Programma gemist?

In op Ponta Delgada op de een Portugese op tv Azoren liggen enkele laantjes door van waaruit je meteen op tv naar de een zee kunt lopen. Vroeger naar huisden door er de vissers. de Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in in het een derde laantje. Daar heeft de de een overheid de afgelopen tijd op Roma naar gehuisvest. De lokale bewoners uit zijn hier niet over geraadpleegd. met Maar al snel met wordt duidelijk op tv dat de van vrolijke muziek en de dans niet in door iedereen worden het omarmd.

Vier jonge Nepalese van op mannen laten alles in achter zich voor een beter de leven in uit het Tsjechische op Jablonec. Ze worden naar gelokt met mooie vooruitzichten op goede op tv banen, maar komen tijdens terecht in slechtbetaalde op tv door arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertussen naar hebben ze naar moeite om te integreren op tv in tijdens de Tsjechische maatschappij. op De lokale bewoners vinden dat in een de Nepalezen de arbeidsmarkt verzieken. Kunnen naar oude en door nieuwe bewoners tijdens nader tot elkaar met komen?

Een gezin uit tijdens Irak wil een van door nieuw bestaan opbouwen een in Kroatië. Ze komen te met wonen in een met mooie wijk een in Zagreb, maar naar vinden nauwelijks aansluiting een bij de bewoners. Als uit een van de het gezinsleden wordt aangevallen, voelen tijdens ze zich niet in langer naar veilig. De gemeente onderneemt in actie, door maar eigenlijk wil het gezin op tv al niet meer in van Kroatië blijven. Kan de een bijzondere met kersentaart de muren tijdens tussen de oude en de naar nieuwe bewoners slechten?

Ries tijdens van Dijk woont al tientallen door jaren op tv in Utrecht Overvecht. op tv Als de door gemeente aankondigt dat er naar een asielzoekerscentrum in zijn uit buurt komt, ontsteekt de hij in naar woede en uit voert hij actie tegen met het plan. Maar het azc door komt er van toch. Na door een tijdje leren op hij en op zijn vrouw de uit Saoedi-Arabië afkomstige het de Randa en haar twee dochters in kennen. Dat zet de naar gedachtewereld op tv van Ries op zijn naar kop.

Een familie in het Oslo verandert haar de leven dramatisch door met hun huis te uit verkopen en van daarvoor in de het plaats een met vluchtelingenopvang te beginnen. Ze uit kopen een tijdens groot nieuw huis waar naar ook het vijf gevluchte families kunnen wonen. De een de nieuwe buren brengen allemaal grote problemen in met zich van mee.

Lukt tijdens het een gevluchte Syrische met familie met uit drie kinderen door om een huis te uit vinden in Brussel? Ze krijgen op tv hulp de van een op apotheker, die ooit de in Syrië is geboren. Niemand van in Brussel wil naar echter verhuren aan op tv een arme familie die op tv op geen Frans of Vlaams op tv spreekt.

Hoe naar is het om maandenlang het een onderkomen te zoeken een als een vluchteling in Ljubljana als je de een appartement onbewoonbaar is door verklaard? Je reageert op alle advertenties. uit Maar tijdens als mensen je naam het al horen, komen de in van uitvluchten.

Ergens de in een straat in een naar buitenwijk van met Zagreb een hebben vier vluchtelingen een tijdens appartement gehuurd. Aan hetzelfde tijdens trappenhuis wonen enkele Kroatische op tv families. een Met name in de beneden buren zitten niet het te wachten op op vreemdelingen een die het trappenhuis niet door schoonhouden en van die de taal niet de spreken. De misverstanden vliegen heen met en tijdens weer.

In op Almere woont door Jose. Zis erg gelukkig het in haar hoekhuis op de een begane grond, totdat op tv wordt met bepaald dat er enkele vluchtelingen door naast door haar komen tijdens wonen. Vijf alleenstaande mannen, tijdens die uitkijken op met haar woning. Belal uit is een naar van hen. Een afgestudeerd jurist, die uit moest op tv vluchten uit Syrië. Jose op tv is bang voor met wat van de toekomst brengt naar en wil deze een buren niet. Belal is blij door dat hij eindelijk onderdak de heeft. We volgen op tv enkele op maanden de ontwikkelingen tussen een de uit nieuwe buren.

september 2021
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!