Programma gemist?

Midden met in Amsterdam staat het oergezellige, de een maar immens verouderde verpleeghuis de Amsta de de Poort. Aan Gerard op tv en Gordon de uit schone taak om vooral het met restaurantgedeelte het te laten voldoen aan de wensen op tv van deze met tijd. De mannen naar hebben een ontmoeting met door Hank, het die zijn geloof in de op door Jordaan kwijt is nu hij naar zo van alleen is. Geer tijdens & Goor laten hem een met ongekend gezellige kant door van tijdens zijn oude wijk zien. Voor met Annie geldt juist op dat door ze niet kan tijdens wachten om te uit verhuizen uit haar oude van buurt. Ze heeft daar alleen tijdens het het geld niet uit voor.

Midden de in Amsterdam staat het oergezellige, van maar het immens verouderde verpleeghuis Amsta de de Poort. Aan op Gerard en Gordon op tv de schone taak om op vooral van het restaurantgedeelte te laten voldoen van naar aan de wensen het van deze tijd. De op tv mannen hebben een ontmoeting met op Hank, die van zijn geloof in de de Jordaan op tv kwijt is nu in hij zo alleen is. door Geer & Goor naar laten hem van een ongekend naar gezellige kant van zijn oude in wijk op zien. Voor Annie geldt juist dat uit naar ze niet kan wachten op tv om te verhuizen uit haar de oude buurt. het Ze heeft uit daar alleen het op geld niet tijdens voor.

Het 3Generatiecentrum op tv in in Utrecht is een door buurthuis dat fantastisch werk doet wat in tijdens betreft het bij van elkaar brengen van mensen met zeer van uiteenlopende achtergronden. Maar in vooral de keuken een is wel aan door een opknapbeurt toe. een Gerard en met Gordon naar zetten hun brede schouders op eronder om deze naar wens in vervulling te de laten gaan. De tijdens heren ontmoeten ook Henk, tijdens op wiens vrouw zelfmoord pleegde met toen hij een even boodschappen deed. een Geer en Goor proberen deze door gebroken lieverd weer een het beetje van te lijmen.

Het het 3Generatiecentrum in Utrecht is een naar buurthuis de dat fantastisch werk een doet wat betreft het een bij door elkaar brengen van mensen tijdens met zeer uiteenlopende het achtergronden. Maar de vooral de keuken is wel het aan een tijdens opknapbeurt toe. Gerard en de Gordon tijdens zetten hun brede schouders eronder om naar op deze wens in vervulling te laten met gaan. de De heren ontmoeten het ook Henk, wiens uit vrouw zelfmoord pleegde toen uit hij even door boodschappen deed. Geer en Goor door proberen deze gebroken met het lieverd weer een beetje te door lijmen.

In in de Achterhoekse gemeente Westendorp op tv is men goed op tv bezig een om de ouderen op meer te laten bewegen. Maar de op ambitie is om uit de gehele op regio aan het sporten tijdens te van krijgen, en op daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. door Samen in met veel vrijwilligers op en sponsors gaan Gerard en uit Gordon aan van de slag. In het de buurt ontmoeten een ze onder meer Annie, de die aan huis een gekluisterd een is door haar op artrose. En dat terwijl in ze zo tijdens graag naar van buiten wil om op iets met honden te tijdens doen.

In naar de Achterhoekse gemeente Westendorp tijdens is men uit goed bezig om de ouderen de meer uit te laten bewegen. door Maar de van ambitie is om de de gehele regio aan het sporten door te krijgen, op en daarvoor op tv moet een uit sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel in vrijwilligers en sponsors in gaan Gerard en uit Gordon van aan de uit slag. In de buurt door ontmoeten ze onder meer Annie, van het die aan huis op gekluisterd is door haar artrose. En op dat naar terwijl ze zo graag naar op tv buiten een wil om iets met op tv honden te in doen.

Het gezelligste buurthuis op tv van Zuid-Holland, De uit naar Erker in Schiedam, is drastisch toe op aan een make-over, in zodat de door ouderen uit op tv de buurt er in weer terecht de kunnen. Gerard en naar Gordon gaan zich inzetten op om alles naar voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken naar door ze kennis met van de frêle Bep, die door maar liefst uit zes keer kanker overwon. uit Maar nu heeft ze van nergens om te naar darten, van haar liefste hobby. Voor van de eenzame en straatarme Karel de door hebben Gerard en Gordon door wel iets heel uit bijzonders in in petto: hij mag naar een met huis van in plezier.

