Programma gemist?

De een rijken worden steeds rijker, van de armen steeds armer. uit In op Amerika zag 5% van de de met families hun inkomen tussen op 1979 en 2009 met een 72,7 % toenemen, een terwijl 5% van de de gezinnen door met de laagste door inkomens een vermindering kende tijdens van 7,4%. het Van de totale het Amerikaanse welvaart komt 42,7% ten op tv goede aan slechts in 1% van de van mensen. door Van deze rijkste mensen van door Amerika woont 1% in met op Park Avenue tijdens in New York City. de Tien minuten noordelijker in de brug over loopt Park een Avenue de Bronx op in, waar naar de tijdens helft van de bevolking op tv leeft van de voedselbank. met De werkloosheid is 19% naar een en kinderen hebben hier twintig door keer met meer kans te worden vermoord dan op de een bewoners aan op de andere kant met van de rivier. Jacob Hacker, politicoloog op tv aan Yale Universiteit, op tv stelt dat uit de maatschappij is op veranderd omdat in er meer en meer geld van de naar de top gaat. Dit geld met wordt op door de rijken geïnvesteerd op tv in politiek die gunstig een is voor de naar met rijken. De sociale mobiliteit in de van samenleving op is enorm afgenomen. door Toch blijven vooral de tijdens armste mensen in de van samenleving geloven tijdens in door de Amerikaanse droom om van een uit van dubbeltje een kwartje te worden. In tijdens hun in appartementen op Park Avenue ontvangen de de rijken op presidenten uit en senatoren. Miljoenen dollars campagnegeld uit worden in op het vooruitzicht door gesteld in ruil het voor lage belastingen. De het bewoners van Park Avenue in op tv de naar Bronx kunnen hun een president niet beïnvloeden en in worden geconfronteerd uit met bezuinigingen in op publieke gelden. in Bezuinigingen die nodig op waren voor de een belastingverlagingen voor de in rijken.

augustus 2021
08-09-2017 00:25

Park Avenue

2Doc: Park Avenue - Park Avenue

De rijken worden steeds rijker, de armen steeds armer. In Amerika zag 5% van de families hun inkomen tussen 1979 en 2009 met 72,7 % toenemen, terwijl 5% van de gezinnen met de laagste inkomens een vermindering kende van 7,4%. Van de totale ...

2Doc: Park Avenue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Park Avenue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Park Avenue bij 2Doc: Park Avenue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Park Avenue. Heb je een uitzending van 2Doc: Park Avenue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Park Avenue gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Park Avenue? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Park Avenue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!