Programma gemist?

Speciale uitzending tijdens uit uit de nationale actiedag op voor de slachtoffers van met orkaan Irma op een de bovenwindse eilanden. de Vandaag vindt de Nationale Actiedag de met plaats vanuit het actiecentrum in het met Nederlands Instituut tijdens voor Beeld op tv en Geluid in Hilversum. Op met televisie zendt de NPO 1 de een hele dag updates uit en tijdens vanaf op tv 21.35 uur is de er een speciale op uitzending vanuit het actiecentrum uit in uit Beeld en Geluid in Hilversum. uit Presentator Art Rooijakkers naar doet live verslag vanuit in het Actiecentrum in uit het Nederlands Instituut tijdens voor Beeld en tijdens Geluid, met schakelingen door naar inzamelingsacties in naar heel het het land en naar Sint-Maarten. een Het doel: op tv Nederlanders de informeren over de situatie op Sint van Maarten en zoveel met het mogelijk geld inzamelen voor de een slachtoffers via Giro 5125 een van het naar Rode Kruis. Aan het einde de van de dag uit maakt presentator het Art Rooijakkers de de totale opbrengst bekend. "Onze het medebewoners op op Sint-Maarten verdienen alle mogelijke uit steun en aandacht", uit zegt voorzitter een Shula Rijxman naar van de NPO. "Daarom steunen wij tijdens de het actie. Via al onze kanalen een op tv informeren we Nederlanders naar over de situatie op Sint-Maarten en uit de andere door eilanden, en tijdens over de op tv initiatieven om te helpen." Gijs de de Vries, met directeur van het Rode door Kruis: “Orkaan op tv Irma heeft Sint Maarten bijna op helemaal verwoest. Huizen staan op door niet meer overeind, het voedsel en water de is nauwelijks verkrijgbaar. uit De wanhoop is te lezen op met in de gezichten van de mensen. Hoe van meer mensen helpen, in hoe een beter. Met naar het ingezamelde geld kopen een we voedsel en onderdak in voor de mensen die tijdens dat nu met zo hard uit nodig hebben.” Vandaag besteedt de op tv NPO uitgebreid aandacht aan tijdens de actie 'Nederland op helpt Sint-Maarten' van de naar Giro 5125. Met het op tv ingezamelde geld een koopt het Rode op tv Kruis voedsel en met onderdak voor de mensen tijdens die op Sint-Maarten zijn naar getroffen van door de orkaan. Op 6 september werd door Sint-Maarten getroffen met door de verwoestende orkaan met Irma, die een een enorme schade heeft een aangericht. 70% van uit de huizen uit zijn met beschadigd of onbewoonbaar. het Ook medische voorzieningen zijn uit getroffen. Bewoners van het eiland tijdens hebben dringend voedsel, op schoon naar drinkwater en onderdak nodig. door Het Rode het Kruis heeft op tv geld nodig om deze mensen in te helpen. Met het medicijnen, dekens op en kleding, maar op tv ook met in hulp op de langere door termijn.

Nationale actiedag met georganiseerd voor van de slachtoffers een van orkaan Irma op de met bovenwindse op tv eilanden.

Nationale het actiedag georganiseerd voor uit de slachtoffers van met orkaan Irma op de bovenwindse met het eilanden.

Nationale actiedag georganiseerd het voor de slachtoffers het van orkaan een Irma van op de bovenwindse de eilanden.

juni 2020
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!