Programma gemist?

Speciale uitzending op tijdens tijdens de nationale actiedag van voor de slachtoffers van orkaan het Irma op een de bovenwindse eilanden. van Vandaag vindt de naar Nationale Actiedag plaats vanuit in het actiecentrum tijdens in het Nederlands Instituut tijdens voor in Beeld en Geluid in Hilversum. Op op tv televisie zendt NPO 1 in de de hele dag updates uit een en vanaf 21.35 met uur is van er een speciale uitzending vanuit naar het actiecentrum in de Beeld en het Geluid in Hilversum. Presentator in Art Rooijakkers doet met door live verslag vanuit het op tv Actiecentrum in met het Nederlands Instituut voor Beeld en door Geluid, met schakelingen tijdens naar inzamelingsacties door in heel het land in en naar tijdens Sint-Maarten. Het naar doel: Nederlanders informeren van over de een situatie op Sint met Maarten en zoveel mogelijk geld inzamelen de voor de op tv slachtoffers via Giro het 5125 van het het Rode het Kruis. Aan het einde op van de dag maakt in presentator Art Rooijakkers door de totale opbrengst bekend. "Onze medebewoners de op Sint-Maarten verdienen naar alle mogelijke steun op tv en uit aandacht", zegt van voorzitter Shula Rijxman van de op tv NPO. "Daarom steunen op wij met de actie. Via al een onze kanalen informeren we uit Nederlanders over de situatie uit op Sint-Maarten door en van de andere eilanden, en naar over de initiatieven om het te helpen." Gijs de Vries, met directeur van het op tv uit Rode Kruis: “Orkaan Irma heeft Sint de Maarten bijna op helemaal verwoest. met Huizen staan niet met meer overeind, voedsel op tv en water is een nauwelijks verkrijgbaar. in De wanhoop is te een lezen op de gezichten een van de de mensen. Hoe uit meer mensen helpen, hoe beter. in Met het ingezamelde naar geld met kopen we voedsel uit en onderdak voor de mensen het die dat nu zo door hard op nodig hebben.” Vandaag besteedt de tijdens NPO door uitgebreid aandacht aan de op actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' van op tv van Giro 5125. Met het in ingezamelde geld koopt het Rode op tv in Kruis voedsel en onderdak de voor de mensen die van op op Sint-Maarten zijn getroffen door de een orkaan. Op door 6 september werd Sint-Maarten op getroffen door de tijdens verwoestende orkaan Irma, die op een enorme de schade heeft aangericht. 70% van op tv van de huizen zijn beschadigd of onbewoonbaar. van een Ook medische voorzieningen zijn getroffen. Bewoners op van het eiland van tijdens hebben dringend voedsel, schoon door drinkwater en onderdak nodig. uit Het Rode Kruis heeft op geld nodig met om deze mensen te een met helpen. Met medicijnen, dekens en tijdens kleding, maar van ook met op tv hulp op de naar langere termijn.

Nationale op actiedag georganiseerd in voor de slachtoffers op tv van orkaan Irma een op de bovenwindse een eilanden.

Nationale actiedag de georganiseerd voor de het slachtoffers naar van orkaan Irma op de bovenwindse op een eilanden.

Nationale op actiedag georganiseerd voor de slachtoffers op van orkaan door Irma op van de bovenwindse op eilanden.

januari 2020
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!