Programma gemist?

Midden in het Amsterdam het staat het oergezellige, maar immens verouderde naar op verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard door en Gordon de in schone taak om op tv vooral het restaurantgedeelte uit te laten voldoen uit aan door de wensen van naar deze tijd. De mannen het hebben een ontmoeting een met Hank, die zijn de geloof in van de Jordaan kwijt is in nu hij in zo alleen is. met Geer & Goor laten van hem een ongekend tijdens door gezellige kant van zijn oude wijk het zien. Voor van Annie geldt juist dat met ze niet van kan wachten om te de verhuizen een uit haar oude buurt. Ze door heeft door daar alleen het geld niet van tijdens voor.

Midden een in Amsterdam staat op tv het oergezellige, maar door immens verouderde verpleeghuis Amsta een de Poort. Aan tijdens Gerard en het Gordon de schone naar taak om op tv vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen op tv aan de in wensen het van deze tijd. door De mannen hebben een ontmoeting met op tv de Hank, die zijn geloof een in de Jordaan kwijt is het naar nu hij zo alleen is. Geer het & Goor het laten hem een van ongekend gezellige kant van in zijn oude tijdens wijk zien. Voor uit Annie geldt juist het dat ze naar niet kan wachten om te een verhuizen uit uit haar oude buurt. Ze met heeft van daar alleen het geld met niet een voor.

Het door 3Generatiecentrum in Utrecht is op een uit buurthuis dat fantastisch werk doet uit wat betreft het tijdens bij uit elkaar brengen van mensen door met zeer uiteenlopende naar achtergronden. Maar vooral de keuken het is wel van aan een de opknapbeurt toe. Gerard en het Gordon zetten een hun brede schouders uit eronder om deze wens in in vervulling te laten op tv een gaan. De heren tijdens ontmoeten ook Henk, wiens vrouw van zelfmoord pleegde naar toen hij even boodschappen een deed. een Geer en Goor proberen deze van gebroken lieverd uit weer een beetje te tijdens lijmen.

Het 3Generatiecentrum in tijdens Utrecht is van een buurthuis dat fantastisch tijdens door werk doet wat betreft het het bij elkaar brengen op tv van mensen het met zeer uiteenlopende op tv achtergronden. Maar vooral de op keuken is met wel aan een een opknapbeurt toe. met Gerard en Gordon op tv zetten hun brede schouders eronder door om deze wens in tijdens vervulling naar te laten het gaan. De heren ontmoeten uit ook Henk, wiens vrouw zelfmoord in pleegde toen hij op even het boodschappen deed. Geer en Goor de proberen deze door gebroken naar lieverd weer een beetje te naar lijmen.

In uit de Achterhoekse gemeente Westendorp van is men de goed bezig om de ouderen uit meer te op laten bewegen. Maar de op ambitie is om naar de tijdens gehele regio aan het in sporten te krijgen, tijdens en daarvoor moet een door op tv sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel tijdens vrijwilligers en naar sponsors gaan Gerard van en het Gordon aan de slag. van In de buurt ontmoeten een ze onder een meer Annie, het die aan huis gekluisterd is op tv door door haar artrose. En dat terwijl ze door zo graag naar naar het buiten wil om iets met met honden te een doen.

In de de Achterhoekse gemeente uit Westendorp is men goed bezig de om de met ouderen meer te laten met bewegen. Maar de het ambitie naar is om de gehele regio het aan naar het sporten op te krijgen, en daarvoor moet met een sportcomplex de opgeknapt worden. Samen uit met veel vrijwilligers en in sponsors in gaan Gerard en naar Gordon aan de slag. In naar de buurt ontmoeten het ze onder van meer Annie, de die aan huis gekluisterd is door naar haar uit artrose. En dat het terwijl ze zo door graag naar naar buiten wil om iets met honden tijdens te het doen.

Het gezelligste buurthuis in van Zuid-Holland, De een Erker tijdens in Schiedam, is drastisch op tv toe aan uit een make-over, zodat de in ouderen uit in de buurt er op weer terecht kunnen. in Gerard en Gordon gaan zich tijdens inzetten om alles van op tv voor elkaar te uit krijgen. Daarnaast maken tijdens ze kennis met op de frêle Bep, die maar door liefst zes keer kanker met overwon. Maar nu naar heeft uit ze nergens om te darten, een uit haar liefste hobby. Voor de tijdens eenzame met en straatarme Karel hebben naar Gerard en Gordon wel een iets heel bijzonders in in petto: hij mag het naar een op huis van van plezier.

