Programma gemist?

Hoe het bepalend zijn de tijdens omstandigheden voor de levensloop van op tv een kind? Regisseur op tv Brian uit Hill vergelijkt de impact van door plaats, het tijd en omstandigheden waarin een op tv kind wordt op tv geboren in Sierra Leone, op tv Cambodja tijdens en de Verenigde Staten. In het Cambodja helpt het de twaalfjarige Pisey zijn door zwangere moeder Neang. uit Zij is met naar hiv naar besmet door haar een man, van wie zij inmiddels op tv is gescheiden. Pisey uit zorgt voor zijn naar zusje van vijf. door In in Siërra Leone verwacht in Hawa haar eerste het kind. Sierra Leone heeft een op naar overvloed aan diamanten en andere natuurlijke met grondstoffen, tijdens maar desondanks ligt naar de gemiddelde levensverwachting hier op in 48 jaar. Pasgeborenen in hebben naar hier een even grote kans naar om door te overleven als Europese baby's een in tijdens 1760. In San tijdens Francisco is in zwangere Star een door van de vijfhonderd moeders die het van het de prenatale programma voor daklozen gebruikmaakt. uit 'Ik de heb geen uit medelijden nodig', zegt Star, 'ik zoek tijdens alleen een uit beetje op tv steun.'

januari 2020
15-09-2017 00:05

Welcome to the world

2Doc: Welcome to the World - Welcome to the world

Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor de levensloop van een kind? Regisseur Brian Hill vergelijkt de impact van plaats, tijd en omstandigheden waarin een kind wordt geboren in Sierra Leone, Cambodja en de Verenigde Staten. In Cambodja he...

2Doc: Welcome to the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to the World bij 2Doc: Welcome to the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to the World. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!