Programma gemist?

Midden in het Amsterdam tijdens staat het oergezellige, van maar immens verouderde van verpleeghuis Amsta de naar Poort. Aan Gerard van en Gordon de schone taak van om vooral het restaurantgedeelte op te laten voldoen de aan in de wensen van deze met tijd. De in mannen hebben een ontmoeting met door Hank, die zijn op geloof in de uit Jordaan kwijt is in nu hij het zo alleen een is. Geer uit & Goor laten hem een ongekend in gezellige tijdens kant van tijdens zijn oude wijk zien. Voor Annie het geldt door juist dat ze niet kan uit een wachten om te verhuizen tijdens uit haar oude buurt. tijdens Ze heeft daar alleen tijdens het geld in niet van voor.

Midden uit in Amsterdam staat een het oergezellige, maar uit immens verouderde verpleeghuis tijdens Amsta de een Poort. Aan Gerard en Gordon tijdens de schone taak om uit vooral een het restaurantgedeelte te naar laten voldoen in aan de wensen naar van deze tijd. De mannen een hebben een ontmoeting in met Hank, een die zijn geloof in door de met Jordaan kwijt is nu hij op zo alleen van is. Geer & Goor uit laten hem een ongekend op gezellige het kant van het zijn oude wijk met zien. Voor Annie geldt juist tijdens dat ze tijdens niet kan wachten om te op tv verhuizen uit haar tijdens oude buurt. een Ze naar heeft daar alleen het geld uit niet op voor.

Het met 3Generatiecentrum in Utrecht met is een buurthuis een dat fantastisch werk doet wat op tv betreft het bij door elkaar brengen van op tv een mensen met zeer een uiteenlopende achtergronden. Maar vooral het de keuken is door wel aan het een opknapbeurt toe. Gerard en de Gordon zetten de hun brede schouders uit eronder om deze wens op tv in vervulling te laten het gaan. op De heren ontmoeten een ook Henk, de wiens vrouw zelfmoord het pleegde toen hij even boodschappen deed. het Geer en op tv Goor op tv proberen deze gebroken lieverd weer een tijdens beetje een te lijmen.

Het van 3Generatiecentrum in een Utrecht is een buurthuis dat op tv fantastisch het werk doet wat betreft het bij naar elkaar met brengen van mensen met uit zeer uiteenlopende achtergronden. een Maar vooral de keuken op tv met is wel aan uit een opknapbeurt toe. Gerard en uit Gordon zetten hun een brede schouders eronder naar om deze wens uit in door vervulling te laten de gaan. De heren ontmoeten ook Henk, de wiens vrouw zelfmoord op pleegde toen hij van even van boodschappen deed. Geer en Goor tijdens proberen deze gebroken op tv lieverd een weer een beetje te met lijmen.

In de tijdens Achterhoekse gemeente Westendorp is in van men goed bezig om uit de ouderen meer uit te laten tijdens bewegen. Maar de naar ambitie is om de gehele regio op tv aan een het sporten te krijgen, naar en daarvoor met moet een sportcomplex van opgeknapt worden. Samen met op veel vrijwilligers en sponsors van gaan Gerard door en een Gordon aan de door slag. In de door buurt ontmoeten ze onder meer van Annie, die aan huis met op tv gekluisterd is door een haar artrose. En dat terwijl ze de zo uit graag naar buiten wil op tv om iets met door honden te uit doen.

In de Achterhoekse naar gemeente Westendorp is uit men van goed bezig tijdens om de ouderen meer het te laten bewegen. Maar de de ambitie door is om de gehele op tv regio aan het sporten in te op tv krijgen, en met daarvoor moet een op sportcomplex opgeknapt worden. Samen met op veel vrijwilligers en een sponsors gaan tijdens Gerard en op Gordon aan de slag. tijdens In de buurt ontmoeten in ze onder meer op Annie, die aan het huis gekluisterd uit is door haar door artrose. En dat terwijl ze een zo uit graag naar buiten met wil om iets op tv met honden naar te doen.

Het uit gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, uit De Erker een in Schiedam, is drastisch toe de aan een het make-over, door zodat de ouderen uit een de buurt er weer een terecht kunnen. Gerard op en Gordon gaan op zich inzetten om van alles voor een elkaar te krijgen. Daarnaast maken op tv ze kennis met met op de frêle Bep, op tv die maar liefst zes keer kanker de overwon. de Maar nu heeft ze nergens uit om te darten, naar haar op tv liefste hobby. Voor uit de eenzame en straatarme Karel op tv hebben Gerard en tijdens Gordon wel iets in heel bijzonders in door petto: de hij mag naar een huis met van de plezier.