Het op tv gezelligste buurthuis van een Zuid-Holland, De in Erker in Schiedam, is drastisch toe van aan een make-over, op zodat de ouderen in naar uit de buurt er op weer terecht kunnen. uit Gerard en Gordon gaan zich uit inzetten om door alles op voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken het ze door kennis met de frêle van Bep, die naar maar liefst zes keer kanker tijdens overwon. Maar nu op de heeft ze nergens om een te darten, haar liefste de hobby. Voor tijdens de eenzame op tv en straatarme Karel een hebben Gerard en Gordon wel op iets heel op bijzonders in petto: hij op tv mag naar een op huis van door plezier.

De op fenomenen Geer een en Goor zijn te gast door in een bijzonder woonhuis van voor een mensen met geheugenproblemen. Daar maken tijdens ze van een naar kale ruimte een uit gezellig een buurtcafé, zodat de eenzame tijdens ouderen een in Zevenaar elkaar daar op tv kunnen ontmoeten. Gerard en de Gordon maken kennis met naar Loes, tijdens die vrijwel niets meer de kan zien in en horen, op en toch ineens te maken kreeg uit met een halvering de van haar zorg. in Ze door kan niks meer. En door voor met Annie, die pas kort een weduwe is, vinden naar de mannen een in wel heel aparte van vriendinnengroep.

De fenomenen Geer een en Goor op zijn door te gast in een een bijzonder woonhuis voor met mensen met geheugenproblemen. Daar maken door ze van een tijdens kale tijdens ruimte een gezellig buurtcafé, op tv zodat de eenzame ouderen uit tijdens in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. uit in Gerard en Gordon maken het kennis met Loes, die vrijwel uit niets in meer kan zien en horen, door op en toch ineens te maken met kreeg op met een halvering van haar zorg. van Ze kan niks op tv meer. En een voor Annie, in die pas kort weduwe de is, vinden tijdens de mannen tijdens een wel heel aparte tijdens vriendinnengroep.

Gerard met en Gordon het creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een op waanzinnige beleeftuin. met Een plek het waar de kinderen uit de door op buurt de eenzame van ouderen kunnen ontmoeten. Ook een gaan ze langs tijdens bij Hanny, die van eenzaamheid tijdens niet meer op weet wat ze de moet doen. in Vroeger tuinierde ze zo graag, met met maar dat gaat niet meer het vanwege de artrose. En tijdens hoe door moet dat tijdens met het monument voor het haar man door in die tuin? En een de goedlachse, naar ondeugende Riet wordt getrakteerd op een een op tv buffet.

Gerard en uit Gordon creëren de voor een Zoetermeers in woonzorgcentrum een door waanzinnige beleeftuin. Een plek waar uit de kinderen uit de op buurt de eenzame door op ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan van ze langs bij Hanny, met die van eenzaamheid een niet meer weet van uit wat ze moet de doen. Vroeger tuinierde uit ze zo graag, uit maar dat gaat niet meer tijdens vanwege de op tv artrose. En hoe moet dat in met het monument op voor in haar man in die naar tuin? En uit de goedlachse, tijdens ondeugende Riet wordt met getrakteerd op een op tv buffet.

Geer en Goor van maken naar een Jordanese op feestboot helemaal 'ouderenproof'. de Ook ontmoeten ze een de eenzame Henk, naar die beide benen verloor en naar niet meer thuis de verzorgd kon worden de door zijn vrouw. Hij het in leeft nu alleen in een de verpleeghuis. in En de eenzame uit weduwe Greet ziet van een snelheidsdroom in vervulling het gaan.

Geer en Goor een maken naar een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. tijdens naar Ook ontmoeten ze de eenzame de Henk, die in beide benen een verloor en niet meer thuis naar verzorgd kon uit worden door zijn op vrouw. Hij leeft naar nu alleen in een in verpleeghuis. En in de eenzame van weduwe Greet ziet tijdens een snelheidsdroom in uit vervulling gaan.

Midden naar in Amsterdam staat op tv het oergezellige, maar in immens verouderde verpleeghuis Amsta de uit Poort. Aan de Gerard en Gordon de in schone van taak om vooral het restaurantgedeelte het te een laten voldoen van aan de wensen van deze door tijd. op De mannen hebben een ontmoeting met het Hank, op tv die zijn geloof in de op Jordaan kwijt door is nu met hij zo alleen is. uit Geer op tv & Goor laten door hem een ongekend gezellige de kant van van zijn oude wijk zien. het Voor Annie een geldt juist dat ze niet in kan naar wachten om te verhuizen uit uit haar door oude buurt. Ze uit heeft daar alleen het op geld niet op tv voor.

december 2020
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!