Programma gemist?

In door 1999 werd het Cubaanse van vluchtelingetje Elián González bij tijdens Florida tijdens uit de zee gered. Zijn op komst naar in de Verenigde met Staten heeft de verhoudingen met tussen Cuba en in de VS voorgoed uit veranderd. De vijfjarige Elián en in op tv zijn moeder vluchtten per boot tijdens van Cuba naar de een VS. naar Zijn moeder overleefde de op tv oversteek uit niet. Zijn vader wilde het dat zijn zoon naar van Cuba terug zou komen, op in er ontstond een juridisch met gevecht over de voogdij tussen tijdens hem en familie in uit Miami. op Het van grote mediaspektakel kwam na een maandenlange de strijd van tot een einde, toen Amerikaanse een agenten een inval de deden het bij de familieleden om Elián op tv te op bevrijden. Hij de werd als een het held ontvangen op tijdens Cuba en Fidel Castro werd een van vriend van de het de familie González. Elián de González is nu volwassen naar en vertelt wat er de destijds is gebeurd en naar hoe de het positie de van Cubanen in Amerika een compleet is uit veranderd.

juli 2021
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!