Programma gemist?

In Ponta Delgada naar op de het Portugese Azoren tijdens liggen enkele laantjes van uit waaruit je meteen met naar de van zee kunt lopen. Vroeger de huisden er de vissers. het Nu wonen daar de hun nazaten. Behalve met in een het derde met laantje. Daar heeft naar de overheid de afgelopen tijd door Roma gehuisvest. De lokale een bewoners zijn hier een van niet over geraadpleegd. in Maar al snel een wordt duidelijk dat de vrolijke muziek naar en dans niet tijdens door van iedereen worden op tv omarmd.

Vier tijdens jonge Nepalese mannen in laten alles achter zich voor tijdens een beter door leven een in het Tsjechische Jablonec. met Ze worden gelokt door met mooie op tv vooruitzichten op goede banen, op maar komen terecht in naar slechtbetaalde van arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertussen op hebben met ze moeite om tijdens te integreren de in de Tsjechische uit maatschappij. De lokale bewoners vinden door dat van de Nepalezen de arbeidsmarkt verzieken. door Kunnen oude naar en nieuwe bewoners nader een tot elkaar een komen?

Een een gezin uit Irak wil een op nieuw op bestaan opbouwen in met Kroatië. Ze komen te wonen tijdens in op tv een mooie wijk in Zagreb, een maar vinden door nauwelijks tijdens aansluiting bij de bewoners. tijdens Als een op tv van de gezinsleden wordt aangevallen, door voelen ze zich in niet langer veilig. De van gemeente onderneemt actie, met maar eigenlijk wil naar het gezin al met niet meer op in Kroatië door blijven. Kan een in bijzondere kersentaart de op tv muren tussen de oude een en nieuwe bewoners de slechten?

Ries van op tv Dijk woont al naar tientallen de jaren in Utrecht uit Overvecht. Als de gemeente door aankondigt dat de er een asielzoekerscentrum uit in zijn buurt het komt, ontsteekt hij in woede en uit voert het hij actie tegen het een plan. Maar het azc door komt naar er toch. Na een tijdje uit leren hij en het zijn vrouw de een uit Saoedi-Arabië afkomstige het Randa uit en haar twee op dochters kennen. Dat uit zet de gedachtewereld van Ries naar op zijn door kop.

Een familie op in Oslo verandert haar in leven de dramatisch door hun door huis te verkopen en in daarvoor in de plaats een een vluchtelingenopvang te van beginnen. Ze de kopen uit een groot nieuw het huis waar ook met vijf gevluchte families kunnen wonen. op De van nieuwe buren brengen allemaal tijdens grote problemen met zich op tv mee.

Lukt het een naar gevluchte op tv Syrische familie met drie kinderen door om een een huis te vinden met in Brussel? naar Ze krijgen hulp van op een apotheker, die uit ooit in tijdens Syrië is op geboren. Niemand in Brussel wil door echter verhuren aan van een arme familie op die geen met Frans of tijdens Vlaams spreekt.

Hoe is het de een om maandenlang een onderkomen te de zoeken als vluchteling de in Ljubljana als je door een appartement onbewoonbaar is verklaard? de Je reageert op alle advertenties. uit Maar als mensen een op je naam al horen, van komen de van uitvluchten.

Ergens in een een straat in tijdens een uit buitenwijk van Zagreb met hebben vier vluchtelingen een naar appartement gehuurd. tijdens Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische uit op families. Met name met de beneden buren zitten op niet te het wachten op vreemdelingen die het de trappenhuis niet schoonhouden en de die uit de taal niet een spreken. De door misverstanden vliegen heen en de weer.

In van Almere woont Jose. Zis op erg gelukkig in door haar hoekhuis op tijdens de begane grond, de totdat wordt op bepaald dat een er enkele vluchtelingen naast een haar komen wonen. Vijf met alleenstaande mannen, die uitkijken in een op haar woning. op Belal is een van hen. van Een afgestudeerd jurist, met die moest op tv vluchten uit Syrië. door Jose is bang voor wat de een de toekomst brengt en wil met deze in buren niet. Belal is blij dat een hij eindelijk onderdak in heeft. We volgen naar enkele maanden uit de ontwikkelingen tussen op de met nieuwe buren.

september 2020
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!