Programma gemist?

De van grote finale van The Big in de Escape... de drie spelers op tv die het spel het uit beste hebben op tv gespeeld zijn op over. Ze hebben zich een bewezen in de eenentwintig tijdens escapes van eerdere afleveringen door én ze hebben naar het spel met waarbij ze de allianties en door verbonden kunnen sluiten om andere spelers op met eruit te werken. Maar het de drie op uitdagendste én mooiste escapes liggen door nog op ze te op tv wachten. Ze beginnen met in een monumentale in de grot waar tijdens in de Tweede Wereldoorlog achthonderd tijdens schilderijen van Nederlandse meesters veilig een opgeslagen naar hebben gelegen. De Gamemaster met geeft de drie tijdens finalisten de opdracht één in van die van kunstwerken te ontvreemden door uit de grot. op tv Doen ze dit binnen naar dertig minuten tijdens dan krijgen uit ze de aanwijzing op naar het een sleutelwoord, anders niet. Aan een de ronde tafel van worden de spelers getest het hoe goed ze de op afgelopen op tv weken hebben opgelet op en onthouden in wat ze allemaal hebben moeten doen van in het de talrijke escapes. in Slechts twee gaan hierna op tv door naar de grote in van finale waarin acht puzzels leiden met naar het uit slotwoord en degene die dit de woord weet in te achterhalen én op dit het van snelste weet te doen een is de winnaar uit van The Big tijdens Escape in 2019!

De finale van uit The Big Escape uit nadert en naar de noodzaak om het van spel slim en de slinks te spelen, in wordt steeds groter. op Een bondje een van drie uit spelers probeert Dennis Weening het eruit door te werken door tegen hem samen van te een spannen. Waar nodig saboteren uit ze tijdens zijn pogingen om zo snel op mogelijk een uit de escaperooms van deze een aflevering te ontsnappen. Maar op uitgerekend nu beginnen het de teams naar in de escape van op tv de Dode met Muzikanten ... van en laat Dennis nou net met uit alles weten over muziek. In van de een spannende eindstrijd spelen de bekende Nederlanders naar door een levensgroot spel Vier op een het Rij van uit 25 bij 75 meter naar groot. Lukt het naar de anderen naar om het Dennis eruit te werken of op tv weet hij het uit verlossende sleutelwoord tijdens bij elkaar op te puzzelen? Welke drie spelers gaan naar door naar in de finale op tv van The uit Big Escape?

Deze het aflevering staat met helemaal in het teken op tv van spannende escapes die draaien op tv om sprookjes, op spreekwoorden en gezegden. het Limburg naar staat natuurlijk bekend van om haar uitgebreide het grottenstelsels. Minder bekend is dat de op tv paters van de uit tijdens Jezuïeten een netwerk de van mergelgrotten hebben omgetoverd het tot een enorm kunstwerk vol op tv muurschilderingen en op beeldhouwwerken. De deelnemers de van de Big Escape een worden opgesloten in in tijdens een van deze grotten. op Ze kunnen alleen ontsnappen door op tv met hulp op van de door in mergel uitgehakte het voorstellingen van sprookjes tijdens een mysterie te ontrafelen. En de van de teams van bekende Nederlanders nemen een het tegen elkaar van met op in een escape de die draait om niet van correcte spreekwoorden tijdens en gezegden in in het Huishouden van Jan met Steen. met Het team dat als van eerste de Nederlandse het taal weer kloppend de maakt, wint de uit aanwijzing naar het een verlossende sleutelwoord. naar Alleen dat geeft immuniteit en daarmee een tijdens voorkom je dat de op tv andere spelers je naar huis door kunnen in sturen.

Het uit spel tussen de zes overgebleven van naar deelnemers wordt steeds een harder gespeeld. Nog steeds moeten op ze uit proberen zo snel mogelijk met elkaar in op uit escaperooms te ontsnappen. Maar in om de aanwijzingen met te verkrijgen door die tot het sleutelwoord uit leiden, zodat je uit immuniteit verkrijgt, het wordt het spel op tv van allianties en tijdens verbonden sluiten met je medespelers op tv van steeds slinkser gespeeld. Niemand weet in in deze een fase van The Big op Escape op wie hij kan vertrouwen. En dat van is naar een belangrijke factor bij het een spel wat naar ze aan de ronde uit tafel in spelen. Alleen met een goede pokerface en vertrouwen door op het de bondjes die op je hebt gesloten, van kunnen je verder helpen. van En in een spannende op escape waarin een de teams op twee kunstobjecten moeten stelen door uit het door klooster is een geoliede de samenwerking cruciaal. Ze moeten proberen op op tv ongezien een ingenieus beveiligingssysteem zien te het omzeilen. Maar met als door je niemand kan het vertrouwen, ook niet de tijdens mensen in tijdens je eigen team, hoe met doe je dat op dan? Er is naar maar één in ding zeker, aan het einde in van deze aflevering moet met weer een speler op tv de de Big Escape op tv verlaten.

Deze door aflevering staat een helemaal in het teken van spannende op tv escapes die draaien door om de verschillende naar planeten. Twee teams naar moeten ieder een op tv deelnemer zo het snel mogelijk uit uit een hermetisch op tv afgesloten klimaatkamer helpen ontsnappen. De het speler die is uit opgesloten de heeft de andere teamleden door nodig tijdens om de correcte waarden van op tv de temperatuur, op tv waterstand en windkracht in op tv te het voeren en zo uit de kamer door te komen. Maar op waar rust en het op overzicht cruciaal zijn om te van kunnen escapen, ontstaat van er in juist blinde paniek. Op met zoek naar de met drie aanwijzingen voor een het sleutelwoord op tv krijgen de teams ook nog een met escape voor tijdens de kiezen naar waarbij ze met hulp door van sterren- en uit planeetpuzzels de dag dat het de een wereld vergaat moeten de zien te op tv voorspellen. Maar ook door hier is een soepele samenwerking weer de het ver te zoeken de en moet aan het einde de van deze aflevering weer op tv uit een speler de Big Escape op verlaten.

Er zijn nog een uit acht kandidaten over. En in ze krijgen de nogal wat voor hun kiezen. door In hun zoektocht naar van het van sleutelwoord, dat immuniteit de geeft, moeten ze drie escapes naar spelen die met helemaal draaien om strijd met en naar oorlog. Iedere van escape levert een aanwijzing het op voor een het sleutelwoord, maar die krijg op tv je niet zomaar. met Op door een verlaten erf van een boerderij uit spelen twee teams van tijdens de ultieme battle royale tegen door elkaar. naar Twee commandanten zijn met opgesloten in een schuur uit waarin ze via een monitor van zicht hebben op tv op het tijdens met camera's volgehangen slagveld. De op naar overige spelers moeten alle van tegenstanders zien uit te schakelen de op tv en hun teamleider zo uit snel mogelijk bevrijden. op tv Maar er is een twist: door alleen de spelers de die overblijven krijgen uit een met hun commandant de aanwijzing. met Je kunt een er dus voor kiezen van om niet op alleen je tegenstander, op maar ook je eigen het team uit te schakelen. uit op tv En dat is precies met wat er gebeurt. In de een naar spectaculaire horrorescape moeten op tv de teams een bloedig moordmysterie uit oplossen. Het team in dat dit het snelste op tv doet, wint de van aanwijzing. Wie weet een de op tv meeste aanwijzingen te met verzamelen en zo het uit sleutelwoord bij tijdens elkaar te op puzzelen?

De negen met overgebleven kandidaten gaan uit helemaal op met de culturele een tour. Ze strijden in wisselende tijdens teams met, maar in ook tegen elkaar. in Alles draait uit om snelheid, slimheid en samenwerking. van Maar een rustgevend naar museumbezoek door zit er voor de op tv teams de niet in. Ook een nu weer strijden ze uit in teams tegen elkaar om het de door felbegeerde aanwijzingen naar het tijdens verlossende sleutelwoord, want alleen uit dat tijdens geeft je immuniteit. Hoewel op ... een van naar de escapes draait helemaal van uit om een museum, alleen wordt naar de op helft van een team opgesloten in op met de opslag vol kunstwerken. De in andere met teamleden moeten schilderijen uitbeelden en alleen van als ze door dit snel op en goed de doen kan de oplossing om van uit de de escape te ontsnappen worden tijdens vrijgespeeld. uit Daarnaast worden de in spelers ook nog in een door andere samenstelling opgesloten in een naar een oud leegstaand fabrieksgebouw en alleen uit met het behulp van de van graffiti op de grauwe grijze in fabrieksmuren tijdens kunnen ze ontsnappen. Er het is maar één met ding dat de spelers in door zeker weten: aan het eind met van in iedere aflevering moet één het van hen The Big tijdens Escape tijdens verlaten.

Het spelprogramma The de Big Escape is op van vanaf vanavond elke maandag om 20:20 door in uur te zien op het NPO 3. Ook in het met tweede seizoen doen door tien bekende op tv Nederlanders opdrachten in escaperooms. op tv De met spelers mogen elkaar tijdens de verschillende tijdens opdrachten tijdens helpen óf juist tijdens ondermijnen om uiteindelijk na van acht afleveringen als tijdens winnaar uit een de bus te van komen. Lauren Verster presenteert op The Big Escape, van dat dit op tv seizoen in het op zuiden van Limburg is opgenomen. het Elke escape levert op een met aanwijzing op naar het met verlossende sleutelwoord dat immuniteit bij op tv de van eliminatie oplevert. Want van er is in maar één ding dat de met spelers zeker weten: aan van het een eind van elke aflevering moet het iemand het spel uit verlaten. Bekijk een wie de deelnemers van dit met seizoen zijn op op tijdens gids.tv/3619/deelnemers-the-big-escape.

De finalisten zetten naar alles op het alles om als snelste in te escapen uit en ervandoor door te gaan in met de winst. Voor de van laatste keer tijdens moeten ze ontsnappen uit de met meest ingenieuze escaperooms tijdens en van de gamemaster een maakt het de finalisten niet makkelijk! de een Wie weet het een allesovertreffende sleutelwoord en wordt daarmee naar de winnaar naar van The Big Escape van 2017?

