Programma gemist?

Kaj het is in Porec van bij Tessa bij Jeffrey. het De de twee hadden een appartement in Porec met geboekt om dicht door bij hun vrienden met te naar zijn. Bij aankomst blijkt naar er tijdens sprake te zijn van overboeking. John in schiet ondertussen een de groep jongens te met hulp die het een appartementencomplex zitten in met in honderden kakkerlakken.

John het heeft een noodoproep gekregen van uit van een groep jongens die door in een met schimmelappartement zijn beland. door John en Bastiaan doen een wel tijdens heel vreemde ontdekking op tv in het appartement. de Kaj tijdens probeert ondertussen een familie uit door Leusden te in helpen. naar Het gezin heeft duizenden euro's tijdens betaald voor in een hotel waar basisvoorzieningen als naar tijdens water en elektra een niet altijd beschikbaar uit zijn. Tot slot schiet op tv John een moeder en dochter op tv te hulp die het met een door handdoek op hun hoofd een uit naar het toilet een in hun appartement uit moeten.

John helpt de een familie die naar door een een boekingsfout niet in hetzelfde in appartementencomplex in Salou het zit. Kaj tijdens is in Zuid-Frankrijk waar een zijn hulp is in ingeroepen door een de gezin dat tijdens een rustige vakantie op tv gepland had. Daar op tv dachten ze op de buurcamping tijdens helaas anders over. met Ook helpt op Kaj tijdens een groep jongens die tegen in de belofte de in niet van in Chersonissos terechtkwam, maar op in een het dorp tien kilometer het verderop.

John helpt een uit groep in Limburgse meisjes die in door een horrorkamer zijn geplaatst. de Bijna met iedere check die Bastiaan op tv doet, geeft een op negatieve door uitslag. Kaj schiet Nederlandse met vakantiegangers te hulp de die in een hotel met verblijven waar de ieder jaar mensen van massaal ziek worden. tijdens Ze geven over, hebben de buikloop en sommigen van zijn zelfs de in het ziekenhuis naar beland. Tot slot helpt met John naar een groep jongens de die een hotelkamer hebben tijdens waar je na een kwartier in douchen in de kan zwemmen. Als John het verhaal haalt bij de uit de receptie, lijkt de van situatie te met escaleren.

John met en hygiëne-expert Bastiaan zijn in tijdens een Lloret de Mar. door Ze proberen een groep jongens een te helpen een die allemaal ziek van zijn geworden door van het eten naar in hun all-inclusive tijdens hotel. Kaj is door op Mallorca. Zijn hulp is door ingeroepen door een met groep van acht jongeren. van Voor ruim tijdens 6000 euro boekten zij door het twee appartementen. Op de de foto's ziet alles er mooi op tv uit, uit maar niets blijkt minder een waar. Ook helpt Kaj de een groep die het een op tv appartement boekte midden in het tijdens uitgaansgebied van Chersonissos. op tv Eenmaal ter plaatse op door werd het gezelschap in een tijdens appartement geplaatst van dat tien kilometer een verderop ligt.

John met en hygiëne-expert Bastiaan checken door het appartement van Neal het en zijn vrienden van in op tv Lloret de Mar. Alles op tv is er vies het of kapot. uit Daarnaast helpen ze een uit gezin dat op tv in een huis zit waar op uit het niet alleen vies, maar ook uit gevaarlijk is. op tv John tijdens doet er alles aan om een met ander huis voor een ze te regelen. uit tijdens Kaj is op naar Ibiza. De familie tijdens Shabaan boekte voor op tv 2250 euro een villa om uit het 40-jarig huwelijk van van opa en op tv oma te vieren. Bij het aankomst blijken de ze naar te zijn opgelicht, want op de villa bestaat helemaal uit niet. Kaj met gaat op jacht naar de op uit oplichters.

John op schiet deze week vier door jongens de te hulp die van in een appartement zitten waar tijdens de honden geen van brood van lusten. een De keuken op stinkt, er slingert vuilnis rond het tijdens en de badkamer met zit vol schimmel en uit bacteriën. Kaj tijdens komt in Nederland nogmaals door in actie voor de gedupeerden van het Macedonische van virushotel. De reisorganisatie had van Kaj op tv beloofd alle mensen de met dezelfde klacht te helpen, van maar niets blijkt op minder uit waar. Hij op gaat verhaal halen en op tv krijgt de directeur van de naar reisorganisatie een te spreken.

John naar schiet deze week tijdens vier jongens te hulp de die naar in een appartement zitten waar in de op tv honden geen brood van lusten. op De keuken naar stinkt, er het slingert vuilnis rond en de badkamer in zit vol schimmel in en bacteriën. een Kaj met komt in Nederland nogmaals in de actie met voor gedupeerden van het Macedonische virushotel. met De door reisorganisatie had de Kaj beloofd alle mensen in met dezelfde klacht te helpen, in maar door niets blijkt in minder waar. Hij gaat verhaal halen het en krijgt de met in directeur van de naar reisorganisatie te spreken.

Kaj een is in het Porec bij Tessa bij Jeffrey. De op twee hadden op een appartement tijdens in Porec geboekt met om dicht bij hun vrienden het te uit zijn. Bij aankomst blijkt op tv er sprake te de zijn van overboeking. op tv John schiet ondertussen een op groep jongens te een op tv hulp die een naar appartementencomplex zitten met honderden met kakkerlakken.

Kaj met is in Porec bij in Tessa het bij Jeffrey. De door twee hadden een appartement naar in Porec geboekt om dicht op tv bij hun vrienden het te zijn. Bij naar aankomst blijkt naar er op sprake te zijn van overboeking. de John met schiet ondertussen een groep naar jongens te op tv hulp die een appartementencomplex door zitten met honderden door kakkerlakken.

John tijdens heeft een uit noodoproep gekregen van uit een groep jongens die van in een klein schimmelappartement zijn in beland. John van en Bastiaan doen een op in wel heel vreemde ontdekking in het in appartement. Kaj tijdens probeert ondertussen een familie de uit Leusden naar te helpen. Het met gezin heeft duizenden euro's met betaald voor tijdens een hotel tijdens waar basisvoorzieningen als water en de naar elektra niet altijd beschikbaar zijn. de Tot slot het schiet John naar een moeder en dochter met te hulp die met een op met handdoek op hun op tv hoofd naar het toilet in hun in appartement moeten. tijdens De reden uit daarvoor is dat er continu op tv druppels het van het plafond naar door beneden naar komen.

John heeft een in noodoproep op gekregen van door een groep jongens die met in een met klein schimmelappartement zijn beland. met John en Bastiaan doen een door tijdens wel heel vreemde ontdekking in het in appartement. Kaj door probeert ondertussen een op familie van uit Leusden te tijdens helpen. Het gezin heeft duizenden euro's op tv betaald voor de een een hotel waar basisvoorzieningen de als water en op elektra niet altijd het beschikbaar zijn. Tot slot schiet het John een moeder van en dochter op tv te hulp die met een op tv uit handdoek op hun hoofd naar het van door toilet in hun appartement door moeten. De reden een daarvoor is dat er naar continu druppels in van het plafond het naar beneden op tv komen.

John naar helpt een familie die door de een van boekingsfout niet in de hetzelfde appartementencomplex in Salou op zit. En op tv dat terwijl ze juist een zo graag met met zijn allen een op één plek vakantie het wilden vieren. Kaj is in in in Zuid-Frankrijk waar zijn op tv hulp is op ingeroepen door een gezin van dat een rustige vakantie uit gepland had. Daar dachten met ze op door de buurcamping met helaas anders over. Ook op tv helpt op Kaj een groep op tv jongens die tegen de belofte in tijdens een niet in Chersonissos terechtkwam, op tv maar in een een dorp 10 uit kilometer verderop. Daardoor werden ze tijdens op op hoge kosten gejaagd.

John helpt uit een familie de die door een boekingsfout tijdens niet in hetzelfde appartementencomplex naar in Salou zit. een met En dat terwijl ze juist met zo graag met zijn met allen op op tv één plek tijdens vakantie wilden de vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk de waar zijn hulp uit is ingeroepen door van een gezin in dat een het rustige vakantie gepland in had. Daar dachten op ze op de buurcamping helaas een anders door over. Ook helpt met Kaj een groep jongens met die tegen de naar belofte in niet op tv in Chersonissos terechtkwam, maar in het met een dorp 10 kilometer van verderop. Daardoor werden de ze op in hoge kosten gejaagd.

John in helpt een groep Limburgse de meisjes die de in een de horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere op check die op tv Bastiaan doet, geeft een negatieve een uitslag. Kaj schiet in Nederlandse vakantiegangers in te uit hulp die in op een hotel verblijven de waar ieder jaar tijdens mensen massaal ziek het worden. Ze geven over, van hebben buikloop en op tv sommigen zijn zelfs in op tv het ziekenhuis beland. Tot met slot helpt John uit een groep jongens het uit die een hotelkamer hebben door waar je na het een kwartier douchen de in kan zwemmen. Als John de verhaal haalt bij van de receptie, lijkt door de het situatie te naar escaleren.

september 2021
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!