Programma gemist?

De digitalisering van van naar ons dagelijks leven van is met de op nieuwe taxidienst UberPop weer een een stapje tijdens verder opgeschoven. Met een simpele app tijdens op je mobiele uit telefoon in is het uit mogelijk om je door tegen een aantrekkelijke prijs van A tijdens van naar B te een laten vervoeren door automobilisten die daar het officieel niet in voor gekwalificeerd zijn. uit Je hoeft slechts in uit de het bezit te zijn van met een eigen de auto om je als van UberPop chauffeur aan te in bieden. ’Een ordinaire op tv snordersdienst’ een volgens veel taxichauffeurs op tv die de komst van de het door digitale concurrent met lede ogen tijdens aanzien: “Het uit is knokken voor een plakje met in kaas op je brood”. Frans een Bromet het volgt in '2Doc: naar Taxibotsing' de strijd in van de gevestigde taxiwereld tegen Uber, tijdens een online programmaatje in op dat op den het duur de Nederlandse het vervoersmarkt wil gaan overheersen. op De strijd van wordt op verschillende een niveaus beslecht. Waar de rechter uit van moet maken of door naar de dienst UberPop illegaal op is (omdat bestuurders geen een licentie in hebben of belasting betalen) is de naar nieuwkomer voor de van gevestigde de taxichauffeurs een onaangename realiteit. Broodroof in op maar ook de ergernis over collega’s door die met voor de de gewraakte vijand gaan werken, maken dat tijdens de de sfeer op uit straat grimmig wordt. Tijdens een ‘operatie Poppetje’ volgt met Bromet boze chauffeurs in een Rotterdam een die UberPop taxi’s op tv klem rijden om in de auto’s vervolgens naar met stigmatiserende stickers vol de te plakken. Hij naar vraagt een jonge student de die met UberPop bijverdient de uit naar gewetensbezwaren nu de tijdens onrust op de taximarkt in oplaait. naar Bromet probeert de opmars en naar de tijdens ogenschijnlijk ideële doelstellingen van de de Amerikaanse internetonderneming te met duiden. Het op tv blijkt moeilijk om door de hoogst op tv verantwoordelijken binnen Uber in erover aan de tand te een voelen. Ook de met overheid houdt zich voornamelijk op stil de want de mythe leeft dat naar op tv digitalisering ongeveer hetzelfde is op tv als vooruitgang. Maar zijn de in veronderstelde bedoelingen van naar Uber met en de manier waarop het zij met zich manifesteert wel de vernieuwing waarop in van de taxibranche zit te op wachten?

januari 2021
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!