Programma gemist?

Speciale uitzending in tijdens de nationale uit actiedag voor de door slachtoffers op tv van orkaan Irma op op de bovenwindse op eilanden. Vandaag vindt de Nationale het Actiedag plaats een vanuit het actiecentrum in het de in Nederlands Instituut voor Beeld een en Geluid naar in Hilversum. Op televisie de zendt NPO 1 de op tv hele dag updates uit naar en op vanaf 21.35 uur is er een met speciale uitzending op vanuit het uit actiecentrum in Beeld en Geluid op tv in Hilversum. Presentator op tv Art Rooijakkers doet op live verslag met vanuit door het Actiecentrum in het op Nederlands Instituut voor Beeld en het met Geluid, met schakelingen naar door inzamelingsacties in heel uit het land en naar Sint-Maarten. een tijdens Het doel: Nederlanders de informeren over de situatie op van Sint Maarten en zoveel naar mogelijk geld inzamelen in voor de op slachtoffers via Giro naar 5125 tijdens van het Rode Kruis. Aan het uit einde met van de dag het maakt presentator Art van Rooijakkers de totale opbrengst bekend. "Onze met medebewoners op naar Sint-Maarten verdienen alle mogelijke steun in en een aandacht", zegt voorzitter Shula de Rijxman van een de NPO. "Daarom steunen wij naar de actie. Via de al onze kanalen naar informeren we naar Nederlanders over uit de situatie op van Sint-Maarten en op tv de andere eilanden, en op tv over de initiatieven uit om te helpen." Gijs de het Vries, directeur van op tv het Rode Kruis: uit “Orkaan de Irma heeft Sint Maarten bijna helemaal van verwoest. Huizen het staan niet tijdens meer overeind, voedsel en door water is nauwelijks op verkrijgbaar. De wanhoop is een te lezen met op de gezichten de van de mensen. Hoe door meer het mensen helpen, hoe beter. Met tijdens het in ingezamelde geld op kopen we voedsel op tv en onderdak voor de mensen door die dat met nu zo hard nodig op tv hebben.” Vandaag besteedt de met NPO uitgebreid aandacht door aan de het actie 'Nederland helpt van Sint-Maarten' van Giro 5125. Met de op het ingezamelde geld koopt het Rode uit Kruis door voedsel en onderdak voor de het tijdens mensen die op Sint-Maarten op tv zijn getroffen tijdens door de orkaan. Op 6 september werd door op Sint-Maarten getroffen door van de verwoestende orkaan Irma, die een tijdens enorme schade de heeft aangericht. 70% van met de huizen een zijn beschadigd of onbewoonbaar. de door Ook medische voorzieningen zijn getroffen. Bewoners op van het tijdens eiland hebben dringend voedsel, van schoon door drinkwater en een onderdak nodig. Het Rode Kruis heeft een geld nodig om in deze het mensen te helpen. Met op tv medicijnen, dekens en van kleding, in maar ook met hulp op de met van langere termijn.

Nationale tijdens actiedag georganiseerd in voor de slachtoffers van orkaan Irma uit op de het bovenwindse van eilanden.

Nationale actiedag op georganiseerd voor de slachtoffers de van orkaan Irma uit op naar de bovenwindse met eilanden.

Nationale actiedag naar georganiseerd voor de op slachtoffers van van orkaan Irma op de bovenwindse op op tv eilanden.

januari 2021
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!