Programma gemist?

De Franse filmmaker het op tv Pascale Lamche schetst het complexe portret met een van Winnie Mandela: de vrouw, naar de paradox, het geprezen en verguisd naar voor het van oog van de wereld. Met op behulp op van niet eerder op tv vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel door intieme kameraden van als agenten met van de geheime dienst, in die de leiding tijdens hadden op tv over de campagne voor het uit verspreiden van valse berichten, naar ontrafelt Lamche het de gecompliceerde verhaal van de de oorzaken met en gevolgen, die Winnie tijdens uiteindelijk tijdens ten val een brachten.

De Franse tijdens filmmaker Pascale Lamche een schetst het complexe op tv portret tijdens van Winnie Mandela: de door vrouw, de paradox, door geprezen en verguisd voor het het tijdens oog van de wereld. Met van behulp van de niet eerder vertoonde het archiefbeelden en interviews, met door zowel een intieme kameraden als uit agenten van de geheime dienst die uit de leiding uit hadden over de campagne op de voor het verspreiden op van valse berichten, ontrafelt een Lamche het gecompliceerde verhaal van in de uit oorzaken en gevolgen tijdens die Winnie uiteindelijk ten val een naar brachten.

september 2020
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!