Programma gemist?

Ellen naar ten Damme is uit een echt multitalent: internationaal zangeres, de naar actrice, danseres en circusartiest. De een country uit scene is van oudsher een echt op tv het mannenbolwerk, waarin het de leven van de hardwerkende man werd uit bezongen. Maar wat op tv was de positie door van op de vrouw binnen de op countrymuziek? uit Om dit te onderzoeken komt uit Ellen naar Nashville en door de beperkt zich niet door alleen tot de muziek, maar kijkt de van ook naar de positie van de op op vrouw in de Amerikaanse samenleving. naar In het bijna de helft van de uit Amerikaanse gezinnen is de de vrouw in de kostwinner. naar In Nashville leeft ruim een op met de drie gezinnen, van waar een naar vrouw de kost verdient, het onder de de armoedegrens. Ellen bezoekt uit in met Nashville Felicia die op tv met haar zeven tijdens kinderen op een het trailerpark woont.

Douwe Bob is tijdens een groot de liefhebber van in outlaw country-sterren door als Hank Williams in en Johnny Cash. In hun liedjes met wordt met vaak gezongen over in moord, het leven in de uit gevangenis op tv en over een het plegen van door overvallen. Douwe komt in naar Nashville om van uit te zoeken tijdens hoe het met naar het outlaw gehalte met in de countrymuziek staat. het Hij bezoekt op The Cabin, de opname op tv studio van Johnny het Cash, waar hij ook uit diens zoon ontmoet. Als door ultieme afsluiter door wil Douwe graag, zoals op tv zijn op tv grote held Johnny Cash, optreden de op tv in een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts is met tijdens groot fan van de countrymuziek. De rode draad door naar zijn het leven en theaterstukken is de in vraag: kan door ik mijzelf zijn? uit En wellicht is hij daarom naar een ook wat terughoudend om naar tijdens Nashville te komen, want een het naar zuiden staat niet bepaald uit bekend om zijn tolerantie uit een tegenover de homoseksuele gemeenschap. Terwijl het Marc-Marie onderzoekt op tv wat daarvan waar in is, probeert Ilse om Marc-Maries op grote het idool Wynona Judd op naar te sporen. Wynonna door Judd van vormt samen met in haar moeder in de jaren naar '80 The met Judds. Goed voor op tv 20 miljoen verkochte op platen en op tv 15 nummer 1 hits. Daarna uit start Wynonna een een succesvolle op solocarrière.

Barry Hay, naar leadzanger van Nederlands van succesvolste Rock 'n naar Roll band uit Golden Earring, tijdens is in Nashville met een zeer de specifieke wens; van om Brenda de Lee, de lievelingszangeres van in zijn moeder te ontmoeten. uit Bovendien wordt Brenda tijdens Lee tijdens al tientallen jaren de bezongen in de wereldhit de 'Radar Love' van de tijdens band. Speciaal voor naar Barry gaat in Ilse op op zoek naar Brenda op tv Lee, terwijl Barry door een bijzondere ontmoeting heeft met tijdens in Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende mensen van met indrukwekkende levensverhalen. Verhalen in die op vele fronten een het raakvlakken blijken te hebben met de het op bewogen levensverhaal van naar Barry zelf.

Kenny B een bezoekt Nashville een om te onderzoeken door hoe het zit met het raciale en sociale van ongelijkheid in in het zuiden van de de VS. Op 30-jarige van leeftijd moest Kenny Suriname tijdens verlaten de en kwam in de Nederland terecht met als politiek vluchteling. Om tijdens deze reden in hebben deze thema's hem altijd bezig op gehouden. op Zijn vurige wens het is om in Nashville Linda op tv het Martell te ontmoeten. Zij tijdens was de eerste het donkere zangeres die het door taboe naar doorbrak dat countrymuziek alleen door blanken van gespeeld kon worden. door Zij tijdens was de eerste door Afro-Amerikaanse vrouw die optrad in door de door Grand Ole Opry; de een traditioneel wit podium dat door ook op tv wel het thuis het van de countrymuziek wordt genoemd. een op tv Linda Martell staat naar in totaal 12 keer door in de een Grand Ole Opry. Haar met korte carrière stopt abrupt tijdens in 1974. Sindsdien van heeft de countrywereld uit niets de meer van haar tijdens vernomen.

Ellen de ten Damme de is een echt multitalent: naar internationaal zangeres, actrice, op tv danseres en circusartiest. het De country op scene is van oudsher een echt naar mannenbolwerk, waarin met het op leven van de hardwerkende man werd naar bezongen. Maar wat door was de positie in van op de vrouw binnen de met countrymuziek? Om dit op te onderzoeken komt Ellen op naar Nashville en door beperkt van zich niet alleen tot de door muziek, maar kijkt op ook naar het de een positie van de vrouw tijdens in de Amerikaanse samenleving. In tijdens bijna de helft uit naar van de Amerikaanse gezinnen is de door vrouw het de kostwinner. In tijdens Nashville leeft ruim één op naar de drie gezinnen, tijdens waar de een vrouw de met kost verdient, onder de op armoedegrens. uit Ellen bezoekt in Nashville Felicia in die met haar zeven een kinderen tijdens op een trailerpark tijdens woont.

Douwe Bob is het een tijdens groot liefhebber tijdens van outlaw country-sterren als Hank het Williams en in Johnny Cash. In hun liedjes door door wordt vaak gezongen over moord, het op leven een in de op tv gevangenis en over het plegen tijdens van overvallen. Douwe komt een naar de Nashville om uit te zoeken het een hoe het met het outlaw tijdens gehalte in tijdens de countrymuziek het staat. Hij bezoekt The Cabin, de door opname de studio van met Johnny Cash, waar hij ook diens de zoon ontmoet. met Als ultieme afsluiter wil met Douwe graag, naar zoals zijn in grote held Johnny van Cash, optreden met in een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts is uit groot fan naar van countrymuziek. tijdens De rode draad uit door zijn leven en theaterstukken een de is de vraag: kan ik mijzelf de zijn? En wellicht uit is tijdens hij daarom ook wat terughoudend van met om naar Nashville te een komen, want het zuiden staat op tv niet bepaald op bekend om zijn tolerantie het op tv tegenover de homoseksuele gemeenschap. tijdens Terwijl Marc-Marie door onderzoekt wat daarvan door waar is, probeert Ilse om Marc-Marie's met grote een idool Wynona Judd naar op te sporen. Wynonna uit Judd vormt samen uit met haar moeder in het in de jaren '80 The Judds. Goed naar voor 20 miljoen door de verkochte platen en 15 tijdens nummer 1 hits. Daarna van start Wynonna een op tv succesvolle in solocarrière.

Barry Hay, door leadzanger van Nederlands het succesvolste met Rock 'n Roll band Golden Earring, het het is in Nashville met een zeer in specifieke wens; naar om Brenda Lee, de door lievelingszangeres van zijn een moeder de te ontmoeten. van Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen in jaren de bezongen in de wereldhit in 'Radar Love' van tijdens de band. in Speciaal voor Barry naar gaat Ilse op zoek naar door Brenda uit Lee, terwijl Barry een bijzondere door naar ontmoeting heeft met Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende door mensen in met indrukwekkende levensverhalen. Verhalen die met op vele fronten naar raakvlakken blijken een te met hebben met het bewogen levensverhaal tijdens van Barry op tv zelf.

In het met nieuwe programma in Ilse's Veranda met ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende met op Nederlandse artiest op haar veranda tijdens in de geboortestad van met de van countrymuziek. Guus Meeuwis, tijdens Barry Hay, Marc-Marie naar Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten van Damme en het Kenny B gaan op tv samen met Ilse op tv op ontdekkingsreis door Nashville, een aan van de hand van een countrynummer van dat diepe indruk op tv heeft gemaakt op een de artiest. In uit de eerste aflevering komt op Guus Meeuwis naar naar met Nashville om meer in te weten te het komen over de herkomst van tijdens de countrymuziek naar en wat op voor invloed het leven op het door platteland heeft tijdens op deze muziek. Veel de countryliedjes zijn smartlappen; een trieste levensverhalen op die in muziek het worden naar verwerkt. Guus wil tijdens zijn naar reis een in contact komen met een door artiest een die zijn of haar een eigen smart heeft omgezet in een nummers, met met als doel voor naar Guus om het muzikale inspiratie uit op te doen een en zijn eigen emoties te naar verwerken op in een nieuw naar lied.

augustus 2019
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord