Programma gemist?

Persoonlijke documentaire (1989) tijdens door over Anne, het zusje van regisseur in Leendert het Pot. Zij heeft het het downsyndroom. Anne is een op tv buitenbeentje. Tegenwoordig probeert op men voorzichtig tijdens kinderen de met het syndroom in van Down te integreren met niet in gehandicapte op tv kinderen op een gewone basisschool. op Anne maakte dit de twintig jaar geleden door al in mee. Het kostte Anne's moeder het een veel moeite om tegen de de stroom in te een roeien. 'Van de imbecielenschool op hebben van we haar weggehaald. Vanaf het dat van moment wilden we niet het meer op de 'vaklieden' door steunen, de dus moeten we het zelf iets bedenken.' Anne ging naar het op tv een gewone kleuter- een en lagere school. van Ze leerde lezen, met schrijven, rekenen, speelde tikkertje op het op schoolplein op en had een tijdens hartsvriendin, Matty. Op vijftienjarige uit leeftijd verhuisde Anne met tijdens haar moeder naar met Frankrijk. Nu is op tv ze volwassen, van heeft met een vriend en ze werkt en naar in woont tamelijk zelfstandig in een gezinsvervangend een in tehuis.

januari 2020
14-09-2017 00:25

2Doc: Anne Anders

2Doc: Anne Anders - 2Doc: Anne Anders

Persoonlijke documentaire (1989) over Anne, het zusje van regisseur Leendert Pot. Zij heeft het downsyndroom. Anne is een buitenbeentje. Tegenwoordig probeert men voorzichtig kinderen met het syndroom van Down te integreren met niet gehandi...

2Doc: Anne Anders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Anne Anders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Anne Anders bij 2Doc: Anne Anders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Anne Anders. Heb je een uitzending van 2Doc: Anne Anders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Anne Anders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Anne Anders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Anne Anders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!