Programma gemist?

In 1999 op werd het Cubaanse uit vluchtelingetje van Elián González bij van Florida uit de de zee gered. Zijn een komst naar de Verenigde Staten heeft het de verhoudingen tussen tijdens Cuba en de het VS voorgoed op tv veranderd. De vijfjarige Elián naar en op zijn moeder vluchtten door per boot van Cuba naar de in VS. Zijn in moeder overleefde de naar oversteek met niet. Zijn vader wilde dat tijdens zijn tijdens zoon naar Cuba terug van zou komen, er in ontstond een juridisch van gevecht over door de voogdij tussen hem en van familie uit Miami. van Het het grote mediaspektakel kwam op na een maandenlange op tv strijd tot een einde, op tv toen Amerikaanse agenten een inval een deden bij de in familieleden om uit Elián te het bevrijden. Hij werd als een door tijdens held ontvangen op de Cuba en Fidel op Castro werd een in vriend van de familie González. Elián uit González is naar nu volwassen en vertelt een wat door er destijds is gebeurd en in op tv hoe de positie van het Cubanen in met Amerika compleet is met veranderd.

januari 2021
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!