Programma gemist?

Het Joyous String tijdens Quartet een uit de VS treedt in op. Het op viertal deed dit eerder op ook al tijdens voor de Amerikaanse door oud-president Obama! een De 10-jarige Hugo van toont zijn snookervaardigheden. naar Esra heeft een eigen uit YouTube-kanaal waarop naar ze voetbalbattles doet met bekende in voetballers. Uiteraard mag door Najib Amhali ook in zijn kunsten de tonen. De 8-jarige Evander door speelt onder meer in een op pianostuk van Berkovich. een Reuben uit Wales sluit af van met een prachtige uit vertolking van een nummer op tv van het Jennifer Hudson.

De pas 9-jarige in Leo is nu naar een al een ware pianovirtuoos. De in 8-jarige Angel danst op Afrodance en het gaat met de Najib Amhali een dancebattle aan. De op broertjes Jimmy, Jayden op en Jayson zetten uit een op tv kickboxrecord neer en worden met daarbij de geholpen door Remy Bonjasky. De een 9-jarige Maryam tijdens toont haar lenigheid door in een acrobatische choreografie. De uit tweelingbroers met Teddie en Freddie uit Amerika tijdens naar voeren een tapdance-act uit. En Destin de laat naar zijn eigen, naar voor dit programma geschreven, met rap horen.

Kevin en naar Gaby met uit de VS laten een door wervelende salsa-act zien. de De 7-jarige Xian van wordt door Najib op tv Amhali getest op een zijn topografiekennis. tijdens De 11-jarige Mimi zingt het tijdens nummer 'Running' van op Beyonce. door Jasper speelt trompet met in een New Yorkse jazzclubsetting door en een de Britse in Yunayde leert Najib diverse kungfutrucjes. naar De van 10-jarige Luciano kruipt met verve van in de op huid van Michael op Jackson.

De op tv 11-jarige Camron en Tjerk doen met een duizelingwekkende breakdance-act. een Silver, bekend van naar de musical door 'Ciske de Rat', zingt uit 'Kleine Jongen' van in het André Hazes. De 4-jarige op tv Bella uit Rusland met toont haar op talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven met uit verschillende talen! En dan zijn op tv er ook tijdens nog de 3-jarige op motorcrosser Jaxx en de 6-jarige op tv Braziliaanse Eduarda, die met een waanzinnige drumact in een laat zien.

De het giechelende vriendinnen Sarah en naar Dewi, die een beiden spelen op tv in 'De Lion King', op tv doen een dansact. De 7-jarige een Jiaying de uit China kan dieren hypnotiseren. een Sharai van negen de doet een een perfecte imitatie van Judeska, het het bekende op typetje van Jandino Asporaat. de Verder zien met we naar een fenomenale 8-jarige balletdanseres uit Californië naar en twee tijdens lefgozertjes die onvoorstelbare van trucs op naar hun stuntstep door doen.

Onder leiding van de Najib Amhali op tv stelen kinderen tussen de door drie en twaalf op jaar het de show in het naar amusementsprogramma van Little Big Stars. Kinderen in met een op tv bijzonder talent of passie, uit zowel de binnen- als buitenland, door laten een hun kunsten zien. op Little Big door Stars is geen talentenshow of wedstrijd: door hier is uit ieder kind een tijdens winnaar. Zo geeft de tijdens 10-jarige in Ida een het weergaloze vertolking van op een nummer uit op de musical 'Annie'. door Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde op van Staten toont zijn skills en de een schattige 4-jarige op Norah schittert op tv in een op tv 'Frozen'-decor. Twee broers en een de meisje uit Ierland van doen tijdens aan trioballroomdancing, waar de jonge Jake door tijdens een ware diabolokunstenaar op tv blijkt te zijn. met En dan is er nog de de 10-jarige Ghizlane, die de een de Olympische, gouden turnoefening op de het balk van Sanne uit Wevers naar doet.

oktober 2020
13-10-2017 20:38

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

06-10-2017 20:39

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

29-09-2017 20:40

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

22-09-2017 20:40

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

15-09-2017 20:39

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

08-09-2017 20:39

Nieuw: Little Big Stars

Little Big Stars - Nieuw: Little Big Stars

Onder leiding van Najib Amhali stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show in het amusementsprogramma Little Big Stars. Kinderen met een bijzonder talent of passie, uit zowel binnen- als buitenland, laten hun kunsten zien. Little ...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!