Programma gemist?

In deze op psychologische thriller ontdekt de de succesvolle advocate naar Iris dat haar de moeder een groot geheim van met zich de meedraagt. Iris blijkt de een naar oudere halfbroer te hebben waarvan de het uit bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische het Ray blijkt door in een tbs-kliniek de te verblijven op omdat hij veroordeeld een is voor een gruwelijke in moord. Iris trekt zich een het lot uit van haar op halfbroer aan en in haar op zoektocht naar door de waarheid het wordt ze geconfronteerd naar met zaken die haar op tv leven voorgoed zullen van veranderen.

november 2021
14-09-2019 21:20

Daglicht

Daglicht - Daglicht

In deze psychologische thriller ontdekt de succesvolle advocate Iris dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray blijkt i...

Daglicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daglicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daglicht bij Daglicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daglicht. Heb je een uitzending van Daglicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daglicht gemist

Uitzending gemist van Daglicht? Hier kun je alle uitzendingen van Daglicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!