Programma gemist?

Het Joyous de String Quartet door uit de VS op tv treedt op. in Het viertal deed dit het eerder ook op al voor de Amerikaanse oud-president Obama! op tv De met 10-jarige Hugo toont van zijn snookervaardigheden. Esra heeft het een tijdens eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles op tv doet in met bekende voetballers. Uiteraard naar mag Najib Amhali ook op tv zijn kunsten tonen. tijdens De 8-jarige in Evander speelt onder meer een van pianostuk van Berkovich. op het Reuben uit Wales sluit af in met een van prachtige vertolking van een op nummer van Jennifer een Hudson.

De door pas 9-jarige Leo uit is nu al op tv een ware pianovirtuoos. tijdens De 8-jarige Angel in danst Afrodance en uit gaat met Najib op Amhali een dancebattle aan. op tv De broertjes een Jimmy, Jayden het en Jayson zetten een kickboxrecord neer een naar en worden daarbij geholpen het door Remy Bonjasky. met De 9-jarige Maryam toont haar de het lenigheid in een acrobatische choreografie. De naar tweelingbroers Teddie op en Freddie uit op Amerika met voeren een tapdance-act uit. En Destin uit laat zijn eigen, op tv voor dit de programma geschreven, uit rap horen.

Kevin en uit Gaby uit de op tv VS naar laten een wervelende salsa-act zien. De het 7-jarige tijdens Xian wordt door Najib naar Amhali in getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige door Mimi zingt het het nummer 'Running' door van Beyonce. met Jasper speelt op trompet in een New Yorkse door jazzclubsetting en de uit Britse Yunayde met leert Najib diverse kungfutrucjes. De het 10-jarige Luciano kruipt op tv met tijdens verve in de het huid van tijdens Michael Jackson.

De 11-jarige op Camron en Tjerk doen door een de duizelingwekkende breakdance-act. Silver, uit bekend van de musical 'Ciske de de op Rat', zingt de 'Kleine Jongen' van André een Hazes. De in 4-jarige Bella uit Rusland het toont haar talenknobbel: tijdens ze spreekt met maar liefst zeven verschillende talen! een En dan zijn er door ook nog tijdens de met 3-jarige motorcrosser Jaxx en op tv de 6-jarige Braziliaanse Eduarda, die het door een waanzinnige drumact laat uit zien.

De de giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, de die beiden spelen op tv in 'De Lion de King', op doen een dansact. De naar 7-jarige Jiaying uit China met in kan dieren hypnotiseren. Sharai tijdens van negen op doet een perfecte imitatie van van Judeska, het bekende het typetje van op Jandino Asporaat. Verder zien op tv we een fenomenale 8-jarige een een balletdanseres uit Californië van en twee lefgozertjes die onvoorstelbare trucs door op hun stuntstep tijdens met doen.

Verschillende een kinderen uit zowel van binnen- als buitenland op laten hun kunsten zien. Zo op tijdens geeft de 10-jarige met Ida een weergaloze in vertolking van een nummer uit in de een musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit met de Verenigde op tv Staten toont zijn skills een en op tv de schattige 4-jarige op Norah schittert in de een 'Frozen'-decor. Twee broers uit en een een meisje uit Ierland doen naar aan trioballroomdancing, uit en de jonge Jake blijkt met de een ware diabolokunstenaar te zijn. het En dan is door er nog de 10-jarige het Ghizlane, met die de met goud bekroonde de tijdens Olympische turnoefening van Sanne Wevers een nadoet.

oktober 2020
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!