Programma gemist?

Anne en door Jean-Paul naar zijn beiden 53 en naar verstandelijk beperkt. Anne een heeft het syndroom van met Down en Jean-Paul de het fragiele met X-syndroom. Het uit stel woont samen op tv in een appartement van in het Franse een Montélimar. In '2Doc: op tv Anne & Jean-Paul, onze wereld' volgt naar de kijker door het in paar in hun dagelijkse uit leven en kruipt op van die manier in naar hun de gedachtewereld en logica. Ze van gaan naar hun werk van bij de sociale werkplaats,drinken tijdens koffie de in Café des Sport en door gaan het in de weekenden op naar de zorgboerderij. Anne op & Jean-Paul het wonen zelfstandig tijdens maar daarbij hebben ze hulp van van buitenaf nodig. Sinds op tv de moeder de van Anne is overleden uit in 2001, in ligt die uit grotendeels bij zus Meike, op tv met steun van in de in Nederland in woonachtige broer Leendert. Zij naar balanceren tussen tussen uit tijdens de wens van Anne het om met haar geliefde uit een zo zelfstandig mogelijk van op tv leven te leiden én de uit verantwoordelijkheid voor het bieden op naar van voldoende steun en bescherming. het Wat is met er nodig een om hun zelfstandigheid tijdens te behouden? En hoe stimuleer en op tv ondersteun je tijdens die de zelfstandigheid als mantelzorger? Dat zijn een vragen een die regisseur Leendert naar Pot aan de de kaak stelt in de documentaire over de zijn een zus en haar geliefde. Een op intiem portret van door twee op tv mensen die op tv samen een zelfstandig bestaan proberen op op tv te door bouwen, maar toch ook op tv vaak hulp het nodig hebben. Anne’s zelfstandigheid is het naar resultaat van naar de bijzondere opvoeding door door haar moeder waarover op de regisseur in tijdens 1989 de met film Anne Anders maakte. naar Die film is een aansluitend door op NPO 2 te zien uit om een 00.25 uur.

september 2021
13-09-2017 22:55

Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

2Doc: Anne & Jean Paul - Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

Anne en Jean-Paul zijn beiden 53 en verstandelijk beperkt. Anne heeft het syndroom van Down en Jean-Paul het fragiele X-syndroom. Het stel woont samen in een appartement in het Franse Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, onze wereld' v...

2Doc: Anne & Jean Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne & Jean Paul bij 2Doc: Anne & Jean Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne & Jean Paul. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne & Jean Paul gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne & Jean Paul? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne & Jean Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!