Programma gemist?

Persoonlijke met documentaire (1989) in over Anne, het zusje van door regisseur Leendert Pot. op Zij met heeft het downsyndroom. de Anne is een buitenbeentje. met Tegenwoordig probeert op men voorzichtig kinderen met het syndroom een op tv van Down te integreren in met niet in gehandicapte kinderen op een gewone basisschool. op Anne maakte dit tijdens naar twintig jaar geleden al mee. Het van kostte Anne's moeder tijdens veel moeite op tv om tegen de uit stroom in te roeien. tijdens 'Van de in imbecielenschool hebben we door haar weggehaald. Vanaf dat uit moment wilden we een een niet meer op de in 'vaklieden' steunen, op dus moeten we met zelf iets bedenken.' Anne ging door naar een tijdens gewone kleuter- van en lagere school. Ze op tv leerde lezen, schrijven, rekenen, van speelde tikkertje een op het schoolplein door en had een tijdens hartsvriendin, Matty. Op vijftienjarige leeftijd met door verhuisde Anne met haar het moeder naar Frankrijk. Nu op is van ze volwassen, heeft met een vriend en ze op tv werkt en het woont tamelijk zelfstandig in een een gezinsvervangend op tehuis.

mei 2020
14-09-2017 00:25

2Doc: Anne Anders

2Doc: Anne Anders - 2Doc: Anne Anders

Persoonlijke documentaire (1989) over Anne, het zusje van regisseur Leendert Pot. Zij heeft het downsyndroom. Anne is een buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen met het syndroom van Down te integreren met niet gehandi...

2Doc: Anne Anders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne Anders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne Anders bij 2Doc: Anne Anders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne Anders. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne Anders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne Anders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne Anders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne Anders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!