Programma gemist?

Het het Joyous String Quartet uit uit de VS met treedt op. de Het viertal deed dit eerder ook door al voor uit de Amerikaanse tijdens oud-president Obama! De van 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. naar Esra in heeft een eigen YouTube-kanaal op waarop ze voetbalbattles doet het met van bekende voetballers. Uiteraard mag de Najib een Amhali ook zijn in kunsten tonen. De 8-jarige Evander speelt een onder in meer een pianostuk van op Berkovich. de Reuben uit Wales sluit het af met naar een prachtige vertolking op van een nummer op van Jennifer Hudson.

De pas het 9-jarige Leo in is nu al van een ware uit pianovirtuoos. De 8-jarige Angel in danst Afrodance en gaat met door Najib met Amhali een dancebattle door aan. De broertjes Jimmy, Jayden op en op Jayson zetten een op tv kickboxrecord neer en worden uit daarbij geholpen door Remy de Bonjasky. De 9-jarige door Maryam door toont haar lenigheid op in een acrobatische met choreografie. De tweelingbroers een Teddie en Freddie uit Amerika de voeren een de tapdance-act uit. En tijdens Destin laat zijn uit eigen, voor dit programma naar een geschreven, rap horen.

Kevin met en Gaby uit de VS op laten een wervelende van salsa-act zien. De uit 7-jarige Xian wordt naar door Najib op Amhali op tv getest op zijn door topografiekennis. De 11-jarige uit Mimi zingt het nummer 'Running' van op Beyonce. met Jasper speelt trompet van in een New Yorkse jazzclubsetting uit en de met Britse Yunayde leert Najib tijdens het diverse kungfutrucjes. De door 10-jarige Luciano kruipt met verve op tv in het de huid van uit Michael Jackson.

De op tv 11-jarige Camron en Tjerk doen door een duizelingwekkende breakdance-act. door Silver, bekend op van de musical met 'Ciske de van Rat', zingt naar 'Kleine Jongen' van André Hazes. op De 4-jarige Bella uit een in Rusland toont haar talenknobbel: op ze spreekt maar liefst uit zeven verschillende talen! En uit met dan zijn er ook nog op tv de 3-jarige de motorcrosser Jaxx en de het 6-jarige Braziliaanse Eduarda, uit die een waanzinnige met drumact laat in zien.

De giechelende vriendinnen tijdens Sarah op tv en Dewi, die beiden spelen een in 'De een Lion King', doen op een dansact. De op 7-jarige Jiaying een uit China kan de dieren hypnotiseren. Sharai van negen uit doet een in perfecte met imitatie van Judeska, het bekende typetje door van van Jandino Asporaat. Verder door zien we een door fenomenale 8-jarige balletdanseres uit Californië op tv en twee van lefgozertjes die door onvoorstelbare trucs op hun uit stuntstep door doen.

Verschillende kinderen uit uit zowel binnen- uit als buitenland laten een hun kunsten zien. Zo naar geeft de 10-jarige tijdens Ida een het weergaloze op tv vertolking van een nummer uit de de musical 'Annie'. door Een op tv 6-jarig basketbalfenomeen uit de een Verenigde Staten toont zijn op skills en in de schattige 4-jarige Norah uit schittert in op tv een 'Frozen'-decor. Twee broers op en een op tv meisje uit Ierland in doen aan uit trioballroomdancing, en de jonge de Jake blijkt een ware diabolokunstenaar uit te zijn. in En uit dan is er nog de het 10-jarige Ghizlane, het die de de met goud bekroonde Olympische turnoefening uit van Sanne Wevers in nadoet.

juli 2020
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!