Programma gemist?

Kaj een is in Porec bij tijdens Tessa bij Jeffrey. op De twee door hadden een in appartement in Porec door geboekt om dicht van bij hun vrienden tijdens te zijn. Bij aankomst blijkt op tv er in sprake te zijn van door overboeking. John de schiet ondertussen een groep jongens op te met hulp die een met appartementencomplex zitten met een honderden kakkerlakken.

John het heeft een noodoproep gekregen het van in een groep jongens die in een op tv schimmelappartement zijn beland. op tv John tijdens en Bastiaan doen een het wel heel vreemde op ontdekking in het appartement. uit Kaj probeert uit ondertussen een familie uit uit het Leusden te helpen. Het gezin op tv heeft duizenden met euro's betaald met voor een hotel waar basisvoorzieningen als op water en elektra een niet altijd beschikbaar uit zijn. de Tot slot schiet een John een moeder en dochter van met te hulp die met met een handdoek op hun hoofd de naar het uit toilet in hun met appartement van moeten.

John helpt tijdens een familie die door met de een boekingsfout niet in hetzelfde het appartementencomplex in Salou op zit. Kaj is in van door Zuid-Frankrijk waar zijn hulp naar is ingeroepen het door een gezin dat een met rustige vakantie het gepland had. tijdens Daar dachten ze op in de buurcamping tijdens helaas anders over. Ook naar helpt Kaj het een groep jongens die naar tegen de belofte in niet op tv in Chersonissos in terechtkwam, naar maar in een dorp tien kilometer de een verderop.

John het helpt een groep Limburgse van meisjes die door in een horrorkamer zijn tijdens geplaatst. Bijna iedere check met die Bastiaan doet, met van geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet uit Nederlandse vakantiegangers te de hulp die in in tijdens een hotel verblijven tijdens waar ieder jaar mensen massaal ziek tijdens worden. Ze uit geven over, hebben met buikloop en sommigen zijn de zelfs in met het ziekenhuis een beland. Tot slot helpt naar John een groep jongens op tv die met een hotelkamer hebben waar met je na een kwartier een douchen in naar kan met zwemmen. Als John verhaal haalt bij op de receptie, het lijkt de op tv situatie te tijdens escaleren.

John het en hygiëne-expert met Bastiaan zijn in Lloret de in Mar. Ze proberen met een groep een jongens te helpen die de allemaal ziek zijn geworden naar van op tv het eten een in hun all-inclusive hotel. Kaj het is op Mallorca. naar Zijn hulp is ingeroepen op een door een groep van van acht jongeren. Voor ruim 6000 van uit euro boekten zij twee appartementen. Op naar de foto's een ziet door alles er mooi uit, maar van niets blijkt uit minder waar. Ook door helpt Kaj een naar groep die een appartement een boekte uit midden in het uitgaansgebied op tv van Chersonissos. Eenmaal ter uit plaatse werd het met gezelschap in een tijdens appartement een geplaatst dat tien kilometer verderop het ligt.

John en een hygiëne-expert Bastiaan checken het met appartement van uit Neal en zijn op vrienden in tijdens Lloret de Mar. Alles door is er op tv vies of kapot. Daarnaast helpen de op tv ze een gezin dat uit in een huis zit waar de het niet op tv alleen op vies, maar ook naar gevaarlijk is. John doet er alles door aan om een op tv ander huis voor in ze naar te regelen. Kaj het is op Ibiza. De met familie Shabaan boekte voor op tv 2250 euro een van villa naar om het door 40-jarig huwelijk van opa naar en oma te naar vieren. Bij in aankomst blijken ze het te zijn opgelicht, want uit de villa met bestaat helemaal niet. Kaj uit gaat op in jacht naar de van oplichters.

John met schiet deze week op vier jongens te uit hulp die in een door appartement zitten een waar de honden geen op brood van lusten. een De keuken stinkt, er op tv in slingert vuilnis rond en de in badkamer zit met vol schimmel en bacteriën. door Kaj komt op tv in Nederland nogmaals in van actie met voor gedupeerden van het Macedonische virushotel. in De op tv reisorganisatie had Kaj op tv beloofd alle op tv mensen met dezelfde tijdens klacht te helpen, maar uit niets blijkt minder op waar. Hij op gaat verhaal halen en krijgt op tv de directeur van een de reisorganisatie te naar spreken.

John op tv schiet deze uit week vier jongens te op hulp die in een appartement tijdens zitten de waar de op honden geen brood het van lusten. De op tv keuken stinkt, er slingert vuilnis in rond en de badkamer op tv zit uit vol schimmel met en bacteriën. Kaj komt in Nederland op nogmaals in in actie voor gedupeerden van de naar het Macedonische virushotel. De een reisorganisatie had Kaj beloofd van alle mensen met dezelfde van klacht te helpen, naar in maar niets blijkt door minder waar. Hij gaat verhaal met halen met en krijgt de directeur van uit de op tv reisorganisatie te spreken.

Kaj het is in Porec bij Tessa een bij Jeffrey. de De twee hadden van een appartement in Porec door geboekt om dicht de bij naar hun vrienden het te zijn. Bij aankomst blijkt op tv er sprake op tv te zijn van overboeking. in John schiet ondertussen een naar op tv groep jongens te hulp die een door appartementencomplex zitten van met honderden door kakkerlakken.

Kaj is de in Porec bij het Tessa tijdens bij Jeffrey. De met twee hadden een appartement in het Porec geboekt een om dicht bij hun door vrienden te zijn. naar Bij aankomst een blijkt er van sprake te zijn van overboeking. John uit schiet ondertussen op een groep jongens tijdens te naar hulp die een appartementencomplex uit zitten met honderden door kakkerlakken.

John de heeft een op noodoproep gekregen van een van groep jongens door die in een klein schimmelappartement van zijn beland. John in en naar Bastiaan doen een wel de heel vreemde ontdekking in het op tv appartement. Kaj in probeert ondertussen een het familie tijdens uit Leusden te helpen. een Het gezin heeft duizenden euro's een naar betaald voor een hotel waar met basisvoorzieningen door als water en elektra niet altijd op tv beschikbaar zijn. Tot op slot schiet het John een moeder uit en naar dochter te hulp die met met een op tv handdoek op hun door hoofd naar het van toilet in hun appartement op tv moeten. De reden daarvoor is de dat door er continu druppels van het de plafond het naar beneden naar komen.

John heeft naar een noodoproep gekregen van door een naar groep jongens op die in een klein schimmelappartement in zijn met beland. John en Bastiaan met doen een van wel heel vreemde ontdekking op in het in appartement. Kaj probeert ondertussen een naar familie uit van Leusden te helpen. Het de gezin heeft van duizenden euro's door betaald voor een hotel waar op basisvoorzieningen als water en het op elektra niet altijd beschikbaar zijn. Tot naar slot schiet John met een op moeder en dochter te op tv hulp tijdens die met een handdoek op hun op tv hoofd van naar het toilet in hun door appartement moeten. op tv De tijdens reden daarvoor is dat op tv er continu druppels de van het plafond naar op beneden op komen.

John helpt een tijdens familie die door van een het boekingsfout niet in hetzelfde op tv appartementencomplex in Salou het zit. En dat terwijl door de ze juist zo graag met zijn in allen door op één plek vakantie wilden van tijdens vieren. Kaj is het in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp naar is ingeroepen door een het gezin dat een van rustige vakantie uit gepland door had. Daar dachten ze van op de uit buurcamping helaas anders over. Ook helpt de Kaj door een groep jongens die op tv tegen de naar belofte in niet in op tv Chersonissos terechtkwam, maar een in een dorp 10 de kilometer naar verderop. Daardoor werden ze op naar hoge kosten door gejaagd.

John helpt een op tv door familie die door een boekingsfout uit niet in op tv hetzelfde appartementencomplex naar in Salou zit. uit En dat terwijl de ze juist zo graag met zijn de allen op één op tv plek vakantie wilden de de vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk in waar zijn hulp is een ingeroepen door uit een de gezin dat een tijdens rustige vakantie gepland had. het Daar dachten ze op op de buurcamping helaas anders uit over. Ook de helpt uit Kaj een groep uit jongens die tegen de belofte in het niet op tv in Chersonissos terechtkwam, maar in in een in dorp 10 kilometer een verderop. Daardoor werden op tv ze op hoge op tv kosten gejaagd.

John tijdens helpt een groep op Limburgse meisjes die in het een een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere op check uit die Bastiaan doet, geeft een negatieve de tijdens uitslag. Kaj schiet Nederlandse in vakantiegangers te hulp die in van tijdens een hotel verblijven door waar ieder jaar met mensen massaal ziek worden. op tv Ze geven over, hebben buikloop naar en sommigen zijn door zelfs in het van door ziekenhuis beland. Tot slot helpt John door een door groep jongens die uit een hotelkamer door hebben waar je na op tv een kwartier douchen van in kan zwemmen. Als de John verhaal haalt de bij de receptie, lijkt door de op situatie te op escaleren.

november 2019
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!