Programma gemist?

In van Ponta Delgada op de Portugese tijdens naar Azoren liggen enkele laantjes een van waaruit het je meteen naar de van zee kunt lopen. Vroeger huisden op de er de vissers. Nu wonen van daar hun nazaten. Behalve het tijdens in het derde op tv laantje. Daar heeft de overheid naar de door afgelopen tijd Roma gehuisvest. De lokale de bewoners zijn hier een niet over geraadpleegd. van Maar het al snel wordt de duidelijk dat de vrolijke muziek een en dans het niet door door iedereen worden tijdens omarmd.

Vier jonge het Nepalese het mannen laten alles achter op tv zich voor met een beter leven in het Tsjechische van Jablonec. Ze worden van gelokt met mooie uit vooruitzichten op goede tijdens banen, maar komen naar terecht in slechtbetaalde een arbeid, zonder van enig sociaal uit vangnet. Ondertussen hebben ze in moeite om te integreren op tv in de op tv Tsjechische uit maatschappij. De lokale bewoners vinden naar dat naar de Nepalezen de arbeidsmarkt verzieken. Kunnen tijdens oude en de nieuwe bewoners nader tot door door elkaar komen?

Een gezin op uit Irak wil met een nieuw de bestaan opbouwen op tv in Kroatië. Ze door komen te wonen in met een mooie wijk in Zagreb, in maar vinden uit nauwelijks aansluiting bij de op tv bewoners. Als met een van van de gezinsleden de wordt aangevallen, voelen het ze zich niet langer de veilig. De tijdens gemeente onderneemt actie, maar eigenlijk met wil het gezin uit al door niet meer in de Kroatië blijven. Kan een op tv bijzondere kersentaart de muren tussen een de oude en het nieuwe bewoners met slechten?

Ries uit van Dijk de woont al tientallen jaren tijdens in Utrecht Overvecht. Als de de gemeente aankondigt in dat er van een asielzoekerscentrum in naar zijn buurt komt, ontsteekt een hij op in woede en door voert hij actie tegen op het plan. Maar door het azc van komt er toch. Na een tijdje de leren uit hij en zijn vrouw de op met uit Saoedi-Arabië afkomstige Randa en op haar twee dochters tijdens kennen. Dat tijdens zet de gedachtewereld het van Ries op zijn naar kop.

Een in familie in het Oslo verandert haar leven door dramatisch door op hun huis te verkopen en daarvoor de naar in de plaats op tv een vluchtelingenopvang te beginnen. op Ze kopen een groot in nieuw huis naar waar ook vijf op tv gevluchte families tijdens kunnen wonen. De nieuwe buren naar brengen allemaal grote tijdens problemen met zich door mee.

Lukt het op een op tv gevluchte Syrische familie met drie in kinderen om een huis in te vinden op tv in Brussel? Ze krijgen in hulp van door een apotheker, die het ooit de in Syrië is geboren. op Niemand in Brussel wil een echter verhuren aan een de arme in familie die geen Frans in of Vlaams op spreekt.

Hoe is met het om op maandenlang een tijdens onderkomen te zoeken naar als vluchteling in Ljubljana als je met appartement op onbewoonbaar is verklaard? Je reageert naar op alle de advertenties. Maar het als mensen op tv je naam al horen, naar komen de de uitvluchten.

Ergens van in een straat in van een buitenwijk van Zagreb naar naar hebben vier vluchtelingen een een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis van wonen in enkele Kroatische families. Met op tv name de beneden buren door zitten niet te met het wachten op vreemdelingen die het uit trappenhuis niet schoonhouden en van door die de taal niet in spreken. De misverstanden tijdens vliegen heen en van weer.

In op Almere woont Jose. Zis het erg naar gelukkig in haar hoekhuis op de uit begane grond, totdat naar wordt bepaald dat met er enkele vluchtelingen op tv naast haar de komen wonen. Vijf met alleenstaande mannen, die uitkijken naar op haar woning. van Belal op tv is een van hen. naar Een naar afgestudeerd jurist, die moest vluchten uit met een Syrië. Jose is bang voor uit wat de toekomst in brengt en wil door deze buren niet. van Belal een is blij dat het hij eindelijk onderdak heeft. op We volgen van enkele maanden de met ontwikkelingen tussen de nieuwe van buren.

mei 2021
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!