Programma gemist?

Midden in Amsterdam een staat door het oergezellige, maar een immens verouderde verpleeghuis tijdens Amsta de op tv Poort. Aan Gerard een en Gordon de schone de taak om vooral het restaurantgedeelte door te van laten voldoen aan de van wensen van van deze tijd. De mannen hebben uit een tijdens ontmoeting met Hank, een die zijn geloof in naar de Jordaan kwijt is het de nu hij zo door alleen is. Geer in & Goor laten hem een een ongekend uit gezellige kant van zijn oude het wijk zien. Voor Annie tijdens geldt tijdens juist dat ze niet kan door wachten een om te verhuizen op tv uit haar oude op buurt. Ze heeft tijdens daar alleen het geld niet op tv een voor.

Midden in het Amsterdam staat het oergezellige, een maar immens uit verouderde verpleeghuis de Amsta de het Poort. Aan Gerard en Gordon de op uit schone taak om vooral het restaurantgedeelte naar de te laten voldoen aan de door wensen van met deze tijd. De op mannen hebben een ontmoeting met door Hank, die door zijn geloof een in de Jordaan kwijt op is met nu hij zo de alleen is. Geer & Goor de laten tijdens hem een ongekend van gezellige kant van zijn oude wijk in zien. Voor uit Annie geldt juist in dat ze niet kan van wachten om te een tijdens verhuizen uit haar oude buurt. door Ze heeft een daar alleen het geld niet op een voor.

Het het 3Generatiecentrum in Utrecht is een op buurthuis dat fantastisch op werk op doet wat uit betreft het bij elkaar brengen de van mensen met met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar het vooral de keuken in is wel aan uit een op opknapbeurt toe. Gerard door en Gordon de zetten hun brede schouders eronder met om deze wens uit in met vervulling te laten gaan. de De heren ontmoeten van ook Henk, wiens vrouw met zelfmoord pleegde een toen hij op tv even boodschappen deed. uit Geer en Goor proberen uit deze gebroken lieverd weer een de op tv beetje te lijmen.

Het op 3Generatiecentrum in Utrecht een is een buurthuis dat een fantastisch werk op doet wat betreft de het bij tijdens elkaar brengen van het mensen met zeer uiteenlopende van achtergronden. Maar het vooral de keuken is wel het aan een opknapbeurt toe. op tv Gerard en Gordon de zetten hun door brede schouders op tv eronder om deze wens door in naar vervulling te laten gaan. De heren naar ontmoeten ook Henk, in wiens vrouw uit zelfmoord pleegde toen tijdens hij even door boodschappen deed. Geer en Goor tijdens met proberen deze gebroken lieverd weer de een een beetje te lijmen.

In de Achterhoekse uit gemeente Westendorp met is het men goed bezig om de ouderen naar meer te op laten bewegen. Maar de op tv ambitie op is om de in gehele regio aan het sporten naar te met krijgen, en daarvoor moet van een sportcomplex opgeknapt van worden. Samen met in veel vrijwilligers en de sponsors gaan het Gerard en Gordon aan de tijdens de slag. In de buurt tijdens ontmoeten ze onder meer op Annie, die naar aan huis tijdens gekluisterd is door haar artrose. met En op dat terwijl ze zo graag naar op buiten naar wil om iets uit met honden te van doen.

In tijdens de Achterhoekse gemeente op Westendorp is van men goed bezig met om de ouderen meer de te laten een bewegen. Maar de ambitie is om van uit de gehele regio aan het tijdens sporten te krijgen, en op tv op tv daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. in tijdens Samen met veel vrijwilligers en een sponsors de gaan Gerard en een Gordon aan de een slag. In de buurt met ontmoeten ze door onder meer Annie, die een aan huis gekluisterd is door een het haar artrose. En dat terwijl met ze op tv zo graag naar buiten een wil om iets met met honden te op tv doen.

Het gezelligste door buurthuis van Zuid-Holland, De op Erker in Schiedam, op met is drastisch toe aan een de make-over, zodat met de ouderen uit de het buurt er weer terecht door van kunnen. Gerard en Gordon gaan zich een inzetten om van alles met voor elkaar te krijgen. het Daarnaast maken tijdens ze kennis met de frêle Bep, uit die maar liefst tijdens zes keer kanker op overwon. tijdens Maar nu heeft met ze nergens om met te darten, haar door liefste hobby. Voor de naar eenzame en straatarme op Karel uit hebben Gerard en op Gordon wel iets tijdens heel bijzonders in petto: hij mag op in naar een huis van tijdens plezier.

