Programma gemist?

Speciale een uitzending tijdens de tijdens nationale actiedag in voor de slachtoffers van orkaan Irma uit op de in bovenwindse eilanden. Vandaag in vindt de naar Nationale Actiedag plaats vanuit het van actiecentrum met in het naar Nederlands Instituut voor Beeld en op Geluid in in Hilversum. Op televisie zendt de NPO 1 de hele dag uit updates met uit en in vanaf 21.35 uur is er een op tv speciale uitzending vanuit op tv het de actiecentrum in Beeld op tv en Geluid in Hilversum. Presentator uit Art Rooijakkers doet in live het verslag vanuit het in Actiecentrum in het Nederlands Instituut van voor Beeld op en Geluid, met op tv schakelingen naar inzamelingsacties een in heel van het land en naar Sint-Maarten. naar Het doel: Nederlanders door op tv informeren over de situatie op de Sint Maarten en een zoveel mogelijk naar geld inzamelen voor in de slachtoffers via naar Giro 5125 van door het Rode Kruis. Aan tijdens het einde tijdens van de dag maakt presentator uit Art van Rooijakkers de totale opbrengst bekend. "Onze op medebewoners in op Sint-Maarten verdienen alle de mogelijke steun en aandacht", zegt naar door voorzitter Shula Rijxman van de NPO. naar "Daarom het steunen wij de actie. het Via al onze naar kanalen op tv informeren we Nederlanders over met de situatie op Sint-Maarten met en de andere op eilanden, het en over de initiatieven om te naar helpen." Gijs de Vries, naar directeur van het op het Rode Kruis: “Orkaan Irma heeft Sint het Maarten bijna helemaal tijdens in verwoest. Huizen staan niet meer uit overeind, voedsel het en water is nauwelijks verkrijgbaar. met De door wanhoop is te een lezen op een de gezichten van de mensen. Hoe tijdens meer mensen helpen, in hoe beter. Met uit het ingezamelde geld uit tijdens kopen we voedsel en onderdak een voor de het mensen die dat nu op tv zo hard nodig op hebben.” Vandaag besteedt een de NPO uitgebreid aandacht op aan de actie met 'Nederland op tv helpt Sint-Maarten' van Giro van 5125. Met het door ingezamelde geld koopt het het Rode Kruis voedsel tijdens en op onderdak voor de van mensen die op Sint-Maarten uit zijn getroffen door uit de orkaan. Op 6 september een werd Sint-Maarten getroffen uit door de van verwoestende orkaan met Irma, die een met enorme schade heeft aangericht. 70% van een de op huizen zijn beschadigd op of onbewoonbaar. Ook medische voorzieningen op tv zijn getroffen. met Bewoners van het eiland door hebben dringend voedsel, een schoon op drinkwater en onderdak nodig. Het met van Rode Kruis heeft geld door nodig om deze mensen te van helpen. in Met medicijnen, dekens en kleding, de maar op tv ook met hulp door op de langere op termijn.

Nationale actiedag georganiseerd in op tv voor de slachtoffers van het orkaan Irma op in de bovenwindse met eilanden.

Nationale uit actiedag georganiseerd door voor de slachtoffers van orkaan Irma het op uit de bovenwindse van eilanden.

Nationale tijdens actiedag georganiseerd het voor de slachtoffers op tv van orkaan Irma de op de bovenwindse op tv eilanden.

september 2020
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!