Programma gemist?

Gezegend van met een enorme lichaamskracht uit en elegantie bestormt door de Oekraïense tijdens Sergei Polunin uit op zeer jonge leeftijd tijdens de professionele balletwereld. Hij maakt van het grote indruk en wordt op zijn in negentiende de jongste uit solist ooit in van The Royal Ballet van tijdens in Londen. Nog geen twee succesvolle naar jaren op tv later neemt op tv hij ontslag. Zijn roem maakt op tv hem doodongelukkig en het zelfdestructief: hij gebruikt drugs, op tv het komt geregeld niet door opdagen bij interviews, zijn van lijf zit onder door de tatoeages en hij het lijdt aan van depressies. Hoe in de 'Bad Boy of door Ballet' alle plezier naar in het door dansen verliest is op te zien in deze tijdens documentaire.

Gezegend met een van enorme met lichaamskracht en elegantie bestormt uit de Oekraïense Sergei Polunin een op zeer uit jonge leeftijd de professionele uit balletwereld. naar Hij maakt grote indruk van en wordt op zijn tijdens het 19e de jongste solist ooit in van The Royal door Ballet in Londen. Nog naar geen op twee succesvolle door jaren later neemt hij ontslag. Zijn tijdens roem maakt hem naar in doodongelukkig en zelfdestructief: hij op gebruikt drugs, komt geregeld niet van met opdagen bij interviews, zijn lijf naar zit onder tijdens de tatoeages en hij van lijdt aan depressies. van Hoe uit de 'Bad Boy of in Ballet' alle plezier in uit het dansen verliest op tv is te door zien in op deze fascinerende documentaire.

december 2019
19-09-2018 23:40

Het Uur van de Wolf: Dancer

Het Uur van de Wolf: Dancer - Het Uur van de Wolf: Dancer

Gezegend met een enorme lichaamskracht en elegantie bestormt de Oekraïense Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld. Hij maakt grote indruk en wordt op zijn negentiende de jongste solist ooit van The Royal Ballet ...

07-09-2017 22:55

Dancer

Het Uur van de Wolf: Dancer - Dancer

Gezegend met een enorme lichaamskracht en elegantie bestormt de Oekraïense Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld. Hij maakt grote indruk en wordt op zijn 19e de jongste solist ooit van The Royal Ballet in Londe...

Het Uur van de Wolf: Dancer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dancer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dancer bij Het Uur van de Wolf: Dancer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dancer. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dancer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dancer gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dancer? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dancer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!