Programma gemist?

Anne met en Jean-Paul zijn het beiden 53 en verstandelijk beperkt. een Anne heeft het met door syndroom van Down en naar Jean-Paul het fragiele door X-syndroom. Het stel een woont samen in met een appartement in het Franse uit door Montélimar. In '2Doc: Anne & met Jean-Paul, tijdens onze wereld' volgt met de kijker het paar in tijdens hun dagelijkse leven de en kruipt met op die manier in hun in gedachtewereld en door logica. Ze gaan het naar hun werk bij het in de sociale werkplaats,drinken koffie het in Café des Sport en van gaan in tijdens de weekenden naar door de zorgboerderij. met Anne & Jean-Paul wonen met zelfstandig maar op tv daarbij hebben ze hulp van door buitenaf nodig. de Sinds van de moeder van Anne is op overleden met in 2001, ligt die grotendeels het bij op zus Meike, met naar steun van de in Nederland de woonachtige uit broer Leendert. Zij balanceren tussen tussen door de wens van op tv tijdens Anne om met haar door geliefde een tijdens zo zelfstandig mogelijk met leven te leiden én de verantwoordelijkheid op voor naar het bieden naar van voldoende steun en bescherming. tijdens Wat is er het nodig om hun zelfstandigheid een met te behouden? En hoe van stimuleer en ondersteun je door die zelfstandigheid door als mantelzorger? de Dat zijn vragen die door regisseur Leendert Pot aan de op kaak naar stelt in de documentaire over de zijn zus op tv en haar geliefde. Een uit intiem portret van tijdens twee op mensen die samen het een zelfstandig bestaan proberen naar op van te bouwen, maar toch ook de vaak hulp nodig op tv hebben. Anne’s zelfstandigheid het is het resultaat van in de met bijzondere opvoeding door haar moeder een waarover de uit regisseur in 1989 op tv de film Anne Anders naar maakte. Die film is naar aansluitend op met NPO de 2 te zien om van 00.25 uur.

mei 2021
13-09-2017 22:55

Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

2Doc: Anne & Jean Paul - Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

Anne en Jean-Paul zijn beiden 53 en verstandelijk beperkt. Anne heeft het syndroom van Down en Jean-Paul het fragiele X-syndroom. Het stel woont samen in een appartement in het Franse Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, onze wereld' v...

2Doc: Anne & Jean Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne & Jean Paul bij 2Doc: Anne & Jean Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne & Jean Paul. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne & Jean Paul gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne & Jean Paul? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne & Jean Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!