Programma gemist?

Ellen ten van Damme is een echt een multitalent: in internationaal zangeres, actrice, een danseres en circusartiest. De country in scene is van de oudsher een echt met de mannenbolwerk, waarin het leven naar van de hardwerkende in man werd bezongen. op tv Maar wat de was de positie van door de vrouw binnen het de countrymuziek? Om dit op te onderzoeken komt uit Ellen naar Nashville op en beperkt het zich niet alleen tot de het muziek, maar het kijkt ook naar de de positie van de door vrouw in de tijdens Amerikaanse samenleving. met In op tv bijna de helft van uit de Amerikaanse gezinnen tijdens is de het vrouw de kostwinner. In in Nashville leeft ruim op tv een op de drie gezinnen, op waar het een vrouw de kost op tv verdient, uit onder de armoedegrens. Ellen door bezoekt in Nashville met Felicia die met haar met zeven kinderen op in een trailerpark een woont.

Douwe uit Bob is een groot liefhebber op tv van op tv outlaw country-sterren van als Hank Williams en het Johnny Cash. In tijdens hun liedjes wordt op vaak gezongen over naar moord, het door leven in de gevangenis en over van het door plegen van overvallen. Douwe tijdens komt naar Nashville op tv om door uit te zoeken hoe van het met het outlaw van gehalte in de tijdens countrymuziek op staat. Hij bezoekt The naar Cabin, de opname de studio van op tv Johnny Cash, waar het hij ook diens het zoon ontmoet. Als ultieme op afsluiter wil Douwe graag, uit zoals zijn in grote held Johnny Cash, op tv optreden in een een gevangenis.

Marc-Marie in Huijbregts is met groot fan van countrymuziek. De van rode draad uit door zijn leven van en theaterstukken het is de vraag: op tv kan ik mijzelf zijn? En wellicht in is hij daarom door ook de wat terughoudend om naar op tv Nashville naar te komen, want het zuiden staat een niet op bepaald bekend om zijn van tolerantie tegenover van de homoseksuele gemeenschap. Terwijl tijdens Marc-Marie onderzoekt naar wat daarvan waar is, op tv probeert Ilse om de Marc-Maries grote idool Wynona een naar Judd op te sporen. Wynonna Judd op tv een vormt samen met uit haar moeder in de jaren het '80 The een Judds. Goed voor uit 20 miljoen verkochte platen op en 15 tijdens nummer 1 hits. Daarna op tv start Wynonna op een succesvolle in solocarrière.

Barry met Hay, leadzanger van Nederlands naar succesvolste op tv Rock 'n Roll band Golden tijdens Earring, is in Nashville tijdens met van een zeer specifieke wens; met om Brenda Lee, de van van lievelingszangeres van zijn moeder het te ontmoeten. uit Bovendien wordt Brenda op Lee al tientallen jaren bezongen in van de met wereldhit 'Radar Love' een van de band. Speciaal met voor Barry gaat Ilse in tijdens op zoek naar Brenda Lee, terwijl in Barry een bijzondere de ontmoeting naar heeft met Amerikaanse oorlogsveteranen. door Inspirerende mensen met indrukwekkende met van levensverhalen. Verhalen die op op vele fronten het raakvlakken blijken te hebben het met het bewogen levensverhaal van het Barry van zelf.

Kenny op tv B bezoekt Nashville om te het onderzoeken op tv hoe het zit tijdens met raciale en het sociale ongelijkheid in in het zuiden van op de VS. van Op 30-jarige leeftijd in moest Kenny Suriname verlaten en kwam een tijdens in Nederland terecht de als politiek vluchteling. Om deze het reden hebben deze door thema's hem altijd de bezig gehouden. Zijn een vurige met wens is om in Nashville Linda tijdens Martell te tijdens ontmoeten. met Zij was de eerste donkere van zangeres die tijdens het taboe doorbrak van dat countrymuziek alleen op tv door blanken op tv gespeeld kon worden. Zij was de naar de eerste Afro-Amerikaanse vrouw naar die optrad in de door Grand Ole Opry; een traditioneel de het wit podium dat ook wel de het thuis van de de countrymuziek uit wordt genoemd. Linda Martell staat de in totaal tijdens 12 keer in de door Grand de Ole Opry. van Haar korte carrière stopt tijdens abrupt in 1974. tijdens Sindsdien heeft naar de countrywereld niets meer van haar naar in vernomen.

Ellen de ten Damme is een echt een multitalent: uit internationaal zangeres, actrice, danseres en door circusartiest. door De country scene uit is van oudsher door een echt op tv mannenbolwerk, waarin het leven op van de hardwerkende man werd uit bezongen. Maar met wat was met de positie van op de vrouw een binnen de countrymuziek? Om dit te naar tijdens onderzoeken komt Ellen met naar Nashville en beperkt zich op tv niet op tv alleen tot de het muziek, maar kijkt een ook naar de positie een van de vrouw in in de Amerikaanse door samenleving. In bijna de de helft van de Amerikaanse het gezinnen is tijdens de in vrouw de kostwinner. In Nashville in leeft ruim één in op de drie gezinnen, met waar een door vrouw de kost met verdient, onder de armoedegrens. van Ellen bezoekt met in de Nashville Felicia die met haar zeven de kinderen op een van trailerpark in woont.

Douwe naar Bob is een groot liefhebber door van op outlaw country-sterren als Hank uit Williams en Johnny naar Cash. In hun door liedjes wordt vaak in gezongen het over moord, het leven in de uit het gevangenis en over het plegen uit van uit overvallen. Douwe komt met naar Nashville om uit te zoeken van hoe het met in een het outlaw gehalte op in de countrymuziek door staat. Hij bezoekt The Cabin, de de opname studio van het de Johnny Cash, waar hij ook diens met zoon ontmoet. door Als ultieme afsluiter wil een Douwe graag, van zoals zijn grote held uit Johnny met Cash, optreden in op tv een gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts is naar groot fan tijdens van de countrymuziek. De rode draad op door zijn leven en naar theaterstukken is de de vraag: met kan ik mijzelf zijn? het En wellicht is het hij daarom ook wat terughoudend een om naar Nashville op tv te komen, uit want het zuiden het staat niet op tv bepaald bekend om zijn tolerantie een tegenover de een homoseksuele gemeenschap. Terwijl Marc-Marie uit onderzoekt wat daarvan naar waar is, probeert het Ilse om Marc-Marie's in grote naar idool Wynona Judd met op te sporen. Wynonna het Judd uit vormt samen met haar naar moeder in de jaren uit '80 in The Judds. Goed de voor 20 miljoen verkochte platen met en 15 nummer 1 uit hits. Daarna tijdens start Wynonna een succesvolle de de solocarrière.

Barry Hay, leadzanger tijdens van door Nederlands succesvolste Rock 'n uit Roll band Golden Earring, op is tijdens in Nashville de met een zeer op specifieke wens; om Brenda van Lee, de het lievelingszangeres van zijn een moeder te ontmoeten. Bovendien wordt de Brenda Lee het al tientallen jaren bezongen een in de wereldhit 'Radar een Love' met van de band. Speciaal in voor Barry gaat Ilse naar op zoek van naar Brenda Lee, van terwijl Barry door een bijzondere ontmoeting heeft met tijdens naar Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende mensen van met indrukwekkende uit levensverhalen. Verhalen die op in vele fronten raakvlakken blijken te op tv op hebben met het bewogen levensverhaal in van tijdens Barry zelf.

In het nieuwe op tv programma tijdens Ilse's Veranda ontvangt uit Ilse DeLange naar wekelijks een bekende Nederlandse artiest op in haar veranda in door de geboortestad in van de countrymuziek. Guus uit Meeuwis, Barry Hay, van Marc-Marie Huijbregts, Douwe de Bob, tijdens Ellen ten Damme en uit Kenny met B gaan samen met Ilse op tv op ontdekkingsreis door door Nashville, aan de hand met van met een countrynummer dat diepe indruk van de heeft gemaakt op de artiest. In de met eerste aflevering komt met de Guus Meeuwis naar Nashville van om meer te weten te in door komen over de herkomst van in de countrymuziek een en wat voor op invloed het leven in op het uit platteland heeft op deze tijdens muziek. Veel op tv countryliedjes zijn smartlappen; trieste op levensverhalen die in naar muziek worden de verwerkt. Guus wil tijdens zijn het reis in contact op komen de met een artiest die zijn of op tv haar het eigen smart heeft omgezet van in nummers, met de als doel voor uit Guus om muzikale de inspiratie op te doen uit de en zijn eigen de emoties te verwerken in een nieuw tijdens de lied.

september 2019
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord