Programma gemist?

In met Ponta Delgada op op de Portugese Azoren het liggen enkele tijdens laantjes van waaruit je op tv meteen naar de de zee kunt met lopen. Vroeger huisden tijdens er de vissers. Nu op wonen daar uit hun nazaten. Behalve in het derde de met laantje. Daar heeft de overheid uit de afgelopen tijd het Roma gehuisvest. De lokale met van bewoners zijn hier niet over door geraadpleegd. Maar al het snel wordt duidelijk dat op op tv de vrolijke muziek het en dans niet met door iedereen worden de omarmd.

Vier door jonge Nepalese op tv mannen laten alles achter zich het voor het een beter leven in het door Tsjechische Jablonec. Ze worden door gelokt met mooie tijdens met vooruitzichten op goede banen, maar komen een terecht in slechtbetaalde door arbeid, zonder tijdens enig sociaal door vangnet. Ondertussen het hebben ze moeite om door te integreren in de de Tsjechische maatschappij. De het lokale de bewoners vinden dat een de Nepalezen de arbeidsmarkt door verzieken. Kunnen het oude en nieuwe bewoners nader tot naar elkaar tijdens komen?

Een in gezin uit Irak op tv wil een nieuw bestaan naar opbouwen in Kroatië. een Ze komen te op tv wonen naar in een mooie wijk in Zagreb, op maar vinden op nauwelijks aansluiting tijdens bij de bewoners. Als naar een van de de gezinsleden in wordt aangevallen, voelen ze zich niet op door langer veilig. De gemeente op tv onderneemt actie, op tv maar eigenlijk wil door het gezin al niet meer uit in Kroatië blijven. Kan naar een bijzondere uit kersentaart het de muren tussen van de oude en door nieuwe bewoners slechten?

Ries van in Dijk woont al een tientallen jaren in Utrecht uit Overvecht. Als in de gemeente het aankondigt dat er een tijdens asielzoekerscentrum in zijn buurt uit komt, ontsteekt hij de in woede uit en voert hij van actie naar tegen het plan. op tv Maar het azc komt tijdens er toch. de Na een tijdje leren hij en het zijn vrouw op tv de de uit Saoedi-Arabië afkomstige een Randa en haar twee uit dochters kennen. door Dat zet de gedachtewereld een van Ries op van zijn kop.

Een de familie in Oslo door verandert haar leven op tv dramatisch door hun huis te op tv verkopen en daarvoor naar een in de plaats naar een vluchtelingenopvang te beginnen. het Ze kopen een groot nieuw op tv op tv huis waar ook van vijf gevluchte families van kunnen wonen. De door nieuwe buren brengen allemaal grote problemen door met op zich mee.

Lukt het de een gevluchte Syrische familie op door met drie kinderen om een met huis in te vinden in Brussel? Ze op tv krijgen hulp de van een een apotheker, die ooit in van Syrië is geboren. Niemand door in Brussel de wil echter verhuren aan een een arme familie die de geen Frans in of Vlaams uit spreekt.

Hoe op tv is het om een maandenlang een onderkomen op te zoeken als vluchteling in met Ljubljana als uit je de appartement onbewoonbaar is verklaard? Je tijdens reageert op alle tijdens advertenties. Maar uit als mensen de je naam al in horen, komen de naar uitvluchten.

Ergens in een op tv straat in een tijdens buitenwijk van Zagreb op tv met hebben vier vluchtelingen een door appartement gehuurd. Aan hetzelfde met trappenhuis wonen op tv enkele Kroatische families. Met op tv name de beneden buren op zitten niet te op tv naar wachten op vreemdelingen die het een trappenhuis niet schoonhouden tijdens en die de een taal naar niet spreken. De misverstanden vliegen heen in uit en weer.

In tijdens Almere woont Jose. een Zis erg van gelukkig in haar op hoekhuis op de begane grond, totdat van wordt bepaald dat de er enkele op vluchtelingen met naast haar komen wonen. in Vijf alleenstaande mannen, die door uitkijken op de haar woning. naar Belal is een van hen. Een naar afgestudeerd jurist, die door moest vluchten uit op Syrië. met Jose is op bang voor wat de de toekomst brengt op tv en wil deze buren op tv niet. Belal is blij een dat hij tijdens eindelijk onderdak heeft. We volgen in enkele maanden de op tv op ontwikkelingen tussen de nieuwe op buren.

januari 2021
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!