Programma gemist?

De digitalisering uit van door ons dagelijks leven is met de met nieuwe taxidienst met UberPop weer een naar stapje verder opgeschoven. op tv Met een simpele met app op je mobiele een telefoon is het een mogelijk om je naar tegen uit een aantrekkelijke het prijs van A naar B te de laten vervoeren uit door op tv automobilisten die daar officieel in niet voor gekwalificeerd zijn. Je tijdens hoeft slechts met in het bezit te naar zijn van in een op eigen auto om je als UberPop een chauffeur aan te naar tijdens bieden. ’Een ordinaire naar snordersdienst’ volgens veel op tv taxichauffeurs die de komst van de op digitale concurrent uit met lede op tv ogen aanzien: “Het is knokken van voor een op tv plakje kaas op je het brood”. Frans uit Bromet volgt in '2Doc: uit het Taxibotsing' de strijd van de gevestigde een taxiwereld tegen Uber, in de een online programmaatje dat een op den duur naar de Nederlandse vervoersmarkt het wil gaan overheersen. op De strijd wordt op het verschillende niveaus naar beslecht. Waar uit de rechter uit moet maken een of tijdens de dienst UberPop illegaal met is (omdat bestuurders met geen licentie hebben of uit belasting betalen) een is de nieuwkomer voor op de uit gevestigde taxichauffeurs een door onaangename realiteit. Broodroof tijdens maar ook de ergernis op over collega’s die de voor de gewraakte vijand op tv gaan werken, maken dat op tv de een sfeer op straat grimmig wordt. de Tijdens ‘operatie Poppetje’ met volgt Bromet boze een chauffeurs in Rotterdam een die UberPop naar taxi’s klem rijden om van de tijdens auto’s vervolgens met stigmatiserende stickers van vol te plakken. van het Hij vraagt een jonge student de die met UberPop naar bijverdient naar tijdens gewetensbezwaren nu de onrust een op met de taximarkt oplaait. Bromet probeert uit de het opmars en de van ogenschijnlijk ideële doelstellingen van de Amerikaanse van internetonderneming te van duiden. Het de blijkt moeilijk om de een hoogst verantwoordelijken binnen Uber tijdens erover een aan de tand het te voelen. Ook uit de overheid houdt het zich voornamelijk op stil want de de mythe leeft dat digitalisering ongeveer hetzelfde een is als naar vooruitgang. Maar zijn met de op veronderstelde bedoelingen van op tv Uber en de manier waarop zij van zich van manifesteert wel de vernieuwing waarop naar de taxibranche zit van te uit wachten?

oktober 2021
11-09-2017 21:00

Docu: Taxibotsing

2Doc: Taxibotsing - Docu: Taxibotsing

De digitalisering van ons dagelijks leven is met de nieuwe taxidienst UberPop weer een stapje verder opgeschoven. Met een simpele app op je mobiele telefoon is het mogelijk om je tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B te laten vervoere...

2Doc: Taxibotsing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Taxibotsing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Taxibotsing bij 2Doc: Taxibotsing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Taxibotsing. Heb je een uitzending van 2Doc: Taxibotsing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Taxibotsing gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Taxibotsing? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Taxibotsing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!