Programma gemist?

Anne en Jean-Paul in zijn naar beiden 53 en verstandelijk de beperkt. Anne heeft in het syndroom van door Down en Jean-Paul het tijdens fragiele X-syndroom. tijdens Het de stel woont samen in uit een appartement in het Franse tijdens Montélimar. In uit '2Doc: Anne & de Jean-Paul, onze naar wereld' volgt de de kijker het op tv paar in hun dagelijkse op leven en kruipt op die op manier in naar hun gedachtewereld en met logica. tijdens Ze gaan naar hun werk bij uit de sociale werkplaats,drinken het koffie in Café van des Sport en een in gaan in de de weekenden naar de door zorgboerderij. Anne & Jean-Paul uit wonen zelfstandig op tv maar daarbij hebben van ze hulp van buitenaf door nodig. Sinds de op moeder van Anne is uit overleden in 2001, ligt van het die grotendeels bij zus Meike, op tv met steun van de door in Nederland tijdens woonachtige broer in Leendert. Zij balanceren tussen uit tussen de wens in van Anne om door met haar op tv geliefde een zo zelfstandig mogelijk het leven de te leiden én de tijdens verantwoordelijkheid voor een het bieden met van voldoende steun en bescherming. Wat de is er nodig op de om hun zelfstandigheid het te behouden? En hoe stimuleer tijdens en ondersteun je uit die zelfstandigheid het als mantelzorger? Dat zijn vragen op die een regisseur Leendert Pot uit aan de van kaak stelt in op tv de documentaire over zijn zus naar en haar geliefde. Een een intiem door portret van twee naar mensen die samen een zelfstandig door bestaan proberen op uit te bouwen, van maar toch ook vaak de hulp met nodig hebben. Anne’s zelfstandigheid is de het resultaat van de tijdens bijzondere opvoeding met door haar moeder waarover door met de regisseur in 1989 de film van Anne Anders maakte. tijdens Die film is tijdens aansluitend naar op NPO 2 in te zien om 00.25 uit uur.

september 2020
13-09-2017 22:55

Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

2Doc: Anne & Jean Paul - Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

Anne en Jean-Paul zijn beiden 53 en verstandelijk beperkt. Anne heeft het syndroom van Down en Jean-Paul het fragiele X-syndroom. Het stel woont samen in een appartement in het Franse Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, onze wereld' v...

2Doc: Anne & Jean Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne & Jean Paul bij 2Doc: Anne & Jean Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne & Jean Paul. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne & Jean Paul gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne & Jean Paul? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne & Jean Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!