Programma gemist?

In 1999 werd een het het Cubaanse vluchtelingetje Elián González door bij Florida naar uit de zee uit gered. Zijn komst op naar de Verenigde Staten tijdens heeft de verhoudingen met tussen met Cuba en de VS met voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián met en zijn moeder vluchtten tijdens de per boot van Cuba het naar de VS. Zijn moeder door overleefde de uit oversteek niet. Zijn vader uit wilde in dat zijn zoon naar Cuba van terug zou komen, tijdens er ontstond een tijdens juridisch gevecht over van de voogdij op tv tussen hem de en familie uit Miami. de Het grote mediaspektakel een kwam door na een maandenlange de strijd tot een einde, naar toen Amerikaanse agenten een inval met op deden bij de op familieleden om Elián te op bevrijden. Hij uit werd als een in held ontvangen op Cuba een en Fidel Castro werd een door vriend van de op tijdens familie González. Elián González is op tv nu volwassen en op tv vertelt wat op tv er destijds met is gebeurd en hoe de uit positie van Cubanen in het de Amerika compleet is de veranderd.

september 2020
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!