Programma gemist?

Het in Joyous String Quartet uit de uit het VS treedt op. Het viertal deed in dit eerder ook de al op tv voor de Amerikaanse door oud-president Obama! De 10-jarige Hugo het van toont zijn snookervaardigheden. uit Esra heeft een eigen YouTube-kanaal naar waarop tijdens ze voetbalbattles doet met bekende een voetballers. op Uiteraard mag Najib in Amhali ook zijn kunsten tonen. De op 8-jarige in Evander speelt onder meer met een pianostuk van een Berkovich. Reuben van uit Wales sluit af de met uit een prachtige vertolking van met een nummer van Jennifer met Hudson.

De pas op 9-jarige Leo is nu op de al een ware pianovirtuoos. een De 8-jarige Angel danst Afrodance door en gaat naar met op Najib Amhali een dancebattle aan. De op tv de broertjes Jimmy, Jayden en het Jayson zetten een kickboxrecord in neer en met worden daarbij geholpen door Remy door Bonjasky. De 9-jarige van Maryam toont de haar lenigheid in een in van acrobatische choreografie. De tweelingbroers van Teddie en Freddie door uit Amerika voeren op een tapdance-act uit. En de Destin laat zijn uit eigen, voor dit op programma tijdens geschreven, rap horen.

Kevin en uit Gaby uit de VS een laten een wervelende in salsa-act zien. De tijdens door 7-jarige Xian wordt door door Najib Amhali getest op met zijn topografiekennis. op De 11-jarige van Mimi zingt het nummer 'Running' op van Beyonce. Jasper tijdens speelt trompet de in een New Yorkse jazzclubsetting een met en de Britse tijdens Yunayde leert Najib diverse kungfutrucjes. naar De 10-jarige Luciano tijdens kruipt van met verve in door de huid van Michael naar Jackson.

De 11-jarige met Camron en tijdens Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. van Silver, bekend de van een de musical 'Ciske de tijdens Rat', zingt 'Kleine Jongen' de van André een Hazes. De 4-jarige Bella uit een naar Rusland toont haar talenknobbel: ze van spreekt maar liefst zeven een de verschillende talen! En dan van zijn er ook nog de door 3-jarige motorcrosser Jaxx door en de in 6-jarige Braziliaanse Eduarda, die het een naar waanzinnige drumact van laat zien.

De met giechelende vriendinnen op Sarah en Dewi, die beiden spelen op in in 'De Lion King', doen in een dansact. naar De 7-jarige Jiaying uit China met kan op dieren hypnotiseren. Sharai van negen met doet door een perfecte door imitatie van Judeska, het bekende typetje in van Jandino Asporaat. in in Verder zien we een op tv fenomenale 8-jarige balletdanseres uit Californië tijdens met en twee lefgozertjes die onvoorstelbare van trucs op hun stuntstep op een doen.

Verschillende door kinderen uit tijdens zowel binnen- als buitenland door laten hun kunsten tijdens zien. Zo geeft de 10-jarige op tv door Ida een weergaloze vertolking van op tv een nummer uit de door musical het 'Annie'. Een uit 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten het toont het zijn skills van en de schattige 4-jarige Norah schittert van een in een 'Frozen'-decor. op tv Twee broers en een meisje uit een tijdens Ierland doen aan trioballroomdancing, en tijdens de het jonge Jake blijkt een op tv ware diabolokunstenaar te zijn. door En dan met is er nog de 10-jarige op tv Ghizlane, in die de met goud van bekroonde uit Olympische turnoefening van in Sanne Wevers nadoet.

december 2021
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!