Programma gemist?

Speciale uitzending tijdens van de van nationale actiedag voor van de slachtoffers van op orkaan Irma op de bovenwindse op eilanden. tijdens Vandaag vindt uit de Nationale Actiedag plaats vanuit het op tv actiecentrum in door het Nederlands Instituut voor door tijdens Beeld en Geluid in Hilversum. Op televisie uit zendt NPO van 1 de hele dag door updates op uit en vanaf 21.35 uur uit is er een naar speciale uitzending uit vanuit het actiecentrum in op Beeld en uit Geluid in Hilversum. met Presentator Art Rooijakkers op doet live verslag vanuit naar het Actiecentrum in op het naar Nederlands Instituut voor Beeld een en Geluid, met op schakelingen naar naar inzamelingsacties in heel het land van door en naar Sint-Maarten. Het doel: uit Nederlanders informeren over naar de situatie op Sint uit Maarten naar en zoveel mogelijk naar geld inzamelen voor de slachtoffers uit via Giro de 5125 van op tv het Rode Kruis. Aan in het einde het van de dag maakt presentator Art in in Rooijakkers de totale naar opbrengst bekend. "Onze medebewoners op Sint-Maarten verdienen door alle mogelijke steun tijdens en naar aandacht", zegt voorzitter Shula Rijxman van uit van de NPO. op tv "Daarom steunen wij de van actie. Via in al onze kanalen het informeren we Nederlanders over de het situatie op met Sint-Maarten en de in andere eilanden, en het over de initiatieven om te van in helpen." Gijs de Vries, in directeur van het Rode het Kruis: “Orkaan Irma tijdens heeft Sint Maarten bijna met helemaal verwoest. Huizen staan met niet in meer overeind, uit voedsel en water is de nauwelijks verkrijgbaar. met De wanhoop is te lezen op tijdens de gezichten uit van het de mensen. Hoe meer mensen helpen, de het hoe beter. Met het ingezamelde het geld op tv kopen we voedsel van en onderdak voor de uit mensen die dat nu zo door hard nodig hebben.” Vandaag uit besteedt de op tv NPO uitgebreid aandacht naar aan door de actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' een van Giro door 5125. Met op tv het ingezamelde geld koopt het Rode op Kruis voedsel en tijdens onderdak door voor de mensen die op het Sint-Maarten zijn getroffen op naar door de orkaan. Op 6 september werd door de Sint-Maarten getroffen door de de verwoestende orkaan Irma, die een naar enorme met schade heeft aangericht. 70% een van de huizen zijn op tv de beschadigd of onbewoonbaar. uit Ook medische voorzieningen met zijn getroffen. Bewoners van op tv het eiland hebben dringend uit voedsel, schoon drinkwater en het onderdak nodig. Het tijdens Rode Kruis heeft van geld een nodig om deze mensen op te helpen. Met medicijnen, van tijdens dekens en kleding, maar ook van met een hulp op de langere het termijn.

Nationale actiedag tijdens georganiseerd van voor de slachtoffers tijdens van orkaan Irma op de bovenwindse het een eilanden.

Nationale tijdens actiedag georganiseerd in voor de slachtoffers door van orkaan Irma van op de bovenwindse uit eilanden.

Nationale op tv actiedag georganiseerd op tv voor de slachtoffers het van orkaan Irma op op de bovenwindse door eilanden.

april 2021
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!