Programma gemist?

Anne en met Jean-Paul zijn beiden 53 uit en verstandelijk op beperkt. Anne heeft het het een syndroom van Down op tv en Jean-Paul het fragiele tijdens X-syndroom. Het stel de woont samen in een appartement uit in het Franse een Montélimar. In '2Doc: met Anne het & Jean-Paul, onze op wereld' volgt uit de kijker het op paar in hun dagelijkse leven en het kruipt op met die manier van in hun gedachtewereld en logica. tijdens Ze gaan naar een uit hun werk bij de sociale naar werkplaats,drinken tijdens koffie in Café des Sport en met gaan in de met het weekenden naar de zorgboerderij. uit Anne & naar Jean-Paul wonen zelfstandig maar door daarbij hebben ze hulp van in in buitenaf nodig. Sinds de moeder van op Anne is overleden in in 2001, van ligt die de grotendeels bij zus Meike, het met steun van de op in Nederland woonachtige de broer Leendert. Zij naar balanceren tussen tussen op tv in de wens van Anne om door met haar geliefde op tv een zo zelfstandig naar mogelijk leven tijdens te leiden op tv én de verantwoordelijkheid voor het op tv bieden van voldoende steun in en bescherming. op tv Wat is in er nodig met om hun zelfstandigheid te de behouden? En hoe stimuleer en tijdens op ondersteun je die zelfstandigheid als in mantelzorger? Dat zijn naar vragen die regisseur Leendert van Pot aan de met kaak de stelt in naar de documentaire over zijn zus uit en haar geliefde. in Een op intiem portret van twee mensen die met van samen een zelfstandig bestaan op proberen op te bouwen, maar van het toch ook vaak op hulp nodig hebben. Anne’s zelfstandigheid met is het resultaat van de van bijzondere op opvoeding door haar moeder waarover in de regisseur in uit 1989 de film een Anne op tv Anders maakte. Die tijdens film is aansluitend in op NPO 2 uit te zien om 00.25 uit uur.

januari 2021
13-09-2017 22:55

Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

2Doc: Anne & Jean Paul - Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

Anne en Jean-Paul zijn beiden 53 en verstandelijk beperkt. Anne heeft het syndroom van Down en Jean-Paul het fragiele X-syndroom. Het stel woont samen in een appartement in het Franse Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, onze wereld' v...

2Doc: Anne & Jean Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne & Jean Paul bij 2Doc: Anne & Jean Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne & Jean Paul. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne & Jean Paul gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne & Jean Paul? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne & Jean Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!