Programma gemist?

De Franse het filmmaker Pascale Lamche naar schetst een het complexe portret in van Winnie Mandela: de vrouw, naar de naar paradox, geprezen en verguisd voor op tv het oog van van de wereld. Met behulp een van niet eerder uit tijdens vertoonde archiefbeelden en tijdens interviews met zowel intieme naar kameraden als agenten van door de geheime op dienst, die de uit leiding hadden over de campagne naar voor tijdens het verspreiden een van valse berichten, ontrafelt Lamche het van op gecompliceerde verhaal van de oorzaken en de naar gevolgen, die Winnie naar uiteindelijk ten val het brachten.

De op Franse filmmaker Pascale van Lamche schetst het complexe het portret naar van Winnie Mandela: op tv de vrouw, de paradox, op tv geprezen en verguisd voor het het uit oog van de wereld. tijdens Met behulp van niet door eerder vertoonde archiefbeelden naar en interviews, met zowel naar intieme tijdens kameraden als naar agenten van de geheime dienst die op tv op tv de leiding hadden over de de campagne voor het uit verspreiden van valse in berichten, ontrafelt Lamche op tv het gecompliceerde naar verhaal van de oorzaken en uit gevolgen tijdens die Winnie uiteindelijk op tv ten val in brachten.

januari 2020
02-04-2018 22:15

2Doc: Winnie

2Doc: Winnie - 2Doc: Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews met zowel intieme k...

06-09-2017 22:55

Winnie

2Doc: Winnie - Winnie

De Franse filmmaker Pascale Lamche schetst het complexe portret van Winnie Mandela: de vrouw, de paradox, geprezen en verguisd voor het oog van de wereld. Met behulp van niet eerder vertoonde archiefbeelden en interviews, met zowel intieme ...

2Doc: Winnie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Winnie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Winnie bij 2Doc: Winnie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Winnie. Heb je een uitzending van 2Doc: Winnie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Winnie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Winnie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Winnie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!