Programma gemist?

Hoe door bepalend zijn de de omstandigheden voor de op tv levensloop van een kind? Regisseur op een Brian Hill vergelijkt de de impact van plaats, tijd en tijdens omstandigheden in waarin een kind wordt uit geboren in Sierra Leone, naar door Cambodja en de Verenigde tijdens Staten. In Cambodja het helpt de twaalfjarige op tv Pisey zijn tijdens zwangere moeder Neang. Zij is tijdens met hiv besmet met door haar man, op tv van wie naar zij inmiddels is het gescheiden. Pisey zorgt voor uit zijn zusje van vijf. op naar In Siƫrra Leone verwacht Hawa uit haar de eerste kind. Sierra Leone heeft een met overvloed tijdens aan diamanten uit en andere natuurlijke een grondstoffen, maar desondanks ligt de een gemiddelde levensverwachting hier in op van 48 jaar. Pasgeborenen hebben de hier een even grote uit kans om te overleven met als Europese baby's op in 1760. In op tv San Francisco is naar zwangere Star uit een het van de vijfhonderd moeders in die van het prenatale programma uit voor daklozen gebruikmaakt. het 'Ik heb geen op tv met medelijden nodig', zegt uit Star, 'ik zoek met alleen een beetje op steun.'

september 2021
15-09-2017 00:05

Welcome to the world

2Doc: Welcome to the World - Welcome to the world

Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor de levensloop van een kind? Regisseur Brian Hill vergelijkt de impact van plaats, tijd en omstandigheden waarin een kind wordt geboren in Sierra Leone, Cambodja en de Verenigde Staten. In Cambodja he...

2Doc: Welcome to the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to the World bij 2Doc: Welcome to the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to the World. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!