Programma gemist?

Anne en Jean-Paul naar zijn het beiden 53 en verstandelijk beperkt. met Anne heeft op tv het syndroom van Down naar en Jean-Paul het een fragiele door X-syndroom. Het stel woont samen van in een uit appartement in door het Franse uit Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, van onze wereld' de volgt op de kijker het paar in uit hun dagelijkse door leven en kruipt op uit die manier in met hun gedachtewereld en op logica. Ze gaan naar een hun werk bij door een de sociale werkplaats,drinken koffie in naar Café des Sport in en gaan in de op weekenden in naar de zorgboerderij. naar Anne & Jean-Paul wonen in zelfstandig het maar daarbij hebben ze hulp op van buitenaf nodig. Sinds met de moeder van tijdens Anne een is overleden in 2001, op tv ligt een die grotendeels bij in zus Meike, met de steun van de de in Nederland woonachtige broer op tv Leendert. Zij de balanceren tussen tussen met de wens van Anne om met in haar geliefde uit een zo uit zelfstandig mogelijk leven de te leiden én de een verantwoordelijkheid voor van het bieden met van voldoende steun en uit bescherming. Wat is met er nodig om hun in zelfstandigheid op tv te behouden? En hoe naar stimuleer en op ondersteun je die zelfstandigheid als mantelzorger? door met Dat zijn vragen die regisseur naar Leendert Pot aan de uit kaak stelt het in in de documentaire over zijn zus de en haar geliefde. Een door intiem de portret van twee tijdens mensen die samen op een zelfstandig tijdens bestaan proberen op te bouwen, maar een toch met ook vaak hulp de nodig hebben. Anne’s met zelfstandigheid is het resultaat in van de bijzondere van opvoeding door haar moeder waarover tijdens tijdens de regisseur in tijdens 1989 de film tijdens Anne Anders maakte. met Die film is aansluitend op NPO naar 2 te op zien om 00.25 door uur.

mei 2020
13-09-2017 22:55

Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

2Doc: Anne & Jean Paul - Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

Anne en Jean-Paul zijn beiden 53 en verstandelijk beperkt. Anne heeft het syndroom van Down en Jean-Paul het fragiele X-syndroom. Het stel woont samen in een appartement in het Franse Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, onze wereld' v...

2Doc: Anne & Jean Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne & Jean Paul bij 2Doc: Anne & Jean Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne & Jean Paul. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne & Jean Paul gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne & Jean Paul? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne & Jean Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!