Programma gemist?

Hoe bepalend zijn de de een omstandigheden voor de levensloop een van een kind? Regisseur door Brian van Hill vergelijkt de impact van het plaats, tijd en van op tv omstandigheden waarin een kind wordt geboren uit in Sierra het Leone, Cambodja en de tijdens Verenigde Staten. In op tv Cambodja helpt in de door twaalfjarige Pisey zijn zwangere moeder Neang. de Zij een is met de hiv besmet door door haar man, van wie zij inmiddels de een is gescheiden. Pisey zorgt voor zijn door met zusje van vijf. In Siërra Leone een verwacht op Hawa haar eerste tijdens kind. Sierra in Leone heeft een overvloed aan diamanten met en andere op tv natuurlijke grondstoffen, maar desondanks tijdens ligt de gemiddelde het een levensverwachting hier op 48 jaar. Pasgeborenen tijdens hebben hier een het tijdens even grote kans om te tijdens overleven als Europese baby's de in 1760. In door San de Francisco is uit zwangere Star een van naar de vijfhonderd moeders het die van het prenatale programma met op voor daklozen gebruikmaakt. 'Ik heb uit geen medelijden op nodig', zegt op tv Star, 'ik zoek alleen een op tv beetje het steun.'

januari 2021
15-09-2017 00:05

Welcome to the world

2Doc: Welcome to the World - Welcome to the world

Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor de levensloop van een kind? Regisseur Brian Hill vergelijkt de impact van plaats, tijd en omstandigheden waarin een kind wordt geboren in Sierra Leone, Cambodja en de Verenigde Staten. In Cambodja he...

2Doc: Welcome to the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to the World bij 2Doc: Welcome to the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to the World. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!