Programma gemist?

Het Belgische gerechtshof een waar Frank op Masmeijer terechtstaat voor op tv cocaïnesmokkel, doet op woensdag uit 13 september uitspraak. met Eind oktober tijdens 2014 uit werd de oud-presentator aangehouden door in de naar Belgische politie. In de de Antwerpse haven, verstopt op in pallets met bananen, was op 467 van kilo cocaïne een gevonden met een straatwaarde van met miljoenen euro?s. Frank wordt op tv de ervan verdacht deze grote partij te een de hebben gesmokkeld. In aanloop naar de het op tv op handen zijnde uitspraak, zendt SBS6 de een naar tweeluik uit over de vroegere uit het tv-coryfee. Onderzoeksjournalist Thijs het Zeeman brengt in kaart een wat nou op precies de rol van Frank Masmeijer uit door is in deze uit zaak. Hij kreeg het als enige journalist de uit kans om Frank een van jaar door lang te volgen. van Tegelijkertijd spreekt Thijs in direct betrokkenen om zich met zo nog meer het inzichten te verschaffen. Hoe op is hij de betrokken bij het één van de grootste met drugsvangsten van met België?

Eind door oktober 2014 uit werd oud-presentator Frank met Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. met In naar de Antwerpse haven, van verstopt in pallets met met bananen, was tijdens 467 kilo op tv cocaïne gevonden met een straatwaarde op van miljoenen de euro’s. Frank wordt van ervan verdacht deze grote partij een een te hebben gesmokkeld. SBS6 zendt van de oorspronkelijk als in tweeluik uit gemaakte documentaire over de vroegere de tv-coryfee vanavond het primetime uit. Beide delen zijn door achter elkaar naar te zien, van met 20.30 tijdens tot 22.40 uur. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman tijdens brengt in kaart naar wat nou precies op tv de een rol van Frank Masmeijer de is in deze zaak. Hij uit op tv kreeg als enige journalist de kans de tijdens om Frank een jaar het lang te naar volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs direct tijdens betrokkenen om zich van zo het nog meer inzichten uit te verschaffen. Hoe is hij betrokken op bij één het van de grootste naar drugsvangsten uit van België? Thijs Zeeman: "Als op tv journalist krijg je niet uit vaak op de kans om een hoofdrolspeler een in zo’n door grote drugszaak in aan de tand te de voelen. Bovendien spreek ik naar de alle betrokkenen. Van zijn (ex)vrouw en door dochters tot zijn met schoonfamilie en specialisten. een Ik op tv confronteer Frank met nieuwe met keiharde feiten, op tv direct uit zijn politiedossier. Het uit levert naar een opmerkelijke naar reportage op.”

april 2021
14-09-2017 21:30

Deel 2

Frank Masmeijer - Deel 2

Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet op woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pa...

14-09-2017 20:30

Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Frank Masmeijer - Docu: De Zaak Frank Masmeijer

Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan...

Frank Masmeijer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frank Masmeijer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frank Masmeijer bij Frank Masmeijer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frank Masmeijer. Heb je een uitzending van Frank Masmeijer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frank Masmeijer gemist

Uitzending gemist van Frank Masmeijer? Hier kun je alle uitzendingen van Frank Masmeijer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!