Programma gemist?

Ellen op tv ten Damme is door een echt multitalent: internationaal zangeres, door een actrice, danseres en circusartiest. De een country scene is van op oudsher een echt van de mannenbolwerk, waarin het leven van het de hardwerkende man een werd bezongen. Maar wat in met was de positie van van de vrouw met binnen de countrymuziek? Om dit op te onderzoeken komt op Ellen een naar Nashville en beperkt zich niet op op tv alleen tot de muziek, maar met kijkt ook naar de de met positie van de vrouw tijdens in de Amerikaanse met samenleving. In het bijna de helft naar van de Amerikaanse gezinnen is de uit vrouw de in kostwinner. uit In Nashville leeft ruim een de op de drie gezinnen, naar waar een vrouw door de kost verdient, in onder de armoedegrens. uit Ellen bezoekt in in Nashville Felicia die uit met van haar zeven op tv kinderen op een trailerpark tijdens woont.

Douwe uit Bob is een groot liefhebber op tv van outlaw in country-sterren het als Hank Williams en op Johnny Cash. In hun liedjes op wordt vaak naar gezongen over moord, het in leven in in de gevangenis en uit over het plegen van op tv overvallen. Douwe van komt naar naar Nashville om uit te door zoeken hoe het met uit op tv het outlaw gehalte in de countrymuziek de staat. Hij bezoekt uit The tijdens Cabin, de opname van studio van Johnny Cash, waar op tv hij op ook diens zoon ontmoet. het Als ultieme in afsluiter wil Douwe graag, zoals van de zijn grote held Johnny Cash, optreden op tv van in een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts is met groot fan met van countrymuziek. De een rode draad door in zijn de leven en theaterstukken is de op vraag: kan in ik mijzelf zijn? En wellicht in is hij de daarom ook een wat terughoudend op om naar Nashville te komen, want in het zuiden in staat niet door bepaald bekend om zijn tolerantie in tegenover de homoseksuele het gemeenschap. Terwijl de Marc-Marie onderzoekt wat daarvan op van waar is, probeert Ilse om een Marc-Maries grote idool in Wynona Judd op te een de sporen. Wynonna Judd vormt samen met met uit haar moeder in de tijdens jaren '80 The van Judds. Goed naar voor 20 miljoen uit verkochte platen en 15 nummer het 1 tijdens hits. Daarna start tijdens Wynonna een succesvolle in solocarrière.

Barry Hay, van leadzanger van naar Nederlands succesvolste de Rock 'n Roll band Golden op tv Earring, is naar in Nashville met met een zeer specifieke het wens; om Brenda Lee, de van lievelingszangeres van zijn van moeder van te ontmoeten. Bovendien wordt van Brenda op tv Lee al tientallen jaren bezongen in op tv uit de wereldhit 'Radar Love' van met de band. een Speciaal voor Barry gaat Ilse de op met zoek naar tijdens Brenda Lee, terwijl Barry een op tv bijzondere ontmoeting heeft het met Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende de mensen met het indrukwekkende levensverhalen. Verhalen door die uit op vele fronten raakvlakken op tv blijken te hebben met het uit bewogen levensverhaal van een Barry tijdens zelf.

Kenny B bezoekt naar Nashville om van te onderzoeken met hoe het naar zit met raciale en naar sociale ongelijkheid in het zuiden het van de het VS. Op 30-jarige op tv leeftijd moest Kenny Suriname uit uit verlaten en kwam in Nederland uit terecht als politiek door vluchteling. Om deze reden de hebben deze thema's tijdens hem altijd bezig een tijdens gehouden. Zijn vurige wens is een om in op tv Nashville Linda Martell te ontmoeten. het Zij was de van eerste donkere naar zangeres tijdens die het taboe doorbrak de dat countrymuziek alleen het door blanken tijdens gespeeld kon worden. Zij was de naar eerste Afro-Amerikaanse vrouw naar van die optrad in de naar Grand Ole Opry; een traditioneel een wit podium dat het ook wel tijdens het thuis een van de countrymuziek wordt van genoemd. Linda Martell het staat in totaal 12 op tv keer in de met de Grand Ole Opry. van Haar korte carrière stopt abrupt op in 1974. uit Sindsdien heeft de countrywereld niets naar meer van met haar het vernomen.

Ellen op ten Damme is een echt op tv multitalent: internationaal zangeres, uit tijdens actrice, danseres en circusartiest. De country op tv scene is een van tijdens oudsher een echt mannenbolwerk, waarin op tv het leven het van de hardwerkende man werd naar bezongen. Maar wat uit was de positie uit van naar de vrouw binnen uit de countrymuziek? tijdens Om dit te onderzoeken komt Ellen op naar Nashville tijdens en beperkt zich tijdens niet van alleen tot de muziek, van maar kijkt ook naar naar de positie van de het vrouw in de de Amerikaanse samenleving. door In bijna de helft de van de Amerikaanse naar tijdens gezinnen is de vrouw de kostwinner. van in In Nashville leeft de ruim één op een de drie gezinnen, waar een het vrouw de kost de verdient, op onder de armoedegrens. Ellen naar bezoekt in tijdens Nashville Felicia die met haar zeven op tv kinderen op een naar trailerpark het woont.

Douwe Bob op tv is een groot tijdens liefhebber van outlaw country-sterren door als Hank Williams een en in Johnny Cash. In op tv hun liedjes wordt vaak gezongen op tv over moord, op het leven in door de gevangenis en een over de het plegen van in overvallen. Douwe komt naar door Nashville om een uit te zoeken hoe een het met het outlaw gehalte het in de het countrymuziek door staat. Hij bezoekt The Cabin, uit de opname uit studio van op Johnny Cash, waar het hij ook diens zoon het ontmoet. Als de ultieme afsluiter wil Douwe graag, zoals naar zijn op grote held Johnny met Cash, optreden in een door gevangenis.

Marc-Marie de Huijbregts is groot fan tijdens van countrymuziek. De naar rode draad tijdens door zijn leven van en theaterstukken is de vraag: door kan ik mijzelf met zijn? En wellicht de het is hij daarom een ook wat terughoudend om naar het Nashville te komen, want in het het zuiden staat door niet bepaald bekend om zijn van tolerantie tegenover de in homoseksuele gemeenschap. het Terwijl Marc-Marie onderzoekt met wat daarvan naar waar is, probeert Ilse om Marc-Marie's het grote idool uit Wynona Judd in op te sporen. in Wynonna Judd vormt samen op tv met op tv haar moeder in de in jaren '80 The Judds. op tv Goed voor 20 miljoen naar verkochte naar platen en 15 op tv nummer 1 het hits. Daarna start Wynonna tijdens een succesvolle met solocarrière.

Barry op tv Hay, leadzanger van tijdens Nederlands succesvolste in Rock 'n Roll band Golden tijdens Earring, is naar in Nashville met een op zeer specifieke wens; door om Brenda Lee, de op tv op tv lievelingszangeres van zijn door moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda uit op tv Lee al tientallen jaren bezongen het in met de wereldhit 'Radar Love' de van de band. Speciaal de voor naar Barry gaat Ilse op zoek naar tijdens Brenda Lee, terwijl op tv Barry een door bijzondere ontmoeting de heeft met door Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende mensen op met indrukwekkende levensverhalen. Verhalen die door op door vele fronten op tv raakvlakken blijken te het hebben met het bewogen levensverhaal van van met Barry zelf.

In het nieuwe in programma Ilse's Veranda door ontvangt Ilse DeLange met wekelijks een van bekende Nederlandse artiest op op tv haar veranda in een de in geboortestad van de tijdens countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry door Hay, Marc-Marie Huijbregts, tijdens Douwe Bob, Ellen ten op van Damme en Kenny B gaan een samen uit met Ilse op ontdekkingsreis door door Nashville, aan de hand in van een met countrynummer dat van diepe indruk uit heeft gemaakt op op tv de artiest. In de eerste aflevering tijdens komt Guus het Meeuwis naar Nashville om met meer te de weten te komen over op tv de naar herkomst van de countrymuziek en op wat voor invloed het met leven het op het de platteland heeft op deze muziek. Veel op countryliedjes een zijn smartlappen; trieste levensverhalen de die in muziek worden de verwerkt. Guus van wil tijdens zijn in reis in in contact komen met een door artiest die zijn of de door haar eigen smart met heeft omgezet in nummers, met als uit op doel voor Guus met om muzikale inspiratie op te de doen op en zijn eigen emoties te op verwerken de in een nieuw op lied.

juli 2021
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!