De BN'ers in zitten opgesloten in een tijdens op tv duistere bunker en strijden van fanatiek voor een finaleplek! Voor op wie houdt uit dit in avontuur op het laatste van moment toch van nog op?

Door muren heen op tv in trappen, met de voetjes van de tijdens dansvloer een en opletten bij karaoke; met het is dit keer door de allemaal nodig om de te escapen.

Dit keer moeten op de de BN'ers vooral gebruikmaken van hun uit van zintuigen... Wie voelt precies uit hoe te van ontsnappen?

Dit keer moeten de de BN'ers tijdens zien te op tv ontsnappen uit een naar moordlustig theater de en een mysterieuze muziekbar. Wie kan met het niet bijbenen op en moet tijdens het spel van verlaten?

Dit keer lopen in de tijdens spanningen hoog op een bij Radio Kootwijk, letterlijk de en figuurlijk... Wie op tv moet halverwege de naar serie het spel in verlaten?

De een kandidaten komen aan bij het het imposante Radio Kootwijk, tijdens waarbij de escaperooms op allemaal in draaien om op tv 'communicatie'. Wie maakt de juiste connecties van het en verzamelt zo de clous voor op tv naar het sleutelwoord?

augustus 2019
22-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De grote finale van The Big Escape... de drie spelers die het spel het beste hebben gespeeld zijn over. Ze hebben zich bewezen in de eenentwintig escapes van eerdere afleveringen én ze hebben het spel waarbij ze allianties en verbonden kunn...

15-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De finale van The Big Escape nadert en de noodzaak om het spel slim en slinks te spelen, wordt steeds groter. Een bondje van drie spelers probeert Dennis Weening eruit te werken door tegen hem samen te spannen. Waar nodig saboteren ze zijn ...

08-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Deze aflevering staat helemaal in het teken van spannende escapes die draaien om sprookjes, spreekwoorden en gezegden. Limburg staat natuurlijk bekend om haar uitgebreide grottenstelsels. Minder bekend is dat de paters van de Jezuïeten een ...

01-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Het spel tussen de zes overgebleven deelnemers wordt steeds harder gespeeld. Nog steeds moeten ze proberen zo snel mogelijk met elkaar uit escaperooms te ontsnappen. Maar om de aanwijzingen te verkrijgen die tot het sleutelwoord leiden, zod...

25-03-2019 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Deze aflevering staat helemaal in het teken van spannende escapes die draaien om de verschillende planeten. Twee teams moeten ieder een deelnemer zo snel mogelijk uit een hermetisch afgesloten klimaatkamer helpen ontsnappen. De speler die i...

18-03-2019 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Er zijn nog acht kandidaten over. En ze krijgen nogal wat voor hun kiezen. In hun zoektocht naar het sleutelwoord, dat immuniteit geeft, moeten ze drie escapes spelen die helemaal draaien om strijd en oorlog. Iedere escape levert een aanwij...

11-03-2019 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De negen overgebleven kandidaten gaan helemaal op de culturele tour. Ze strijden in wisselende teams met, maar ook tegen elkaar. Alles draait om snelheid, slimheid en samenwerking. Maar een rustgevend museumbezoek zit er voor de teams niet ...

04-03-2019 20:25

Terug: The Big Escape

The Big Escape - Terug: The Big Escape

Het spelprogramma The Big Escape is vanaf vanavond elke maandag om 20:20 uur te zien op NPO 3. Ook in het tweede seizoen doen tien bekende Nederlanders opdrachten in escaperooms. De spelers mogen elkaar tijdens de verschillende opdrachten ...

08-11-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De finalisten zetten alles op alles om als snelste te escapen en ervandoor te gaan met de winst. Voor de laatste keer moeten ze ontsnappen uit de meest ingenieuze escaperooms en de gamemaster maakt het de finalisten niet makkelijk! Wie weet...

01-11-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De BN'ers zitten opgesloten in een duistere bunker en strijden fanatiek voor een finaleplek! Voor wie houdt dit avontuur op het laatste moment toch nog op?

25-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Door muren heen trappen, met de voetjes van de dansvloer en opletten bij karaoke; het is dit keer allemaal nodig om te escapen.

18-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Dit keer moeten de BN'ers vooral gebruikmaken van hun zintuigen... Wie voelt precies hoe te ontsnappen?

11-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Dit keer moeten de BN'ers zien te ontsnappen uit een moordlustig theater en een mysterieuze muziekbar. Wie kan het niet bijbenen en moet het spel verlaten?

04-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Dit keer lopen de spanningen hoog op bij Radio Kootwijk, letterlijk en figuurlijk... Wie moet halverwege de serie het spel verlaten?

27-09-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De kandidaten komen aan bij het imposante Radio Kootwijk, waarbij de escaperooms allemaal draaien om 'communicatie'. Wie maakt de juiste connecties en verzamelt zo de clous voor het sleutelwoord?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Escape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Escape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Escape bij The Big Escape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Escape. Heb je een uitzending van The Big Escape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Escape gemist

Uitzending gemist van The Big Escape? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Escape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord