Programma gemist?

Liveverslag van de op finale in in het cruisergewicht vanuit de de op tv Olimpiyskiy Arena in op Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk door op neemt het op naar tegen de Rus in Murat Gassiev.

Liveverslag van met de op tv tweede halve finale in tijdens het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum een een Smith neemt het het op tegen de Nederlander met Nieky 'The Natural' de Holzken. Holzken vervangt van de Duitser Jürgen Brähmer, die tijdens vanwege tijdens ziekte verstek moet laten het gaan. De winnaar uit neemt het in in de finale in mei op tv op tegen de uit Brit met George Groves.

Verslag een van een unieke competitie opgebouwd het uit meerdere wedstrijden tijdens binnen één door seizoen in plaats naar van losse op evenementen. Hiermee een heeft de bokswereld zijn eigen van Champions League een gekregen.

Liveverslag van naar de eerste een halve finale in het supermiddengewicht het vanuit op tv de Manchester Arena in met Manchester, Groot-Brittannië. door George Groves, huidig WBA Super tijdens World naar Champion, neemt het vanavond op een tegen naar supermiddengewicht IBO World Champion, op Chris een Eubank.

Verslag door van een unieke competitie uit opgebouwd uit meerdere wedstrijden tijdens binnen één seizoen met in de plaats van losse evenementen. Hiermee op tv tijdens heeft de bokswereld zijn eigen een Champions League naar gekregen.

Liveverslag van de een tweede halve finale uit in op het cruisergewicht vanuit uit de Bolshoy van Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat uit Gassiev, in huidige IBF World uit Champion sinds 2016, een neemt het op op tegen de WBA het regular World Champion, Yunier op tv Dorticos.

Verslag van naar een unieke door competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden uit door binnen één seizoen een in plaats van losse evenementen. naar Hiermee heeft de in bokswereld het zijn eigen Champions League met gekregen.

Liveverslag in van de eerste naar halve finale in het cruisergewicht tijdens het vanuit de Riga op Arena in Riga, Letland. Huidige op WBO World uit Champion, Oleksandr in Usyk, neemt het op tegen de de de eerste Letse en huidige de WBC World Champion, Mairis door Briedis.

Verslag door van een unieke het competitie opgebouwd uit de meerdere wedstrijden binnen één seizoen uit in in plaats van losse evenementen. Hiermee op tv het heeft de bokswereld zijn eigen met Champions tijdens League gekregen.

Liveverslag van op tv het uit cruisergewichtgevecht tussen Jurgen door Brähmer en Rob Brant tijdens in de van 'World Boxing Super het Series'.

Een kijkje achter van de schermen op bij de spectaculaire door World Boxing Super het Series. naar Maak kennis met de boksers, fans door en tijdens locaties.

Liveverslag uit van het cruisergewichtgevecht van tussen Murat Gassiev en uit Krzysztof Wlodarczyk door in de 'World Boxing Super het door Series'.

Een kijkje een achter de schermen een bij de de spectaculaire World Boxing Super Series. van Maak kennis met met de boksers, fans met en het locaties.

Liveverslag uit van het cruisergewichtgevecht tussen van George in Groves en Jamie Cox in de van 'World Boxing door Super met Series'.

Een kijkje achter op de schermen tijdens bij de spectaculaire in World Boxing tijdens Super Series. Maak kennis met uit de door boksers, fans uit en locaties.

juni 2021
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!