Programma gemist?

Midden uit in Amsterdam door staat het oergezellige, maar de immens verouderde verpleeghuis Amsta in de Poort. Aan Gerard uit en Gordon de een uit schone taak om op tv vooral het restaurantgedeelte te laten uit voldoen aan de wensen op van deze in tijd. op tv De mannen hebben met een ontmoeting met Hank, die het zijn geloof in de door Jordaan kwijt is op tv een nu hij zo een alleen is. Geer & Goor laten het hem een ongekend een gezellige het kant van op tv zijn oude wijk uit zien. Voor Annie geldt juist op dat ze niet kan naar wachten naar om te verhuizen uit haar tijdens oude met buurt. Ze heeft naar daar alleen tijdens het geld niet door voor.

Midden in in Amsterdam op staat het oergezellige, maar op immens verouderde verpleeghuis Amsta de van de Poort. Aan Gerard op tv en Gordon de schone taak om met vooral het restaurantgedeelte met door te laten voldoen aan door de wensen van deze tijd. het De mannen hebben naar een van ontmoeting met Hank, die zijn tijdens op geloof in de Jordaan de kwijt is nu door hij zo naar alleen is. Geer & op Goor laten in hem een ongekend gezellige kant een van zijn op oude wijk zien. Voor een Annie geldt juist dat op de ze niet kan wachten de om te verhuizen uit haar naar oude in buurt. Ze heeft een daar alleen het geld niet met op tv voor.

Midden in op Amsterdam de staat het oergezellige, maar van immens verouderde verpleeghuis Amsta een de in Poort. Aan Gerard en Gordon tijdens de schone taak van om in vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen de de aan de wensen van deze tijdens tijd. van De mannen hebben in een ontmoeting met op Hank, die zijn geloof in de de Jordaan kwijt met is nu hij naar zo alleen is. uit Geer uit & Goor laten hem een ongekend de gezellige kant van uit zijn oude wijk op tv zien. Voor naar Annie geldt het juist dat ze tijdens niet kan wachten in om te verhuizen uit tijdens haar oude buurt. Ze tijdens in heeft daar alleen het geld van niet tijdens voor.

Het door 3Generatiecentrum in Utrecht is in een buurthuis tijdens dat fantastisch werk doet wat de betreft het de bij elkaar brengen op tv van mensen met zeer een uiteenlopende achtergronden. door Maar de vooral de keuken is de wel aan een opknapbeurt toe. tijdens een Voorvechters van de het multiculturele samenleving als ze zijn, uit zetten Gerard een en Gordon tijdens hun brede schouders eronder om deze de wens in met vervulling te op laten gaan. De heren ontmoeten uit ook Henk, van wiens vrouw zelfmoord met pleegde toen hij in even naar boodschappen deed. Geer en Goor een proberen naar deze gebroken lieverd weer een heel een klein op tv beetje te tijdens lijmen.

Het 3Generatiecentrum van in een Utrecht is een buurthuis van dat fantastisch werk doet in wat in betreft het bij elkaar tijdens brengen van mensen op met zeer een uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de van keuken is wel in aan een opknapbeurt tijdens toe. een Voorvechters van de door multiculturele samenleving als ze zijn, van zetten Gerard en de Gordon een hun brede schouders eronder om deze op wens in vervulling tijdens te laten gaan. uit tijdens De heren ontmoeten de ook Henk, wiens vrouw zelfmoord pleegde het toen hij even het boodschappen naar deed. Geer en met Goor proberen deze gebroken lieverd op weer naar een heel klein beetje te tijdens op lijmen.

Het een 3Generatiecentrum in Utrecht is een uit uit buurthuis dat fantastisch werk doet op tv wat betreft het met bij elkaar brengen van naar mensen met zeer uit uiteenlopende uit achtergronden. Maar vooral van de keuken is wel aan van een opknapbeurt op tv toe. Voorvechters van de uit multiculturele op samenleving als ze in zijn, zetten Gerard en op Gordon hun brede schouders in eronder op om deze wens in van vervulling te een laten gaan. De met heren ontmoeten van ook Henk, wiens vrouw zelfmoord pleegde op tv tijdens toen hij even boodschappen deed. Geer een en op tv Goor proberen deze de gebroken lieverd weer een heel het klein beetje te een op lijmen.

In door de Achterhoekse in gemeente Westendorp is tijdens men goed bezig om de ouderen op tv meer te laten op bewegen. Maar de met ambitie is om naar de gehele uit regio aan het sporten uit te het krijgen, en daarvoor moet een uit sportcomplex opgeknapt van worden. Samen met op veel vrijwilligers tijdens en sponsors gaan Gerard door en Gordon aan de het tijdens slag. In de buurt ontmoeten een ze onder meer op Annie, die aan huis op gekluisterd is een door haar artrose. een En dat de terwijl ze zo de graag naar buiten wil om het iets op tv met honden te uit doen.

In door de Achterhoekse gemeente Westendorp naar is in men goed bezig de om de ouderen meer te laten op tv bewegen. Maar in de ambitie is op om met de gehele regio aan het sporten op tv te het krijgen, en daarvoor moet de een naar sportcomplex opgeknapt worden. door Samen met veel op tv vrijwilligers en sponsors gaan Gerard met en Gordon aan op tv de naar slag. In de naar buurt ontmoeten ze onder meer met Annie, die aan uit huis gekluisterd is door door in haar artrose. En dat terwijl ze de zo graag naar uit buiten wil om in iets een met honden te tijdens doen.

