Programma gemist?

Hoe bepalend zijn uit de omstandigheden in voor de door levensloop van een tijdens kind? Regisseur Brian in Hill vergelijkt de op tv impact van met plaats, tijd en omstandigheden waarin een op kind wordt geboren op in Sierra tijdens Leone, het Cambodja en de Verenigde op Staten. In Cambodja helpt de de twaalfjarige Pisey zijn de zwangere moeder Neang. van op tv Zij is met hiv besmet het door haar man, van het wie zij inmiddels een is een gescheiden. Pisey zorgt van voor zijn zusje van vijf. van In Siƫrra het Leone verwacht Hawa met haar eerste kind. de Sierra Leone heeft een een overvloed aan tijdens diamanten en naar andere natuurlijke grondstoffen, van maar desondanks ligt de gemiddelde van levensverwachting op tv hier op met 48 jaar. Pasgeborenen met hebben hier een even grote kans de om te overleven van een als Europese baby's naar in 1760. In San Francisco naar is zwangere in Star een door van de vijfhonderd op moeders die van het prenatale in programma voor daklozen naar gebruikmaakt. in 'Ik heb geen medelijden nodig', zegt tijdens tijdens Star, 'ik zoek alleen een beetje door in steun.'

september 2020
15-09-2017 00:05

Welcome to the world

2Doc: Welcome to the World - Welcome to the world

Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor de levensloop van een kind? Regisseur Brian Hill vergelijkt de impact van plaats, tijd en omstandigheden waarin een kind wordt geboren in Sierra Leone, Cambodja en de Verenigde Staten. In Cambodja he...

2Doc: Welcome to the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to the World bij 2Doc: Welcome to the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to the World. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!