Het gezelligste buurthuis naar van Zuid-Holland, op De Erker in Schiedam, door is van drastisch toe door aan een make-over, het zodat de ouderen met uit de buurt er weer terecht op kunnen. door Gerard en Gordon gaan zich op uit inzetten om alles voor elkaar te de het krijgen. Daarnaast maken door ze kennis met de frêle Bep, van die maar naar liefst zes keer kanker door overwon. Maar het nu de heeft ze nergens om een te darten, haar van liefste hobby. in Voor de eenzame en straatarme Karel op hebben Gerard op tv en Gordon van wel iets op tv heel bijzonders in op petto: hij mag naar de een huis van in plezier.

De uit fenomenen Geer en Goor zijn met te gast op in een bijzonder woonhuis met voor uit mensen met op tv geheugenproblemen. Daar maken ze van het een kale ruimte het een gezellig op tv buurtcafé, zodat de eenzame tijdens ouderen in Zevenaar elkaar het daar kunnen in ontmoeten. Gerard en Gordon door maken met kennis met Loes, het die vrijwel niets de meer kan zien op en horen, en toch ineens door te maken een kreeg met een met halvering van haar in zorg. Ze op tv kan niks naar meer. En voor tijdens Annie, die pas op tv kort weduwe is, in vinden de mannen op tv een wel heel met aparte vriendinnengroep.

De de fenomenen Geer en Goor zijn tijdens te gast in naar een bijzonder naar woonhuis voor mensen van met de geheugenproblemen. Daar maken ze van een een kale ruimte een tijdens gezellig buurtcafé, zodat de de eenzame in ouderen in op tv Zevenaar elkaar uit daar kunnen ontmoeten. Gerard en naar Gordon maken kennis met met Loes, die vrijwel het niets naar meer kan zien en horen, met en toch van ineens te maken het kreeg naar met een halvering van haar het zorg. Ze kan op tv niks door meer. En voor Annie, die pas met kort in weduwe is, vinden de met mannen een wel heel in aparte een vriendinnengroep.

Gerard en Gordon het creëren voor een met Zoetermeers op tv woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. de Een naar plek waar de kinderen een uit de buurt de eenzame van ouderen kunnen ontmoeten. in Ook gaan ze tijdens langs bij in Hanny, die van tijdens eenzaamheid niet meer weet het wat het ze moet doen. Vroeger met tuinierde ze tijdens zo graag, maar een dat gaat het niet meer vanwege in de artrose. En op hoe moet dat op met het monument voor haar met man in in die tuin? En tijdens de goedlachse, van ondeugende Riet wordt getrakteerd op een naar met buffet.

Gerard tijdens en Gordon creëren voor een uit Zoetermeers woonzorgcentrum op tv een waanzinnige beleeftuin. met Een plek uit waar de kinderen uit de met buurt de tijdens eenzame ouderen kunnen ontmoeten. op tv Ook in gaan ze langs bij Hanny, de tijdens die van eenzaamheid niet meer op tv weet wat op tv ze moet doen. Vroeger tuinierde op tv ze de zo graag, maar dat met gaat niet meer vanwege op de artrose. met En door hoe moet dat met het de monument voor haar in man in met die tuin? En het de goedlachse, ondeugende uit Riet wordt getrakteerd op op een het buffet.

Geer op tv en Goor maken een tijdens Jordanese feestboot helemaal het 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze met de eenzame Henk, in die beide benen op tv verloor en niet met meer in thuis verzorgd op kon worden door zijn door vrouw. Hij leeft nu op tv alleen in een verpleeghuis. tijdens En de eenzame tijdens weduwe Greet een ziet een met snelheidsdroom in vervulling van gaan.

Geer naar en Goor een maken een Jordanese feestboot uit helemaal 'ouderenproof'. het Ook ontmoeten ze de door eenzame Henk, die beide benen uit verloor en van niet meer de thuis verzorgd kon worden door tijdens zijn uit vrouw. Hij het leeft nu alleen een in een verpleeghuis. op En de eenzame weduwe Greet op ziet tijdens een snelheidsdroom in vervulling een gaan.

Midden uit in Amsterdam staat het uit oergezellige, tijdens maar immens verouderde naar verpleeghuis Amsta de Poort. Aan met Gerard en Gordon de het schone taak de om vooral uit het restaurantgedeelte te laten van voldoen aan op de wensen van deze door tijd. De mannen van hebben een op ontmoeting met Hank, het die zijn geloof in van de Jordaan kwijt is tijdens nu hij zo van alleen is. Geer de & Goor laten naar hem op een ongekend gezellige met kant van zijn oude wijk in zien. naar Voor Annie naar geldt juist dat ze tijdens niet kan wachten van om te verhuizen tijdens uit haar oude buurt. Ze naar de heeft daar alleen het geld tijdens niet met voor.

juli 2021
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!