Programma gemist?

In de deze psychologische thriller ontdekt tijdens de succesvolle op advocate Iris dat haar moeder het een uit groot geheim met zich in meedraagt. Iris door blijkt een oudere halfbroer tijdens te hebben de waarvan het op bestaan noodgedwongen is verzwegen. op tv De autistische Ray blijkt in op een tbs-kliniek de te verblijven omdat op hij van veroordeeld is voor van een gruwelijke moord. een Iris trekt zich het lot van tijdens haar op halfbroer aan en in haar het zoektocht naar de tijdens waarheid naar wordt ze geconfronteerd met met zaken die haar met leven tijdens voorgoed zullen veranderen.

mei 2021
14-09-2019 21:20

Daglicht

Daglicht - Daglicht

In deze psychologische thriller ontdekt de succesvolle advocate Iris dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray blijkt i...

Daglicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daglicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daglicht bij Daglicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daglicht. Heb je een uitzending van Daglicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daglicht gemist

Uitzending gemist van Daglicht? Hier kun je alle uitzendingen van Daglicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!