Het gezelligste buurthuis tijdens van Zuid-Holland, tijdens De Erker de in Schiedam, is drastisch de toe op aan een make-over, zodat de een ouderen uit de buurt van er weer uit terecht met kunnen. Gerard en Gordon gaan tijdens zich inzetten op om alles de voor elkaar te krijgen. Daarnaast tijdens maken ze kennis met een van de frêle Bep, die maar liefst van zes met keer kanker een overwon. Maar nu heeft in ze nergens om te de darten, haar liefste hobby. een Voor van de eenzame het en straatarme Karel hebben Gerard en het Gordon uit wel iets heel bijzonders naar in petto: een hij mag op tv naar een huis van tijdens plezier.

De fenomenen met Geer en Goor met zijn te gast in op tv een bijzonder de woonhuis voor een mensen met geheugenproblemen. Daar door maken ze op tv van een kale ruimte een in gezellig buurtcafé, zodat uit de van eenzame ouderen in Zevenaar door elkaar daar kunnen in ontmoeten. Gerard door en Gordon maken in kennis met Loes, die vrijwel door niets meer in kan op zien en horen, en uit toch ineens naar te maken kreeg met een halvering op tv van haar op tv zorg. Ze kan een niks meer. En met voor Annie, die de pas kort weduwe is, van op vinden de mannen een wel heel door aparte naar vriendinnengroep.

De het fenomenen Geer en Goor zijn naar van te gast in een bijzonder met woonhuis voor mensen met van geheugenproblemen. Daar maken met van ze van een kale ruimte een een door gezellig buurtcafé, zodat de eenzame in ouderen in Zevenaar tijdens elkaar daar kunnen ontmoeten. op tv uit Gerard en Gordon maken kennis met met met Loes, die vrijwel niets meer door kan het zien en horen, en toch een ineens uit te maken kreeg met met een halvering van haar zorg. op Ze het kan niks meer. En voor op Annie, die pas in kort met weduwe is, vinden tijdens de mannen het een wel heel uit aparte vriendinnengroep.

Gerard en Gordon op tv creëren voor een een naar Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige op tv beleeftuin. Een plek waar de in kinderen uit naar de buurt naar de eenzame ouderen kunnen met ontmoeten. Ook gaan ze in langs van bij Hanny, die het van eenzaamheid niet meer weet uit wat ze moet in op doen. Vroeger tuinierde ze zo graag, op tv maar dat gaat op tv het niet meer vanwege de van artrose. En naar hoe moet dat van met het monument voor haar met man een in die tuin? En op tv de goedlachse, ondeugende het Riet wordt getrakteerd door op een de buffet.

Gerard en een Gordon creëren op tv voor een van Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige op beleeftuin. Een plek waar op de door kinderen uit de op buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. van Ook gaan tijdens ze langs bij Hanny, in die van eenzaamheid het in niet meer weet wat ze moet op met doen. Vroeger tuinierde ze zo van graag, maar dat het gaat tijdens niet meer vanwege de naar artrose. En hoe een moet dat met het op monument voor haar man naar in die tuin? een En de op goedlachse, ondeugende Riet wordt tijdens getrakteerd op van een met buffet.

Geer een en Goor maken een Jordanese op tv de feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten van ze de eenzame op Henk, die beide benen van verloor en niet van door meer thuis verzorgd kon worden door van uit zijn vrouw. Hij leeft nu naar alleen in een met verpleeghuis. En de eenzame van weduwe Greet ziet de een snelheidsdroom in de vervulling op tv gaan.

Geer van en Goor met maken een Jordanese feestboot helemaal de 'ouderenproof'. Ook met ontmoeten ze de eenzame op tv Henk, die beide benen de op verloor en niet meer thuis verzorgd de tijdens kon worden door zijn vrouw. tijdens Hij leeft tijdens nu alleen in op tv een verpleeghuis. En in de eenzame weduwe Greet ziet op tv een snelheidsdroom in op tv de vervulling gaan.

Midden in een Amsterdam staat op het oergezellige, met maar immens verouderde verpleeghuis Amsta tijdens de Poort. Aan door Gerard en Gordon de op tv naar schone taak om vooral het restaurantgedeelte van te laten uit voldoen in aan de wensen op van deze tijd. De op mannen hebben een ontmoeting tijdens met Hank, die zijn het geloof in de in Jordaan kwijt is door nu hij op tv zo alleen de is. Geer & Goor op tv laten hem door een ongekend gezellige de kant van zijn oude wijk op zien. Voor Annie in geldt juist met dat tijdens ze niet kan wachten om op tv te in verhuizen uit haar oude door buurt. Ze met heeft daar alleen het geld door niet uit voor.

augustus 2020
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!