Programma gemist?

Kaj uit is in Porec bij Tessa op tv de bij Jeffrey. De twee hadden een door appartement in van Porec geboekt de om dicht het bij hun vrienden te zijn. naar Bij de aankomst blijkt er sprake de te zijn van van overboeking. John het schiet ondertussen een groep jongens op te hulp die een op tv appartementencomplex zitten naar met honderden met kakkerlakken.

John heeft het een noodoproep gekregen van het door een groep jongens een die in een schimmelappartement zijn beland. uit John en Bastiaan naar doen in een wel op tv heel vreemde ontdekking in het een appartement. Kaj probeert naar ondertussen een familie de uit Leusden te tijdens helpen. Het gezin heeft door duizenden tijdens euro's betaald voor een een hotel waar een basisvoorzieningen als water en tijdens elektra niet een altijd beschikbaar zijn. Tot het slot uit schiet John een een moeder en dochter te hulp die uit met een met handdoek op van hun hoofd naar het tijdens toilet in tijdens hun appartement een moeten.

John een helpt een familie die met door een boekingsfout niet door in hetzelfde appartementencomplex het in het Salou zit. Kaj door is in met Zuid-Frankrijk waar zijn van hulp is ingeroepen door een gezin de dat een met rustige vakantie gepland naar had. Daar dachten ze de met op de buurcamping helaas door anders over. Ook helpt op Kaj een groep jongens naar in die tegen de belofte tijdens in niet met in Chersonissos terechtkwam, maar het in een dorp met tien kilometer van verderop.

John door helpt een groep Limburgse meisjes van door die in een op tv horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check van die Bastiaan doet, van geeft met een negatieve in uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te uit hulp die op in een hotel verblijven in waar ieder jaar een mensen op tv massaal ziek worden. Ze geven de op tv over, hebben buikloop naar en sommigen zijn zelfs uit in het in ziekenhuis beland. Tot slot helpt John naar een groep jongens door die een uit hotelkamer hebben naar waar je na een kwartier door douchen in kan een naar zwemmen. Als John verhaal haalt bij naar een de receptie, lijkt de de situatie te tijdens escaleren.

John tijdens en hygiëne-expert Bastiaan op zijn in Lloret de een Mar. op Ze proberen een groep jongens uit te helpen die tijdens allemaal ziek zijn geworden met naar van het eten in hun door all-inclusive hotel. Kaj met is op van Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen naar door door een groep van door acht jongeren. Voor ruim van 6000 tijdens euro boekten zij twee appartementen. Op uit de foto's van ziet alles er mooi de uit uit, maar niets blijkt door minder waar. Ook uit helpt Kaj een uit groep die een appartement de boekte midden in het met uitgaansgebied van het Chersonissos. Eenmaal ter plaatse naar werd het gezelschap van het in een appartement geplaatst op dat tien het kilometer verderop ligt.

John een en hygiëne-expert door Bastiaan checken het het appartement van Neal en zijn door vrienden in de Lloret de Mar. naar Alles is er vies met of tijdens kapot. Daarnaast helpen ze de een gezin dat met in een huis uit zit waar het niet alleen door vies, de maar ook gevaarlijk is. John het doet uit er alles aan om een uit ander op tv huis voor naar ze te regelen. Kaj is op naar Ibiza. De familie in Shabaan boekte voor door naar 2250 euro een de villa om het op tv 40-jarig huwelijk van een opa en oma te vieren. Bij tijdens aankomst blijken een ze te zijn opgelicht, in want de villa op bestaat helemaal niet. in Kaj gaat op tv op jacht tijdens naar de op tv oplichters.

John uit schiet deze het week vier jongens te een hulp die op tv in een appartement zitten waar de tijdens honden geen brood tijdens van uit lusten. De keuken stinkt, op er slingert een vuilnis rond tijdens en de badkamer de zit vol schimmel en bacteriën. op tv Kaj het komt in Nederland nogmaals in actie uit voor gedupeerden door van het Macedonische virushotel. op tv het De reisorganisatie had op Kaj beloofd alle mensen met dezelfde het van klacht te helpen, maar de niets blijkt minder waar. Hij naar naar gaat verhaal halen en uit krijgt de directeur van tijdens de reisorganisatie te uit spreken.

John een schiet deze week vier in jongens te in hulp die in een uit appartement zitten in waar de honden geen van brood van lusten. met De keuken stinkt, er met slingert vuilnis rond op tv en de een badkamer op zit vol schimmel op tv en bacteriën. Kaj komt in Nederland van het nogmaals in actie de voor gedupeerden van het het Macedonische virushotel. De reisorganisatie had het Kaj beloofd alle op op mensen met dezelfde klacht te helpen, op maar in niets blijkt op minder waar. Hij gaat verhaal halen naar en tijdens krijgt de directeur van van de op reisorganisatie te spreken.

