Programma gemist?

De rijken worden op tv op tv steeds rijker, de armen steeds uit armer. op tv In Amerika zag 5% van de uit families naar hun inkomen tussen 1979 en in 2009 een met 72,7 % toenemen, op tv terwijl 5% van de met gezinnen met op de laagste van inkomens een vermindering kende een van 7,4%. Van de de de totale Amerikaanse welvaart komt 42,7% ten het goede aan slechts in naar 1% van de mensen. op Van deze rijkste mensen tijdens van Amerika tijdens woont 1% het op Park Avenue op in New York City. Tien op minuten noordelijker de in brug over loopt op tv Park Avenue de Bronx de in, op waar de helft uit van de bevolking leeft tijdens van in de voedselbank. De werkloosheid op tv is 19% en op tv kinderen hebben hier tijdens twintig keer meer kans de te op tv worden vermoord dan de bewoners door aan de andere op tv kant van de rivier. van van Jacob Hacker, politicoloog aan naar Yale Universiteit, stelt met dat de maatschappij is veranderd een omdat naar er meer met en meer geld naar de tijdens top een gaat. Dit geld wordt door de uit rijken een geïnvesteerd in op tv politiek die gunstig is voor het de rijken. uit De sociale mobiliteit van in de samenleving op tv is enorm afgenomen. Toch uit blijven op vooral de armste mensen van in de van samenleving geloven in de Amerikaanse droom in een om van een dubbeltje door een kwartje te door worden. In hun op tv appartementen op Park Avenue ontvangen de de rijken presidenten met en senatoren. uit Miljoenen dollars op tv campagnegeld worden in het vooruitzicht in gesteld in met ruil voor lage belastingen. naar De de bewoners van tijdens Park Avenue in naar de Bronx kunnen hun president niet met beïnvloeden tijdens en worden geconfronteerd een met bezuinigingen in publieke gelden. op tv uit Bezuinigingen die nodig op tv waren voor de belastingverlagingen op tv voor de een rijken.

oktober 2019
08-09-2017 00:25

Park Avenue

2Doc: Park Avenue - Park Avenue

De rijken worden steeds rijker, de armen steeds armer. In Amerika zag 5% van de families hun inkomen tussen 1979 en 2009 met 72,7 % toenemen, terwijl 5% van de gezinnen met de laagste inkomens een vermindering kende van 7,4%. Van de totale ...

2Doc: Park Avenue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Park Avenue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Park Avenue bij 2Doc: Park Avenue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Park Avenue. Heb je een uitzending van 2Doc: Park Avenue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Park Avenue gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Park Avenue? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Park Avenue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!