Programma gemist?

De digitalisering van uit naar ons dagelijks leven is met de naar het nieuwe taxidienst UberPop weer in een stapje verder opgeschoven. met Met een simpele door app op tijdens je mobiele een telefoon is het mogelijk tijdens om je tegen een aantrekkelijke van tijdens prijs van A naar op B te laten vervoeren door het automobilisten die daar door officieel naar niet voor gekwalificeerd zijn. Je door hoeft uit slechts in naar het bezit te zijn van een uit eigen auto om het je als op UberPop de chauffeur aan te bieden. ’Een tijdens ordinaire snordersdienst’ op volgens veel taxichauffeurs door die de komst naar van de in digitale concurrent met lede ogen aanzien: naar “Het is van knokken tijdens voor een plakje de kaas op je brood”. uit Frans Bromet volgt de in '2Doc: Taxibotsing' de strijd naar op van de gevestigde taxiwereld tegen Uber, op tv een online tijdens programmaatje op dat op den duur de Nederlandse de vervoersmarkt wil een gaan overheersen. De de strijd wordt op tijdens verschillende niveaus beslecht. Waar met de rechter uit tijdens moet maken of naar de naar dienst UberPop illegaal is uit (omdat bestuurders geen licentie met hebben door of belasting betalen) is de van nieuwkomer voor op tv de gevestigde het taxichauffeurs een onaangename realiteit. Broodroof de met maar ook de ergernis over van collega’s die voor door de gewraakte vijand gaan op tv werken, maken dat in de sfeer op uit straat grimmig op wordt. in Tijdens ‘operatie Poppetje’ tijdens volgt Bromet boze chauffeurs op tv in Rotterdam op die UberPop taxi’s klem de rijden om de auto’s naar vervolgens met stigmatiserende tijdens stickers vol in te plakken. Hij met vraagt een jonge naar student die met UberPop naar bijverdient naar op tv gewetensbezwaren nu de onrust op de de taximarkt oplaait. tijdens Bromet naar probeert de opmars en de naar ogenschijnlijk door ideële doelstellingen van de uit Amerikaanse internetonderneming te duiden. op tv Het blijkt op moeilijk om tijdens de hoogst verantwoordelijken binnen Uber op naar erover aan de de tand te voelen. Ook door de overheid met houdt zich voornamelijk uit stil want de mythe de leeft dat digitalisering tijdens ongeveer hetzelfde is als vooruitgang. het van Maar zijn de op veronderstelde bedoelingen van Uber en de het manier waarop zij uit zich manifesteert door wel de van vernieuwing waarop de taxibranche zit naar te de wachten?

december 2019
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!