Programma gemist?

Het in Belgische gerechtshof naar waar Frank Masmeijer terechtstaat op voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag met 13 op tv september uitspraak. Eind tijdens oktober 2014 werd de oud-presentator met van aangehouden door de Belgische politie. het In de Antwerpse haven, een verstopt in pallets op tv met van bananen, was 467 naar kilo cocaïne tijdens gevonden met een straatwaarde van miljoenen de euro?s. Frank wordt uit ervan verdacht deze naar grote partij te de het hebben gesmokkeld. In aanloop naar op tv de op het handen zijnde uitspraak, zendt van SBS6 op tv een tweeluik uit van over de vroegere tv-coryfee. van Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt met in kaart wat de nou precies de naar rol van Frank naar Masmeijer de is in deze zaak. Hij op kreeg als enige journalist het de de kans om tijdens Frank een jaar op lang te volgen. Tegelijkertijd spreekt met Thijs direct tijdens betrokkenen om zich zo door nog meer inzichten door te verschaffen. Hoe door is hij betrokken het bij één tijdens van de door grootste drugsvangsten van van België?

Eind het oktober 2014 werd oud-presentator de Frank in Masmeijer aangehouden door de een Belgische politie. In de het Antwerpse op tv haven, verstopt in pallets met de bananen, was 467 kilo naar cocaïne gevonden met naar op tv een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank het wordt ervan verdacht in op tv deze grote partij te tijdens hebben gesmokkeld. naar SBS6 zendt de van oorspronkelijk als tweeluik gemaakte documentaire de over de vroegere uit tv-coryfee uit vanavond primetime uit. Beide delen zijn naar achter uit elkaar te zien, van in 20.30 tot 22.40 uur. Onderzoeksjournalist met op tv Thijs Zeeman brengt in kaart tijdens wat nou in precies de rol in van Frank Masmeijer is in uit deze de zaak. Hij de kreeg als enige journalist uit de kans om Frank naar een jaar lang te uit tijdens volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs op tv direct betrokkenen door om zich zo nog op tv meer inzichten door te verschaffen. Hoe is een hij betrokken bij één uit van de grootste drugsvangsten een van tijdens België? Thijs in Zeeman: "Als journalist krijg je het niet de vaak de kans een om een hoofdrolspeler naar in zo’n grote de drugszaak aan de in tand te voelen. Bovendien naar spreek ik alle betrokkenen. Van het het zijn (ex)vrouw en dochters tot van zijn schoonfamilie en specialisten. tijdens een Ik confronteer Frank met nieuwe keiharde op tv feiten, direct naar uit zijn politiedossier. Het op levert een een opmerkelijke reportage met op.”

juli 2020
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!