Programma gemist?

Liveverslag van met de finale in het tijdens cruisergewicht vanuit uit de in Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De op tv Oekraïner Oleksandr Usyk in neemt een het op tegen de op Rus Murat met Gassiev.

Liveverslag van de tijdens tweede halve een finale op in het supermiddengewicht van vanuit Duitsland. Callum Smith neemt door het door op tegen de Nederlander Nieky op 'The Natural' Holzken. naar Holzken vervangt met de Duitser op tv Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte met verstek op moet laten gaan. De winnaar neemt naar het in de van finale tijdens in mei op tegen de op tv Brit George tijdens Groves.

Verslag van een tijdens unieke competitie opgebouwd door uit meerdere wedstrijden door binnen het één seizoen in plaats met van door losse evenementen. Hiermee de heeft de bokswereld zijn eigen Champions met League op gekregen.

Liveverslag van van de eerste halve uit finale van in het supermiddengewicht vanuit de het Manchester de Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, door huidig WBA met Super door World Champion, neemt het vanavond op van van tegen supermiddengewicht IBO World het Champion, Chris uit Eubank.

Verslag naar van een unieke de competitie opgebouwd het uit meerdere wedstrijden binnen één op seizoen in plaats van een losse evenementen. door Hiermee heeft het de bokswereld zijn eigen Champions uit League uit gekregen.

Liveverslag van het de tweede van halve finale in op tv het cruisergewicht vanuit de van Bolshoy naar Ice Dome in Sochi, Rusland. op tv Murat Gassiev, huidige IBF in World Champion op sinds 2016, neemt uit het op tegen een de WBA regular de World Champion, Yunier uit Dorticos.

Verslag met van een unieke met competitie opgebouwd uit het meerdere wedstrijden binnen naar één seizoen in plaats van uit losse evenementen. uit Hiermee heeft de bokswereld op zijn eigen het Champions League op tv gekregen.

Liveverslag van de op tv het eerste halve finale in het cruisergewicht naar vanuit de Riga met Arena in van Riga, Letland. tijdens Huidige WBO World van Champion, Oleksandr Usyk, een neemt het op tegen de op eerste Letse naar en huidige WBC het World Champion, Mairis naar Briedis.

Verslag van de een unieke competitie opgebouwd het uit tijdens meerdere wedstrijden binnen van één seizoen in in plaats van losse naar evenementen. Hiermee heeft een de bokswereld zijn op eigen Champions League met gekregen.

Liveverslag van het een cruisergewichtgevecht op tussen Jurgen Brähmer de en Rob Brant een in de 'World Boxing Super op tv de Series'.

Een in kijkje achter in de schermen bij de uit spectaculaire World een Boxing Super Series. van Maak kennis met de boksers, met fans en op tv locaties.

Liveverslag naar van het op cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev uit en Krzysztof Wlodarczyk in de op 'World Boxing uit Super door Series'.

Een kijkje achter de de schermen op tv bij de naar spectaculaire World uit Boxing Super Series. Maak kennis op tv met de uit boksers, fans en op locaties.

Liveverslag van met het cruisergewichtgevecht tussen George de Groves het en Jamie Cox in het de 'World de Boxing Super op Series'.

Een naar kijkje achter met de schermen bij met de spectaculaire World Boxing Super Series. op tv Maak kennis met een de tijdens boksers, fans en op tv locaties.

maart 2021
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!