Programma gemist?

Het met Joyous String Quartet uit de van VS treedt op. door Het viertal deed met op tv dit eerder ook al voor naar de van Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo op tv toont een zijn snookervaardigheden. Esra uit heeft een eigen YouTube-kanaal waarop in ze voetbalbattles op doet met uit bekende voetballers. Uiteraard mag op tv Najib Amhali ook een zijn kunsten tonen. De in 8-jarige Evander speelt tijdens onder meer een een door pianostuk van Berkovich. Reuben door uit Wales sluit de af met de een prachtige vertolking van een nummer met een van Jennifer Hudson.

De pas 9-jarige in Leo op tv is nu al een de ware pianovirtuoos. De 8-jarige het Angel de danst Afrodance op en gaat met Najib Amhali een in dancebattle aan. De een broertjes Jimmy, tijdens Jayden en Jayson het zetten een de kickboxrecord neer en worden daarbij door geholpen tijdens door Remy Bonjasky. De in 9-jarige Maryam toont uit haar lenigheid in de een in acrobatische choreografie. De tweelingbroers Teddie en in Freddie het uit Amerika voeren een op tv tapdance-act uit. En op Destin laat zijn eigen, op tv het voor dit programma geschreven, rap op tv horen.

Kevin in en Gaby uit de op tv VS laten op tv een wervelende salsa-act van zien. De op tv 7-jarige Xian wordt door uit Najib Amhali getest naar op zijn topografiekennis. De op tv 11-jarige Mimi de zingt het nummer van 'Running' van tijdens Beyonce. Jasper speelt trompet in een naar New Yorkse jazzclubsetting een en de op tv Britse Yunayde leert door Najib diverse kungfutrucjes. in De 10-jarige Luciano door kruipt met een verve in de het huid van Michael op tv Jackson.

De 11-jarige op tv Camron en op tv Tjerk doen het een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van in de musical 'Ciske een de op tv Rat', zingt 'Kleine Jongen' door van André Hazes. De van 4-jarige Bella uit uit Rusland toont haar naar talenknobbel: ze door spreekt tijdens maar liefst zeven verschillende in talen! En dan tijdens zijn er een ook nog de 3-jarige motorcrosser tijdens Jaxx uit en de 6-jarige Braziliaanse Eduarda, die op tv op tv een waanzinnige drumact van laat zien.

De de giechelende vriendinnen Sarah door en Dewi, die op beiden spelen in naar 'De Lion naar King', doen een dansact. De op 7-jarige Jiaying uit tijdens China kan dieren hypnotiseren. het Sharai van het negen doet een perfecte tijdens de imitatie van Judeska, het uit bekende typetje van Jandino uit Asporaat. naar Verder zien we een fenomenale 8-jarige de balletdanseres uit tijdens Californië en de twee lefgozertjes die onvoorstelbare trucs op tv met op hun stuntstep op tv doen.

Verschillende kinderen uit het zowel binnen- tijdens als buitenland een laten hun door kunsten zien. Zo door geeft de 10-jarige Ida een weergaloze op vertolking van een met nummer uit uit de musical een 'Annie'. Een een 6-jarig basketbalfenomeen uit op tv de Verenigde Staten toont zijn skills naar en de uit schattige 4-jarige Norah schittert naar in een door 'Frozen'-decor. Twee broers de en een van meisje uit Ierland doen aan met trioballroomdancing, en de naar jonge door Jake blijkt een ware diabolokunstenaar in te door zijn. En dan is op tv er het nog de 10-jarige tijdens Ghizlane, die de met goud tijdens bekroonde Olympische het turnoefening van Sanne Wevers van nadoet.

november 2020
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!