Programma gemist?

In Ponta naar Delgada op op de Portugese Azoren liggen in enkele laantjes van waaruit van op tv je meteen naar in de zee kunt lopen. Vroeger het huisden door er de vissers. Nu wonen daar op hun nazaten. uit Behalve in het derde de laantje. Daar heeft tijdens de op overheid de een afgelopen tijd Roma gehuisvest. in De lokale bewoners zijn hier naar niet het over geraadpleegd. Maar al snel van wordt op tv duidelijk dat uit de vrolijke muziek en dans het niet door iedereen tijdens worden naar omarmd.

Vier jonge tijdens Nepalese mannen uit laten alles achter zich voor in een beter naar leven in het de Tsjechische tijdens Jablonec. Ze worden gelokt op met mooie vooruitzichten op goede tijdens banen, maar komen op tv terecht van in slechtbetaalde arbeid, op tv zonder enig sociaal vangnet. in Ondertussen in hebben ze moeite om met te integreren in de Tsjechische de maatschappij. De lokale uit bewoners vinden uit dat de de Nepalezen de met arbeidsmarkt verzieken. Kunnen met oude en nieuwe bewoners nader tot uit elkaar op komen?

Een gezin door uit Irak wil een met nieuw uit bestaan opbouwen in de Kroatië. Ze komen te wonen van in een mooie een wijk in Zagreb, uit een maar vinden nauwelijks met aansluiting bij de de bewoners. Als een van de het gezinsleden wordt aangevallen, voelen op tv ze zich niet met een langer veilig. De gemeente onderneemt met actie, de maar eigenlijk wil het gezin al van niet meer in van op Kroatië blijven. Kan een op tv bijzondere kersentaart de muren op tussen de de oude en nieuwe bewoners op slechten?

Ries van Dijk van woont al op tv tientallen op tv jaren in Utrecht Overvecht. Als de van gemeente een aankondigt dat het er een asielzoekerscentrum in zijn met buurt komt, ontsteekt hij in in woede en op tv in voert hij actie tegen de het plan. Maar het azc het komt er door toch. in Na een tijdje een leren hij en met zijn vrouw de met uit Saoedi-Arabië afkomstige Randa en haar het twee het dochters kennen. de Dat zet de gedachtewereld van Ries met op naar zijn kop.

Een naar familie in Oslo verandert haar de op tv leven dramatisch door hun huis te op tv naar verkopen en daarvoor in de plaats door op tv een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze door kopen door een groot nieuw op huis waar ook vijf gevluchte de families kunnen wonen. het De nieuwe met buren brengen allemaal in grote problemen met zich van mee.

Lukt de het een gevluchte Syrische een familie met naar drie kinderen om een huis op tv te vinden uit in Brussel? Ze op tv krijgen hulp uit van een van apotheker, die ooit in Syrië tijdens is van geboren. Niemand in Brussel wil de echter verhuren door aan een arme familie tijdens die geen Frans op of Vlaams de spreekt.

Hoe op is het met om maandenlang een onderkomen te zoeken op als van vluchteling in op tv Ljubljana als je appartement onbewoonbaar van is verklaard? de Je reageert op op alle advertenties. Maar als mensen met je naam met al op tv horen, komen de op uitvluchten.

Ergens het in een uit straat in een buitenwijk van tijdens Zagreb hebben vier in vluchtelingen een appartement door gehuurd. Aan in hetzelfde trappenhuis wonen van enkele Kroatische families. Met van name naar de beneden buren zitten in niet te wachten van op vreemdelingen die het het trappenhuis niet schoonhouden en op tv die de taal het niet in spreken. De misverstanden vliegen van heen en op tv weer.

In Almere het woont Jose. Zis het erg gelukkig in haar van met hoekhuis op de uit begane grond, totdat met wordt bepaald dat er het enkele vluchtelingen op tv naast haar komen wonen. uit Vijf alleenstaande tijdens mannen, die uitkijken op met haar woning. Belal is een een naar van hen. Een door afgestudeerd jurist, die het moest vluchten uit Syrië. Jose is uit bang voor wat tijdens de toekomst brengt naar en met wil deze buren niet. Belal met is blij op tv dat hij eindelijk op tv onderdak heeft. op tv We volgen enkele maanden de het tijdens ontwikkelingen tussen de nieuwe uit buren.

juni 2020
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!