Programma gemist?

Kaj is in uit Porec bij een Tessa op bij Jeffrey. De twee hadden een het appartement in met Porec geboekt met om dicht bij hun van vrienden een te zijn. Bij aankomst blijkt er op sprake te zijn naar in van overboeking. John schiet uit ondertussen een groep jongens naar te de hulp die een appartementencomplex zitten op met uit honderden kakkerlakken.

John heeft een de op tv noodoproep gekregen van een groep jongens het die in een door schimmelappartement zijn beland. naar John met en Bastiaan een doen een wel tijdens heel vreemde ontdekking in het appartement. van Kaj op probeert ondertussen een familie tijdens uit het Leusden te helpen. de Het gezin heeft duizenden in euro's betaald voor een hotel naar waar basisvoorzieningen als op water naar en elektra niet altijd beschikbaar een zijn. van Tot slot schiet John een het moeder van en dochter te hulp die het met de een handdoek op hun uit hoofd naar het toilet in in de hun appartement naar moeten.

John helpt een op familie die door in een naar boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex het in in Salou zit. Kaj op tv is in Zuid-Frankrijk waar zijn het een hulp is ingeroepen door op tv een gezin dat van een rustige vakantie gepland met had. Daar van dachten ze op de buurcamping in uit helaas anders over. op tv Ook helpt Kaj door een groep jongens die tegen op tv de belofte in in niet in Chersonissos terechtkwam, op tv de maar in een dorp tien kilometer de naar verderop.

John op tv helpt een tijdens groep Limburgse meisjes die in het een horrorkamer uit zijn geplaatst. Bijna iedere check van met die Bastiaan doet, geeft een de negatieve uitslag. Kaj een schiet in Nederlandse vakantiegangers te hulp die de in een hotel het verblijven naar waar ieder jaar mensen massaal uit ziek op worden. Ze geven over, uit hebben buikloop en sommigen een zijn zelfs het in het ziekenhuis beland. tijdens Tot slot de helpt John tijdens een groep jongens die de een hotelkamer hebben waar je naar na een het kwartier douchen in uit kan zwemmen. Als John in uit verhaal haalt bij de uit receptie, lijkt de op tv situatie te tijdens escaleren.

John in en hygiëne-expert Bastiaan zijn uit in Lloret door de Mar. Ze proberen op een groep jongens een te helpen die een allemaal ziek zijn van geworden op tv van het eten in hun all-inclusive de hotel. van Kaj is op Mallorca. op Zijn hulp is ingeroepen van op door een groep van acht jongeren. uit Voor met ruim 6000 met euro boekten zij twee naar appartementen. Op de foto's ziet van uit alles er mooi uit, door maar niets blijkt het minder waar. Ook met helpt Kaj naar een groep die een appartement met boekte midden in het op tv van uitgaansgebied van Chersonissos. Eenmaal ter plaatse door door werd het gezelschap uit in een appartement geplaatst dat tien van kilometer verderop in ligt.

John en op tv hygiëne-expert Bastiaan met checken het appartement van op Neal en zijn op vrienden in Lloret de het uit Mar. Alles is er vies of in kapot. Daarnaast helpen het ze een een gezin dat in een op tv huis zit waar door het een niet alleen tijdens vies, maar ook met gevaarlijk is. John doet er op alles aan om een door ander uit huis voor ze te regelen. tijdens Kaj is op op Ibiza. uit De familie Shabaan boekte het voor 2250 euro uit een villa om het tijdens 40-jarig huwelijk van naar opa en oma een te vieren. Bij tijdens aankomst in blijken ze te uit zijn opgelicht, met want de villa met bestaat helemaal niet. het Kaj gaat op jacht naar in de het oplichters.

John uit schiet deze week vier van jongens te met hulp die in een het appartement zitten tijdens waar de honden geen door brood van lusten. De in de keuken stinkt, er slingert van vuilnis rond en van de badkamer zit op vol schimmel en bacteriën. Kaj naar komt in Nederland door nogmaals in actie op voor gedupeerden op van het van Macedonische virushotel. De reisorganisatie had op Kaj beloofd alle de mensen naar met dezelfde door klacht te helpen, maar tijdens niets blijkt minder van waar. Hij een gaat verhaal halen en de krijgt de tijdens directeur van de het reisorganisatie te spreken.

John op schiet deze een week vier jongens te hulp op die in de een appartement zitten waar de van honden geen het brood van lusten. De in naar keuken stinkt, er slingert vuilnis met rond en de van badkamer een zit vol schimmel en bacteriën. naar Kaj komt op tv in Nederland nogmaals een in actie voor gedupeerden tijdens van het van Macedonische virushotel. De op reisorganisatie had Kaj beloofd alle van de mensen met dezelfde van klacht te helpen, maar niets op blijkt minder uit waar. Hij gaat verhaal van halen op tv en krijgt de directeur van in de reisorganisatie te het spreken.

Kaj van is in naar Porec bij Tessa bij Jeffrey. De uit twee hadden door een de appartement in Porec geboekt om dicht op bij hun door vrienden te de zijn. Bij aankomst blijkt in er een sprake te zijn van overboeking. John in schiet ondertussen een uit groep met jongens te hulp die een op op tv appartementencomplex zitten met honderden de kakkerlakken.

Kaj is met in Porec bij Tessa tijdens bij Jeffrey. De met twee hadden door een appartement in Porec het geboekt om op tv dicht bij hun vrienden de te tijdens zijn. Bij aankomst blijkt op er het sprake te zijn van overboeking. de John schiet een ondertussen een tijdens groep jongens te hulp die uit een appartementencomplex op tv zitten met honderden de kakkerlakken.

John heeft het een noodoproep gekregen in van een groep jongens met die in van een klein schimmelappartement zijn een beland. John en uit Bastiaan doen van een wel heel vreemde door tijdens ontdekking in het appartement. de Kaj probeert ondertussen een familie een uit Leusden te op helpen. Het op gezin heeft naar duizenden euro's een betaald voor een hotel tijdens waar basisvoorzieningen als een water en elektra uit niet altijd beschikbaar zijn. op tv Tot het slot schiet John van een moeder en dochter de te hulp door die met een van handdoek op hun hoofd naar het van toilet in hun op appartement moeten. De van op reden daarvoor is op tv dat er continu druppels van van het plafond naar van beneden met komen.

John heeft een een noodoproep gekregen van van op tv een groep jongens de die in een klein uit schimmelappartement zijn het beland. John en van Bastiaan doen een wel door heel vreemde ontdekking in het naar het appartement. Kaj probeert in ondertussen een familie uit Leusden te tijdens helpen. Het gezin met heeft duizenden euro's uit betaald voor uit een hotel waar basisvoorzieningen naar als water en van elektra niet altijd van beschikbaar zijn. uit Tot slot schiet een John een moeder en met dochter naar te hulp die van met een handdoek met op hun hoofd naar het het toilet in hun tijdens appartement op tv moeten. De naar reden daarvoor is met dat er continu uit druppels van het op plafond naar beneden een komen.

John helpt een het uit familie die door een boekingsfout niet tijdens naar in hetzelfde appartementencomplex in met Salou zit. En dat terwijl op tv op ze juist zo graag met de zijn op allen op één plek vakantie wilden op het vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk op tv waar zijn tijdens hulp is ingeroepen door door een gezin dat een een rustige vakantie gepland tijdens had. Daar dachten door ze op op tv de buurcamping helaas uit anders over. van Ook helpt Kaj een van groep van jongens die tegen de met belofte in tijdens niet in Chersonissos terechtkwam, maar in naar een dorp tijdens 10 kilometer verderop. naar Daardoor naar werden ze op hoge kosten op tv gejaagd.

John helpt uit een familie die in door een een boekingsfout niet in hetzelfde door appartementencomplex in Salou zit. op tv van En dat terwijl ze juist zo naar graag tijdens met zijn allen door op één plek uit vakantie wilden vieren. uit Kaj is in naar Zuid-Frankrijk waar op zijn hulp is ingeroepen de door een gezin dat uit een rustige vakantie van gepland naar had. Daar dachten ze op tijdens de het buurcamping helaas anders over. Ook door helpt Kaj door een groep jongens op die tegen de een belofte in niet het in Chersonissos terechtkwam, maar in uit een op tv dorp 10 van kilometer verderop. Daardoor werden ze op uit hoge de kosten gejaagd.

John helpt een op groep Limburgse meisjes op tv die in naar een horrorkamer tijdens zijn geplaatst. Bijna iedere uit check uit die Bastiaan doet, geeft een het negatieve uitslag. Kaj schiet de Nederlandse vakantiegangers te in hulp tijdens die in tijdens een hotel verblijven waar ieder tijdens jaar mensen met massaal ziek worden. Ze geven in over, op hebben buikloop en sommigen zijn op tv uit zelfs in het ziekenhuis beland. Tot tijdens slot helpt John door een op tv groep jongens die tijdens een hotelkamer hebben op tv waar je na uit een kwartier douchen van in kan de zwemmen. Als John verhaal naar haalt bij de de receptie, lijkt het de situatie te een escaleren.

januari 2019
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord