Programma gemist?

Het naar Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer naar terechtstaat van voor cocaïnesmokkel, doet tijdens op woensdag 13 september uit uitspraak. Eind oktober 2014 op tv werd de tijdens oud-presentator aangehouden door door de op tv Belgische politie. In de Antwerpse haven, uit verstopt door in pallets met bananen, van was het 467 kilo cocaïne gevonden met een in straatwaarde van door miljoenen euro?s. het Frank wordt ervan uit verdacht deze van grote partij te hebben de gesmokkeld. In aanloop naar de het op door handen zijnde uitspraak, zendt SBS6 het een tweeluik uit het over de de vroegere met tv-coryfee. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt naar in kaart van wat nou precies de op rol van met Frank Masmeijer is in van deze van zaak. Hij kreeg als op enige journalist de van kans om van Frank een jaar lang op te volgen. uit Tegelijkertijd spreekt Thijs het direct betrokkenen om zich op tv zo nog meer inzichten te op tv verschaffen. in Hoe is hij betrokken bij tijdens één van de in grootste naar drugsvangsten van de België?

Eind oktober 2014 een werd het oud-presentator Frank Masmeijer de aangehouden door het de Belgische politie. op In de Antwerpse haven, de verstopt in pallets met naar bananen, was op 467 kilo tijdens cocaïne gevonden met een de straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank tijdens wordt in ervan verdacht deze grote partij uit te hebben gesmokkeld. de SBS6 zendt tijdens de op oorspronkelijk als tweeluik gemaakte documentaire door over op tv de vroegere tv-coryfee van vanavond primetime uit. Beide delen in zijn achter elkaar te op de zien, van 20.30 tot 22.40 uur. Onderzoeksjournalist tijdens Thijs Zeeman brengt in een in kaart wat het nou precies de rol van Frank naar Masmeijer is in een met deze zaak. Hij kreeg als de enige journalist de door kans om Frank een een jaar van lang te volgen. Tegelijkertijd tijdens spreekt Thijs direct betrokkenen naar om zich zo op nog meer inzichten met te verschaffen. in Hoe is hij betrokken tijdens een bij één van de grootste uit drugsvangsten van met België? Thijs Zeeman: "Als door journalist krijg je niet door vaak de kans een om uit een hoofdrolspeler in zo’n op grote drugszaak aan de de tand te voelen. van Bovendien op spreek ik alle betrokkenen. het Van zijn (ex)vrouw met en dochters tot zijn naar schoonfamilie van en specialisten. Ik confronteer op Frank met nieuwe naar keiharde de feiten, direct uit zijn de politiedossier. Het levert een opmerkelijke naar reportage een op.”

oktober 2020
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!