Programma gemist?

In een Ponta Delgada van op de Portugese Azoren een liggen enkele van laantjes van waaruit je meteen naar een in de zee kunt een lopen. Vroeger huisden er in de vissers. Nu door wonen daar hun nazaten. Behalve van in het met derde laantje. Daar een heeft de overheid door de afgelopen tijd uit Roma gehuisvest. De op tv lokale bewoners in zijn hier niet over geraadpleegd. in op tv Maar al snel wordt duidelijk op dat de vrolijke muziek van en met dans niet door iedereen worden de uit omarmd.

Vier een jonge Nepalese mannen in laten alles de achter zich voor een beter op leven in het naar Tsjechische van Jablonec. Ze worden het gelokt met mooie vooruitzichten op tijdens goede banen, maar een komen terecht in slechtbetaalde een arbeid, zonder enig door sociaal vangnet. Ondertussen naar hebben ze op tv moeite om tijdens te integreren in op de Tsjechische maatschappij. De naar lokale naar bewoners vinden dat de naar Nepalezen de arbeidsmarkt verzieken. Kunnen met naar oude en nieuwe bewoners nader tot op elkaar uit komen?

Een door gezin uit Irak wil een het nieuw bestaan opbouwen uit op tv in Kroatië. Ze komen tijdens te wonen in in een mooie wijk uit in Zagreb, maar met vinden nauwelijks van aansluiting bij de bewoners. naar Als een van de naar gezinsleden wordt aangevallen, een voelen ze zich uit niet door langer veilig. De tijdens gemeente onderneemt actie, maar eigenlijk wil op tv in het gezin al niet meer van in het Kroatië blijven. Kan een bijzondere een kersentaart de muren door tussen op de oude en nieuwe bewoners uit slechten?

Ries van door Dijk woont op tv al tientallen jaren in Utrecht de op Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat met de er een asielzoekerscentrum in zijn buurt op tv komt, ontsteekt hij het in woede en een voert hij met actie tegen door het plan. het Maar het azc komt er op toch. naar Na een tijdje leren hij naar en zijn van vrouw de naar uit Saoedi-Arabië afkomstige naar Randa en haar twee dochters kennen. de in Dat zet de gedachtewereld een van Ries op op zijn kop.

Een familie in tijdens Oslo verandert haar een leven dramatisch door tijdens hun naar huis te verkopen met en daarvoor in de plaats van een vluchtelingenopvang uit te beginnen. van Ze kopen een met groot nieuw huis waar ook van vijf gevluchte families met kunnen van wonen. De een nieuwe buren brengen allemaal van grote problemen met door zich mee.

Lukt het met een gevluchte door Syrische familie met drie kinderen op om het een huis te op tv vinden in Brussel? door Ze krijgen hulp op tv van een apotheker, in die ooit in op Syrië is geboren. de Niemand in Brussel wil echter op tv naar verhuren aan een arme de familie die geen Frans of het op Vlaams spreekt.

Hoe met is het om maandenlang van een op onderkomen te zoeken met als vluchteling in Ljubljana als van je appartement van onbewoonbaar is verklaard? Je reageert in op alle advertenties. door Maar als mensen van je naam al op tv horen, komen de op op tv uitvluchten.

Ergens in een de straat van in een buitenwijk van het Zagreb hebben vier een vluchtelingen een het appartement gehuurd. Aan hetzelfde de trappenhuis wonen enkele Kroatische naar families. Met het name de uit beneden buren zitten niet te van wachten in op vreemdelingen die het trappenhuis door niet schoonhouden en naar die de het taal niet spreken. tijdens De misverstanden vliegen heen de door en weer.

