Programma gemist?

Kaj een is in Porec op tv bij Tessa bij van Jeffrey. De twee hadden een de appartement in Porec door met geboekt om dicht op bij hun vrienden te zijn. van Bij aankomst op tv blijkt er sprake uit te zijn van tijdens overboeking. John schiet op ondertussen een groep jongens te door tijdens hulp die een op appartementencomplex zitten met honderden uit kakkerlakken.

John heeft op een met noodoproep gekregen van een groep jongens een die in in een schimmelappartement van zijn beland. John en Bastiaan naar doen een wel naar heel naar vreemde ontdekking in het van appartement. Kaj probeert ondertussen op tv een tijdens familie uit Leusden te helpen. het op Het gezin heeft met duizenden euro's betaald voor een op hotel waar basisvoorzieningen door als de water en elektra uit niet altijd beschikbaar van zijn. Tot slot schiet John een een op moeder en dochter te uit hulp die met van een handdoek op van hun hoofd naar met het toilet met in hun appartement een moeten.

John op helpt een familie die van door van een boekingsfout niet in in hetzelfde appartementencomplex van in Salou zit. tijdens Kaj is in in Zuid-Frankrijk waar zijn tijdens hulp is ingeroepen door een gezin van dat een rustige van vakantie gepland de had. Daar de dachten ze op de buurcamping op tv helaas anders over. uit Ook helpt Kaj op tv een met groep jongens die tegen tijdens de belofte in tijdens niet in Chersonissos in terechtkwam, op tv maar in een dorp tien met kilometer uit verderop.

John door helpt een groep Limburgse meisjes in die in in een horrorkamer een zijn geplaatst. Bijna op iedere check die Bastiaan van doet, geeft door een negatieve uitslag. Kaj schiet in Nederlandse de vakantiegangers te hulp die in de een in hotel verblijven waar tijdens ieder jaar mensen naar massaal ziek uit worden. Ze geven over, hebben de buikloop en sommigen op zijn het zelfs in het ziekenhuis beland. van Tot slot tijdens helpt John een groep jongens de die een hotelkamer naar de hebben waar je na een kwartier door douchen in kan op zwemmen. Als de John tijdens verhaal haalt bij op tv de receptie, lijkt de situatie naar te tijdens escaleren.

John in en hygiëne-expert een Bastiaan zijn in Lloret de in Mar. Ze proberen een het groep jongens te van door helpen die allemaal ziek met zijn geworden van het van eten naar in hun all-inclusive hotel. Kaj in is tijdens op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen het met door een groep van acht jongeren. naar Voor ruim 6000 door euro boekten zij in twee de appartementen. Op de foto's ziet de naar alles er mooi in uit, maar niets blijkt tijdens minder waar. in Ook helpt Kaj een op tv groep die een appartement naar boekte naar midden in het tijdens uitgaansgebied van Chersonissos. de Eenmaal ter plaatse werd met het gezelschap in van een appartement geplaatst het dat tien kilometer verderop de ligt.

John uit en hygiëne-expert naar Bastiaan checken het op appartement van Neal en de zijn vrienden het in Lloret de Mar. Alles is op tv tijdens er vies of kapot. Daarnaast naar helpen ze het een gezin door dat in een huis zit waar een met het niet alleen vies, maar ook een gevaarlijk is. de John doet er alles het aan om een met ander het huis voor ze een te regelen. uit Kaj is op Ibiza. De tijdens familie Shabaan boekte voor door 2250 euro een een in villa om het 40-jarig naar huwelijk van opa van en oma de te vieren. Bij aankomst van blijken ze van te zijn opgelicht, want uit de villa bestaat helemaal door niet. Kaj gaat een op tijdens jacht naar de tijdens oplichters.

John in schiet deze week de vier jongens in te hulp die in in een appartement het zitten waar de honden geen brood het uit van lusten. De keuken stinkt, tijdens er slingert met vuilnis rond en de met badkamer zit in vol schimmel het en bacteriën. Kaj van komt in Nederland nogmaals in actie door voor gedupeerden van uit het het Macedonische virushotel. De reisorganisatie had uit op Kaj beloofd alle naar mensen met dezelfde klacht te helpen, met maar de niets blijkt minder waar. op tv Hij gaat verhaal het halen een en krijgt de directeur tijdens van de het reisorganisatie te spreken.

John een schiet deze week vier jongens op tv te hulp die op tv van in een appartement zitten waar met de honden geen brood met van door lusten. De keuken stinkt, naar er slingert vuilnis rond met en de de badkamer zit met vol schimmel en bacteriën. Kaj tijdens komt in in Nederland nogmaals in uit actie voor gedupeerden door van het Macedonische virushotel. tijdens De reisorganisatie had op tv de Kaj beloofd alle mensen met dezelfde uit klacht te helpen, op tv door maar niets blijkt minder waar. met Hij gaat op tv verhaal halen en krijgt door de directeur een van de reisorganisatie te naar spreken.

Kaj op tv is in Porec bij Tessa het bij door Jeffrey. De twee hadden een tijdens appartement in in Porec geboekt om dicht uit bij naar hun vrienden te zijn. tijdens Bij een aankomst blijkt er sprake de te zijn op van overboeking. John tijdens schiet ondertussen een groep jongens tijdens te hulp met die een op appartementencomplex zitten met honderden naar kakkerlakken.

Kaj van is in Porec met bij Tessa tijdens bij Jeffrey. De twee hadden het een appartement van in Porec op tv geboekt om dicht op tv bij hun vrienden te zijn. Bij een aankomst blijkt op tv er sprake te zijn de van overboeking. op tv John schiet op tv ondertussen een op groep jongens te hulp door die een appartementencomplex zitten door met honderden in kakkerlakken.

John heeft door een noodoproep gekregen van tijdens een groep jongens op die in op een klein naar schimmelappartement zijn beland. John en tijdens Bastiaan doen op tv een wel heel in vreemde ontdekking in het met appartement. Kaj door probeert ondertussen tijdens een familie op uit Leusden te helpen. van Het gezin het heeft duizenden euro's betaald uit voor een hotel naar waar basisvoorzieningen als water uit en met elektra niet altijd beschikbaar een zijn. Tot slot op schiet John een moeder door en dochter te hulp uit naar die met een handdoek op hun op tv hoofd naar het op tv toilet het in hun appartement moeten. De de reden met daarvoor is dat het er continu door druppels van het plafond een naar beneden het komen.

John heeft een een van noodoproep gekregen van een groep het jongens die van in een klein schimmelappartement een zijn beland. John en door Bastiaan naar doen een wel heel vreemde in de ontdekking in het appartement. Kaj in probeert ondertussen de een familie uit Leusden het te tijdens helpen. Het gezin heeft duizenden euro's het betaald in voor een hotel de waar basisvoorzieningen als op tv water en van elektra niet altijd beschikbaar zijn. naar Tot slot schiet een John een moeder het en dochter op te hulp uit die met een handdoek op met hun hoofd de naar het door toilet in hun appartement moeten. de De de reden daarvoor is op tv dat er continu druppels van het door naar plafond naar beneden het komen.

John helpt uit een in familie die door een boekingsfout de niet in uit hetzelfde appartementencomplex in Salou een zit. een En dat terwijl op ze juist zo tijdens graag met zijn allen op één op plek vakantie wilden door vieren. Kaj tijdens is in het Zuid-Frankrijk waar zijn de hulp is ingeroepen door op tv een gezin met dat een op tv rustige vakantie gepland had. Daar uit dachten ze op de een buurcamping helaas met anders over. Ook helpt op tv Kaj van een groep van jongens die tegen de het belofte in op niet in Chersonissos terechtkwam, het maar in naar een dorp 10 kilometer verderop. Daardoor uit werden op ze op een hoge kosten gejaagd.

John helpt een van familie die door naar een boekingsfout niet een in hetzelfde appartementencomplex op tv in Salou zit. tijdens uit En dat terwijl ze juist zo uit graag een met zijn van allen op één de plek vakantie wilden vieren. het Kaj is naar in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp naar is ingeroepen door op een gezin dat een uit tijdens rustige vakantie gepland door had. Daar dachten het ze op de buurcamping helaas anders met over. Ook het helpt Kaj een op groep jongens tijdens die tegen op tv de belofte in niet in Chersonissos tijdens terechtkwam, met maar in een met dorp 10 kilometer verderop. uit Daardoor op werden ze op hoge van kosten gejaagd.

John naar helpt een groep Limburgse meisjes naar die in in een horrorkamer zijn geplaatst. het op Bijna iedere check die Bastiaan met doet, geeft een negatieve door uitslag. Kaj van schiet op tv Nederlandse vakantiegangers te hulp die naar in een hotel van verblijven waar ieder jaar de mensen massaal ziek naar worden. Ze op tv geven van over, hebben buikloop en sommigen zijn van zelfs uit in het ziekenhuis beland. tijdens Tot slot helpt John op een groep door jongens die een hotelkamer van hebben het waar je na tijdens een kwartier douchen tijdens in kan zwemmen. Als John door door verhaal haalt bij de receptie, lijkt in het de situatie te een escaleren.

februari 2019
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord