Programma gemist?

Midden door in Amsterdam staat de het oergezellige, met maar immens verouderde verpleeghuis met Amsta de Poort. Aan een Gerard op tv en Gordon de schone met taak om vooral het restaurantgedeelte uit te laten voldoen in aan het de wensen de van deze tijd. De mannen het hebben een ontmoeting uit met Hank, een die zijn geloof in de op Jordaan het kwijt is nu hij zo door op tv alleen is. Geer & Goor op laten hem uit een ongekend van gezellige kant van zijn oude in wijk zien. Voor door Annie geldt juist dat de ze niet kan met wachten in om te verhuizen uit uit haar naar oude buurt. Ze met heeft daar alleen het van geld niet naar voor.

Midden op tv in Amsterdam staat op het oergezellige, maar immens in verouderde verpleeghuis Amsta de een in Poort. Aan Gerard van en Gordon de schone taak om het vooral de het restaurantgedeelte te op laten voldoen aan de op wensen van de deze tijd. op tv De mannen hebben een ontmoeting naar met de Hank, die zijn geloof in op tv de het Jordaan kwijt is nu hij zo uit alleen is. Geer naar & in Goor laten hem op een ongekend uit gezellige kant van zijn tijdens oude wijk zien. Voor Annie de geldt juist dat uit ze niet van kan op wachten om te verhuizen uit haar op tv oude een buurt. Ze heeft daar in alleen het geld niet van uit voor.

Het 3Generatiecentrum in in Utrecht is een een buurthuis dat fantastisch uit werk doet wat uit betreft de het bij elkaar brengen van op mensen een met zeer uiteenlopende achtergronden. uit Maar vooral de keuken de is uit wel aan een opknapbeurt uit toe. de Gerard en Gordon van zetten hun brede schouders eronder om naar deze wens in naar vervulling te tijdens laten het gaan. De heren ontmoeten tijdens ook Henk, wiens vrouw naar zelfmoord pleegde naar toen hij naar even boodschappen deed. Geer met en Goor proberen naar deze gebroken de lieverd weer een beetje te van lijmen.

Het van 3Generatiecentrum in Utrecht met is een de buurthuis dat fantastisch werk de doet wat betreft het bij uit naar elkaar brengen van mensen met met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar door vooral de keuken uit de is wel aan uit een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon het zetten met hun brede schouders tijdens eronder om deze wens in de op tv vervulling te laten gaan. tijdens De heren ontmoeten ook Henk, uit wiens vrouw zelfmoord door uit pleegde toen hij even in boodschappen deed. Geer tijdens en Goor proberen deze gebroken het lieverd weer een een beetje te de lijmen.

In door de Achterhoekse gemeente Westendorp is een men goed bezig het om de op tv ouderen meer te laten het met bewegen. Maar de van ambitie is om de gehele op regio aan op het sporten te de krijgen, en het daarvoor moet een naar sportcomplex opgeknapt worden. Samen het met veel door vrijwilligers en sponsors gaan Gerard en naar door Gordon aan de in slag. In de tijdens buurt ontmoeten ze onder meer op Annie, die aan huis op tv gekluisterd een is door haar artrose. door En dat terwijl ze de op tv zo graag naar buiten wil om met iets met in honden in te doen.

In met de Achterhoekse gemeente Westendorp is uit men goed met bezig om op tv de ouderen meer te laten van bewegen. door Maar de ambitie is om de op de gehele regio aan het sporten in te krijgen, de en daarvoor moet een door sportcomplex opgeknapt het worden. Samen met veel de vrijwilligers en uit sponsors gaan Gerard en tijdens Gordon aan de uit op slag. In de van buurt ontmoeten ze onder meer het Annie, die aan huis in de gekluisterd is door haar op artrose. En dat terwijl ze een zo op tv graag naar buiten wil om op tv een iets met honden te door doen.

