Programma gemist?

De rijken worden op tv steeds rijker, de tijdens armen steeds op armer. In Amerika tijdens zag 5% van het de families met hun inkomen tussen 1979 en naar 2009 met in 72,7 % toenemen, van terwijl 5% van met de de gezinnen met de laagste inkomens een op vermindering het kende van 7,4%. Van in de totale Amerikaanse welvaart door komt 42,7% ten tijdens met goede aan slechts 1% van de op tv mensen. het Van deze een rijkste mensen van Amerika woont tijdens 1% op Park op tv Avenue in van New York City. het Tien minuten noordelijker de een brug over een loopt Park Avenue de Bronx een in, waar tijdens de helft van de van bevolking een leeft van van de voedselbank. De werkloosheid is 19% uit en het kinderen hebben hier twintig naar keer meer kans te het worden op tv vermoord dan de bewoners aan het de andere naar kant een van de rivier. door Jacob Hacker, politicoloog door aan Yale Universiteit, stelt dat in de maatschappij op tv is veranderd omdat er naar meer en tijdens meer geld naar de door top gaat. tijdens Dit geld wordt door de uit rijken geïnvesteerd in met het politiek die gunstig is met voor de rijken. De uit sociale door mobiliteit in de het samenleving is enorm afgenomen. Toch blijven het vooral de armste tijdens de mensen in de samenleving geloven op tv in de Amerikaanse droom op om van een het dubbeltje een van kwartje tijdens te worden. In van hun appartementen op Park Avenue op ontvangen de uit rijken presidenten in en senatoren. Miljoenen uit dollars campagnegeld worden in op tv het vooruitzicht gesteld van in ruil naar voor lage belastingen. De bewoners van in Park Avenue door in de Bronx kunnen van hun president niet door beïnvloeden met en worden geconfronteerd met de bezuinigingen in publieke van gelden. Bezuinigingen die nodig door waren voor in de belastingverlagingen voor een de van rijken.

september 2020
08-09-2017 00:25

Park Avenue

2Doc: Park Avenue - Park Avenue

De rijken worden steeds rijker, de armen steeds armer. In Amerika zag 5% van de families hun inkomen tussen 1979 en 2009 met 72,7 % toenemen, terwijl 5% van de gezinnen met de laagste inkomens een vermindering kende van 7,4%. Van de totale ...

2Doc: Park Avenue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Park Avenue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Park Avenue bij 2Doc: Park Avenue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Park Avenue. Heb je een uitzending van 2Doc: Park Avenue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Park Avenue gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Park Avenue? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Park Avenue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!