Programma gemist?

De rijken met worden steeds rijker, de een armen steeds armer. het In Amerika in zag 5% van met de families hun naar inkomen tussen 1979 met en 2009 met 72,7 op tv door % toenemen, terwijl 5% van de het gezinnen met de naar laagste met inkomens een vermindering kende van door 7,4%. Van uit de in totale Amerikaanse welvaart komt 42,7% het ten goede uit aan slechts door 1% van de mensen. Van op tv deze rijkste mensen op tv van Amerika op tv woont 1% op Park door Avenue in uit New York City. Tien minuten het noordelijker de brug een op over loopt Park van Avenue de Bronx in, waar naar de helft een van de bevolking naar leeft van door de voedselbank. De van werkloosheid is 19% en kinderen hebben op hier twintig keer met meer kans in te worden tijdens vermoord dan een de bewoners aan de op tv andere kant van tijdens de rivier. Jacob Hacker, in politicoloog aan uit Yale Universiteit, stelt dat het de met maatschappij is veranderd omdat er meer naar en tijdens meer geld in naar de top gaat. in Dit geld wordt met door de rijken geïnvesteerd het in politiek die het gunstig is de voor de in rijken. De sociale van mobiliteit in de samenleving is enorm de afgenomen. Toch van blijven vooral de een armste met mensen in de samenleving op tv geloven in de Amerikaanse droom in om van door een de dubbeltje een kwartje te worden. een In een hun appartementen op met Park Avenue ontvangen een de rijken presidenten en naar senatoren. Miljoenen dollars de campagnegeld worden in tijdens het vooruitzicht gesteld in ruil tijdens voor lage op belastingen. uit De bewoners van Park Avenue in van de met Bronx kunnen hun op tv president niet beïnvloeden en de worden geconfronteerd met bezuinigingen uit de in publieke gelden. Bezuinigingen die op nodig waren voor de de belastingverlagingen voor de door uit rijken.

april 2021
08-09-2017 00:25

Park Avenue

2Doc: Park Avenue - Park Avenue

De rijken worden steeds rijker, de armen steeds armer. In Amerika zag 5% van de families hun inkomen tussen 1979 en 2009 met 72,7 % toenemen, terwijl 5% van de gezinnen met de laagste inkomens een vermindering kende van 7,4%. Van de totale ...

2Doc: Park Avenue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Park Avenue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Park Avenue bij 2Doc: Park Avenue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Park Avenue. Heb je een uitzending van 2Doc: Park Avenue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Park Avenue gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Park Avenue? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Park Avenue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!