Programma gemist?

Midden in Amsterdam met staat het het oergezellige, de maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de een Poort. met Aan Gerard en op Gordon de schone taak het om vooral naar het restaurantgedeelte uit te laten voldoen op aan de wensen van deze tijd. een De mannen naar hebben een ontmoeting met het uit Hank, die zijn het geloof in de Jordaan kwijt het is nu hij naar zo alleen is. de Geer & Goor tijdens laten hem het een ongekend uit gezellige kant van zijn oude een wijk zien. Voor tijdens Annie geldt juist op dat ze niet kan tijdens op wachten om te verhuizen door uit haar oude tijdens buurt. Ze heeft daar alleen met de het geld niet met voor.

Midden in in Amsterdam staat naar het oergezellige, maar immens op tv verouderde tijdens verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard op tv en het Gordon de schone taak om naar vooral door het restaurantgedeelte te laten het voldoen aan de wensen naar van deze tijd. op De mannen op tv hebben een met ontmoeting met Hank, die door zijn geloof een in de met Jordaan kwijt is nu hij op zo alleen in is. Geer & een Goor laten hem een ongekend op tv op tv gezellige kant van tijdens zijn oude wijk zien. uit Voor Annie geldt juist met dat uit ze niet kan wachten om te een verhuizen op uit haar oude buurt. op tv Ze heeft daar alleen uit het geld niet op door voor.

Het op tv 3Generatiecentrum in Utrecht is een naar tijdens buurthuis dat fantastisch werk doet wat door betreft het op tv bij van elkaar brengen van met mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. van Maar vooral de op tv keuken is wel tijdens aan een opknapbeurt de toe. Gerard en Gordon op tv zetten hun brede tijdens schouders eronder om een op deze wens in vervulling te laten door naar gaan. De heren op tv ontmoeten ook Henk, wiens vrouw zelfmoord de pleegde op toen hij even de boodschappen deed. Geer op tv en Goor naar proberen deze gebroken lieverd weer een door beetje te uit lijmen.

Het een 3Generatiecentrum in Utrecht is een een buurthuis dat het fantastisch werk door doet wat in betreft het bij elkaar brengen het van mensen met de zeer met uiteenlopende achtergronden. Maar naar vooral de keuken is wel met aan een opknapbeurt met toe. van Gerard en Gordon zetten hun brede op tv schouders eronder met om deze wens van in vervulling op tv te laten gaan. De door heren ontmoeten ook op tv Henk, wiens vrouw zelfmoord de pleegde toen op tv hij even boodschappen tijdens deed. Geer en in Goor op tv proberen deze gebroken lieverd weer een tijdens beetje te op tv lijmen.

In een de Achterhoekse gemeente Westendorp een is men een goed bezig om de de ouderen meer te uit laten bewegen. Maar de met naar ambitie is om de gehele regio van met aan het sporten te krijgen, van en daarvoor moet op tv een door sportcomplex opgeknapt worden. Samen van met veel vrijwilligers en sponsors op tv gaan Gerard en het Gordon het aan de slag. In de van buurt ontmoeten ze op onder meer tijdens Annie, die door aan huis gekluisterd is door een op tv haar artrose. En dat terwijl ze naar uit zo graag naar buiten van wil om de iets met honden te met doen.

In de Achterhoekse een uit gemeente Westendorp is men op tv goed bezig om de naar ouderen op tv meer te laten een bewegen. Maar de op ambitie is om de door gehele regio aan het sporten in naar te krijgen, en naar daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. op tv Samen met veel op tv de vrijwilligers en sponsors gaan uit Gerard en Gordon op tv aan de slag. In de de buurt ontmoeten op tv ze onder meer op tv Annie, die het aan huis gekluisterd is door een haar artrose. de En het dat terwijl ze zo op graag naar buiten wil op tv om iets de met honden te naar doen.

Het op tv gezelligste buurthuis van een Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, een is drastisch toe door van aan een make-over, zodat de de ouderen uit de buurt uit er van weer terecht kunnen. Gerard door en Gordon in gaan zich inzetten naar om alles voor tijdens elkaar te krijgen. een Daarnaast maken de ze kennis met de frêle op Bep, die maar tijdens liefst zes keer op tv kanker overwon. Maar nu tijdens heeft in ze nergens om te een darten, haar een liefste hobby. de Voor de eenzame en straatarme op tv Karel hebben Gerard met en Gordon tijdens wel iets heel naar bijzonders in petto: hij in mag de naar een huis van de plezier.

Het tijdens gezelligste buurthuis van de Zuid-Holland, De Erker door in Schiedam, is drastisch toe door een aan een make-over, zodat de ouderen op uit de het buurt er weer met terecht een kunnen. Gerard en Gordon gaan naar zich inzetten een om alles voor elkaar te een krijgen. in Daarnaast maken ze kennis met tijdens in de frêle Bep, die met maar liefst zes keer kanker op overwon. op tv Maar nu op tv heeft ze nergens met om te darten, haar tijdens liefste hobby. Voor de naar eenzame van en straatarme Karel uit hebben Gerard en Gordon wel iets door heel uit bijzonders in petto: de hij mag naar een huis een van van plezier.

De fenomenen Geer door en Goor tijdens zijn uit te gast in een met bijzonder woonhuis voor mensen met uit de geheugenproblemen. Daar maken ze van in een kale ruimte een uit uit gezellig buurtcafé, zodat de eenzame met ouderen in Zevenaar elkaar naar daar kunnen ontmoeten. door op tv Gerard en Gordon maken kennis met naar Loes, de die vrijwel niets meer kan door zien en het horen, en toch uit ineens van te maken kreeg met een in halvering op van haar zorg. Ze uit kan niks meer. met En voor een Annie, die pas kort weduwe is, uit vinden de mannen op een naar wel heel aparte de vriendinnengroep.

De uit fenomenen Geer en Goor op zijn te gast in door een bijzonder woonhuis op op voor mensen met geheugenproblemen. Daar op tv maken ze van een tijdens kale ruimte een in gezellig van buurtcafé, zodat de de eenzame ouderen in met Zevenaar elkaar daar kunnen door ontmoeten. Gerard en het Gordon maken op kennis met Loes, tijdens die vrijwel niets meer uit kan zien en horen, uit en toch de ineens te maken op tv kreeg met een een halvering het van haar zorg. Ze kan uit niks meer. En de voor Annie, door die pas kort weduwe is, de vinden de naar mannen een naar wel heel met aparte vriendinnengroep.

Gerard en op tv Gordon creëren voor met een Zoetermeers naar woonzorgcentrum een de waanzinnige beleeftuin. Een plek een waar de kinderen uit de uit buurt de eenzame op ouderen een kunnen ontmoeten. Ook gaan in ze langs bij op Hanny, door die van eenzaamheid tijdens niet meer weet van wat ze moet doen. Vroeger de tuinierde ze zo graag, door op maar dat gaat niet het meer vanwege de de artrose. En uit hoe moet dat met van het monument voor door haar man in die op tv tuin? En de goedlachse, in ondeugende op tv Riet wordt op tv getrakteerd op een op tv buffet.

Gerard en een Gordon uit creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een het waanzinnige beleeftuin. in Een plek met waar de kinderen in uit de op tv buurt de eenzame op ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan een ze langs bij door Hanny, die van eenzaamheid het niet tijdens meer weet een wat ze moet op doen. Vroeger tuinierde ze zo naar graag, maar in dat gaat op niet meer vanwege de op artrose. En hoe moet dat de met uit het monument voor een haar man in die tuin? tijdens En uit de goedlachse, ondeugende Riet het wordt tijdens getrakteerd op een naar buffet.

Geer tijdens en Goor maken een tijdens Jordanese feestboot helemaal door 'ouderenproof'. Ook ontmoeten op tv ze de eenzame de Henk, van die beide benen verloor met en niet meer thuis verzorgd in kon worden in door zijn vrouw. Hij met leeft een nu alleen in uit een verpleeghuis. En de tijdens eenzame met weduwe Greet ziet een een snelheidsdroom in vervulling tijdens gaan.

Geer en Goor op maken een Jordanese tijdens op tv feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook met ontmoeten ze in de eenzame Henk, die beide benen op verloor en niet door meer thuis in verzorgd kon worden door uit zijn vrouw. Hij het uit leeft nu alleen in een verpleeghuis. de En het de eenzame weduwe Greet ziet op een door snelheidsdroom in vervulling tijdens gaan.

Midden in Amsterdam op staat het oergezellige, uit op tv maar immens verouderde verpleeghuis Amsta op de Poort. Aan uit Gerard in en Gordon de schone taak het om vooral het restaurantgedeelte met te laten op tv voldoen aan de tijdens wensen van deze met tijd. De mannen hebben naar een door ontmoeting met het Hank, die zijn geloof in de van Jordaan door kwijt is nu naar hij zo alleen de is. Geer & Goor laten uit hem met een ongekend gezellige de kant van zijn oude door wijk zien. een Voor Annie geldt juist in dat ze niet het kan wachten van om te verhuizen uit door haar oude buurt. Ze door heeft daar op tv alleen het een geld niet naar voor.

juni 2019
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord