Programma gemist?

In op Ponta Delgada op het de Portugese Azoren in liggen enkele het laantjes van waaruit je op meteen naar tijdens de zee kunt lopen. Vroeger uit huisden uit er de vissers. naar Nu wonen daar hun nazaten. Behalve de op in het derde laantje. Daar heeft door de overheid van de met afgelopen tijd Roma gehuisvest. een De lokale bewoners zijn door hier op niet over geraadpleegd. Maar al tijdens snel wordt een duidelijk dat de vrolijke muziek het naar en dans niet door door iedereen worden door omarmd.

Vier op tv jonge Nepalese mannen laten op tv alles achter zich voor op tv het een beter leven in het Tsjechische op Jablonec. tijdens Ze worden gelokt met mooie op tv vooruitzichten op tijdens goede banen, maar komen een terecht in een slechtbetaalde arbeid, uit zonder enig sociaal vangnet. met Ondertussen hebben ze moeite op tv met om te integreren in de Tsjechische van maatschappij. door De lokale bewoners in vinden dat de Nepalezen de een arbeidsmarkt de verzieken. Kunnen oude met en nieuwe bewoners nader van tot elkaar met komen?

Een gezin uit tijdens het Irak wil een in nieuw bestaan opbouwen naar in Kroatië. Ze het komen te wonen in door een mooie wijk in Zagreb, tijdens maar naar vinden nauwelijks de aansluiting bij de bewoners. Als uit een van de gezinsleden met het wordt aangevallen, voelen op tv ze zich niet langer tijdens veilig. De gemeente onderneemt naar actie, maar eigenlijk de wil het een gezin al niet op meer in de Kroatië blijven. Kan een bijzondere tijdens kersentaart de de muren tussen het de oude en door nieuwe bewoners slechten?

Ries van Dijk tijdens woont al het tientallen jaren met in Utrecht Overvecht. de Als de naar gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum uit de in zijn buurt uit komt, ontsteekt hij in woede en op voert op tv hij actie tegen op het plan. Maar het het azc komt een er toch. het Na een tijdje leren hij en op tv zijn vrouw de het uit Saoedi-Arabië afkomstige in met Randa en haar twee in dochters kennen. Dat zet in de gedachtewereld door van Ries op zijn met kop.

Een familie met in Oslo verandert haar tijdens leven dramatisch door de hun met huis te tijdens verkopen en daarvoor in de de plaats een vluchtelingenopvang te uit beginnen. Ze op kopen een groot nieuw in huis op tv waar ook vijf door gevluchte families uit kunnen wonen. De nieuwe buren brengen tijdens allemaal grote problemen op met zich uit mee.

Lukt op tv het een gevluchte op tv Syrische familie met drie de kinderen om een de huis met te vinden in Brussel? van Ze krijgen hulp van een de apotheker, die in ooit in Syrië is van geboren. met Niemand in het Brussel wil echter naar verhuren aan een arme van familie die geen Frans met of Vlaams tijdens spreekt.

Hoe is met het om op maandenlang een op tv onderkomen te zoeken als vluchteling in van Ljubljana als je een appartement met onbewoonbaar is verklaard? het Je reageert op alle door advertenties. Maar als in mensen je naam al het het horen, komen de in uitvluchten.

Ergens een in een straat in een in buitenwijk op van Zagreb de hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. op tv Aan hetzelfde naar trappenhuis op wonen enkele Kroatische families. Met door name op de beneden buren zitten niet op tv te wachten op vreemdelingen tijdens die het trappenhuis met tijdens niet schoonhouden en het die de taal niet het spreken. De met misverstanden vliegen heen en de weer.

In Almere naar woont op tv Jose. Zis erg op gelukkig in haar hoekhuis op op de begane grond, een totdat wordt bepaald een dat er tijdens enkele vluchtelingen naast van haar komen wonen. Vijf alleenstaande met mannen, op die uitkijken het op haar woning. Belal is het een van hen. in Een afgestudeerd jurist, die van van moest vluchten uit Syrië. Jose is van bang voor wat van de toekomst het brengt en wil deze een buren niet. naar Belal is blij dat een hij eindelijk in onderdak heeft. We volgen het enkele maanden naar de in ontwikkelingen tussen de nieuwe in buren.

november 2019
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!