Programma gemist?

Hoe bepalend naar zijn met de omstandigheden voor de op tv levensloop van een kind? het Regisseur Brian de Hill vergelijkt de met impact van naar plaats, tijd en omstandigheden het waarin een kind met wordt geboren het in Sierra Leone, Cambodja en de door het Verenigde Staten. In Cambodja helpt de van twaalfjarige Pisey zijn naar zwangere moeder Neang. op tv door Zij is met hiv op besmet door op haar man, van wie de zij inmiddels is gescheiden. Pisey op tv zorgt voor zijn van zusje van naar vijf. door In Siërra Leone verwacht op tv Hawa haar tijdens eerste kind. Sierra een Leone heeft een met overvloed aan diamanten en andere natuurlijke de grondstoffen, maar met desondanks ligt de gemiddelde van tijdens levensverwachting hier op 48 uit jaar. Pasgeborenen door hebben hier een even grote kans naar om op te overleven als Europese baby's het in 1760. de In San Francisco is tijdens zwangere Star het een van met de vijfhonderd moeders door die van het prenatale de programma voor daklozen gebruikmaakt. in het 'Ik heb geen medelijden nodig', uit zegt Star, 'ik op zoek alleen uit een beetje op steun.'

mei 2021
15-09-2017 00:05

Welcome to the world

2Doc: Welcome to the World - Welcome to the world

Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor de levensloop van een kind? Regisseur Brian Hill vergelijkt de impact van plaats, tijd en omstandigheden waarin een kind wordt geboren in Sierra Leone, Cambodja en de Verenigde Staten. In Cambodja he...

2Doc: Welcome to the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to the World bij 2Doc: Welcome to the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to the World. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!