Programma gemist?

De digitalisering tijdens van ons dagelijks leven het is met in de nieuwe taxidienst UberPop tijdens weer het een stapje verder opgeschoven. in Met een simpele app door uit op je mobiele in telefoon is het mogelijk om je van tegen een aantrekkelijke met prijs een van A naar een B te de laten vervoeren door automobilisten die op tv daar officieel niet tijdens voor gekwalificeerd zijn. Je tijdens hoeft slechts in het het bezit te een het zijn van een eigen auto een om je als UberPop een chauffeur op aan te bieden. ’Een tijdens ordinaire van snordersdienst’ volgens veel taxichauffeurs die de op komst van door de digitale een concurrent met lede met ogen aanzien: tijdens “Het is knokken voor een plakje naar kaas een op je brood”. Frans op tv Bromet volgt in uit '2Doc: het Taxibotsing' de strijd van de gevestigde op op tv taxiwereld tegen Uber, een online tijdens programmaatje dat op door den duur een de Nederlandse vervoersmarkt wil door gaan overheersen. tijdens De strijd wordt op verschillende op niveaus beslecht. Waar naar de rechter naar uit naar moet maken of de dienst een UberPop illegaal is uit (omdat bestuurders geen naar licentie hebben of tijdens belasting betalen) is tijdens de nieuwkomer de voor de gevestigde taxichauffeurs van een onaangename realiteit. Broodroof uit van maar ook de ergernis over collega’s de die uit voor de een gewraakte vijand gaan door werken, maken dat tijdens de sfeer op straat grimmig wordt. uit Tijdens ‘operatie met Poppetje’ volgt tijdens Bromet boze tijdens chauffeurs in Rotterdam die UberPop taxi’s door de klem rijden om de het auto’s vervolgens met stigmatiserende van stickers vol uit te plakken. Hij vraagt op een met jonge student die met naar UberPop bijverdient naar gewetensbezwaren van nu de onrust op tv op de taximarkt oplaait. door Bromet probeert tijdens de de opmars en de ogenschijnlijk tijdens ideële doelstellingen van de op Amerikaanse internetonderneming te duiden. tijdens Het in blijkt moeilijk om de hoogst de verantwoordelijken binnen door Uber tijdens erover aan de op tv tand te voelen. Ook de de overheid houdt de zich voornamelijk stil want de naar mythe leeft dat naar digitalisering door ongeveer hetzelfde is met als vooruitgang. Maar de zijn de veronderstelde bedoelingen van een Uber en de een manier waarop zij uit tijdens zich manifesteert wel van de vernieuwing waarop de de taxibranche zit te een wachten?

mei 2021
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!