Programma gemist?

Kaj tijdens is in Porec bij Tessa door bij Jeffrey. met De twee uit hadden een door appartement in Porec geboekt op om dicht bij hun vrienden een het te zijn. Bij aankomst blijkt naar er sprake te van zijn van overboeking. de John schiet ondertussen een door groep naar jongens te hulp die de een appartementencomplex uit zitten met honderden naar kakkerlakken.

John heeft met een noodoproep uit gekregen van een groep op tv jongens die in een een naar schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan de doen een wel met heel vreemde naar ontdekking in in het appartement. Kaj probeert van ondertussen een familie uit op tv Leusden te helpen. door Het gezin heeft tijdens duizenden euro's op betaald door voor een hotel waar basisvoorzieningen uit als water op en elektra niet altijd in beschikbaar in zijn. Tot slot schiet John naar een op moeder en dochter op tv te hulp die naar met een handdoek op hun hoofd tijdens naar het het toilet op in hun appartement de moeten.

John van helpt een familie die door een een de boekingsfout niet uit in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. van een Kaj is in Zuid-Frankrijk waar een zijn hulp is ingeroepen naar door een tijdens gezin dat door een rustige vakantie gepland met had. Daar op tv dachten ze op de buurcamping in helaas anders de over. Ook het helpt Kaj een groep jongens in de die tegen de belofte in niet door uit in Chersonissos terechtkwam, maar in in een dorp tien kilometer van door verderop.

John met helpt een groep Limburgse van meisjes de die in een horrorkamer zijn op tv geplaatst. Bijna van iedere check op die Bastiaan doet, geeft een naar negatieve uitslag. de Kaj schiet van Nederlandse vakantiegangers te hulp door die in een hotel op tv verblijven waar ieder op tv jaar mensen uit massaal ziek worden. Ze een geven over, hebben op tv buikloop en sommigen op tv zijn naar zelfs in het van ziekenhuis beland. Tot slot door helpt John van een groep jongens die een van hotelkamer hebben waar je in na door een kwartier douchen uit in kan zwemmen. Als tijdens John verhaal haalt bij een de receptie, tijdens lijkt naar de situatie te tijdens escaleren.

John tijdens en hygiëne-expert op tv Bastiaan zijn in op Lloret de Mar. naar Ze proberen een groep naar jongens te helpen naar die allemaal ziek zijn een geworden van het het eten in hun all-inclusive uit de hotel. Kaj is een op Mallorca. Zijn hulp op is ingeroepen door een een groep van acht op tv jongeren. Voor het ruim 6000 euro boekten in zij twee appartementen. Op in naar de foto's ziet alles het er mooi uit, maar de niets blijkt minder de waar. van Ook helpt Kaj naar een groep die een appartement boekte in midden tijdens in het uitgaansgebied van Chersonissos. naar Eenmaal ter plaatse door in werd het gezelschap in door een appartement geplaatst dat tien de kilometer verderop een ligt.

John uit en hygiëne-expert Bastiaan checken door het appartement naar van Neal een en zijn vrienden in met Lloret de Mar. Alles is op er vies of tijdens kapot. Daarnaast helpen op tv ze op een gezin door dat in een huis zit op waar het de niet alleen vies, naar maar ook gevaarlijk is. John tijdens door doet er alles aan door om een ander uit huis voor ze te regelen. het met Kaj is op Ibiza. De met familie Shabaan boekte van voor de 2250 euro een op villa om het 40-jarig naar huwelijk van op tv opa en oma door te vieren. Bij aankomst blijken een ze te op zijn opgelicht, want de de villa bestaat helemaal niet. de een Kaj gaat op jacht naar door de het oplichters.

John schiet de deze week een vier jongens te hulp die in in in een appartement van zitten waar de honden geen op tv brood uit van lusten. De een keuken stinkt, er op slingert vuilnis rond en de tijdens badkamer door zit vol schimmel en bacteriën. van Kaj komt in Nederland de een nogmaals in actie voor gedupeerden tijdens van tijdens het Macedonische virushotel. een De reisorganisatie had Kaj de beloofd alle mensen met op dezelfde klacht te van helpen, in maar niets blijkt minder waar. door Hij gaat verhaal tijdens halen en krijgt met de in directeur van de reisorganisatie te een spreken.

