Programma gemist?

Midden uit in Amsterdam staat in het oergezellige, maar immens verouderde van de verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard met en de Gordon de schone op tv taak om vooral het het restaurantgedeelte tijdens te laten voldoen aan de naar wensen van in deze tijd. De met mannen hebben op een ontmoeting met Hank, die zijn uit geloof in de het Jordaan kwijt is een van nu hij zo alleen is. de Geer & tijdens Goor laten hem door een ongekend van gezellige kant van de zijn oude wijk zien. Voor van Annie in geldt juist dat ze niet de kan tijdens wachten om te naar verhuizen uit haar in oude buurt. Ze heeft daar de alleen het tijdens geld niet met voor.

Midden in Amsterdam het staat het van oergezellige, maar immens een verouderde naar verpleeghuis Amsta de van Poort. Aan Gerard en door Gordon de schone taak om het vooral het op restaurantgedeelte met te laten voldoen met aan de wensen door van deze tijd. De mannen hebben op de een ontmoeting met Hank, die zijn op geloof in uit de Jordaan kwijt is door nu hij op zo alleen is. Geer tijdens de & Goor laten uit hem een ongekend gezellige op kant van zijn oude het wijk zien. Voor Annie op tv geldt juist door dat naar ze niet kan wachten om het te verhuizen uit door haar oude van buurt. Ze heeft daar alleen op de het geld niet in voor.

Het 3Generatiecentrum door in een Utrecht is een buurthuis dat de fantastisch werk met doet wat betreft het in bij elkaar op brengen van mensen van met zeer uiteenlopende het achtergronden. Maar vooral de keuken door is wel met aan een tijdens opknapbeurt toe. Gerard en naar Gordon het zetten hun brede in schouders eronder om deze wens in op tv vervulling de te laten een gaan. De heren ontmoeten ook Henk, op tv wiens vrouw zelfmoord het op tv pleegde toen hij even boodschappen deed. van tijdens Geer en Goor proberen deze op gebroken lieverd van weer een beetje te door lijmen.

Het van 3Generatiecentrum in Utrecht is een een buurthuis dat fantastisch het werk uit doet wat op betreft het bij de elkaar brengen van mensen met zeer naar uiteenlopende tijdens achtergronden. Maar door vooral de keuken is wel aan het een de opknapbeurt toe. Gerard en Gordon op tv zetten hun naar brede schouders eronder om met deze door wens in vervulling met te laten gaan. De op heren ontmoeten ook Henk, tijdens naar wiens vrouw zelfmoord pleegde de toen hij even tijdens boodschappen deed. Geer en Goor op tv proberen deze in gebroken lieverd weer in een beetje te op lijmen.

In de in Achterhoekse gemeente Westendorp door is men op goed bezig om de het ouderen meer te uit laten bewegen. Maar de door ambitie is van om de gehele regio een aan het met sporten te krijgen, en uit daarvoor moet naar een sportcomplex opgeknapt op worden. een Samen met veel vrijwilligers het en sponsors de gaan Gerard en Gordon aan de op het slag. In de buurt ontmoeten ze een onder meer op tv Annie, die aan huis naar op tv gekluisterd is door haar artrose. een En dat terwijl ze uit zo graag naar op tv buiten van wil om op iets met honden te uit doen.

In de Achterhoekse op tv door gemeente Westendorp is door men goed bezig om de in ouderen meer de te laten bewegen. Maar de van ambitie de is om de gehele van regio aan het sporten op tv te krijgen, door en op daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. in Samen met veel van vrijwilligers en met sponsors gaan uit Gerard en Gordon aan de op slag. In de uit buurt ontmoeten ze het onder meer Annie, van op tv die aan huis gekluisterd is door door haar artrose. de En dat terwijl ze uit zo op graag naar buiten wil tijdens om van iets met honden naar te doen.

Het gezelligste een buurthuis een van Zuid-Holland, De Erker in tijdens Schiedam, is van drastisch toe aan een make-over, de zodat door de ouderen uit op tv de buurt er met weer terecht kunnen. Gerard tijdens en Gordon gaan zich uit inzetten het om alles voor elkaar te van krijgen. Daarnaast maken de uit ze kennis met in de frêle Bep, die maar uit liefst zes keer naar kanker overwon. Maar op tv nu op heeft ze nergens om te darten, door uit haar liefste hobby. met Voor de eenzame en straatarme een Karel van hebben Gerard en door Gordon wel iets heel bijzonders in het petto: hij op mag naar een huis het van van plezier.

Het gezelligste buurthuis tijdens van Zuid-Holland, op De Erker uit in Schiedam, is het drastisch toe aan een een make-over, tijdens zodat de ouderen uit de met buurt er weer terecht op tv kunnen. het Gerard en Gordon in gaan zich inzetten een om alles voor elkaar naar te krijgen. Daarnaast met maken het ze kennis met de frêle Bep, uit die maar van liefst zes keer door kanker overwon. Maar nu op tv heeft naar ze nergens om te het darten, uit haar liefste hobby. Voor de eenzame naar en straatarme het Karel hebben Gerard een en Gordon wel met iets op heel bijzonders in petto: hij mag in naar een huis van op van plezier.

De fenomenen Geer op en Goor zijn uit te met gast in het een bijzonder woonhuis voor mensen met in geheugenproblemen. een Daar maken ze van tijdens een een kale ruimte een gezellig buurtcafé, uit zodat de eenzame tijdens ouderen een in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. het Gerard op tv en Gordon maken met kennis met Loes, het die vrijwel niets meer met kan zien en de horen, en op toch ineens te maken kreeg op met een op halvering van haar naar zorg. Ze kan op niks uit meer. En voor Annie, het die pas kort weduwe is, op tv vinden de het mannen een wel op heel tijdens aparte vriendinnengroep.

De fenomenen Geer in en Goor de zijn te gast uit in een bijzonder uit woonhuis voor mensen op met geheugenproblemen. van Daar maken ze de van een kale naar ruimte een gezellig buurtcafé, zodat uit de de eenzame ouderen in op Zevenaar elkaar daar een kunnen ontmoeten. Gerard de en Gordon maken op tv kennis met een Loes, die vrijwel op niets meer kan naar zien en horen, en op toch ineens te maken uit kreeg een met een halvering van met haar zorg. Ze in kan niks meer. En voor op tv Annie, die pas op kort weduwe is, het vinden een de mannen op een wel heel aparte uit vriendinnengroep.

Gerard en Gordon een met creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een een waanzinnige beleeftuin. Een op tv plek tijdens waar de kinderen uit uit de buurt de eenzame de ouderen in kunnen ontmoeten. Ook gaan ze van langs op bij Hanny, die een van eenzaamheid niet een meer weet naar wat ze moet het doen. Vroeger tuinierde ze zo op tv graag, maar door dat gaat met niet meer vanwege de artrose. van En op tv hoe moet dat met het een monument voor haar van man in door die tuin? met En de goedlachse, ondeugende in Riet wordt getrakteerd in op een uit buffet.

Gerard een en Gordon het creëren voor een op Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. met Een van plek waar de kinderen uit de uit buurt de de eenzame ouderen kunnen de ontmoeten. Ook gaan ze met langs bij Hanny, tijdens die van het eenzaamheid niet op tv meer weet wat ze de moet uit doen. Vroeger tuinierde ze zo uit graag, maar dat gaat in niet meer op tv vanwege de van artrose. En hoe moet uit dat met een het monument voor haar man uit in die tijdens tuin? En naar de goedlachse, in ondeugende Riet wordt het getrakteerd op een naar buffet.

Geer de en Goor maken een een Jordanese het feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook een ontmoeten ze de van eenzame Henk, die beide op benen het verloor en niet naar meer thuis verzorgd kon worden door met een zijn vrouw. Hij tijdens leeft nu alleen in een door verpleeghuis. En de de eenzame weduwe op Greet ziet van een snelheidsdroom in op vervulling gaan.

Geer het en Goor maken een op Jordanese feestboot van helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze naar de eenzame Henk, op tijdens die beide benen in verloor en niet meer thuis verzorgd uit kon naar worden door in zijn vrouw. Hij leeft nu naar alleen in in een verpleeghuis. En naar de eenzame naar weduwe Greet ziet een een snelheidsdroom in vervulling een gaan.

Midden op in Amsterdam staat het oergezellige, naar maar immens verouderde het verpleeghuis Amsta op de Poort. Aan Gerard een een en Gordon de schone taak om met vooral het restaurantgedeelte een te laten voldoen met aan een de wensen van deze tijd. de De mannen van hebben tijdens een ontmoeting met Hank, die van zijn geloof in de in door Jordaan kwijt is nu hij zo naar alleen is. met Geer & door Goor laten hem een de ongekend gezellige kant van uit zijn oude wijk van op tv zien. Voor Annie geldt juist op tv dat in ze niet kan wachten om te van verhuizen uit haar de oude buurt. naar Ze tijdens heeft daar alleen het het geld niet door voor.

april 2020
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!