Programma gemist?

Ellen ten Damme het is op een echt multitalent: internationaal op zangeres, actrice, danseres en tijdens circusartiest. uit De country het scene is van oudsher een van echt mannenbolwerk, op waarin het leven van tijdens de door hardwerkende man werd in bezongen. Maar wat was de positie tijdens van op de vrouw binnen de countrymuziek? door Om van dit te onderzoeken komt Ellen van naar Nashville op en beperkt naar zich niet alleen tot de door op muziek, maar kijkt ook naar de de positie van in de een vrouw in de Amerikaanse naar samenleving. In met bijna de helft door van de Amerikaanse gezinnen is de van naar vrouw de kostwinner. In Nashville naar leeft ruim met een op de op drie gezinnen, waar tijdens een vrouw de met kost verdient, onder een de armoedegrens. Ellen bezoekt van in Nashville Felicia uit die met het haar zeven kinderen op een uit op trailerpark woont.

Douwe op tv Bob is een door groot liefhebber van outlaw naar country-sterren als Hank Williams op en Johnny uit Cash. In uit hun liedjes naar wordt vaak gezongen over moord, het het leven in van de met gevangenis en over het plegen de van naar overvallen. Douwe komt naar Nashville om op tv uit te zoeken een hoe het naar met het outlaw gehalte met in de countrymuziek een staat. Hij bezoekt van The met Cabin, de opname met studio van Johnny Cash, naar waar hij ook diens naar een zoon ontmoet. Als ultieme afsluiter met wil een Douwe graag, zoals zijn grote met held Johnny Cash, optreden in in een een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts met is groot fan van uit countrymuziek. op De rode draad door door zijn leven uit en theaterstukken is op de vraag: kan ik mijzelf op op tv zijn? En wellicht is hij daarom uit ook wat met terughoudend tijdens om naar Nashville naar te komen, want het op tv zuiden staat niet door bepaald bekend uit om zijn tolerantie tegenover de homoseksuele op tv gemeenschap. Terwijl in Marc-Marie onderzoekt wat daarvan van waar tijdens is, probeert Ilse om naar Marc-Maries van grote idool Wynona Judd op tijdens te door sporen. Wynonna Judd het vormt samen met de haar moeder in de jaren met '80 The het Judds. Goed in voor 20 miljoen verkochte tijdens platen en naar 15 nummer 1 de hits. Daarna start Wynonna een het succesvolle tijdens solocarrière.

Barry Hay, van leadzanger van Nederlands succesvolste naar van Rock 'n Roll op tv band Golden Earring, is in in Nashville met een de zeer het specifieke wens; om Brenda door Lee, de een lievelingszangeres van zijn moeder te de ontmoeten. Bovendien uit wordt Brenda Lee al tientallen de jaren bezongen in op tv de wereldhit van 'Radar door Love' van de band. Speciaal voor tijdens door Barry gaat Ilse op tijdens zoek naar Brenda Lee, terwijl uit Barry op tv een bijzondere ontmoeting heeft door met Amerikaanse oorlogsveteranen. het Inspirerende in mensen met indrukwekkende levensverhalen. uit Verhalen die op het vele fronten uit raakvlakken blijken te hebben uit met het bewogen levensverhaal van de Barry door zelf.

Kenny op tv B bezoekt Nashville om te een onderzoeken hoe naar het uit zit met raciale en sociale ongelijkheid uit in het zuiden op tv van de VS. naar Op 30-jarige uit leeftijd moest Kenny naar Suriname verlaten uit en kwam in Nederland terecht tijdens als politiek op vluchteling. Om tijdens deze reden tijdens hebben deze thema's hem op altijd bezig gehouden. Zijn in vurige naar wens is om in Nashville Linda op tv Martell te ontmoeten. door Zij de was de eerste donkere een zangeres die het taboe naar doorbrak uit dat countrymuziek alleen door blanken naar in gespeeld kon worden. Zij was met de eerste Afro-Amerikaanse vrouw een die optrad naar in de Grand Ole uit Opry; een traditioneel de wit podium op tv dat ook wel op het op tv thuis van de countrymuziek van wordt genoemd. Linda Martell tijdens staat in totaal 12 van keer in de uit Grand tijdens Ole Opry. Haar korte carrière naar stopt abrupt naar in 1974. naar Sindsdien heeft de countrywereld niets door meer van haar van de vernomen.

Ellen ten Damme het is een echt met multitalent: met internationaal zangeres, actrice, danseres en een op circusartiest. De country het scene is van een oudsher een echt mannenbolwerk, het waarin het leven uit van de hardwerkende man werd de bezongen. Maar wat uit was de positie naar van van de vrouw binnen tijdens de countrymuziek? op Om dit te onderzoeken komt Ellen een naar tijdens Nashville en beperkt de zich niet alleen de tot de uit muziek, maar kijkt ook naar tijdens de positie van de op vrouw een in de Amerikaanse op samenleving. In bijna de helft uit van de Amerikaanse tijdens gezinnen is de met vrouw de tijdens kostwinner. In Nashville door leeft de ruim één op de de drie gezinnen, waar een vrouw de de kost verdient, in onder de armoedegrens. het Ellen het bezoekt in Nashville Felicia tijdens die met haar door zeven kinderen op een naar in trailerpark woont.

Douwe Bob is met tijdens een groot liefhebber van outlaw country-sterren een als Hank Williams van en uit Johnny Cash. naar In hun liedjes wordt vaak een gezongen over moord, het op tv leven in de de naar gevangenis en over uit het plegen van uit overvallen. Douwe komt naar Nashville in om uit van te zoeken hoe het op met het met outlaw gehalte van in de countrymuziek een staat. Hij bezoekt de The Cabin, de opname in studio van Johnny Cash, waar naar hij van ook diens de zoon ontmoet. Als ultieme de afsluiter wil Douwe van graag, zoals zijn grote door held Johnny naar Cash, optreden in tijdens een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts met is groot fan tijdens van countrymuziek. van De rode draad door zijn op leven en theaterstukken op tv met is de vraag: in kan ik mijzelf naar zijn? En wellicht door is hij daarom ook wat terughoudend een om uit naar Nashville te komen, want het het in zuiden staat in niet bepaald bekend om zijn tolerantie op tv tegenover de naar homoseksuele op tv gemeenschap. Terwijl Marc-Marie onderzoekt wat daarvan tijdens op waar is, probeert Ilse om Marc-Marie's het grote idool tijdens Wynona Judd op met te sporen. Wynonna Judd op vormt het samen met naar haar moeder in de door jaren '80 op tv The Judds. Goed voor 20 miljoen uit verkochte platen en een 15 nummer op 1 hits. Daarna start tijdens Wynonna een door succesvolle met solocarrière.

Barry het Hay, leadzanger het van Nederlands succesvolste uit Rock 'n Roll het band Golden Earring, is op in Nashville met in een zeer specifieke wens; door om Brenda Lee, in de lievelingszangeres op van zijn moeder te ontmoeten. de op Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen naar de jaren bezongen in de met wereldhit 'Radar Love' van de van band. het Speciaal voor een Barry gaat Ilse op zoek naar van Brenda Lee, terwijl van Barry met een bijzondere tijdens ontmoeting heeft met Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende uit mensen met indrukwekkende een levensverhalen. Verhalen door die op de vele fronten raakvlakken blijken in te hebben met het naar bewogen levensverhaal het van Barry op zelf.

In het op tv nieuwe op programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange op tv wekelijks op een bekende Nederlandse uit artiest op op haar veranda in de geboortestad van in de countrymuziek. van Guus Meeuwis, Barry uit Hay, Marc-Marie Huijbregts, de Douwe Bob, in Ellen ten Damme en Kenny het B gaan met samen in met Ilse op ontdekkingsreis door op tv Nashville, de aan de hand van een op countrynummer dat in diepe indruk heeft gemaakt op het de artiest. In de van eerste op tv aflevering komt Guus Meeuwis een naar Nashville om een meer te weten te van komen door over de herkomst het van de countrymuziek en naar wat een voor invloed het leven in op het platteland uit heeft op deze muziek. in Veel countryliedjes door zijn smartlappen; een trieste levensverhalen die in muziek op tv worden verwerkt. van Guus wil tijdens een zijn reis in contact op komen met een van artiest die door zijn of haar eigen smart op tv heeft omgezet op tv in nummers, met als met doel voor Guus de naar om muzikale inspiratie op te doen van in en zijn eigen emoties te verwerken naar een in een nieuw tijdens lied.

mei 2021
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!