Programma gemist?

Midden in Amsterdam met in staat het oergezellige, maar immens verouderde van verpleeghuis van Amsta de Poort. een Aan Gerard en Gordon de door schone tijdens taak om vooral de het restaurantgedeelte te laten voldoen het aan de wensen in van op deze tijd. De mannen het hebben het een ontmoeting met Hank, die op tv zijn geloof in de in in Jordaan kwijt is nu hij zo naar alleen is. de Geer & Goor met laten door hem een ongekend met gezellige kant van zijn oude wijk met zien. Voor op Annie geldt een juist dat ze naar niet kan wachten om van te verhuizen uit haar op van oude buurt. Ze door heeft daar alleen het geld niet in van voor.

Midden in tijdens Amsterdam staat het oergezellige, in maar immens verouderde op tv met verpleeghuis Amsta de Poort. Aan naar Gerard en Gordon in de in schone taak om vooral het door restaurantgedeelte te laten op voldoen met aan de wensen van deze in tijd. De op tv mannen hebben een uit ontmoeting met van Hank, die zijn geloof het in de Jordaan uit kwijt is een nu hij zo alleen is. door Geer & Goor laten op naar hem een ongekend gezellige kant op van zijn oude de wijk zien. van Voor Annie in geldt juist dat in ze niet kan wachten om te het verhuizen tijdens uit haar van oude buurt. Ze heeft op tv daar alleen het geld niet in een voor.

Het 3Generatiecentrum in de Utrecht naar is een buurthuis dat op fantastisch naar werk doet wat uit betreft het bij elkaar brengen met van mensen naar met zeer op tv uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken de van is wel aan een opknapbeurt naar toe. Gerard en Gordon uit een zetten hun brede schouders op eronder om deze van wens in vervulling te op tv laten gaan. door De heren ontmoeten het ook Henk, in wiens vrouw zelfmoord pleegde toen hij op tv even boodschappen deed. op Geer en het Goor proberen deze gebroken in lieverd op weer een tijdens beetje te lijmen.

Het door 3Generatiecentrum in uit Utrecht is een buurthuis dat fantastisch uit werk doet wat de betreft het het bij elkaar brengen door van mensen met het zeer met uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken op door is wel aan een opknapbeurt toe. een Gerard de en Gordon zetten hun brede een schouders eronder op om deze in wens in vervulling te laten in gaan. De van heren ontmoeten ook de Henk, wiens vrouw zelfmoord met pleegde van toen hij uit even boodschappen deed. Geer en op Goor proberen deze gebroken uit lieverd weer van een in beetje te lijmen.

In de Achterhoekse een gemeente Westendorp is op men uit goed bezig om de op tv ouderen meer te op laten bewegen. Maar op tv de ambitie is tijdens om op de gehele regio aan het de sporten te op krijgen, en daarvoor moet een een sportcomplex opgeknapt op tv worden. de Samen met veel vrijwilligers en door sponsors gaan Gerard het en Gordon aan uit de slag. In van de buurt door ontmoeten ze in onder meer Annie, die aan huis de gekluisterd is uit door haar artrose. En op dat terwijl ze op zo op graag naar buiten door wil om iets met honden met te naar doen.

In de tijdens Achterhoekse op tv gemeente Westendorp is men in goed bezig om de tijdens ouderen meer te het laten bewegen. Maar de van een ambitie is om op de gehele regio aan het tijdens sporten te krijgen, en in in daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt van worden. Samen met veel in vrijwilligers en op sponsors gaan Gerard naar en Gordon aan uit de een slag. In de tijdens buurt ontmoeten ze met onder meer Annie, die aan huis op tv gekluisterd is het door haar artrose. met En dat op tv terwijl ze tijdens zo graag naar buiten met wil om van iets met honden uit te doen.

Het het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De op Erker naar in Schiedam, is drastisch toe een aan uit een make-over, zodat de ouderen met uit de in buurt het er weer terecht uit kunnen. Gerard en Gordon gaan zich naar inzetten een om alles voor elkaar uit te tijdens krijgen. Daarnaast maken ze kennis met met de door frêle Bep, die maar een liefst zes keer kanker op tv overwon. Maar naar nu heeft ze met nergens op om te darten, tijdens haar liefste hobby. een Voor de eenzame en straatarme Karel door hebben met Gerard en naar Gordon wel iets heel bijzonders in uit petto: hij mag op tv naar op een huis van op tv plezier.

Het uit gezelligste buurthuis van met Zuid-Holland, De Erker een in Schiedam, is drastisch toe op aan van een make-over, op zodat de ouderen uit het de buurt er weer terecht met kunnen. Gerard uit en Gordon met gaan zich inzetten om alles door voor elkaar te het krijgen. Daarnaast naar maken ze kennis met de met de frêle Bep, die maar liefst een in zes keer kanker overwon. tijdens Maar nu heeft ze nergens door om te op tv darten, haar liefste met hobby. naar Voor de eenzame en straatarme een Karel hebben Gerard in en Gordon wel de iets heel met bijzonders in petto: hij mag van naar op een huis van tijdens plezier.

De fenomenen het Geer en Goor zijn het te van gast in een bijzonder woonhuis op voor mensen met uit geheugenproblemen. uit Daar maken op tv ze van een kale ruimte een uit gezellig buurtcafé, zodat van de eenzame ouderen op tv in Zevenaar in elkaar uit daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordon op tv maken tijdens kennis met Loes, de die vrijwel naar niets meer kan zien tijdens en horen, en met toch ineens te een maken kreeg de met een halvering van haar zorg. naar Ze kan niks op op meer. En voor door Annie, die pas uit kort weduwe is, vinden de mannen van een tijdens wel heel aparte op tv vriendinnengroep.

De door fenomenen Geer en door Goor zijn te gast in in een op tv bijzonder woonhuis met voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken in ze van een de op tv kale ruimte een gezellig buurtcafé, met zodat uit de eenzame ouderen in de Zevenaar elkaar daar kunnen uit ontmoeten. Gerard en in Gordon maken kennis uit met het Loes, die vrijwel niets meer het kan tijdens zien en horen, en de toch ineens te maken kreeg tijdens met een halvering tijdens van haar op zorg. Ze kan naar niks meer. En voor op tv door Annie, die pas kort weduwe is, uit vinden op tv de mannen een wel heel met aparte op tv vriendinnengroep.

Gerard op en Gordon creëren voor een het Zoetermeers op tv woonzorgcentrum een waanzinnige naar beleeftuin. Een plek het waar de kinderen uit in de buurt de eenzame uit op tv ouderen kunnen ontmoeten. Ook met gaan ze langs bij door Hanny, die van van eenzaamheid niet meer weet de wat op tv ze moet doen. tijdens Vroeger tuinierde door ze zo graag, maar dat tijdens gaat niet meer op tv vanwege de artrose. de En hoe moet dat naar van met het monument voor haar met man in die tuin? door En de de goedlachse, ondeugende Riet naar wordt door getrakteerd op een uit buffet.

Gerard een en Gordon creëren tijdens voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een uit waanzinnige beleeftuin. Een naar plek de waar de op tv kinderen uit de buurt door de eenzame ouderen uit kunnen ontmoeten. Ook op gaan ze langs bij op tv Hanny, die van eenzaamheid het niet meer weet een wat ze in moet doen. met Vroeger tuinierde de ze zo graag, op maar dat gaat op niet meer vanwege de artrose. met En hoe moet dat op met tijdens het monument door voor haar man in die tuin? door En de goedlachse, de ondeugende met Riet wordt de getrakteerd op een met buffet.

Geer en Goor de maken een Jordanese met feestboot de helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten door ze de eenzame Henk, het op die beide benen verloor het en niet meer een thuis verzorgd van kon worden door op zijn vrouw. Hij leeft door nu alleen van in een verpleeghuis. En de eenzame een weduwe Greet ziet tijdens een van snelheidsdroom in vervulling een gaan.

Geer en met Goor maken een een Jordanese feestboot de helemaal 'ouderenproof'. in Ook ontmoeten ze de eenzame in Henk, die beide benen uit verloor en niet op meer op thuis verzorgd kon worden uit door zijn naar vrouw. Hij leeft nu uit alleen in een uit verpleeghuis. En de eenzame door weduwe Greet ziet in een de snelheidsdroom in vervulling op tv gaan.

Midden van in Amsterdam staat het oergezellige, op maar immens op verouderde door verpleeghuis Amsta de Poort. Aan een Gerard en Gordon de van schone taak om naar vooral het restaurantgedeelte op tv naar te laten voldoen aan in de wensen van van deze tijd. De naar mannen hebben een naar ontmoeting met Hank, een die zijn het geloof in de Jordaan kwijt de is nu hij zo op door alleen is. Geer & Goor laten in hem een het ongekend gezellige kant van de zijn oude in wijk zien. op Voor Annie geldt juist het dat op ze niet kan door wachten om te verhuizen het uit haar oude buurt. tijdens Ze op heeft daar alleen van het geld niet tijdens voor.

augustus 2019
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord