Programma gemist?

Welke BN'er komt een er dit keer tijdens als winnaar op tv uit uit de bus? Is dat John Williams, op tv Niels Geusebroek, van Gerard Ekdom, Thomas Berge, een Maan, Goedele Liekens, de Evelyn Struik het of toch met Annemieke Schollaardt?

Deze het keer gaan Carlo Boszhard, tijdens Guido Spek, op Kay Nambiar, Gers Pardoel, Berget de Lewis, Glennis Grace, in Edsilia Rombley en op Ruth Jacott in tot het uiterste door om zoveel mogelijk muziekvragen in goed te uit beantwoorden.

Hoeveel weten Yes-R, het Luuk Ikink, met Soy uit Kroon, Joris Linssen, Holly Mae Brood, door een Marlayne Sahupala, Carolina Dijkhuizen naar en Heleen van op tv Royen van een muziek? Dat wordt in met deze uitzending met duidelijk!

Ronald Molendijk, op tv Tommie Christiaan, tijdens Ferry Doedens, Gijs op Staverman, Robin uit Martens, Lieke van op tv Lexmond, Bibi Breijman en een Bridget Maasland gaan tijdens de muzikale kennisstrijd met het elkaar met aan.

Roué door Verveer, Tania tijdens Kross, Jett Rebel, Jörgen Raymann, Tim op tv Douwsma, uit Josje Huisman, Manon naar Meijers en Esmée van op tv Kampen nemen van het in teamverband én individueel uit tegen in op.

Het weekend met start vanaf naar vanavond swingend met met ‘The Big Music Quiz’ bij naar RTL de 4. Een de gezellige quiz voor alle liefhebbers door van muziek, met grote naar hits de van vroeger naar en nu. Onder leiding van Humberto in door Tan, nemen acht BN’ers het in het naar teamverband én individueel tijdens tegen elkaar. Via de naar RTL XL-app door kan de kijker live meespelen met op tv de door deelnemers in de uit studio. In de quiz draait een alles om de muziekkennis op van de op artiesten, uit presentatoren, actrices, modellen door en cabaretiers. Na een individuele op tv ronde worden de op twee uit spelers met de op tv hoogste score teamcaptain en uit formeren ieder hun team. Zij naar strijden vervolgens met tijdens hun het teamgenoten om de uit winst en daarmee uit eeuwige roem. Hoe door snel herkennen ze een versneld afgespeeld de nummer? in En herkennen van ze de klassiekers van als deze live het worden uitgevoerd op uit een niet alledaags instrument? Een van hit op tv van Bruno Mars gespeeld op tv door een panfluittrio klinkt toch uit anders... op De spelers een van het team met de het meeste punten in spelen de finale tegen elkaar, op waarbij een ze in korte tijd zoveel op een mogelijk artiesten van bekende nummers op tv moeten raden. Want in uiteindelijk kan tijdens er maar een één persoon de winnaar tijdens zijn. Voor op tv het verliezende team is er nog op een in kleine verrassing: zij moeten in het publiek in en de kijker trakteren met op in een spraakmakend optreden. Kortom: een Een muzikale vrijdagavond vol competitie een van en hilariteit! ‘The Big Music Quiz’ is naar niet alleen op leuk de om naar te kijken. tijdens Nog spannender wordt het op als de kijker van meedoet en op live zijn naar eigen muziekkennis test. Weet je meer uit dan je uit vrienden, familie en de de BN’ers in de op tv studio? van Met de RTL XL-app in kan er het worden meegespeeld zodra de op tv eerste vraag in gesteld is. Thuisspelers maken een daarbij kans op een een uit prijzenpakket.

juli 2021
13-10-2017 21:29

Afl. 6

The Big Music Quiz - Afl. 6

Welke BN'er komt er dit keer als winnaar uit de bus? Is dat John Williams, Niels Geusebroek, Gerard Ekdom, Thomas Berge, Maan, Goedele Liekens, Evelyn Struik of toch Annemieke Schollaardt?

06-10-2017 21:29

Afl. 5

The Big Music Quiz - Afl. 5

Deze keer gaan Carlo Boszhard, Guido Spek, Kay Nambiar, Gers Pardoel, Berget Lewis, Glennis Grace, Edsilia Rombley en Ruth Jacott tot het uiterste om zoveel mogelijk muziekvragen goed te beantwoorden.

29-09-2017 21:31

Afl. 4

The Big Music Quiz - Afl. 4

Hoeveel weten Yes-R, Luuk Ikink, Soy Kroon, Joris Linssen, Holly Mae Brood, Marlayne Sahupala, Carolina Dijkhuizen en Heleen van Royen van muziek? Dat wordt in deze uitzending duidelijk!

22-09-2017 21:29

Afl. 3

The Big Music Quiz - Afl. 3

Ronald Molendijk, Tommie Christiaan, Ferry Doedens, Gijs Staverman, Robin Martens, Lieke van Lexmond, Bibi Breijman en Bridget Maasland gaan de muzikale kennisstrijd met elkaar aan.

15-09-2017 21:28

Afl. 2

The Big Music Quiz - Afl. 2

Roué Verveer, Tania Kross, Jett Rebel, Jörgen Raymann, Tim Douwsma, Josje Huisman, Manon Meijers en Esmée van Kampen nemen het in teamverband én individueel tegen op.

08-09-2017 21:27

Nieuw: The Big Music Quiz

The Big Music Quiz - Nieuw: The Big Music Quiz

Het weekend start vanaf vanavond swingend met ‘The Big Music Quiz’ bij RTL 4. Een gezellige quiz voor alle liefhebbers van muziek, met grote hits van vroeger en nu. Onder leiding van Humberto Tan, nemen acht BN’ers het in teamverband én ind...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Music Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Music Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Music Quiz bij The Big Music Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Music Quiz. Heb je een uitzending van The Big Music Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Music Quiz gemist

Muziekquiz waarin twee teams met BN'ers het in teamverband én individueel tegen elkaar opnemen in diverse rondes. Hoeveel weten de artiesten, presentatoren, actrices, modellen en cabaretiers van muziek? Hoe snel herkennen ze een versneld afgespeeld nummer? En herkennen ze de klassiekers als deze live worden uitgevoerd op een niet-alledaags instrument? Er wordt gestreden om de winst en daarmee de eeuwige roem. Thuis kun je het door middel van de speciale app vanuit de huiskamer opnemen tegen de teams met BN'ers.

Uitzending gemist van The Big Music Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Music Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 27-12-2019 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!