Programma gemist?

De digitalisering van van ons dagelijks leven door is uit met de nieuwe naar taxidienst UberPop het weer een stapje met verder opgeschoven. Met een de simpele app op op tv je mobiele telefoon is met het mogelijk om naar je tegen een tijdens aantrekkelijke een prijs van A naar B te in tijdens laten vervoeren door automobilisten door die daar met officieel niet voor gekwalificeerd zijn. Je uit hoeft slechts in met het bezit de te zijn op tv van een van eigen auto om je als op tv UberPop chauffeur aan het te bieden. de ’Een ordinaire snordersdienst’ volgens veel in taxichauffeurs die naar de naar komst van de digitale uit concurrent met door lede ogen aanzien: “Het is knokken het voor een plakje een kaas op tv op je van brood”. Frans Bromet volgt tijdens in '2Doc: Taxibotsing' de strijd op tv van de gevestigde met taxiwereld tegen naar Uber, een uit online programmaatje dat op een den door duur de Nederlandse vervoersmarkt wil gaan de overheersen. De strijd uit wordt de op verschillende niveaus beslecht. uit Waar uit de rechter uit moet maken of op de op dienst UberPop illegaal is (omdat op tv bestuurders geen licentie de hebben op tv of belasting betalen) is met de nieuwkomer voor door de gevestigde taxichauffeurs de een onaangename realiteit. tijdens Broodroof maar ook tijdens de ergernis over naar collega’s die voor de met gewraakte vijand de gaan door werken, maken dat de uit sfeer op straat grimmig wordt. op Tijdens tijdens ‘operatie Poppetje’ volgt Bromet boze uit chauffeurs tijdens in Rotterdam die UberPop taxi’s op tv klem rijden op om op de auto’s vervolgens met stigmatiserende stickers in vol in te plakken. Hij vraagt een in op tv jonge student die met van UberPop bijverdient naar met gewetensbezwaren nu de in onrust op de taximarkt op oplaait. Bromet uit probeert de opmars en naar de ogenschijnlijk ideële doelstellingen op van het de Amerikaanse internetonderneming te de duiden. tijdens Het blijkt moeilijk om met de hoogst verantwoordelijken binnen op tv Uber erover uit aan de tand een te voelen. in Ook de overheid houdt van zich voornamelijk stil op want de mythe uit leeft dat naar digitalisering ongeveer hetzelfde is als van vooruitgang. Maar zijn de tijdens op veronderstelde bedoelingen van Uber en met de manier op tv waarop zij zich manifesteert wel van de vernieuwing op tv waarop met de taxibranche zit te uit wachten?

juni 2020
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!