Programma gemist?

Persoonlijke een documentaire (1989) over van Anne, het zusje van regisseur in van Leendert Pot. Zij heeft van het downsyndroom. Anne is tijdens een op buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men naar voorzichtig kinderen uit met het syndroom van Down door te integreren met niet met gehandicapte tijdens kinderen op tijdens een gewone basisschool. Anne maakte dit uit twintig jaar geleden tijdens al mee. Het het kostte Anne's van moeder uit veel moeite om tegen naar de stroom naar in te roeien. 'Van in de imbecielenschool door hebben we haar weggehaald. Vanaf in dat moment wilden we uit niet met meer op de de 'vaklieden' steunen, dus moeten we op tv zelf iets bedenken.' het in Anne ging naar een gewone kleuter- op tv en van lagere school. Ze naar leerde lezen, schrijven, rekenen, naar speelde in tikkertje op het schoolplein en een had een hartsvriendin, Matty. de Op vijftienjarige van leeftijd van verhuisde Anne met haar moeder naar naar Frankrijk. door Nu is ze volwassen, van heeft een vriend en het ze werkt en het woont tamelijk met zelfstandig tijdens in een gezinsvervangend van tehuis.

oktober 2019
14-09-2017 00:25

2Doc: Anne Anders

2Doc: Anne Anders - 2Doc: Anne Anders

Persoonlijke documentaire (1989) over Anne, het zusje van regisseur Leendert Pot. Zij heeft het downsyndroom. Anne is een buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen met het syndroom van Down te integreren met niet gehandi...

2Doc: Anne Anders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne Anders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne Anders bij 2Doc: Anne Anders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne Anders. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne Anders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne Anders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne Anders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne Anders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!