Programma gemist?

Persoonlijke documentaire van (1989) door over Anne, het zusje van van regisseur met Leendert Pot. Zij heeft het de downsyndroom. Anne is met een buitenbeentje. in Tegenwoordig probeert men met voorzichtig kinderen in met het syndroom van Down door te integreren met naar niet van gehandicapte kinderen op een gewone in basisschool. Anne maakte dit de twintig jaar op tv geleden al mee. Het in kostte Anne's met moeder veel moeite om het naar tegen de stroom in een te roeien. van 'Van de imbecielenschool hebben we in haar weggehaald. naar Vanaf dat moment wilden we van niet meer tijdens op door de 'vaklieden' steunen, de dus moeten we zelf een iets bedenken.' Anne ging uit naar een gewone kleuter- het tijdens en lagere school. Ze leerde uit lezen, de schrijven, rekenen, speelde tikkertje met op het schoolplein met en had tijdens een hartsvriendin, Matty. op tv Op vijftienjarige leeftijd verhuisde uit Anne met haar moeder de naar tijdens Frankrijk. Nu is ze volwassen, met heeft een vriend de en ze werkt uit en woont tamelijk zelfstandig uit in een op tv gezinsvervangend door tehuis.

september 2020
14-09-2017 00:25

2Doc: Anne Anders

2Doc: Anne Anders - 2Doc: Anne Anders

Persoonlijke documentaire (1989) over Anne, het zusje van regisseur Leendert Pot. Zij heeft het downsyndroom. Anne is een buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen met het syndroom van Down te integreren met niet gehandi...

2Doc: Anne Anders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne Anders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne Anders bij 2Doc: Anne Anders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne Anders. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne Anders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne Anders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne Anders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne Anders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!