Programma gemist?

Het Joyous met String Quartet uit de met uit VS treedt op. Het viertal deed van dit eerder ook naar een al voor de Amerikaanse uit oud-president Obama! De 10-jarige uit Hugo op toont zijn snookervaardigheden. tijdens Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop van het ze voetbalbattles doet van met bekende voetballers. naar Uiteraard mag Najib Amhali ook naar zijn kunsten tonen. De op tv tijdens 8-jarige Evander speelt de onder meer een pianostuk van in Berkovich. Reuben uit het Wales van sluit af met een prachtige naar vertolking van een een nummer van op Jennifer Hudson.

De pas 9-jarige met Leo is nu een van al een ware pianovirtuoos. De op tv 8-jarige Angel danst uit Afrodance en van gaat met naar Najib Amhali een dancebattle tijdens aan. De broertjes Jimmy, de Jayden en naar Jayson zetten een kickboxrecord neer met en op tv worden daarbij geholpen door Remy uit Bonjasky. de De 9-jarige Maryam toont op haar naar lenigheid in een door acrobatische choreografie. De tweelingbroers Teddie op en Freddie de uit Amerika voeren een tapdance-act een uit uit. En Destin uit laat zijn eigen, voor in dit programma geschreven, rap van horen.

Kevin en Gaby een uit de VS op tv van laten een wervelende salsa-act zien. van De 7-jarige Xian door wordt in door Najib Amhali getest uit op zijn topografiekennis. een De 11-jarige Mimi zingt het in nummer 'Running' van van Beyonce. Jasper speelt in trompet in een tijdens New uit Yorkse jazzclubsetting op tv en de Britse Yunayde leert Najib door de diverse kungfutrucjes. De 10-jarige Luciano kruipt uit met verve in in de de huid van Michael op Jackson.

De naar 11-jarige Camron op en Tjerk doen een duizelingwekkende in breakdance-act. Silver, in bekend van de musical 'Ciske met de Rat', tijdens zingt door 'Kleine Jongen' van naar André Hazes. De 4-jarige door Bella uit Rusland de toont haar op talenknobbel: ze spreekt het maar liefst zeven in verschillende talen! En door dan zijn er ook nog de door 3-jarige motorcrosser van Jaxx en tijdens de 6-jarige Braziliaanse met Eduarda, die een waanzinnige uit drumact laat in zien.

De giechelende op vriendinnen Sarah en tijdens Dewi, die beiden spelen naar in 'De van Lion King', doen een met dansact. De van 7-jarige Jiaying uit China de naar kan dieren hypnotiseren. Sharai de van negen doet een het perfecte naar imitatie van Judeska, het een bekende typetje met van Jandino Asporaat. Verder zien naar we met een fenomenale 8-jarige balletdanseres op uit Californië en twee op tv lefgozertjes die onvoorstelbare op trucs op hun uit stuntstep de doen.

Verschillende van kinderen uit zowel binnen- naar als tijdens buitenland laten hun een kunsten zien. Zo van geeft de 10-jarige Ida een op tv weergaloze op tv vertolking van een met nummer uit de in musical 'Annie'. Een 6-jarig uit basketbalfenomeen uit tijdens de Verenigde Staten met toont zijn skills en de schattige in 4-jarige Norah schittert een in een in 'Frozen'-decor. Twee op broers en een meisje uit op tv Ierland doen uit aan trioballroomdancing, en de de jonge Jake op tv blijkt een ware het diabolokunstenaar een te zijn. En dan de is er nog de 10-jarige uit Ghizlane, die de een met goud op bekroonde Olympische turnoefening van van Sanne het Wevers nadoet.

maart 2021
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!