Programma gemist?

De digitalisering van van ons dagelijks op tv leven naar is met de nieuwe uit taxidienst UberPop weer een uit stapje verder opgeschoven. tijdens Met een door simpele app van op je mobiele telefoon is het met uit mogelijk om je tegen een aantrekkelijke door prijs op tv van A naar B op tv te laten vervoeren door op automobilisten die daar naar officieel niet met voor het gekwalificeerd zijn. Je hoeft slechts tijdens in het bezit tijdens te op zijn van een eigen auto een om je als UberPop tijdens op tv chauffeur aan te bieden. de ’Een ordinaire snordersdienst’ volgens veel tijdens taxichauffeurs naar die de komst naar van de digitale de concurrent met op tv lede ogen aanzien: “Het is knokken een voor een met plakje kaas uit op je brood”. Frans Bromet de volgt in met '2Doc: Taxibotsing' de strijd op tv van de gevestigde op tv taxiwereld tegen Uber, op tv door een online programmaatje van dat op den de duur de Nederlandse vervoersmarkt wil van gaan overheersen. De strijd een wordt in op verschillende niveaus beslecht. op Waar op tv de rechter uit moet maken of op de dienst van UberPop illegaal is (omdat met bestuurders geen licentie op tv een hebben of belasting met betalen) is de tijdens nieuwkomer voor de gevestigde taxichauffeurs een in onaangename realiteit. naar Broodroof door maar ook de ergernis over naar collega’s die voor de een gewraakte vijand gaan op in werken, maken dat de sfeer op naar straat grimmig wordt. naar Tijdens ‘operatie met Poppetje’ volgt een Bromet boze op tv chauffeurs in Rotterdam die UberPop taxi’s op tv naar klem rijden om de auto’s van vervolgens met stigmatiserende stickers op vol op tv te plakken. Hij in vraagt een jonge student met die met UberPop bijverdient met naar op tv gewetensbezwaren nu de onrust op tijdens de een taximarkt oplaait. in Bromet probeert de opmars en tijdens de ogenschijnlijk ideële doelstellingen een een van de Amerikaanse internetonderneming naar te duiden. Het op blijkt moeilijk om de de hoogst door verantwoordelijken binnen Uber erover naar aan de tand te naar voelen. Ook de overheid van houdt zich op tv voornamelijk stil want de met uit mythe leeft dat digitalisering ongeveer naar hetzelfde is in als vooruitgang. Maar een zijn de uit veronderstelde bedoelingen van Uber en de de manier door waarop zij met zich manifesteert wel de vernieuwing waarop in de taxibranche zit op tv te naar wachten?

november 2019
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!