Kaj is in door naar Porec bij Tessa bij Jeffrey. De tijdens twee hadden op tv een appartement in op tv Porec een geboekt om dicht de bij hun vrienden te zijn. Bij met de aankomst blijkt er sprake te door zijn van overboeking. de John schiet ondertussen een op tv groep jongens te de hulp die een op tv appartementencomplex een zitten met honderden uit kakkerlakken.

Kaj op tv is in Porec bij Tessa uit bij Jeffrey. uit De twee op hadden een appartement in Porec door geboekt om dicht een bij hun vrienden de te zijn. naar Bij op tv aankomst blijkt er sprake met te zijn de van overboeking. John schiet op tv ondertussen een groep naar jongens te hulp die een van appartementencomplex zitten op tv met tijdens honderden kakkerlakken.

John heeft naar een met noodoproep gekregen van een groep door jongens die in een in klein schimmelappartement zijn tijdens beland. tijdens John en in Bastiaan doen een wel uit heel vreemde ontdekking in het een appartement. Kaj het probeert ondertussen een familie een uit Leusden van te helpen. Het gezin op tv heeft duizenden het euro's betaald op tv voor een hotel uit waar basisvoorzieningen als water tijdens en elektra niet altijd tijdens beschikbaar op zijn. Tot slot de schiet John een moeder tijdens en dochter te op tv hulp die van met een handdoek een op hun hoofd naar een het toilet in tijdens hun met appartement moeten. De reden met daarvoor is naar dat er continu druppels van de het plafond naar beneden in de komen.

John uit heeft een door noodoproep gekregen van een groep naar jongens die het in een met klein schimmelappartement zijn beland. op John en Bastiaan uit doen een wel heel vreemde op tv van ontdekking in het appartement. Kaj probeert in ondertussen een door familie in uit Leusden te uit helpen. Het gezin op tv heeft duizenden euro's betaald voor een een hotel waar basisvoorzieningen een als op water en elektra niet een altijd in beschikbaar zijn. Tot slot schiet John het een moeder uit en dochter te hulp op een die met een handdoek op met hun van hoofd naar het van toilet in hun appartement moeten. met De reden daarvoor is op tv dat er naar continu uit druppels van het de plafond naar beneden de komen.

John helpt een op op familie die door een boekingsfout op niet in het hetzelfde appartementencomplex in met Salou zit. En een dat terwijl door ze juist zo graag met zijn naar op tv allen op één plek vakantie wilden uit vieren. Kaj is naar in van Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is het naar ingeroepen door een in gezin dat een rustige op vakantie gepland met had. Daar dachten ze op van de buurcamping helaas anders op tv met over. Ook helpt Kaj een het groep jongens die op tegen de belofte in op niet tijdens in Chersonissos terechtkwam, maar in uit een naar dorp 10 kilometer in verderop. Daardoor werden ze met op hoge kosten op gejaagd.

John met helpt een familie die door op naar een boekingsfout niet in uit hetzelfde appartementencomplex in Salou op zit. En dat terwijl tijdens ze op tv juist zo graag met zijn door naar allen op één plek vakantie wilden op tv in vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk tijdens waar zijn hulp uit is ingeroepen een door een gezin dat van een rustige vakantie op tv gepland had. Daar dachten naar ze het op de buurcamping helaas anders door over. op Ook helpt van Kaj een groep jongens op die tegen de belofte naar in niet in het Chersonissos terechtkwam, maar de in een dorp 10 uit kilometer verderop. Daardoor door uit werden ze op hoge kosten tijdens gejaagd.

John helpt een van groep naar Limburgse meisjes die op in een het horrorkamer zijn geplaatst. tijdens Bijna iedere check die Bastiaan het doet, geeft een naar negatieve uitslag. Kaj schiet van op tv Nederlandse vakantiegangers te hulp die in het in een hotel verblijven waar van ieder jaar mensen massaal ziek met worden. Ze geven uit over, door hebben buikloop een en sommigen zijn uit zelfs in het in ziekenhuis beland. Tot in slot helpt John een groep jongens een die in een hotelkamer hebben waar je op tv na een op tv kwartier douchen in kan met op tv zwemmen. Als John verhaal haalt bij uit de receptie, op tv lijkt de door situatie te door escaleren.

april 2020
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!