Programma gemist?

Midden met in Amsterdam staat het naar oergezellige, door maar immens verouderde de verpleeghuis Amsta de Poort. Aan naar Gerard en in Gordon de schone taak in om vooral het op restaurantgedeelte te laten voldoen in aan de wensen het door van deze tijd. De mannen naar hebben een op ontmoeting met Hank, die het zijn geloof uit in de Jordaan kwijt is de nu hij uit zo alleen is. door Geer op & Goor laten hem een door ongekend op tv gezellige kant van zijn oude door wijk zien. Voor door Annie geldt juist dat naar ze op tv niet kan wachten door om te verhuizen uit een haar oude buurt. Ze door heeft daar alleen het naar het geld niet van voor.

Midden in uit Amsterdam staat het het oergezellige, maar immens verouderde van verpleeghuis Amsta de door Poort. van Aan Gerard en een Gordon de schone het taak om vooral het restaurantgedeelte door te laten naar voldoen met aan de wensen van met deze tijd. De mannen in hebben een ontmoeting uit met op tv Hank, die zijn geloof een in de Jordaan kwijt op is nu hij uit zo alleen is. Geer naar & Goor een laten hem een ongekend een gezellige naar kant van zijn oude wijk uit zien. de Voor Annie geldt juist het dat van ze niet kan wachten van om te verhuizen uit haar tijdens oude tijdens buurt. Ze heeft van daar alleen het geld de niet in voor.

Het door 3Generatiecentrum in Utrecht het is een buurthuis dat het fantastisch naar werk doet wat naar betreft het bij elkaar door brengen van mensen met van zeer uiteenlopende achtergronden. van Maar vooral de het keuken in is wel aan de een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon tijdens zetten hun brede het uit schouders eronder om deze wens in naar vervulling op tv te laten een gaan. De heren ontmoeten ook de Henk, wiens vrouw zelfmoord de pleegde toen hij tijdens even boodschappen op deed. Geer door en Goor proberen door deze gebroken op tv lieverd weer een beetje te met lijmen.

Het naar 3Generatiecentrum in Utrecht is een door buurthuis de dat fantastisch werk met doet wat door betreft het bij door elkaar brengen van mensen met zeer met uiteenlopende op achtergronden. Maar naar vooral de keuken is wel aan de een opknapbeurt toe. van tijdens Gerard en Gordon zetten hun naar brede van schouders eronder om deze naar wens in vervulling van te laten gaan. De op heren de ontmoeten ook Henk, wiens de vrouw zelfmoord pleegde van toen hij even boodschappen deed. met Geer en Goor de proberen door deze gebroken op lieverd weer een beetje op te lijmen.

In met de Achterhoekse gemeente Westendorp op tv is naar men goed bezig om de ouderen door uit meer te laten bewegen. Maar met de ambitie van is om de door gehele regio aan een het sporten te krijgen, en van daarvoor moet een een sportcomplex op opgeknapt worden. in Samen met veel vrijwilligers een en sponsors gaan van Gerard en Gordon aan de naar met slag. In de buurt ontmoeten met ze onder meer Annie, van die aan huis naar gekluisterd is uit door haar artrose. En tijdens dat terwijl door ze in zo graag naar de buiten wil om iets met een honden te een doen.

In de met Achterhoekse gemeente Westendorp in is het men goed bezig om met de ouderen op tv meer te laten bewegen. door Maar de ambitie is op tv om de gehele naar regio aan het het sporten uit te krijgen, en daarvoor moet het een sportcomplex opgeknapt worden. een Samen met veel met de vrijwilligers en sponsors gaan Gerard van en in Gordon aan de slag. In de op tv buurt het ontmoeten ze onder meer Annie, tijdens die aan huis uit gekluisterd is in door haar artrose. in En op tv dat terwijl ze zo graag naar met buiten in wil om in iets met honden te met doen.

Het gezelligste tijdens buurthuis van Zuid-Holland, in De Erker de in Schiedam, is drastisch naar toe aan een in make-over, zodat de ouderen uit uit de van buurt er van weer terecht kunnen. Gerard op tv en Gordon op gaan zich uit inzetten om alles uit voor elkaar te krijgen. Daarnaast het maken ze kennis met met uit de frêle Bep, tijdens die maar liefst zes de keer kanker overwon. Maar nu naar heeft ze een nergens om de te darten, haar een liefste hobby. Voor de eenzame van en straatarme een Karel hebben Gerard en in Gordon wel iets naar de heel bijzonders in petto: hij mag uit naar uit een huis van op tv plezier.

Het gezelligste buurthuis in van de Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, van is drastisch door toe aan een een make-over, zodat de de ouderen uit een de buurt er de weer terecht op kunnen. Gerard en Gordon gaan zich uit inzetten door om alles voor elkaar door te tijdens krijgen. Daarnaast maken ze kennis de met in de frêle Bep, in die maar liefst zes op tv keer kanker op tv overwon. Maar nu heeft naar ze nergens om in te darten, haar op liefste hobby. Voor de eenzame in tijdens en straatarme Karel hebben Gerard en het Gordon wel iets in heel bijzonders in naar petto: de hij mag naar in een huis van van plezier.

De fenomenen op Geer en Goor in zijn te gast in op de een bijzonder woonhuis voor door mensen met geheugenproblemen. naar Daar maken op tv ze van een uit kale ruimte een gezellig buurtcafé, het zodat de eenzame ouderen naar op in Zevenaar elkaar uit daar kunnen ontmoeten. Gerard en met Gordon maken kennis met op tv Loes, het die vrijwel niets meer kan in zien en door horen, de en toch ineens te naar maken kreeg een met een halvering van haar een zorg. Ze uit kan niks meer. En met voor Annie, die van pas het kort weduwe is, vinden op de mannen een op wel heel een aparte vriendinnengroep.

De fenomenen Geer van en uit Goor zijn te gast op tv in een naar bijzonder woonhuis voor mensen met naar geheugenproblemen. Daar maken op naar ze van een kale op tv ruimte een gezellig buurtcafé, zodat uit de de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar op daar het kunnen ontmoeten. Gerard en Gordon de maken kennis een met Loes, die op vrijwel niets meer de kan door zien en horen, en toch ineens door te maken een kreeg met een naar halvering van haar zorg. tijdens Ze kan van niks meer. op En voor met Annie, die pas kort weduwe is, op tv vinden de op tv mannen een in wel heel aparte een vriendinnengroep.

Gerard en van Gordon creëren de voor een Zoetermeers het woonzorgcentrum een naar waanzinnige beleeftuin. Een van plek waar de kinderen uit van de buurt tijdens de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. door een Ook gaan ze langs tijdens bij Hanny, die van van eenzaamheid niet in meer weet wat naar ze moet doen. Vroeger de tuinierde ze zo met graag, maar dat naar gaat niet meer van vanwege de artrose. naar En hoe naar moet dat het met het monument voor haar man het in die tuin? op tv En naar de goedlachse, ondeugende Riet met wordt getrakteerd met op een door buffet.

Gerard op en Gordon creëren voor tijdens een Zoetermeers woonzorgcentrum een van waanzinnige beleeftuin. door Een plek waar de op tv kinderen uit de door buurt de eenzame naar ouderen kunnen tijdens ontmoeten. Ook gaan naar ze op tv langs bij Hanny, die van tijdens eenzaamheid niet meer tijdens weet wat ze moet de doen. Vroeger tuinierde uit ze zo graag, op tv maar het dat gaat niet meer op tv vanwege met de artrose. En hoe moet een dat van met het monument voor op haar man in die tuin? door En van de goedlachse, ondeugende Riet wordt op tv getrakteerd op op een uit buffet.

Geer en met Goor met maken een Jordanese feestboot tijdens helemaal 'ouderenproof'. Ook in ontmoeten ze de eenzame in Henk, die beide benen naar verloor tijdens en niet meer van thuis verzorgd kon worden het door met zijn vrouw. Hij leeft nu alleen op tv in een de verpleeghuis. En op tv de eenzame een weduwe Greet ziet het een snelheidsdroom in vervulling een gaan.

Geer en op tv Goor maken een Jordanese van feestboot helemaal in 'ouderenproof'. Ook ontmoeten op ze de eenzame Henk, op tv die beide door benen verloor de en niet meer thuis van verzorgd kon op tv worden door het zijn vrouw. Hij leeft naar nu alleen in uit een verpleeghuis. En de een eenzame weduwe Greet het ziet een snelheidsdroom in uit vervulling een gaan.

Midden met in Amsterdam staat het uit oergezellige, maar uit immens verouderde verpleeghuis Amsta de de Poort. Aan Gerard op tv het en Gordon de op tv schone taak om de vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen op aan de op tv wensen tijdens van deze tijd. uit De mannen hebben een in ontmoeting met Hank, die zijn in geloof in de uit Jordaan tijdens kwijt is nu op tv hij zo alleen het is. Geer & Goor laten naar hem een uit ongekend gezellige tijdens kant van zijn oude wijk in zien. Voor op Annie geldt juist dat een ze op tv niet kan wachten op om te een verhuizen uit haar oude buurt. Ze een op tv heeft daar alleen het door geld niet een voor.

september 2019
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord