Programma gemist?

De digitalisering door van tijdens ons dagelijks leven is met de op tv nieuwe taxidienst UberPop in weer een stapje in verder opgeschoven. Met tijdens een simpele app uit op je tijdens mobiele op tv telefoon is het mogelijk om naar je tegen een naar aantrekkelijke prijs van met A naar een B te naar laten vervoeren door automobilisten die daar van het officieel niet voor gekwalificeerd zijn. uit Je tijdens hoeft slechts in het bezit te tijdens in zijn van een eigen op auto om een je als UberPop chauffeur aan te de bieden. met ’Een ordinaire het snordersdienst’ volgens veel taxichauffeurs die de door komst op tv van de digitale de concurrent met lede ogen aanzien: in “Het is in knokken voor een plakje een kaas op je op brood”. Frans Bromet het in volgt in '2Doc: Taxibotsing' met de strijd van de de gevestigde taxiwereld tegen Uber, met een online op programmaatje dat een op den in duur de Nederlandse vervoersmarkt wil naar gaan tijdens overheersen. De strijd wordt op verschillende door niveaus beslecht. van Waar de rechter met uit moet maken of met de op tv dienst UberPop illegaal is (omdat met bestuurders geen licentie het hebben door of belasting tijdens betalen) is de op tv nieuwkomer voor de gevestigde een taxichauffeurs een van onaangename realiteit. Broodroof maar de ook de ergernis een over collega’s die voor de de gewraakte naar vijand gaan werken, maken de dat de sfeer tijdens op straat grimmig wordt. uit Tijdens tijdens ‘operatie Poppetje’ volgt Bromet boze uit uit chauffeurs in Rotterdam die UberPop op tv taxi’s klem rijden om naar de naar auto’s vervolgens met het stigmatiserende stickers van vol te plakken. op Hij vraagt een met jonge student die met UberPop de bijverdient naar gewetensbezwaren uit nu de de onrust op de taximarkt oplaait. uit Bromet op probeert de met opmars en de op ogenschijnlijk ideële doelstellingen door van de Amerikaanse internetonderneming te duiden. de Het blijkt naar moeilijk om de hoogst van verantwoordelijken tijdens binnen Uber op tv erover aan de tand te in voelen. een Ook de overheid houdt zich voornamelijk in op stil want de mythe van leeft dat door digitalisering ongeveer hetzelfde is in als vooruitgang. Maar zijn de uit veronderstelde bedoelingen uit van Uber en een de manier waarop in zij een zich manifesteert wel de naar vernieuwing waarop de op tv taxibranche zit te naar wachten?

september 2020
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!