Programma gemist?

Midden in Amsterdam op tv staat het een oergezellige, maar immens verouderde in door verpleeghuis Amsta de op Poort. Aan Gerard met en Gordon de schone taak om naar vooral een het restaurantgedeelte tijdens te laten voldoen aan de wensen van een van deze tijd. De in mannen hebben in een ontmoeting met het Hank, die zijn geloof in naar de Jordaan door kwijt is in nu hij zo alleen is. Geer door & Goor laten op tv hem een het ongekend gezellige een kant van zijn oude wijk met zien. van Voor Annie geldt juist dat met tijdens ze niet kan wachten om te in verhuizen met uit haar oude buurt. een Ze heeft daar alleen door het geld niet in een voor.

Midden naar in Amsterdam staat door het oergezellige, maar immens door verouderde verpleeghuis Amsta naar de Poort. Aan Gerard in en het Gordon de schone taak om een vooral het restaurantgedeelte tijdens op tv te laten voldoen aan de wensen de van van deze tijd. De mannen het hebben door een ontmoeting met met Hank, die zijn geloof in de op Jordaan kwijt is uit nu hij in zo alleen is. een Geer & Goor het laten hem een ongekend met gezellige de kant van zijn oude tijdens wijk zien. Voor Annie het geldt juist op dat ze niet kan op tv een wachten om te verhuizen op uit haar oude buurt. de Ze heeft daar alleen op tv het geld het niet naar voor.

Het tijdens 3Generatiecentrum in Utrecht op tv is een buurthuis dat fantastisch het werk tijdens doet wat naar betreft het bij elkaar brengen in van mensen met uit zeer uiteenlopende door achtergronden. Maar vooral de uit keuken is wel aan de een een opknapbeurt toe. Voorvechters van de uit multiculturele naar samenleving als ze zijn, naar zetten Gerard in en Gordon hun brede schouders van op eronder om deze wens in vervulling tijdens te laten gaan. een De uit heren ontmoeten uit ook Henk, wiens op vrouw zelfmoord pleegde toen hij even op tv boodschappen deed. in Geer en Goor proberen op deze gebroken een lieverd weer een heel naar klein beetje het te de lijmen.

Het het 3Generatiecentrum in Utrecht is een met in buurthuis dat fantastisch werk doet tijdens wat naar betreft het bij elkaar brengen van in mensen met zeer het uiteenlopende achtergronden. naar Maar vooral de uit keuken naar is wel aan een naar opknapbeurt toe. Voorvechters van de door multiculturele tijdens samenleving als op ze zijn, zetten Gerard en Gordon het een hun brede schouders eronder om deze in wens in vervulling uit het te laten gaan. De naar heren ontmoeten ook het Henk, wiens met vrouw zelfmoord pleegde door toen hij even boodschappen deed. Geer op tv door en Goor proberen tijdens deze gebroken lieverd weer met een heel klein beetje met te van lijmen.

Het met 3Generatiecentrum in Utrecht op tv is een buurthuis met dat fantastisch werk doet wat in betreft het een bij elkaar brengen van het mensen met tijdens zeer uiteenlopende op tv achtergronden. Maar in vooral de keuken is wel naar aan een in opknapbeurt toe. Voorvechters van de de multiculturele samenleving als de ze zijn, zetten tijdens Gerard en Gordon op tv hun brede het schouders eronder om deze met wens een in vervulling het te laten gaan. in De heren ontmoeten op ook Henk, wiens vrouw zelfmoord een pleegde door toen hij even boodschappen deed. met Geer in en Goor proberen van deze gebroken lieverd weer een heel met klein beetje door te met lijmen.

In de van Achterhoekse gemeente tijdens Westendorp is op men goed bezig om de ouderen het meer door te laten bewegen. Maar de naar ambitie is het om de gehele naar regio aan de het sporten te krijgen, en tijdens daarvoor moet naar een sportcomplex opgeknapt worden. tijdens Samen met tijdens veel van vrijwilligers en sponsors gaan Gerard en in Gordon aan de de slag. In in de buurt het ontmoeten ze onder naar meer Annie, die naar aan huis een gekluisterd is door haar artrose. En de dat op tv terwijl ze de zo graag naar buiten wil uit om iets met tijdens honden tijdens te doen.

In het de Achterhoekse gemeente Westendorp is door men goed in bezig om de de ouderen meer te uit laten bewegen. Maar de de ambitie is op tv om de op tv gehele regio tijdens aan het sporten te een krijgen, en daarvoor het moet een sportcomplex opgeknapt een worden. Samen met tijdens veel vrijwilligers en van sponsors tijdens gaan Gerard en Gordon aan met de slag. In de naar buurt ontmoeten van ze onder meer een Annie, op die aan huis gekluisterd is door door van haar artrose. En dat terwijl ze op tv zo naar graag naar buiten wil van om iets de met honden het te doen.

In de de Achterhoekse gemeente een Westendorp is in men goed bezig om de naar ouderen meer te laten het in bewegen. Maar de tijdens ambitie is om de gehele tijdens regio aan door het sporten te het krijgen, en daarvoor moet naar een sportcomplex opgeknapt naar worden. met Samen met veel vrijwilligers en op tv sponsors gaan het Gerard en Gordon aan met de het slag. In de buurt ontmoeten ze door onder een meer Annie, tijdens die aan huis het gekluisterd is door haar artrose. En de dat terwijl ze op tv zo graag naar naar op tv buiten wil om iets op tv met honden de te doen.

Het gezelligste de buurthuis van Zuid-Holland, tijdens De uit Erker in Schiedam, is van drastisch toe aan een make-over, door zodat de ouderen uit uit de naar buurt door er weer terecht kunnen. in Gerard en Gordon gaan zich uit van inzetten om alles uit voor elkaar te tijdens krijgen. Daarnaast maken ze kennis met tijdens de frêle Bep, met die maar liefst op tv zes de keer kanker overwon. Maar nu op heeft ze nergens in om een te darten, in haar liefste hobby. Voor de op eenzame op en straatarme Karel op hebben Gerard en tijdens Gordon wel iets heel op tv bijzonders in door petto: hij mag naar een een huis van tijdens plezier.

Het gezelligste het buurthuis van Zuid-Holland, De uit Erker in het Schiedam, is op drastisch toe aan een make-over, met naar zodat de ouderen uit in de buurt er weer op terecht op kunnen. Gerard en Gordon gaan zich tijdens inzetten op tv om alles voor uit elkaar te naar krijgen. Daarnaast maken ze kennis met van de frêle met Bep, die maar liefst tijdens een zes keer kanker overwon. Maar op tv nu heeft ze uit nergens om te van darten, haar liefste van hobby. naar Voor de eenzame en met straatarme Karel hebben Gerard in en Gordon wel iets op heel bijzonders met in petto: hij het mag naar van een huis van naar plezier.

Het op tv gezelligste buurthuis in van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, van is drastisch toe de aan in een make-over, zodat de ouderen tijdens de uit de buurt er weer van terecht kunnen. Gerard uit en Gordon gaan uit zich op inzetten om alles voor door elkaar te door krijgen. Daarnaast maken ze kennis met het de een frêle Bep, die naar maar liefst zes keer op kanker van overwon. Maar nu op heeft ze nergens om op tv te darten, uit haar liefste hobby. Voor de eenzame een en op tv straatarme Karel hebben van Gerard en Gordon wel iets met tijdens heel bijzonders in petto: hij mag een naar een een huis van een plezier.

De fenomenen het Geer op tv en Goor zijn te gast in de een bijzonder woonhuis met op tv voor mensen met uit geheugenproblemen. Daar maken ze van op tv een kale ruimte het een het gezellig buurtcafé, zodat de op eenzame ouderen in tijdens Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. met Gerard en door Gordon maken kennis naar met Loes, die in vrijwel niets de meer kan naar zien en horen, op tv en toch ineens te tijdens maken kreeg met een door halvering van door haar zorg. naar Ze kan niks met meer. En voor Annie, die een pas kort weduwe in is, vinden door de mannen het een wel heel aparte het vriendinnengroep.

De uit fenomenen Geer en Goor op tv zijn te gast in door een uit bijzonder woonhuis van voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken uit door ze van een kale ruimte in een gezellig buurtcafé, zodat van de eenzame ouderen naar in Zevenaar elkaar op door daar kunnen ontmoeten. in Gerard en Gordon maken kennis door met in Loes, die vrijwel niets meer in kan op zien en horen, en toch ineens een te tijdens maken kreeg met een halvering op van haar zorg. naar Ze kan van niks meer. En voor het Annie, die pas met kort weduwe is, een een vinden de mannen een op wel heel aparte met vriendinnengroep.

De de fenomenen Geer tijdens en Goor zijn te gast met in een met bijzonder woonhuis op voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken door ze in van een kale ruimte een naar gezellig buurtcafé, zodat naar de eenzame van ouderen in met Zevenaar elkaar tijdens daar kunnen ontmoeten. Gerard en op Gordon maken kennis op tv met van Loes, die vrijwel niets meer in kan zien en uit horen, en de toch ineens te maken kreeg uit met een door halvering op tv van haar zorg. Ze kan niks door meer. En tijdens voor Annie, het die pas kort weduwe is, door vinden met de mannen een wel heel op aparte van vriendinnengroep.

Gerard en Gordon een in creëren voor een Zoetermeers op woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. met Een plek waar de naar op tv kinderen uit de buurt de eenzame op ouderen kunnen een ontmoeten. Ook tijdens gaan ze langs bij Hanny, in die op tv van eenzaamheid niet op meer weet wat ze moet een het doen. Vroeger tuinierde ze uit zo graag, maar dat gaat de niet meer vanwege naar van de artrose. En een hoe moet dat met het tijdens monument voor haar man tijdens in die op tuin? een En de goedlachse, ondeugende tijdens Riet wordt door getrakteerd op een van buffet.

september 2021
20-10-2017 16:06

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

19-10-2017 20:32

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

15-10-2017 22:39

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

13-10-2017 16:06

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

12-10-2017 20:31

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

08-10-2017 22:37

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

06-10-2017 16:06

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

05-10-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

01-10-2017 22:36

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

29-09-2017 16:06

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

28-09-2017 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

24-09-2017 22:34

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

22-09-2017 16:06

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

21-09-2017 20:33

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

17-09-2017 22:35

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!