In op Almere woont de Jose. Zis erg naar gelukkig in haar tijdens hoekhuis op de begane in grond, totdat wordt uit bepaald dat er enkele vluchtelingen naar naast haar op komen wonen. Vijf alleenstaande een mannen, die uitkijken van op haar in woning. Belal is een op van uit hen. Een afgestudeerd op jurist, die moest vluchten uit het Syrië. met Jose is van bang voor wat de toekomst op tv brengt op en wil deze buren niet. Belal door het is blij dat hij op tv eindelijk onderdak heeft. We volgen met tijdens enkele maanden de van ontwikkelingen tussen de nieuwe op buren.

januari 2020
04-08-2019 15:25

Portugal - Het derde laantje

De Nieuwe Buur - Portugal - Het derde laantje

In Ponta Delgada op de Portugese Azoren liggen enkele laantjes van waaruit je meteen naar de zee kunt lopen. Vroeger huisden er de vissers. Nu wonen daar hun nazaten. Behalve in het derde laantje. Daar heeft de overheid de afgelopen tijd Ro...

28-07-2019 15:25

Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

De Nieuwe Buur - Tsjechië - Nepalezen in Jablonec

Vier jonge Nepalese mannen laten alles achter zich voor een beter leven in het Tsjechische Jablonec. Ze worden gelokt met mooie vooruitzichten op goede banen, maar komen terecht in slechtbetaalde arbeid, zonder enig sociaal vangnet. Ondertu...

21-07-2019 15:25

Kroatië - Kersentaart

De Nieuwe Buur - Kroatië - Kersentaart

Een gezin uit Irak wil een nieuw bestaan opbouwen in Kroatië. Ze komen te wonen in een mooie wijk in Zagreb, maar vinden nauwelijks aansluiting bij de bewoners. Als een van de gezinsleden wordt aangevallen, voelen ze zich niet langer veilig...

07-07-2019 14:15

Nederland - Welkom in de getto

De Nieuwe Buur - Nederland - Welkom in de getto

Ries van Dijk woont al tientallen jaren in Utrecht Overvecht. Als de gemeente aankondigt dat er een asielzoekerscentrum in zijn buurt komt, ontsteekt hij in woede en voert hij actie tegen het plan. Maar het azc komt er toch. Na een tijdje l...

08-10-2017 16:25

Noorwegen - Welkom in de opvang

De Nieuwe Buur - Noorwegen - Welkom in de opvang

Een familie in Oslo verandert haar leven dramatisch door hun huis te verkopen en daarvoor in de plaats een vluchtelingenopvang te beginnen. Ze kopen een groot nieuw huis waar ook vijf gevluchte families kunnen wonen. De nieuwe buren brengen...

01-10-2017 16:25

België - Als God het wil

De Nieuwe Buur - België - Als God het wil

Lukt het een gevluchte Syrische familie met drie kinderen om een huis te vinden in Brussel? Ze krijgen hulp van een apotheker, die ooit in Syrië is geboren. Niemand in Brussel wil echter verhuren aan een arme familie die geen Frans of Vlaam...

24-09-2017 16:30

Slovenië - Oost west, thuis best

De Nieuwe Buur - Slovenië - Oost west, thuis best

Hoe is het om maandenlang een onderkomen te zoeken als vluchteling in Ljubljana als je appartement onbewoonbaar is verklaard? Je reageert op alle advertenties. Maar als mensen je naam al horen, komen de uitvluchten.

17-09-2017 16:25

Kroatië - Vies trappenhuis

De Nieuwe Buur - Kroatië - Vies trappenhuis

Ergens in een straat in een buitenwijk van Zagreb hebben vier vluchtelingen een appartement gehuurd. Aan hetzelfde trappenhuis wonen enkele Kroatische families. Met name de beneden buren zitten niet te wachten op vreemdelingen die het trapp...

10-09-2017 16:25

Nederland - Room with a view

De Nieuwe Buur - Nederland - Room with a view

In Almere woont Jose. Zis erg gelukkig in haar hoekhuis op de begane grond, totdat wordt bepaald dat er enkele vluchtelingen naast haar komen wonen. Vijf alleenstaande mannen, die uitkijken op haar woning. Belal is een van hen. Een afgestud...

De Nieuwe Buur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Buur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Buur bij De Nieuwe Buur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Buur. Heb je een uitzending van De Nieuwe Buur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Buur gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Buur? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Buur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!