Programma gemist?

Midden op in Amsterdam staat het oergezellige, op maar immens verouderde van verpleeghuis Amsta door de Poort. tijdens Aan Gerard en in Gordon de op schone taak om vooral de het restaurantgedeelte te laten van voldoen aan de wensen tijdens van deze een tijd. De mannen op hebben op een ontmoeting met Hank, die zijn op tv geloof in uit de Jordaan naar kwijt is naar nu hij zo alleen is. Geer met uit & Goor laten hem een tijdens ongekend gezellige kant door van door zijn oude wijk zien. Voor met Annie tijdens geldt juist dat ze niet kan met wachten om met te verhuizen op tv uit haar oude buurt. Ze het naar heeft daar alleen het geld niet tijdens op tv voor.

Midden in Amsterdam uit een staat het oergezellige, uit maar immens verouderde verpleeghuis door Amsta de Poort. Aan Gerard naar en Gordon een de schone op tv taak om vooral het restaurantgedeelte door te laten van voldoen van aan de wensen van deze tijd. uit tijdens De mannen hebben een ontmoeting uit met Hank, die de zijn geloof in de op tv Jordaan kwijt is op nu hij zo tijdens met alleen is. Geer & Goor laten de het hem een ongekend gezellige van kant van zijn oude wijk naar zien. Voor het Annie geldt een juist dat ze niet kan met tijdens wachten om te door verhuizen uit haar door oude buurt. Ze op tv heeft daar alleen het het geld niet van voor.

Het tijdens 3Generatiecentrum in Utrecht het is een buurthuis tijdens dat fantastisch werk doet wat het een betreft het bij op tv elkaar brengen van op mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar op vooral door de keuken een is wel aan een opknapbeurt toe. een Gerard tijdens en Gordon zetten uit hun brede schouders door eronder om de deze wens in vervulling op te laten gaan. tijdens De heren ontmoeten ook Henk, op de wiens vrouw zelfmoord pleegde toen tijdens hij met even boodschappen deed. Geer met en Goor het proberen deze gebroken lieverd naar weer een beetje te naar lijmen.

Het door 3Generatiecentrum in van Utrecht is een naar buurthuis dat fantastisch werk van doet wat betreft het de bij elkaar brengen van van van mensen met zeer uiteenlopende tijdens achtergronden. Maar vooral op de keuken is wel aan op een opknapbeurt toe. met Gerard en met Gordon zetten van hun brede schouders eronder tijdens om deze het wens in vervulling op te laten gaan. De heren uit ontmoeten ook Henk, met wiens vrouw zelfmoord het door pleegde toen hij even boodschappen uit deed. naar Geer en Goor proberen tijdens deze gebroken lieverd door weer een tijdens beetje te lijmen.

In het de Achterhoekse gemeente Westendorp is op men goed bezig op tv om de ouderen in meer te van laten bewegen. Maar op tv de ambitie is om de tijdens de gehele regio aan het op tv sporten te naar krijgen, en op daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt op tv worden. Samen met naar veel vrijwilligers een en sponsors gaan de Gerard en Gordon door aan de slag. In van de buurt ontmoeten ze de onder meer naar Annie, door die aan huis naar gekluisterd is door haar artrose. van En dat op terwijl ze zo graag door naar buiten wil op tv om iets een met honden te een doen.

In uit de Achterhoekse met gemeente Westendorp is men goed bezig van door om de ouderen meer te de laten de bewegen. Maar de op tv ambitie is om de van gehele regio op aan het sporten te het krijgen, en daarvoor een moet een sportcomplex met opgeknapt worden. Samen het met veel het vrijwilligers en sponsors gaan door Gerard en Gordon aan de met slag. In in de buurt ontmoeten op ze onder meer Annie, door die aan in huis op tv gekluisterd is door in haar artrose. En dat terwijl naar ze zo graag naar de buiten wil door om van iets met honden te tijdens doen.

Het op tv gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De een Erker in Schiedam, met is drastisch toe tijdens aan een naar make-over, zodat de ouderen de uit de buurt naar er weer een terecht kunnen. op Gerard en Gordon gaan zich op inzetten om alles uit voor elkaar te met krijgen. Daarnaast maken met ze kennis naar met de frêle met Bep, die maar liefst op zes naar keer kanker overwon. Maar nu naar heeft ze door nergens het om te darten, in haar liefste hobby. Voor naar de eenzame en op tv straatarme Karel hebben naar Gerard en Gordon wel iets tijdens heel bijzonders in uit petto: hij mag met naar een huis de van de plezier.

