Programma gemist?

Hoe naar bepalend zijn de omstandigheden door voor de op tv levensloop van uit een kind? Regisseur Brian Hill het vergelijkt de impact van van in plaats, tijd en omstandigheden het waarin een kind wordt geboren de in Sierra een Leone, met Cambodja en de in Verenigde Staten. In Cambodja het helpt de twaalfjarige Pisey zijn op zwangere in moeder Neang. Zij is van met een hiv besmet door haar man, van op tv wie zij het inmiddels de is gescheiden. Pisey zorgt voor een zijn zusje van uit vijf. In op tv Siërra Leone verwacht Hawa op tv haar eerste kind. een Sierra Leone heeft een met overvloed aan de diamanten en andere een natuurlijke grondstoffen, het maar desondanks ligt de gemiddelde in levensverwachting hier naar op 48 de jaar. Pasgeborenen hebben hier een in even op grote kans om het te overleven als Europese in baby's op tv in 1760. In San Francisco is de zwangere Star een naar van de tijdens vijfhonderd moeders die van op tv het prenatale programma naar voor daklozen in gebruikmaakt. 'Ik tijdens heb geen medelijden met nodig', zegt op tv Star, 'ik zoek alleen een beetje van van steun.'

mei 2020
15-09-2017 00:05

Welcome to the world

2Doc: Welcome to the World - Welcome to the world

Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor de levensloop van een kind? Regisseur Brian Hill vergelijkt de impact van plaats, tijd en omstandigheden waarin een kind wordt geboren in Sierra Leone, Cambodja en de Verenigde Staten. In Cambodja he...

2Doc: Welcome to the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to the World bij 2Doc: Welcome to the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to the World. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!