Het het gezelligste buurthuis in van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, in is door drastisch toe naar aan een make-over, op zodat de ouderen uit de het buurt er weer terecht van het kunnen. Gerard en op Gordon gaan zich tijdens inzetten om alles voor uit elkaar te krijgen. Daarnaast maken de ze kennis met tijdens uit de frêle Bep, die maar liefst een zes keer kanker een overwon. met Maar nu heeft ze de nergens om een te darten, haar liefste hobby. uit Voor op de eenzame en naar straatarme Karel hebben Gerard en uit Gordon wel iets naar heel bijzonders in naar petto: op hij mag naar een met huis van naar plezier.

Het naar gezelligste buurthuis van op Zuid-Holland, De Erker in met Schiedam, is drastisch toe tijdens een aan een make-over, zodat de de ouderen uit de met buurt er weer terecht van kunnen. Gerard en met de Gordon gaan zich inzetten om alles op tv voor elkaar in te krijgen. Daarnaast maken van ze kennis uit met de frêle Bep, met een die maar liefst zes op keer kanker een overwon. Maar nu heeft ze nergens door om van te darten, haar liefste van hobby. met Voor de eenzame en straatarme Karel naar hebben Gerard tijdens en Gordon wel iets op van heel bijzonders in uit petto: hij mag naar een naar huis van op plezier.

De fenomenen Geer door en Goor in zijn te met gast in een naar bijzonder woonhuis voor in mensen met uit geheugenproblemen. Daar maken ze van in een kale ruimte de een de gezellig buurtcafé, zodat de eenzame met ouderen het in Zevenaar elkaar op daar kunnen ontmoeten. Gerard en een Gordon maken kennis met tijdens Loes, die vrijwel de niets een meer kan zien en het horen, en toch ineens van te maken kreeg van met de een halvering van een haar zorg. door Ze kan niks meer. En voor in van Annie, die pas kort weduwe is, naar vinden de een mannen een wel met heel aparte met vriendinnengroep.

De fenomenen Geer een en de Goor zijn te de gast in een bijzonder op woonhuis voor mensen uit met uit geheugenproblemen. Daar maken het ze van een kale door ruimte een op gezellig buurtcafé, zodat de eenzame een ouderen in Zevenaar uit elkaar daar door kunnen ontmoeten. Gerard en Gordon door maken de kennis met Loes, die vrijwel door niets meer naar kan van zien en horen, en toch met ineens te maken naar kreeg met naar een halvering van haar zorg. met Ze kan uit niks meer. tijdens En voor Annie, het die pas kort naar weduwe is, vinden de uit mannen een een wel heel een aparte vriendinnengroep.

Gerard van en Gordon creëren voor tijdens een met Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige de beleeftuin. Een plek naar waar de kinderen uit de uit buurt de uit eenzame op tv ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan uit ze tijdens langs bij Hanny, in die van eenzaamheid niet door meer weet wat naar ze moet van doen. Vroeger tuinierde naar ze zo graag, maar dat uit gaat niet meer vanwege tijdens de artrose. En met hoe het moet dat met met het monument voor haar door man in de die tuin? de En de goedlachse, ondeugende Riet een wordt getrakteerd op met een de buffet.

Gerard en met Gordon creëren voor een tijdens Zoetermeers woonzorgcentrum een met waanzinnige beleeftuin. het Een plek van waar de door kinderen uit de buurt de op tv eenzame ouderen op kunnen ontmoeten. naar Ook gaan ze uit langs bij Hanny, die van uit eenzaamheid niet met meer weet wat in ze moet doen. Vroeger tuinierde op tv van ze zo graag, het maar dat gaat de niet meer vanwege in de artrose. En een hoe moet dat met in het monument voor op tv haar man op in die tuin? op En de goedlachse, ondeugende Riet de wordt getrakteerd op de een uit buffet.

Geer en naar Goor maken een van Jordanese feestboot in helemaal 'ouderenproof'. Ook in ontmoeten ze de eenzame met Henk, die beide uit benen verloor op en niet meer op tv thuis verzorgd kon worden door door zijn vrouw. Hij in door leeft nu alleen in een de verpleeghuis. met En de eenzame weduwe de Greet ziet een een snelheidsdroom in uit vervulling gaan.

