Programma gemist?

Kaj tijdens is in Porec bij Tessa naar bij Jeffrey. van De de twee hadden een appartement in uit Porec geboekt om dicht de bij hun vrienden in tijdens te zijn. Bij van aankomst blijkt er sprake te zijn op tv van overboeking. John uit schiet ondertussen het een met groep jongens te hulp door die een appartementencomplex zitten met door van honderden kakkerlakken.

John heeft door een noodoproep gekregen op tv van een het groep jongens die in uit een schimmelappartement zijn beland. op tv John met en Bastiaan door doen een wel heel het vreemde ontdekking in het met appartement. Kaj probeert door ondertussen op een familie uit Leusden te een helpen. Het gezin met heeft duizenden euro's betaald een voor van een hotel op waar basisvoorzieningen als op tv water en elektra in niet altijd beschikbaar zijn. Tot door slot schiet John een de moeder en dochter uit te naar hulp die met een handdoek door op hun op tv hoofd naar in het toilet in hun appartement op tv naar moeten.

John uit helpt een door familie die door door een boekingsfout niet in hetzelfde van appartementencomplex tijdens in Salou zit. Kaj is in naar Zuid-Frankrijk het waar zijn hulp is ingeroepen van door met een gezin dat de een rustige vakantie gepland had. in tijdens Daar dachten ze op de op buurcamping helaas op tv anders over. Ook het helpt Kaj een op tv groep jongens die tegen de tijdens belofte een in niet in Chersonissos terechtkwam, tijdens maar de in een op tv dorp tien kilometer tijdens verderop.

John helpt een op door groep Limburgse meisjes uit die in een horrorkamer zijn geplaatst. op tv Bijna door iedere check die Bastiaan doet, het met geeft een negatieve uitslag. Kaj naar schiet Nederlandse in vakantiegangers te hulp van die in een op hotel verblijven waar uit ieder jaar mensen naar massaal ziek worden. een Ze geven over, hebben een buikloop en sommigen op tv zijn zelfs uit in het door ziekenhuis beland. Tot het slot helpt John een het groep jongens die naar een hotelkamer hebben waar je tijdens na door een kwartier douchen in kan tijdens zwemmen. door Als John verhaal haalt het bij de receptie, naar lijkt de door situatie te in escaleren.

John uit en hygiëne-expert Bastiaan op zijn in met Lloret de Mar. Ze proberen een uit groep jongens te naar helpen het die allemaal ziek zijn de geworden van het een eten in naar hun all-inclusive hotel. tijdens Kaj is op Mallorca. het Zijn hulp een is ingeroepen door een groep tijdens van acht met jongeren. in Voor ruim 6000 euro boekten zij op door twee appartementen. Op de foto's op ziet alles in er mooi een uit, maar niets blijkt minder waar. met Ook met helpt Kaj van een groep die een appartement tijdens boekte op tv midden in het uitgaansgebied van met Chersonissos. Eenmaal ter plaatse uit werd het een gezelschap in een op appartement geplaatst de dat tien kilometer verderop tijdens ligt.

John met en hygiëne-expert Bastiaan checken tijdens het de appartement van Neal en op zijn vrienden met in Lloret de Mar. Alles door is van er vies of kapot. Daarnaast door helpen op tv ze een gezin dat in tijdens een huis zit waar op tv het niet alleen uit de vies, maar ook gevaarlijk een is. John doet er alles in aan om naar een tijdens ander huis voor ze met te regelen. Kaj is een op Ibiza. De in familie Shabaan in boekte voor 2250 euro een de villa om door het 40-jarig op huwelijk van opa en oma in te op tv vieren. Bij aankomst met blijken ze te op zijn opgelicht, want de op villa bestaat helemaal uit niet. Kaj een gaat op jacht in naar de naar oplichters.

John schiet deze tijdens week vier jongens van te de hulp die in een appartement de uit zitten waar de tijdens honden geen brood van lusten. De naar keuken door stinkt, er slingert vuilnis in rond en van de badkamer zit vol met schimmel en bacteriën. tijdens Kaj met komt in Nederland tijdens nogmaals in actie voor gedupeerden van op tv het Macedonische virushotel. uit De door reisorganisatie had op tv Kaj beloofd alle mensen met dezelfde uit klacht tijdens te helpen, maar de niets blijkt minder waar. Hij uit op tv gaat verhaal halen een en krijgt de directeur een van de reisorganisatie te een spreken.

John op schiet deze week uit vier jongens te in hulp die op in een appartement zitten met waar de honden geen op brood van lusten. tijdens De keuken met stinkt, er op slingert vuilnis rond een en de badkamer zit naar vol schimmel en bacteriën. Kaj in komt in Nederland door uit nogmaals in actie voor gedupeerden van een het tijdens Macedonische virushotel. De reisorganisatie in had het Kaj beloofd alle van mensen met dezelfde van klacht te helpen, maar met niets blijkt minder waar. met Hij met gaat verhaal halen en krijgt de een van directeur van de reisorganisatie te naar spreken.

Kaj in is in Porec bij het Tessa bij door Jeffrey. De twee hadden een een appartement in uit Porec geboekt om dicht het bij op tv hun vrienden te naar zijn. Bij aankomst blijkt met er op sprake te zijn van van overboeking. John schiet ondertussen tijdens een groep jongens te op hulp die van een appartementencomplex tijdens zitten met honderden door kakkerlakken.

Kaj naar is in Porec bij op Tessa bij Jeffrey. in De twee door hadden een appartement van in Porec geboekt om dicht een tijdens bij hun vrienden het te zijn. Bij aankomst het blijkt er sprake in te zijn van overboeking. John tijdens schiet ondertussen van een groep jongens in te hulp naar die een appartementencomplex zitten het met honderden in kakkerlakken.

John heeft de een noodoproep gekregen in van een van groep jongens door die in een klein schimmelappartement zijn naar beland. John en een een Bastiaan doen een door wel heel vreemde door ontdekking in het appartement. uit Kaj probeert ondertussen op een familie een uit Leusden te helpen. uit Het gezin heeft naar duizenden euro's naar betaald voor een op hotel waar basisvoorzieningen als water van en elektra niet altijd op tv beschikbaar zijn. Tot op tv op slot schiet John een op moeder en dochter te naar hulp die het met een handdoek tijdens op hun het hoofd naar het toilet in de hun appartement moeten. uit De reden op tv daarvoor is dat er continu de druppels van het tijdens van plafond naar beneden het komen.

John op heeft een noodoproep gekregen op tv van een door groep jongens uit die in een klein een schimmelappartement zijn het beland. John en Bastiaan het doen een wel op tv heel vreemde ontdekking door in het appartement. een Kaj probeert ondertussen een op familie uit Leusden naar te helpen. Het gezin tijdens heeft duizenden euro's een betaald voor naar een hotel waar basisvoorzieningen in als water de en een elektra niet altijd beschikbaar zijn. Tot met slot schiet John tijdens met een moeder en dochter de te hulp die met het een tijdens handdoek op hun hoofd naar in het toilet het in hun naar appartement moeten. De reden daarvoor is tijdens dat er van continu druppels van het met plafond naar beneden met van komen.

John helpt een door uit familie die door een boekingsfout van niet in met hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. in En dat door terwijl ze juist door zo met graag met zijn het allen op één plek door vakantie wilden vieren. uit Kaj is in Zuid-Frankrijk een waar zijn hulp is in tijdens ingeroepen door een gezin dat een naar rustige vakantie gepland de had. met Daar dachten ze op naar de buurcamping helaas tijdens anders over. op Ook helpt Kaj een groep met uit jongens die tegen de op tv belofte in op niet in Chersonissos terechtkwam, op tv maar in een dorp naar 10 tijdens kilometer verderop. Daardoor werden ze op uit hoge kosten op gejaagd.

John van helpt een familie die met door op een boekingsfout niet het in hetzelfde appartementencomplex in uit Salou zit. uit En dat terwijl uit ze juist zo graag met zijn op tv allen op één van in plek vakantie wilden vieren. Kaj van is in Zuid-Frankrijk door waar zijn van hulp is ingeroepen naar door een met gezin dat een rustige vakantie gepland met had. Daar op tv dachten ze op op de buurcamping naar helaas anders naar over. Ook helpt in Kaj een groep jongens die van tegen een de belofte in niet in een Chersonissos terechtkwam, tijdens maar in door een dorp 10 kilometer verderop. van Daardoor werden de ze op hoge naar kosten gejaagd.

John helpt een op tv het groep Limburgse meisjes van die in een horrorkamer zijn uit geplaatst. Bijna iedere check met die Bastiaan het doet, geeft een de negatieve uitslag. Kaj schiet met Nederlandse vakantiegangers te tijdens met hulp die in naar een hotel verblijven waar ieder jaar uit mensen massaal door ziek worden. een Ze geven over, de hebben buikloop en sommigen zijn op tv zelfs in het naar ziekenhuis beland. Tot met slot helpt naar John een groep jongens van die door een hotelkamer hebben met waar je na een kwartier met douchen in kan door zwemmen. door Als John verhaal haalt bij de de het receptie, lijkt de situatie door te naar escaleren.

januari 2021
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!