Programma gemist?

Kaj op is in naar Porec bij Tessa naar bij Jeffrey. De twee hadden een een appartement in in Porec geboekt om dicht van uit bij hun vrienden te door zijn. Bij aankomst blijkt door er sprake te zijn naar van overboeking. op John schiet uit ondertussen een groep jongens met te hulp op tv die een appartementencomplex op tv zitten met honderden een kakkerlakken.

John heeft uit een naar noodoproep gekregen van naar een groep jongens die in met een schimmelappartement zijn beland. tijdens John en Bastiaan naar doen een wel door heel uit vreemde ontdekking in het uit appartement. de Kaj probeert ondertussen een familie de uit Leusden te uit helpen. een Het gezin heeft op duizenden euro's betaald voor een tijdens hotel door waar basisvoorzieningen als uit water en elektra niet altijd beschikbaar naar zijn. Tot slot van schiet John tijdens een moeder en dochter op te hulp door die met tijdens een handdoek op hun hoofd tijdens naar naar het toilet het in hun appartement de moeten.

John met helpt een familie die de door van een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex op tijdens in Salou zit. op Kaj is in Zuid-Frankrijk waar uit zijn hulp is van ingeroepen door op tv een gezin dat uit een rustige vakantie naar gepland had. Daar dachten ze op tv op de buurcamping een naar helaas anders over. Ook helpt Kaj in een groep in jongens die tegen uit de belofte in niet naar in de Chersonissos terechtkwam, maar in een door op tv dorp tien kilometer uit verderop.

John een helpt een groep uit Limburgse meisjes die in een een horrorkamer uit zijn geplaatst. Bijna iedere check met die Bastiaan in doet, met geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet door Nederlandse vakantiegangers te met hulp met die in een een hotel verblijven waar tijdens ieder jaar mensen een massaal ziek op tv worden. Ze geven de over, hebben buikloop en sommigen een zijn zelfs door in het het ziekenhuis beland. Tot slot helpt John naar een groep jongens in het die een hotelkamer naar hebben waar je op tv na een kwartier douchen in kan door zwemmen. Als John een verhaal haalt op bij de de receptie, lijkt de tijdens situatie te in escaleren.

John en op hygiëne-expert Bastiaan zijn op in Lloret van de Mar. Ze proberen een van groep jongens te in op helpen die allemaal ziek naar zijn geworden van het met eten in hun uit all-inclusive hotel. Kaj in is op Mallorca. Zijn op een hulp is ingeroepen door een uit groep van met acht jongeren. met Voor ruim 6000 euro boekten op tv zij twee op tv appartementen. Op de foto's ziet naar alles er naar mooi uit, maar in niets blijkt het minder waar. Ook van helpt Kaj door een groep die een appartement van boekte midden in de het een uitgaansgebied van Chersonissos. Eenmaal ter op plaatse werd het gezelschap op tv in met een appartement geplaatst uit dat tien tijdens kilometer verderop ligt.

John naar en hygiëne-expert Bastiaan met checken het appartement uit van Neal en zijn uit vrienden in op tv Lloret de op tv Mar. Alles is er de vies of uit kapot. Daarnaast helpen met ze een gezin dat de in een huis zit op tv waar het niet alleen uit vies, maar ook het gevaarlijk op is. John doet er de alles aan het om een ander op huis voor van ze te regelen. Kaj is door op op Ibiza. De familie Shabaan naar boekte voor uit 2250 euro een villa om een het 40-jarig huwelijk van van opa en tijdens oma te van vieren. Bij aankomst blijken op ze te zijn het opgelicht, want de villa op bestaat helemaal niet. tijdens Kaj uit gaat op jacht het naar de op oplichters.

John schiet deze op de week vier jongens te in hulp die het in een appartement zitten waar op de honden geen uit brood tijdens van lusten. De keuken op tv stinkt, er slingert vuilnis rond in en de badkamer een tijdens zit vol schimmel op tv en bacteriën. Kaj komt in Nederland op nogmaals door in actie voor gedupeerden van van het Macedonische in virushotel. van De reisorganisatie had Kaj beloofd uit alle op mensen met dezelfde klacht te helpen, naar maar uit niets blijkt minder op tv waar. Hij gaat op tv verhaal halen en krijgt de op tv het directeur van de reisorganisatie op te spreken.

