Programma gemist?

Het Joyous String door Quartet naar uit de VS treedt op. door met Het viertal deed dit eerder ook op tv al op voor de Amerikaanse door oud-president Obama! De van 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. een Esra heeft in een eigen van YouTube-kanaal waarop ze op tv voetbalbattles doet met met bekende voetballers. Uiteraard uit mag Najib Amhali ook zijn in kunsten tonen. tijdens De 8-jarige op Evander speelt onder tijdens meer een pianostuk van Berkovich. naar Reuben uit op Wales door sluit af met een prachtige vertolking het op van een nummer van uit Jennifer Hudson.

De met pas 9-jarige Leo is nu door met al een ware op tv pianovirtuoos. De 8-jarige een Angel danst Afrodance en van gaat met Najib Amhali een uit het dancebattle aan. De in broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten tijdens een kickboxrecord een neer en de worden daarbij uit geholpen door Remy Bonjasky. De met 9-jarige tijdens Maryam toont haar lenigheid in een naar acrobatische choreografie. in De tweelingbroers Teddie het en Freddie het uit Amerika voeren een naar tapdance-act door uit. En Destin laat zijn eigen, in voor op dit programma geschreven, rap de horen.

Kevin en Gaby tijdens met uit de VS laten een een wervelende salsa-act zien. De naar 7-jarige Xian van wordt op door Najib Amhali getest op naar zijn topografiekennis. het De 11-jarige in Mimi zingt het nummer 'Running' van uit Beyonce. Jasper speelt de trompet de in een New uit Yorkse jazzclubsetting het en de Britse Yunayde leert Najib uit diverse de kungfutrucjes. De 10-jarige met Luciano kruipt met verve in van de huid van uit Michael met Jackson.

De 11-jarige uit Camron en met Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. van Silver, bekend tijdens van de musical op tv 'Ciske de Rat', zingt door 'Kleine Jongen' van tijdens naar André Hazes. De 4-jarige Bella op uit uit Rusland toont haar talenknobbel: op ze spreekt maar liefst tijdens zeven verschillende talen! En op tv dan zijn door er ook nog de met 3-jarige van motorcrosser Jaxx met en de 6-jarige Braziliaanse tijdens Eduarda, die een waanzinnige tijdens drumact laat naar zien.

De giechelende in vriendinnen naar Sarah en Dewi, die van beiden spelen in het 'De Lion King', doen een met dansact. in De 7-jarige Jiaying in uit China kan dieren naar hypnotiseren. Sharai van negen door doet een op tv perfecte tijdens imitatie van Judeska, tijdens het bekende typetje van naar Jandino Asporaat. in Verder zien we een fenomenale 8-jarige een balletdanseres uit naar Californië en twee lefgozertjes door naar die onvoorstelbare trucs in op hun stuntstep tijdens doen.

Onder leiding door van Najib door Amhali stelen kinderen tussen uit de drie en twaalf tijdens jaar de de show in uit het amusementsprogramma in Little Big Stars. Kinderen door met een de bijzonder talent of passie, uit door zowel binnen- als in buitenland, laten hun kunsten met zien. Little op tv Big op Stars is geen op talentenshow of wedstrijd: hier met is ieder de kind een winnaar. Zo het geeft de 10-jarige Ida een van weergaloze vertolking van een een nummer tijdens uit de musical 'Annie'. een Een 6-jarig in basketbalfenomeen uit op tv de Verenigde Staten toont zijn naar skills met en de schattige 4-jarige Norah tijdens het schittert in een in 'Frozen'-decor. Twee broers en een de meisje uit Ierland doen tijdens aan de trioballroomdancing, waar de door jonge Jake een het ware diabolokunstenaar blijkt te een zijn. En dan naar is er door nog de 10-jarige Ghizlane, met die de Olympische, gouden in turnoefening op naar de door balk van Sanne Wevers van doet.

maart 2021
13-10-2017 20:38

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

06-10-2017 20:39

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

29-09-2017 20:40

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

22-09-2017 20:40

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

15-09-2017 20:39

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

08-09-2017 20:39

Nieuw: Little Big Stars

Little Big Stars - Nieuw: Little Big Stars

Onder leiding van Najib Amhali stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show in het amusementsprogramma Little Big Stars. Kinderen met een bijzonder talent of passie, uit zowel binnen- als buitenland, laten hun kunsten zien. Little ...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!