John schiet deze een week uit vier jongens te hulp die naar tijdens in een appartement zitten waar van de honden geen op tv brood de van lusten. De keuken stinkt, er met slingert uit vuilnis rond tijdens en de badkamer zit een vol schimmel en bacteriën. Kaj een met komt in Nederland nogmaals van in actie voor naar gedupeerden van uit het Macedonische virushotel. De reisorganisatie had met Kaj beloofd alle door mensen met dezelfde door klacht te helpen, door maar de niets blijkt minder waar. Hij in gaat verhaal de halen met en krijgt de directeur van van de reisorganisatie de te spreken.

Kaj is in in Porec het bij Tessa bij Jeffrey. op tv De twee hadden uit een in appartement in Porec geboekt op tv om dicht bij op tv hun vrienden op tv te zijn. Bij aankomst in blijkt er het sprake te zijn naar van overboeking. John schiet in ondertussen een naar groep jongens te hulp met die een met appartementencomplex zitten met honderden op tv kakkerlakken.

Kaj met is in op Porec bij Tessa bij Jeffrey. de De twee hadden naar een uit appartement in Porec geboekt om van dicht een bij hun vrienden te zijn. Bij uit aankomst blijkt er naar sprake op tv te zijn met van overboeking. John schiet de ondertussen een groep naar jongens te hulp naar die een uit appartementencomplex zitten met door honderden kakkerlakken.

John uit heeft een van noodoproep gekregen van het een groep jongens die in een in klein schimmelappartement zijn de beland. John in en Bastiaan doen een op wel heel met vreemde ontdekking op in het appartement. de Kaj probeert ondertussen een familie op uit in Leusden te uit helpen. Het gezin heeft duizenden euro's van betaald het voor een hotel naar waar basisvoorzieningen als water en met elektra niet door altijd beschikbaar door zijn. Tot slot schiet John het een moeder en op dochter door te hulp die met op tv een handdoek op tijdens hun hoofd de naar het toilet tijdens in hun appartement moeten. in De in reden daarvoor is dat met er continu druppels van het naar uit plafond naar beneden het komen.

John met heeft een noodoproep gekregen naar van een groep jongens een die in van een klein schimmelappartement zijn uit beland. John en met tijdens Bastiaan doen een op wel heel vreemde ontdekking in het door door appartement. Kaj probeert ondertussen een in familie uit Leusden te de helpen. de Het gezin heeft met duizenden euro's een betaald voor een hotel waar basisvoorzieningen het als water en op tv elektra niet altijd in in beschikbaar zijn. Tot slot tijdens schiet John in een moeder en dochter te door hulp die met uit een handdoek op hun naar hoofd in naar het met toilet in hun appartement moeten. in De reden daarvoor is met dat op tv er continu in druppels van het plafond door naar beneden naar komen.

John helpt een een familie in die door de een boekingsfout niet in tijdens hetzelfde appartementencomplex in door Salou zit. En op dat terwijl ze een juist zo graag met door zijn allen op op één plek vakantie naar wilden vieren. op tv Kaj is in Zuid-Frankrijk waar het zijn hulp is tijdens ingeroepen uit door een gezin dat op een rustige vakantie gepland in een had. Daar dachten ze naar op de door buurcamping helaas anders over. Ook door helpt Kaj een op groep op tv jongens die tegen de de belofte in het niet in Chersonissos tijdens terechtkwam, maar in een dorp van 10 een kilometer verderop. Daardoor werden ze op met door hoge kosten gejaagd.

John helpt een uit van familie die door een boekingsfout uit niet in hetzelfde een appartementencomplex in Salou van zit. met En dat terwijl uit ze juist zo graag op tv met zijn allen op één op tv op plek vakantie wilden naar vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar de zijn hulp is een ingeroepen tijdens door een gezin dat in een rustige vakantie met gepland had. Daar dachten een ze op de met buurcamping helaas op tv anders over. Ook helpt uit tijdens Kaj een groep van jongens die tegen de met belofte in niet in door Chersonissos op tv terechtkwam, maar in een dorp 10 de kilometer naar verderop. Daardoor werden ze tijdens op tijdens hoge kosten gejaagd.

John een helpt een groep van Limburgse meisjes tijdens die in een horrorkamer uit zijn geplaatst. Bijna iedere een check een die Bastiaan doet, de geeft een negatieve tijdens uitslag. Kaj schiet naar Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een een met hotel verblijven waar ieder met jaar een mensen massaal ziek worden. Ze geven op tv over, hebben met buikloop en sommigen zijn in zelfs met in het ziekenhuis tijdens beland. Tot slot helpt John op tv een groep jongens naar die naar een hotelkamer hebben waar je de na een kwartier een douchen door in kan zwemmen. Als John met verhaal de haalt bij de receptie, door lijkt de situatie van te tijdens escaleren.

mei 2021
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!