Programma gemist?

Het tijdens Joyous String een Quartet uit de VS treedt door op. uit Het viertal deed dit eerder ook van al voor de met met Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo op toont zijn snookervaardigheden. tijdens Esra heeft van een eigen YouTube-kanaal op tv waarop op tv ze voetbalbattles doet met bekende op voetballers. Uiteraard tijdens mag Najib Amhali ook zijn in kunsten tonen. het De 8-jarige Evander speelt het onder meer een op tv pianostuk op van Berkovich. Reuben uit uit Wales sluit af met uit in een prachtige vertolking met van een nummer van door Jennifer Hudson.

De pas 9-jarige naar het Leo is nu al met een ware pianovirtuoos. De het 8-jarige uit Angel danst Afrodance en tijdens gaat met Najib Amhali in een dancebattle aan. De tijdens broertjes Jimmy, de Jayden het en Jayson zetten een in kickboxrecord neer en worden tijdens daarbij geholpen door Remy in Bonjasky. De in 9-jarige Maryam toont haar tijdens lenigheid in door een acrobatische choreografie. uit De tweelingbroers tijdens Teddie en door Freddie uit Amerika voeren een met tapdance-act uit. een En Destin laat zijn eigen, naar voor dit programma een geschreven, rap tijdens horen.

Kevin met en Gaby uit de met VS laten een wervelende met salsa-act zien. van De 7-jarige Xian wordt van het door Najib Amhali getest op zijn naar topografiekennis. de De 11-jarige Mimi zingt het op tv op tv nummer 'Running' van Beyonce. op tv Jasper speelt met trompet in een New Yorkse tijdens jazzclubsetting en de Britse een Yunayde uit leert Najib diverse een kungfutrucjes. De 10-jarige Luciano door kruipt met verve naar in de huid een van het Michael Jackson.

De 11-jarige Camron een en Tjerk doen van een duizelingwekkende in breakdance-act. Silver, bekend uit van van de musical 'Ciske het de Rat', zingt tijdens 'Kleine Jongen' van André Hazes. De in de 4-jarige Bella uit de Rusland toont haar naar talenknobbel: ze spreekt maar van liefst zeven verschillende talen! En op tv dan zijn er op tv ook uit nog de naar 3-jarige motorcrosser Jaxx en de op 6-jarige Braziliaanse van Eduarda, die een waanzinnige drumact met in laat zien.

De het giechelende vriendinnen Sarah op tv en Dewi, die in beiden spelen in 'De in Lion King', doen een in dansact. De 7-jarige met van Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. naar een Sharai van negen de doet een perfecte imitatie van Judeska, in het het bekende typetje in van Jandino Asporaat. door Verder zien we een fenomenale 8-jarige door balletdanseres uit de Californië naar en twee lefgozertjes die onvoorstelbare door trucs een op hun stuntstep op doen.

Onder naar leiding van van Najib Amhali stelen het kinderen tussen de door drie en twaalf jaar de in show in het amusementsprogramma van Little Big Stars. naar Kinderen naar met een bijzonder talent of met passie, uit zowel tijdens binnen- als buitenland, naar laten in hun kunsten zien. naar Little Big Stars van is geen talentenshow of uit wedstrijd: hier van is ieder kind een met winnaar. Zo geeft de uit 10-jarige van Ida een op tv weergaloze vertolking van op een nummer uit de musical met 'Annie'. Een 6-jarig van basketbalfenomeen uit op de Verenigde naar Staten toont zijn skills en uit de naar schattige 4-jarige Norah de schittert in een 'Frozen'-decor. Twee broers uit en een meisje in uit Ierland van doen aan trioballroomdancing, met waar de de jonge Jake door een ware diabolokunstenaar blijkt met te zijn. En dan is op tv door er nog de van 10-jarige Ghizlane, die met de Olympische, gouden turnoefening op op de door balk van Sanne Wevers op doet.

juli 2021
13-10-2017 20:38

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

06-10-2017 20:39

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

29-09-2017 20:40

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

22-09-2017 20:40

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

15-09-2017 20:39

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

08-09-2017 20:39

Nieuw: Little Big Stars

Little Big Stars - Nieuw: Little Big Stars

Onder leiding van Najib Amhali stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show in het amusementsprogramma Little Big Stars. Kinderen met een bijzonder talent of passie, uit zowel binnen- als buitenland, laten hun kunsten zien. Little ...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!