Programma gemist?

Ellen ten van Damme is een uit echt op tv multitalent: internationaal zangeres, actrice, een danseres en circusartiest. het De country scene is van het met oudsher een echt mannenbolwerk, waarin met het het leven van de hardwerkende man het werd bezongen. Maar wat op tv was de positie het van een de vrouw binnen de countrymuziek? naar in Om dit te onderzoeken komt Ellen naar naar Nashville op tv en tijdens beperkt zich niet alleen uit tot de muziek, maar de kijkt ook op naar de positie van de van vrouw in de in Amerikaanse op samenleving. In bijna op de helft van op de Amerikaanse gezinnen tijdens is de vrouw door de kostwinner. uit In Nashville leeft ruim een van op de drie gezinnen, tijdens waar de een vrouw de kost verdient, een onder de armoedegrens. een Ellen op bezoekt in Nashville naar Felicia die met haar een zeven op tv kinderen op een trailerpark van woont.

Douwe Bob is in een een groot liefhebber van outlaw country-sterren van als Hank in Williams en Johnny Cash. op tv In hun op liedjes het wordt vaak gezongen over moord, het op leven op in de gevangenis de en over het plegen uit van het overvallen. Douwe komt naar door Nashville om uit op te zoeken hoe naar het met het outlaw de gehalte in de countrymuziek in op staat. Hij bezoekt van The Cabin, de opname studio het van een Johnny Cash, waar hij uit ook diens zoon ontmoet. Als de op ultieme afsluiter wil Douwe graag, van zoals zijn grote van held Johnny Cash, optreden naar het in een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts is uit groot fan van naar countrymuziek. De de rode draad door van zijn op leven en theaterstukken is de vraag: van kan naar ik mijzelf zijn? En een wellicht is hij daarom de ook naar wat terughoudend om uit naar Nashville een te komen, want het zuiden staat de niet bepaald uit bekend om zijn in tolerantie uit tegenover de homoseksuele door gemeenschap. Terwijl Marc-Marie onderzoekt wat daarvan de waar in is, probeert Ilse om van Marc-Maries grote door idool Wynona Judd op te met sporen. Wynonna Judd uit vormt samen met op tv haar moeder het in de de jaren '80 de The Judds. Goed naar voor 20 miljoen verkochte het platen en 15 nummer 1 met hits. uit Daarna start Wynonna een succesvolle een door solocarrière.

Barry Hay, in leadzanger uit van Nederlands succesvolste Rock op 'n Roll uit band Golden Earring, is in de Nashville met met een zeer uit specifieke wens; om naar Brenda Lee, de lievelingszangeres van in zijn moeder te naar ontmoeten. een Bovendien wordt Brenda Lee al het tientallen jaren bezongen in het het de wereldhit 'Radar Love' van de de band. Speciaal voor op Barry in gaat Ilse op zoek uit naar Brenda Lee, terwijl met uit Barry een bijzondere ontmoeting heeft met de Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende het mensen met naar indrukwekkende levensverhalen. de Verhalen die door op vele fronten raakvlakken een blijken te hebben op met het bewogen levensverhaal uit van op Barry zelf.

Kenny met B bezoekt uit Nashville om te onderzoeken hoe op tv het zit tijdens met raciale en een sociale ongelijkheid in een het zuiden door van de VS. Op 30-jarige leeftijd tijdens moest in Kenny Suriname het verlaten en kwam in Nederland op tv terecht van als politiek vluchteling. Om de deze reden hebben deze de thema's hem altijd tijdens bezig gehouden. uit Zijn vurige wens is om door in Nashville Linda door Martell van te ontmoeten. Zij was de door eerste donkere een zangeres die de het taboe tijdens doorbrak dat countrymuziek alleen door door blanken gespeeld op kon worden. Zij was de met op eerste Afro-Amerikaanse vrouw op die optrad in de Grand een Ole Opry; een door traditioneel wit podium van dat ook wel het tijdens naar thuis van de countrymuziek met wordt genoemd. Linda met Martell staat in totaal 12 op keer in de tijdens Grand Ole naar Opry. Haar korte door carrière stopt het abrupt in 1974. Sindsdien heeft de de door countrywereld niets meer de van haar in vernomen.

Ellen een ten Damme is de een echt multitalent: internationaal een zangeres, actrice, danseres de en circusartiest. De uit country scene is het van oudsher een echt door de mannenbolwerk, waarin het met leven van de hardwerkende man werd in bezongen. Maar wat van was de door positie van de vrouw de binnen de countrymuziek? door Om de dit te tijdens onderzoeken komt Ellen naar Nashville en op met beperkt zich niet alleen tot de in muziek, maar uit kijkt ook naar met de positie van de met het vrouw in de Amerikaanse samenleving. In tijdens tijdens bijna de helft van tijdens de Amerikaanse uit gezinnen is de vrouw de kostwinner. door In Nashville van leeft het ruim één op het de drie gezinnen, waar een vrouw de de kost verdient, door in onder de armoedegrens. een Ellen bezoekt in Nashville door Felicia die met haar van zeven een kinderen op een trailerpark een woont.

Douwe op tv Bob is een met groot liefhebber van op tv outlaw country-sterren een als Hank Williams en Johnny de Cash. In hun het liedjes tijdens wordt vaak gezongen over moord, in het leven het in de gevangenis met en over tijdens het plegen van overvallen. Douwe op komt in naar Nashville om uit te zoeken de hoe het met op tv het op tv outlaw gehalte in de op countrymuziek staat. Hij bezoekt het The Cabin, op de opname studio van tijdens Johnny Cash, met waar hij ook diens naar zoon het ontmoet. Als ultieme het afsluiter wil Douwe graag, in zoals zijn grote held op Johnny Cash, optreden door in de een gevangenis.

Marc-Marie de Huijbregts is groot fan van op countrymuziek. De uit rode draad de door zijn leven de en theaterstukken is de op vraag: kan ik mijzelf door zijn? En wellicht op de is hij daarom ook naar wat terughoudend om naar op Nashville te komen, want op tv het zuiden staat op tv niet bepaald bekend van om zijn op tv tolerantie met tegenover de homoseksuele gemeenschap. Terwijl naar Marc-Marie onderzoekt wat met daarvan van waar is, probeert Ilse om de Marc-Marie's grote idool van Wynona naar Judd op te op tv sporen. Wynonna Judd vormt samen met naar tijdens haar moeder in op tv de jaren '80 The Judds. Goed naar voor van 20 miljoen verkochte platen en door 15 nummer 1 op hits. Daarna start naar Wynonna een naar succesvolle op tv solocarrière.

Barry de Hay, leadzanger van het Nederlands succesvolste Rock uit 'n Roll band Golden Earring, de is in Nashville door in met een zeer van specifieke wens; om Brenda Lee, op tv de lievelingszangeres van in zijn moeder te met ontmoeten. Bovendien wordt uit Brenda tijdens Lee al tientallen jaren met bezongen in de wereldhit het 'Radar Love' op van de band. Speciaal voor naar Barry de gaat Ilse op zoek naar het Brenda Lee, terwijl door Barry een bijzondere de ontmoeting heeft met op het Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende naar mensen met indrukwekkende levensverhalen. een Verhalen die op met vele fronten raakvlakken een blijken te hebben met het uit bewogen levensverhaal door van Barry in zelf.

In het een nieuwe op tv programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange de tijdens wekelijks een bekende Nederlandse artiest op van haar van veranda in de geboortestad van tijdens de countrymuziek. Guus op tv Meeuwis, Barry door Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe op een Bob, Ellen ten tijdens Damme en Kenny B gaan het samen met Ilse op met op ontdekkingsreis door Nashville, uit aan de hand van een countrynummer op dat diepe op indruk heeft door gemaakt op de het artiest. In de eerste in aflevering komt Guus Meeuwis met naar Nashville om uit meer tijdens te weten te komen over uit de herkomst van de het door countrymuziek en wat voor invloed het naar leven op het het platteland heeft op tijdens van deze muziek. Veel countryliedjes zijn het smartlappen; trieste op levensverhalen die in muziek op tv worden van verwerkt. Guus wil op tv tijdens zijn reis uit in contact komen met in een artiest naar die zijn of haar eigen smart het op tv heeft omgezet in nummers, met tijdens als doel voor Guus uit in om muzikale inspiratie op te een doen en het zijn eigen emoties een te verwerken in een op nieuw het lied.

januari 2021
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!