Programma gemist?

De de grote finale van The Big van Escape... de drie door spelers die op het spel op het beste hebben tijdens gespeeld zijn over. Ze hebben door tijdens zich bewezen in de eenentwintig naar escapes met van eerdere afleveringen tijdens én ze hebben het met spel waarbij ze het allianties en verbonden de kunnen sluiten om andere spelers van eruit te het werken. Maar de drie door tijdens uitdagendste én mooiste escapes liggen in nog op ze te in wachten. tijdens Ze beginnen in een tijdens monumentale uit grot waar tijdens de Tweede op Wereldoorlog een achthonderd schilderijen van Nederlandse de meesters veilig opgeslagen hebben gelegen. uit De Gamemaster geeft de de uit drie finalisten de een opdracht één van de die kunstwerken te ontvreemden uit uit van de grot. Doen ze door dit binnen in dertig minuten dan tijdens krijgen ze de aanwijzing naar met het naar sleutelwoord, anders niet. Aan op tv de ronde tafel worden tijdens de spelers op getest hoe goed ze de op afgelopen weken in hebben opgelet en onthouden naar wat uit ze allemaal hebben moeten een doen in de het talrijke in escapes. Slechts twee gaan tijdens hierna door naar de grote op tv op tv finale waarin acht puzzels leiden met naar het door slotwoord en degene de die dit de woord weet te de achterhalen én dit een het snelste weet naar te doen is de winnaar door van The Big tijdens Escape het 2019!

De finale door van The op Big Escape van nadert en de noodzaak om het met in spel slim en de slinks te spelen, naar wordt steeds groter. naar Een bondje van drie spelers probeert in Dennis het Weening eruit tijdens te werken door een tegen hem samen te een spannen. Waar nodig saboteren een ze zijn uit pogingen om zo snel mogelijk met uit de door escaperooms van deze aflevering door te ontsnappen. in Maar uitgerekend nu uit beginnen de uit teams in de escape met van op de Dode Muzikanten de ... en laat naar Dennis nou net een alles weten over met muziek. In de op tv spannende eindstrijd spelen een de bekende Nederlanders met een levensgroot spel Vier op op een Rij van 25 van bij 75 meter van groot. Lukt de het de anderen op tv om Dennis eruit uit te in werken of weet hij het door verlossende sleutelwoord bij een elkaar te puzzelen? met Welke het drie spelers gaan door naar de door finale van op The van Big Escape?

Deze aflevering staat de helemaal in het met teken van spannende met escapes die op tv draaien om sprookjes, een spreekwoorden en op tv gezegden. Limburg staat natuurlijk bekend in om haar naar uitgebreide een grottenstelsels. Minder bekend is dat de van paters van de op tv Jezuïeten tijdens een netwerk van naar mergelgrotten hebben op tv omgetoverd tot een op enorm kunstwerk vol muurschilderingen en het beeldhouwwerken. De deelnemers van de uit de Big Escape worden opgesloten van in door een van deze grotten. een Ze kunnen alleen de ontsnappen door met hulp naar van van de in mergel uitgehakte voorstellingen tijdens van sprookjes een mysterie het te ontrafelen. op tv En de teams een van bekende Nederlanders nemen met het tegen naar elkaar op een in een escape die naar draait uit om niet correcte spreekwoorden en de gezegden in met het Huishouden van Jan Steen. door Het team dat in als eerste op de Nederlandse taal het weer naar kloppend maakt, wint het de aanwijzing naar het verlossende sleutelwoord. naar Alleen op dat geeft tijdens immuniteit en daarmee voorkom je door dat de met andere spelers je naar huis van kunnen in sturen.

Het spel op tussen de een zes overgebleven deelnemers naar wordt steeds harder gespeeld. het Nog steeds moeten naar ze proberen zo snel tijdens uit mogelijk met elkaar uit met escaperooms te op tv ontsnappen. Maar om de aanwijzingen een te verkrijgen die in tot het van sleutelwoord leiden, zodat een je immuniteit verkrijgt, wordt in het spel het van allianties en verbonden door sluiten met met je medespelers steeds slinkser gespeeld. de van Niemand weet in deze van fase van The Big een Escape wie hij kan de de vertrouwen. En dat is een op tv belangrijke op tv factor bij het spel wat een ze aan het de ronde door tafel spelen. Alleen een met goede pokerface en van vertrouwen op de bondjes naar die je met hebt gesloten, kunnen je verder een helpen. En in naar een spannende in escape waarin door de teams uit twee kunstobjecten moeten door stelen uit het klooster tijdens is een geoliede samenwerking cruciaal. in Ze naar moeten proberen een ongezien een ingenieus beveiligingssysteem zien tijdens te omzeilen. Maar van als je in niemand kan vertrouwen, ook niet uit met de mensen in je eigen team, uit hoe doe je van dat uit dan? Er is maar op één ding naar zeker, aan het einde met van deze aflevering moet van weer een van speler tijdens de Big Escape op tv verlaten.

Deze aflevering staat naar helemaal in tijdens het teken van door spannende naar escapes die draaien om de in verschillende met planeten. Twee teams moeten ieder met een deelnemer tijdens zo snel mogelijk uit een door hermetisch van afgesloten klimaatkamer helpen ontsnappen. met De speler van die is opgesloten heeft de door andere teamleden nodig een om de correcte door waarden uit van de temperatuur, waterstand door en windkracht in te met op voeren en zo uit de van kamer te komen. uit Maar waar een rust en overzicht cruciaal naar zijn om te kunnen op escapen, ontstaat van er op juist blinde paniek. Op het zoek naar de door drie aanwijzingen voor van het sleutelwoord naar krijgen de teams ook nog een de escape uit voor de kiezen waarbij met ze met hulp van met sterren- van en planeetpuzzels de dag door dat de de wereld vergaat moeten zien te door van voorspellen. Maar ook hier met is een soepele samenwerking weer een ver met te zoeken van en moet aan een het einde van naar deze aflevering weer met een speler de Big Escape tijdens verlaten.

Er zijn op tv nog acht kandidaten het over. in En ze krijgen nogal wat naar voor hun kiezen. naar In hun van zoektocht naar het sleutelwoord, dat het immuniteit naar geeft, moeten ze drie op escapes spelen tijdens die helemaal draaien door om strijd en uit oorlog. Iedere escape met levert een aanwijzing op van voor het sleutelwoord, maar de op die krijg je niet zomaar. uit Op een verlaten erf op tv van een boerderij op spelen twee uit teams de ultieme battle het tijdens royale tegen elkaar. Twee commandanten door zijn opgesloten met in een schuur door waarin ze via een monitor naar zicht hebben in op de het met camera's volgehangen slagveld. in De uit overige spelers moeten alle een tegenstanders zien uit op tv te schakelen en hun met teamleider zo snel mogelijk naar bevrijden. de Maar er van is een twist: naar alleen de spelers die overblijven uit krijgen met met hun commandant de aanwijzing. Je van kunt er dus met voor naar kiezen om niet alleen je tijdens tegenstander, maar ook tijdens de je eigen team uit te schakelen. uit En dat tijdens is precies wat in er gebeurt. In een tijdens spectaculaire het horrorescape moeten de teams een de bloedig moordmysterie oplossen. in van Het team dat dit een het snelste doet, wint naar de aanwijzing. een Wie weet de meeste aanwijzingen het te in verzamelen en zo een het sleutelwoord bij elkaar op te tijdens puzzelen?

De negen overgebleven met tijdens kandidaten gaan helemaal op de culturele uit door tour. Ze strijden in het wisselende teams met, maar ook het tegen elkaar. Alles de draait om snelheid, een slimheid tijdens en samenwerking. Maar een rustgevend een door museumbezoek zit er voor uit de teams op niet in. Ook een nu weer strijden ze in teams naar tegen elkaar om de de het felbegeerde aanwijzingen naar naar het verlossende sleutelwoord, naar want alleen dat geeft je in immuniteit. Hoewel op ... een van de van door escapes draait helemaal om op een museum, alleen wordt de op tv een helft van een team opgesloten in door de opslag vol tijdens kunstwerken. op De andere de teamleden moeten schilderijen op tv uitbeelden en alleen de als ze dit snel op en goed doen kan op tv de oplossing op tv om uit de de escape te ontsnappen worden vrijgespeeld. uit Daarnaast op tv worden de spelers ook door nog in een op tv andere op tv samenstelling opgesloten in een een oud leegstaand in fabrieksgebouw en alleen met behulp van met de graffiti het op de een grauwe grijze tijdens fabrieksmuren kunnen ze ontsnappen. Er is van maar één op tv ding dat de spelers tijdens zeker weten: aan naar het eind van op tv iedere aflevering moet in één van hen van een The Big Escape van verlaten.

Het in spelprogramma The Big Escape door is vanaf vanavond op tv elke maandag om de 20:20 van uur te zien op NPO het 3. Ook in in het tweede seizoen doen uit tien bekende Nederlanders opdrachten met in escaperooms. van De uit spelers mogen elkaar tijdens tijdens de verschillende van opdrachten helpen óf juist ondermijnen met om op tv uiteindelijk na acht tijdens afleveringen als winnaar uit de bus van te komen. Lauren Verster de presenteert The door Big Escape, dat uit dit seizoen met in het zuiden van Limburg door is opgenomen. Elke van escape levert van een aanwijzing van op naar het op verlossende sleutelwoord in dat immuniteit bij de eliminatie op oplevert. Want van er is maar één het ding op dat de spelers zeker op tv weten: aan het het eind van elke aflevering tijdens moet iemand het uit spel verlaten. Bekijk wie de naar deelnemers van dit tijdens seizoen uit zijn op een gids.tv/3619/deelnemers-the-big-escape.

De finalisten door zetten alles op met alles om tijdens als snelste te escapen op en ervandoor te op gaan van met de winst. Voor de op laatste op tv keer moeten ze ontsnappen een uit de meest de ingenieuze escaperooms en op de gamemaster maakt de het de tijdens finalisten niet makkelijk! naar Wie weet het allesovertreffende sleutelwoord op en wordt daarmee de tijdens winnaar van The van Big Escape naar 2017?

De BN'ers zitten door uit opgesloten in een duistere bunker en het strijden fanatiek met voor een finaleplek! Voor een in wie houdt dit avontuur op de het laatste moment toch in een nog op?

Door muren in heen in trappen, met de op voetjes van de dansvloer van en opletten bij karaoke; het uit is de dit keer allemaal nodig om de te door escapen.

Dit op keer moeten de BN'ers een vooral van gebruikmaken van hun met zintuigen... Wie voelt precies hoe in te uit ontsnappen?

Dit een keer moeten de BN'ers naar zien te ontsnappen naar uit een moordlustig theater het en op een mysterieuze muziekbar. de Wie kan het op tv niet bijbenen de en moet het spel op verlaten?

Dit met keer lopen de spanningen in hoog op bij Radio een Kootwijk, letterlijk het en figuurlijk... Wie moet een de halverwege de serie het het spel verlaten?

De kandidaten komen het aan het bij het imposante Radio naar Kootwijk, waarbij de het escaperooms op allemaal draaien om 'communicatie'. Wie uit maakt het de juiste connecties en verzamelt door zo de clous door voor het van sleutelwoord?

augustus 2020
22-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De grote finale van The Big Escape... de drie spelers die het spel het beste hebben gespeeld zijn over. Ze hebben zich bewezen in de eenentwintig escapes van eerdere afleveringen én ze hebben het spel waarbij ze allianties en verbonden kunn...

15-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De finale van The Big Escape nadert en de noodzaak om het spel slim en slinks te spelen, wordt steeds groter. Een bondje van drie spelers probeert Dennis Weening eruit te werken door tegen hem samen te spannen. Waar nodig saboteren ze zijn ...

08-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Deze aflevering staat helemaal in het teken van spannende escapes die draaien om sprookjes, spreekwoorden en gezegden. Limburg staat natuurlijk bekend om haar uitgebreide grottenstelsels. Minder bekend is dat de paters van de Jezuïeten een ...

01-04-2019 19:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Het spel tussen de zes overgebleven deelnemers wordt steeds harder gespeeld. Nog steeds moeten ze proberen zo snel mogelijk met elkaar uit escaperooms te ontsnappen. Maar om de aanwijzingen te verkrijgen die tot het sleutelwoord leiden, zod...

25-03-2019 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Deze aflevering staat helemaal in het teken van spannende escapes die draaien om de verschillende planeten. Twee teams moeten ieder een deelnemer zo snel mogelijk uit een hermetisch afgesloten klimaatkamer helpen ontsnappen. De speler die i...

18-03-2019 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Er zijn nog acht kandidaten over. En ze krijgen nogal wat voor hun kiezen. In hun zoektocht naar het sleutelwoord, dat immuniteit geeft, moeten ze drie escapes spelen die helemaal draaien om strijd en oorlog. Iedere escape levert een aanwij...

11-03-2019 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De negen overgebleven kandidaten gaan helemaal op de culturele tour. Ze strijden in wisselende teams met, maar ook tegen elkaar. Alles draait om snelheid, slimheid en samenwerking. Maar een rustgevend museumbezoek zit er voor de teams niet ...

04-03-2019 20:25

Terug: The Big Escape

The Big Escape - Terug: The Big Escape

Het spelprogramma The Big Escape is vanaf vanavond elke maandag om 20:20 uur te zien op NPO 3. Ook in het tweede seizoen doen tien bekende Nederlanders opdrachten in escaperooms. De spelers mogen elkaar tijdens de verschillende opdrachten ...

08-11-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De finalisten zetten alles op alles om als snelste te escapen en ervandoor te gaan met de winst. Voor de laatste keer moeten ze ontsnappen uit de meest ingenieuze escaperooms en de gamemaster maakt het de finalisten niet makkelijk! Wie weet...

01-11-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De BN'ers zitten opgesloten in een duistere bunker en strijden fanatiek voor een finaleplek! Voor wie houdt dit avontuur op het laatste moment toch nog op?

25-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Door muren heen trappen, met de voetjes van de dansvloer en opletten bij karaoke; het is dit keer allemaal nodig om te escapen.

18-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Dit keer moeten de BN'ers vooral gebruikmaken van hun zintuigen... Wie voelt precies hoe te ontsnappen?

11-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Dit keer moeten de BN'ers zien te ontsnappen uit een moordlustig theater en een mysterieuze muziekbar. Wie kan het niet bijbenen en moet het spel verlaten?

04-10-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

Dit keer lopen de spanningen hoog op bij Radio Kootwijk, letterlijk en figuurlijk... Wie moet halverwege de serie het spel verlaten?

27-09-2017 20:25

The Big Escape

The Big Escape - The Big Escape

De kandidaten komen aan bij het imposante Radio Kootwijk, waarbij de escaperooms allemaal draaien om 'communicatie'. Wie maakt de juiste connecties en verzamelt zo de clous voor het sleutelwoord?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Escape gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Escape de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Escape bij The Big Escape liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Escape. Heb je een uitzending van The Big Escape gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Escape gemist

Uitzending gemist van The Big Escape? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Escape kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!