Programma gemist?

De met Franse filmmaker op tv Pascale Lamche schetst het complexe portret op tv van Winnie met Mandela: een de vrouw, de paradox, geprezen en met verguisd voor het het oog op tv van de met wereld. Met behulp naar van niet eerder vertoonde archiefbeelden van en interviews met zowel van intieme kameraden in als agenten van tijdens de geheime dienst, de die in de leiding hadden over de campagne tijdens voor naar het verspreiden uit van valse berichten, ontrafelt uit Lamche het gecompliceerde verhaal met van de oorzaken in en gevolgen, uit die Winnie uiteindelijk ten val in tijdens brachten.

De Franse filmmaker van Pascale uit Lamche schetst het complexe portret door van met Winnie Mandela: de vrouw, de een paradox, geprezen tijdens en verguisd voor van het oog van de op wereld. het Met behulp van niet een eerder op vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel de intieme uit kameraden als agenten van de op geheime in dienst die de tijdens leiding hadden over de met campagne voor het uit verspreiden het van valse berichten, ontrafelt Lamche het in gecompliceerde verhaal met van van de oorzaken en gevolgen die op tv Winnie uiteindelijk ten val een naar brachten.

oktober 2019
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!