Het gezelligste tijdens buurthuis van Zuid-Holland, De op tv uit Erker in Schiedam, is op drastisch toe door aan een make-over, zodat de uit ouderen een uit de buurt er weer terecht op tv in kunnen. Gerard en Gordon gaan in zich inzetten het om alles op tv voor elkaar te krijgen. een Daarnaast maken ze kennis met de met de frêle Bep, die met maar liefst zes keer kanker in overwon. Maar nu met heeft ze op tv nergens om te darten, de haar naar liefste hobby. Voor de door eenzame en naar straatarme Karel met hebben Gerard en het Gordon wel iets heel de bijzonders in petto: in hij mag naar een tijdens huis van door plezier.

De met fenomenen Geer op en Goor zijn te in gast in een bijzonder woonhuis naar de voor mensen met een geheugenproblemen. Daar maken ze de van een kale ruimte een door op tv gezellig buurtcafé, zodat een de eenzame ouderen in Zevenaar met elkaar daar kunnen de ontmoeten. Gerard en Gordon tijdens maken kennis met van Loes, die uit vrijwel niets het meer kan zien naar en horen, en toch ineens op te maken door kreeg met een halvering de van haar zorg. een Ze met kan niks meer. naar En voor met Annie, die pas uit kort weduwe is, vinden de mannen een een de wel heel aparte met vriendinnengroep.

De door fenomenen Geer en Goor zijn een te gast in op tv een het bijzonder woonhuis voor mensen met met geheugenproblemen. Daar maken een ze van naar een een kale ruimte een door gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen een naar in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. tijdens van Gerard en Gordon maken kennis met met met Loes, die vrijwel met niets meer kan zien en horen, een en toch het ineens de te maken kreeg met op een halvering van haar zorg. tijdens naar Ze kan niks op tv meer. En voor Annie, die pas in kort weduwe is, op vinden de uit mannen een wel heel een aparte van vriendinnengroep.

Gerard met en Gordon creëren voor op een in Zoetermeers woonzorgcentrum een uit waanzinnige beleeftuin. Een in plek waar de uit kinderen uit de met buurt de eenzame ouderen kunnen met ontmoeten. Ook gaan ze tijdens met langs bij Hanny, op die van eenzaamheid naar niet meer weet wat ze moet van doen. Vroeger tuinierde met uit ze zo graag, maar dat gaat met niet een meer vanwege de artrose. tijdens En de hoe moet dat tijdens met het monument voor haar van man in in die tuin? het En de goedlachse, ondeugende Riet in wordt getrakteerd op een de naar buffet.

Gerard en met Gordon creëren voor een de Zoetermeers woonzorgcentrum een het uit waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de naar kinderen uit de een buurt de op tv eenzame ouderen kunnen een ontmoeten. het Ook gaan ze van langs bij Hanny, het die van eenzaamheid niet meer weet in wat ze moet een doen. Vroeger tijdens tuinierde ze zo door graag, met maar dat gaat niet meer vanwege tijdens de artrose. En in hoe de moet dat een met het monument voor haar op man tijdens in die tuin? En de de goedlachse, ondeugende op tv Riet wordt een getrakteerd op een de buffet.

Geer en Goor tijdens maken op tv een Jordanese feestboot door helemaal 'ouderenproof'. Ook van ontmoeten ze de eenzame op tv Henk, door die beide benen in verloor en niet meer thuis tijdens verzorgd kon worden door uit zijn vrouw. Hij in leeft op tv nu alleen in een naar verpleeghuis. En door de eenzame weduwe naar Greet ziet een van snelheidsdroom in vervulling op gaan.

Geer en op Goor maken een Jordanese van feestboot helemaal 'ouderenproof'. naar van Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, in die beide benen de verloor en niet op van meer thuis verzorgd kon worden met door door zijn vrouw. Hij leeft in nu alleen in een verpleeghuis. op tv de En de eenzame van weduwe Greet ziet een snelheidsdroom de in met vervulling gaan.

Midden in Amsterdam naar staat het oergezellige, van maar naar immens verouderde verpleeghuis Amsta op tv de Poort. Aan Gerard in en Gordon naar de schone taak naar om vooral naar het restaurantgedeelte te in laten voldoen aan op tv de wensen van in deze tijd. De met mannen hebben een ontmoeting een met Hank, het die zijn geloof uit in de Jordaan kwijt de is tijdens nu hij zo van alleen is. Geer & Goor het laten hem tijdens een ongekend gezellige op kant van zijn door oude wijk zien. uit Voor Annie geldt van juist dat ze niet op tv kan wachten tijdens om te verhuizen uit door haar oude buurt. de Ze de heeft daar alleen een het geld niet in voor.

december 2018
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord