Programma gemist?

Ellen in ten Damme uit is een echt multitalent: internationaal zangeres, op tv actrice, danseres tijdens en van circusartiest. De country scene is van door oudsher een van echt van mannenbolwerk, waarin het op leven van de hardwerkende man door werd met bezongen. Maar wat de was de positie van van de vrouw binnen de countrymuziek? uit Om een dit te onderzoeken komt Ellen van naar de Nashville en beperkt met zich niet alleen tot tijdens de muziek, maar in kijkt ook naar naar de positie naar van de vrouw in het de Amerikaanse samenleving. In een bijna de naar helft van de op tv Amerikaanse gezinnen is het de vrouw de op kostwinner. In Nashville een leeft ruim een op tv op de drie gezinnen, naar waar door een vrouw de kost verdient, uit onder de armoedegrens. van in Ellen bezoekt in door Nashville Felicia die met haar naar zeven kinderen op met een trailerpark door woont.

Douwe Bob is op tv een met groot liefhebber van outlaw country-sterren naar als Hank met Williams en Johnny op tv Cash. In hun liedjes door wordt naar vaak gezongen over moord, het met leven in het de gevangenis en naar over het in plegen van overvallen. van Douwe komt naar Nashville om het uit te een zoeken op hoe het met het naar outlaw gehalte in met de countrymuziek staat. in Hij bezoekt The een Cabin, de opname studio van het Johnny Cash, met waar hij ook diens de zoon ontmoet. tijdens Als ultieme afsluiter wil door Douwe tijdens graag, zoals van zijn grote held Johnny Cash, in optreden in het een gevangenis.

Marc-Marie op tv Huijbregts is groot fan van van countrymuziek. een De rode draad door zijn het leven en een theaterstukken is het de vraag: op tv kan ik mijzelf zijn? En op wellicht is door hij daarom ook wat van terughoudend tijdens om naar Nashville door te komen, want het uit zuiden staat niet bepaald bekend door om zijn tolerantie het tegenover de op homoseksuele gemeenschap. uit Terwijl Marc-Marie onderzoekt wat op tv daarvan waar van is, probeert Ilse op tv om Marc-Maries grote idool een Wynona Judd op met te sporen. Wynonna Judd van de vormt samen met haar moeder op in de jaren tijdens '80 The Judds. Goed uit het voor 20 miljoen uit verkochte platen en 15 nummer naar 1 met hits. Daarna start Wynonna een op succesvolle met solocarrière.

Barry een Hay, leadzanger naar van Nederlands succesvolste Rock op tv 'n Roll op band Golden Earring, met is in Nashville met uit een zeer specifieke wens; om met Brenda Lee, de op tv lievelingszangeres van tijdens zijn moeder te ontmoeten. in Bovendien het wordt Brenda Lee de al tientallen naar jaren bezongen in de de wereldhit 'Radar Love' van van de band. Speciaal het voor Barry gaat tijdens Ilse op zoek naar op Brenda Lee, tijdens terwijl Barry door een bijzondere ontmoeting heeft met op tv Amerikaanse oorlogsveteranen. een Inspirerende mensen met in indrukwekkende levensverhalen. Verhalen uit die op tijdens vele fronten het raakvlakken blijken te hebben op tv met het bewogen levensverhaal van op Barry het zelf.

Kenny B naar bezoekt Nashville om te tijdens onderzoeken hoe het tijdens zit met het raciale en door sociale ongelijkheid in in het zuiden naar van de VS. in Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname een verlaten en een kwam in in Nederland terecht als politiek met vluchteling. uit Om deze reden hebben deze thema's op hem altijd de bezig gehouden. Zijn vurige van wens tijdens is om in Nashville de Linda naar Martell te ontmoeten. Zij was in de met eerste donkere zangeres het die het taboe doorbrak dat op tv countrymuziek alleen door blanken een gespeeld de kon worden. Zij in was de in eerste Afro-Amerikaanse vrouw door die optrad in de Grand op Ole Opry; in een traditioneel wit podium door dat ook met wel het thuis tijdens van de countrymuziek een wordt genoemd. Linda op Martell staat in totaal 12 van keer tijdens in de met Grand Ole Opry. het Haar korte carrière van stopt abrupt in met 1974. Sindsdien heeft de countrywereld door niets tijdens meer van haar van vernomen.

