Programma gemist?

In in 1999 werd in het Cubaanse vluchtelingetje tijdens Elián González bij Florida uit de uit zee gered. Zijn het komst naar tijdens de Verenigde Staten door heeft de uit verhoudingen tussen Cuba en door de VS van voorgoed veranderd. De op tv vijfjarige Elián en tijdens zijn moeder vluchtten per het boot van Cuba van naar de VS. Zijn door moeder naar overleefde de oversteek niet. Zijn tijdens vader door wilde dat zijn zoon een naar Cuba terug uit zou komen, er ontstond op een juridisch gevecht door over de uit voogdij tussen hem in en familie uit op Miami. Het een grote mediaspektakel kwam na het een maandenlange strijd tot op tv een einde, toen Amerikaanse op agenten het een inval deden bij uit de op familieleden om Elián te bevrijden. Hij door met werd als een held uit ontvangen op Cuba en door Fidel uit Castro werd een vriend van tijdens de familie van González. Elián González is nu de volwassen naar en vertelt wat er destijds tijdens in is gebeurd en hoe naar de positie van Cubanen in op Amerika op tv compleet is met veranderd.

juni 2021
05-09-2017 22:55

Docu: Elián

2Doc: Elián - Docu: Elián

In 1999 werd het Cubaanse vluchtelingetje Elián González bij Florida uit de zee gered. Zijn komst naar de Verenigde Staten heeft de verhoudingen tussen Cuba en de VS voorgoed veranderd. De vijfjarige Elián en zijn moeder vluchtten per boot...

2Doc: Elián gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elián de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elián bij 2Doc: Elián liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elián. Heb je een uitzending van 2Doc: Elián gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elián gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elián? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elián kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!