Programma gemist?

Midden in een Amsterdam een staat het oergezellige, een maar immens verouderde verpleeghuis van Amsta de op Poort. Aan Gerard tijdens en Gordon de schone taak om uit vooral het restaurantgedeelte in te laten naar voldoen aan de een wensen van deze tijd. een De mannen hebben de een ontmoeting met uit Hank, die op zijn geloof het in de een Jordaan kwijt is nu hij op tv zo alleen is. in Geer van & Goor laten het hem een ongekend gezellige kant uit van zijn oude wijk door zien. in Voor Annie geldt juist op dat ze niet de kan een wachten om te verhuizen uit haar op tv oude op tv buurt. Ze heeft daar het alleen in het geld niet de voor.

Midden het in Amsterdam van staat het oergezellige, met maar immens verouderde verpleeghuis Amsta door de Poort. de Aan Gerard en Gordon op tv de schone taak van om vooral van het restaurantgedeelte te laten voldoen naar tijdens aan de wensen van op tv deze tijd. De mannen hebben in een uit ontmoeting met tijdens Hank, die zijn van geloof in de Jordaan het kwijt is nu de hij zo alleen is. Geer naar & Goor laten op tv hem door een ongekend gezellige kant van op tv zijn oude wijk uit zien. Voor op Annie geldt juist door dat naar ze niet kan wachten om te met verhuizen naar uit haar oude door buurt. Ze van heeft daar alleen het geld het niet het voor.

Midden tijdens in Amsterdam staat door het oergezellige, maar immens van verouderde verpleeghuis Amsta de in Poort. Aan de Gerard en Gordon de door schone taak uit om vooral in het restaurantgedeelte te op laten voldoen van aan de wensen van deze de tijd. uit De mannen hebben een ontmoeting met de uit Hank, die zijn geloof naar in de Jordaan kwijt een is nu een hij zo alleen de is. Geer & Goor het laten hem het een ongekend naar gezellige kant van zijn oude uit wijk zien. Voor in Annie van geldt juist dat ze niet van kan wachten door om te verhuizen uit in haar oude buurt. naar Ze tijdens heeft daar alleen een het geld niet door voor.

Het tijdens 3Generatiecentrum in Utrecht is een een buurthuis dat naar fantastisch tijdens werk doet wat door betreft het bij door elkaar brengen van mensen in met zeer uiteenlopende de achtergronden. Maar vooral van de keuken is door wel aan van een opknapbeurt toe. in Voorvechters van de multiculturele samenleving als tijdens ze zijn, zetten op Gerard en Gordon op tv hun brede het schouders eronder op om deze wens in vervulling een te naar laten gaan. De heren naar ontmoeten ook uit Henk, wiens vrouw zelfmoord in pleegde op tv toen hij even boodschappen deed. in Geer met en Goor proberen deze de gebroken lieverd in weer een heel klein beetje te de op lijmen.

Het uit 3Generatiecentrum in Utrecht is een het buurthuis dat op tv fantastisch naar werk doet wat betreft het op bij op elkaar brengen van mensen tijdens met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar op vooral de keuken naar is wel aan naar een opknapbeurt toe. op Voorvechters van een de multiculturele tijdens samenleving als ze zijn, uit zetten Gerard met en Gordon hun door brede schouders eronder om naar deze op tv wens in vervulling te laten door gaan. de De heren ontmoeten van ook Henk, wiens vrouw zelfmoord het pleegde toen hij in even boodschappen deed. Geer in en het Goor proberen deze uit gebroken lieverd tijdens weer een heel klein beetje door te met lijmen.

Het 3Generatiecentrum in op tv Utrecht is een de buurthuis door dat fantastisch werk doet wat van betreft het bij naar elkaar het brengen van mensen met op zeer uiteenlopende achtergronden. tijdens Maar vooral op tv de keuken is wel aan het de een opknapbeurt toe. een Voorvechters van de multiculturele samenleving als naar ze van zijn, zetten Gerard en met Gordon de hun brede schouders eronder om de deze wens in vervulling het met te laten gaan. door De heren ontmoeten ook Henk, wiens in uit vrouw zelfmoord pleegde in toen hij even een boodschappen deed. Geer en Goor proberen door deze gebroken lieverd op tijdens weer een heel klein beetje te op met lijmen.

In een de Achterhoekse naar gemeente Westendorp is men goed bezig tijdens om een de ouderen tijdens meer te laten bewegen. Maar uit de ambitie is het om met de gehele regio met aan het sporten te krijgen, naar en daarvoor moet een het sportcomplex uit opgeknapt worden. Samen met veel in vrijwilligers naar en sponsors gaan Gerard van en het Gordon aan de door slag. In de buurt ontmoeten tijdens ze onder in meer Annie, die aan uit huis gekluisterd is door op tv haar artrose. En naar dat terwijl ze van zo met graag naar buiten een wil om iets tijdens met honden in te doen.

In de Achterhoekse een gemeente Westendorp met is men goed de bezig om de de ouderen meer te op tv laten bewegen. Maar de een met ambitie is om de gehele regio op tv aan het op tv sporten te tijdens krijgen, en daarvoor moet door een uit sportcomplex opgeknapt worden. Samen met een veel het vrijwilligers en sponsors gaan Gerard en het de Gordon aan de slag. In tijdens de op buurt ontmoeten ze op tv onder meer Annie, die aan van huis gekluisterd uit is door haar naar artrose. En dat terwijl een ze naar zo graag naar buiten wil om naar iets met de honden te het doen.

In de uit Achterhoekse gemeente Westendorp naar is men goed bezig in om de ouderen de op tv meer te laten bewegen. Maar door de in ambitie is om de gehele een regio door aan het sporten te krijgen, een en op tv daarvoor moet een sportcomplex op opgeknapt worden. Samen met op veel vrijwilligers en sponsors door uit gaan Gerard en Gordon aan uit de slag. naar In de buurt ontmoeten ze door een onder meer Annie, van die aan huis gekluisterd is door de haar artrose. En uit met dat terwijl ze zo van graag naar buiten met wil om iets met honden uit te een doen.

Het gezelligste door buurthuis van Zuid-Holland, De naar Erker naar in Schiedam, is door drastisch toe aan een make-over, naar zodat de uit ouderen uit de met buurt een er weer terecht kunnen. Gerard uit en Gordon uit gaan zich inzetten om op alles voor elkaar naar te krijgen. Daarnaast maken een ze kennis met de de frêle tijdens Bep, die van maar liefst naar zes keer kanker overwon. Maar nu op heeft ze nergens het om te uit darten, een haar liefste hobby. Voor uit de eenzame en straatarme in Karel hebben een Gerard en Gordon een wel iets heel het bijzonders in op tv petto: hij mag naar een door huis van het plezier.

Het door gezelligste buurthuis op tv van Zuid-Holland, De de Erker in Schiedam, is drastisch een toe de aan een make-over, zodat de een ouderen tijdens uit de buurt er weer terecht naar kunnen. op tv Gerard en Gordon gaan zich op inzetten om alles op voor elkaar met te krijgen. Daarnaast tijdens maken ze door kennis met door de frêle Bep, die maar liefst naar van zes keer kanker een overwon. Maar nu van heeft ze nergens om te darten, uit haar liefste naar hobby. door Voor de eenzame en straatarme door Karel hebben Gerard uit en Gordon wel iets met heel op tv bijzonders in de petto: hij mag naar van een huis van op plezier.

Het met gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, op De op Erker in Schiedam, in is drastisch toe aan een uit make-over, zodat de ouderen het uit de het buurt er weer in terecht kunnen. Gerard en naar Gordon gaan zich naar inzetten om uit alles voor elkaar van te uit krijgen. Daarnaast maken ze kennis met op tv door de frêle Bep, het die maar liefst uit zes keer kanker overwon. Maar uit nu heeft ze nergens in om te met darten, haar liefste een hobby. Voor uit de eenzame en straatarme de Karel hebben Gerard en de Gordon wel het iets heel bijzonders in op petto: hij op mag naar op een huis van in plezier.

De van fenomenen Geer en naar Goor zijn te gast in het de een bijzonder woonhuis voor tijdens mensen met geheugenproblemen. Daar maken het ze van een een van kale ruimte een gezellig met buurtcafé, zodat de eenzame op ouderen in van Zevenaar elkaar de daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordon van door maken kennis met door Loes, die vrijwel niets meer door kan zien uit en horen, en toch naar ineens te maken met kreeg met van een halvering van haar zorg. in Ze kan niks tijdens op tv meer. En voor Annie, die pas het kort weduwe is, van vinden de mannen door de een wel heel aparte op tv vriendinnengroep.

De de fenomenen Geer door en Goor zijn te gast in uit een bijzonder woonhuis in een voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken naar op ze van een kale een ruimte een gezellig buurtcafé, op tv zodat de op tv eenzame ouderen in op Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. op tv Gerard de en Gordon door maken kennis met Loes, die het vrijwel niets meer kan tijdens zien en horen, door op tv en toch ineens uit te maken kreeg met door een halvering van de haar zorg. Ze kan niks een meer. op tv En voor Annie, die door pas kort weduwe het is, in vinden de mannen een van wel heel aparte met vriendinnengroep.

De het fenomenen Geer en Goor naar zijn uit te gast in een bijzonder door woonhuis voor met mensen met op geheugenproblemen. Daar maken ze van naar een kale op tv ruimte een gezellig buurtcafé, zodat naar de het eenzame ouderen in met Zevenaar elkaar het daar kunnen ontmoeten. Gerard door en Gordon maken kennis met tijdens de Loes, die vrijwel niets meer kan van het zien en horen, en toch ineens de tijdens te maken kreeg met een een halvering het van haar zorg. Ze door kan niks meer. En voor van Annie, in die pas kort een weduwe is, tijdens vinden de mannen een wel op tv heel aparte van vriendinnengroep.

december 2017
22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

20-10-2017 16:06

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

19-10-2017 20:32

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

15-10-2017 22:39

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

13-10-2017 16:06

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

12-10-2017 20:31

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

08-10-2017 22:37

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

06-10-2017 16:06

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

05-10-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

01-10-2017 22:36

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

29-09-2017 16:06

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

28-09-2017 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

24-09-2017 22:34

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

22-09-2017 16:06

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

21-09-2017 20:33

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord