Programma gemist?

Het in 3Generatiecentrum in Utrecht is op een buurthuis een dat fantastisch werk doet wat in betreft het bij op tv elkaar brengen op tv van mensen met een zeer uiteenlopende achtergronden. Maar van vooral de keuken een is wel op aan een opknapbeurt op toe. Voorvechters van door de multiculturele samenleving als op tv uit ze zijn, zetten Gerard en met Gordon tijdens hun brede schouders eronder om deze met met wens in vervulling te laten gaan. tijdens uit De heren ontmoeten het ook Henk, wiens vrouw zelfmoord op pleegde van toen hij even boodschappen de deed. Geer en Goor proberen uit tijdens deze gebroken lieverd een weer een heel op tv klein beetje te uit lijmen.

Het 3Generatiecentrum in naar Utrecht is een met buurthuis dat naar fantastisch op werk doet wat betreft het de bij elkaar brengen tijdens van mensen met zeer met uiteenlopende achtergronden. de Maar het vooral de keuken is op wel aan een opknapbeurt naar toe. Voorvechters de van de multiculturele samenleving de als ze zijn, uit zetten Gerard en Gordon door hun brede op schouders eronder op tv om deze wens in in vervulling te laten gaan. in De heren ontmoeten in ook Henk, op wiens vrouw zelfmoord pleegde met op tv toen hij even boodschappen met deed. Geer en op Goor proberen op deze gebroken lieverd weer een op tv heel uit klein beetje te tijdens lijmen.

Het van 3Generatiecentrum in Utrecht naar is een op buurthuis dat fantastisch werk het doet wat betreft het een bij elkaar brengen naar van het mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar op vooral de keuken op tv uit is wel aan tijdens een opknapbeurt toe. Voorvechters van de op multiculturele door samenleving als ze zijn, zetten het Gerard en Gordon door hun brede van schouders met eronder om deze wens in vervulling van te laten op tv gaan. naar De heren ontmoeten ook Henk, tijdens wiens vrouw zelfmoord pleegde naar toen de hij even boodschappen uit deed. Geer en uit Goor proberen deze gebroken op lieverd weer een heel een op klein beetje te naar lijmen.

In op de Achterhoekse gemeente Westendorp tijdens is men goed bezig het door om de ouderen in meer te laten bewegen. in Maar de ambitie is om het de gehele regio uit aan het sporten door met te krijgen, en daarvoor moet van een in sportcomplex opgeknapt worden. Samen met het veel vrijwilligers het en sponsors gaan Gerard uit en Gordon van aan de slag. In met de buurt een ontmoeten ze onder meer Annie, in door die aan huis gekluisterd is door tijdens haar artrose. uit En dat terwijl ze op zo graag door naar buiten wil om naar iets met honden met te naar doen.

In uit de Achterhoekse tijdens gemeente Westendorp is men goed bezig het in om de ouderen meer te laten door bewegen. Maar de op ambitie is om tijdens door de gehele regio op tv aan het sporten de te krijgen, en daarvoor met moet een sportcomplex opgeknapt naar worden. op tv Samen met veel vrijwilligers en sponsors op gaan Gerard en de Gordon aan op tv de slag. In naar de uit buurt ontmoeten ze onder meer Annie, uit die aan huis naar naar gekluisterd is door haar tijdens artrose. En dat terwijl naar ze een zo graag naar buiten wil om tijdens iets met met honden te naar doen.

In naar de Achterhoekse de gemeente Westendorp is met men goed bezig om de met ouderen de meer te laten van bewegen. Maar de ambitie is om in de de gehele regio van aan het sporten te krijgen, en van de daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt tijdens worden. Samen naar met veel door vrijwilligers en sponsors gaan Gerard van en Gordon aan door de een slag. In de uit buurt ontmoeten ze onder meer het Annie, die aan de huis gekluisterd in is door haar een artrose. En dat terwijl op ze zo een graag naar met buiten wil om iets op met honden te van doen.

Het gezelligste buurthuis de van Zuid-Holland, in De Erker in Schiedam, van is drastisch door toe aan een een make-over, zodat de ouderen het uit de tijdens buurt er weer terecht de tijdens kunnen. Gerard en tijdens Gordon gaan zich inzetten de om alles naar voor elkaar te door krijgen. Daarnaast maken ze met kennis met de frêle door Bep, een die maar liefst op tv zes keer kanker overwon. Maar nu de de heeft ze nergens om te darten, naar van haar liefste hobby. Voor de op tv eenzame en straatarme van Karel hebben Gerard op tv en van Gordon wel iets op heel bijzonders in in petto: hij mag tijdens naar een huis van de plezier.

Het gezelligste in buurthuis van Zuid-Holland, De de naar Erker in Schiedam, is van drastisch toe uit aan een make-over, zodat de het ouderen op tv uit de buurt er weer tijdens terecht kunnen. van Gerard en Gordon met gaan zich inzetten in om alles voor elkaar van te krijgen. van Daarnaast maken ze kennis de met van de frêle Bep, de die maar liefst zes door keer kanker overwon. Maar een nu heeft ze naar nergens van om te darten, haar liefste het hobby. Voor de eenzame door op tv en straatarme Karel hebben Gerard en op Gordon in wel iets het heel bijzonders in door petto: hij mag naar de een huis door van plezier.

Het gezelligste tijdens buurthuis met van Zuid-Holland, De Erker in naar Schiedam, is drastisch op tv toe op aan een make-over, zodat de de ouderen met uit de buurt op tv er weer terecht kunnen. Gerard met en Gordon gaan met zich inzetten naar om alles voor een elkaar te krijgen. Daarnaast een maken ze met kennis met uit de frêle Bep, die het maar liefst zes keer de kanker overwon. Maar nu van heeft ze nergens uit tijdens om te darten, haar liefste uit hobby. het Voor de eenzame van en straatarme Karel hebben Gerard op en Gordon in wel iets uit heel bijzonders in petto: het hij mag naar een de huis van tijdens plezier.

De tijdens fenomenen Geer en Goor zijn een te gast naar in een bijzonder op woonhuis voor mensen met tijdens geheugenproblemen. Daar tijdens maken ze van een in kale tijdens ruimte een gezellig een buurtcafé, zodat de eenzame in ouderen in Zevenaar op tv elkaar op daar kunnen ontmoeten. Gerard met en Gordon maken kennis met in Loes, met die vrijwel de niets meer kan zien door en horen, en toch ineens van te maken kreeg het met door een halvering van haar zorg. de de Ze kan niks meer. door En voor uit Annie, die pas kort weduwe is, met vinden de op tv mannen een wel een heel aparte naar vriendinnengroep.

De fenomenen Geer op tv en de Goor zijn te op tv gast in een bijzonder woonhuis op tv een voor mensen met geheugenproblemen. Daar uit maken ze tijdens van een kale ruimte de een gezellig buurtcafé, zodat in de eenzame ouderen een in Zevenaar elkaar door naar daar kunnen ontmoeten. een Gerard en Gordon maken kennis de met Loes, die met vrijwel niets meer kan op tv zien en het horen, en toch ineens op tv uit te maken kreeg met een van halvering van haar zorg. door Ze kan niks het meer. En voor uit Annie, die pas van kort weduwe is, de vinden de mannen een een wel de heel aparte naar vriendinnengroep.

De naar fenomenen Geer en Goor een zijn te gast in in een bijzonder woonhuis met voor mensen met op tv geheugenproblemen. Daar maken van ze van een een kale op ruimte een uit gezellig buurtcafé, zodat de op eenzame ouderen in de Zevenaar elkaar daar kunnen op ontmoeten. Gerard van en Gordon maken op tv kennis met Loes, het die vrijwel in niets meer kan zien en horen, het en toch ineens in te maken tijdens kreeg met een halvering tijdens van haar zorg. van Ze kan niks het meer. En voor het Annie, die pas door kort een weduwe is, vinden de mannen een een wel heel van aparte op tv vriendinnengroep.

Gerard op en Gordon naar creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een naar van waanzinnige beleeftuin. Een op tv plek waar de op tv kinderen uit de buurt op tv de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. naar Ook gaan in ze langs de bij Hanny, tijdens die van eenzaamheid niet op tv meer weet het wat ze moet doen. Vroeger op tv tuinierde ze zo graag, tijdens maar dat gaat de uit niet meer vanwege de artrose. En tijdens hoe in moet dat met het monument de voor haar tijdens man in die in tuin? met En de goedlachse, ondeugende van Riet wordt getrakteerd op op tv een het buffet.

Gerard op tv en Gordon creëren tijdens voor een Zoetermeers in woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. op tv Een plek waar naar de kinderen op uit de buurt de de eenzame ouderen kunnen het ontmoeten. op Ook gaan ze langs bij door Hanny, die van de eenzaamheid niet meer weet op wat ze door moet doen. Vroeger tuinierde door ze zo op graag, maar dat een gaat niet meer een vanwege op tv de artrose. En hoe moet dat van naar met het monument voor het haar man in die tuin? een En een de goedlachse, ondeugende Riet het wordt tijdens getrakteerd op een van buffet.

Gerard op en Gordon creëren voor het een Zoetermeers woonzorgcentrum een het op tv waanzinnige beleeftuin. Een plek tijdens waar de kinderen uit met de buurt de door eenzame door ouderen kunnen ontmoeten. de Ook gaan ze tijdens langs bij Hanny, naar die van eenzaamheid niet met meer weet van wat ze moet de doen. Vroeger tuinierde ze het zo graag, maar dat gaat op tv niet door meer vanwege de artrose. naar En het hoe moet dat met het op tv monument voor haar man van in tijdens die tuin? En de goedlachse, uit ondeugende Riet in wordt getrakteerd op een tijdens de buffet.

oktober 2017
15-10-2017 22:39

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

13-10-2017 16:06

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

12-10-2017 20:31

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Voorvechters van de multic...

08-10-2017 22:37

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

06-10-2017 16:06

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

05-10-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

01-10-2017 22:36

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

29-09-2017 16:06

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

28-09-2017 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

24-09-2017 22:34

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

22-09-2017 16:06

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

21-09-2017 20:33

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

17-09-2017 22:35

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

15-09-2017 16:06

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

14-09-2017 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 22:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord