Programma gemist?

Het met Joyous String Quartet uit de op tv VS in treedt op. van Het viertal deed op dit eerder ook al voor op tv de Amerikaanse door oud-president Obama! De 10-jarige het Hugo toont zijn door snookervaardigheden. Esra heeft een door eigen YouTube-kanaal waarop tijdens ze uit voetbalbattles doet met van bekende voetballers. Uiteraard uit mag Najib Amhali ook zijn op tv kunsten het tonen. De met 8-jarige Evander speelt onder meer op een een pianostuk van Berkovich. Reuben uit op Wales sluit op tv af met een een prachtige vertolking van een nummer het van Jennifer tijdens Hudson.

De pas een 9-jarige een Leo is nu al een ware het met pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst op Afrodance en gaat een met Najib Amhali een met dancebattle aan. tijdens De broertjes Jimmy, Jayden uit en uit Jayson zetten het een kickboxrecord neer en op worden daarbij een geholpen door Remy Bonjasky. door De 9-jarige Maryam toont haar naar lenigheid in een op acrobatische choreografie. met De tweelingbroers de Teddie en Freddie uit op tv Amerika voeren het een tapdance-act uit. naar En Destin laat uit zijn eigen, voor dit een programma geschreven, rap tijdens horen.

Kevin naar en Gaby uit de VS op laten een wervelende het salsa-act in zien. De 7-jarige door Xian wordt door Najib Amhali uit getest op het zijn topografiekennis. uit De 11-jarige Mimi zingt het op tv nummer 'Running' naar van Beyonce. Jasper speelt uit met trompet in een in New Yorkse jazzclubsetting en de Britse een op Yunayde leert Najib diverse op kungfutrucjes. De 10-jarige een Luciano kruipt met verve een in de in huid van Michael op Jackson.

De 11-jarige Camron uit en Tjerk door doen een duizelingwekkende breakdance-act. met Silver, bekend van naar van de musical 'Ciske de Rat', op zingt 'Kleine Jongen' van met André Hazes. tijdens De 4-jarige door Bella uit Rusland door toont haar talenknobbel: ze spreekt uit op tv maar liefst zeven verschillende talen! En tijdens dan op zijn er tijdens ook nog de naar 3-jarige motorcrosser Jaxx en de 6-jarige de Braziliaanse tijdens Eduarda, die een waanzinnige drumact tijdens het laat zien.

De giechelende het vriendinnen van Sarah en Dewi, door die beiden spelen in 'De Lion op tv van King', doen een dansact. De 7-jarige een Jiaying uit uit China kan een dieren hypnotiseren. Sharai van negen door van doet een perfecte met imitatie van Judeska, het het bekende typetje door van Jandino Asporaat. Verder zien door we een fenomenale naar 8-jarige een balletdanseres uit Californië en van twee lefgozertjes die onvoorstelbare trucs tijdens op hun stuntstep op op doen.

Verschillende de kinderen uit zowel binnen- als tijdens buitenland tijdens laten hun tijdens kunsten zien. Zo geeft de door 10-jarige Ida een een weergaloze vertolking door van een uit nummer uit de musical het 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit uit de de Verenigde Staten toont uit zijn skills en de schattige uit 4-jarige Norah schittert naar naar in een 'Frozen'-decor. Twee met broers en een meisje uit op Ierland doen uit aan trioballroomdancing, en met de jonge een Jake blijkt door een ware diabolokunstenaar in te zijn. En een dan is er nog de uit 10-jarige Ghizlane, de die de met van goud bekroonde Olympische turnoefening het van Sanne Wevers op nadoet.

februari 2020
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!