Ellen van ten Damme op is een echt multitalent: het internationaal zangeres, tijdens actrice, danseres en circusartiest. De country tijdens op tv scene is van oudsher een echt op tv mannenbolwerk, waarin het uit leven van op de hardwerkende man de werd tijdens bezongen. Maar wat was de positie op tv van de vrouw op tv binnen de countrymuziek? in Om een dit te onderzoeken komt Ellen de door naar Nashville en beperkt zich niet met door alleen tot de muziek, maar uit kijkt ook naar de het positie van de op vrouw in met de Amerikaanse samenleving. In van op bijna de helft van de Amerikaanse met gezinnen de is de vrouw van de kostwinner. In Nashville leeft op tv ruim één op op van de drie gezinnen, waar een vrouw met de de kost verdient, onder de het armoedegrens. Ellen bezoekt in het Nashville tijdens Felicia die met haar zeven uit kinderen tijdens op een trailerpark in woont.

Douwe uit Bob is een uit groot liefhebber van outlaw tijdens country-sterren als Hank Williams het naar en Johnny Cash. met In hun liedjes wordt vaak een gezongen over moord, op tv het leven in de tijdens gevangenis en op over uit het plegen van overvallen. Douwe tijdens komt naar Nashville om van uit uit te zoeken hoe het een met het outlaw van gehalte tijdens in de countrymuziek staat. Hij bezoekt door uit The Cabin, de door opname studio van Johnny in Cash, waar naar hij ook diens zoon ontmoet. het Als ultieme afsluiter wil op tv naar Douwe graag, zoals een zijn grote held de Johnny Cash, optreden in in een gevangenis.

Marc-Marie van Huijbregts is op tv groot fan van countrymuziek. op tv De rode naar draad door zijn naar leven en theaterstukken is de uit vraag: kan ik een mijzelf tijdens zijn? En wellicht is hij door daarom ook wat terughoudend uit om naar op tv Nashville te de komen, want tijdens het zuiden staat niet bepaald bekend op tv om zijn tolerantie uit het tegenover de homoseksuele de gemeenschap. Terwijl Marc-Marie onderzoekt wat op tv daarvan waar op tv is, probeert Ilse om met Marc-Marie's grote uit idool Wynona Judd op een te sporen. Wynonna Judd tijdens vormt samen met uit haar moeder in tijdens de jaren '80 van The Judds. het Goed voor op tv 20 miljoen verkochte platen naar en 15 nummer 1 uit hits. Daarna start van Wynonna een uit succesvolle naar solocarrière.

Barry in Hay, leadzanger de van Nederlands succesvolste de Rock 'n Roll band Golden Earring, door is van in Nashville met een de zeer specifieke het wens; om Brenda door Lee, de lievelingszangeres tijdens van zijn moeder te een ontmoeten. Bovendien wordt Brenda een Lee door al tientallen jaren bezongen uit in de wereldhit 'Radar de uit Love' van de band. Speciaal de voor Barry van gaat Ilse op tijdens zoek naar Brenda Lee, naar terwijl Barry een bijzondere een ontmoeting heeft met op Amerikaanse oorlogsveteranen. uit Inspirerende op tv mensen met indrukwekkende levensverhalen. uit Verhalen die met op vele fronten raakvlakken blijken te uit hebben met op het bewogen van levensverhaal van Barry op zelf.

In het uit nieuwe programma in Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange op wekelijks een een bekende Nederlandse artiest een op haar veranda in van de geboortestad met van de van countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, het Marc-Marie Huijbregts, Douwe in Bob, door Ellen ten door Damme en Kenny B gaan op samen in met Ilse op ontdekkingsreis door het Nashville, door aan de hand van van een countrynummer dat diepe indruk de heeft gemaakt het op de van artiest. In de eerste uit aflevering komt Guus Meeuwis naar op op Nashville om meer te een weten te komen over uit de herkomst van de in countrymuziek en wat met voor invloed tijdens het leven de op het met platteland heeft op deze een muziek. Veel van countryliedjes zijn smartlappen; trieste door levensverhalen die in muziek het worden op verwerkt. Guus wil tijdens naar zijn reis in op tv contact komen met een artiest een die op tv zijn of haar eigen smart door heeft het omgezet in nummers, het met als doel het voor Guus om muzikale inspiratie het op te op doen en zijn eigen op tv op tv emoties te verwerken in in een nieuw op lied.

januari 2020
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!