Programma gemist?

Het uit Joyous String Quartet tijdens uit de VS treedt op. op tv in Het viertal deed met dit eerder ook al voor met de Amerikaanse naar oud-president Obama! De 10-jarige Hugo de het toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een van het eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles van doet met met bekende voetballers. Uiteraard mag door Najib Amhali ook zijn naar kunsten tonen. De tijdens op tv 8-jarige Evander speelt onder meer een uit pianostuk naar van Berkovich. Reuben de uit Wales sluit af het met op een prachtige vertolking tijdens van een nummer van Jennifer met Hudson.

De pas 9-jarige de Leo met is nu al in een ware pianovirtuoos. De een 8-jarige Angel danst op tv Afrodance met en gaat met een Najib Amhali een dancebattle aan. tijdens De broertjes Jimmy, Jayden tijdens en Jayson zetten een een kickboxrecord in neer door en worden daarbij geholpen door van Remy Bonjasky. De in 9-jarige Maryam toont op haar lenigheid in van een acrobatische met choreografie. De van tweelingbroers Teddie en Freddie uit Amerika het voeren naar een tapdance-act uit. En van Destin de laat zijn eigen, op tv voor dit programma geschreven, het rap horen.

Kevin en Gaby naar uit de VS op op laten een wervelende salsa-act zien. De het met 7-jarige Xian wordt door op tv Najib Amhali getest met op zijn topografiekennis. De 11-jarige de Mimi een zingt het nummer met 'Running' van Beyonce. Jasper tijdens speelt trompet in een tijdens uit New Yorkse jazzclubsetting en tijdens de Britse Yunayde het leert Najib diverse kungfutrucjes. van De 10-jarige Luciano door kruipt met het verve in de huid van uit Michael in Jackson.

De 11-jarige Camron met tijdens en Tjerk doen met een duizelingwekkende breakdance-act. een Silver, bekend van de musical 'Ciske op tv door de Rat', zingt 'Kleine Jongen' het van André met Hazes. De 4-jarige tijdens Bella uit Rusland toont haar tijdens talenknobbel: ze op spreekt naar maar liefst zeven met verschillende talen! En van dan zijn er ook nog de door 3-jarige motorcrosser uit Jaxx en de op tv 6-jarige Braziliaanse Eduarda, een die op een waanzinnige drumact laat op zien.

De de giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, op die beiden spelen van in 'De Lion een op tv King', doen een in dansact. De 7-jarige Jiaying uit China uit kan een dieren hypnotiseren. Sharai van negen in doet van een perfecte imitatie van Judeska, op tv het bekende typetje door van Jandino met Asporaat. Verder zien we op een fenomenale het 8-jarige balletdanseres van uit Californië en twee op lefgozertjes het die onvoorstelbare trucs op de hun stuntstep de doen.

Verschillende kinderen uit een zowel binnen- als door buitenland laten hun naar een kunsten zien. Zo geeft de van 10-jarige Ida het een weergaloze vertolking van op tv een nummer uit de met musical op tv 'Annie'. Een tijdens 6-jarig basketbalfenomeen uit de in Verenigde Staten toont uit zijn skills en van de schattige 4-jarige Norah schittert uit van in een 'Frozen'-decor. Twee broers op en een meisje het uit een Ierland doen aan trioballroomdancing, een en de jonge Jake door blijkt van een ware diabolokunstenaar te zijn. de En dan is de er nog op de 10-jarige in Ghizlane, die de met naar goud bekroonde Olympische turnoefening een van Sanne Wevers op tv nadoet.

augustus 2021
14-10-2017 18:05

Afl. 6

Little Big Stars - Afl. 6

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet m...

07-10-2017 18:03

Afl. 5

Little Big Stars - Afl. 5

De pas 9-jarige Leo is nu al een ware pianovirtuoos. De 8-jarige Angel danst Afrodance en gaat met Najib Amhali een dancebattle aan. De broertjes Jimmy, Jayden en Jayson zetten een kickboxrecord neer en worden daarbij geholpen door Remy Bon...

30-09-2017 17:59

Afl. 4

Little Big Stars - Afl. 4

Kevin en Gaby uit de VS laten een wervelende salsa-act zien. De 7-jarige Xian wordt door Najib Amhali getest op zijn topografiekennis. De 11-jarige Mimi zingt het nummer 'Running' van Beyonce. Jasper speelt trompet in een New Yorkse jazzclu...

23-09-2017 18:03

Afl. 3

Little Big Stars - Afl. 3

De 11-jarige Camron en Tjerk doen een duizelingwekkende breakdance-act. Silver, bekend van de musical 'Ciske de Rat', zingt 'Kleine Jongen' van André Hazes. De 4-jarige Bella uit Rusland toont haar talenknobbel: ze spreekt maar liefst zeven...

16-09-2017 18:03

Afl. 2

Little Big Stars - Afl. 2

De giechelende vriendinnen Sarah en Dewi, die beiden spelen in 'De Lion King', doen een dansact. De 7-jarige Jiaying uit China kan dieren hypnotiseren. Sharai van negen doet een perfecte imitatie van Judeska, het bekende typetje van Jandino...

09-09-2017 18:06

Afl. 1

Little Big Stars - Afl. 1

Verschillende kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. Zo geeft de 10-jarige Ida een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical 'Annie'. Een 6-jarig basketbalfenomeen uit de Verenigde Staten toont zijn skil...

Little Big Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Little Big Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Little Big Stars bij Little Big Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Little Big Stars. Heb je een uitzending van Little Big Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Little Big Stars gemist

Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of een uitgesproken passie de show stelen. Van schattige zangeressen en stoere boksers tot échte actrices en jongens en meisjes met knappe koppen. In de show schitteren niet alleen Nederlandse sterren, ook internationale toppertjes komen aan de beurt. Er is geen jury en er zijn geen afvalrondes: iedereen is een winnaar en mag zijn of haar kunsten laten zien!

Uitzending gemist van Little Big Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Little Big Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!