Programma gemist?

Persoonlijke documentaire op tv (1989) over Anne, naar het zusje van regisseur de Leendert Pot. Zij tijdens heeft het uit downsyndroom. uit Anne is een in buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen op met het een syndroom van Down op te integreren met niet met gehandicapte door kinderen op een gewone uit basisschool. van Anne maakte dit twintig jaar geleden van uit al mee. Het kostte uit Anne's moeder veel moeite om door tegen de de stroom in te in roeien. 'Van de een imbecielenschool hebben we haar tijdens weggehaald. uit Vanaf dat moment van wilden we niet naar meer op de 'vaklieden' door steunen, met dus moeten we zelf iets bedenken.' uit Anne ging met naar een gewone kleuter- het en lagere met school. Ze leerde op tv lezen, schrijven, op rekenen, speelde tikkertje in op het schoolplein van en had een hartsvriendin, van Matty. in Op vijftienjarige leeftijd verhuisde Anne het met haar moeder naar de Frankrijk. van Nu is door ze volwassen, heeft een op tv vriend en op tv ze werkt en een woont tamelijk zelfstandig het in een gezinsvervangend de tehuis.

mei 2021
14-09-2017 00:25

2Doc: Anne Anders

2Doc: Anne Anders - 2Doc: Anne Anders

Persoonlijke documentaire (1989) over Anne, het zusje van regisseur Leendert Pot. Zij heeft het downsyndroom. Anne is een buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen met het syndroom van Down te integreren met niet gehandi...

2Doc: Anne Anders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne Anders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne Anders bij 2Doc: Anne Anders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne Anders. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne Anders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne Anders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne Anders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne Anders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!