Programma gemist?

Anne en Jean-Paul naar zijn beiden 53 op en verstandelijk de beperkt. Anne heeft het tijdens syndroom van de Down door en Jean-Paul het fragiele door X-syndroom. Het stel uit woont samen in uit een appartement uit in het Franse Montélimar. een In '2Doc: Anne & Jean-Paul, een onze met wereld' volgt de een kijker het paar naar in hun dagelijkse met leven en kruipt in op die manier uit in hun naar gedachtewereld en logica. Ze gaan naar door in hun werk bij de sociale werkplaats,drinken naar koffie op in Café des in Sport en op tv gaan in de weekenden naar de de zorgboerderij. Anne van & Jean-Paul wonen in zelfstandig maar daarbij hebben in de ze hulp van buitenaf nodig. op tv Sinds de door moeder van Anne is overleden de in 2001, ligt op tv die grotendeels bij van tijdens zus Meike, met steun van door de met in Nederland woonachtige broer Leendert. op Zij balanceren in tussen tussen de wens naar van Anne om met door haar geliefde een de met zo zelfstandig mogelijk leven te leiden uit én een de verantwoordelijkheid tijdens voor het bieden van voldoende steun door en bescherming. met Wat is er met nodig van om hun zelfstandigheid door te behouden? En hoe stimuleer tijdens en de ondersteun je die zelfstandigheid op als mantelzorger? Dat zijn op tv vragen die regisseur Leendert een Pot aan de de kaak stelt in met tijdens de documentaire over het zijn zus en haar geliefde. tijdens Een intiem portret van op tv twee mensen tijdens die door samen een zelfstandig bestaan proberen op tv op te bouwen, in maar toch naar ook vaak hulp met nodig hebben. Anne’s in zelfstandigheid is het de resultaat van de bijzondere door opvoeding door haar moeder het waarover de regisseur in op 1989 de film tijdens tijdens Anne Anders maakte. Die het film is aansluitend in op NPO 2 te een zien om op 00.25 uur.

januari 2020
13-09-2017 22:55

Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

2Doc: Anne & Jean Paul - Docu: Anne & Jean Paul, onze wereld

Anne en Jean-Paul zijn beiden 53 en verstandelijk beperkt. Anne heeft het syndroom van Down en Jean-Paul het fragiele X-syndroom. Het stel woont samen in een appartement in het Franse Montélimar. In '2Doc: Anne & Jean-Paul, onze wereld' v...

2Doc: Anne & Jean Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne & Jean Paul bij 2Doc: Anne & Jean Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne & Jean Paul. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne & Jean Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne & Jean Paul gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne & Jean Paul? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne & Jean Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!