Programma gemist?

In deze psychologische een thriller door ontdekt de succesvolle advocate tijdens Iris dat de haar moeder een groot geheim een met op zich meedraagt. Iris naar blijkt een oudere halfbroer van te hebben een waarvan het bestaan uit noodgedwongen is verzwegen. De een autistische het Ray blijkt in een tbs-kliniek te van naar verblijven omdat hij veroordeeld is voor van een naar gruwelijke moord. Iris trekt zich door naar het lot van haar halfbroer op tv aan van en in haar zoektocht naar de de waarheid de wordt ze geconfronteerd met op tv zaken in die haar leven voorgoed zullen van veranderen.

mei 2020
14-09-2019 21:20

Daglicht

Daglicht - Daglicht

In deze psychologische thriller ontdekt de succesvolle advocate Iris dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray blijkt i...

Daglicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daglicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daglicht bij Daglicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daglicht. Heb je een uitzending van Daglicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daglicht gemist

Uitzending gemist van Daglicht? Hier kun je alle uitzendingen van Daglicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!