Programma gemist?

Kaj met is in Porec bij het Tessa door bij Jeffrey. De twee hadden een een appartement in Porec met geboekt om uit dicht bij hun vrienden van te in zijn. Bij de aankomst blijkt er sprake te tijdens zijn van overboeking. tijdens John schiet ondertussen een een groep jongens te met hulp die een de appartementencomplex zitten een met honderden van kakkerlakken.

John door heeft een in noodoproep gekregen van een groep jongens een die met in een schimmelappartement van zijn beland. John en van Bastiaan doen een uit wel heel vreemde een ontdekking de in het appartement. Kaj probeert ondertussen het een familie uit uit uit Leusden te helpen. Het gezin op heeft op tv duizenden euro's betaald op tv voor een hotel waar naar basisvoorzieningen als water en elektra de niet altijd beschikbaar van zijn. Tot met slot op schiet John een moeder en door dochter te hulp de die een met een handdoek op hun in hoofd naar een het toilet door in hun appartement een moeten.

John een helpt een familie in die door een boekingsfout niet naar in hetzelfde uit appartementencomplex in naar Salou zit. Kaj op is in Zuid-Frankrijk waar zijn de hulp is door ingeroepen door een gezin in dat de een rustige naar vakantie gepland had. Daar dachten door ze op de buurcamping op helaas naar anders over. de Ook helpt Kaj een groep tijdens jongens die tegen in de door belofte in niet in Chersonissos tijdens terechtkwam, maar op tv in een door dorp tien kilometer een verderop.

John uit helpt een groep het Limburgse meisjes die in een naar horrorkamer van zijn geplaatst. Bijna iedere de check die Bastiaan in doet, naar geeft een negatieve uitslag. Kaj in schiet Nederlandse vakantiegangers van te hulp door die in een hotel verblijven op tv in waar ieder jaar mensen massaal op ziek de worden. Ze geven over, hebben buikloop van en de sommigen zijn zelfs in de het ziekenhuis beland. Tot op slot helpt uit John een groep jongens het uit die een hotelkamer hebben uit waar je na een het kwartier douchen in op tv kan zwemmen. Als John met het verhaal haalt bij de receptie, lijkt op de een situatie te een escaleren.

John tijdens en hygiëne-expert Bastiaan zijn met in Lloret naar de Mar. Ze met proberen een groep in jongens te helpen die uit allemaal ziek zijn geworden tijdens van het eten naar in hun all-inclusive op tv hotel. Kaj is uit op op Mallorca. Zijn hulp is met ingeroepen door in een groep van acht jongeren. met Voor ruim de 6000 euro boekten zij de de twee appartementen. Op de foto's het ziet alles er het mooi in uit, maar niets blijkt minder met waar. Ook helpt Kaj op met een groep die een appartement door boekte op tv midden in het uitgaansgebied van een Chersonissos. Eenmaal ter op tv plaatse werd het het gezelschap in een een appartement geplaatst dat met tien kilometer van verderop ligt.

John in en hygiëne-expert Bastiaan checken de het met appartement van Neal en met zijn vrienden in in Lloret de Mar. Alles in is er vies van of kapot. een Daarnaast helpen ze een gezin uit dat in een door huis zit waar een het op niet alleen naar vies, maar ook gevaarlijk is. het John doet er alles met aan om van een op tv ander huis voor ze te regelen. van Kaj is de op door Ibiza. De familie Shabaan een boekte voor 2250 het euro een villa om het de 40-jarig door huwelijk van opa en met oma het te vieren. Bij aankomst blijken op ze te zijn op opgelicht, want de het villa bestaat een helemaal niet. Kaj gaat door op uit jacht naar de uit oplichters.

John schiet op tv deze week in vier jongens te hulp het die in een op appartement zitten op tv waar de honden op geen brood van lusten. naar De keuken stinkt, er van in slingert vuilnis rond en op tv de badkamer zit vol in schimmel en bacteriën. op Kaj komt in Nederland tijdens nogmaals in actie het op voor gedupeerden van op tv het Macedonische virushotel. De reisorganisatie uit had Kaj beloofd van alle mensen met dezelfde van een klacht te helpen, maar van niets blijkt uit minder waar. Hij met gaat verhaal halen en krijgt de de directeur van de op tv reisorganisatie naar te spreken.

John in schiet deze week vier met jongens te uit hulp die op tv in een appartement zitten waar de de honden de geen brood op tv van lusten. De keuken stinkt, er op tv slingert vuilnis rond het van en de badkamer de zit vol schimmel naar en bacteriën. Kaj komt in in Nederland op tv nogmaals in actie voor op tv gedupeerden van het Macedonische het virushotel. tijdens De reisorganisatie had Kaj beloofd alle naar mensen met tijdens dezelfde klacht te helpen, door maar niets blijkt van minder waar. door Hij gaat verhaal door halen en krijgt de in een directeur van de reisorganisatie te tijdens spreken.

Kaj een is in Porec van bij Tessa bij Jeffrey. op tv De naar twee hadden een appartement in Porec tijdens geboekt de om dicht de bij hun vrienden te zijn. Bij door aankomst door blijkt er sprake tijdens te zijn van het overboeking. John schiet ondertussen op een groep jongens het te naar hulp die een appartementencomplex uit zitten met de honderden kakkerlakken.

Kaj op tv is in op tv Porec bij Tessa bij Jeffrey. naar De twee hadden een uit appartement het in Porec geboekt om dicht in tijdens bij hun vrienden te zijn. in Bij aankomst blijkt er een sprake tijdens te zijn van overboeking. John in met schiet ondertussen een in groep jongens te hulp van die een het appartementencomplex zitten met met honderden kakkerlakken.

John de heeft een het noodoproep gekregen van een in groep jongens die tijdens in een klein van schimmelappartement zijn beland. John van en door Bastiaan doen een wel heel uit vreemde met ontdekking in het tijdens appartement. Kaj probeert ondertussen een familie door het uit Leusden te het helpen. Het gezin heeft duizenden euro's het betaald tijdens voor een hotel de waar basisvoorzieningen als water een en elektra niet altijd op tv beschikbaar zijn. uit Tot tijdens slot schiet John in een moeder en dochter te van hulp tijdens die met een op tv handdoek op hun hoofd in naar het toilet in hun van appartement moeten. De tijdens naar reden daarvoor is dat door er continu druppels van naar het plafond naar beneden naar door komen.

John uit heeft een noodoproep gekregen van van een groep jongens naar die tijdens in een een klein schimmelappartement zijn in beland. John en Bastiaan van doen een wel heel vreemde van ontdekking in de het appartement. van Kaj probeert ondertussen op tv een familie uit Leusden door te helpen. Het op tv gezin het heeft duizenden euro's betaald voor naar een hotel waar naar basisvoorzieningen als water en door elektra niet altijd tijdens beschikbaar zijn. Tot het slot van schiet John een moeder en op tv in dochter te hulp het die met een handdoek op hun van hoofd naar een het toilet in hun door appartement moeten. met De reden daarvoor in is dat door er continu druppels uit van het plafond naar in beneden de komen.

John naar helpt een familie in die door een boekingsfout niet op tv in tijdens hetzelfde appartementencomplex in Salou op zit. En dat van terwijl ze naar juist zo graag met zijn naar allen op één het plek vakantie de wilden uit vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar het het zijn hulp is op ingeroepen door een gezin dat op een rustige vakantie in gepland had. Daar dachten op tv het ze op de buurcamping de helaas anders over. Ook helpt op uit Kaj een groep jongens die door tegen de belofte in tijdens van niet in Chersonissos terechtkwam, maar in in een dorp naar 10 de kilometer verderop. Daardoor werden ze het op de hoge kosten gejaagd.

John helpt uit een door familie die door een boekingsfout niet van in hetzelfde appartementencomplex met in Salou in zit. En dat in terwijl ze van juist zo door graag met zijn een allen op één plek vakantie wilden tijdens vieren. Kaj is de in uit Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is met ingeroepen door een door gezin dat een naar van rustige vakantie gepland had. Daar uit dachten ze op de op tv naar buurcamping helaas anders de over. Ook helpt Kaj een tijdens groep jongens die van tegen de belofte tijdens in niet in Chersonissos het terechtkwam, maar in in een van dorp 10 kilometer verderop. tijdens Daardoor werden ze de op hoge kosten door gejaagd.

John met helpt een groep Limburgse tijdens meisjes die in de een horrorkamer zijn met geplaatst. Bijna iedere een check die Bastiaan doet, in een geeft een negatieve naar uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers op tv te hulp die op tv in een hotel een verblijven waar ieder jaar een mensen massaal ziek uit worden. Ze geven in over, hebben buikloop op op tv en sommigen zijn zelfs in het het ziekenhuis beland. tijdens Tot slot helpt door John een naar groep jongens die een in hotelkamer hebben een waar je na een naar kwartier douchen in kan door zwemmen. Als uit John van verhaal haalt bij de door receptie, lijkt in de situatie te naar escaleren.

augustus 2020
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!