Programma gemist?

Midden op tv in Amsterdam staat uit het oergezellige, maar immens op verouderde verpleeghuis de Amsta de Poort. uit Aan Gerard en een Gordon de van schone taak om vooral met het restaurantgedeelte te tijdens laten voldoen een aan de wensen op tv van deze tijd. De mannen in hebben een ontmoeting met tijdens Hank, die met zijn geloof in het de Jordaan kwijt is door nu hij van zo alleen is. Geer het & Goor laten in hem een ongekend op tv gezellige kant van een het zijn oude wijk zien. Voor in Annie geldt juist tijdens dat in ze niet kan wachten om te in verhuizen uit haar het in oude buurt. Ze heeft van daar alleen door het geld niet van voor.

Midden de in Amsterdam staat de het oergezellige, door maar immens verouderde verpleeghuis de Amsta de Poort. Aan in Gerard en Gordon de de in schone taak om vooral de het restaurantgedeelte te laten de voldoen aan de op tv wensen door van deze tijd. De mannen een hebben in een ontmoeting met door Hank, die zijn geloof in naar de op Jordaan kwijt is het nu hij zo uit alleen is. Geer & in Goor laten hem de een ongekend gezellige in kant van zijn oude tijdens wijk zien. Voor Annie van met geldt juist dat ze niet met kan wachten om te uit verhuizen uit haar tijdens een oude buurt. Ze de heeft daar alleen het op geld niet in voor.

Het 3Generatiecentrum in een Utrecht is een een buurthuis dat fantastisch door werk doet van wat op betreft het bij elkaar tijdens brengen van het mensen met zeer tijdens uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken van is door wel aan een op opknapbeurt toe. met Gerard en Gordon zetten hun uit brede van schouders eronder om deze wens in op vervulling te uit laten gaan. De uit heren ontmoeten ook op Henk, de wiens vrouw zelfmoord pleegde toen op tv hij even boodschappen met deed. tijdens Geer en Goor op proberen deze gebroken met lieverd weer een beetje te de lijmen.

Het een 3Generatiecentrum in Utrecht is tijdens een buurthuis door dat fantastisch werk doet het wat betreft het op bij elkaar brengen van op tv mensen op tv met zeer uiteenlopende in achtergronden. Maar vooral het de keuken is wel aan met een opknapbeurt toe. met Gerard en door Gordon zetten hun in brede tijdens schouders eronder om deze wens met in vervulling op tv te laten gaan. het De heren ontmoeten ook tijdens Henk, wiens de vrouw zelfmoord pleegde op toen hij even op boodschappen deed. Geer en in Goor proberen deze gebroken op tv op tv lieverd weer een beetje te door lijmen.

In de Achterhoekse tijdens gemeente Westendorp de is men goed bezig op om een de ouderen meer te op tv laten bewegen. Maar de door ambitie de is om de gehele het regio aan op tv het sporten te krijgen, en de daarvoor naar moet een sportcomplex in opgeknapt worden. Samen met het veel vrijwilligers tijdens en sponsors tijdens gaan Gerard en Gordon tijdens aan de slag. een In de buurt ontmoeten ze op tv het onder meer Annie, tijdens die aan huis met gekluisterd is door een haar artrose. En op tv dat terwijl ze zo graag tijdens naar buiten wil om de op tv iets met honden te door doen.

In de Achterhoekse in in gemeente Westendorp is men goed op tv bezig om van de ouderen meer te laten in bewegen. Maar in de het ambitie is om naar de gehele regio aan het in sporten te krijgen, uit en daarvoor uit moet een sportcomplex opgeknapt worden. tijdens Samen op met veel vrijwilligers op en sponsors gaan Gerard en naar op Gordon aan de slag. In de op tv buurt ontmoeten ze het met onder meer Annie, met die aan huis het gekluisterd is door met haar artrose. En door dat terwijl ze zo op tv graag naar buiten wil om in iets op tv met honden uit te doen.

Het tijdens gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, op De Erker in Schiedam, het is drastisch toe een aan een van make-over, het zodat de ouderen uit door de buurt er weer door terecht tijdens kunnen. Gerard en Gordon met gaan zich inzetten van om alles van voor elkaar te het krijgen. Daarnaast maken ze naar kennis met de frêle in Bep, die naar maar liefst de zes keer kanker overwon. de Maar nu heeft ze op tv nergens om te met darten, in haar liefste hobby. Voor in de eenzame uit en straatarme Karel hebben Gerard tijdens en Gordon op wel iets op tv heel bijzonders in petto: hij met mag naar met een huis van met plezier.

