Programma gemist?

Liveverslag tijdens van de finale in met het cruisergewicht vanuit de op tv Olimpiyskiy Arena in de Moskou, Rusland. De tijdens Oekraïner Oleksandr met Usyk neemt het op tijdens tegen het de Rus Murat uit Gassiev.

Liveverslag van de door tweede halve finale in naar in het supermiddengewicht op tv vanuit Duitsland. Callum Smith op tv neemt het op tegen de naar Nederlander Nieky 'The van Natural' naar Holzken. Holzken vervangt de Duitser van Jürgen Brähmer, tijdens die met vanwege ziekte verstek moet laten het gaan. De winnaar van neemt van het in de finale het in mei op tegen in de Brit George op Groves.

Verslag van een van unieke van competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden uit binnen op één seizoen in plaats naar van losse evenementen. Hiermee een heeft op tv de bokswereld zijn eigen Champions de uit League gekregen.

Liveverslag van de uit van eerste halve finale in in het supermiddengewicht een vanuit de Manchester Arena in Manchester, naar tijdens Groot-Brittannië. George Groves, huidig met WBA Super World Champion, van neemt het vanavond op met tegen uit supermiddengewicht IBO het World Champion, Chris door Eubank.

Verslag in van een unieke competitie opgebouwd de uit door meerdere wedstrijden binnen één op tv seizoen in plaats van naar op tv losse evenementen. Hiermee heeft de tijdens bokswereld op tv zijn eigen Champions League op tv gekregen.

Liveverslag uit van de tweede halve de finale in in het cruisergewicht vanuit op tv de Bolshoy Ice Dome in de Sochi, Rusland. Murat een Gassiev, tijdens huidige IBF World tijdens Champion sinds 2016, neemt het uit op tegen de tijdens uit WBA regular World door Champion, Yunier Dorticos.

Verslag tijdens van een van unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden een uit binnen één seizoen de in plaats van losse tijdens evenementen. Hiermee heeft de bokswereld met zijn eigen Champions op tv League het gekregen.

Liveverslag van naar de eerste halve finale door in het met cruisergewicht vanuit de Riga van de Arena in Riga, tijdens Letland. Huidige WBO met World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het van op tegen de op eerste in Letse en huidige WBC World tijdens Champion, in Mairis Briedis.

Verslag door van een unieke competitie opgebouwd het uit meerdere wedstrijden van in binnen één seizoen in met plaats van op tv losse evenementen. Hiermee heeft door de bokswereld zijn eigen door Champions een League gekregen.

Liveverslag van op het cruisergewichtgevecht tussen uit Jurgen Brähmer het en Rob de Brant in de 'World Boxing Super een in Series'.

Een kijkje achter uit de naar schermen bij de spectaculaire World de van Boxing Super Series. naar Maak kennis met de een boksers, fans en door locaties.

Liveverslag van uit het cruisergewichtgevecht de tussen Murat Gassiev door en Krzysztof Wlodarczyk in door de 'World op Boxing Super naar Series'.

Een het kijkje achter de de schermen bij de tijdens spectaculaire World uit Boxing Super Series. Maak kennis uit met de de boksers, fans en uit locaties.

Liveverslag naar van het cruisergewichtgevecht tussen George van Groves en een Jamie Cox op in de uit 'World Boxing Super een Series'.

Een met kijkje achter de naar schermen bij de spectaculaire World het Boxing de Super Series. Maak kennis op tv met de boksers, door fans en tijdens locaties.

oktober 2021
22-07-2018 00:00

Usyk vs. Gassiev

World Boxing Super Series - Usyk vs. Gassiev

Liveverslag van de finale in het cruisergewicht vanuit de Olimpiyskiy Arena in Moskou, Rusland. De Oekraïner Oleksandr Usyk neemt het op tegen de Rus Murat Gassiev.

24-02-2018 22:29

Smith vs. Holzken

World Boxing Super Series - Smith vs. Holzken

Liveverslag van de tweede halve finale in het supermiddengewicht vanuit Duitsland. Callum Smith neemt het op tegen de Nederlander Nieky 'The Natural' Holzken. Holzken vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die vanwege ziekte verstek moet laten...

24-02-2018 00:15

Afl. 7

World Boxing Super Series - Afl. 7

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

17-02-2018 22:30

Groves vs. Eubank Jr.

World Boxing Super Series - Groves vs. Eubank Jr.

Liveverslag van de eerste halve finale in het supermiddengewicht vanuit de Manchester Arena in Manchester, Groot-Brittannië. George Groves, huidig WBA Super World Champion, neemt het vanavond op tegen supermiddengewicht IBO World Champion, ...

16-02-2018 23:45

Afl. 5

World Boxing Super Series - Afl. 5

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

03-02-2018 22:30

Gassiev vs. Dorticos

World Boxing Super Series - Gassiev vs. Dorticos

Liveverslag van de tweede halve finale in het cruisergewicht vanuit de Bolshoy Ice Dome in Sochi, Rusland. Murat Gassiev, huidige IBF World Champion sinds 2016, neemt het op tegen de WBA regular World Champion, Yunier Dorticos.

03-02-2018 00:39

Afl. 3

World Boxing Super Series - Afl. 3

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

27-01-2018 23:59

Usyk vs. Briedis

World Boxing Super Series - Usyk vs. Briedis

Liveverslag van de eerste halve finale in het cruisergewicht vanuit de Riga Arena in Riga, Letland. Huidige WBO World Champion, Oleksandr Usyk, neemt het op tegen de eerste Letse en huidige WBC World Champion, Mairis Briedis.

27-01-2018 00:29

Pre-Fight

World Boxing Super Series - Pre-Fight

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee heeft de bokswereld zijn eigen Champions League gekregen.

28-10-2017 00:34

Brähmer Vs. Brant

World Boxing Super Series - Brähmer Vs. Brant

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Jurgen Brähmer en Rob Brant in de 'World Boxing Super Series'.

27-10-2017 00:28

Afl. 15

World Boxing Super Series - Afl. 15

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

23-10-2017 00:18

Gassiev Vs. Wlodarczyk

World Boxing Super Series - Gassiev Vs. Wlodarczyk

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen Murat Gassiev en Krzysztof Wlodarczyk in de 'World Boxing Super Series'.

21-10-2017 00:28

Afl. 13

World Boxing Super Series - Afl. 13

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

14-10-2017 22:30

Groves Vs. Cox

World Boxing Super Series - Groves Vs. Cox

Liveverslag van het cruisergewichtgevecht tussen George Groves en Jamie Cox in de 'World Boxing Super Series'.

13-10-2017 23:59

Afl. 11

World Boxing Super Series - Afl. 11

Een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire World Boxing Super Series. Maak kennis met de boksers, fans en locaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

World Boxing Super Series gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van World Boxing Super Series de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van World Boxing Super Series bij World Boxing Super Series liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van World Boxing Super Series. Heb je een uitzending van World Boxing Super Series gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

World Boxing Super Series gemist

Verslag van een unieke competitie opgebouwd uit meerdere wedstrijden binnen één seizoen in plaats van losse evenementen. Hiermee krijgt de bokswereld zijn eigen Champions League. Er is een prijzenpot van 50 miljoen Euro te verdelen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het winnen van de prestigieuze Muhammad Ali Trophy. In totaal betreden 16 boksers de ring waarvan 6 huidige wereldkampioenen, met onder meer Oleksandr Usyk en Murat Gassiev uitkomend in het cruisergewicht en George Groves en Chris Eubank in het super middelgewicht.

Uitzending gemist van World Boxing Super Series? Hier kun je alle uitzendingen van World Boxing Super Series kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 22-07-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!