Programma gemist?

Persoonlijke van documentaire (1989) over het Anne, het zusje van regisseur een Leendert Pot. Zij door heeft het downsyndroom. door Anne is in een buitenbeentje. op Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen naar met het naar syndroom van Down op tv te integreren met niet door gehandicapte kinderen op met een de gewone basisschool. Anne maakte naar dit twintig tijdens jaar geleden al mee. Het in kostte Anne's door moeder veel op moeite om tegen in de stroom in een te roeien. met 'Van de imbecielenschool hebben we haar uit weggehaald. Vanaf in dat moment wilden op tv we niet in meer op de 'vaklieden' steunen, uit dus het moeten we zelf in iets bedenken.' door Anne ging naar een gewone kleuter- op tv en lagere school. met uit Ze leerde lezen, uit schrijven, rekenen, speelde tikkertje op het op tv schoolplein tijdens en had een met hartsvriendin, Matty. de Op vijftienjarige leeftijd verhuisde Anne met tijdens haar van moeder naar naar Frankrijk. Nu is ze volwassen, het heeft met een vriend en ze werkt van en woont tamelijk zelfstandig het in in een gezinsvervangend op tehuis.

januari 2021
14-09-2017 00:25

2Doc: Anne Anders

2Doc: Anne Anders - 2Doc: Anne Anders

Persoonlijke documentaire (1989) over Anne, het zusje van regisseur Leendert Pot. Zij heeft het downsyndroom. Anne is een buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen met het syndroom van Down te integreren met niet gehandi...

2Doc: Anne Anders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne Anders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne Anders bij 2Doc: Anne Anders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne Anders. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne Anders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne Anders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne Anders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne Anders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!