John schiet deze naar week vier op jongens te hulp die met in een appartement door door zitten waar de in honden geen brood van met lusten. De door keuken stinkt, er in slingert vuilnis rond een en de badkamer zit een vol schimmel en bacteriën. Kaj het op komt in Nederland nogmaals in actie van voor gedupeerden van met het Macedonische virushotel. in De het reisorganisatie had op tv Kaj beloofd alle een mensen met dezelfde klacht te helpen, tijdens maar het niets blijkt de minder waar. Hij in gaat verhaal halen het en krijgt de door directeur van de de reisorganisatie te spreken.

Kaj is in de Porec door bij Tessa uit bij Jeffrey. De twee uit hadden een de appartement in Porec geboekt om tijdens dicht bij met hun vrienden te op tv zijn. Bij aankomst de blijkt er sprake in te zijn van overboeking. John een schiet ondertussen een naar op groep jongens te hulp die een een appartementencomplex van zitten met honderden de kakkerlakken.

Kaj is in naar Porec naar bij Tessa bij uit Jeffrey. De twee hadden een een appartement in uit Porec geboekt om dicht uit op tv bij hun vrienden te zijn. tijdens Bij aankomst blijkt er op sprake te zijn het van overboeking. John met schiet met ondertussen een groep jongens een te hulp die tijdens een appartementencomplex zitten met tijdens honderden in kakkerlakken.

John heeft op een noodoproep in gekregen van een naar groep jongens die op tv in een klein op tv schimmelappartement zijn beland. John en door Bastiaan met doen een wel naar heel vreemde ontdekking in het een appartement. de Kaj probeert ondertussen een familie uit uit Leusden te op helpen. de Het gezin heeft duizenden met euro's betaald voor een op hotel uit waar basisvoorzieningen als water op en elektra door niet altijd beschikbaar met zijn. Tot met slot schiet John een moeder en in met dochter te hulp tijdens die met een handdoek op op hun hoofd tijdens naar het toilet in in hun appartement moeten. het De reden daarvoor van is dat door er continu een druppels van het plafond naar door beneden van komen.

John de heeft een noodoproep gekregen van naar een op groep jongens die in door een klein schimmelappartement zijn de het beland. John en Bastiaan doen een met door wel heel vreemde de ontdekking in het appartement. het Kaj probeert ondertussen een familie door uit Leusden te van helpen. Het gezin tijdens heeft duizenden met euro's betaald naar voor een in hotel waar basisvoorzieningen op tv als water en elektra niet altijd uit beschikbaar zijn. uit Tot slot door schiet John een het moeder en dochter te een hulp door die met een handdoek op de hun hoofd naar tijdens het toilet in op hun op tv appartement moeten. De door reden daarvoor is dat er continu van het druppels van het plafond naar uit beneden naar komen.

John helpt naar een familie die met door een boekingsfout van niet in naar hetzelfde appartementencomplex in Salou naar zit. de En dat terwijl ze juist zo het graag met zijn naar allen op één van plek vakantie wilden een op vieren. Kaj is in met Zuid-Frankrijk waar een zijn hulp is ingeroepen door door een gezin dat een naar rustige met vakantie gepland had. Daar uit dachten ze op een de het buurcamping helaas anders over. Ook in helpt Kaj het een groep de jongens die tegen naar de belofte in niet in de Chersonissos terechtkwam, maar in het een dorp 10 in door kilometer verderop. Daardoor werden van ze op hoge in kosten gejaagd.

John in helpt een familie die door in een boekingsfout niet door op in hetzelfde appartementencomplex in het Salou zit. uit En dat terwijl de ze juist zo graag met zijn op tv allen een op één plek vakantie wilden naar vieren. met Kaj is in het Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is op uit ingeroepen door een van gezin dat een rustige tijdens vakantie gepland had. Daar dachten met ze op de de buurcamping helaas anders het over. Ook helpt door Kaj een groep door een jongens die tegen een de belofte in niet in de Chersonissos terechtkwam, een maar in een dorp 10 door kilometer de verderop. Daardoor werden in ze op naar hoge kosten gejaagd.

John de helpt een groep Limburgse van meisjes die in in een horrorkamer zijn in geplaatst. met Bijna iedere check die een Bastiaan doet, geeft een het negatieve uitslag. Kaj schiet in Nederlandse vakantiegangers een te hulp die van in door een hotel verblijven waar door ieder jaar in mensen massaal ziek een worden. Ze geven over, door hebben buikloop en sommigen zijn met naar zelfs in het ziekenhuis beland. met Tot slot helpt John de een groep op tv jongens die een van hotelkamer hebben de waar je na naar een kwartier douchen in kan door van zwemmen. Als John verhaal door haalt bij de receptie, lijkt uit de situatie het te naar escaleren.

juli 2019
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord