS. Zijn moeder van overleefde de in oversteek in niet. Zijn vader met wilde dat zijn zoon naar een Cuba de terug zou komen, er uit ontstond een op juridisch gevecht over de voogdij tussen op hem naar en familie een uit Miami. Het grote op tv mediaspektakel kwam met na een maandenlange strijd tot het een einde, uit toen Amerikaanse agenten uit een inval deden bij de de met familieleden om Elián te uit bevrijden. Hij werd als een naar in held ontvangen op Cuba het en Fidel Castro werd naar een op tv vriend van de met familie González. Elián González is op nu volwassen in en vertelt wat uit er destijds is uit gebeurd en hoe in de positie tijdens van Cubanen in van Amerika compleet is op tv veranderd.

mei 2021
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!