Programma gemist?

Liveverslag van een de in finale in het op tv cruisergewicht vanuit de op tv Olimpiyskiy Arena in Moskou, uit Rusland. De Oekraïner uit Oleksandr Usyk neemt het op op tegen met de Rus Murat met Gassiev.

Liveverslag van het de op tweede halve finale in het supermiddengewicht het vanuit Duitsland. van Callum Smith neemt het in tijdens op tegen de Nederlander Nieky 'The van door Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser uit Jürgen Brähmer, een die vanwege ziekte de verstek moet laten tijdens gaan. De winnaar in neemt de het in de finale in mei op op naar tegen de Brit uit George Groves.

Verslag in van een unieke uit competitie opgebouwd uit meerdere de wedstrijden binnen één seizoen een in plaats door van losse evenementen. op tv Hiermee van heeft de bokswereld de zijn eigen Champions League door gekregen.

Liveverslag van de in eerste halve finale in in het supermiddengewicht uit vanuit het de Manchester Arena in Manchester, tijdens Groot-Brittannië. George Groves, in in huidig WBA Super World Champion, naar neemt het vanavond het op tegen supermiddengewicht IBO uit World op Champion, Chris naar Eubank.

Verslag van een naar unieke competitie met opgebouwd uit meerdere het wedstrijden een binnen één seizoen in plaats van in losse evenementen. Hiermee op tv heeft op de bokswereld zijn op eigen Champions League in gekregen.

Liveverslag door van de op tweede halve finale tijdens in het cruisergewicht vanuit de naar Bolshoy tijdens Ice Dome in tijdens Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF op World Champion door sinds 2016, neemt het het op tegen de het WBA regular World naar Champion, Yunier tijdens Dorticos.

Verslag van een naar unieke competitie een opgebouwd uit meerdere wedstrijden op tv op tv binnen één seizoen in plaats van naar losse evenementen. Hiermee het heeft op tv de bokswereld zijn eigen Champions de League door gekregen.

Liveverslag uit van de eerste op halve finale in met het cruisergewicht vanuit de een Riga Arena in Riga, op tv Letland. Huidige tijdens WBO World Champion, Oleksandr naar Usyk, neemt het in op de tegen de de eerste Letse en huidige op tv WBC World Champion, naar Mairis Briedis.

Verslag van een met door unieke competitie opgebouwd uit naar meerdere wedstrijden op tv binnen één seizoen in plaats van met losse van evenementen. Hiermee heeft de door bokswereld zijn op eigen Champions uit League gekregen.

Liveverslag naar van het op cruisergewichtgevecht tussen Jurgen op Brähmer en Rob Brant in van de 'World Boxing Super met op tv Series'.

Een kijkje van achter de schermen op tv bij door de spectaculaire World Boxing naar Super Series. Maak door kennis met de naar boksers, fans van en locaties.

Liveverslag van een het cruisergewichtgevecht op tussen Murat Gassiev en Krzysztof uit tijdens Wlodarczyk in de 'World in Boxing Super met Series'.

Een van kijkje achter de schermen bij naar de spectaculaire World tijdens een Boxing Super Series. Maak kennis op met de boksers, fans tijdens en uit locaties.

Liveverslag van op het cruisergewichtgevecht tussen George op tv Groves en Jamie op Cox in de met 'World Boxing Super een op Series'.

Een kijkje het achter de van schermen bij de de spectaculaire World Boxing Super door Series. een Maak kennis met van de boksers, fans en op locaties.

oktober 2020
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!