Programma gemist?

Het een Belgische gerechtshof waar Frank met Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, naar doet op woensdag de een 13 september uitspraak. Eind oktober van 2014 werd in de oud-presentator aangehouden door op de Belgische politie. uit In een de Antwerpse haven, verstopt in het pallets in met bananen, was 467 de kilo cocaïne gevonden een met een op tv straatwaarde van miljoenen euro?s. Frank wordt uit op tv ervan verdacht deze grote op partij te hebben gesmokkeld. In een aanloop naar op de op handen zijnde het door uitspraak, zendt SBS6 op een tweeluik uit over de vroegere met tv-coryfee. Onderzoeksjournalist uit Thijs Zeeman brengt in uit kaart de wat nou precies van de rol van Frank Masmeijer van met is in deze zaak. op Hij kreeg tijdens als enige journalist de kans om het Frank een jaar tijdens lang op tv te volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs met op tv direct betrokkenen om zich zo tijdens nog meer inzichten op tv te verschaffen. Hoe het is naar hij betrokken bij één naar van de grootste drugsvangsten op tv van in België?

Eind oktober in 2014 werd oud-presentator een Frank Masmeijer aangehouden door op tv de Belgische politie. de een In de Antwerpse haven, verstopt op in pallets met door bananen, was 467 kilo met cocaïne gevonden de met door een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank door wordt ervan in verdacht deze op tv grote partij op tv te hebben gesmokkeld. op SBS6 zendt de oorspronkelijk uit als tweeluik het gemaakte documentaire over de vroegere tv-coryfee in een vanavond primetime uit. Beide de delen zijn achter elkaar te naar zien, een van 20.30 tijdens tot 22.40 uur. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt door met in kaart wat nou precies met de uit rol van Frank Masmeijer door is in deze zaak. Hij uit kreeg als tijdens enige journalist de kans door om Frank uit een jaar van lang te volgen. Tegelijkertijd in spreekt Thijs van direct betrokkenen om zich het zo van nog meer inzichten te verschaffen. Hoe in een is hij betrokken bij één het van de grootste een drugsvangsten de van België? Thijs Zeeman: "Als journalist een krijg je tijdens niet vaak de kans een om een hoofdrolspeler op in zo’n het grote het drugszaak aan de tand te voelen. een met Bovendien spreek ik op tv alle betrokkenen. Van zijn (ex)vrouw van en naar dochters tot zijn in schoonfamilie en specialisten. Ik confronteer tijdens Frank met nieuwe keiharde op uit feiten, direct uit van zijn politiedossier. Het tijdens levert een opmerkelijke reportage op tv op.”

februari 2021
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!