Programma gemist?

De op rijken worden de steeds rijker, de armen steeds in armer. tijdens In Amerika zag 5% van van de families een hun inkomen tussen uit 1979 en in 2009 met 72,7 % toenemen, met terwijl 5% van de uit gezinnen met een de laagste inkomens op een het vermindering kende van het 7,4%. Van de het totale Amerikaanse welvaart komt 42,7% op tv ten goede naar aan slechts 1% naar van de mensen. met Van deze rijkste op tv mensen van het Amerika woont 1% op tv op Park Avenue de in New York City. op tv Tien minuten noordelijker tijdens de brug over loopt een Park Avenue het de Bronx op tv in, waar de helft van door de bevolking leeft van tijdens de voedselbank. met De werkloosheid op tv is 19% op tv en kinderen hebben van hier twintig keer meer kans uit te worden uit vermoord dan de bewoners aan tijdens de andere kant het van de met rivier. in Jacob Hacker, politicoloog door aan Yale Universiteit, stelt dat het de maatschappij is tijdens veranderd omdat er van meer naar en meer geld naar de het top gaat. Dit geld naar van wordt door de rijken in geïnvesteerd in op tv politiek die gunstig is voor het de de rijken. De sociale door mobiliteit in de samenleving is op tv enorm afgenomen. Toch met blijven vooral de door armste mensen in de op uit samenleving geloven in de de Amerikaanse droom om van een een dubbeltje een van kwartje een te worden. In hun appartementen op op Park Avenue van ontvangen de rijken met presidenten van en senatoren. Miljoenen het dollars campagnegeld worden in het vooruitzicht tijdens van gesteld in ruil voor lage belastingen. op tv De van bewoners van naar Park Avenue in de het Bronx kunnen hun president door niet door beïnvloeden en worden geconfronteerd op tv met bezuinigingen in publieke met gelden. Bezuinigingen die nodig het de waren voor de belastingverlagingen voor de van tijdens rijken.

mei 2020
08-09-2017 00:25

Park Avenue

2Doc: Park Avenue - Park Avenue

De rijken worden steeds rijker, de armen steeds armer. In Amerika zag 5% van de families hun inkomen tussen 1979 en 2009 met 72,7 % toenemen, terwijl 5% van de gezinnen met de laagste inkomens een vermindering kende van 7,4%. Van de totale ...

2Doc: Park Avenue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Park Avenue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Park Avenue bij 2Doc: Park Avenue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Park Avenue. Heb je een uitzending van 2Doc: Park Avenue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Park Avenue gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Park Avenue? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Park Avenue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!