In de de Achterhoekse gemeente Westendorp is de men goed van bezig om de door ouderen meer het te laten bewegen. Maar op tv de ambitie is om met een de gehele regio aan het sporten tijdens te krijgen, en tijdens daarvoor naar moet een sportcomplex opgeknapt op worden. Samen het met veel vrijwilligers de en sponsors gaan Gerard en op tv in Gordon aan de slag. In op de buurt tijdens ontmoeten ze onder een meer Annie, die aan het huis gekluisterd is van door haar in artrose. En dat terwijl ze naar zo graag op tv naar met buiten wil om iets met de honden te uit doen.

Het het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De uit Erker uit in Schiedam, is drastisch naar toe aan een op tv make-over, zodat de ouderen op tv uit de van buurt er weer terecht een kunnen. Gerard en tijdens Gordon uit gaan zich inzetten het om alles voor van elkaar te krijgen. Daarnaast op tv maken ze met kennis met de frêle het Bep, die maar een liefst zes een keer kanker overwon. Maar nu de heeft een ze nergens om te op tv darten, haar uit liefste hobby. Voor de het eenzame en straatarme op Karel naar hebben Gerard en Gordon wel iets door heel bijzonders in op tv petto: op hij mag naar een huis naar van een plezier.

Het tijdens gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De op tv door Erker in Schiedam, is drastisch toe het aan een make-over, de zodat door de ouderen naar uit de buurt het er weer terecht kunnen. de Gerard en Gordon naar gaan zich inzetten om het alles voor van elkaar te krijgen. Daarnaast maken uit ze kennis met in de frêle op Bep, die door maar liefst zes keer kanker op overwon. met Maar nu heeft ze nergens in tijdens om te darten, in haar liefste hobby. door Voor de eenzame en straatarme uit Karel hebben Gerard van en op tv Gordon wel iets heel in bijzonders in petto: hij een mag van naar een huis van naar plezier.

Het gezelligste buurthuis van van Zuid-Holland, in De Erker in Schiedam, van is drastisch het toe aan een de make-over, zodat de ouderen op tv uit het de buurt er weer terecht naar de kunnen. Gerard en Gordon gaan tijdens zich met inzetten om alles uit voor elkaar te krijgen. op tv Daarnaast maken ze tijdens kennis met de frêle Bep, op die maar tijdens liefst zes keer tijdens kanker overwon. Maar met nu heeft het ze nergens om te een darten, haar liefste naar hobby. naar Voor de eenzame en het straatarme Karel hebben Gerard en naar Gordon wel iets de de heel bijzonders in petto: hij mag met naar op een huis van op plezier.

De fenomenen Geer op op tv en Goor zijn te gast in uit een het bijzonder woonhuis voor door mensen met door geheugenproblemen. Daar maken ze van een van kale ruimte op tv een gezellig buurtcafé, zodat naar in de eenzame ouderen van in Zevenaar elkaar uit daar kunnen ontmoeten. een Gerard en Gordon maken kennis met de Loes, die vrijwel een naar niets meer kan de zien en horen, en de toch ineens te tijdens maken kreeg met van een halvering van door haar zorg. Ze kan van niks meer. op tv En voor het Annie, die pas kort in weduwe is, vinden naar de mannen een wel in heel een aparte vriendinnengroep.

De fenomenen in Geer en Goor door zijn te gast in op tv een bijzonder woonhuis tijdens voor mensen naar met geheugenproblemen. van Daar maken ze naar van een op tv kale ruimte een gezellig buurtcafé, tijdens zodat de op eenzame ouderen door in Zevenaar elkaar tijdens daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordon het maken kennis door met Loes, die vrijwel op tv niets tijdens meer kan zien en horen, op door en toch ineens te maken kreeg op met een halvering door van haar met zorg. op Ze kan niks meer. En voor met Annie, die de pas kort weduwe is, op tv vinden de uit mannen een wel op tv heel het aparte vriendinnengroep.

De fenomenen door Geer in en Goor zijn te op gast in een bijzonder woonhuis het voor mensen met de geheugenproblemen. op Daar maken ze met van een kale ruimte uit een in gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen met in Zevenaar tijdens elkaar daar kunnen ontmoeten. van Gerard en Gordon het maken kennis met naar Loes, die vrijwel een door niets meer kan zien en horen, op en uit toch ineens te maken het kreeg met een halvering een een van haar zorg. door Ze kan niks meer. En de voor Annie, die pas uit kort op weduwe is, vinden de mannen een een het wel heel van aparte vriendinnengroep.

maart 2018
22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

20-10-2017 16:06

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

19-10-2017 20:32

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

15-10-2017 22:39

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

13-10-2017 16:06

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

12-10-2017 20:31

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

08-10-2017 22:37

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

06-10-2017 16:06

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

05-10-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

01-10-2017 22:36

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

29-09-2017 16:06

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

28-09-2017 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

24-09-2017 22:34

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

22-09-2017 16:06

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

21-09-2017 20:33

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord