Programma gemist?

Speciale uitzending tijdens op van de nationale actiedag voor de slachtoffers van van naar orkaan Irma op de bovenwindse naar van eilanden. Vandaag vindt de een Nationale Actiedag plaats vanuit het het actiecentrum in het tijdens Nederlands tijdens Instituut voor op Beeld en Geluid de in Hilversum. Op televisie de zendt NPO 1 de hele de dag met updates uit en vanaf 21.35 de uur is tijdens er een speciale uitzending vanuit op het actiecentrum in naar naar Beeld en Geluid in het Hilversum. Presentator Art Rooijakkers doet een live in verslag vanuit het Actiecentrum in het het Nederlands Instituut met voor Beeld en in Geluid, het met schakelingen naar op inzamelingsacties in heel het door land en van naar Sint-Maarten. het Het doel: Nederlanders informeren over de op met situatie op Sint naar Maarten en zoveel mogelijk geld inzamelen het voor de slachtoffers op tv het via Giro 5125 tijdens van het Rode uit Kruis. Aan het einde van door de dag maakt op presentator Art een Rooijakkers de totale tijdens opbrengst bekend. "Onze medebewoners op Sint-Maarten op verdienen alle tijdens mogelijke steun en door aandacht", zegt van voorzitter Shula Rijxman van het de NPO. "Daarom tijdens steunen wij de actie. Via de al onze met kanalen een informeren we Nederlanders over de situatie door op Sint-Maarten met en de op tv andere eilanden, en het over de initiatieven om te de helpen." Gijs de Vries, met directeur van het naar Rode op Kruis: “Orkaan Irma heeft de Sint tijdens Maarten bijna helemaal verwoest. door Huizen staan niet meer door overeind, voedsel en water op is nauwelijks de verkrijgbaar. de De wanhoop is op te lezen op de gezichten op tv van de mensen. door Hoe meer mensen helpen, de hoe de beter. Met een het ingezamelde geld kopen we uit voedsel op tv en onderdak voor de mensen door die dat nu zo in op hard nodig hebben.” Vandaag besteedt in de NPO uitgebreid aandacht door aan met de actie 'Nederland tijdens helpt Sint-Maarten' van Giro 5125. Met met het ingezamelde tijdens geld tijdens koopt het Rode het Kruis voedsel en op onderdak voor de mensen een die op Sint-Maarten zijn getroffen een door de in orkaan. Op 6 september werd van een Sint-Maarten getroffen door tijdens de verwoestende orkaan Irma, die op een enorme op schade heeft aangericht. in 70% van de de huizen zijn beschadigd of onbewoonbaar. op Ook medische het voorzieningen zijn een getroffen. Bewoners van het de eiland hebben dringend voedsel, van schoon met drinkwater en onderdak nodig. op Het Rode naar Kruis heeft geld nodig uit om deze mensen te op helpen. Met in medicijnen, dekens en kleding, door het maar ook met hulp op de door langere de termijn.

Nationale actiedag de georganiseerd met voor de slachtoffers van uit orkaan Irma op de met bovenwindse naar eilanden.

Nationale actiedag een georganiseerd voor de slachtoffers op van orkaan een Irma op in de bovenwindse op tv eilanden.

Nationale door actiedag georganiseerd voor de van slachtoffers van orkaan Irma met op de bovenwindse door op tv eilanden.

september 2021
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!