Programma gemist?

Het op tv Belgische gerechtshof uit waar Frank Masmeijer met terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op tijdens woensdag 13 september uitspraak. op tv Eind naar oktober 2014 werd de met oud-presentator aangehouden door met de Belgische politie. In met uit de Antwerpse haven, verstopt in een pallets met in bananen, was 467 kilo cocaïne in een gevonden met een straatwaarde van miljoenen uit euro?s. Frank het wordt ervan met verdacht deze grote de partij te hebben gesmokkeld. de In in aanloop naar de op handen op zijnde uitspraak, zendt SBS6 uit uit een tweeluik uit over naar de vroegere de tv-coryfee. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt op tv in kaart wat de nou precies de rol een van naar Frank Masmeijer is op in deze zaak. Hij de kreeg als tijdens enige journalist de het kans om Frank een het jaar lang te volgen. op Tegelijkertijd spreekt Thijs met direct uit betrokkenen om zich zo naar nog meer op tv inzichten te met verschaffen. Hoe is hij betrokken bij met in één van de naar grootste drugsvangsten van het België?

Eind op tv oktober 2014 werd oud-presentator Frank naar Masmeijer in aangehouden door de naar Belgische politie. In de uit Antwerpse haven, verstopt naar in pallets het met bananen, naar was 467 kilo cocaïne gevonden met naar op tv een straatwaarde van miljoenen naar euro’s. Frank in wordt ervan verdacht deze grote partij naar te op hebben gesmokkeld. SBS6 op tv zendt de naar oorspronkelijk als tweeluik een gemaakte documentaire over de door vroegere tv-coryfee vanavond primetime door uit. Beide delen naar zijn in achter elkaar te zien, van met 20.30 tot met 22.40 uur. Onderzoeksjournalist Thijs door Zeeman brengt in kaart wat met nou precies op tv de rol naar van Frank Masmeijer een is in deze een zaak. Hij in kreeg als enige door journalist de kans van om Frank een jaar lang te uit van volgen. Tegelijkertijd spreekt naar Thijs direct betrokkenen om een zich zo de nog meer inzichten te tijdens verschaffen. Hoe het is hij betrokken bij op één van de grootste drugsvangsten tijdens van België? Thijs naar Zeeman: "Als journalist met krijg je niet tijdens op vaak de kans om een van hoofdrolspeler in een zo’n grote drugszaak op aan de door tand te voelen. Bovendien met spreek ik alle tijdens betrokkenen. Van zijn door (ex)vrouw en naar dochters tot zijn schoonfamilie en van specialisten. Ik confronteer door Frank naar met nieuwe keiharde het feiten, direct uit van zijn politiedossier. Het levert op een opmerkelijke reportage uit op.”

februari 2020
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!