Programma gemist?

Gerard en Gordon op tv creëren voor een in Zoetermeers woonzorgcentrum een op waanzinnige beleeftuin. Een op tv plek waar de de kinderen uit op de buurt naar de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. in met Ook gaan ze langs een bij Hanny, die van de eenzaamheid op niet meer weet op wat ze moet het doen. Vroeger tuinierde ze zo van graag, maar dat op gaat niet op meer vanwege de artrose. van En hoe op moet dat met het monument een naar voor haar man in op die tuin? En de goedlachse, op tv van ondeugende Riet wordt getrakteerd op de een van buffet.

Gerard en Gordon in op tv creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum het een waanzinnige beleeftuin. de Een plek waar het de kinderen uit de tijdens buurt op de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. met Ook gaan tijdens ze langs door bij Hanny, die van eenzaamheid tijdens niet meer weet uit wat naar ze moet doen. met Vroeger tuinierde ze zo uit graag, maar dat gaat tijdens door niet meer vanwege de artrose. En het hoe moet op tv dat met het in monument voor met haar man een in die tuin? tijdens En de goedlachse, ondeugende Riet met wordt getrakteerd het op een op tv buffet.

Geer op tv en Goor met maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. met met Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, uit die tijdens beide benen verloor en tijdens niet meer thuis verzorgd het kon worden door door uit zijn vrouw. Hij op leeft nu alleen in met een verpleeghuis. En door de eenzame met weduwe Greet ziet een op snelheidsdroom in vervulling tijdens gaan.

Geer een en Goor in maken een Jordanese met feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook uit ontmoeten ze de eenzame Henk, de op tv die beide benen verloor en met niet meer thuis verzorgd op kon worden uit door zijn in vrouw. Hij leeft het nu alleen op tv in een verpleeghuis. door En de eenzame weduwe Greet ziet op tv een snelheidsdroom door in vervulling op gaan.

Gerard in en Gordon trekken in een het nieuw met seizoen opnieuw van ten strijde tegen de eenzaamheid van uit ouderen. de Dit jaar maken ze naar het tastbaarder tijdens dan ooit: door te verbouwen op tv zorgen met ze ervoor dat eenzame op tv ouderen een nieuwe op of mooiere plek krijgen het een om samen te komen. van Geer en Goor zullen de uit stevige verbouwing in hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met in een team het van klussers en veel de vrijwilligers wordt er tijdens tijdens in iedere aflevering een locatie drastisch de aangepakt. In de naar eerste aflevering maken tijdens Geer en Goor een met met Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. naar Ook ontmoeten ze van de eenzame Henk, met die beide benen verloor naar en niet meer thuis het het verzorgd kon worden door zijn vrouw. op tv Hij leeft op nu alleen in een een verpleeghuis. de En de op eenzame weduwe Greet ziet een snelheidsdroom op tv in door vervulling gaan.

september 2021
15-09-2017 16:06

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

14-09-2017 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

10-09-2017 22:30

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

08-09-2017 16:07

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

07-09-2017 20:32

Nieuw: Geer & Goor Stevig Gebouwd

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Nieuw: Geer & Goor Stevig Gebouwd

Gerard en Gordon trekken in een nieuw seizoen opnieuw ten strijde tegen de eenzaamheid van ouderen. Dit jaar maken ze het tastbaarder dan ooit: door te verbouwen zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om sam...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!