Programma gemist?

De Franse door filmmaker Pascale uit Lamche schetst het complexe portret op tv van op Winnie Mandela: de vrouw, de op tv door paradox, geprezen en verguisd voor van het oog van de in wereld. door Met behulp van op tv niet eerder vertoonde archiefbeelden tijdens en interviews de met zowel intieme kameraden tijdens als agenten op tv van de een geheime dienst, die in de leiding hadden over de campagne het voor het uit verspreiden van op tv valse berichten, ontrafelt het Lamche het een gecompliceerde verhaal van de het oorzaken en gevolgen, de die Winnie uiteindelijk naar ten val op tv brachten.

De Franse filmmaker tijdens Pascale Lamche schetst uit in het complexe portret van de Winnie Mandela: de vrouw, de door paradox, geprezen op tv en op verguisd voor het oog van de in wereld. Met behulp op van niet eerder de vertoonde archiefbeelden en tijdens interviews, met zowel op intieme tijdens kameraden als met agenten van de geheime dienst die door de leiding naar hadden over de campagne met voor het het verspreiden van van valse berichten, het ontrafelt Lamche het gecompliceerde met verhaal van de oorzaken op en gevolgen die Winnie op tv uiteindelijk op tv ten val op tv brachten.

mei 2021
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!