Programma gemist?

In deze psychologische het thriller door ontdekt de succesvolle advocate door Iris dat haar moeder een een groot op tv geheim met zich meedraagt. op Iris blijkt een een oudere uit halfbroer te hebben waarvan het het van bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische een Ray blijkt een in een tbs-kliniek uit te verblijven omdat hij naar veroordeeld is op voor de een gruwelijke moord. tijdens Iris trekt zich het het lot van haar halfbroer aan in en in haar met met zoektocht naar de waarheid in wordt ze een geconfronteerd met zaken die in haar leven voorgoed zullen in veranderen.

oktober 2021
14-09-2019 21:20

Daglicht

Daglicht - Daglicht

In deze psychologische thriller ontdekt de succesvolle advocate Iris dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray blijkt i...

Daglicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daglicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daglicht bij Daglicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daglicht. Heb je een uitzending van Daglicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daglicht gemist

Uitzending gemist van Daglicht? Hier kun je alle uitzendingen van Daglicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!