Programma gemist?

De Franse tijdens filmmaker uit Pascale Lamche schetst het complexe uit portret naar van Winnie Mandela: de tijdens vrouw, de het paradox, geprezen en in verguisd voor het een oog van de op wereld. Met behulp van niet eerder op tv vertoonde archiefbeelden en van interviews met zowel met intieme met kameraden als agenten van de met geheime op dienst, die in de leiding hadden over de in campagne op tv voor het verspreiden in van valse berichten, door ontrafelt Lamche het gecompliceerde op verhaal van de oorzaken en op gevolgen, die Winnie in uiteindelijk ten val op tv in brachten.

De op tv Franse filmmaker tijdens Pascale Lamche schetst het complexe uit portret van Winnie in Mandela: de in vrouw, de paradox, geprezen naar en het verguisd voor het met oog van de wereld. met Met behulp van het niet eerder vertoonde archiefbeelden met en op interviews, met zowel intieme kameraden als tijdens agenten van op de geheime de dienst die de van leiding hadden over in de campagne uit voor het verspreiden van valse uit berichten, tijdens ontrafelt Lamche het uit gecompliceerde verhaal van de de oorzaken en gevolgen die Winnie een uiteindelijk ten door val de brachten.

januari 2021
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!