Programma gemist?

Ellen ten op tv Damme de is een echt multitalent: internationaal door zangeres, actrice, danseres naar en circusartiest. De country het van scene is van in oudsher een echt een mannenbolwerk, waarin het leven op tv van de hardwerkende man werd door bezongen. Maar op tv wat met was de positie van op de vrouw binnen het de countrymuziek? Om dit te van onderzoeken komt de Ellen naar van Nashville en beperkt zich op niet alleen tot uit de muziek, de maar kijkt ook naar op tv de positie het van de vrouw in op tv de Amerikaanse in samenleving. In bijna de helft van van uit de Amerikaanse gezinnen is de van door vrouw de kostwinner. In Nashville leeft in ruim het een op de de drie gezinnen, de waar een vrouw tijdens de kost verdient, op onder de armoedegrens. Ellen bezoekt op tv in Nashville Felicia die op tijdens met haar zeven uit kinderen op een trailerpark met woont.

Douwe uit Bob is een groot liefhebber door tijdens van outlaw country-sterren van als Hank Williams en Johnny Cash. op de In hun liedjes wordt vaak naar gezongen over van moord, het leven in de op tv gevangenis en naar over het door plegen van tijdens overvallen. Douwe komt naar Nashville van om uit te tijdens zoeken hoe het met naar het outlaw naar gehalte in tijdens de countrymuziek staat. op Hij bezoekt The door Cabin, de van opname studio van tijdens Johnny Cash, waar hij ook het diens zoon ontmoet. Als naar ultieme door afsluiter wil Douwe graag, in zoals zijn grote held het Johnny op tv Cash, optreden een in een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts met is groot fan van op countrymuziek. het De rode draad door het zijn leven en theaterstukken naar is de vraag: de kan de ik mijzelf zijn? En het wellicht op is hij daarom ook wat tijdens terughoudend om naar Nashville tijdens te komen, naar want het zuiden staat van niet tijdens bepaald bekend om zijn tolerantie op tegenover de homoseksuele van op gemeenschap. Terwijl Marc-Marie onderzoekt wat uit daarvan op tv waar is, probeert in Ilse om Marc-Maries grote in idool Wynona Judd van op te van sporen. Wynonna Judd vormt naar samen met haar moeder door in de jaren '80 een met The Judds. Goed met voor 20 miljoen verkochte platen en op tv 15 nummer 1 op hits. Daarna start van Wynonna een succesvolle naar op tv solocarrière.

Barry tijdens Hay, leadzanger van het Nederlands succesvolste Rock 'n Roll door band Golden naar Earring, is in Nashville naar met door een zeer specifieke wens; om met met Brenda Lee, de lievelingszangeres van met zijn het moeder te ontmoeten. Bovendien door wordt Brenda het Lee al tientallen jaren uit bezongen in de wereldhit 'Radar door met Love' van de band. Speciaal in voor in Barry gaat Ilse op in zoek naar door Brenda Lee, terwijl Barry een bijzondere naar ontmoeting heeft met van Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende het mensen op met indrukwekkende levensverhalen. Verhalen die op tv op vele het fronten raakvlakken tijdens blijken te hebben met het het bewogen een levensverhaal van van Barry zelf.

Kenny B bezoekt met Nashville om te in met onderzoeken hoe het zit een met raciale en sociale met ongelijkheid in het een zuiden van op tv de VS. met Op 30-jarige leeftijd moest uit Kenny Suriname naar verlaten en kwam op in Nederland terecht als de politiek vluchteling. uit Om deze reden de hebben deze thema's hem altijd het bezig gehouden. het Zijn vurige wens is om het in op Nashville Linda naar Martell te ontmoeten. Zij was uit de eerste de donkere zangeres die het in taboe doorbrak tijdens dat countrymuziek alleen door naar blanken gespeeld op tv kon worden. tijdens Zij was de eerste Afro-Amerikaanse vrouw op die optrad uit in de de Grand Ole Opry; een het traditioneel wit podium dat uit ook wel een het thuis van van de op countrymuziek wordt genoemd. Linda uit Martell staat in op totaal 12 keer de in de uit Grand Ole Opry. Haar korte carrière met op stopt abrupt in met 1974. Sindsdien heeft op tv de countrywereld niets meer van van haar naar vernomen.

Ellen de ten Damme is een echt op tv multitalent: internationaal tijdens zangeres, actrice, danseres en tijdens in circusartiest. De country scene het is van oudsher een echt naar naar mannenbolwerk, waarin het het leven van de op tv hardwerkende man werd bezongen. Maar met wat op was de positie van de vrouw tijdens binnen de op tv countrymuziek? naar Om dit te onderzoeken komt door Ellen naar Nashville en uit beperkt zich niet naar alleen tot de met muziek, een maar kijkt ook met naar de van positie van de vrouw in de door naar Amerikaanse samenleving. In bijna de op tv helft van naar de Amerikaanse gezinnen is een de een vrouw de kostwinner. In in Nashville leeft ruim één uit op de de drie gezinnen, waar een vrouw in door de kost verdient, onder op de armoedegrens. Ellen met bezoekt in Nashville van Felicia die met haar op zeven kinderen op de een het trailerpark woont.

Douwe Bob van is op een groot liefhebber de van outlaw country-sterren als Hank naar Williams en Johnny op Cash. In hun liedjes met naar wordt vaak gezongen over moord, het met leven naar in de de gevangenis en over het plegen van van overvallen. in Douwe komt naar Nashville op tv om uit op tv te zoeken hoe het door met van het outlaw gehalte in tijdens de countrymuziek staat. Hij bezoekt een The Cabin, de met de opname studio van Johnny Cash, op waar hij ook diens met zoon ontmoet. het Als ultieme afsluiter wil van door Douwe graag, zoals zijn grote held de Johnny Cash, optreden het in een met gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts met is groot fan tijdens van countrymuziek. De rode door op draad door zijn leven in en theaterstukken is de vraag: op tv door kan ik mijzelf zijn? En tijdens wellicht is hij daarom met op tv ook wat terughoudend om naar Nashville het in te komen, want het zuiden staat naar niet op tv bepaald bekend om zijn tijdens tolerantie tegenover de naar homoseksuele gemeenschap. Terwijl Marc-Marie een onderzoekt wat daarvan naar waar het is, probeert Ilse om naar Marc-Marie's grote op tv idool Wynona Judd op uit te sporen. Wynonna Judd op vormt samen naar met op haar moeder in de tijdens jaren '80 The de Judds. Goed voor 20 in miljoen uit verkochte platen en 15 op tv nummer 1 hits. Daarna door start Wynonna door een succesvolle tijdens solocarrière.

Barry de Hay, leadzanger van Nederlands met succesvolste Rock 'n door Roll band Golden een Earring, uit is in Nashville op met een zeer specifieke uit wens; om in Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn van de moeder te ontmoeten. op tv Bovendien wordt Brenda tijdens Lee al tientallen een jaren bezongen in de wereldhit een 'Radar uit Love' van de band. tijdens Speciaal voor Barry een gaat Ilse op zoek naar naar Brenda tijdens Lee, terwijl Barry een op tv bijzondere ontmoeting heeft met op tv Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende uit mensen met indrukwekkende van levensverhalen. Verhalen het die op op vele fronten het raakvlakken blijken te hebben in met het bewogen van levensverhaal van Barry op zelf.

In het nieuwe een programma naar Ilse's Veranda in ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende op het Nederlandse artiest op haar veranda in van de met geboortestad van de de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, van op Marc-Marie Huijbregts, Douwe naar Bob, Ellen ten Damme en Kenny uit een B gaan samen met Ilse uit op ontdekkingsreis op door Nashville, aan op de hand op van een countrynummer dat diepe door indruk door heeft gemaakt op een de artiest. In de eerste aflevering komt tijdens Guus Meeuwis naar op tv Nashville om met meer te weten te een komen in over de herkomst van de met countrymuziek en het wat voor invloed het op leven op de het platteland heeft op uit deze muziek. Veel met countryliedjes zijn een smartlappen; van trieste levensverhalen die een in muziek worden op verwerkt. Guus wil tijdens van zijn reis in contact door komen door met een artiest die een zijn of haar eigen smart de tijdens heeft omgezet in uit nummers, met als doel voor naar Guus om tijdens muzikale inspiratie op op te doen en op zijn eigen emoties te verwerken de naar in een nieuw de lied.

september 2020
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!