Programma gemist?

Kaj een is in Porec bij Tessa met bij Jeffrey. De uit twee hadden een op tv appartement in Porec op geboekt om dicht het bij door hun vrienden te zijn. uit Bij aankomst de blijkt er sprake te op zijn een van overboeking. John naar schiet ondertussen een groep in jongens te hulp die de een door appartementencomplex zitten met honderden op kakkerlakken.

John heeft het een noodoproep gekregen de van een groep in jongens in die in een schimmelappartement een zijn beland. het John en Bastiaan doen een wel op tijdens heel vreemde ontdekking van in het appartement. Kaj probeert ondertussen tijdens een tijdens familie uit Leusden te helpen. naar Het gezin heeft met duizenden door euro's betaald voor een hotel de waar basisvoorzieningen als uit water door en elektra niet altijd beschikbaar een zijn. Tot slot naar een schiet John een moeder naar en dochter te op hulp die met een van handdoek op op tv hun hoofd naar het toilet met in hun appartement het tijdens moeten.

John uit helpt een familie die door naar een boekingsfout in niet in hetzelfde appartementencomplex van in Salou tijdens zit. Kaj is door in Zuid-Frankrijk op tv waar zijn met hulp is ingeroepen door een op tv gezin dat een rustige met vakantie met gepland had. op tv Daar dachten ze met op de buurcamping helaas anders over. met Ook in helpt Kaj een groep op jongens die tegen de op tv een belofte in niet in de Chersonissos terechtkwam, maar in een uit van dorp tien kilometer uit verderop.

John door helpt een groep Limburgse naar meisjes die in in een horrorkamer de zijn geplaatst. in Bijna iedere check een die Bastiaan doet, geeft van een negatieve uitslag. op Kaj schiet Nederlandse van vakantiegangers te hulp die in door een hotel een verblijven uit waar ieder jaar mensen massaal ziek naar worden. Ze tijdens geven op over, hebben buikloop en op sommigen zijn een zelfs in het ziekenhuis beland. Tot op in slot helpt John een groep door jongens die een hotelkamer het in hebben waar je na een met kwartier douchen in op tv kan zwemmen. Als naar John verhaal haalt bij een met de receptie, lijkt op tv de situatie te tijdens escaleren.

John en uit hygiëne-expert Bastiaan zijn op in Lloret de Mar. met Ze proberen het een groep jongens te de helpen die van allemaal ziek de zijn geworden van het in eten van in hun all-inclusive hotel. Kaj is een tijdens op Mallorca. Zijn van hulp is ingeroepen van door een groep op tv van acht jongeren. Voor naar ruim 6000 euro boekten zij het twee tijdens appartementen. Op de tijdens foto's ziet alles op tv er mooi uit, naar maar niets blijkt minder waar. het Ook de helpt Kaj een groep die door een op tv appartement boekte midden in het in uitgaansgebied tijdens van Chersonissos. tijdens Eenmaal ter plaatse werd op tv het gezelschap van in een appartement op geplaatst dat tien kilometer het verderop ligt.

John en hygiëne-expert een uit Bastiaan checken het naar appartement van Neal en zijn op vrienden naar in Lloret de Mar. de Alles is er vies of met kapot. Daarnaast naar helpen ze een gezin in op tv dat in een van huis zit waar naar het niet alleen vies, het maar ook gevaarlijk is. John op tv doet er alles in aan om een met van ander huis voor ze te regelen. de Kaj is de op Ibiza. van De familie Shabaan het boekte voor 2250 euro op tv een villa om het in op tv 40-jarig huwelijk van opa met en oma op tv te vieren. Bij aankomst blijken ze het te door zijn opgelicht, want de villa de bestaat helemaal naar niet. Kaj van gaat op jacht naar de op tv door oplichters.

John schiet naar deze een week vier jongens uit te hulp die in naar een appartement uit zitten waar de honden geen brood op tv van lusten. De door keuken de stinkt, er een slingert vuilnis rond en de badkamer de zit naar vol schimmel en bacteriën. Kaj op komt in Nederland het nogmaals uit in actie voor gedupeerden op van het Macedonische een virushotel. De reisorganisatie een had een Kaj beloofd alle mensen met naar dezelfde klacht te op tv helpen, maar niets blijkt op tv minder in waar. Hij gaat verhaal halen door naar en krijgt de een directeur van de tijdens reisorganisatie te spreken.

John op tv schiet deze week vier van jongens te hulp die met tijdens in een appartement zitten waar de een een honden geen brood tijdens van lusten. De keuken stinkt, er op slingert een vuilnis rond en de tijdens badkamer in zit vol schimmel en op bacteriën. Kaj in komt in Nederland nogmaals tijdens in actie voor gedupeerden van uit het Macedonische virushotel. op van De reisorganisatie had met Kaj beloofd alle mensen door met dezelfde een klacht te helpen, maar met niets blijkt een minder waar. Hij op tv gaat verhaal halen en krijgt een de directeur een van de reisorganisatie te door spreken.

Kaj is de in Porec bij Tessa van bij naar Jeffrey. De twee de hadden een appartement in op Porec de geboekt om dicht uit bij hun vrienden een te zijn. Bij aankomst blijkt van er sprake te zijn op tv van overboeking. John van schiet ondertussen uit een het groep jongens te op tv hulp die een op appartementencomplex zitten met uit honderden kakkerlakken.

Kaj het is in Porec bij Tessa naar naar bij Jeffrey. De in twee hadden een naar appartement in Porec tijdens geboekt om dicht de bij hun vrienden te uit zijn. Bij op aankomst blijkt er sprake met te zijn van overboeking. door John schiet ondertussen het een groep jongens van te hulp op die een het appartementencomplex zitten met honderden van kakkerlakken.

John heeft door een een noodoproep gekregen van op een groep jongens die in een een klein schimmelappartement zijn het naar beland. John en het Bastiaan doen een wel heel vreemde tijdens de ontdekking in het appartement. Kaj probeert van ondertussen een familie met in uit Leusden te helpen. Het gezin in heeft uit duizenden euro's betaald voor het een de hotel waar basisvoorzieningen als water door en in elektra niet altijd beschikbaar zijn. Tot in op tv slot schiet John een moeder op tv en dochter te hulp op die met uit een handdoek op hun van hoofd naar het met toilet in hun het appartement een moeten. De een reden daarvoor is dat er continu naar druppels van door het plafond naar beneden in op tv komen.

John heeft op tv een noodoproep op tv gekregen van een op tv groep jongens die in op tv een klein schimmelappartement van zijn beland. het John en Bastiaan doen een op het wel heel vreemde ontdekking in het op tv appartement. Kaj tijdens probeert ondertussen een uit familie uit uit Leusden te door helpen. Het gezin van heeft duizenden euro's betaald voor een in hotel waar basisvoorzieningen op tv op tv als water en elektra van niet altijd beschikbaar zijn. Tot in slot schiet John met van een moeder en dochter in te hulp een die met een handdoek op hun in naar hoofd naar het op toilet in hun appartement moeten. De op tv op tv reden daarvoor is dat er continu uit druppels van in het plafond in naar beneden op komen.

John helpt een een familie van die door een boekingsfout niet een van in hetzelfde appartementencomplex in een Salou zit. En dat met terwijl met ze juist zo graag met van zijn allen op één op in plek vakantie wilden vieren. in Kaj is van in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp het is ingeroepen door uit een gezin dat een naar door rustige vakantie gepland had. Daar naar dachten ze naar op de buurcamping helaas tijdens anders over. Ook door helpt Kaj een groep de jongens in die tegen uit de belofte in niet op tv in Chersonissos terechtkwam, een maar in een op dorp 10 kilometer uit verderop. Daardoor werden ze op op hoge kosten tijdens gejaagd.

John helpt een een familie die uit door een boekingsfout een niet in hetzelfde appartementencomplex van in op Salou zit. En dat tijdens terwijl ze naar juist zo graag met zijn uit allen de op één plek in vakantie wilden in vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar op zijn hulp is uit van ingeroepen door een gezin dat uit een rustige in vakantie gepland tijdens had. Daar dachten ze in op de buurcamping helaas van anders de over. Ook helpt Kaj een groep tijdens jongens op die tegen in de belofte in niet in Chersonissos het terechtkwam, maar in uit een dorp een 10 kilometer verderop. Daardoor in in werden ze op hoge de kosten gejaagd.

John helpt de een groep Limburgse tijdens meisjes die in een tijdens horrorkamer zijn uit geplaatst. Bijna iedere check op van die Bastiaan doet, uit geeft een negatieve uitslag. Kaj naar schiet Nederlandse vakantiegangers uit te hulp op die in tijdens een hotel verblijven waar ieder jaar uit op mensen massaal ziek worden. naar Ze geven over, hebben buikloop met en sommigen van zijn zelfs in van het ziekenhuis beland. uit Tot slot helpt John op een uit groep jongens door die een hotelkamer met hebben waar je na de een kwartier douchen in een kan zwemmen. naar Als John verhaal haalt bij het de receptie, op tv lijkt de situatie in te de escaleren.

maart 2019
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord