Programma gemist?

Midden van in Amsterdam staat tijdens het oergezellige, maar immens verouderde met verpleeghuis Amsta op tv de Poort. tijdens Aan Gerard en Gordon de het schone taak om in vooral het op tv restaurantgedeelte te van laten voldoen aan de het wensen van van deze tijd. De mannen hebben door een op ontmoeting met naar Hank, die zijn een geloof in de Jordaan kwijt is in nu hij in zo alleen is. Geer op tv & de Goor laten hem tijdens een ongekend gezellige de kant van de zijn oude wijk zien. Voor Annie naar geldt juist uit dat ze van niet kan op wachten om te verhuizen uit haar op tv in oude buurt. Ze op heeft daar alleen het op tv geld niet de voor.

Midden in Amsterdam naar staat het van oergezellige, maar het immens verouderde uit verpleeghuis Amsta de Poort. Aan op tv Gerard en met Gordon de op tv schone taak om vooral het restaurantgedeelte van te laten door voldoen aan uit de wensen op van deze tijd. de De mannen hebben een ontmoeting met het op tv Hank, die zijn geloof met in de Jordaan kwijt is uit nu de hij zo alleen is. van Geer & Goor laten tijdens hem het een ongekend gezellige op kant van zijn de oude wijk in zien. Voor Annie geldt juist dat op ze niet op kan op tv wachten om te verhuizen uit in haar van oude buurt. Ze heeft daar tijdens alleen op tv het geld niet uit voor.

Het naar 3Generatiecentrum in uit Utrecht is een buurthuis dat fantastisch op werk doet wat op uit betreft het bij elkaar brengen tijdens van mensen in met zeer uiteenlopende achtergronden. een Maar vooral het de keuken is wel aan in een opknapbeurt toe. door Gerard en in Gordon zetten het hun brede schouders eronder door om uit deze wens in vervulling te in laten gaan. De heren een ontmoeten door ook Henk, de wiens vrouw zelfmoord pleegde toen hij op even boodschappen deed. het Geer en de Goor proberen deze met gebroken lieverd weer een van beetje te het lijmen.

Het het 3Generatiecentrum in Utrecht is een op een buurthuis dat fantastisch werk doet wat naar betreft het door bij elkaar brengen van van mensen met met zeer het uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken van is wel aan de door een opknapbeurt toe. Gerard en in Gordon op tv zetten hun brede schouders uit eronder om deze wens in in vervulling in te laten gaan. van De heren ontmoeten uit ook Henk, door wiens vrouw zelfmoord op tv pleegde toen hij even in boodschappen deed. Geer en Goor door proberen door deze gebroken lieverd weer een in beetje te tijdens lijmen.

In de een Achterhoekse gemeente Westendorp met is men tijdens goed bezig om de ouderen met meer te laten op tv bewegen. Maar in de op ambitie is om de van gehele regio aan het sporten een te op krijgen, en daarvoor op moet een sportcomplex opgeknapt worden. in Samen met in veel vrijwilligers en het sponsors gaan Gerard een en de Gordon aan de slag. In de op buurt ontmoeten de ze onder meer de Annie, die uit aan huis gekluisterd is door door haar artrose. een En dat de terwijl ze zo graag de naar buiten in wil om iets met honden op te op tv doen.

In tijdens de Achterhoekse gemeente Westendorp naar is men goed bezig de om naar de ouderen meer op tv te laten in bewegen. Maar de ambitie is om door de gehele regio op tv aan het sporten het te krijgen, de en op tv daarvoor moet een door sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel tijdens vrijwilligers en sponsors door gaan Gerard en op tv Gordon aan tijdens de slag. In de met op tv buurt ontmoeten ze onder meer in Annie, in die aan huis gekluisterd is een door een haar artrose. En dat terwijl op ze in zo graag naar buiten wil met om het iets met honden het te doen.

Het gezelligste met buurthuis van door Zuid-Holland, De Erker in in Schiedam, een is drastisch toe aan op tv een make-over, zodat de de ouderen in uit de buurt er weer terecht het kunnen. Gerard en naar Gordon gaan op zich inzetten om alles tijdens voor elkaar tijdens te krijgen. door Daarnaast maken ze kennis een met naar de frêle Bep, die naar maar liefst de zes keer kanker overwon. Maar op nu heeft ze een nergens de om te darten, haar liefste hobby. naar een Voor de eenzame en straatarme Karel het hebben Gerard en op tv Gordon wel iets het op tv heel bijzonders in petto: hij de mag naar een huis op tv van naar plezier.

Het in gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, door De Erker met in Schiedam, is uit drastisch toe naar aan een make-over, zodat de het ouderen uit de een buurt er weer terecht een kunnen. Gerard en door Gordon gaan in zich inzetten om een alles voor van elkaar te krijgen. Daarnaast maken op tv ze kennis met met de frêle Bep, met die maar liefst met tijdens zes keer kanker overwon. Maar het nu heeft een ze nergens om te darten, een haar naar liefste hobby. Voor de eenzame uit en straatarme Karel tijdens in hebben Gerard en Gordon de wel iets heel bijzonders in op petto: hij mag een naar in een huis van op tv plezier.

De fenomenen Geer door en Goor zijn tijdens te het gast in een naar bijzonder woonhuis voor mensen op tv met geheugenproblemen. van Daar maken een ze van een kale ruimte een door gezellig buurtcafé, zodat uit de op eenzame ouderen een in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. de Gerard in en Gordon maken kennis met van tijdens Loes, die vrijwel niets meer kan in zien op en horen, en toch op tv ineens te tijdens maken kreeg met het een halvering van haar zorg. van Ze kan van niks een meer. En voor Annie, die pas het kort weduwe is, uit op vinden de mannen het een wel heel aparte naar vriendinnengroep.

De fenomenen Geer met en naar Goor zijn te gast met in een bijzonder woonhuis de het voor mensen met van geheugenproblemen. Daar maken uit ze van een kale ruimte een een gezellig in buurtcafé, zodat de eenzame ouderen een uit in Zevenaar elkaar daar kunnen het ontmoeten. Gerard naar en Gordon maken kennis met met Loes, die op vrijwel niets op tv meer kan zien met en horen, en toch ineens naar te maken kreeg op met een halvering het een van haar zorg. met Ze kan niks meer. in En voor Annie, die naar pas kort weduwe een is, vinden de mannen uit een wel heel met aparte een vriendinnengroep.

Gerard en Gordon een creëren met voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een tijdens waanzinnige van beleeftuin. Een plek waar de van kinderen van uit de buurt door de eenzame door ouderen kunnen ontmoeten. het Ook gaan ze langs bij Hanny, uit die een van eenzaamheid niet meer met weet wat door ze moet doen. Vroeger uit tuinierde in ze zo graag, maar dat gaat het niet met meer vanwege de artrose. naar En hoe moet het dat met het op tv monument voor op haar man door in die tuin? naar En de goedlachse, ondeugende Riet wordt tijdens getrakteerd van op een in buffet.

Gerard en de Gordon het creëren voor een Zoetermeers het woonzorgcentrum een waanzinnige van beleeftuin. Een plek waar de door kinderen met uit de buurt de eenzame van ouderen kunnen ontmoeten. een Ook gaan ze tijdens langs met bij Hanny, die van eenzaamheid naar op niet meer weet een wat ze moet doen. Vroeger tuinierde naar ze zo met graag, maar dat op tv gaat niet de meer vanwege naar de artrose. En hoe op tv moet dat met van het monument voor haar man een in die tuin? van door En de goedlachse, ondeugende Riet wordt met getrakteerd op op tv een een buffet.

Geer een en Goor uit maken een Jordanese feestboot helemaal met 'ouderenproof'. van Ook ontmoeten ze tijdens de eenzame Henk, het die beide benen verloor en in niet meer een thuis verzorgd kon naar worden door van zijn vrouw. Hij een leeft nu alleen van in een verpleeghuis. En in de eenzame de weduwe Greet ziet een snelheidsdroom in naar door vervulling gaan.

Geer en de Goor maken het een Jordanese feestboot met helemaal 'ouderenproof'. Ook het ontmoeten ze de eenzame Henk, een die beide een benen verloor en niet uit meer thuis tijdens verzorgd kon worden door de zijn vrouw. Hij van leeft nu met alleen in op een verpleeghuis. van En de eenzame weduwe Greet met ziet naar een snelheidsdroom in naar vervulling gaan.

Midden uit in Amsterdam staat uit het oergezellige, maar van immens verouderde verpleeghuis uit Amsta de naar Poort. Aan Gerard en een Gordon de schone taak om met vooral het uit restaurantgedeelte te met laten voldoen aan de wensen in met van deze tijd. De mannen met hebben een ontmoeting door met Hank, die zijn een de geloof in de Jordaan kwijt tijdens is het nu hij zo alleen is. Geer met tijdens & Goor laten hem de een ongekend gezellige op tv kant van zijn oude wijk het in zien. Voor Annie geldt juist dat van ze niet kan uit wachten om met te naar verhuizen uit haar oude buurt. Ze naar heeft door daar alleen het geld niet op het voor.

februari 2019
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord