Programma gemist?

De met rijken worden naar steeds rijker, de armen steeds armer. op tv In tijdens Amerika zag tijdens 5% van de uit families hun inkomen door tussen 1979 en 2009 een met 72,7 in % toenemen, terwijl 5% in van de de gezinnen met de laagste van inkomens een vermindering uit kende van 7,4%. uit Van de totale Amerikaanse de welvaart komt 42,7% ten op tv goede uit aan slechts 1% van een de mensen. Van deze naar rijkste mensen van op tv Amerika woont met 1% op de Park Avenue in uit New York City. Tien minuten naar noordelijker door de brug over naar loopt Park Avenue tijdens de Bronx van in, waar de helft op tv van de bevolking leeft van tijdens de voedselbank. van De werkloosheid is in 19% en kinderen de hebben hier in twintig keer meer een kans te worden vermoord op dan een de bewoners aan de andere kant het van op tv de rivier. Jacob Hacker, met politicoloog aan Yale tijdens Universiteit, tijdens stelt dat de maatschappij is de veranderd omdat op tv er meer tijdens en meer geld naar door de top gaat. Dit geld uit wordt door uit de rijken het geïnvesteerd in politiek naar die gunstig is tijdens voor de rijken. De door sociale mobiliteit in de de samenleving is met enorm door afgenomen. Toch blijven vooral de door armste mensen in de naar samenleving geloven in uit de Amerikaanse droom het om van een de dubbeltje tijdens een kwartje te worden. In op hun appartementen op op uit Park Avenue ontvangen de een rijken presidenten door en senatoren. Miljoenen dollars campagnegeld de worden in het vooruitzicht de tijdens gesteld in ruil een voor lage belastingen. de De bewoners van een Park Avenue in de Bronx kunnen een hun president tijdens niet beïnvloeden tijdens en worden geconfronteerd met op bezuinigingen in publieke met gelden. Bezuinigingen tijdens die nodig waren voor de de belastingverlagingen voor de met van rijken.

januari 2021
08-09-2017 00:25

Park Avenue

2Doc: Park Avenue - Park Avenue

De rijken worden steeds rijker, de armen steeds armer. In Amerika zag 5% van de families hun inkomen tussen 1979 en 2009 met 72,7 % toenemen, terwijl 5% van de gezinnen met de laagste inkomens een vermindering kende van 7,4%. Van de totale ...

2Doc: Park Avenue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Park Avenue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Park Avenue bij 2Doc: Park Avenue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Park Avenue. Heb je een uitzending van 2Doc: Park Avenue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Park Avenue gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Park Avenue? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Park Avenue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!