Programma gemist?

Het in Joyous String Quartet uit de door VS op tv treedt op. Het viertal op tv deed dit eerder ook uit al het voor de Amerikaanse door oud-president Obama! De tijdens 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. door met Esra heeft een eigen door YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet in tijdens met bekende voetballers. Uiteraard mag van Najib Amhali ook zijn tijdens kunsten tonen. het De 8-jarige Evander speelt op tv onder meer een van pianostuk van Berkovich. op Reuben uit tijdens Wales sluit af met uit een prachtige vertolking een van een de nummer van Jennifer van Hudson.

De het pas 9-jarige Leo het is nu al de een ware pianovirtuoos. De naar 8-jarige Angel danst Afrodance van en gaat de met tijdens Najib Amhali een dancebattle aan. op tv De in broertjes Jimmy, Jayden en met Jayson zetten een een kickboxrecord neer en worden daarbij op tv geholpen naar door Remy Bonjasky. De van 9-jarige Maryam toont met haar lenigheid uit in een acrobatische tijdens choreografie. De tweelingbroers Teddie op tv en het Freddie uit Amerika voeren een tapdance-act het uit. op tv En Destin op tv laat zijn eigen, naar voor dit programma tijdens geschreven, rap horen.

Kevin op tv en Gaby het uit de VS laten een wervelende van salsa-act zien. De met 7-jarige Xian de wordt door Najib uit Amhali getest op zijn door topografiekennis. De 11-jarige een Mimi zingt het van nummer 'Running' op van Beyonce. Jasper tijdens speelt trompet van in een New Yorkse met jazzclubsetting en de Britse de Yunayde leert Najib van diverse kungfutrucjes. De op tv 10-jarige in Luciano kruipt met op verve in de huid van met in Michael Jackson.

De van 11-jarige Camron het en Tjerk doen naar een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend op tv van de op tv musical 'Ciske de Rat', het zingt de 'Kleine Jongen' van André Hazes. door De in 4-jarige Bella uit Rusland uit toont haar talenknobbel: ze spreekt op uit maar liefst zeven verschillende talen! uit En dan zijn er naar van ook nog de 3-jarige motorcrosser naar Jaxx en op de 6-jarige Braziliaanse door Eduarda, die tijdens een waanzinnige drumact laat door zien.

De giechelende het vriendinnen Sarah van en Dewi, in die beiden spelen in 'De Lion in King', doen een met dansact. De uit 7-jarige uit Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. op tv in Sharai van negen doet een perfecte op tv met imitatie van Judeska, van het bekende typetje van tijdens Jandino Asporaat. Verder op zien we een met fenomenale 8-jarige balletdanseres uit door Californië en twee lefgozertjes het die onvoorstelbare op tv trucs op hun stuntstep uit het doen.

Onder de leiding van tijdens Najib Amhali stelen kinderen tussen de op drie en twaalf op tv jaar de het show in het amusementsprogramma op Little Big Stars. van Kinderen een met een de bijzonder talent of passie, tijdens uit zowel binnen- als buitenland, een laten hun kunsten door zien. Little Big uit Stars naar is geen talentenshow door of wedstrijd: het hier is ieder kind een tijdens winnaar. Zo geeft in de 10-jarige Ida op tv een weergaloze vertolking van op een op tv nummer uit de tijdens musical 'Annie'. uit Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de de Verenigde Staten toont de zijn skills en in de in schattige 4-jarige Norah schittert door in een 'Frozen'-decor. Twee het broers naar en een meisje uit tijdens Ierland doen aan uit trioballroomdancing, waar de jonge Jake in een in ware diabolokunstenaar blijkt de te zijn. met En dan is er nog de het het 10-jarige Ghizlane, die met de Olympische, gouden turnoefening het op de balk uit van Sanne Wevers een doet.

juli 2020
13-10-2017 20:38

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

06-10-2017 20:39

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

29-09-2017 20:40

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

22-09-2017 20:40

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

15-09-2017 20:39

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

08-09-2017 20:39

Nieuw: Little Big Stars

Little Big Stars - Nieuw: Little Big Stars

Onder leiding van Najib Amhali stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show in het amusementsprogramma Little Big Stars. Kinderen met een bijzonder talent of passie, uit zowel binnen- als buitenland, laten hun kunsten zien. Little ...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!