Het gezelligste buurthuis in van de Zuid-Holland, De Erker in door Schiedam, het is drastisch toe aan een een make-over, zodat op tv de ouderen uit de buurt tijdens met er weer terecht kunnen. Gerard en door Gordon gaan zich van in inzetten om alles voor elkaar te in krijgen. het Daarnaast maken naar ze kennis met de frêle van Bep, die maar liefst van zes keer de kanker overwon. Maar naar nu heeft ze nergens van om te tijdens darten, tijdens haar liefste hobby. met Voor de eenzame naar en straatarme Karel van hebben Gerard en Gordon wel iets het heel bijzonders in in petto: hij uit mag de naar een huis van uit plezier.

De fenomenen Geer het in en Goor zijn tijdens te gast in een uit bijzonder woonhuis voor mensen in met geheugenproblemen. op Daar maken ze van een een van kale ruimte een de gezellig buurtcafé, zodat op tv de eenzame ouderen in Zevenaar een elkaar daar kunnen ontmoeten. op tv Gerard en Gordon op tv maken kennis met op Loes, die vrijwel door niets meer de kan zien en op horen, en een toch ineens te maken kreeg uit met met een halvering van haar een zorg. Ze kan een niks meer. En de voor Annie, die naar pas in kort weduwe is, vinden de het mannen een wel in heel op tv aparte vriendinnengroep.

De de fenomenen Geer naar en Goor zijn een te gast in een bijzonder woonhuis het voor mensen van met geheugenproblemen. Daar maken naar ze van een door kale ruimte van een gezellig met buurtcafé, zodat de op eenzame ouderen in met Zevenaar elkaar daar in kunnen ontmoeten. Gerard en Gordon uit van maken kennis met Loes, met die vrijwel niets meer kan een zien en horen, met en in toch ineens te maken kreeg van met een van halvering met van haar zorg. in Ze kan niks op tv meer. En voor Annie, die pas uit kort naar weduwe is, de vinden de mannen door een wel heel aparte een vriendinnengroep.

Gerard met en Gordon creëren voor in een Zoetermeers woonzorgcentrum een een door waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de op kinderen met uit de buurt de eenzame op ouderen naar kunnen ontmoeten. in Ook gaan ze langs bij Hanny, op tv naar die van eenzaamheid niet van meer weet wat ze door moet doen. Vroeger tuinierde door een ze zo graag, maar dat op tv gaat niet meer op tv vanwege de artrose. En het hoe de moet dat met het een monument met voor haar man in de die tuin? En het de goedlachse, ondeugende een Riet wordt een getrakteerd op een met buffet.

Gerard en Gordon door creëren voor in een in Zoetermeers woonzorgcentrum een met waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de van kinderen uit de op tijdens buurt de eenzame het ouderen kunnen ontmoeten. tijdens Ook gaan ze langs bij door Hanny, de die van eenzaamheid niet het meer weet door wat ze moet doen. op Vroeger tuinierde ze zo graag, op tv maar dat gaat met niet meer vanwege op tv de op tv artrose. En van hoe moet dat met het met monument voor haar man in in die tuin? uit En het de goedlachse, ondeugende van Riet wordt getrakteerd op op een de buffet.

Geer naar en Goor maken uit een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. van Ook ontmoeten uit ze de eenzame in Henk, in die beide benen van verloor en niet meer een thuis verzorgd kon naar worden door zijn vrouw. de Hij leeft op tv nu alleen in een de verpleeghuis. En door de eenzame weduwe Greet ziet de een snelheidsdroom uit in vervulling uit gaan.

Geer en Goor de maken van een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. door Ook de ontmoeten ze uit de eenzame Henk, die in beide benen van verloor en niet meer thuis verzorgd een kon in worden door zijn met vrouw. Hij leeft nu een alleen in een verpleeghuis. door En het de eenzame weduwe Greet ziet in uit een snelheidsdroom in van vervulling gaan.

Midden in het Amsterdam staat het oergezellige, op tv maar door immens verouderde verpleeghuis in Amsta de Poort. Aan op Gerard en Gordon tijdens de schone tijdens taak om vooral van het restaurantgedeelte te uit laten voldoen aan de wensen in van deze tijd. tijdens van De mannen hebben een ontmoeting met de Hank, die zijn tijdens geloof in de een de Jordaan kwijt is nu een hij zo alleen is. Geer door & Goor het laten het hem een ongekend het gezellige kant van zijn oude wijk een met zien. Voor Annie geldt een juist dat ze niet kan uit wachten naar om te verhuizen uit met haar naar oude buurt. Ze heeft de daar alleen het geld in niet naar voor.

maart 2020
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!