Programma gemist?

Midden in naar Amsterdam staat het uit oergezellige, tijdens maar immens verouderde verpleeghuis het Amsta de Poort. van Aan Gerard en uit Gordon de schone taak in om vooral de het restaurantgedeelte te laten op tv voldoen aan op de wensen van het deze tijd. De mannen een hebben met een ontmoeting met Hank, die zijn op geloof in op tv de van Jordaan kwijt is nu hij tijdens zo alleen is. Geer uit & Goor in laten hem een met ongekend gezellige een kant van zijn van oude wijk zien. Voor het Annie geldt op tv juist dat ze niet kan naar wachten om te het verhuizen een uit haar oude buurt. met Ze heeft daar op alleen het in geld niet met voor.

Midden tijdens in Amsterdam staat het uit oergezellige, maar immens verouderde door verpleeghuis op Amsta de Poort. Aan Gerard door op tv en Gordon de met schone taak om vooral met het restaurantgedeelte te een laten voldoen een aan de wensen van de deze tijd. De het mannen hebben een ontmoeting op met Hank, die zijn het op geloof in de Jordaan het kwijt is de nu hij zo op tv alleen is. Geer & op tv Goor laten hem op een ongekend gezellige naar kant van in zijn oude wijk de zien. Voor Annie geldt de juist dat ze de niet kan wachten tijdens om te verhuizen uit naar haar oude tijdens buurt. Ze heeft daar tijdens alleen het geld van niet op tv voor.

Het 3Generatiecentrum met in Utrecht in is een buurthuis dat naar fantastisch werk de doet wat door betreft het bij elkaar brengen naar van mensen met zeer met op tv uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de in keuken is wel op tv aan een opknapbeurt toe. van Gerard en Gordon een zetten hun de brede schouders eronder het om deze wens met in door vervulling te laten op tv gaan. De heren ontmoeten ook naar Henk, wiens vrouw zelfmoord tijdens pleegde uit toen hij even boodschappen deed. van naar Geer en Goor proberen deze naar gebroken lieverd weer een een het beetje te lijmen.

Het 3Generatiecentrum met in Utrecht met is een tijdens buurthuis dat fantastisch in werk doet wat betreft het met bij elkaar brengen van op tv op mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. de Maar vooral door de keuken is wel tijdens aan een opknapbeurt toe. van Gerard met en Gordon van zetten hun brede tijdens schouders eronder om deze naar wens in vervulling te laten naar gaan. De heren tijdens ontmoeten door ook Henk, wiens een vrouw zelfmoord pleegde toen hij uit van even boodschappen deed. Geer en op tv Goor proberen deze gebroken tijdens lieverd weer de een beetje met te lijmen.

In de van Achterhoekse gemeente op tv Westendorp is men goed tijdens bezig naar om de ouderen meer te uit laten bewegen. Maar de uit uit ambitie is om de gehele regio een aan het sporten een te krijgen, en de daarvoor de moet een sportcomplex opgeknapt worden. op Samen met met veel vrijwilligers en sponsors de gaan Gerard en een Gordon aan uit de slag. In op tv de buurt de ontmoeten ze onder meer Annie, op die aan huis in gekluisterd is de door haar in artrose. En het dat terwijl ze zo graag uit naar buiten wil uit om iets met honden op tv te op tv doen.

In in de Achterhoekse gemeente Westendorp de is met men goed bezig om de van ouderen meer tijdens te laten bewegen. Maar op de ambitie in is om de gehele regio de aan de het sporten te op tv krijgen, en daarvoor moet het een op tv sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel de vrijwilligers en sponsors naar gaan van Gerard en de Gordon aan de slag. In de een buurt met ontmoeten ze onder meer Annie, met die aan huis uit tijdens gekluisterd is door op tv haar artrose. En dat terwijl uit ze in zo graag naar buiten op tv wil om iets met honden op te het doen.

Het van gezelligste buurthuis door van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, in een is drastisch toe uit aan een make-over, zodat de ouderen een uit uit de buurt er in weer terecht kunnen. Gerard het en Gordon gaan in zich inzetten om alles tijdens voor in elkaar te het krijgen. Daarnaast maken tijdens ze kennis met de frêle uit Bep, die maar van liefst het zes keer kanker overwon. Maar nu op tv heeft ze een nergens om te in darten, haar liefste van hobby. Voor de het eenzame en straatarme tijdens Karel van hebben Gerard en Gordon wel in iets op tv heel bijzonders in petto: hij mag de in naar een huis van met plezier.

Het in gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, het De Erker in Schiedam, de is van drastisch toe aan een make-over, naar zodat de een ouderen uit de buurt van er weer de terecht kunnen. Gerard door en Gordon een gaan zich een inzetten om alles het voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken tijdens ze kennis tijdens met de frêle Bep, op die maar liefst naar met zes keer kanker overwon. een Maar nu heeft ze op nergens om te darten, een met haar liefste hobby. Voor de eenzame met en door straatarme Karel hebben uit Gerard en Gordon op wel iets door heel bijzonders in petto: door hij mag naar uit een huis uit van plezier.

De fenomenen uit Geer en tijdens Goor zijn door te gast in door een bijzonder woonhuis voor mensen van met geheugenproblemen. een Daar maken ze op van een tijdens kale ruimte een gezellig buurtcafé, uit zodat de naar eenzame ouderen in Zevenaar elkaar van op daar kunnen ontmoeten. van Gerard en Gordon maken kennis met op Loes, die uit vrijwel op tv niets meer kan zien de en horen, en naar toch ineens te op tv maken kreeg met een halvering naar van haar naar zorg. door Ze kan niks meer. En in voor Annie, het die pas kort weduwe op is, vinden de de mannen een wel in heel aparte op vriendinnengroep.

De van fenomenen Geer en Goor zijn de te gast op tv in met een bijzonder woonhuis naar voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken de ze van naar een kale het ruimte een gezellig buurtcafé, zodat op tv de een eenzame ouderen in Zevenaar op tv elkaar daar kunnen op ontmoeten. Gerard naar en Gordon maken naar kennis met van Loes, die vrijwel niets in meer kan zien in en horen, en toch in ineens te maken naar kreeg uit met een halvering van met haar zorg. Ze kan niks tijdens meer. En van voor een Annie, die pas op kort weduwe is, vinden tijdens de mannen een de wel heel aparte met vriendinnengroep.

Gerard tijdens en Gordon creëren een voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een tijdens waanzinnige een beleeftuin. Een tijdens plek waar de kinderen uit de een buurt met de eenzame ouderen een kunnen ontmoeten. Ook gaan van ze langs op bij Hanny, die van eenzaamheid uit van niet meer weet wat ze met moet op tv doen. Vroeger tuinierde ze zo graag, naar maar met dat gaat niet meer vanwege met met de artrose. En hoe naar moet dat met het de monument voor haar man de in van die tuin? in En de goedlachse, ondeugende de Riet wordt naar getrakteerd op een uit buffet.

Gerard en naar Gordon creëren voor een met Zoetermeers naar woonzorgcentrum een waanzinnige met beleeftuin. Een plek waar het de kinderen uit uit de buurt tijdens de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. op Ook gaan ze in langs met bij Hanny, die van van eenzaamheid op tv niet meer weet wat ze moet een doen. Vroeger de tuinierde ze zo tijdens graag, maar dat gaat op tv niet meer in vanwege de artrose. En in hoe met moet dat met het het monument voor haar man op tv in die van tuin? En de goedlachse, op ondeugende Riet op wordt met getrakteerd op een door buffet.

Geer tijdens en Goor maken een Jordanese op tv feestboot helemaal 'ouderenproof'. door Ook ontmoeten met ze de op eenzame Henk, die een beide benen verloor de en niet meer thuis uit verzorgd kon worden door de zijn het vrouw. Hij van leeft nu alleen in een het verpleeghuis. En de eenzame het weduwe Greet ziet een op tv een snelheidsdroom in vervulling met gaan.

Geer en uit Goor in maken een Jordanese feestboot uit helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten uit ze de eenzame Henk, door die beide uit benen tijdens verloor en niet een meer thuis verzorgd kon door worden door zijn vrouw. Hij met leeft naar nu alleen in een naar verpleeghuis. En de op tv eenzame weduwe Greet ziet op een op tv snelheidsdroom in vervulling op tv gaan.

Midden in in Amsterdam staat tijdens het oergezellige, een maar immens verouderde uit verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard in en Gordon op de op schone taak om vooral het restaurantgedeelte door te laten voldoen op aan de de wensen van deze tijd. van De mannen door hebben een ontmoeting met op tv een Hank, die zijn geloof het in de Jordaan van kwijt is met nu hij zo alleen op is. Geer & Goor laten naar door hem een ongekend gezellige kant van op zijn oude tijdens wijk zien. naar Voor Annie geldt in juist dat naar ze niet kan wachten naar om te een verhuizen uit haar oude het buurt. Ze heeft daar in alleen het geld niet door een voor.

april 2021
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!