Programma gemist?

De Franse op filmmaker Pascale uit Lamche schetst het complexe tijdens portret het van Winnie Mandela: de de vrouw, de paradox, van geprezen en uit verguisd voor het naar oog van de wereld. door Met behulp van op niet eerder vertoonde tijdens archiefbeelden en de interviews met zowel intieme in kameraden als op agenten van de geheime dienst, die het de leiding tijdens hadden door over de campagne voor het de verspreiden van valse van berichten, ontrafelt Lamche met het gecompliceerde verhaal op tv van het de oorzaken en een gevolgen, die Winnie in uiteindelijk ten val het brachten.

De Franse de filmmaker door Pascale Lamche schetst een het complexe portret naar van Winnie Mandela: de vrouw, de van paradox, geprezen en een van verguisd voor het oog van de een wereld. het Met behulp het van niet eerder vertoonde archiefbeelden en het interviews, naar met zowel intieme naar kameraden als agenten van de een geheime de dienst die de leiding hadden naar over de de campagne de voor het verspreiden van valse van berichten, ontrafelt door Lamche het een gecompliceerde verhaal van de oorzaken en een gevolgen die Winnie in uiteindelijk ten val met naar brachten.

mei 2020
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!