Programma gemist?

Liveverslag uit van de de finale in het cruisergewicht vanuit uit de Olimpiyskiy het Arena in Moskou, Rusland. met De uit Oekraïner Oleksandr Usyk een neemt het op tegen de Rus het Murat door Gassiev.

Liveverslag op van de tweede op halve finale in het supermiddengewicht door vanuit Duitsland. Callum uit Smith op neemt het op door tegen de op Nederlander Nieky 'The Natural' uit Holzken. Holzken vervangt tijdens de Duitser Jürgen een Brähmer, die vanwege naar ziekte verstek moet laten gaan. naar De winnaar een neemt in het in de de finale in mei de op tegen de Brit in George Groves.

Verslag van een op unieke de competitie opgebouwd uit naar meerdere wedstrijden binnen op één seizoen in plaats in van losse naar evenementen. Hiermee heeft in de bokswereld door zijn eigen Champions League op gekregen.

Liveverslag naar van de eerste een halve finale in in het supermiddengewicht vanuit het de Manchester Arena in in Manchester, Groot-Brittannië. George op tv Groves, huidig het WBA Super World Champion, tijdens neemt de het vanavond op van tegen supermiddengewicht IBO World Champion, in Chris het Eubank.

Verslag van een naar unieke door competitie opgebouwd de uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen tijdens in plaats van tijdens een losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld een zijn eigen Champions het League de gekregen.

Liveverslag van op de tweede halve finale op in het cruisergewicht uit vanuit de Bolshoy een Ice de Dome in Sochi, Rusland. Murat op tv Gassiev, op tv huidige IBF World een Champion sinds 2016, neemt met het op naar tegen de WBA tijdens regular World Champion, het Yunier Dorticos.

Verslag door van een unieke naar competitie opgebouwd de uit meerdere wedstrijden binnen één tijdens seizoen met in plaats van losse evenementen. het Hiermee heeft de in bokswereld zijn tijdens eigen Champions League op gekregen.

Liveverslag een van de eerste halve het finale in het cruisergewicht tijdens vanuit het de Riga Arena in Riga, met Letland. Huidige WBO met World Champion, Oleksandr tijdens met Usyk, neemt het op tegen door de eerste met Letse en tijdens huidige WBC World Champion, de Mairis Briedis.

Verslag van een de een unieke competitie opgebouwd tijdens uit meerdere wedstrijden de binnen één seizoen naar in plaats van de losse evenementen. Hiermee heeft de naar bokswereld zijn eigen het Champions League de gekregen.

Liveverslag door van het de cruisergewichtgevecht tussen Jurgen op Brähmer en Rob Brant op in de 'World met Boxing Super naar Series'.

Een het kijkje achter in de schermen bij het de spectaculaire World Boxing naar Super Series. op tv Maak kennis met de naar boksers, fans en een locaties.

Liveverslag tijdens van het cruisergewichtgevecht tussen Murat naar Gassiev en in Krzysztof Wlodarczyk in de door 'World Boxing Super door tijdens Series'.

Een op kijkje achter de schermen uit bij de tijdens spectaculaire World Boxing Super Series. op Maak kennis met naar de boksers, van fans een en locaties.

Liveverslag met van het cruisergewichtgevecht het tussen George Groves en Jamie op op tv Cox in de 'World Boxing Super op tijdens Series'.

Een in kijkje achter de schermen van bij tijdens de spectaculaire World Boxing naar Super Series. Maak een kennis met de boksers, fans de en het locaties.

oktober 2019
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!