Programma gemist?

Liveverslag van van de finale met in het cruisergewicht vanuit de het Olimpiyskiy Arena in de Moskou, Rusland. in De Oekraïner Oleksandr Usyk de neemt het naar op op tv tegen de Rus Murat uit Gassiev.

Liveverslag van de een door tweede halve finale in in het supermiddengewicht vanuit op Duitsland. Callum Smith op neemt het op tegen in de Nederlander Nieky door 'The Natural' tijdens Holzken. Holzken uit vervangt de Duitser Jürgen het Brähmer, die vanwege van ziekte verstek moet het laten gaan. De winnaar neemt een het het in de finale uit in mei met op tegen de Brit George van Groves.

Verslag de van een unieke uit competitie opgebouwd uit van meerdere wedstrijden binnen één seizoen in in plaats op tv van losse evenementen. op tv Hiermee met heeft de bokswereld zijn eigen Champions door League door gekregen.

Liveverslag van een de eerste halve finale op naar in het supermiddengewicht een vanuit de Manchester Arena met in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, in huidig WBA met Super World op tv Champion, neemt het vanavond op het tegen supermiddengewicht op tv IBO World Champion, tijdens Chris naar Eubank.

Verslag van van een unieke competitie opgebouwd met door uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in in plaats uit van losse een evenementen. Hiermee heeft het de bokswereld zijn op eigen Champions League in gekregen.

Liveverslag van de een tijdens tweede halve finale in het cruisergewicht op vanuit de Bolshoy in Ice Dome naar in Sochi, met Rusland. Murat een Gassiev, huidige IBF op World Champion sinds 2016, neemt van het op het tegen de WBA een regular World Champion, Yunier naar Dorticos.

Verslag van van een unieke competitie opgebouwd met met uit meerdere wedstrijden binnen één van seizoen in op plaats van op losse evenementen. Hiermee heeft de een bokswereld zijn eigen Champions een League de gekregen.

Liveverslag van de in eerste uit halve finale uit in het cruisergewicht vanuit de een Riga Arena in Riga, een van Letland. Huidige WBO in World Champion, Oleksandr Usyk, neemt naar het uit op tegen de eerste Letse de en huidige op WBC World Champion, Mairis naar Briedis.

Verslag in van een unieke competitie opgebouwd in uit meerdere wedstrijden het binnen één seizoen tijdens in tijdens plaats van losse evenementen. Hiermee een heeft de op tv bokswereld zijn op eigen Champions League uit gekregen.

Liveverslag tijdens van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen het tijdens Brähmer en Rob door Brant in de een 'World Boxing Super op Series'.

Een kijkje in achter de schermen bij de de spectaculaire het World Boxing Super door Series. Maak kennis met de de van boksers, fans en op locaties.

Liveverslag van met het cruisergewichtgevecht tussen Murat de Gassiev en Krzysztof het Wlodarczyk in de naar 'World Boxing Super door een Series'.

Een de kijkje achter de schermen het bij de in spectaculaire World in Boxing Super Series. Maak kennis een met de met boksers, fans en op tv locaties.

Liveverslag van het naar cruisergewichtgevecht op tussen George Groves en een Jamie in Cox in de 'World Boxing tijdens Super op tv Series'.

Een kijkje achter het de het schermen bij de een spectaculaire World Boxing tijdens Super Series. Maak kennis op met op de boksers, fans en uit locaties.

februari 2020
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!