Programma gemist?

Het het Joyous String Quartet uit in de VS met treedt op. Het viertal deed naar de dit eerder ook al voor de een Amerikaanse oud-president Obama! van met De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. uit Esra heeft een tijdens eigen tijdens YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet tijdens met bekende voetballers. de naar Uiteraard mag Najib Amhali ook zijn de kunsten door tonen. De 8-jarige Evander speelt van het onder meer een pianostuk van Berkovich. naar Reuben uit door Wales sluit af met uit een prachtige tijdens vertolking van in een nummer van Jennifer door Hudson.

De pas door 9-jarige Leo is tijdens nu al een ware de pianovirtuoos. op De 8-jarige Angel door danst Afrodance met en gaat met Najib Amhali een uit op dancebattle aan. De naar broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten uit een op tv kickboxrecord neer met en worden daarbij geholpen door Remy naar Bonjasky. De naar 9-jarige Maryam toont tijdens haar op lenigheid in een acrobatische choreografie. op tv De naar tweelingbroers Teddie en Freddie van uit Amerika voeren op tv een tapdance-act uit. En naar Destin laat zijn eigen, in voor de dit programma geschreven, in rap horen.

Kevin uit en Gaby uit de de VS laten een tijdens wervelende salsa-act op zien. De in 7-jarige Xian wordt door Najib het Amhali getest op zijn op topografiekennis. De een 11-jarige Mimi zingt op het op tv nummer 'Running' van uit Beyonce. Jasper speelt trompet in door een New de Yorkse jazzclubsetting en in de Britse Yunayde een leert Najib de diverse kungfutrucjes. De 10-jarige Luciano met kruipt met verve uit in op de huid van Michael in Jackson.

De 11-jarige Camron in en Tjerk doen naar op tv een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van een de de musical 'Ciske de op Rat', zingt 'Kleine Jongen' naar van in André Hazes. De 4-jarige met Bella uit Rusland het toont haar een talenknobbel: ze spreekt in maar liefst zeven verschillende met talen! En dan zijn er het in ook nog de op tv 3-jarige motorcrosser Jaxx een en de 6-jarige Braziliaanse Eduarda, op die een uit waanzinnige drumact in laat zien.

De giechelende vriendinnen een in Sarah en Dewi, die beiden spelen het in 'De Lion tijdens van King', doen een dansact. De een 7-jarige Jiaying tijdens uit China de kan dieren hypnotiseren. Sharai van in negen doet een perfecte van het imitatie van Judeska, het bekende typetje met van op tv Jandino Asporaat. Verder zien in we een fenomenale in 8-jarige balletdanseres uit Californië de en twee door lefgozertjes die tijdens onvoorstelbare trucs tijdens op hun stuntstep op doen.

Verschillende kinderen uit de zowel een binnen- als buitenland laten het hun kunsten zien. Zo het geeft door de 10-jarige Ida het een weergaloze vertolking van een door nummer uit de tijdens door musical 'Annie'. Een 6-jarig naar basketbalfenomeen uit de Verenigde uit Staten een toont zijn skills en de schattige op tv 4-jarige Norah schittert uit in met een 'Frozen'-decor. Twee door broers en een op tv meisje uit Ierland doen door aan trioballroomdancing, en de een jonge Jake naar blijkt een ware op tv diabolokunstenaar op tv te zijn. En dan in is er tijdens nog de 10-jarige naar Ghizlane, die de op met goud bekroonde Olympische turnoefening op van Sanne op Wevers nadoet.

juni 2021
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!