Programma gemist?

De digitalisering van van ons van dagelijks leven het is met de nieuwe taxidienst UberPop op tv van weer een stapje met verder opgeschoven. Met een simpele app met op je van mobiele telefoon is met het mogelijk om je met tegen een aantrekkelijke uit naar prijs van A naar B uit te in laten vervoeren door automobilisten van die daar officieel niet voor naar gekwalificeerd uit zijn. Je hoeft slechts door in het een bezit te zijn van met een uit eigen auto om door je als UberPop chauffeur tijdens aan te bieden. ’Een ordinaire van snordersdienst’ volgens op veel taxichauffeurs die door de komst met van de digitale op tv concurrent met lede naar ogen aanzien: “Het is knokken in voor op tv een plakje kaas op je naar de brood”. Frans Bromet volgt in met '2Doc: Taxibotsing' de strijd door van de gevestigde in het taxiwereld tegen Uber, een online met programmaatje uit dat op den duur de Nederlandse op tv vervoersmarkt op tv wil gaan overheersen. De in strijd wordt door op verschillende niveaus van beslecht. Waar de door rechter uit moet maken in of de een dienst UberPop illegaal de is (omdat bestuurders tijdens geen licentie naar hebben of belasting betalen) is de met nieuwkomer de voor de een gevestigde taxichauffeurs een onaangename realiteit. Broodroof in maar ook de tijdens ergernis in over collega’s van die voor de gewraakte vijand met gaan werken, met maken dat op tv de sfeer op straat een grimmig wordt. een Tijdens ‘operatie Poppetje’ met volgt Bromet boze uit chauffeurs in Rotterdam tijdens die UberPop taxi’s op klem rijden om de auto’s met vervolgens met de stigmatiserende stickers vol te van plakken. tijdens Hij vraagt een jonge student naar die met UberPop bijverdient in naar gewetensbezwaren nu uit de onrust op naar de taximarkt oplaait. uit Bromet probeert de op tv in opmars en de ogenschijnlijk ideële een doelstellingen van de naar Amerikaanse internetonderneming het te duiden. Het blijkt op tv moeilijk om het de hoogst uit verantwoordelijken binnen Uber tijdens erover aan de tand te voelen. het uit Ook de overheid houdt zich tijdens voornamelijk stil want de het mythe leeft tijdens dat op tv digitalisering ongeveer hetzelfde is op als vooruitgang. op Maar zijn de veronderstelde uit bedoelingen van Uber en de met manier tijdens waarop zij op zich manifesteert wel de vernieuwing de waarop de taxibranche zit naar te het wachten?

september 2020
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!