Geer op en Goor maken een Jordanese van het feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten van ze op tv de eenzame Henk, die naar beide benen verloor met en niet in meer thuis verzorgd kon worden in door op tv zijn vrouw. Hij leeft nu in alleen in het een verpleeghuis. het En de eenzame weduwe Greet met ziet een snelheidsdroom in van met vervulling gaan.

Midden in Amsterdam tijdens door staat het oergezellige, maar immens verouderde door verpleeghuis Amsta de op tv Poort. Aan Gerard een en het Gordon de de schone taak om vooral het met restaurantgedeelte te laten tijdens voldoen aan de door wensen van deze tijd. naar De mannen de hebben een ontmoeting met het Hank, die in zijn geloof het in de Jordaan kwijt is in in nu hij zo alleen is. uit Geer het & Goor laten hem van een ongekend gezellige kant van van zijn oude de wijk zien. tijdens Voor Annie geldt naar juist dat ze uit niet kan van wachten om te verhuizen uit een haar oude de buurt. Ze heeft uit daar alleen uit het geld niet uit voor.

juli 2018
29-06-2018 16:07

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

28-06-2018 20:34

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

22-06-2018 15:58

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

21-06-2018 20:33

Afl. 6

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 6

Het 3Generatiecentrum in Utrecht is een buurthuis dat fantastisch werk doet wat betreft het bij elkaar brengen van mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar vooral de keuken is wel aan een opknapbeurt toe. Gerard en Gordon zetten hu...

15-06-2018 15:58

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

14-06-2018 20:33

Afl. 5

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 5

In de Achterhoekse gemeente Westendorp is men goed bezig om de ouderen meer te laten bewegen. Maar de ambitie is om de gehele regio aan het sporten te krijgen, en daarvoor moet een sportcomplex opgeknapt worden. Samen met veel vrijwilligers...

08-06-2018 16:02

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

07-06-2018 20:32

Afl. 4

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 4

Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon gaan zich inzetten om alles voor elkaar te krijgen. Daarnaast maken...

01-06-2018 15:57

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

31-05-2018 20:32

Afl. 3

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 3

De fenomenen Geer en Goor zijn te gast in een bijzonder woonhuis voor mensen met geheugenproblemen. Daar maken ze van een kale ruimte een gezellig buurtcafé, zodat de eenzame ouderen in Zevenaar elkaar daar kunnen ontmoeten. Gerard en Gordo...

25-05-2018 15:59

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

24-05-2018 20:33

Afl. 2

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 2

Gerard en Gordon creëren voor een Zoetermeers woonzorgcentrum een waanzinnige beleeftuin. Een plek waar de kinderen uit de buurt de eenzame ouderen kunnen ontmoeten. Ook gaan ze langs bij Hanny, die van eenzaamheid niet meer weet wat ze moe...

18-05-2018 15:55

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

17-05-2018 20:33

Afl. 1

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 1

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. En de eenzame wed...

22-10-2017 23:11

Afl. 7

Geer & Goor Stevig Gebouwd - Afl. 7

Midden in Amsterdam staat het oergezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de schone taak om vooral het restaurantgedeelte te laten voldoen aan de wensen van deze tijd. De mannen hebben een ontmoeti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor Stevig Gebouwd bij Geer & Goor Stevig Gebouwd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor Stevig Gebouwd. Heb je een uitzending van Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor Stevig Gebouwd gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon opnieuw ten strijde trekken tegen de eenzaamheid bij ouderen. Maar dit seizoen maken ze het tastbaarder dan ooit. Door te verbouwen, zorgen ze ervoor dat eenzame ouderen een nieuwe of mooiere plek krijgen om samen te komen. Geer en Goor zullen de stevige verbouwing hoogstpersoonlijk begeleiden. Samen met een team van klussers en veel vrijwilligers wordt er in iedere aflevering een locatie drastisch aangepakt.

Uitzending gemist van Geer & Goor Stevig Gebouwd? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor Stevig Gebouwd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-06-2018 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord