Programma gemist?

Kaj is in in Porec uit bij Tessa bij Jeffrey. door De twee hadden door een appartement in Porec de geboekt met om dicht bij door hun vrienden te zijn. Bij op tv aankomst blijkt tijdens er sprake te zijn tijdens van overboeking. John op een schiet ondertussen een groep jongens te in hulp het die een appartementencomplex zitten uit met honderden door kakkerlakken.

John door heeft een naar noodoproep gekregen van een groep in jongens het die in een de schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan op tv op doen een wel in heel vreemde ontdekking naar in het appartement. Kaj probeert het ondertussen een familie het uit Leusden in te helpen. Het het gezin heeft duizenden euro's betaald in voor een de hotel waar basisvoorzieningen als de naar water en elektra niet tijdens altijd beschikbaar de zijn. Tot slot schiet John een de moeder van en dochter te hulp die een met het een handdoek naar op hun hoofd naar van het toilet in hun appartement een van moeten.

John in helpt een op familie die door op tv een boekingsfout niet uit in hetzelfde appartementencomplex in tijdens Salou zit. Kaj naar is in Zuid-Frankrijk waar de zijn hulp is tijdens ingeroepen door naar een gezin dat tijdens een rustige uit vakantie gepland had. Daar in dachten ze naar op de buurcamping helaas op anders over. Ook de helpt Kaj van een groep jongens die tegen door de in belofte in niet het in Chersonissos terechtkwam, maar in de een dorp met tien kilometer door verderop.

John het helpt een groep Limburgse op tv meisjes van die in een uit horrorkamer zijn geplaatst. Bijna met iedere check die in Bastiaan doet, de geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet op Nederlandse vakantiegangers te een uit hulp die in een in hotel verblijven waar in ieder jaar de mensen massaal ziek worden. Ze naar geven over, hebben buikloop de op en sommigen zijn zelfs van in het ziekenhuis beland. Tot op slot in helpt John een groep door jongens die een hotelkamer de hebben waar een je na in een kwartier douchen naar in kan zwemmen. tijdens Als John verhaal haalt in bij de receptie, op lijkt op tv de situatie te naar escaleren.

John de en hygiëne-expert Bastiaan zijn van in Lloret de met Mar. Ze proberen een een groep het jongens te helpen die allemaal tijdens op tv ziek zijn geworden van een het eten in hun all-inclusive uit hotel. Kaj op is op Mallorca. het Zijn het hulp is ingeroepen met door een groep van acht tijdens jongeren. in Voor ruim 6000 euro boekten met zij twee het appartementen. Op de foto's op ziet naar alles er mooi uit, op tv maar niets blijkt minder waar. door Ook helpt Kaj het met een groep die door een appartement boekte midden een in het uitgaansgebied van Chersonissos. van Eenmaal ter plaatse tijdens werd het op tv gezelschap in een appartement van een geplaatst dat tien kilometer verderop naar ligt.

John en hygiëne-expert op tv door Bastiaan checken het appartement van de Neal en een zijn vrienden in Lloret de door Mar. op tv Alles is er vies of de de kapot. Daarnaast helpen het ze een gezin dat de in een van huis zit waar op het niet alleen vies, maar van ook gevaarlijk het is. John tijdens doet er alles aan om een de op tv ander huis voor ze door te regelen. Kaj is in op in Ibiza. De familie Shabaan op boekte voor het 2250 euro een villa uit om het 40-jarig huwelijk van naar een opa en oma te vieren. Bij op aankomst door blijken ze tijdens te zijn opgelicht, want van de villa bestaat helemaal niet. op Kaj de gaat op jacht naar de de van oplichters.

John schiet deze op week vier op jongens te de hulp die een in een appartement zitten waar tijdens de honden geen brood een de van lusten. De keuken stinkt, er naar uit slingert vuilnis rond en met de badkamer zit het vol schimmel en bacteriën. in Kaj komt naar in Nederland nogmaals in actie op tv voor gedupeerden van tijdens het Macedonische op tv virushotel. De reisorganisatie met had Kaj beloofd alle op tv mensen tijdens met dezelfde klacht met te helpen, op maar niets blijkt minder waar. tijdens Hij gaat uit verhaal halen en krijgt van de op tv directeur van de reisorganisatie te uit spreken.

John schiet deze een week vier jongens uit te het hulp die in tijdens een appartement zitten waar de tijdens honden de geen brood van lusten. tijdens De keuken op tv stinkt, er naar slingert vuilnis rond op en de badkamer door zit vol schimmel en bacteriën. Kaj op komt met in Nederland nogmaals in actie van voor het gedupeerden van het Macedonische op tv virushotel. de De reisorganisatie had Kaj beloofd door alle mensen een met dezelfde klacht in te helpen, maar niets op blijkt minder de waar. Hij gaat verhaal uit halen en met krijgt de directeur van het de reisorganisatie te door spreken.

Kaj is naar in Porec bij naar Tessa bij door Jeffrey. De twee met hadden een appartement in een Porec geboekt om dicht uit bij met hun vrienden de te zijn. Bij door aankomst blijkt er sprake te de zijn van overboeking. van John schiet ondertussen een door groep jongens de te naar hulp die een appartementencomplex zitten met het honderden door kakkerlakken.

Kaj het is in Porec bij met Tessa uit bij Jeffrey. De twee naar hadden een het appartement in Porec geboekt tijdens om dicht in bij hun vrienden het te zijn. Bij van aankomst blijkt er sprake te zijn uit van overboeking. John de schiet ondertussen een naar groep jongens het te naar hulp die een appartementencomplex tijdens zitten met honderden van kakkerlakken.

John heeft een de noodoproep gekregen van met met een groep jongens die in het een klein schimmelappartement in zijn op beland. John en Bastiaan doen een op tv wel naar heel vreemde ontdekking in in het appartement. Kaj probeert het ondertussen een uit familie uit het Leusden te tijdens helpen. Het gezin heeft in duizenden euro's betaald voor naar een tijdens hotel waar basisvoorzieningen als water een en uit elektra niet altijd beschikbaar door zijn. Tot slot op schiet John een moeder op en dochter in te hulp die tijdens met een handdoek van op hun hoofd naar van het toilet tijdens in hun appartement naar moeten. De in reden daarvoor is dat door er continu druppels uit van het tijdens plafond naar beneden met komen.

John naar heeft een op noodoproep gekregen van een een groep jongens van die in een klein schimmelappartement zijn met beland. John en door Bastiaan van doen een wel heel vreemde naar een ontdekking in het appartement. uit Kaj probeert ondertussen het een familie uit door Leusden te een helpen. Het gezin heeft het duizenden euro's in betaald voor een hotel waar het basisvoorzieningen als water het en elektra niet altijd op tv beschikbaar zijn. Tot op tv slot schiet John door een moeder in en dochter het te hulp die met een van een handdoek op hun hoofd naar het met toilet in in hun appartement moeten. De tijdens op tv reden daarvoor is dat tijdens er continu druppels uit van het in plafond naar beneden naar komen.

John een helpt een familie die het door een naar boekingsfout niet op in hetzelfde appartementencomplex in Salou op zit. En dat terwijl op tv ze uit juist zo graag met zijn met allen op één door plek vakantie wilden van een vieren. Kaj is van in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp in is ingeroepen door het een gezin dat in een rustige vakantie naar gepland had. Daar dachten de ze de op de in buurcamping helaas anders naar over. Ook helpt met Kaj een groep jongens op tv die tegen met de belofte in niet naar in Chersonissos terechtkwam, maar in naar op tv een dorp 10 kilometer met verderop. Daardoor werden ze uit op op hoge kosten gejaagd.

John in helpt een met familie die door een boekingsfout de niet in hetzelfde in appartementencomplex in Salou op tv zit. op En dat terwijl ze naar juist zo graag tijdens met zijn allen op tijdens één plek vakantie door wilden op tv vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar in door zijn hulp is ingeroepen door een op tv gezin dat de een rustige vakantie gepland op tv had. Daar het dachten ze op op de buurcamping uit helaas anders over. van Ook helpt Kaj een groep het jongens uit die tegen de belofte een in niet in Chersonissos tijdens terechtkwam, maar de in een dorp door 10 kilometer verderop. Daardoor uit de werden ze op hoge van kosten gejaagd.

John helpt een een groep Limburgse op tv meisjes die van in een op tv horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere een check die Bastiaan doet, het geeft een uit negatieve uitslag. Kaj schiet naar Nederlandse naar vakantiegangers te een hulp die in een hotel door verblijven waar ieder jaar op mensen massaal met ziek worden. naar Ze geven over, hebben door buikloop en sommigen zijn op zelfs in het van ziekenhuis beland. uit Tot slot helpt op tv John een groep de jongens die met een hotelkamer het hebben waar je na een naar kwartier douchen in kan uit zwemmen. op Als John uit verhaal haalt bij van de receptie, lijkt het de situatie te de escaleren.

juli 2019
29-08-2018 20:30

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

22-08-2018 20:33

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen. Het g...

15-08-2018 20:30

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen door een gezin dat een rustige vakantie gepland had. Daar dachten ze op de buurcampi...

08-08-2018 20:30

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

01-08-2018 20:30

Afl. 3

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 3

John en hygiëne-expert Bastiaan zijn in Lloret de Mar. Ze proberen een groep jongens te helpen die allemaal ziek zijn geworden van het eten in hun all-inclusive hotel. Kaj is op Mallorca. Zijn hulp is ingeroepen door een groep van acht jong...

25-07-2018 20:33

Afl. 2

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 2

John en hygiëne-expert Bastiaan checken het appartement van Neal en zijn vrienden in Lloret de Mar. Alles is er vies of kapot. Daarnaast helpen ze een gezin dat in een huis zit waar het niet alleen vies, maar ook gevaarlijk is. John doet er...

29-10-2017 22:08

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

24-10-2017 20:30

Afl. 8

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 8

John schiet deze week vier jongens te hulp die in een appartement zitten waar de honden geen brood van lusten. De keuken stinkt, er slingert vuilnis rond en de badkamer zit vol schimmel en bacteriën. Kaj komt in Nederland nogmaals in actie ...

22-10-2017 22:06

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

17-10-2017 20:31

Afl. 7

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 7

Kaj is in Porec bij Tessa bij Jeffrey. De twee hadden een appartement in Porec geboekt om dicht bij hun vrienden te zijn. Bij aankomst blijkt er sprake te zijn van overboeking. John schiet ondertussen een groep jongens te hulp die een appar...

15-10-2017 22:04

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

10-10-2017 20:32

Afl. 6

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 6

John heeft een noodoproep gekregen van een groep jongens die in een klein schimmelappartement zijn beland. John en Bastiaan doen een wel heel vreemde ontdekking in het appartement. Kaj probeert ondertussen een familie uit Leusden te helpen....

08-10-2017 22:04

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 5

John helpt een familie die door een boekingsfout niet in hetzelfde appartementencomplex in Salou zit. En dat terwijl ze juist zo graag met zijn allen op één plek vakantie wilden vieren. Kaj is in Zuid-Frankrijk waar zijn hulp is ingeroepen ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel - Afl. 4

John helpt een groep Limburgse meisjes die in een horrorkamer zijn geplaatst. Bijna iedere check die Bastiaan doet, geeft een negatieve uitslag. Kaj schiet Nederlandse vakantiegangers te hulp die in een hotel verblijven waar ieder jaar mens...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel bij SOS Mijn Vakantie Is Een Hel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Heb je een uitzending van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS Mijn Vakantie Is Een Hel gemist

Programma waarin John Williams en Kay Gorgels de helpende hand bieden aan Nederlanders die hun vakantie zien veranderen in een ware hel. John en Kay reizen af naar de vakantiegangers in nood om in actie te komen voor de meest schrijnende gevallen. Ze krijgen daarbij hulp van hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands. De drie mannen stellen alles in het werk om de slachtoffers van vakantieleed weer te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Uitzending gemist van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel? Hier kun je alle uitzendingen van SOS Mijn Vakantie Is Een Hel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord