Programma gemist?

Ellen van ten Damme is een echt de multitalent: internationaal zangeres, de actrice, danseres het en circusartiest. De country naar scene is van van oudsher een het echt mannenbolwerk, de waarin het leven van naar de hardwerkende man naar werd bezongen. in Maar wat was het de positie door van de vrouw een binnen de countrymuziek? Om dit op tv te onderzoeken komt Ellen op naar Nashville en uit beperkt zich het niet met alleen tot de muziek, maar van kijkt ook naar de de positie door van de vrouw van in de Amerikaanse samenleving. In de bijna een de helft een van de Amerikaanse gezinnen naar is de vrouw de het kostwinner. In Nashville het leeft ruim een op naar de met drie gezinnen, waar van een vrouw de de kost verdient, onder de van armoedegrens. uit Ellen bezoekt in Nashville Felicia die door de met haar zeven het kinderen op een trailerpark met woont.

Douwe Bob door is een tijdens groot liefhebber het van outlaw country-sterren als Hank Williams door en Johnny op tv Cash. In hun liedjes het wordt in vaak gezongen over moord, op tv het leven door in de gevangenis en over naar het plegen door van overvallen. Douwe het komt naar van Nashville om uit uit te zoeken naar hoe het met het het outlaw gehalte in de tijdens countrymuziek staat. in Hij bezoekt The Cabin, de de opname studio tijdens van met Johnny Cash, waar hij ook tijdens diens zoon ontmoet. tijdens Als ultieme met afsluiter wil Douwe graag, op zoals zijn grote een held Johnny Cash, optreden in in een in gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts het is groot fan van met countrymuziek. op tv De rode draad door op zijn leven en theaterstukken tijdens is naar de vraag: kan ik mijzelf naar zijn? tijdens En wellicht is op tv hij daarom ook wat het terughoudend om naar uit Nashville te komen, want tijdens het zuiden staat op niet bepaald bekend in het om zijn tolerantie tegenover tijdens de homoseksuele gemeenschap. Terwijl Marc-Marie het onderzoekt in wat daarvan waar is, het probeert Ilse om het Marc-Maries grote idool in Wynona op tv Judd op te sporen. Wynonna Judd door vormt samen met het haar moeder in naar de jaren '80 van The Judds. Goed op tv uit voor 20 miljoen verkochte platen en op tv 15 nummer 1 naar hits. in Daarna start op tv Wynonna een succesvolle tijdens solocarrière.

Barry het Hay, leadzanger op van Nederlands succesvolste Rock tijdens 'n Roll band op tv Golden Earring, is in een Nashville door met een zeer specifieke wens; tijdens om Brenda de Lee, de lievelingszangeres van tijdens zijn moeder door te ontmoeten. Bovendien uit wordt Brenda Lee door al tientallen op jaren bezongen in de wereldhit 'Radar met Love' naar van de door band. Speciaal voor Barry gaat Ilse de op zoek een naar uit Brenda Lee, terwijl Barry uit een bijzondere ontmoeting heeft tijdens met Amerikaanse oorlogsveteranen. Inspirerende op het mensen met indrukwekkende levensverhalen. Verhalen op tv die op op vele fronten raakvlakken met blijken te hebben de met het bewogen levensverhaal door van naar Barry zelf.

Kenny het B bezoekt Nashville om door te onderzoeken hoe tijdens het zit met van raciale en sociale ongelijkheid met in het zuiden door van de tijdens VS. in Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname uit verlaten en uit kwam door in Nederland terecht als uit politiek vluchteling. Om deze reden door hebben deze met thema's hem altijd in bezig gehouden. Zijn vurige de wens de is om door in Nashville Linda uit Martell te ontmoeten. Zij was naar de eerste een donkere zangeres die het op tv taboe doorbrak dat countrymuziek tijdens alleen door de blanken gespeeld kon door worden. Zij was tijdens de eerste Afro-Amerikaanse een vrouw die optrad tijdens in op tv de Grand Ole Opry; een traditioneel op tv wit een podium dat ook wel het uit door thuis van de countrymuziek wordt genoemd. met Linda Martell staat op in totaal 12 de keer in het de Grand Ole Opry. met de Haar korte carrière stopt abrupt in tijdens de 1974. Sindsdien heeft van de countrywereld niets meer op tv van haar van vernomen.

Ellen naar ten Damme is de een echt multitalent: internationaal zangeres, de actrice, danseres en een circusartiest. De country in scene is van naar oudsher op tv een echt naar mannenbolwerk, waarin het leven het van de hardwerkende naar man werd bezongen. Maar wat door een was de positie van de vrouw de binnen uit de countrymuziek? Om uit dit te onderzoeken tijdens komt Ellen naar Nashville door en beperkt zich niet tijdens naar alleen tot de muziek, door maar kijkt ook naar de op tv positie van de op vrouw op tv in de Amerikaanse uit samenleving. In met bijna de helft van de Amerikaanse uit gezinnen in is de vrouw de een kostwinner. In Nashville leeft op tv ruim met één op in de drie gezinnen, waar uit een vrouw de door kost verdient, onder op tv de armoedegrens. Ellen door bezoekt in Nashville Felicia naar die uit met haar zeven kinderen op een door trailerpark tijdens woont.

Douwe Bob op tv is een groot in liefhebber van op tv outlaw country-sterren met als Hank Williams en van Johnny Cash. In hun liedjes op wordt vaak gezongen het over moord, het tijdens leven op tv in de de gevangenis en over het plegen van naar overvallen. Douwe op komt naar Nashville uit om uit te zoeken op tv hoe het naar met het outlaw met gehalte op tv in de countrymuziek staat. Hij van bezoekt The Cabin, de op opname studio van door Johnny met Cash, waar op tv hij ook diens zoon ontmoet. Als het ultieme afsluiter wil uit Douwe het graag, zoals zijn grote het held Johnny Cash, optreden een in een naar gevangenis.

Marc-Marie Huijbregts is tijdens groot fan van tijdens countrymuziek. met De rode op draad door zijn leven met en theaterstukken is de tijdens vraag: kan ik mijzelf naar op zijn? En wellicht is met hij daarom ook wat terughoudend met om naar op tv Nashville te komen, want tijdens het zuiden staat de niet van bepaald bekend om op zijn tolerantie tegenover de uit homoseksuele gemeenschap. met Terwijl Marc-Marie op tv onderzoekt wat daarvan waar is, met probeert in Ilse om Marc-Marie's grote met idool Wynona op tv Judd op te sporen. een Wynonna Judd vormt met samen met haar met moeder in de jaren in '80 The Judds. in Goed tijdens voor 20 miljoen een verkochte platen en 15 de nummer 1 met hits. Daarna start Wynonna door een succesvolle van solocarrière.

Barry op tv Hay, leadzanger van in Nederlands succesvolste Rock 'n Roll met band Golden het Earring, is in Nashville naar met het een zeer specifieke een wens; om Brenda van Lee, de lievelingszangeres van zijn van moeder te door ontmoeten. in Bovendien wordt Brenda Lee al in tientallen jaren bezongen een in een de wereldhit 'Radar Love' een van de naar band. Speciaal voor Barry gaat de Ilse op met zoek naar Brenda Lee, van terwijl Barry een bijzondere naar een ontmoeting heeft met Amerikaanse in oorlogsveteranen. Inspirerende mensen met indrukwekkende in levensverhalen. in Verhalen die op vele fronten van de raakvlakken blijken te hebben door met het op bewogen levensverhaal van de Barry zelf.

In het het nieuwe programma Ilse's Veranda van ontvangt de Ilse DeLange wekelijks een bekende door Nederlandse naar artiest op haar het veranda in de geboortestad in van de de countrymuziek. Guus Meeuwis, door Barry Hay, tijdens Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen op ten Damme en naar Kenny B gaan een samen met het Ilse op naar ontdekkingsreis door Nashville, aan de de hand van een countrynummer door dat op tv diepe indruk tijdens heeft gemaakt op de de artiest. In de eerste aflevering tijdens komt op tv Guus Meeuwis naar Nashville het om meer te weten te tijdens komen met over de herkomst van door de countrymuziek en tijdens wat tijdens voor invloed het in leven op het platteland heeft op in naar deze muziek. Veel countryliedjes door zijn smartlappen; trieste levensverhalen een die in muziek worden het verwerkt. Guus wil een tijdens zijn reis de in contact komen naar met een artiest met die op tv zijn of haar eigen smart naar heeft op tv omgezet in nummers, met door als doel voor een Guus om muzikale met inspiratie op de te doen en zijn eigen op emoties te verwerken uit uit in een nieuw op lied.

augustus 2020
05-07-2019 20:25

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-06-2019 20:25

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-06-2019 20:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-06-2019 20:25

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

19-10-2017 21:20

Kenny B

Ilse's Veranda - Kenny B

Kenny B bezoekt Nashville om te onderzoeken hoe het zit met raciale en sociale ongelijkheid in het zuiden van de VS. Op 30-jarige leeftijd moest Kenny Suriname verlaten en kwam in Nederland terecht als politiek vluchteling. Om deze reden he...

05-10-2017 21:20

Ellen ten Damme

Ilse's Veranda - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een echt multitalent: internationaal zangeres, actrice, danseres en circusartiest. De country scene is van oudsher een echt mannenbolwerk, waarin het leven van de hardwerkende man werd bezongen. Maar wat was de positie va...

28-09-2017 21:20

Douwe Bob

Ilse's Veranda - Douwe Bob

Douwe Bob is een groot liefhebber van outlaw country-sterren als Hank Williams en Johnny Cash. In hun liedjes wordt vaak gezongen over moord, het leven in de gevangenis en over het plegen van overvallen. Douwe komt naar Nashville om uit te ...

21-09-2017 21:25

Marc-Marie Huijbregts

Ilse's Veranda - Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts is groot fan van countrymuziek. De rode draad door zijn leven en theaterstukken is de vraag: kan ik mijzelf zijn? En wellicht is hij daarom ook wat terughoudend om naar Nashville te komen, want het zuiden staat niet be...

14-09-2017 21:20

Barry Hay

Ilse's Veranda - Barry Hay

Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste Rock 'n Roll band Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens; om Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder te ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen ja...

07-09-2017 21:20

Nieuw: Ilse's Veranda

Ilse's Veranda - Nieuw: Ilse's Veranda

In het nieuwe programma Ilse's Veranda ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek. Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Ke...

Ilse's Veranda gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ilse's Veranda de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ilse's Veranda bij Ilse's Veranda liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ilse's Veranda. Heb je een uitzending van Ilse's Veranda gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ilse's Veranda gemist

Uitzending gemist van Ilse's Veranda? Hier kun je alle uitzendingen van Ilse's Veranda kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!