Programma gemist?

De Franse met filmmaker Pascale van Lamche schetst het naar complexe portret van de Winnie Mandela: van de vrouw, de in paradox, geprezen en verguisd met voor het van oog van de wereld. een Met behulp de van niet eerder vertoonde archiefbeelden en op tv interviews met zowel op intieme kameraden als op tv het agenten van de geheime dienst, die op tv een de leiding hadden over de campagne het op voor het verspreiden van valse berichten, uit ontrafelt Lamche door het naar gecompliceerde verhaal van door de oorzaken en gevolgen, die Winnie uit uiteindelijk ten door val met brachten.

De Franse uit filmmaker Pascale Lamche schetst in het in complexe portret een van Winnie Mandela: de het vrouw, de paradox, geprezen het en tijdens verguisd voor het oog in van de wereld. Met tijdens behulp van naar niet eerder vertoonde archiefbeelden met en interviews, met tijdens zowel intieme kameraden als met agenten van de het geheime dienst die met de leiding hadden op over de tijdens campagne voor het tijdens verspreiden uit van valse berichten, ontrafelt Lamche een het gecompliceerde verhaal van in het de oorzaken en een gevolgen die Winnie uiteindelijk ten val op tv in brachten.

september 2021
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!