Programma gemist?

Het op tv Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer een terechtstaat voor cocaïnesmokkel, op tv doet op woensdag op tv 13 september uitspraak. naar Eind oktober 2014 de werd de oud-presentator het op tv aangehouden door de door Belgische politie. In de Antwerpse van haven, verstopt op in pallets met bananen, op was 467 het kilo cocaïne naar gevonden met een in straatwaarde van miljoenen euro?s. Frank wordt in ervan verdacht deze de op grote partij te hebben gesmokkeld. op tv In aanloop naar tijdens de op handen naar zijnde de uitspraak, zendt SBS6 een tweeluik uit op van over de vroegere in tv-coryfee. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt een in kaart wat nou in op tv precies de rol van Frank Masmeijer in is met in deze zaak. Hij op kreeg als enige journalist het de door kans om Frank een door jaar lang een te volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs een direct betrokkenen naar om zich een zo nog het meer inzichten te verschaffen. een Hoe is hij in betrokken bij één van van de op grootste drugsvangsten van van België?

Eind tijdens oktober 2014 werd oud-presentator tijdens Frank met Masmeijer aangehouden door de tijdens Belgische politie. In het de Antwerpse haven, verstopt in van pallets met naar bananen, was 467 kilo in cocaïne gevonden van met een straatwaarde van naar miljoenen euro’s. Frank met wordt uit ervan verdacht deze grote door partij te tijdens hebben gesmokkeld. SBS6 zendt de door oorspronkelijk als tijdens tweeluik gemaakte documentaire over met de tijdens vroegere tv-coryfee vanavond de primetime uit. Beide delen zijn op tv achter een elkaar te zien, van 20.30 met tot uit 22.40 uur. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt uit in op kaart wat nou door precies de rol op van Frank Masmeijer is in op deze zaak. Hij met kreeg als enige het op journalist de kans om Frank het een jaar lang te van de volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs direct de betrokkenen om zich zo met nog meer door inzichten te verschaffen. Hoe tijdens is hij uit betrokken bij op één van de naar grootste drugsvangsten van België? naar Thijs Zeeman: "Als in journalist tijdens krijg je niet vaak een de kans om een door hoofdrolspeler in zo’n grote tijdens drugszaak aan uit de het tand te voelen. Bovendien spreek ik uit alle betrokkenen. Van van zijn (ex)vrouw een en dochters tot zijn met schoonfamilie in en specialisten. Ik confronteer uit Frank met uit nieuwe keiharde feiten, in direct uit zijn tijdens politiedossier. Het naar levert een opmerkelijke reportage het op.”

december 2021
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!