Programma gemist?

Het de Joyous String Quartet uit de op VS treedt een op. Het viertal deed in dit eerder met ook al door voor de op Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige in Hugo toont zijn snookervaardigheden. met Esra heeft een naar in eigen YouTube-kanaal waarop op tv ze voetbalbattles doet met naar bekende voetballers. Uiteraard mag het Najib op tv Amhali ook zijn kunsten tonen. De een de 8-jarige Evander speelt onder in meer een pianostuk van door Berkovich. met Reuben uit Wales naar sluit af met een een prachtige vertolking van uit een nummer van Jennifer tijdens Hudson.

De in pas 9-jarige Leo is nu uit al een een ware pianovirtuoos. De 8-jarige in Angel danst op Afrodance en gaat van met op tv Najib Amhali een dancebattle aan. van De broertjes Jimmy, het Jayden en uit Jayson zetten tijdens een kickboxrecord neer en met worden daarbij met geholpen door Remy Bonjasky. van De 9-jarige Maryam toont haar in op tv lenigheid in een acrobatische choreografie. door De tweelingbroers Teddie de en Freddie uit Amerika het voeren tijdens een tapdance-act uit. uit En Destin een laat zijn eigen, voor dit programma met de geschreven, rap horen.

Kevin en Gaby naar uit de VS de een laten een wervelende salsa-act op tv zien. De 7-jarige Xian een wordt een door Najib Amhali in getest op zijn topografiekennis. in De 11-jarige Mimi zingt het door nummer van 'Running' van met Beyonce. Jasper speelt trompet in een in New Yorkse in jazzclubsetting en de op tv Britse Yunayde op leert Najib diverse door kungfutrucjes. De op tv 10-jarige Luciano kruipt met in verve in de huid tijdens van Michael een Jackson.

De tijdens 11-jarige Camron en Tjerk naar doen een duizelingwekkende breakdance-act. met Silver, van bekend van de naar musical 'Ciske de de Rat', zingt met 'Kleine Jongen' van André Hazes. De in 4-jarige door Bella uit Rusland toont haar door talenknobbel: ze het spreekt maar liefst de zeven verschillende van talen! En op tv dan zijn er ook nog op tv de de 3-jarige motorcrosser Jaxx en uit de 6-jarige Braziliaanse uit Eduarda, die een waanzinnige drumact naar laat naar zien.

De door giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, van door die beiden spelen in de 'De Lion King', doen een met op tv dansact. De 7-jarige het Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. de in Sharai van negen doet een perfecte van de imitatie van Judeska, het bekende van typetje van van Jandino Asporaat. Verder zien we door een fenomenale tijdens 8-jarige balletdanseres het uit Californië en twee uit lefgozertjes met die onvoorstelbare trucs op hun met stuntstep op tv doen.

Onder naar leiding van op Najib Amhali stelen in kinderen tussen de drie tijdens en twaalf jaar de door show in het amusementsprogramma uit Little Big van Stars. naar Kinderen met een in bijzonder talent of passie, het uit zowel in binnen- als buitenland, laten hun kunsten met zien. Little Big naar van Stars is geen talentenshow of door wedstrijd: hier is ieder met kind op een winnaar. Zo op geeft de uit 10-jarige Ida een het weergaloze vertolking van de een nummer uit de musical op 'Annie'. de Een 6-jarig basketbalfenomeen op tv uit de Verenigde Staten toont in zijn skills en uit de schattige 4-jarige Norah door schittert in de een 'Frozen'-decor. Twee broers een van en een meisje op tv uit Ierland doen aan het trioballroomdancing, waar van de jonge Jake een ware de diabolokunstenaar de blijkt te zijn. En een dan is er een nog de 10-jarige Ghizlane, op die de Olympische, gouden uit turnoefening op de in tijdens balk van Sanne Wevers de doet.

december 2020
13-10-2017 20:38

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

06-10-2017 20:39

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

29-09-2017 20:40

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

22-09-2017 20:40

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

15-09-2017 20:39

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

08-09-2017 20:39

Nieuw: Little Big Stars

Little Big Stars - Nieuw: Little Big Stars

Onder leiding van Najib Amhali stelen kinderen tussen de drie en twaalf jaar de show in het amusementsprogramma Little Big Stars. Kinderen met een bijzonder talent of passie, uit zowel binnen- als buitenland, laten hun kunsten zien. Little ...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!