Programma gemist?

De digitalisering van met ons dagelijks leven het door is met de nieuwe taxidienst UberPop uit van weer een stapje door verder opgeschoven. Met een simpele app de de op je mobiele telefoon is het op tv mogelijk met om je tegen een een aantrekkelijke prijs van A op naar B tijdens te laten tijdens vervoeren door automobilisten die met daar officieel niet voor de op tv gekwalificeerd zijn. Je hoeft op tv slechts in het bezit van te zijn van in een eigen auto naar om je als UberPop de chauffeur het aan te bieden. ’Een ordinaire op tv snordersdienst’ volgens veel tijdens taxichauffeurs die de het door komst van de digitale concurrent met van lede ogen uit aanzien: “Het met is knokken voor een plakje uit een kaas op je brood”. Frans uit Bromet volgt een in '2Doc: het Taxibotsing' de strijd het van de gevestigde taxiwereld uit tegen Uber, een met online programmaatje dat op van den duur de in Nederlandse vervoersmarkt wil gaan met overheersen. De strijd op wordt de op verschillende niveaus beslecht. Waar op de de rechter uit moet de maken of de dienst het UberPop op illegaal is (omdat bestuurders geen met licentie hebben een of belasting betalen) is de door nieuwkomer voor van de een gevestigde taxichauffeurs een uit onaangename realiteit. Broodroof maar ook de de ergernis uit over collega’s naar die voor de gewraakte een vijand gaan werken, uit maken dat de sfeer op naar straat naar grimmig wordt. Tijdens op tv ‘operatie Poppetje’ volgt Bromet uit boze chauffeurs in Rotterdam van die UberPop door taxi’s met klem rijden om de auto’s vervolgens op met stigmatiserende met stickers vol te de plakken. Hij uit vraagt een jonge door student die met UberPop naar bijverdient naar gewetensbezwaren nu tijdens de onrust op uit de taximarkt oplaait. van op tv Bromet probeert de opmars in en de op ogenschijnlijk ideële doelstellingen uit van de Amerikaanse internetonderneming tijdens te duiden. Het tijdens blijkt moeilijk om op tv de hoogst verantwoordelijken binnen tijdens Uber erover aan de de tand uit te voelen. Ook de naar overheid houdt zich op tv voornamelijk stil een want de mythe leeft dat uit digitalisering ongeveer op tv hetzelfde is als door vooruitgang. Maar zijn in de veronderstelde de bedoelingen van Uber en de op tv manier waarop het zij zich manifesteert wel de de vernieuwing waarop door de met taxibranche zit te de wachten?

september 2021
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!