Programma gemist?

Ellen naar ten Damme door is een echt multitalent: internationaal zangeres, uit actrice, danseres en door circusartiest. in De country scene is een van op tv oudsher een echt naar mannenbolwerk, waarin het leven van de van hardwerkende man op werd bezongen. Maar van wat in was de positie van de op tv vrouw binnen de countrymuziek? een Om door dit te onderzoeken komt Ellen het naar uit Nashville en beperkt de zich niet alleen uit tot de muziek, maar kijkt een ook op naar de positie uit van de vrouw naar in de Amerikaanse samenleving. In op tv bijna de helft van van de Amerikaanse door gezinnen de is de door vrouw de kostwinner. uit In Nashville leeft ruim een op op de op tv drie gezinnen, door waar een vrouw de van kost verdient, een onder de armoedegrens. Ellen de bezoekt in Nashville Felicia die met met haar door zeven kinderen op op tv een door trailerpark woont.

Douwe de Bob is een groot liefhebber op van door outlaw country-sterren als Hank op tv Williams en Johnny op tv Cash. In in hun liedjes met wordt vaak gezongen over moord, door het de leven in de gevangenis door en over het het plegen van overvallen. Douwe in komt naar uit Nashville om uit te zoeken in hoe het het met het het outlaw gehalte in naar de countrymuziek door staat. Hij bezoekt The Cabin, de op tv de opname studio van Johnny van Cash, waar hij in ook diens zoon de ontmoet. Als ultieme afsluiter in wil Douwe met graag, zoals zijn grote held het Johnny Cash, in optreden het in een gevangenis.

Marc-Marie uit Huijbregts is groot op tv fan van countrymuziek. De rode door draad door uit zijn leven en op theaterstukken is de vraag: naar kan ik mijzelf uit zijn? En op wellicht is uit hij daarom ook van wat terughoudend om naar Nashville naar te door komen, want het op tv zuiden staat niet op bepaald bekend om zijn op tolerantie tegenover de homoseksuele met op tv gemeenschap. Terwijl Marc-Marie onderzoekt een wat daarvan waar op is, probeert naar Ilse om Marc-Maries grote tijdens idool Wynona in Judd op te sporen. naar Wynonna Judd vormt samen met met op tv haar moeder in de jaren de '80 The Judds. een Goed voor 20 miljoen met met verkochte platen en 15 nummer op 1 tijdens hits. Daarna start Wynonna een tijdens succesvolle op solocarrière.

Barry op Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste op tv Rock van 'n Roll band Golden Earring, het is op in Nashville met een zeer op tv specifieke uit wens; om Brenda Lee, met de een lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. naar een Bovendien wordt Brenda Lee al op tv tientallen jaren bezongen in het de door wereldhit 'Radar Love' het van de band. Speciaal voor met een Barry gaat Ilse op zoek in naar tijdens Brenda Lee, terwijl Barry een een bijzondere ontmoeting heeft uit met Amerikaanse de oorlogsveteranen. Inspirerende mensen met indrukwekkende het levensverhalen. de Verhalen die op op vele fronten raakvlakken blijken het te uit hebben met het uit bewogen levensverhaal van Barry op zelf.

Kenny B uit bezoekt op tv Nashville om te onderzoeken hoe op tv het zit met een raciale door en sociale ongelijkheid in op het zuiden van de de VS. Op 30-jarige de leeftijd moest Kenny Suriname een verlaten op tv en kwam in Nederland op tv terecht als politiek een vluchteling. Om tijdens deze reden hebben deze een thema's de hem altijd bezig gehouden. met Zijn vurige in wens is om in op Nashville Linda Martell te het ontmoeten. Zij tijdens was de het eerste donkere zangeres die van het taboe doorbrak dat naar countrymuziek uit alleen door blanken gespeeld kon uit worden. Zij was de van eerste Afro-Amerikaanse op vrouw die optrad in met de Grand Ole van Opry; een uit traditioneel wit podium dat met ook in wel het naar thuis van de countrymuziek het wordt genoemd. door Linda Martell staat naar in totaal 12 een keer in de Grand Ole Opry. uit Haar korte carrière van stopt abrupt in uit 1974. naar Sindsdien heeft door de countrywereld niets meer uit van haar uit vernomen.

Ellen ten Damme tijdens is een uit echt multitalent: internationaal zangeres, tijdens actrice, van danseres en circusartiest. De country een op scene is van oudsher uit een echt mannenbolwerk, op tv waarin het leven van de op tv hardwerkende man met werd de bezongen. Maar wat was het de positie van de van vrouw binnen de van countrymuziek? Om dit te de onderzoeken komt de Ellen op tv naar Nashville en met beperkt zich niet tijdens alleen tot de muziek, in maar kijkt ook naar de in de positie van de vrouw de in de in Amerikaanse samenleving. In bijna tijdens de helft van de een Amerikaanse het gezinnen is de vrouw de kostwinner. op tv In Nashville een leeft ruim een één op de drie naar gezinnen, waar een uit vrouw in de kost verdient, tijdens onder de armoedegrens. Ellen tijdens bezoekt in Nashville een Felicia die met haar zeven de kinderen een op een trailerpark op woont.

Douwe naar Bob is een met groot liefhebber van outlaw op tv country-sterren naar als Hank Williams een en Johnny Cash. de In hun liedjes wordt tijdens vaak gezongen over moord, van het leven van in de gevangenis en van over op het plegen van overvallen. Douwe met komt naar naar Nashville om van uit te zoeken hoe tijdens het met het outlaw gehalte een tijdens in de countrymuziek staat. Hij bezoekt in The Cabin, de door in opname studio van Johnny Cash, waar naar hij ook diens van zoon ontmoet. naar Als tijdens ultieme afsluiter wil Douwe graag, door zoals zijn grote held op Johnny Cash, naar optreden in de een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts het is groot fan van naar countrymuziek. De rode van in draad door zijn leven met en theaterstukken een is de vraag: kan ik mijzelf van met zijn? En wellicht door is hij daarom ook op tv wat terughoudend om naar op tv Nashville tijdens te komen, want op tv het zuiden staat niet bepaald van bekend het om zijn tolerantie tegenover van de homoseksuele gemeenschap. in Terwijl Marc-Marie onderzoekt wat daarvan naar waar is, probeert van Ilse om Marc-Marie's door grote idool op Wynona Judd op naar te op tv sporen. Wynonna Judd vormt op samen met haar moeder in uit de met jaren '80 The met Judds. Goed voor 20 miljoen naar verkochte platen een en 15 nummer op 1 hits. Daarna start naar Wynonna een succesvolle een de solocarrière.

Barry het Hay, leadzanger van Nederlands met succesvolste Rock tijdens 'n Roll band Golden Earring, het op tv is in Nashville het met een zeer specifieke op wens; om uit Brenda Lee, de lievelingszangeres de van zijn op moeder te ontmoeten. Bovendien wordt op tv Brenda Lee al tientallen tijdens jaren bezongen tijdens in de tijdens wereldhit 'Radar Love' de van de door band. Speciaal voor Barry uit gaat Ilse op zoek naar op tv Brenda Lee, terwijl een Barry een op bijzondere op tv ontmoeting heeft met met Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende mensen op tv met indrukwekkende levensverhalen. naar Verhalen die op vele van fronten raakvlakken blijken het te hebben met met het bewogen levensverhaal van uit Barry naar zelf.

In door het nieuwe programma Ilse's het Veranda op tv ontvangt Ilse DeLange wekelijks een de bekende Nederlandse tijdens artiest op haar veranda in van de op tv geboortestad van de op countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry van Hay, Marc-Marie uit Huijbregts, Douwe naar Bob, Ellen ten Damme en Kenny met B uit gaan samen met naar Ilse op ontdekkingsreis door Nashville, het aan de naar hand van tijdens een countrynummer dat diepe indruk van heeft op gemaakt op de naar artiest. In de eerste aflevering komt tijdens Guus Meeuwis naar op tv Nashville met om meer een te weten te komen over de naar herkomst van op tv de countrymuziek en wat met voor invloed het naar een leven op het platteland heeft op tv op deze muziek. Veel het countryliedjes zijn smartlappen; van de trieste levensverhalen die in van muziek worden verwerkt. Guus een wil tijdens in zijn reis in naar contact komen met een artiest in die tijdens zijn of haar de eigen smart heeft omgezet met in nummers, een met als naar doel voor Guus om met muzikale inspiratie een op te doen op en zijn eigen emoties door te verwerken in van een nieuw door lied.

juni 2020
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!