Programma gemist?

Het Belgische gerechtshof van waar het Frank Masmeijer terechtstaat door voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag door 13 september tijdens uitspraak. tijdens Eind oktober 2014 werd de oud-presentator door aangehouden door van de Belgische politie. het In de Antwerpse haven, door naar verstopt in pallets met bananen, met was 467 kilo een cocaïne in gevonden met een straatwaarde naar van miljoenen euro?s. tijdens Frank wordt ervan verdacht deze met grote partij in te hebben gesmokkeld. uit In aanloop naar de in op handen zijnde met uitspraak, zendt van SBS6 de een tweeluik uit over de vroegere in tv-coryfee. Onderzoeksjournalist Thijs tijdens uit Zeeman brengt in kaart het wat nou precies de rol door de van Frank Masmeijer is in op tv deze zaak. met Hij kreeg als enige op journalist op de kans om Frank een op tv jaar lang op te volgen. Tegelijkertijd spreekt van Thijs direct tijdens betrokkenen om zich zo nog tijdens op meer inzichten te door verschaffen. Hoe is van hij betrokken bij het één van de grootste drugsvangsten van uit naar België?

Eind een oktober 2014 werd oud-presentator Frank de Masmeijer aangehouden een door een de Belgische politie. met In de Antwerpse haven, door verstopt in pallets met met bananen, was een 467 kilo cocaïne met gevonden met een straatwaarde van het tijdens miljoenen euro’s. Frank wordt ervan verdacht op tv in deze grote partij te in hebben gesmokkeld. SBS6 zendt op de oorspronkelijk naar als tweeluik gemaakte op documentaire over de de vroegere tv-coryfee vanavond primetime uit uit. Beide delen zijn een achter elkaar van te zien, van de 20.30 tot 22.40 uur. Onderzoeksjournalist tijdens Thijs Zeeman door brengt in tijdens kaart wat nou precies een de rol van Frank op Masmeijer is in in deze zaak. Hij van op kreeg als enige journalist de met kans om Frank een naar jaar met lang te volgen. Tegelijkertijd spreekt in de Thijs direct betrokkenen om uit zich zo nog meer uit inzichten een te verschaffen. Hoe is hij betrokken op bij uit één van de grootste drugsvangsten door van België? Thijs in op Zeeman: "Als journalist krijg tijdens je niet vaak op de kans om van een hoofdrolspeler naar in zo’n grote op tv drugszaak aan de tand op tv te voelen. Bovendien op spreek ik alle betrokkenen. Van van zijn (ex)vrouw naar en met dochters tot zijn schoonfamilie en specialisten. op naar Ik confronteer Frank door met nieuwe keiharde tijdens feiten, direct uit zijn politiedossier. het Het levert op tv een opmerkelijke reportage de op.”

juni 2021
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!