Programma gemist?

Liveverslag door van de finale in het het cruisergewicht vanuit met de Olimpiyskiy het Arena in Moskou, Rusland. tijdens De Oekraïner Oleksandr Usyk door neemt uit het op tegen de tijdens Rus Murat van Gassiev.

Liveverslag uit van de tweede halve op tv finale in het uit supermiddengewicht vanuit Duitsland. het Callum Smith op tv neemt het in op tegen de Nederlander Nieky van 'The Natural' Holzken. het Holzken van vervangt de Duitser Jürgen op Brähmer, die vanwege het ziekte verstek moet laten tijdens gaan. De winnaar neemt tijdens op tv het in de finale in van mei op tegen de met Brit George van Groves.

Verslag door van een unieke competitie door opgebouwd uit tijdens meerdere wedstrijden het binnen één seizoen in plaats door van losse evenementen. Hiermee op heeft de uit bokswereld zijn eigen een Champions op League gekregen.

Liveverslag van van de eerste van halve finale in in het supermiddengewicht vanuit door de Manchester Arena in naar Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, de huidig WBA het Super World Champion, neemt van het vanavond op van uit tegen supermiddengewicht IBO World Champion, op Chris op Eubank.

Verslag van uit een unieke uit competitie opgebouwd uit naar meerdere wedstrijden een binnen één seizoen in plaats van een op tv losse evenementen. Hiermee op heeft de bokswereld zijn eigen tijdens Champions League naar gekregen.

Liveverslag op tv van de tweede tijdens halve finale in een het cruisergewicht vanuit een de Bolshoy Ice Dome in met Sochi, Rusland. Murat in Gassiev, huidige op IBF een World Champion sinds 2016, een neemt het op tegen de de WBA op regular World Champion, Yunier de Dorticos.

Verslag van een in unieke in competitie opgebouwd uit het meerdere wedstrijden door binnen één seizoen in plaats van in losse evenementen. tijdens Hiermee heeft de bokswereld op zijn eigen Champions naar League op tv gekregen.

Liveverslag van met de eerste halve in finale in het cruisergewicht naar vanuit de van Riga Arena in op Riga, Letland. Huidige WBO met World Champion, in Oleksandr Usyk, neemt het op op tijdens tegen de eerste Letse en met uit huidige WBC World Champion, Mairis door Briedis.

Verslag van de een op tv unieke competitie opgebouwd de uit meerdere wedstrijden binnen van één seizoen in plaats van uit losse naar evenementen. Hiermee de heeft de bokswereld zijn door eigen Champions League de gekregen.

Liveverslag van de het op cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer uit en Rob in Brant in de 'World Boxing Super van de Series'.

Een in kijkje achter de schermen bij met de op tv spectaculaire World Boxing Super Series. op tv uit Maak kennis met de boksers, fans het en van locaties.

Liveverslag een van het cruisergewichtgevecht tussen uit Murat Gassiev met en Krzysztof een Wlodarczyk in de 'World door Boxing Super van Series'.

Een uit kijkje achter de schermen de bij een de spectaculaire World Boxing Super Series. een Maak kennis met naar een de boksers, fans de en locaties.

Liveverslag van het op tv cruisergewichtgevecht tussen met George Groves en de Jamie Cox in in de 'World in Boxing Super van Series'.

Een kijkje een achter de de schermen bij de op spectaculaire World Boxing Super naar Series. Maak kennis met op tv de de boksers, fans en uit locaties.

juli 2020
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!