Programma gemist?

In naar 1999 werd van het Cubaanse vluchtelingetje Elián op tv González bij Florida uit door de zee van gered. Zijn op tv komst naar de van Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen op Cuba en naar de VS voorgoed van veranderd. De vijfjarige Elián en op zijn moeder door vluchtten per op tv boot van Cuba door naar de VS. met Zijn moeder naar overleefde de oversteek niet. op tv Zijn vader wilde dat het zijn zoon naar Cuba de door terug zou komen, er op tv ontstond een juridisch gevecht in over de voogdij tussen op hem tijdens en familie uit Miami. Het uit tijdens grote mediaspektakel kwam na een maandenlange op tv strijd tot met een einde, toen Amerikaanse de agenten op tv een inval deden bij naar de familieleden om van Elián te een bevrijden. Hij werd tijdens als een held de ontvangen op Cuba en op Fidel Castro werd de een vriend op van de familie uit González. Elián González is nu naar volwassen en vertelt tijdens tijdens wat er destijds is het gebeurd en hoe de met positie van Cubanen in door Amerika compleet is de door veranderd.

mei 2020
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!