Programma gemist?

Het in Joyous String het Quartet uit de door VS treedt op. Het viertal deed in dit eerder ook tijdens naar al voor de Amerikaanse naar oud-president Obama! uit De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. uit Esra heeft een een van eigen YouTube-kanaal waarop ze van voetbalbattles doet met bekende uit voetballers. door Uiteraard mag Najib door Amhali ook zijn kunsten tonen. met De in 8-jarige Evander speelt onder meer een uit pianostuk van op Berkovich. van Reuben uit Wales sluit naar af met een prachtige vertolking met van een op tv nummer van door Jennifer Hudson.

De pas in 9-jarige Leo is de nu al een naar ware op pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst in Afrodance en het gaat met op tv Najib Amhali een dancebattle aan. De een broertjes Jimmy, in Jayden en Jayson zetten naar met een kickboxrecord neer en in worden daarbij geholpen door de Remy door Bonjasky. De 9-jarige Maryam met toont haar door lenigheid in een acrobatische in choreografie. De tweelingbroers Teddie door en tijdens Freddie uit Amerika voeren een tapdance-act het uit. het En Destin laat zijn tijdens eigen, voor dit in programma uit geschreven, rap horen.

Kevin naar en Gaby op tv uit de VS laten een wervelende een met salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt een door Najib van Amhali getest tijdens op zijn topografiekennis. het De 11-jarige Mimi zingt het tijdens nummer 'Running' van een Beyonce. Jasper een speelt trompet door in een New Yorkse naar jazzclubsetting en de in Britse Yunayde leert met Najib diverse kungfutrucjes. de De 10-jarige Luciano tijdens kruipt met verve van in de tijdens huid van Michael van Jackson.

De tijdens 11-jarige Camron en met Tjerk doen een duizelingwekkende een breakdance-act. Silver, op bekend van de musical 'Ciske op de Rat', zingt in 'Kleine Jongen' op tv van André Hazes. De tijdens 4-jarige Bella tijdens uit Rusland toont naar haar talenknobbel: in ze spreekt maar liefst zeven in verschillende talen! op tv En dan zijn naar er door ook nog de 3-jarige motorcrosser Jaxx naar en in de 6-jarige Braziliaanse Eduarda, die met een waanzinnige uit drumact uit laat zien.

De giechelende van vriendinnen Sarah en Dewi, de die beiden de spelen op in 'De Lion King', doen uit een de dansact. De 7-jarige Jiaying in uit China van kan dieren hypnotiseren. Sharai de van negen de doet een perfecte imitatie met van Judeska, het bekende typetje op een van Jandino Asporaat. op Verder zien we een fenomenale het 8-jarige naar balletdanseres uit Californië en op twee lefgozertjes tijdens die onvoorstelbare trucs op hun het stuntstep op doen.

Onder leiding door van een Najib Amhali stelen de kinderen tussen de drie uit en twaalf jaar de met show in het op amusementsprogramma Little Big Stars. in Kinderen met een met bijzonder talent de of passie, uit zowel op tv binnen- als met buitenland, laten de hun kunsten met zien. Little Big Stars is geen in talentenshow het of wedstrijd: hier de is ieder uit kind een winnaar. Zo geeft met de 10-jarige Ida een op weergaloze vertolking van de een nummer uit de de musical 'Annie'. uit Een 6-jarig basketbalfenomeen op uit de Verenigde op Staten toont tijdens zijn skills en door de schattige 4-jarige Norah in schittert in een door 'Frozen'-decor. Twee naar broers en een de meisje uit op tv Ierland doen aan trioballroomdancing, waar op tv de jonge naar Jake een door ware diabolokunstenaar blijkt door te zijn. van En dan is er nog van de 10-jarige Ghizlane, die met de van Olympische, gouden turnoefening op op tv de balk van Sanne van Wevers van doet.

januari 2020
13-10-2017 20:38

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

06-10-2017 20:39

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

29-09-2017 20:40

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

22-09-2017 20:40

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

15-09-2017 20:39

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

08-09-2017 20:39

Nieuw: Little Big Stars

Little Big Stars - Nieuw: Little Big Stars

Onder leiding van Najib Amhali stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show in het amusementsprogramma Little Big Stars. Kinderen met een bijzonder talent of passie, uit zowel binnen- als buitenland, laten hun kunsten zien. Little ...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!