Het gezelligste buurthuis het van met Zuid-Holland, De op tv Erker in Schiedam, met is drastisch toe aan in een make-over, naar zodat de ouderen tijdens uit de buurt er weer terecht tijdens een kunnen. Gerard en Gordon gaan met zich van inzetten om alles naar voor elkaar te krijgen. Daarnaast met maken een ze kennis met van de frêle Bep, die maar liefst naar zes op keer kanker overwon. Maar nu het tijdens heeft ze nergens om naar te darten, haar op liefste hobby. Voor de eenzame door en straatarme in Karel hebben uit Gerard en Gordon wel door iets heel op tv bijzonders in petto: naar hij mag naar naar een huis van de plezier.

De met fenomenen Geer en Goor van zijn te gast de in een bijzonder op tv woonhuis de voor mensen met geheugenproblemen. Daar met maken op tv ze van een kale ruimte het een gezellig buurtcafé, in zodat de eenzame ouderen naar in van Zevenaar elkaar daar tijdens kunnen ontmoeten. Gerard en een Gordon op tv maken kennis met Loes, naar die vrijwel het niets meer kan de zien en horen, naar en toch ineens op te maken kreeg met een de halvering van haar in zorg. tijdens Ze kan niks op tv meer. En voor Annie, die uit pas van kort weduwe is, vinden een de mannen op een wel heel aparte in vriendinnengroep.

De fenomenen met Geer en Goor door zijn te gast van in een door bijzonder woonhuis voor mensen in met het geheugenproblemen. Daar maken ze van een uit kale ruimte een een het gezellig buurtcafé, zodat door de eenzame ouderen tijdens in Zevenaar elkaar daar uit kunnen ontmoeten. op tv Gerard en Gordon maken kennis op met Loes, door die vrijwel de niets meer kan met zien en horen, met en toch ineens op te maken kreeg met op een halvering van haar in zorg. Ze kan uit niks meer. En voor naar Annie, die pas door kort weduwe is, een vinden het de mannen een wel van heel aparte van vriendinnengroep.

Gerard en Gordon van creëren voor een met met Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een een plek waar de van de kinderen uit de buurt naar de eenzame ouderen naar kunnen ontmoeten. Ook een gaan ze langs bij Hanny, naar die van op tv eenzaamheid niet van meer weet naar wat ze moet doen. Vroeger van tuinierde ze zo de graag, maar dat de gaat niet op meer vanwege de artrose. En de in hoe moet dat met het op monument een voor haar man in tijdens die tuin? En tijdens de goedlachse, naar ondeugende Riet wordt getrakteerd op een tijdens uit buffet.

Gerard uit en Gordon creëren voor een in Zoetermeers woonzorgcentrum een op tv waanzinnige beleeftuin. Een op plek waar de in naar kinderen uit de buurt op de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. met een Ook gaan ze in langs bij Hanny, die van naar eenzaamheid niet meer weet de tijdens wat ze moet tijdens doen. Vroeger tuinierde ze zo graag, door maar dat van gaat niet meer vanwege door de artrose. een En hoe moet naar dat met het monument tijdens voor haar man een in die tuin? het En de goedlachse, het ondeugende Riet wordt door getrakteerd op een tijdens een buffet.

Geer het en Goor maken een Jordanese een feestboot uit helemaal 'ouderenproof'. met Ook ontmoeten ze de in eenzame Henk, die beide benen van verloor en niet op tv meer thuis op verzorgd de kon worden door zijn vrouw. door Hij naar leeft nu alleen in een verpleeghuis. het op tv En de eenzame weduwe Greet door ziet een snelheidsdroom in op vervulling in gaan.

Geer en Goor door maken een Jordanese op tv feestboot tijdens helemaal 'ouderenproof'. Ook op tv ontmoeten ze de eenzame Henk, het die naar beide benen verloor door en niet de meer thuis verzorgd kon worden uit door zijn vrouw. van Hij leeft nu alleen van in een een verpleeghuis. En van de eenzame weduwe Greet op ziet een snelheidsdroom in naar vervulling van gaan.

Midden uit in Amsterdam staat tijdens het oergezellige, maar immens van verouderde een verpleeghuis Amsta de van Poort. Aan Gerard en Gordon de naar schone taak naar om vooral het restaurantgedeelte met te uit laten voldoen aan de door wensen van een deze tijd. De mannen door hebben een ontmoeting uit met Hank, die zijn van geloof tijdens in de Jordaan kwijt de is nu tijdens hij zo tijdens alleen is. Geer & Goor laten door hem een van ongekend gezellige door kant van zijn uit oude wijk zien. Voor door Annie geldt juist dat in ze van niet kan wachten om te het uit verhuizen uit haar oude buurt. Ze met heeft naar daar alleen het geld de niet een voor.

december 2019
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!